BigCommerce vs Shopify | 7 dolog, amit fontolóra kell venni


Itt van a 7 elem, amelyet figyelembe kell vennie, amikor a Shopify és a BigCommerce között dönt:

Shopify

BigCommerce

Látogasson el a Shopify Látogasson el a BigCommerce oldalra Legfontosabb választás felső
Top Choice Shopify shopify logó


Shopify

Összesített értékelés

9.4 a 10-ből

BigCommerce

Összesített értékelés

8.4 out of 10

összefoglalás

Shopify:

A Shopify a legjobb, mindenre kiterjedő e-kereskedelem-építő a piacon. Egyesíti a nagyteljesítményű értékesítési funkciókat a kezdőbarát szerkesztővel, hogy elősegítse az üzlet beállítását és bővítését. A Shopify 150+ témát kínál – jóval több, mint a BigCommerce -, amelyeket független tervezők készítettek, biztosítva ezzel, hogy az online áruház modern és profi. Ha valaha is szüksége van segítő kézre, a Shopify 24 órán keresztül támogatja (például a BigCommerce) több csatornán keresztül, beleértve az élő csevegést és a telefont..

BigCommerce:

A BigCommerce a legszélesebb skálázható e-kereskedelem-építő, amely tökéletesen alkalmas nagy és gyorsan növekvő üzletekre. Több beépített funkcióval rendelkezik, mint a Shopify, azaz nem kell’számtalan alkalmazás vásárlásán kell alapulnia, hogy fontos funkciókat vegyen fel webhelyére. Lenyűgöző SEO eszközökkel is rendelkezik, és támogatja a kiterjedt többcsatornás értékesítést. A BigCommerce kevésbé egyszerűen használható, mint a Shopify – nagyon meglehetősen összetett terminológiát használ, így kevésbé alkalmas kevés technológiai tapasztalattal rendelkező kezdők számára.

Olvass tovább

Témák / Design

Shopify:

Egy gyönyörű kirakat biztosítja az e-kereskedelmi áruház hitelességét (igen – az emberek nagyon gyorsan megítélik!)

Ettől a ponttól kezdve a Shopify témái valószínűleg a piacon elérhető legvonzóbb kirakat-témák. Friss, modern, elegáns és profi.

Az egyik fő ok, amiért a Shopify témái nagyszerűek, az az, hogy független tervezőket vonzanak be, hogy megteremtsék ezeket a terveket számukra. Tehát, bár a Shopify nagyszerűen épít fel e-kereskedelmi eszközöket / platformokat, addig adják a terveket a tervező szakembereknek.

Ez azt is jelenti, hogy míg egyes témák ingyenesek, sok közülük "prémium" témákat, és témánként 100 és 180 dollár között lehet megvásárolni.

Ne feledje, hogy ez egy egyszeri beruházás a formatervezésbe (nincs ismétlődő kifizetés, hacsak nem bérelsz valakit, hogy még jobban testre szabja a kirakat kialakítását).

A Shopify jelenleg 149 prémium témát és 24 ingyenes témát kínál Önnek. Mindegyik mobil érzékeny.

BigCommerce:

A BigCommerce témái az utóbbi időben valóban javultak, amikor stratégiailag arra koncentráltak, hogy vonzóbb és profi megjelenésű üzlethelyiségeket hozzanak létre a felhasználók számára.

Korábban jelentős hátrányt jelentett a formatervezésük minősége, ám egyre inkább felkerülnek a Shopify-ra.

A Shopify-hoz hasonlóan a BigCommerce prémium és ingyenes témákat is kínál Önnek. A prémium téma ára 145 és 235 dollár között mozog, ami nem túl különbözik a Shopify témájú áraitól. A vállalkozásépítés tágabb összefüggésében az árkülönbség nem jelentős.

Jelenleg a BigCommerce 76 prémium témát kínál (az összes mobilra reagáló) és csak 7 ingyenes témát kínál. Összességében a BigCommerce továbbra is nyomon követi a Shopify-ot a formaválasztás szempontjából. De az utóbbi időben jelentős lépéseket tettek ennek javítása érdekében.

Olvass tovább

e-kereskedelem eszközök

Shopify:

A Shopify az összes alapvető eszközt megadja Önnek egy funkcionális e-kereskedelmi áruház felépítéséhez. Azonban fejlettebb eszközöket, mint például az ügyfelek kívánságlistája, termékértékelések, termékjavaslatok stb. Hozzá kell adni az online áruházhoz az App Store-on keresztül (lásd alább).

Ezek közül az alkalmazások közül néhány ingyenes, és részük prémium (fizetett) alkalmazásokat. Fizetős alkalmazások azért vannak, mert azokat külső eszközfejlesztők építették, akiknek kizárólag a fejlesztésükre és az ezek fejlesztésére összpontosítanak.

Amit a Shopify tett, felkéri őket, hogy integrálják eszközöket a Shopify platformba, így kihasználhatják ezeket az eszközöket anélkül, hogy meg kellene érinteniük a kódot. Tehát az ezen fizetős alkalmazások használatáért fizetett pótlólagos kifizetések többnyire az alkalmazásfejlesztők felé fordulnak.

Ezek az alkalmazások nem kötelezőek, és nem kell azokat használnia, ha nincs rá szüksége, vagy ha az áruház még nem áll készen a számukra. De ahogy vállalkozása növekszik, csodálatos lehetőség ezen eszközök elérhetővé tétele a vállalkozásod növekedéséhez.

BigCommerce:

A BigCommerce valószínűleg az egyik legátfogóbb eszközkészlettel rendelkezik az összes vezető e-kereskedelmi webhely-készítő között.

További eszközöket kínálnak Önnek "ki a dobozból" amelyek szerepelnek az alapvető havi tervükben, így bizonyos értelemben nagyobb értéket képvisel a BigCommerce.

Ha további eszközökre van szüksége a BigCommerce által kínált alapkészleteken kívül, akkor rendelkeznek App Store-tal is, ahol más fejlesztők által létrehozott speciális eszközöket találhat..

Csakúgy, mint a Shopify, ez egy remek lehetőség, mivel soha nem tudhatja, hogy milyen kiegészítő eszközökre van szüksége, miután vállalkozása növekedni kezd. További eszközök / alkalmazások hozzáadása az online áruházhoz technikailag nem nehéz, mivel az összes alkalmazást úgy építették fel, hogy teljes mértékben integrálódjon a BigCommerce platformjába..

Összességében a BigCommerce fejlettebb eszközöket kínál alapszintű havi tervük részeként.

Olvass tovább

Felhasználói támogatás

Shopify:

A Shopify 24/7 támogatást nyújt Önnek, így még akkor is, ha kérdései vagy kérdései vannak az éjszaka közepén, bármikor kapcsolatba léphet egy technikai támogatással..

A Shopify telefonon, e-mailben vagy élő chat-en keresztül elérheti a Shopify szolgáltatást. Tehát van egy nagyon jó csatornád, amelyek segítségével kapcsolatba léphetnek valakivel segítségért.

A Shopify-nak egy nagy közösségi fóruma is van, ahol kapcsolatba léphet más Shopify-felhasználókkal és a Shopify-támogató személyzettel. A fórumon való részvétel egyik legfontosabb előnye, hogy bepillantást kaphat a többi vállalkozás tulajdonosai munkájába, a felmerülő kérdésekre és esetleg érdekes megoldásokra..

A nap végén, míg a Shopify támogatási csapata nagyszerű technikai támogatást nyújt Önnek, sok üzleti kérdést megtanulhat. & a fórum más e-áruház-tulajdonosai által kínált megoldások.

BigCommerce:

A BigCommerce emellett 24-órás támogatást is kínál több csatornán keresztül, beleértve a telefont, az e-mailt és az élő csevegést.

A Shopify-hoz hasonlóan a 24 órán keresztül elérhető támogatás is nagyon hasznos, ha kérdése van, vagy technikai problémák merülnek fel munkaidőn kívül.

A BigCommerce-nek egy nagy közösségi fóruma is van, ahol kérdéseket tehet fel, és más vállalkozók vagy a BigCommerce műszaki csapata válaszolhat. Tehát bizonyos értelemben kibővíti a megoldások forrásait, nem csupán a BigCommerce támogatási csoportján.

Mindig örömmel látom, hogy mit csinálnak más vállalkozók, és ha elég időt tölt a fórumon, találhat néhány hasznos tippet vállalkozása javításához..

Olvass tovább

Piac – szakértők

Shopify:

A Shopify rendelkezik több száz képesített / előre jóváhagyott szakértővel, akiket bérelhet, ha akar.

Ezek a szakértők segíthetnek abban, hogy az üzletét a következő szintre vigye, miközben felszabadítja az idejét, így a vállalkozás más szempontjaira összpontosíthat.

Ezekbe a szakértőkbe beletartoznak a tervezők, a fejlesztők (az egyedi eszközök készítéséhez), a készlet tárolása, a marketing szakemberek és a fotósok. Ezek százai elérhetők a piacon, a világ különböző városaiban.

A Shopify felsorolja őket az Ön számára legközelebb eső földrajzi helyek szerint, így olyan szakértőket találhat, amelyek a legközelebb állnak Önhöz, ha olyan munkatársakkal szeretne együttműködni, amelyek közelebb találhatók hozzád..

A Shopify szakértők bérbeadása ismét teljesen opcionális, de hozzáadott szolgáltatási lehetőségeket kínál, ha vállalkozása növekedésével ki akarja használni őket..

BigCommerce:

A BigCommerce előzetesen jóváhagyott / képesített szakértőket is kínál Önnek, akiket fel lehet bérelni. Bérelhet tervezőket, marketingszakembereket vagy ügynökségeket, hogy segítsenek felépíteni üzletét.

A BigCommerce-nál azonban sokkal kevesebb szakember bérelhető fel, mint a Shopify-nál, így egy kicsit nagyobb kihívást jelent egy megfelelő szakértő megtalálása, főleg, ha olyan segítséget szeretne találni, amely földrajzilag közelebb van Önhöz..

Ebből a szempontból azt találjuk, hogy a Shopify szakértői ökoszisztémája sokkal fejlettebb és fejlettebb, összehasonlítva a BigCommerce által kínált szakértői piaccal..

Noha ez nem feltétlenül jelent azonnali aggodalmat az első induláskor, úgy gondoljuk, hogy fontos szempont, hogy gondolkodjon, mivel az erős és változatos ökoszisztéma elérése fontos előnye számodra, különösen akkor, amikor vállalkozása indul. nőni.

Olvass tovább

Alkalmazásbolt

Shopify:

Amikor vállalkozása növekedni kezd, és további eszközökre van szüksége a vállalkozás méretének növeléséhez, a Shopify App Store-ban sokkal fejlettebb eszközöket találhat, amelyek segítenek "kiterjeszt" az e-kereskedelmi áruház funkcionalitása.

A Shopify jelenleg több mint 1500 alkalmazást kínál az App Store-ban. Ezek az alkalmazások eszközöket tartalmaznak, amelyek segítenek javítani az eladásait & marketing, közösségi média, olyan adminisztratív feladatok kezelése vagy automatizálása, mint például a leltár, a teljesítés, a szállítás, az ügyfélszolgálat, a könyvelés, a jelentések stb..

Mint fentebb említettük, a Shopify egy kicsit kevésbé fejlett eszközöket kínál alapterveiben, de kiegészítheti azokat a Shopify App Store oldalán. Ezeknek az alkalmazásoknak egy része ingyenes, mások fizetnek. Tehát csak tisztában kell lennie azzal, hogy a boltjában lévő havi befektetés összeadódhat, ha úgy dönt, hogy sok fizetett alkalmazást ad hozzá az e-kereskedelmi áruházhoz.

De a legfontosabb oldalról ez azt is jelenti, hogy vállalkozása növekszik, ami nagyszerű jel.

BigCommerce:

A BigCommerce egy alkalmazásboltot is kínál Önnek, amely további funkciókat kínál az e-kereskedelmi áruházhoz.

Mint fentebb említettük, a BigCommerce további eszközöket kínál Önnek "ki a dobozból" alaptervük részeként, összehasonlítva a Shopify-val. Tehát attól függően, hogy milyen eszközökre van szükség a vállalkozás fellendítéséhez, potenciálisan kevesebb alkalmazásra lehet szüksége.

Egy dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a BigCommerce közel 250 alkalmazást kínál Önnek, szemben a Shopify által kínált 1500 alkalmazással. Ez nem azt jelenti, hogy a BigCommerce alsóbbrendű a Shopify-nál, mint már említettük, a BigCommerce egy kicsit több eszközt kínál Önnek az alapterv részeként.

De ez azt jelenti, hogy a Shopify eszközfejlesztőinek ökoszisztémája tágabb, mint a BigCommerce. A fenti szakértőkkel kapcsolatos megbeszéléshez hasonlóan ez fontolóra vehető Önnek is, mivel hosszabb távon több alkalmazás-fejlesztővel rendelkező rendszer általában azt sugallja, hogy az e-kereskedelmi platform erősebb és jobban lekerekített lehet..

Olvass tovább

Hitelesség

Shopify:

A Shopify jelenleg több mint 325 000 fizetett felhasználót használ, és több mint 24 milliárd dollár értékű tranzakciót dolgozott fel. Ez átlagosan 73.846 USD értékű termékértékesítést jelent a Shopify-t használó kereskedőnként.

A Shopify több mint 170 téma közül választhat, és több mint 1500 alkalmazás közül választhat, valamint egy nagyobb szakértői közösséget kínál felkínálására, amelyet az e-kereskedelem áruházának javítása érdekében bérelhet fel..

Ezen statisztikák alapján azt sugallják, hogy a Shopify népszerűbb platform, mivel több fizető felhasználóval és egy nagyobb szakértői és fejlesztői közösséggel állítanak össze eszközöket, és szolgáltatásokat kínálnak a Shopify felhasználók számára..

Itt azt is láthatja, hogy a Google Trends alapján a Shopify sokkal népszerűbb abban a tekintetben, hogy milyen gyakran keresik meg őket a keresőmotorokban.

BigCommerce:

A BigCommerce-nek több mint 95 000 fizetett felhasználója van (utoljára 2015 közepén frissítették, és már nem teszik közzé frissített ügyféladatokat), és a mai napig több mint 9 milliárd dolláros tranzakciókat dolgozott fel..

A BigCommerce legfrissebb elérhető adatkészlete alapján, amely magában foglalta mind a fizetett felhasználókat (95 000), mind a feldolgozott értékesítéseket (5 milliárd dollárt – amikor a BigCommerce utoljára jelentette a fizetett felhasználókat), ez átlagosan 52 630 dollár termékértékesítést eredményez egy kereskedőnként, a BigCommerce-t használva – kissé alacsonyabb, mint a Shopify.

A BigCommerce majdnem 70 témát kínál Önnek, amelyek közül jóval kevesebbet választhat, mint a Shopify. A BigCommerce-nél sokkal kevesebb alkalmazás található, mint a Shopify-nál (250 vs. 1500), és egy kisebb szakértői közösség is van, amelyet bérelhet, ha szeretne.

Ne feledje, hogy ezek a mutatók nagyon magas szintűek, és nem jelenti egyértelműen, hogy a Shopify minden szempontból jobb, mint a BigCommerce.

Olvass tovább

Árazás

Shopify:

A Shopify 5 árképzési tervvel rendelkezik: Lite (9 dollár / hónap), Basic Shopify (29 dollár / hónap), Shopify (79 dollár / hó), Advanced Shopify (299 dollár / hó) és vállalati szintű terv.

10% kedvezményt kaphat, ha feliratkozik egy éves tervre, és 20% kedvezményt, ha feliratkozik 2 évre.

Minél magasabb a terv, annál fejlettebb eszközöket és tárolási korlátozást biztosítanak az Ön számára.

Vegye figyelembe, hogy ha a Shopify saját Shopify Payments nevű fizetéskezelő szolgáltatását használja, akkor az összes tranzakciós díjtól lemond. Ha úgy dönt, hogy a 70 fizetési processzor egyikét használja (például PayPal, Stripe stb.), Akkor tranzakciós díjak lesznek (2% az Lite & Alapvető Shopify tervek, 1% a Shopify tervhez és 0,5% az Advanced Shopify tervhez).

Tehát feltétlenül érdemes megfontolni a Shopify saját fizetéskezelő szolgáltatásának használatát, hogy elkerülje a tranzakciós díjakat, és további nyereséget szerezzen a zsebében.

Fontos azt is megjegyezni, hogy a Shopify korlátlan sávszélességet biztosít Önnek az összes tervében.

BigCommerce:

A BigCommerce 4 árképzési tervvel rendelkezik: Standard (29,95 USD / hónap), Plusz (79,95 USD / hónap), Pro (199,95 USD / hónap) és vállalati szintű terv.

Ha feliratkozik éves tervükre, 10% kedvezményt kap.

Minél magasabb a terv, annál fejlettebb eszközöket és tárolási korlátozást biztosítanak az Ön számára.

A BigCommerce nem számít fel tranzakciós díjat minden tervében. Tehát több profitot kell megtartania.

Korlátlan sávszélességet fog elérni a BigCommerce összes tervében is.
A BigCommerce azonban megköveteli, hogy frissítsen egy magasabb szintre, ha az elmúlt 12 hónap eladási dollárja meghaladja a meghatározott küszöbértékeket.

Ha eladásai meghaladják a 50 hónap dollárt 12 hónap alatt, akkor frissítenie kell a Plusz tervet. Ha az eladások meghaladják a 125 000 dollárt 12 hónap alatt, akkor frissítenie kell a Pro tervet. Ha az értékesítése meghaladja az 1 millió dollárt, akkor frissítenie kell az vállalati tervet.

Hisszük, hogy ez a kompromisszum azért, mert nem kell fizetni tranzakciós díjakat. Minél több eladást generál, bizonyos értékesítési küszöbértékeknél, magasabb szintre kell frissítenie.

Ennek ellenére, ha nem akar fizetni tranzakciós díjakat, és nem kell magasabb szintre frissítenie, akkor a legjobb választás az Ön számára a Shopify használata a Shopify Payment (fizetési processzor) segítségével.

Olvass tovább

Következtetés

Shopify:

A Shopify sokkal több kirakattervezési lehetőséget kínál Önnek, és témáik mind készen állnak a mobilkészülékre. Nagyon nagy alkalmazás-áruházuk is van, ha további eszközöket szeretne az e-kereskedelmi webhely funkcionalitásának kibővítéséhez, és sokkal nagyobb szakértői csoporttal büszkélkedhet, ha jóváhagyott és képesített tervezőket, fejlesztőket és más szolgáltatókat kíván felvenni, hogy segítsenek üzleti. A Shopify emellett több mint négyszer több fizetett felhasználót használ, mint a BigCommerce, ami azt sugallja, hogy ők egy népszerűbb e-kereskedelmi platform. Ez az is nyilvánvaló, hogy sokkal több témaalkotó, alkalmazásfejlesztő és ökoszisztéma-szakértő van, akik kiszolgálják Önt, ha úgy dönt, hogy ezeket használja.

BigCommerce:

A BigCommerce eszközei egy kicsit átfogóbbok, mint a Shopify. Számos választékot kínál a kirakatban megjelenő minták közül, amelyek közül választhat, de a Shopify-nak több. Vegye figyelembe, hogy a BigCommerce összes témája sem reagál a mobilra, ám ezek többsége igen. A BigCommerce kb. 250 alkalmazással rendelkezik, amelyek még több funkcionalitást kínálnak az üzlethez, és képesített szakembereket is kínál, mint például a tervezők és a fejlesztők. Bár a BigCommerce kevésbé fizetett felhasználókkal rendelkezik, fontos megjegyezni, hogy a Shopify korábban indult, mint a BigCommerce. Összességében megfigyeljük, hogy a Shopify gyorsabban növeli fizetős felhasználói bázisát, mint a BigCommerce.

A nap végén mind a Shopify, mind a BigCommerce vezető e-kereskedelmi megoldások szolgáltatói. Mindkettő nagyon képes és e-kereskedelem-központú eszközök széles választékával rendelkezik, amelyek segítenek vállalkozása növekedésében.

A Shopify nagyobb témagyűjteményt, nagyobb szakértői piacot, több alkalmazást és nagyobb számú fizető ügyfelet foglal magában. Mindez arra az irányra mutat, amelyben a Shopify egy nagyobb és népszerűbb platform, amelyet az emberek online üzletük felépítéséhez használnak.

Fontos azonban mindkettőt kipróbálni, hogy megtudja, melyik felel meg jobban az Ön egyedi igényeinek. A Shopify 14 napos ingyenes próbaidőszakot, a BigCommerce pedig 15 napos ingyenes próbaidőszakot vesz igénybe. Nincs határozott válasz arra, hogy melyik a jobb az Ön számára, ezért erősen javasoljuk, hogy vegye mindkettőt próbavezetésre, hogy kiderüljön, melyik tetszik jobban.!

Olvass tovább

Áttekintés

9.4 a 10-ből

Látogassa meg a Shopify-t
Nézze meg a Shopify véleményét

8.4 out of 10

Látogasson el a BigCommerce oldalra
Tekintse meg a BigCommerce áttekintést az Általános értékelésről Mi ez?

Átfogó értékelésünk az összes értékelés összesített átlagos pontszámán alapul.

Miért számít ez??

Pontozásaink áttekinthető áttekintést nyújtanak Önnek arról, hogy mely szolgáltatás nyújtja a legjobb szolgáltatásokat, értéket és még sok minden mást.

Összehasonlítás shopify 4,7 / 5 bigcommerce 4,2 / 5 Bezárás

Figyelembe véve a többi e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalépítőt?

Vessen egy pillantást az útmutatóra a Legjobb e-kereskedelmi platformok, vagy vesz egy ingyenes kvíz hogy megtudja, melyik weboldal-készítő felel meg az Ön igényeinek.

Nem biztos benne, mely weboldal-készítő működik a legjobban az Ön számára? Próbálja ki Weboldal-készítő megfelelő kvíz

Lásd még a Az e-kereskedelmi webhely-készítők összehasonlító diagramja részletesebb különbségeket

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map