Bluehost vs GoDaddy tárhely: melyik a jobb?

Bluehost vs GoDaddyBluehost vs Hajrá apu, korunk egyik legnagyobb versenyének. Minden idők. Ali / Frazier, Kennedy / Nixon, Bluehost / GoDaddy. Ez hiperbolikusnak hangzik (mert van), de a két host szolgáltató valódi erők az interneten. Több millió webhelyet üzemeltetnek, amelyek látogatók millióit szolgálják ki világszerte.


Figyelembe véve őket’Mindkét ilyen hatalmas erő a piacon, te’valószínűleg felteszi magadtól, ‘Mit’s a különbség? Mindegyik többé-kevésbé ugyanazt a szolgáltatást nyújtja, mint a másik, igaz?’ Nos, ilyen. A Bluehost és a GoDaddy gyakran nagyon hasonlóak, de vannak kulcsfontosságú különbségek, amelyeket figyelembe kell venni, amikor kiválasztják, melyikhez iratkozzon fel.

Összességében a Bluehost magasabb rangú, mint a GoDaddy. Bár mindkettő funkciógazdag és kiváló teljesítményt nyújt, a Bluehost kissé jobb támogatást és ár-érték arányt kínál. Hajrá apu’A domain regisztráció és a weboldal kiépítése révén ez a sokkal jobb megoldás lehet.

Kattintson az alábbira az egyes szolgáltatókról szóló részletes áttekintésért.

  • Bluehost
  • Hajrá apu

Vagy egy jóvégű, jó fejű fejért, olvassa tovább. Mi’Lebontjuk a kettő erősségeit és gyengeségeit, és segítünk eldönteni, melyik illeszkedik a webhelyhez.

Jellemzők, teljesítmény, & Egyszerű használat

A Bluehost és a GoDaddy egyaránt kiválóak a szolgáltatások szempontjából. A piacvezetõkként megtehetik’nem engedheti meg magának, hogy ne legyen. Ennek megfelelően ott’nagyon kevés, hogy elválaszthassuk őket.

BluehostGoDaddy tárhelyIngyenes domain

Vezérlőpult

Ingyenes biztonsági mentések

Lemez terület

üzemidő

IgenIgen
cPanelcPanel
IgenNem
100GBKorlátlan
99,98%99,97%

Mindkét üzemidő kiváló – 99,98% a Bluehost és 99,97% a GoDaddy számára. Hogy’évente kevesebb, mint három nap állásidőt jelent. A tökéletes üzemidő egyszerűen nem’Ez lehetséges, de ez a kettő minél közelebb kerül az ésszerűen lehetséges.

Mindkettő a cPanel vezérlőpanelt használja, amely az iparági szabvány a tárhely kezelésében. Az interfészek tiszták és könnyen kezelhetők, bár úgy gondoljuk, hogy a Bluehostnek van egy kis extra tulajdonsága.

A GoDaddy korlátlan lemezterületet kínál, míg a Bluehost 100 GB-os kapacitással rendelkezik, de a kisebb webhelyek ritkán közelítik meg ezt a korlátot. Fontos szempont, hogy a Bluehost ingyenes biztonsági másolatot nyújt, ami jó biztonság, ha valami félelmetes nem történik az Ön webhelyén.

Ironikus módon, a legnagyobb különbség a Bluehost és a GoDaddy között az, hogy milyen támogatást kapsz egy weboldal felépítéséhez, miután feliratkozott egy hosting tervre. A GoDaddy saját házon belüli drag and drop weboldal készítővel rendelkezik, míg a Bluehost integrálódik a Weebly és a WordPress.org oldalhoz..

Ez az egyik legfontosabb különbség a Bluehost és a GoDaddy között. Ha saját webhelyet szeretne felépíteni, de nem’A technikailag hozzáértő GoDaddy biztosítja a valószínűleg szükséges strukturált, intuitív élményt. A WordPress-ben beépített webhelyekhez’d mindenkinek ajánlom a Bluehost-ot. Többet az alábbiakban.

Bluehost vs GoDaddy – Jellemzők és könnyű használat: Ítélet

A GoDaddy valamivel jobb szolgáltatásokat és egyszerűbb kezelhetőséget kínál, mint a Bluehost. Hajrá apu’A házon belüli drag and drop weboldal készítő egyszerűvé teszi a telepítési folyamatot, és mindegyik kényelmét biztosítja. Hajrá apu’A korlátlan lemezterület szintén jelentős plusz – bár valószínűleg a legtöbb webhely nyert’még a Bluehost-ot sem’s 100 GB-os korlátozás!

Amely jobb WordPress-integrációval rendelkezik?

Hiányos lenne, ha nem adnánk a WordPress.org-nak saját szakaszt a tárhely-szolgáltatók összehasonlításakor. Az internet jelentős harmada a WordPressre épül, és ha te is’újra szeretné megszervezni magát’ez egy jó esély’Csatlakozom ezekhez a rangokhoz.

A Bluehost a WordPress integrációjának legjobb platformja. Hogy’Nem a véleményünk sem. Maguk a WordPress a Bluehost-ot (valamint a Dreamhost-t és a SiteGround-t) javasolják a “a legjobb és legfényesebb a fogadó világban.” Tudnák.

A WordPress.org telepítése a Bluehost-ra szó szerint egy kattintásos folyamat. A hostolási terv megerősítésétől számítva néhány perc alatt működő weboldalt is létrehozhat, ha úgy érzi, hogy ilyen hajlamos. A Bluehost megérti, hogy a WordPress a kenyér és a vaj, tehát ezen a területen erõsségük valószínûleg nem hamarosan csökken.

A szegény GoDaddy-nek valójában erős WordPress játék van, de te’itt újra egy összehasonlítás céljából, és a Bluehost kényelmesen előre halad a pillanatban.

Bluehost vs GoDaddy – WordPress integráció: Verdikt

A WordPress integrációval kapcsolatban a Bluehost egyértelmű nyertes. Ezt a szolgáltatót maga a WordPress 2005 óta javasolja, jó indokok miatt. A Bluehost legyőzi a GoDaddy szoftvert a WordPress integrációért, mert a Bluehost egyszerűen egyszerűbb, gyorsabb és zökkenőmentesen használható.

Bluehost támogatás vs GoDaddy támogatás

A jó segítség és támogatás felbecsülhetetlen értékű a tárhelynél. A dolgok nem’gyakran nem tévedek, de amikor ők akarják, a sarokba kerülnek a műszakiak.

A Bluehost és a GoDaddy mindkettőt bejelöli, és tudásközpontokat, élő csevegést és 24 órás telefonos támogatást kínálnak. A hétköznapi problémák esetén ez minden’valószínűleg szüksége lesz rá. Bluehost’A tudásközpont egy kicsit alaposabb, mint a GoDaddy’s, de ott van’Nem sokat különválasztani őket. Mindkét szolgáltatót annyira széles körben használják, hogy valaki valahol ugyanazzal a problémával szembesülne, mint te, és megosztotta a megoldást az interneten.

A nagy különbség az, hogy a Bluehost támogatási jegyeket kínál, míg a GoDaddy nem’t. Időnként csak a személyre szabott figyelem hat, és legalábbis ez’jó, ha van lehetőségem. Általában azonban a Bluehost és a GoDaddy közötti legfontosabb különbségek keresésekor jobb dolgok is megvizsgálhatók, mint támogatás..

Bluehost vs GoDaddy – Támogatás: Verdikt

A Bluehost jobb ügyfélszolgálatot nyújt, mint a GoDaddy. A Bluehost támogatási jegyeket kínál, míg a GoDaddy nem’t, és a jegyek sokféle webhely-probléma egyszerű megoldása. Bluehost’A tudásbázisa átfogóbb, mint a GoDaddy’s, és sokat tanulhat az ott közzétett cikkek böngészésével.

Árazás & A pénz értéke

Valódi oka, hogy sokan itt vagytok, megtudják, melyik’olcsóbb és elég tisztességes. A Bluehost és a GoDaddy egyaránt biztonságos, megbízható tárhelyi lehetőségek. Ha nem’Nem szabad többet gondolkodni róluk, csak akkor a Bluehost-ra. Jobb ár-érték arányt kínál.

BluehostGoDaddy tárhelyKözös tárhely

WordPress tárhely

VPS tárhely

Dedikált tárhely

2,95 USD – 14,99 USD2,99 USD – 12,99 USD
19,99 USD – 49,99 USD4,99 USD – 24,99 USD
19,99 USD – 59,99 USD19,99 USD – 74,99 USD
79,99 USD – 209,99 USD89,99 USD – 179,99 USD

Azt’Ez egy régi trükk az összes webhely-szolgáltató számára a) mindig van egy ‘eladás’ be, és b) van egy csomó kiegészítő, amit te’Az alapdíj tetején fizetnie kell. Az 50 dollárért kapható Lamborghini kiválóan hangzik, amíg meg nem tanulja, hogy külön kell megvásárolnia a kerekeket és a motort.

Sem a Bluehost, sem a GoDaddy nem lesz túl pimasz ezzel. Nem kellett volna’Nem számíthat arra, hogy havonta több, mint néhány dollárt fizet, hogy a webhelyet ténylegesen megkapja, függetlenül attól, amelyet választ. Összességében azonban úgy gondoljuk, hogy a Bluehost ezt a kicsit több értéket kínálja – különös tekintettel a GoDaddy-re’A megosztott tárhely aránya hamarosan 7,99 dollárra ugrik fel.

Mindkettő 30 napos pénz-visszatérítési garanciákat kínál, mely kiváló lehetőség, ha meg akarjuk próbálni a vizet.

Bluehost vs GoDaddy – Árképzés: Döntés

A Bluehost jobb ár-érték arányt kínál, mint a GoDaddy. Egyik szolgáltató sem lyukot ír a zsebében, hanem a Bluehost’Kiváló ügyfélszolgálat és versenyképes megújítási árak teszik itt a nyertes szolgáltatót.

Bluehost vs GoDaddy Hosting: Következtetés

A Bluehost és a GoDaddy olyan megalapozott, megbízható hosting platformok, amelyek bármelyikével biztonságos kezekbe kerülnek. Ők’Mindketten már egy ideje az internetet tekintve tudom, mi az’újra csinálsz.

Az, hogy menjen a Bluehost vagy a GoDaddy szolgáltatással, az Ön igényeitől függ. Ha nagyszerű ár-érték arányt akar, és / vagy WordPress.org webhelyet üzemeltet, Bluehost jobban illeszkedik. Ha az összes webhely elemét egy helyre akarja, Hajrá apu élek. Mindkettő 30 napos pénz-visszatérítési garanciákat kínál, tehát ott vannak’minimális kockázat, ha egyiküknek forog.

GYIK

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me