Bluehost vs HostGator: melyik a legjobb neked?

bluehost vs hostgator áttekintésHa te’új vagy a weblapok készítésének és tárhelyének világában, vagy akkor is, ha te’Ha egy tapasztalt technikát csak átvált a szolgáltatókra, ijesztőnek tűnhet a legjobb tárhelyszolgáltatás keresése. A sokféle lehetőség miatt nehéz lehet egyetlen döntést hozni.


Ön a legjobbat szeretné webhelyéhez, és mi is! Hogy’Ezért vettük fel a két legnagyobb host szolgáltatót, a Bluehostot és a HostGatorot, és mélyreható kutatást végeztünk annak megállapítása érdekében, hogy melyik a legjobb lehetőség.

Első pillantásra ez a két szolgáltató nagyon hasonlít a kínált termékek szempontjából. Összességében azonban a Bluehost győztes lett a HostGator felett, erősebb funkciókkal és jobb ár-érték aránygal.

Ennek ellenére mindkettő rendkívül erős, több millió webhelyet tárol a világ minden tájáról, így Ön is’Jó kezekben lesz, bármit is választ. Ha te’szeretne többet megtudni és valóban megismerkedni e két szolgáltatóval, nézd meg mélyreható véleményünket:

  • Bluehost
  • HostGator

Ha te’sietve, hasonlítsa össze az alábbi kettőt. Kattintson a linkre, hogy feliratkozzon, vagy olvassa el a két szolgáltató bontását, hogy segítsen dönteni a webhelyének tökéletes tárhelyszolgáltatásról. Lehet HostGator vagy Bluehost? enged’megtudja.

A Bluehost és a HostGator előnyei és hátrányai

Először is, hadd’Vessen egy pillantást az egyes szolgáltatók előnyeire és hátrányaira egymás mellett, hogy tisztázzon minden olyan fejfájást, amely eddig főzött. Mindkettőnek vannak erősségei és gyengeségei, amelyek az Ön igényeitől függően befolyásolják döntését.

Bluehost előnyei és hátrányai

Bluehost profik# 1

# 2

# 3

# 4

Kiváló ár-érték arány
Kezdőnek barátságos, nagyon könnyen használható
A legjobb host szolgáltató a WordPress integrációhoz
Ingyenes domain
Bluehost Cons# 1

# 2

Az alapszintű megosztott terv átlag alatti tárhely
Rengeteg kiegészítő opció a pénztárnál, amelyek megemelhetik az árat, ha nem választják ki

HostGator előnyei és hátrányai

HostGator Pros# 1

# 2

# 3

Kezdőnek barátságos, nagyon könnyen használható
Átfogó ügyfélszolgálat
Nagyszerű üzemidő – 99,99%
HostGator Cons# 1

# 2

Nincs ingyenes domain
Az interfész egyszerűbb és modern lehet

Mint láthatja, ők’Mindkettő egyenletesen kiegyensúlyozott, és választása valóban attól függ, hogy mit akar kijutni a tárhely szolgáltatójától, és mi fontos a webhelye vagy vállalkozása számára.

Hostgator vs Bluehost: Előnye és hátránya – az ítélet

Annak ellenére, hogy itt meglehetősen egyenlő alapon áll, a Bluehost ellopja a győzelmet, és a HostGator fölött a legjobb közszolgáltatónkként jön fel..

Jellemzők, teljesítmény, & Egyszerű használat

A szolgáltatások között van a legfontosabb különbség a kettő között, és a Bluehost magasabb pontszámot kapott, mint a HostGator a rangsorunkban. Amint az ilyen népszerű szolgáltatóknál elvárható, mindkettő kiváló szolgáltatásokat kínál, és összességében nagyon jól illeszkedik egymáshoz.

BluehostHostGatorIngyenes domain

Vezérlőpult

Ingyenes biztonsági mentések

Nem mérlegelt transzfer

Lemez terület

üzemidő

IgenNem
cPanelcPanel
NemNem
IgenIgen
KorlátlanKorlátlan
99,98%99,99%

A fő különbség az, hogy a Bluehost ingyenes domain nevet kínál. A regisztrációs díjat még meg kell fizetnie, de ettől megkapja a saját domain nevét, amely egy évig tart, és a kezedben van, vagy átadhatja a sajátját. A tulajdonjog lejárati ideje alatt áll, amely időpontban egyszerűen megújíthatja vagy meghosszabbíthatja a szokásos áron (ez attól függ, hogy milyen típusú domain van, például .com, .org, .blog stb.).

Mindkét szolgáltató a cPanel-t használja, amely népszerű, megbízható és szabványos kezelőpanel a tárhely-szolgáltatók számára. Az interfészek felhasználóbarát és egyszerűek, különösen a Bluehost esetében’Kevésbé rendetlen és modernebb, mint a HostGator’s.

HostGator vs Bluehost: Uptime

Az Uptime nagyszerű mindkettő számára, mivel a HostGator csak a 99,99% -kal vette át a vezetést, amelyet szorosan követ a Bluehost’s 99,98%. Figyelembe véve a 100% -os üzemidőt, csak nem’Lehetséges, hogy mindkét szolgáltató nagyon keményen dolgozik annak érdekében, hogy webhelyét a felhasználók számára elérhetővé tegye.

Ez igazán fontos webhelye számára, különösen, ha vállalkozást próbál vezetni. tudsz’t nem érheti el az ügyfeleket vagy növeli hírnevét, ha webhelye mindig le van állítva. Azt’d olyan, mintha üres szórólapokat osztana ki üzleti vállalkozásának hirdetése érdekében: ott’nincs értelme!

Hostgator vs Bluehost: Jellemzők, teljesítmény és könnyű használat – az ítélet

Bár mindkettő elég egyenletesen illeszkedik egymáshoz, a Bluehost’A tisztább felület és az ingyenes domain név kínálata csak a HostGator előtt segíti a funkciókat. Különleges kiáltás érkezik a HostGator számára, annak lenyűgöző, iparági szintű 99,99% -os elérési ideje mellett.

WordPress integráció

A WordPress nagyon népszerű a bloggerek és a fejlesztők (és mindenki más!) Számára. Az internet körülbelül 30% -a a WordPress-re épül, tehát így van’érdemes itt tényezőként felvenni.

A győztes egyértelmű, így mi is’Majd egyenesen hozzá: A Bluehost a legjobb WordPress-integrációhoz.

Maguk a WordPress a Bluehost-ot választották a legelterjedtebb host szolgáltatónak. Saját szavakkal, “A Bluehost a WordPress végső platformját kínálja”, ami nagyon jól hangzik nekünk! Ez az erős kapcsolat minden bizonnyal haszonnal jár, ha te’a WordPress használatát akarja, és egyetlen kattintással beállítják a folyamatot, és a házon belüli WordPress támogatják a szakértőket’Soha nem volt ilyen egyszerű.

A bluehost-ot a WordPress ajánljaA Bluehost sokat kínál a WordPress felhasználók számára

A HostGator természetesen WordPress tárhelyet is kínál. Három árszínvonal (keltetés, kisbaba és üzlet), valamint a meglévő WordPress webhely regisztrációhoz történő ingyenes átruházásának az ajánlata’nem szabad elhanyagolni a WordPress-felhasználókat semmilyen módon.

Hostgator vs Bluehost: WordPress integráció – az ítélet

A Bluehost határozottan és tagadhatatlanul. A Bluehost és a WordPress az álomcsapat, soha nem próbálnánk szétválasztani őket. Az egyetlen kattintással történő telepítés, az automatikus frissítések és a lenyűgöző funkciók köre révén a Bluehost egyértelmű választás mindenkinek, aki a WordPress webhelyét szeretné üzemeltetni..

Vevőszolgálat

A fogadás megkönnyítése egyszerű. És a dolgok ritkán mennek rosszul, de ha vagy mikor történnek, akkor nem’nem szeretné, ha úgy érzi magát, mint te’önállóan foglalkozik vele, különösen azoknak, akik újak a tárhely világában.

Mind a HostGator, mind a Bluehost a támogatási területeket lefedi, így éjszaka könnyedén aludhat, tudva, hogy a tech-szakértők csapata csupán egy kattintás vagy egy telefonhívásnyira van. Mivel oly sok felhasználó támaszkodik rájuk, egyikük sem engedheti meg magának, hogy elhanyagolja ügyfélszolgálatát – csak nézd meg az asztalt!

BluehostHostGatorTudásközpont

Élő chat

24/7 élő chat

Telefon

24/7 telefon

Jegyek

IgenIgen
IgenIgen
NemIgen
IgenIgen
IgenIgen
IgenIgen

Komoly komolysággal azonban az ügyfélszolgálat annyira fontos, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa webhelyének tárolásában’Ne vásároljon autót biztonsági öv vagy légzsák nélkül, és ez ugyanaz a technológia!

Szóval, mi az, amit minden szolgáltató kínál? Ezek többsége, mint például a 24/7 élő csevegés és a telefonos szolgáltatások, meglehetősen magától értetődő, de a tudásközpont és a jegyek szolgáltatásai nem feltétlenül egyértelműek..

Alapvetően a HostGator’A tudásközpont egy támogatási portál, amely 24 órás, napi technikai támogatást és dokumentációt kínál. Ez magában foglalja a fórumot (amely olyan témákra terjed ki, mint az ügyfelek áttekintése, javaslatok, értékesítés előtti kérdések, általános bejelentések és egyebek), video oktatóvideók, valamint élő chat és telefonos támogatási lehetőségek. Előfordulhat, hogy ez’s valóban gyorsabban találja meg a választ a tudásközponton, nem telefonon keresztül; de legalább te’megvan a lehetősége!

hostgator tudásközpontA HostGator tudásközpont portáljának teljes körű ügyfélszolgálata van

A Bluehost tudásbázis kissé tisztább és professzionálisabbnak tűnik, mint a HostGator webhely, bár a navigálás kissé szükséges. Fő funkciója egy keresési funkció, valamint oktatási források, például cikkek és “hogyan kell” útmutatók a webhely különböző szakaszainak (például e-mailek, WordPress, domainek stb.) Van még egy alapvető GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) szakasz és egy kapcsolattartó oldalukra mutató link, amelyben megtalálhatóak a megfelelő osztály elérhetősége a kérdése.

Ha összetettebb kérdése van, amelyre az általános online tanácsadás nem terjed ki, akkor jegyet küldhet. Ezt egy csapat kapja meg, amely megpróbálja megoldani a problémát, személyre szabottabb megoldást kínálva. Érdemes megjegyezni, hogy a Bluehost már nem fogadja el a technikai támogatás jegyét, mivel most más támogatási csatornákra koncentrálnak.

Hostgator vs Bluehost: Ügyfélszolgálat – az ítélet

Mind a HostGator, mind a Bluehost 24 órás támogatást kínál telefonon, élő csevegőn, jegykezelő rendszeren és egy súgón keresztül. A HostGator csak a támogatást élvezi, pusztán azért, mert a súgóját könnyebben lehet használni, és intuitívabb volt, amikor teszteltük. te’Bármelyik szolgáltatótól nagy segítséget kapok.

Árazás & A pénz értéke

HostGator’A tervek havi 2,75 dollártól indulnak, és általában véve olcsóbbak, mint a Bluehost’s -, de a Bluehost-tal’tervei szerint megkapod, amit fizetnek. Nevezetesen, kiváló tulajdonságokkal.

Az egyik legfontosabb dolog, amikor ügyfeleinknek tekintünk’az új döntés az ár. Ez nagyon ésszerű, ha te’új vállalkozást indít, vagy költségvetéssel dolgozik!

Saját webhelyének elkészítésének izgalmasnak kell lennie, és nem szabad megtörnie a bankot. A Bluehost és a HostGator egyaránt kiváló ár-érték arányt nyújt Önnek, azaz melyiket választja’s nyereséges az ár szempontjából.

A Bluehost és a Hostgator árazás fej-fej ellen

BluehostHostGatorKözös tárhely

Cloud tárhely

WordPress tárhely

VPS tárhely

Dedikált tárhely

2,95 USD – 14,99 USD2,75–5,95 USD
6,95 USD – 25,99 USD4,95 USD – 9,95 USD
19,99 USD – 49,99 USD5,95 – 9,95 USD
19,99 USD – 59,99 USD19,95 USD – 24,95 USD
79,99 USD – 209,99 USD119–149 USD

Mind a Bluehost, mind a HostGator pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. A Bluehost esetében ez az, ha a vásárlást az első 30 napon belül, a HostGatorot pedig a vásárlás első 45 napján (ez csak a megosztott, a VPS és a viszonteladói tárhelycsomagok esetében érvényes). Ez egy nagyszerű módszer a szolgáltató kipróbálására anélkül, hogy attól tartana, hogy azonnal elkötelezi magát hosszú távra.

Az olcsóbb ajánlatok általában hosszabb távú szerződésekre vonatkoznak. Például a HostGator jelenleg akár 75% -ot kínál a 36 hónapos szerződéseiben. A Bluehost olcsóbb díjakat kínál a 36 hónapos szerződés előrefizetésére, és promóciós engedményeket kínál új ügyfelek számára is. Jelenleg a szokásos 14,99 dollár helyett a választott plusz megosztott tárhely-terv havi 5,99 dollár, vagy a szokásos 23,99 dollár helyett 13,95 dollárért fizethet a Pro-hoz..

Érdemes megjegyezni, hogy sem a pénz-visszatérítési garancia nem vonatkozik kiegészítőkre vagy extra vásárlásokra (például domainek). Azt is érdemes tudni, hogy gyakran, amikor promóciós engedményeket kínálnak, ez általában csak az első ciklusra vonatkozik, és ha megújítja, akkor nem diszkontált áron veszi fel. Ez valóban normális, de figyelni kell arra, amikor a megújulási idő közeledik!

Bluehost vs HostGator: Árképzés és ár-érték arány – az ítélet

Noha a HostGator olcsóbb árakat kínálhat, az extra dollár számol fel’A Bluehostra fordított összegek jobb szolgáltatások, a könnyű használat és a WordPress integráció felé fordulnak. Hogy’miért mi’Úgy döntött, a Bluehost jobb ár-érték arányt kínál, mint a HostGator.

Mi a helyzet a Bluehoston és a Hostgatoron kívüli internetes házigazdákkal??

Az Ön igényeinek legmegfelelőbb tárhely-szolgáltató megtalálása gyakran a szükséges tárhely típusához vezet. A HostGator a legjobb általános szolgáltató, míg a Bluehost a legjobb WordPress szolgáltatást nyújtja – de mi lenne, ha te’teljesen valamit keresel? Nos, szerencséd van nekünk’összeállítottuk az alternatívák listáját.

Mozgásban

Ha a megosztott vagy a VPS-tárolásra van szüksége, akkor az InMotion fedezi a szolgáltatást. Jobb szolgáltatásokat kínál, mint bármely más szolgáltató a megosztott és a VPS-tároláshoz, és nagyon tiszteletben tartja az üzemidőt (99,97%). Az InMotion a második helyezett lett a rangsorunkban is, közvetlenül a HostGator mögött, és valószínűleg ideális szolgáltató az Ön számára.

A2 tárhely

Az ügyfélszolgálat élen jár az A2 Hosting tevékenységeinek minden területén. Bármely szolgáltató számára a legjobb segítséget és támogatást nyújtja, 24 órás telefonos és élő csevegővel, átfogó jegyrendszerrel és a leginkább intuitív súgóval. Az A2 az ügyfeleknek bármikor pénz-visszafizetési garanciát kínál – az egyetlen házigazda, a visszatérítések időkorlátozása nélkül. Ideális kezdők fogadására.

SiteGround

Ha te’Ha olyan stabil webhelyet keres, amelyre számíthat, akkor a SiteGround nagyszerű választás. Automatizált napi biztonsági másolatai és kiváló tudásbázisa teszik a megbízhatóság legjobb tárhelyszolgáltatójává, így magabiztosan érezheti magát ezzel a szolgáltatóval a webhely táplálásával..

Még mindig nem találta a megfelelőt webhelye számára? Ne aggódjon, akkor lépjen a web hosting összehasonlító táblázatunkba, és összehasonlítsa ezeket a szolgáltatókat és a többi szolgáltatót. Ennek hiányában merüljön egyenesen a legmagasabb rangú tárhelyszolgáltatókba, és élvezze a szemét a vállalkozás legjobbjainak.

Következtetés

Mind a Bluehost, mind a HostGator megalapozott és megbízható tárhely-szolgáltatók, akik megérdemlik nagyszerű hírnevüket. Mindkettő kezdőknek és profiknak is megfelelő, megfizethető és versenyképes árat kínálnak. Akárhogy is, te’re egy remek hely a web hosting elindításához.

Ennek ellenére a Bluehost veszi a tortát ezen a versenyen. Megalapozott hírneve mind a kezdők számára, mind a könnyű használat során, valamint a WordPress-szel fenntartott kapcsolata jobb választást tesz lehetővé, megfizethető tervei pedig reális választássá teszik, függetlenül attól, hogy milyen szintű a webhely..

A HostGator az erős második helyen áll, kitűnő 99,99% -os rendelkezésre állási és mélyreható ügyfél-támogatási rendszerével..

A legjobb választás az Ön igényeitől függ – ha az ár-érték arány, a könnyű használat vagy a WordPress integráció a legfontosabb, akkor a Bluehost egyértelmű válasz. Ha az üzemidő a legfontosabb számodra, akkor te’Gondolni akarok a HostGatorra.

Bluehost vs HostGator: GYIK

A Bluehost és a HostGator biztonságban vannak?

Teljesen. Mindkét vállalat SSL biztonságot nyújt, amely lakat ikon, amelyet a felhasználók látnak az URL mellett. Ez azt mondja a látogatóknak, hogy webhelye biztonságosan böngészhető. Bizonyos típusú hostingokhoz root jogosultsággal is rendelkezik, és további biztonsági szoftvereket telepíthet, ha kívánja.

A Bluehost és a HostGator használja a cPanel alkalmazást?

Igen – mind a Bluehost, mind a HostGator a cPanelt használja. A cPanel az iparági szabványos műszerfal, amelyet a legtöbb tárhelyszolgáltató megad neked. Azt’Könnyű megbirkózni vele, de kicsit keltezettnek tűnik (nem mintha bárki más látná, mint te!)

Kinek a tulajdonosa a HostGator és a Bluehost?

A HostGator és a Bluehost tulajdonképpen ugyanazon társaság – a Endurance International Group (EIG) – tulajdonában van. Az EIG egy kicsit hatalmas erőmű a tárhely terén, és több más szolgáltatóval is rendelkezik. Mint te’Ebben a cikkben azonban megtudta, a HostGator és a Bluehost’A szolgáltatások továbbra is nagyon különböznek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me