A legjobb WPE motorok alternatívái

A 7 legelterjedtebb WPEmotor-alternatíva

wpengine alternatívákA WPEngine egy olyan host szolgáltató, amelynek szakterülete a WordPress specifikus tárhely. Bármely méretű webhelyet képes kiszolgálni, a kezdő blogoktól kezdve egészen a vállalati szintű vállalkozásokig.


Ez teszi a népszerűvé a WordPress mindenféle felhasználója körében – mindazonáltal’Mindenkinek nem megfelelő.

Kutatásunkban a WPEngine meglehetősen jól teljesítette a WordPress tárhelyszolgáltatásait, de összességében ez volt az egyik legalacsonyabb pontszámot mutató tárhely-szolgáltató, amelyet teszteltünk, csak fogadni 3,5 csillag az 5-ből. A legfontosabb területek, amelyekbe esett, az ár-érték arány és az üzemidő volt.

Ha te’szeretne váltani a WPEngine-ről, vagy egyszerűen megtudja, mely szolgáltatókat javasoljuk Önnek helyette’újra a megfelelő helyen. Mi’összeállítottuk a WPEngine legjobb alternatíváinak listáját annak alapján, hogy mennyire jók a kezelt WordPress szolgáltatások.

Legnépszerűbb WPE motorok

 1. Bluehost
 2. A2 tárhely
 3. Mozgásban
 4. SiteGround
 5. 1&1 IONOS
 6. DreamHost
 7. GoDaddy tárhely

Vessen egy pillantást az alább felsorolt ​​három legfontosabb WPEngine alternatíva besorolására:

A Bluehost a legjobb WordPress szolgáltató a piacon, és a WPEngine legjobb alternatívája – speciális és első osztályú WordPress tárhelyszolgáltatásokat nyújt. A következő az A2 Hosting, amely nagy hangsúlyt fektet a kiszolgáló sebességére és az ügyfélszolgálatra, majd az InMotion, amely teljes pontszámot kapott a tesztelés funkcióinkat illetően..

Most te’Láttuk a legfontosabb ajánlásaink rövid áttekintését, ez a cikk az egyes alternatív szolgáltatók részleteivel merül fel, hogy megtalálja azt’a legjobb neked. enged’Először a legjobb szolgáltatók összehasonlító összehasonlításával kezdjük.

További információ

 • Ügyeljen arra, hogy a legjobbat választja ki – nézd meg a 11 áttekintést Legjobb webtárhely-szolgáltatók
 • Szeretné összehasonlítani a szolgáltatókat egymás mellett? a Tárhely összehasonlító táblázat részletes lebontást ad
 • Szeretné tudni a A legjobb WordPress tárhely-szolgáltatók? Mélyreható áttekintésünk feltárja a környék legjobb márkáit

Side-by-side összehasonlítás

Itt összehasonlíthatja az egyes WPEngine alternatívák főbb jellemzőit és indulási árait’s kezelt WordPress tárhely-tervek. Mi’összehasonlítottuk a kezelt WordPress tárhely-terveket, mert ezt a fajta tárhelyi szolgáltatást nyújtja a WPEngine a felhasználók számára.

Jó tudni… A kezdő árak tükrözik az új felhasználók kedvezményes árait, ezért az alábbi táblázat egyes árainak túl jónak kell lenniük, hogy igazak legyenek. Ezeket az ügyleteket érdemes a legtöbbet kihozni, de a megújítási árak általában magasabbak, ezért regisztráció előtt mindig ellenőrizze.

Kezdő ár / hónap Pénz-visszafizetési garancia Ingyenes domain? Uptime Max. webhelyek száma Bluehost A2 tárhely Mozgásban SiteGround 1&1 IONOS DreamHost GoDaddy tárhely
$ 19.95 30 nap &# 10004;&# 65039; 99,98% Korlátlan
$ 9.78 Bármikor &# 10060; 99,95% Korlátlan
$ 3.99 90 nap &# 10004;&# 65039; 99,97% 20
$ 3.95 30 nap &# 10060; 99,98% Korlátlan
$ 1 30 nap &# 10004;&# 65039; 99,98% 5
$ 16.95 97 nap &# 10004;&# 65039; 99,95% 1
$ 6.99 &# 10060; &# 10004;&# 65039; 99,97% 5

Abban az esetben, ha kíváncsi volt, az üzemidő az az idő, amelyet a házigazda tölt be’Szerverei (és következésképpen az Ön weboldala) működőképesek. Azt szeretné, ha a szám a lehető legszélesebb legyen a 100% -hoz, bár reálisan megmutatja’valószínűtlen te’Talál egy szolgáltatót, aki képes elérni ezt a tökéletes pontszámot.

# 1. Bluehost

A legjobb WPEngine Alternative

Jellemzők

Bluehost kétségtelenül a legjobb tárhely-szolgáltató a WordPress tárhelyéhez, és a legerősebb körüli WPEngine alternatíva a listánkon. Azt’A WordPress által 2005 óta hivatalosan ajánlott, és lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, hogy az életét a lehető legegyszerűbbé tegye.

Ezek a szolgáltatások a következők:

 • Ingyenes domain név
 • Napi mentések
 • Automatikus WordPress telepítés
 • Automatikus WordPress frissítések
 • Beépített marketing központ
 • Malware észlelése és eltávolítása
 • 100+ ingyenes WordPress téma

Az egyik legjobb szolgáltatás az automatikus WordPress telepítés, ami megkímélheti a műszaki ismereteket, és mindent manuálisan kell telepítenie. Ehelyett egyszerűen hagyhatja, hogy a Bluehost minden nehéz munkát végezzen az Ön számára!

bluehost legjobb wpengine alternatívaA Bluehost a legjobb WordPress tárhely-szolgáltató, és a legjobban ajánlott WPEngine alternatíva.

Árazás

Bluehost’A menedzselt WordPress-tárhely három terv közül választhat. A legolcsóbb 19,95 dollárból indul, és havonta 29,99 dolláron kezdődik, ami azt jelenti, hogy jobb minőségű tárhelyet kap kevesebb pénzért, mint a WPEngine. A kedvezmények az első ciklusra érvényesek, majd a szokásos áron megújulnak.

Itt’s a teljes árlista gyors lebontása:

 • Építési terv: Havi 19,95 dollár, 29,99 dollárral bővül
 • Növekedési terv: Havonta 29,95 dollár, megújul a havi 39,99 dollár
 • Skála terv: 49,95 dollár havonta, 59,99 dollár havonta megújul

Ezek a legolcsóbb árak, amikor 36 hónapos szerződést köt fel – rövidebb előfizetések állnak rendelkezésre, de többet fognak fizetni. A fizetéskor kiválaszthatja előfizetésének hosszát és a fizetett extrákat.

Minden Bluehost tervhez a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így teljesen kockázatmentesen kipróbálhatja.

Segítség és támogatás

A Bluehost 24 órán keresztül elérhető segítséget és támogatást nyújt a felhasználók számára, így bármikor kérhet segítséget. Házon belüli szakemberek állnak rendelkezésére, hogy segítsen önnek, és számos egyéb módszert is kínálhat a válaszok keresésére. Ezek tartalmazzák:

 • Tudásközpont
 • 24/7 élő chat
 • 24 órás telefonos támogatás
 • Jegyek

Azt is megválaszthatja, hogy egy órás fedélzeti hívást fogadjon a Bluehost támogatással, hogy elősegítse a WordPress webhely felállítását és működését – ez különösen vonzó választás kezdőknek!

További információ

 • Olvassa el a részletes oldalt Bluehost Review hogy többet megtudjon a szolgáltatásairól, a tárhely-tervekről és így tovább
 • Tudjon meg többet a Bluehostról’költségei a mi Bluehost árképzés

# 2. A2 tárhely

A legjobb az ügyfélszolgálathoz

Jellemzők

Az A2 Hosting nagy hangsúlyt fektet a sebességre – valójában, akár 20-szor gyorsabb rakodási sebességet ígér versenytársaihoz képest, köszönhetően a Turbo kiszolgálóknak. De mit kínál még? Íme néhány a kezelt WordPress szolgáltatásból:

 • Ingyenes és egyszerű webhely-migráció
 • Automatizált biztonsági mentések
 • Turbo-optimalizált szerverek
 • Automatikus WordPress frissítések
 • Előtelepített WordPress

Olvassa el ezeket a funkciókat a sorok között, és láthatja, hogy az A2 Hosting valóban értékeli az ügyfelek tapasztalatait. Legfőképp a gyorsaságot és a könnyűséget ígéri automatizált szolgáltatásokkal, ingyenes migrációval és automatizált biztonsági mentésekkel.

Az A2 Hosting fő hátránya’Jellemzői az, hogy a WPEngine-hez hasonlóan nem is’nem kínálnak ingyenes domaint. Utolsó pontszáma szintén alacsonyabb, mint a szolgáltatók, mint például a Bluehost, 99,95% -on – még mindig’évente csak körülbelül négy óra állásidő van.

Az A2 Hosting azonban automatikusan frissíti mind a WordPress szoftvert, mind a pluginokat, ami biztonságosabbá teszi a webhelyet – és az életét még könnyebbé teszi.!

a2 hosting wpengine alternatívaAz A2 tárhely a gyorsasággal és a kiváló ügyfélszolgálattal foglalkozik, és webhelye zökkenőmentesen működik.

Árazás

Az A2 Hosting három kezelt WordPress-tervvel rendelkezik, kezdve: 9,78 USD – 30,19 USD havonta. Itt’s terveinek bontása, beleértve a megújítási árakat:

 • 1-site terv: Havonta 9,78 dollár, a havi 24,46 dollár megújul
 • 3 oldalas terv: Havonta 15,50 dollár, havonta 38,75 dollár
 • Korlátlan terv: 30,19 dollár havonta, megújul a havi 75,48 dollárnál

A2 tárhely’A legnépszerűbb terv a 3 oldalas terv, amelynek van értelme – növekedési helyet ad neked, anélkül, hogy kéne túlfizetnie azokért a szolgáltatásokért, amelyeket nem’t kell. A fő különbség a tervek között a megszerzett tárhelymennyiség és a fogadó webhelyek száma – hagyja, hogy ezek a tényezők eldöntsék az Ön tervét!

Ezek a tervek nagylelkűek bármikor pénz-visszafizetési garancia, így élvezheti az A2 tárhely kipróbálását anélkül, hogy aggódnia kellene.

Segítség és támogatás

Amikor teszteltük az A2 tárhelyet, az ügyfélszolgálata meghökkent. Gyors, megbízható és mindig segítőkész A2 tárhely’Ügyfélszolgálati csapata nagyon rajta van, amikor a hurokban tartja Önt.

Az A2 Hosting különös hangsúlyt fektetve az egyszemélyes támogatásra. Súgó és támogatási lehetőségek teljes skáláját kínálja:

 • Tudásközpont
 • 24/7 élő chat
 • 24 órás telefonos támogatás
 • Jegyek

Ezen felül az A2 Hosting büszkén kínál szakértő WordPress menedzsmentet a 24/7/365 Guru Crew támogatási csoportján keresztül.

Ez teszi az A2 tárhelyét a WPEngine kiváló alternatívájává’első osztályú ügyfélszolgálat – Ha értékeli az erős szolgáltatást, ez a házigazda a legjobb választás.

További információ

 • Nézd meg A2 tárhely áttekintés annak teljes áttekintése érdekében, hogyan teljesült a kutatásunkban

# 3. Mozgásban

Legjobb Jellemzők

Jellemzők

Az InMotion nem’t ugyanolyan jó mindegyik, mint a Bluehost, de önmagában a funkciók alapján’verhetetlen. A kutatásunk szinte minden dobozát bejelölte, az 5-ből 5 csillagot szerzett jellemzőiért. Miért csinált ilyen jól? enged’röviden átnézjük, mit nyújt:

 • Ingyenes domain
 • A WordPress előre telepítve van
 • Ingyenes webhely-transzfer
 • Automatikus WordPress frissítések
 • Automatikus bővítmény és témafrissítések
 • Ingyenes biztonsági mentések

Egyesítve egy ingyenes domént, a bővítmények és témák frissítéseivel, az InMotion kiemelkedik a versenytársak körében – felrobbantotta a WPEngine programot’s jellegét meghatározza a víz!

Az InMotion számos más funkciót is kínál, beleértve a korlátlan e-mail fiókokat, a feltörést és a rosszindulatú programokat is, valamint több mint 200 ingyenes WordPress témát..

inmotion wpengine alternatívaAz InMotion lenyűgöző funkciók széles skáláját kínálja a WordPress webhely táplálására.

Árazás

Mozgásban’s három kezelt WordPress terv az ár tartomány 4,99 és 10,99 USD között lehet. Mint a legtöbb tárhelyszolgáltató, az InMotion kedvezményeket biztosít az új felhasználók számára. Az alábbiakban részletesebben megnézheti árait:

 • WP-1000S terv: Havonta 4,99 dollár, a havi 7,99 dollár megújul
 • WP-2000S terv: Havonta 7,99 dollár, havonta 10,99 dollár megújul
 • WP-3000S terv: Havonta 10,99 dollár, havonta 13,99 dollár megújul

Minden terv hatalmas 90 napos pénz-visszafizetési garancia, így teljesen kockázatmentesen próbálhatja ki az InMotion alkalmazást.

A WP-1000S csomag funkciókkal teli, így jó kiindulási pontot jelent. Te nem’t nem kap automatikus biztonsági mentéseket vagy dedikált IP-címet erre a tervre, és csak egy weboldalt támogat. Ettől eltekintve’Nagyon nagylelkű indulási terv!

Segítség és támogatás

Az InMotion egy másik gazdagép, amely a súgócsatornák teljes skáláját kínálja a felhasználók támogatására. A szokásos tudásközpont, e-mail és 24 órás élő csevegés és telefonos támogatás mellett a WordPress platformot egy műszaki szakértő is előre telepíti..

További információ

 • Fedezze fel, hogy teljes egészében az InMotion a tökéletes szolgáltatója Az InMotion tárhely áttekintése
 • Szakadt a szolgáltatók között? Olvassa el InMotion vs Bluehost összehasonlítás, hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb

# 4. SiteGround

Megfelelő a megbízhatósághoz

Jellemzők

A SiteGround hasonló pontszámokat kapott az A2 Hosting és a Bluehost számára a kezelt WordPress funkcióiért, így ez egy újabb erős választás volt. Itt található a legfontosabb események:

 • Ingyenes biztonsági mentések
 • Automatikus frissítések mind a szoftver, mind a bővítmények számára
 • Ingyenes, automatizált WordPress telepítés
 • Ingyenes WordPress migrációs plugin
 • A WordPress speciális biztonsága

Mindez elérhető a legolcsóbb terv szerint – korszerűbb funkciókat kap a frissítés során, ideértve a szakértő által végzett ingyenes professzionális transzfereket is.

Azt’Érdemes megemlíteni, hogy a SiteGround egy másik gazdagép’s a WordPress által hivatalosan ajánlott maga, így biztonságos választást jelent webhelye számára.

wpengine alternatívák sitegroundA SiteGround egy másik gazdagép, amelyet a WordPress hivatalosan ajánlott, és ez egy megbízható választás.

Árazás

SiteGround’s ár tervek a havi 3,95 dollártól a havi 11,95 dollárig terjedhet. Tesztelésünkben az ár-érték arány lenyűgöző 4,2 csillagot kapott az 5-ből, az ár-érték arányban előrehaladva a WPEngine-t. Itt’s közelebbről megvizsgálja a terveit:

 • Indítási terv: 3,95 dollár havonta, havi 11,95 dollár megújul
 • GrowBig terv: Havi 5,95 dollárral, havi 19,95 dollárral megújul
 • GoGeek terv: Havi 11,95 dollárral, havi 34,95 dollárral megújul

Mint mi’Már említettem, hogy rengeteg hasznos funkciót kap a legolcsóbb StartUp tervhez, tehát ez így van’Ez jó kiindulópont, ha csak egy webhelyet kell üzemeltetnie. A GrowBig terv a következő lépés felfelé, ha webhelyét kell bővítenie, míg a GoGeek terv sokkal technikai és speciális funkciókkal rendelkezik – akár 100 000 havi látogatást is képes kezelni.

A SiteGround tervekhez szabvány tartozik 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így kipróbálhatja magának, kockázatmentes.

Segítség és támogatás

A SiteGround büszkén biztosítja a 24 órás, hét órás WordPress tárhely-támogatási csoportot, amelyet magasan értékeltek az ügyfelek elégedettsége szempontjából. Jól áll a versenytársak mellett, hasonló telefon-, csevegési, jegy- és e-mail támogatást kínál.

További információ

 • További részletek a SiteGround-ról SiteGround áttekintés
 • Olvassa el SiteGround vs InMotion comarison, ha közelebbről szeretné megnézni ezt a két gazdagépet

# 5. 1&1 IONOS

Legjobb ár-érték arány

Jellemzők

1&1 Az IONOS jellemzői valamivel alacsonyabbak, mint a Bluehost, az A2 Hosting és a SiteGround esetében, de nem volt’t túl messze. Ennek fő oka nem volt’Ugyanígy volt a tény nem’t plugin frissítéseket nem kínál. Korlátozott számú webhelyet is üzemeltethet, akár a legfejlettebb terv alapján is.

Itt’Rövid áttekintés az általa nyújtott szolgáltatásokról:

 • Legfeljebb 5 ingyenes domain
 • Automatikus WordPress frissítések
 • DDoS védelem (számítógépes támadások ellen)
 • 99,98% üzemidő
 • Ingyenes biztonsági mentések

1&1 Az IONOS illeszkedik mind a Bluehost, mind a SiteGround alkalmazáshoz’s uptime garanciák, lenyűgöző pontszámmal, 99,98%. sajnálatos módon, csak öt WordPress-webhelyet üzemeltethet 1-én&1 IONOS’ legdrágább terv. Ez kevésbé ideális azok számára, akik online jelenlétüket egy maroknyi webhelyen túllépik.

Árazás

1&1 Az IONOS hatalmas árengedményekkel büszkélkedhet, és a három kezelt WordPress terv közül bármelyik megvásárolható mindössze 1 dollárért! Ez az alacsony ár egy évig tart – ezt követően a szokásos áron megújul:

 • Alapvető terv: Havonta 1 dollár, havonta 9 dollárral bővül
 • Üzleti terv: Havonta 1 dollár, havonta 11 dollárral bővül
 • Pro terv: Havonta 1 dollár, havonta 15 dollárral növekszik

wpengine alternatív 1 és 1 ionos1&1 Az IONOS megfizethető árakat kínál, és az ár-érték arány a legjobb WPEngine alternatíva.

Az Essential terv lehetővé teszi egy webhely üzemeltetését, míg a Pro terv ezt a korlátozást öt webhelyre növeli. Szerencsére a felújítási árak nem alakulnak’t túl magas, és ezek a tervek kínálnak kiváló ár-érték arány az összes többi funkció miatt – két ingyenes domént kap az üzleti tervben, és öt a Pro-csomagban.

Amellett, hogy a legjobb ár-érték arányt kínálja, 1&1 Az IONOS jön a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Segítség és támogatás

1&1 Az IONOS az első olyan szolgáltató a listánkon, amely még nem rendelkezik’t teljes pontszámot nem kap a súgó és támogatási szolgáltatásokért. Súgót, jegyeket és 24 órás telefonos támogatást nyújt, és az élő csevegési funkciót reklámozza webhelyén.

Azonban ott van’S ritkán vannak olyan támogatási ügynökök, akik elérhetők az élő csevegésben, és általában inkább a telefonos ügyfélszolgálatra irányulnak.

Tekintettel arra, hogy a WPEngine kiváló ügyfélszolgálatot kínál, ez nagy hátránya az 1-nek&1 IONOS alternatívaként!

További információ

 • Kíváncsi, ha 1&1 Az IONOS a megfelelő szolgáltató az Ön számára? Megtudhatja a 1&1 IONOS tárhely áttekintés
 • Ha te’olcsó tárhelyet keresve, ne keresse tovább, mint a A legjobb olcsó webtárhely összehasonlítani a legalacsonyabb tervek több mint 50-ét!

# 6. DreamHost

A legjobb egyetlen WordPress-webhelyhez

Jellemzők

A DreamHost nem’t a leggyorsabb WPEngine alternatíva, de a szolgáltatások széles választékát kínálja. Fő hátránya a tény csak egy webhelyet üzemeltethet az összes tervében. Ezenkívül valamivel alacsonyabb rendelkezésre állási garanciát nyújt, mint néhány versenytársánál (99,95%).

Ez azt mondta’Ez a listánk harmadik hosting szolgáltatója’s a WordPress által hivatalosan ajánlott, szóval ha te’csak egy webhelyet kapott, és szeretné megkönnyíteni a dolgokat’Kiváló választás!

Íme néhány olyan szolgáltatás, amely a DreamHostot WordPress kedvencévé teszi:

 • Ingyenes domain
 • Automatikus WordPress frissítések
 • Napi mentések
 • Ingyenes professzionális webhely-migráció
 • 200+ téma
 • A WordPress előre telepítve van
 • Ingyenes domain adatvédelem

wpengine alternatívák álomszellem A DreamHost egy speciális WordPress gazdagép’Ez tökéletes a dolgok egyszerű megtartásához.

Árazás

A DreamHost azért különbözik versenytársaitól, mert nem’t kedvezményeket nem kínál az új felhasználók számára. Ez az előzetes árképzés frissítő, de azt jelenti, hogy magasabb indulási költségeket kell fizetnie – három terve között van 19,95 és 79,95 USD között havonta számlázunk.

Pénzt takaríthat meg az éves terv kiválasztásával, amint az alább látható:

 • DreamPress terv: Havonta 19,95 USD (havonta 16,95 USD, ha évente számláznak)
 • DreamPress Plus terv: Havonta 29,95 USD (havonta 24,95 USD, ha évente számláznak)
 • A DreamPress Pro terv: 79,95 USD havonta (71,95 USD havonta, ha évente számláznak)

Ezek a tervek nagyon jó ár-érték arányt kínálnak – és még vonzóbbnak tűnnek, ha figyelembe veszel, hogy a DreamHost hatalmas termékkel jár 97 napos pénz-visszafizetési garancia!

Segítség és támogatás

A DreamHost nem’Nem nyújt bennünket olyan segítségével és támogatásával, mint ahogyan a Bluehost és az A2 Hosting tett, de továbbra is nagyon jó csatornát kínál, amelyek közül választhat, ha elakad. Az összes szokásos telefon-, e-mail- és jegy-támogatást, valamint csevegési támogatást nyújtja – bár az élő csevegés kevésbé megbízható.

Speciális, napi 24 órás WordPress támogatást kap a kezelt WordPress tervekkel, és dönthet úgy, hogy saját DreamHost szolgáltatással rendelkezik’Szakértői ingyenesen migrálják a meglévő webhelyet.

További információ

 • További információra van szüksége, mielőtt eldönti, hogy a DreamHost megfelelő az Ön számára? Megkapjuk – olvassa el DreamHost áttekintés hogy teljes képet kapjunk
 • Tudja meg a DreamHost részleteit’Különböző ártervek a mi alapos DreamHost árképzés

# 7. GoDaddy tárhely

Legjobb extra szolgáltatásokhoz

Jellemzők

A GoDaddy a legalacsonyabb szolgáltatási pontszámot kapott a listán szereplő összes szolgáltató közül, tehát ha te’A csodálatos WordPress funkciók után a GoDaddynek nem kellett volna’nem lesz a legjobb választásod. Valódi erőssége a megvásárolható extrák mennyiségében rejlik, például domain, e-mail fiók vagy online marketing.

Itt’Gyors pillantást vet a GoDaddy-ra’A WordPress alapvető jellemzői:

 • Ingyenes domain
 • Automatikus WordPress frissítések
 • Ingyenes biztonsági mentések
 • Automatikus napi rosszindulatú keresések
 • Egy kattintással történő migrációs eszköz

A legfontosabb dolog, amit tisztában kell lenni a GoDaddy-val, az nem’t ingyenes SSL tanúsítványokat biztosít minden tervében.

Az SSL (Secure Sockets Layer) tanúsítványok titkosítják a felhasználó és az Ön weboldala közötti információt, és megmutatják a látogatóknak, hogy webhelye biztonságos. Azt’ez alapvető tulajdonsága, hogy van, és a listánkon szereplő összes többi szolgáltató ingyenesen felveszi azt minden tervével.

azonban, A GoDaddy csak az ingyenes SSL-t tartalmazza havonta 12,99 dollár végső csomagján – olcsóbb tervek esetén’d külön kell megvásárolnia. Ingyenes alapszintű Let’s Titkosítsa az SSL-t az SSL telepítéséhez vagy vásárlásához a GoDaddy-től, évi 63,99 USD-tól kezdve.

wpengine alternatívák godaddyA GoDaddy kevesebb beépített funkcióval rendelkezik, mint a versenytársai, ám ezt az általa kínált kiegészítő szolgáltatások számával pótolja.

Árazás

GoDaddy-nak van négy terv, havonta 6,99 és 15,99 dollár között:

 • Alapterv: Havonta 6,99 dollár, a havi 9,99 dollár megújul
 • Deluxe terv: Havonta 9,99 dollár, a havi 14,99 dollár megújul
 • Végső terv: Havonta 12,99 dollár, havonta 19,99 dollár megújul
 • E-kereskedelmi terv: Havi 15,99 dollár, havonta 24,99 dollár megújul

Ezek az árak nagyon ésszerűek a piacon lévő más szolgáltatókhoz képest, így a GoDaddy megfizethető, ha nem is szuperhatalmas választás. Az Ultimate terv lehetővé teszi, hogy egy-két webhelyet üzemeltessen, míg a többi csak egy webhelyet fogadhat el tervként.

Fontos tudnivaló a regisztráció előtt, hogy a GoDaddy nem’nem nyújt pénz-visszafizetési garanciát.

Ez azt jelenti, hogy a regisztráció előtt teljesen biztosnak kell lennie, hogy a GoDaddy megfelelő az Ön számára, mivel míg a GoDaddy 30 napon belül visszatérítést nyújt, valószínűleg nem garantált lehetőség..

Segítség és támogatás

A GoDaddy hasznos élő csevegési funkcióval rendelkezik (hétfőtől péntekig elérhető), plusz 24 órás telefonos és e-mail támogatás, jegyek és Súgó. Itt találhat cikkeket, útmutatókat, közösségi fórumokat, online tanfolyamokat és egy rendszerállapot-követőt.

További információ

 • Tudjon meg többet a GoDaddy-ről, annak erősségeiről és gyengeségeiről, árairól, funkcióiról és még sok másról GoDaddy tárhely áttekintés
 • Nézze meg, ki nyer a miénkben A Bluehost vs GoDaddy összehasonlítása és megtudhatja, melyik a jobb neked

WPE motorok alternatívái: Összegzés

Ez a cikk bemutatta a WordPress webhelyének üzemeltetésére felkínált legjobb WPEngine alternatívákat. Ezt a listát saját házon belüli kutatásunk eredményeire alapoztuk – minden szolgáltatót teszteltünk, és kiválasztottuk azokat, amelyek a legjobban megfelelnek a tipikus WPEngine felhasználók igényeinek..

Itt’s minden egyes WPEngine alternatíva gyors áttekintése, a legjobb és a legrosszabb sorrendben:

A 7 legnépszerűbb WPEmotor-alternatíva

 1. Bluehost
 2. A2 tárhely
 3. Mozgásban
 4. SiteGround
 5. 1&1 IONOS
 6. DreamHost
 7. Hajrá apu

Összességében a legfontosabb ajánlásaink: Bluehost – ez’erős, mindenre kiterjedő szolgáltató és a legjobb WordPress host. Tesztelésünkben felülmúlta az összes versenytársát, köztük a WPEngine-t is, és remek indulási hely, ha Ön’nem biztos abban, melyik szolgáltató a legmegfelelőbb az Ön számára.

Az A2 tárhely intelligens választás, ha értékeli sebesség és ügyfélszolgálat, jó pótlást biztosítva a WPEngine-hez’s csillagok támogatása. És ha te’keres egy szolgáltatót jobb eszközökkel, mint a WPEngine, Mozgásban egy teljes erőmű ami megérdemli az 5 csillagos pontszámot a szolgáltatásokért.

Bármelyik szolgáltatót választja, annak az egyéni igényeinek kell megfelelnie, és az Ön webhelyének a legmegfelelőbb szolgáltatást kell nyújtania!

WPEngine alternatívák: GYIK

Tetszett a WPEngine-hez, de nekem’Nem gondolom, hogy menedzselt WordPress-tárhelyre van szükségem – mit kell tennem?

Ha te’A WPEngine alternatívája után egy kis WordPress webhelynél inkább megosztott WordPress tárhelyet kell keresnie. Szerencsére a listánk néhány szolgáltatója megosztott WordPress-tárhelyet is kínál. Ezek:

 • Bluehost
 • A2 tárhely
 • DreamHost

A megosztott WordPress-tárhely alapvetõbb, mint a kezelt WordPress-tárhely, ám ennek ellenére speciálisan testreszabott szolgáltatásokkal jár, amelyek megkönnyítik az életét. Tudod olvasni a legjobb WordPress-házigazdák mélyreható áttekintésünkben.

én’olcsóbb opciót keresek, mint a WPEngine – melyik hostot kell választanom?

Minden szolgáltató vagyunk’A ve felsorolt ​​ár olcsóbb, mint a WPEngine, még akkor is, ha megnézed a megújítási árakat!

1&1 Az IONOS 1 dollár kedvezményes árával kínálja a legolcsóbb terveket, szóval ha Ön’pénzt szeretne megtakarítani, akkor az’érdemes megnézni. A Bluehost azonban a legjobb minőségű szolgáltató, és havi 19,95 USD indulási árral jár.

Vessen egy pillantást a Legolcsóbb tárhely-szolgáltatók több mint 50 terv összehasonlításához.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map