A mobil szerkesztő áttekintése a Wix, a Weebly, a Squarespace és a Jimdo számára

Mobil szerkesztő áttekintéseA Wix, a Weebly, a Squarespace és a Jimdo mobilszerkesztőjének áttekintése – Mi’ez a nagy ügy?


Ha menedék van’Nem rejtőzött egy szikla alatt, valószínűleg tudja, hogy az okostelefonok robbantanak fel.

Bárhová megyünk, láthatjuk, hogy a mobiltelefonjukon az emberek e-maileket ellenőriznek, az interneten szörföznek és információkat keresnek.

Heck, Connie és én okostelefonjainkkal ellenőrizzük az árakat, amikor ellátogatunk a Costcoba. Hogy’s mennyire összekapcsolódunk mind az információval (és mennyire függünk is attól, hogy összekapcsolódjunk!)

Tehát mit jelent ez Önnek és a webhelyének?

Ez azt jelenti, hogy jobban megismerheti, hogyan javíthatja a látogatóit’ tapasztalatok, ha mobiltelefonjukkal jelentkeznek be az Ön weboldalára.

Mielőtt eljutnánk az ügy lényegéhez, nézzük meg a legjobban értékelt weboldal-készítőket:

Válasszon weboldal-készítőt, és keressen pénzt online

Milyen típusú webhelyet szeretne építeni?

weboldal készítése építsen egy online boltot Weboldal online áruház

Mobilra optimalizált webhely felület

A mobil eszközökhöz képest kisebb képernyőn megjelenő ingatlan miatt’Nem hatékony, ha ugyanazt a weboldal-elrendezést jeleníti meg, mint amit az asztalán látna.

Felismerve a mobil felhasználók növekvő tendenciáját, a weboldal készítői elkezdték nyújtani az Ön számára a szolgáltatást “mobilra optimalizált” webhelyének verziói, hogy jobb szörfözési élményt biztosítson a látogatók számára.

Az Ön webhelyének mobilra optimalizált verziói alapvetően újrarendezik a tartalmat, és tömörítik webhelyét egy magas, keskeny információs csíkba, így’A látogatók könnyen felfelé és lefelé görgethetnek mobil eszközükön.

Emellett eltávolítja a navigációs menüsávot, és külön gombra tömöríti, így ha valaki rákattint, kibővíti és megjeleníti a menüelemeket. Ez egy igazi helytakarékos.

Valamennyi weboldalkészítő’ Mobil szerkesztők egyenlő?

Dehogy. Bár a legtöbb weboldal-készítő biztosítja az Ön számára valamilyen mobiloptimalizálást, nem mindegyik épül fel egyformán.

Néhányuk jobb, mint mások, és a nap végén tényleg attól függ, hogy te mi vagy’újra keresi.

A következő mobil szerkesztők áttekintésében mi’Megnézem, hogyan működik az egyes mobilszerkesztők:

 1. Wix Mobile Editor
 2. Squarespace Mobile
 3. Weebly Mobile
 4. Jimdo Mobile

1.Wix Mobile Editor áttekintés

Wix automatikusan megadja a használt sablon mobilra optimalizált verzióját, így nem kell’Tényleg sokat kell tennie ahhoz, hogy webhelye optimalizálódjon egy mobil eszközön.

Néhány weboldal-készítő az, hogy csak elviszi az Ön webhelyét, és tömöríti azt’róla. Amit a Wix kínál, egy teljes felületet kínál, így továbbra is módosíthatja webhelyének mobil verzióját, például megváltoztathatja a színeket, a hátteret és egyéb stílusmódosításokat közvetlenül a mobil szerkesztőben.

Mivel a Wix az összes tartalmát közvetlenül átadja webhelyének mobil verziójához, elrejtheti bizonyos tartalmakat is, így ellenőrizheti, hogy mit jelenítsen meg, és mit ne jelenjen meg a webhely mobil verziójában..

Tehát a Wix nemcsak automatikusan megadja webhelye mobiljára optimalizált verzióját, hanem rugalmasságát is lehetővé teszi, hogy kevés szerkesztést végezzen csak webhelyének mobil verzióján, így nagyobb ellenőrzést és szabadságot biztosít Önnek a webhely felett. Véleményünk szerint nem’Nem szeretnénk időt pazarolni egy mobil weboldal körül, amikor a megfelelő információkat keressük, miközben mi vagyunk’újra kint vagyok. Csak adja meg a legfontosabb információkat, és mi is’újra kész – a Wix lehetővé teszi ezt.

Mobil szerkesztő áttekintéseKattintson a képre a Wix megtekintéséhez’mobil szerkesztője & hogyan működik az Ön webhelyén.

Egy másik egyedülálló szolgáltatás, amelyet a Wix nyújt, az, hogy beilleszt egy telefonszámot, így a látogató csak rá tudja koppintani, és automatikusan felhívja Önt – nagyszerű vállalkozások számára (a többi webhely-építő’megvan ez a szolgáltatás).

A Wix úgy építette fel a mobil szerkesztőt, hogy amikor egy látogató meglátogatja az Ön weboldalát, akkor automatikusan észreveszi, hogy asztali számítógépen vagy mobil eszközön tartózkodnak-e. Ily módon a Wix automatikusan elküldi a látogatót akár a webhely teljesebb asztali változatához, akár a webhely tömörített mobil verziójához..

Itt van egy videó a Wix-től, amely bemutatja, hogyan lehet gyorsan létrehozni és konfigurálni egy mobil webhelyet ingyen:

(Ha te’A Wix iránti érdeklődés, olvassa el a teljes Wix-véleményünket itt)

2.Squarespace Mobile Editor áttekintés

Valójában a Squarespace-nek nincs mobil szerkesztője. Miért? Azt’mert mert minden stílusos témájuk érzékeny.

Ez azt jelenti, hogy témáik oly módon vannak felépítve, hogy automatikusan reagáljanak és igazodjanak a képernyő méretéhez, hogy a webhelyet optimalizált módon jelenítsék meg..

Tehát nem’Nem számít, ha Andriod telefont vagy iPhone-t használ, a Squarespace témák automatikusan alkalmazkodnak, és’semmit sem kell megérinteni.

Négyzet alakú mobil szerkesztő

Ez biztosan kényelmes. A témák stílusa még egy kicsi mobilképernyőn is nagyon jó és profi. Ez az egyik a négyzet’weboldal készítője erősségei – stílusos és csiszolt minták.

Ezen felül a Squarespace támogatja a Google-t’s nyílt forráskódú AMP (gyorsított mobil oldalak) projekt a blogbejegyzéseidhez. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az összes lecsupaszítására “többlet” elemek a blogbejegyzéseiben, így a blog gyorsan villogni fog – amelyet a látogatók biztosan szeretni fognak.

Squarespace mobil szerkesztő AMPA betöltési sebesség összehasonlítása a nem AMP és az AMP blogbejegyzések között

A Squarespace ugyanolyan hátrányai vannak, mint a Weebly, mivel nem ad lehetőséget arra, hogy dedikált mobilszerkesztővel rendelkezzen. De a másik oldalról, te nem’Nem kell időt töltenie egy dedikált mobil webhely létrehozására.

(Ha te’Ha újra érdekli a Négyzet, a teljes Négyzet térről itt olvashat)

3.Weebly Mobile Editor áttekintés

A Weebly létrehozott egy új mobil szerkesztőt (a cikk idején), ami nagy előrelépés számukra. Nem csak a mobil webhely előnézetét látja el, hanem a mobilra optimalizált webhelyet automatikusan létrehozza az Ön számára.

Tehát ellentétben Wix-szel, te nem’külön webhelyet kell létrehoznia. A hátránya azonban, hogy nyertél’a látogatók testreszabása nem szükséges’ mobil élmények, ahogyan Weebly jelenleg nem él’nem kínálják ezt a rugalmasságot. A Weebly alapvetően a webhely asztali verzióját veszi át, és tömöríti azt egy mobil képernyőre.

Weebly Mobile Editor

A jó tulajdonság az, hogy a Weebly lehetővé teszi az elemek közvetlenül a mobil szerkesztőbe húzását is. Azt’Ez egy ügyes szolgáltatás, de véleményünk szerint nem’t általánosságban nem ad túl sok értéket, mivel ez nem különbözik az elemeket az asztali webhely-készítő alapvető elemeiben.

Választhat néhány sablonból és színsémából, hozzáadhatja a szociális ikonokhoz egy telefonszámot (de a látogatói megtehetik’t érintse meg, hogy felhívja Önt – a Wix ezt lehetővé teszi))’alapvetõen ez.

Weebly’A mobil szerkesztő megadja az alapvető eszközöket, és elvégzi a munkát. Olyan rugalmas, mint más weboldal-készítők?’ mobil szerkesztők? Nem igazán, de elvégzi a munkát.

Itt’Egy rövid videó, amelyet összeállítottunk, és megmutatja Önnek, hogy Weebly’A mobil szerkesztő működik:

(Ha te’Újból érdeklődik a Weebly iránt, itt olvashatja a Weebly teljes beszámolóját)

4.Jimdo Mobile Editor áttekintés

Hasonló a Weebly-hez és a Squarespace-hez, Jimdo’A tervezősablonok mind reagálnak a mobilra. Mint ilyen, te nem’Egyáltalán nem kell szerkesztenie a Jimdo webhelyet, mivel ez automatikusan jól néz ki a mobil eszközökön.

Jimdo mobil szerkesztő

Jimdonak külön mobil szerkesztője volt, és sablonok széles választékát kínálja Önnek (több mint 120). De ők’azóta “selejtezett” ezt a megközelítést, és most sokkal kisebb sablonválasztékot kínál Önnek (jelenleg csak 15, de arra számítunk, hogy Jimdo hamarosan többet mutat be).

Ne feledje, hogy ezek a sablonok teljesen mobilra reagálnak, és így nyertél’nem kell attól tartania, hogy webhelye hogyan néz ki a mobil eszközökön.

(Ha te’újra érdekli Jimdo, olvassa el a teljes Jimdo áttekintésünket itt)

5.Összegzés és ajánlás

Összefoglalva: itt található a fenti összehasonlítás összefoglaló táblázata. Mi’Néhány utolsó gondolatom van a táblázat alatt:

WeboldalkészítőOur elemzésWixSquarespaceWeeblyJimdo
A Wix egy külön dedikált mobilszerkesztővel rendelkezik, amely külön tervezési irányítást biztosít Önnek a mobil webhely felett.
Az összes Squarespace sablon mobilra reagál. A blogoldalak AMP-re vannak optimalizálva, így villámgyorsan betöltődnek.
Weebly’Az újabb sablonok mobilra reagálnak. Különálló mobil szerkesztőt adnak a régebbi sablonokhoz, de te is megteheted’t szerkessze a mobil webhely elrendezését, például a Wix-ot.
Az összes Jimdo sablon mobilra reagál.

Összességében valójában nincs’t véleményünk szerint kiemelkedő mobil szerkesztő. Minden attól függ, hogy mit gondol fontosnak.

Például, ha úgy gondolja, hogy képes testreszabni a mobil webhelyet, vagy zökkenőmentes online vásárlási élményt nyújt, a Jimdo jó választás.

Ha úgy érzi, hogy van egy külön, dedikált mobilalkalmazása, ahol kiválaszthatja és beillesztheti, hogy mit tegyen a webhelyre, akkor a Wix jó választás.

A Squarespace teljesen érzékeny témákkal rendelkezik, és a Weebly’A mobil szerkesztő is szilárd.

Csak tudd, hogy ezek mind “mobil készen áll”, és amikor egy weboldal-készítőt próbál kiválasztani, akkor más fontos tényezőket is figyelembe kell vennie – teljes áttekintésünkben sok mélyreható részlettel foglalkozunk velük:

Olvassa el szakértői véleményeinket

Szeretné megtekinteni a fenti webhely-építők részletes bemutatásait? Kattints ide:

 • Wix áttekintés
 • A négyzet áttekintése
 • Weebly áttekintés
 • Jimdo áttekintés

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map