BigCommerce vs WooCommerce | Melyik platform van az Ön számára megfelelő?

A BigCommerce vs WooCommerce két nehézsúlyú e-kereskedelmi platform csatája.


Saját online áruház felépítése nem’Nem hangzik könnyűnek, de a valóságban ez egy nagyon egyszerű folyamat lehet. Rengeteg olyan platform létezik, amelyek célja az e-kereskedelmi webhely létrehozása. A BigCommerce és a WooCommerce két ilyen termék, de mindkettő nagyon különbözik egymástól.

BigCommerce e-kereskedelmi webhely-készítő’Az s közel 100 000 ember segített saját online áruházának felépítésében.

BigCommerce vs WooCommerce

A WooCommerce egy nyílt forráskódú WordPress plugin, amely lehetővé teszi a meglévő webhelyek számára, hogy online értékesítsenek.

De melyik’s jobb? És honnan tudja, hogy melyikhez illik? te?

A Website Builder Expertnél’Feladatunk az ilyen típusú kérdések megválaszolása. Online platformokat kutatunk és tesztelünk, hogy pontos, részletes információkkal szolgáljunk. Olvassa tovább, amikor megbeszéljük, mi a BigCommerce és a WooCommerce témája, és melyik felel meg legjobban az Ön igényeinek.

Pssst! Csak azt akartuk tudatni, hogy a BigCommerce jelenleg akár három hónapot is kínál ingyenesen, amikor aláír egy új tervet. Menjen a BigCommerce webhelyre, hogy élőben megtekinthesse ezt az ajánlatot! 1

BigCommerce vs WooCommerce: Előnyök & Hátrányok

BigCommerce előnye és hátránya

BIGCOMMERCE PROS# 1# 2
Több beépített szolgáltatás, mint bármelyik versenytársnál
Lehetővé teszi, hogy több csatornán értékesítsen, például a Facebookon, az Amazonon és az Instagramon
BIGCOMMERCE CONS# 1# 2
Nincs mobil alkalmazás az üzlet futtatásához útközben
A szerkesztő felületet nehéz navigálni

A WooCommerce előnyei és hátrányai

WOOCOMMERCE PROS# 1# 2
Korlátlan testreszabás
Erőteljes SEO
WOOCOMMERCE CONS# 1# 2
Ügyfélszolgálat hiánya
Fejlett műszaki ismeretek szükségesek

2

Mit’s a különbség a BigCommerce és a WooCommerce között?

A BigCommerce e-kereskedelmi webhely-készítő. Nem tudja, mit jelent ez? Hadd magyarázzuk meg:

Az e-kereskedelmi weboldal készítő olyan program, amely segít létrehozni saját online áruházát. Nemcsak hogy támogatást nyújt a webhely kezelésének, az értékesítés növelésének és az online sikerességnek a kezelésében is.

Gondolj úgy, mintha egy polckészletet tennél fel. A BigCommerce biztosítja az összes szükséges eszközt, valamint egy praktikus használati útmutatót.

A WooCommerce más. Azt’a WordPress webhelyek számára plug-inként készültek. Ez azt jelenti’Ez egy kiegészítő, amelyet integrál a normál webhelyre, és átalakítja azt online áruházá.

A WooCommerce-t az Automattic építette – a webfejlesztő cég, amely szintén alapította a WordPress-t. Azt’s nevezik “a legnépszerűbb és testreszabható e-kereskedelmi platform az interneten”.

Ha te’Ha egy kezdő vállalkozásnak van szüksége online áruházra, a BigCommerce okos választás. Azt’Rengeteg beépített funkcióval és rengeteg eszközzel rendelkezik, amelyek segítenek a méretezésben. Valójában, A BigCommerce azt állítja, hogy segítenek kereskedõiknek 28% -kal növekedni évről évre.

A WooCommerce azok számára készült, akik már rendelkeznek WordPress webhellyel, de szükségük van e-kereskedelmi funkciókra. Azt’Teljesen testreszabható és zökkenőmentesen integrálható. Figyelmeztetni kell azonban – ott’kevés segítség vagy támogatás van odakint, ha szüksége van rá.

3

Egyszerű használat

Összességében az olyan weboldal-készítők, mint a BigCommerce, sokkal könnyebben használhatók, mint a pluginok, mint például a WooCommerce. Alapot nyújtanak az építkezéshez, és mindig készen állnak a támogatás nyújtására.

Annak érdekében, hogy kipróbálhassuk, mennyire egyszerűen használható a BigCommerce, választottunk mindennapi embereket, hogy felépítsék saját online áruházu. Ezután felkérték őket, hogy mutassák meg, milyen könnyű (vagy nehéz) találtak bizonyos feladatokat.

BigCommerce’Az eredmények kissé vegyes táskák voltak. Az emberek úgy gondolták, hogy a fedélzeten tartás folyamata világos és éleslátó, és szerette, hogy sok funkció már beépült a témákba. Néhányan küzdöttek a terminológiával. Íme néhány gondolat:

A fedélzeten való utazás nagyszerű volt – egy kis túra eljuttatta oda, hogy hol találhat bizonyos funkciókat, és hol testreszabhatja a dolgokat. Még azt is világossá tette, hogy nem kellene’Ne félj feltenni kérdéseket a súgó részben, ami nagyon tetszett.

A terminológia nem volt’t nagyszerű. Ha új lennél az egész térségben, nagyon ijesztő lenne.

nagykereskedelmi műszerfalA BigCommerce nagy teljesítményű online áruházépítő, rengeteg beépített eszközzel

Röviden: a BigCommerce felkészíti Önt a sikerre. Ott’Egy kicsit tanulási görbét vesz igénybe, de ha egyszer’újra ismeri a használt kifejezéseket, te’Mindent megteszel, amelyre szükség van egy csúcskategóriás e-kereskedelmi áruház felépítéséhez. És ami a legjobb, nem te’Nincs szükség kódolási ismeretekre!

A WooCommerce kissé zavaró lehet. Azt’ez egy technikaibb platform, és ott’Sokat kell tennünk, mielőtt felállítanák az online áruházat. Te nem’A WooCommerce használatához nem kell számítógépes zseninek lennie, de néhány jó informatikai ismeret biztosan nem lenne szükséges’tévedni kell.

woocommerce műszerfalMivel a WooCommerce egy plugin, te’A WordPress működik’ Irányítópult

Ahol a BigCommerce domain, tárhely és biztonsági tanúsítványokat biztosít Önnek, a WooCommerce’kínálatai a tiszta e-kereskedelmi funkciókra korlátozódnak.

4

Rugalmas kialakítás

Az első benyomások számítanak. Azt’Fontos, hogy amikor az ügyfelek a weboldalra szállnak, akkor’üdvözölte egy szép, jól megtervezett kirakattal’könnyű navigálni.

BigCommerce 7 ingyenes témát kínál, és több mint 50 további egyszeri költséggel jár 145 és 245 dollár között. Drága, amint ez hangzik, amit te’újból megmutatja az ügyfeleknek, hogy márkaként mi vagy.

A tanulmányok azt mutatják az ismétlődő ügyfelek akár 300% -kal többet költenek, mint az újak. Csak egy alkalom van arra, hogy az első benyomást keltse, tehát számítson rá.

A WooCommerce 14 kirakat témával rendelkezik, amelyek mindegyikének hozzáadott költsége 39 USD.te’A webhely kiépítéséhez hozzá kell adnia a kirakat kiterjesztéseit is, amelyek ingyen 59 dollárig terjedhetnek.

woocommerce kirakatA WooCommerce témák egyszerűek, áttekinthetőek és átfogóak, több iparágban

Nem csak a WooCommerce áruházak olcsóbbak, mint a BigCommerce prémium témák’újra testreszabhatóbb. Azt’Fontos hozzátenni, hogy itt állsz’Szüksége van műszaki szakértelemre.

Te nem’nem kell informatikusnak lennie a WooCommerce témájának testreszabásához, de mint a WordPress maga is, annál többet tudsz, annál többet szerkeszthetsz.

BigCommerce’A témák viszont szigorúbbak, de a testreszabás sokkal egyszerűbb. A BigCommerce szerkesztő felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a dolgok, például a szöveg méretének és betűtípusának, az oldal elrendezésének és a navigációs elhelyezésnek, valamint a promóciós szalagoknak a beállítását..

bigcommerce szerkesztőBigCommerce’A szerkesztő nem’Nincs szükség kódolási ismeretekre, és gyakorlati hozzáférést biztosít az online áruház testreszabásához

Mind a BigCommerce, mind a WooCommerce témák mobilra reagálnak. A BigCommerce segítségével a szerkesztő tetején is megnézheti, hogy miként fog kinézni webhelye mobil- és táblagép-képernyőn.

5

Építési idő

A BigCommerce vs WooCommerce kapcsán az online áruház felépítéséhez szükséges idő nagyban változhat.

Először is attól függ, hogy van-e már WordPress webhelyed. Mivel a WooCommerce egy WordPress bővítmény, annak meglévő webhelyre történő felvétele viszonylag gyors folyamat lehet.

Az Ön idejét a WooCommerce-ba fekteti be’testreszabása azonban. Szerkesztése az ön igényei szerint nagyon időigényes, és ha nem’Még nincs WordPress webhelye, az építési idő gyorsan növekszik.

Ezzel szemben a BigCommerce egyablakos ügyintézés. Minden, ami egy online áruház felépítéséhez szükséges, már be van építve, és mert minden’egy helyen van’Sokkal gyorsabban tud megbirkózni vele. Ha meggondolja magát, egy-két nap alatt online boltot kaphat.

nagykereskedelmi termékekA BigCommerce segítségével egész helyet létrehozhat, testreszabhat és kezelhet egy helyen

A WooCommerce segítségével Ön’Ki kell építenie a WordPress webhelyet, és rendeznie kell a dolgokat tárhely külön. A BigCommerce-val’Minden készen áll arra, hogy elkezdhesse saját e-kereskedelmi webhelyének tervezését.

Mint mi’mondta, ott’műszaki elem a WooCommerce számára is. Ez tökéletes, ha szüksége van teljes ellenőrzés, de az’Ez minden bizonnyal összetettebb és kevésbé időhatékony, mint a BigCommerce.

Mint tudjuk, a BigCommerce a könnyebben használható platform, és ott is’Nem szabad elkerülni azt a tényt, hogy a könnyű használat és az építési idő közvetlenül kapcsolódnak egymáshoz.

6

E-kereskedelmi eszközök & Jellemzők

Jellemzők hol BigCommerce a sajátjába kerül. Rengeteg létfontosságú, beépített funkció van, amelyeket újra és újra használ. Néhány kulcsfontosságú a következők:

 • SSL biztonság – biztonságossá teszi az online áruházat a fizetések védelmével, és egy kis lakat szimbólumot ad Önnek az URL-je mellett, hogy az ügyfelek tisztában legyenek a kijelentkezéskor.
 • Többcsatornás integráció – lehetővé teszi, hogy a webhelyéről közvetlenül olyan piacokon értékesítsen, mint az Amazon, és a közösségi médiában, mint például a Facebook.
 • Elhagyott kosár helyreállítás – automatikus e-mail emlékeztetőt küld az ügyfeleknek, amikor tételeket hagynak a kosárba, anélkül, hogy megnéznék.
 • Analitikus nyomkövető és jelentési eszközök – figyelje meg webhelyét’teljesítménye munkamenetek, értékesítések, e-mail kampányok és még sok más révén.
 • Készítsen promóciós kódokat és kedvezményeket – hirdetheti a termékek értékesítését és üzletét azáltal, hogy megadja az ügyfeleknek a pénztárnál használt kódot.

A fentiek mind fontosak az e-kereskedelmi áruház futtatásakor és bővítésekor. Az elhagyott kocsi funkció különösen hasznos, a BigCommerce állítás segíthet az egyébként elveszített eladások 25% -ának visszaszerzésében.

nagykereskedelmi e-kereskedelmi szolgáltatásokAzt’Nem csoda, hogy az emberek úgy döntenek, hogy a BigCommerce szolgáltatást használják, amikor elkezdi megnézni az összes szolgáltatást

És az’épp csak néhány a BigCommerce’Jellemzői. Mi menedékünk van’még a szállítási és marketing lehetőségeit sem érintette. Mindezt és olvassa el a BigCommerce részletes áttekintését itt.

Ez nem’azt kell mondanom, hogy a WooCommerce nem’Van néhány nagyon ügyes funkció is. Bár sokkal kevesebb van a kínálatban, a WooCommerce továbbra is a következőket kínálja:

 • Blogolás – Beépített képesség cikkek írására, közzétételére és megosztására.
 • Korlátlan testreszabás – ha tudod kódolni, akkor azt’teljesen korlátlan. Mindent szerkeszthet, a kirakatból a pénztár oldaláig.
 • Egy kattintással történő visszatérítés – lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy azonnal visszatérítsék a visszatérés pénzét.

woocommerce e-kereskedelmi szolgáltatásokA WooCommerce nagyon sokféle e-kereskedelmi funkcióval rendelkezik, amelyeket használhat

Termékeket és pénztárakat beágyazhat az áruházak szélesebb körébe. A WooCommerce-nak egyértelműen van néhány hasznos tulajdonsága, ám ennek van’Nem a teljes csomag, mint a BigCommerce.

Gondolj úgy, mint golfozni. Mind a BigCommerce, mind a WooCommerce klubokat kínál, de az egyik sokkal több változatosságot kínál. A WooCommerce rendelkezik meghajtóval és göndörítővel, de a BigCommerce vasalót, faanyagot és éket is tartalmaz. Bármelyikével 18 lyukat játszhat le, de a BigCommerce egyértelmű előnyt nyújt Önnek.

7

Fizetési lehetőségek és díjak

Nagyon jó, ha több fizetési lehetőséget tud elfogadni, ha sokféle vevőnek értékesít. Mind a BigCommerce, mind a WooCommerce hitelkártyákat és betéti kártyákat fogad el, a néhány legnagyobb fizetési átjáróval együtt. Ebbe beletartozik:

 • Csík
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Négyzet

Egy dolog az’Fontos tudni, hogy minden fizetési átjárónak külön tranzakciós díjak vannak. Így’Érdemes megnézni ezeket, mielőtt egyenesen ugrik.

Sem a BigCommerce, sem a WooCommerce nem érvényesíti a saját tranzakciós díjait. Ez azt jelenti, hogy a fizetések feldolgozása során felmerülő többletköltségeket közvetlenül az átjárók vagy a kártyatársaságok fedezik.

A felsoroltak mellett a WooCommerce több mint 100 különféle fizetési átjárót is támogat, például az Authorize.Net. A BigCommerce valamivel korlátozottabb, csak néhány más lehetőséget kínál, néhány digitális pénztárca mellett, például a Chase Pay és a Venmo.

Woocommerce fizetésekA WooCommerce rengeteg fizetési lehetőséget kínál a 8 közül

SEO

A SEO (Search Engine Optimization) alapvető fontosságú bármely online áruház teljesítményéhez. Meghatározza, hogy az Ön üzlete mennyire szerepel a keresőmotorokban, mint például a Google, és közvetlenül befolyásolja az Ön webhelye forgalmának mértékét.

Lehet, hogy a világ legjobb termékei vannak, de ha senki nem találja meg őket, akkor mi’ez a lényeg?

A BigCommerce vs WooCommerce oldalról nézve’s közeli hívás. Mindkettő lehetőséget nyújt webhelyének fejlesztésére’SEO, amely a lehető legjobb esélyt nyújtja a rangsoroláshoz a Google-on. A BigCommerce-on:

 • Metacímek és leírások szerkesztése – módosítsa a linket és az alatta lévő szöveget a Google keresésben.
 • Testreszabhatja az URL-csigákat – hogy megbizonyosodjon róla’releváns az Ön oldalán’re pl. “/ Férfi / felsők / fehér ing /”.
 • Kép hozzáadása az Alt szöveghez – szöveget csatolhat egy képhez, hogy a Google tudja, mi a kép.
 • Szerezzen kulcsszótámogatást – javaslatokat arra vonatkozóan, hogy milyen szavakat kell belefoglalni a termékleírásokba annak érdekében, hogy az online áruház jól rangsorolja ezeket a kifejezéseket.

nagykereskedelmi seoA BigCommerce megkönnyíti az URL-címkék szerkesztését, hogy pontosan tükrözzék az oldalt

A WooCommerce lehetővé teszi a meta címek / leírások szerkesztését, az URL-címkék testreszabását és a kép szövegének hozzáadását is. Ahol esik, nem tud beépített extrákat, például SSL biztonságot nyújtani.

Ha rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, a Google tudja, hogy webhelye biztonságos az emberek számára. Ez a tanúsítvány alapkivitelben a BigCommerce-nél, de a WooCommerce-nál’Külön fizetni kell.

9

Segítség és támogatás

Mindenkinek segítségre van szüksége újra és újra, és ebben a kategóriában is’egyértelmű győztes.

BigCommerce 24 órás támogatást kínál telefonon, e-mailben és élő csevegésen keresztül. Saját felhasználói fórummal és hasznos útmutatókkal teli súgóval is rendelkezik.

nagykereskedelmi ügyfélszolgálatA BigCommerce többféle módon nyújthat támogatást: a súgó megtanítja, hogyan kell mindent megtenni az alapvető feladatoktól kezdve a haladó feladatokon keresztül

Ha feliratkozik a BigCommerce-ra’Vállalati tervének megfelelően saját személyes fedélzeti tanácsadója és ügyvezetője is lesz. Ezek a BigCommerce szakértők, akik segítenek minden olyan problémában, amely felmerül a platform használata során.

Ezzel szemben a WooCommerce által nyújtott támogatás a legjobb esetben ritka. Van WooCommerce Docs – amely lényegében egy súgóközpont -, és azon túl is létezik’értékes kis forrás.

woocommerce súgóA WooCommerce Docs egy hasznos könyvtár, ahol hasznos információkat találhat a platformról

A WooCommerce felhasználók általában jobban hozzáértnek a technológiához, ami részben magyarázza az ajánlat hiányát. Akárhogy is, akkor elakad, ha’újra nagyrészt a saját.

10

Árazás

Az árképzés szempontjából a BigCommerce vs WooCommerce trükkös.

A BigCommercenak három alapvető árazási terve van: Standard (29,95 USD / hónap), Plusz (79,95 USD / hónap) és Pro (249,95 $ / hónap). Van vállalkozási terve is, de te’Ajánlatkérésért közvetlenül a BigCommerce-vel kell kapcsolatba lépni.

A BigCommerce a következőket is kínálja: 15 napos ingyenes próbaverzió, ami azt jelenti, hogy kipróbálhatja a platformot anélkül, hogy bármilyen kártya adatot megadna. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megnézze’A befektetés előtt megfelelő az Ön számára.

nagykereskedelmi árképzés

Az összes BigCommerce terv korlátlan sávszélességgel és személyzeti számlákkal rendelkezik, tranzakciós díjak nélkül. Az egyik legfontosabb különbség a szokásos tervhez képest az, hogy nem kell’nem kapja meg az elhagyott kocsi funkciót – olyasmi, ami’létfontosságú minden komoly kereskedő számára.

A WooCommerce, mint általában, egy kicsit összetettebb. Maga a platform egy ingyenes WordPress bővítmény, tehát ott van’e tekintetben nincs költség. De te’Meg kell vásárolni egy témát (39 USD), SSL biztonságot (9 USD / év) és tárhelyet (10 USD / év), külön-külön.

Ez azt jelenti, hogy a havi számláját kicsit nehéz lehet kiszámítani. A BigCommerce-val minden’egy díj alatt tartalmazza. Gondoljon rá úgy, mint a bérleti díj és a számlák fizetése – egyes ingatlanoknál külön kell fizetni a gázért, az elektromos áramért és a vízért. Másokkal együtt’benne van a bérleti díjban.

11

BigCommerce vagy WooCommerce: Következtetés

Mint láthatja, a BigCommerce és a WooCommerce két nagyon különböző platform, amelyeket nagyon különböző embercsoportoknak kell használniuk.

Összefoglalva hagyja’nézzük meg, hogy melyik platform nyerte meg az egyes kategóriákat:

BigCommerce vs WooCommerceBigCommerceWooCommerceEgyszerű használatTervezésÉpítési időE-kereskedelmi szolgáltatásokFizetési lehetőségek és díjakSEOSegítség és támogatásÁrazás
Egyszerű, ha megbirkózik vele, ám ez eleinte kissé lenyűgöző lehet.Nehéz bárki számára, aki nincs’t technikailag fejlett vagy ismeri a WordPress alkalmazást.
Széles választéka témákat, amelyek egyszerűen testreszabhatók.Korlátlan testreszabás és olcsó prémium áruházak.
Mindent el lehet készíteni az irányítópulton, így elég gyors az e-kereskedelmi webhely élővé tétele.Először el kell készítenie a WordPress webhelyet, és rendelkeznie kell számítógépes ismeretekkel a WooCommerce szerkesztéséhez, ahogy szereti.
Rengeteg világszínvonalú szolgáltatás és eszköz, beépített és használatra kész.Néhány tisztességes szolgáltatás elérhető, de hozzá kell tennie dolgokat, hogy teljesebb e-kereskedelmi platformot kapjon.
Támogatja a világ egy részét’A legnagyobb fizetési átjárók és nem’t érvényesíti saját tranzakciós díját.Pontosan ugyanaz, mint a BigCommerce, de több mint 100 egyéb fizetési lehetőséggel is rendelkezik.
Testreszabhatja a metacímeket, leírásokat és URL-címket, valamint a kép alt szövegét és kulcsszó-támogatását.Nagyon hasonló a BigCommerce-hez, de nem’Nem jön beépített SSL biztonság, amely segíti a SEO-t.
24 órás támogatás telefonon, e-mailben és élő csevegésen keresztül, fórummal és súgóval.Csak egy súgó a dokumentumokkal. Nem áll rendelkezésre személyes támogatás.
A BigCommercenak három alapvető árazási terve van: Standard (29,95 USD / hónap), Plusz (79,95 USD / hónap) és Pro (249,95 $ / hónap). Ott’s a 15 napos ingyenes próbaverzió ajánlatban minden tervvel.A WooCommerce egy ingyenes plugin, de az engedélyezéséhez szükséges WordPress webhely felépítése költségekbe kerül. Ez a költség webhelyenként eltérő, de valószínűleg a következőket foglalja magában: téma (39 USD), SSL biztonság (9 USD / év) és tárhely (10 USD / év), mindegyik külön-külön.

BigCommerce azoknak szól, akiknek online áruházat kell felépíteniük. Azt’Könnyen kezelhető, jól megtervezett, és rendelkezik minden olyan funkcióval, amelyre szüksége van a sikerhez és a növekedéshez. Azt’Ideális kezdőknek, kevés kódolással vagy ismerete nélkül.

A WooCommerce olyan emberek számára készült, akik már rendelkeznek WordPress webhellyel és valamivel több műszaki kompetenciával rendelkeznek. Azt’Ez egy plugin, amely a WordPress webhelyek e-kereskedelmi funkciókat nyújt.

Ha te’érdekli a saját WordPress webhely felépítése és a WooCommerce használata, olvassa el a WordPress átfogó áttekintését itt.

Összességében mi’d ha ajánlja, javasolja a BigCommerce alkalmazást’újra fel kell készülnie és futni kell online. Azt’Ez egy mindent egybenben megoldás, amely végigvezeti Önt a saját online áruház felépítésének folyamatán. Világszínvonalú funkciói és támogatása ott vannak, készen állnak és várnak arra, hogy az e-kereskedelem álmát valósággá változtassák.

12

BigCommerce vs WooCommerce: GYIK

A BigCommerce vagy a WooCommerce jobb a kisvállalkozások számára?

Ez ismét visszatér ahhoz, hogy milyen kényelmes a számítógép. A BigCommerce a könnyebb lehetőség, mivel minden, amire szükséged van, önállóan van’Rengeteg segítség áll rendelkezésre. Ha vállalkozása azonban már rendelkezik WordPress webhellyel, akkor érdemes hozzáadni a WooCommerce-t, és elkezdeni eladni.

Mit’s a különbség a WooCommerce és a WordPress között?

A WordPress egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, ahol a webhelyet a semmiből építheti fel. A WooCommerce egy WordPress plugin, amely webhelyének e-kereskedelem funkcióit biztosítja. Mindkettőt ugyanaz a vállalat fejlesztette ki, és tökéletesen integrálódnak egymáshoz.

Milyen más e-kereskedelmi megoldásokat használhat?

A Shopify egy újabb csúcskategóriás e-kereskedelemmel foglalkozó webhely-készítő, és nagyon hasonló módon működik, mint a BigCommerce. Itt olvashatja a Shopify-ról szóló véleményünket. Azoknak a felhasználóknak vagy vállalkozásoknak, amelyek csak néhány terméket szeretnének eladni oldalán, a weblapkészítők, például a Wix, a Weebly és a Squarespace, alkalmasabbak lehetnek.

Hasznosnak találta összehasonlításunkat?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map