Shopify vs Amazon: Melyik platformot kell használni?

shopify vs amazon kiemelt képeA Shopify vs Amazon az e-kereskedelem egyik legnagyobb csatája. Ők’Mind a nagy név, mind pedig nagy lehetőségeket kínál az online eladók számára.


Csak az Egyesült Államokban az Amazon rendelkezik havonta több mint 150 millió látogató!

Shopify több mint 600 000 vállalkozást birtokol amelyek eladtak több mint 82 milliárd dollár ezen az e-kereskedelmi platformon keresztül.

Ilyen statisztikákkal nem csoda’nehéz választani!

Mi’mélyreható kutatást végzett az e-kereskedelmi platformokon, hogy a lehető legjobb információkat nyújtsa Önnek. Ez a cikk összehasonlítja a Shopify-t és az Amazonot, kezdve azok használatának egyszerűségétől az árképzésig, a szolgáltatásokig, az ügyfélszolgálatig és még sok másig.

Összességében elmondhatjuk neked, hogy a Shopify a piacon a legjobb és mindenre kiterjedő e-kereskedelmi platform. Kutatásunkban elérte a legmagasabb pontot, és első ízben is használható boltokba, olyan nagy márkákig, mint a Tesla. Az e-kereskedelmi vállalkozás felállításához és az online áruház méretezéséhez’s semmi jobb.

Még mindig ott’Sok gondolkodni kell, és a Shopify nyert’abszolút mindenkinek nem lehet igaz. Hogy’Az egyes eladóktól kezdve a kis és növekvő vállalkozásokig mi’Itt vagyok, hogy segítsen a legjobb döntés meghozatalában.

A szolgáltatások elemzésén és az értékesítési díjakba való belefoglaláson túl mi is’Megvizsgáljuk azt is, hogy mi különbözteti meg a Shopify-t és az Amazonot, és ami a legfontosabb, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

Shopify vs Amazon: Előnyök & Hátrányok

Shopify profik

 • Hatékony e-kereskedelmi eszközök: A Shopify e-kereskedelmi eszközök széles választékát kínálja az online áruház felépítéséhez és népszerűsítéséhez.
 • Egyedi márka identitás: Mivel saját e-kereskedelmi webhelyet hoz létre, egy erős és egyedülálló márkát is létrehozhat, amely az üzleti életéhez tartozik.

Shopify Cons

 • További költségek: A Shopify havi díjat fizet, de App Store-val is rendelkezik. Harmadik féltől származó alkalmazások hozzáadása növeli a havi költségeket.
 • Marketing: Ön teljes mértékben felelős vállalkozása előmozdításáért és a márkatudatosság fejlesztéséért.

Amazon profik

 • Forgalom: Emberek milliói látogatják meg az Amazon piacot havonta. Ez kiváló expozíciót biztosít a termékeinek.
 • Kiegészítő szolgáltatások: Az Amazon kezeli a készlet-tárolást, -csomagolást és -szállítást az Ön számára, megkönnyítve ezzel az üzleti vállalkozás működtetését.

Amazon Cons

 • Verseny: Az Amazon több millió terméket értékesít, tehát Ön is’lépj fel egy csomó verseny ellen. Időnként te’Közvetlenül az Amazon-nal fog versenyezni.
 • Branding: Azt’Nagyon nehéz egyedi vagy erős márka imázsát létrehozni az Amazon-on történő eladással.

Mit’s a különbség a Shopify és az Amazon között?

Pénzt kereshet a Shopify vagy az Amazon segítségével, hogy termékeit online értékesítse. Havi előfizetéssel fizet mindkettőhöz, és hozzáféréssel rendelkezik az összes általuk kínált eszközhöz és forráshoz.

De nem ugyanazok!

Az Amazon és a Shopify hasonlónak tűnhet, de különböző módon működnek.

A legnagyobb különbség a Shopify és az Amazon között

A legfontosabb dolog, amelyet emlékezni kell a Shopify speciális e-kereskedelmi platformjára, az Amazon pedig egy online piac. A Shopify eszközöket kínál saját online áruházának felépítéséhez, míg az Amazon lehetővé teszi a piacon történő értékesítést más online eladókkal együtt..

Tehát az Amazon-on keresztül történő eladás olyan, mintha egy bódé lenne egy híres cipővásáron. Emberek ezrei rajzolnak böngészni és vásárolni – többségük nem’Különösen nem az üzleti vállalkozást keresi, de még mindig sokat értékesít, mivel mindenki sétál és látja az istállót.

A Shopify-val történő eladás inkább épületek bérbeadását célozza, hogy beindítsák vállalkozását. Van saját helyed, és az ügyfelek valóban az üzletét keresik, miután megismerték márkáját. Ott’Több hely van az egyedi kép létrehozására, bár az’S a nehezebb munka e szokásos ügyfélkör felépítésében.

Ezen különbségek miatt a Shopify és az Amazon különféle típusú online eladókkal foglalkozik. Az Amazon egyéni eladóknak, akár kis- és középvállalkozásoknak is megfelel. A Shopify ideális mindenre, a kisvállalkozásoktól a sokkal nagyobb márkákig.

Egyszerű használat

Vajon te’zokni eladásával vagy az e-kereskedelem birodalmának felállításával azt szeretné, ha online értékesítési tapasztalata a lehető legszélesebb lenne.

Ha egy kicsit lenyűgözőnek tűnik az a saját online áruházod felállításának gondolata, Don’ne aggódj! Shopify célja, hogy az e-kereskedelmi webhelyet a lehető legegyszerűbbé tegye. Azt’Tiszta, tiszta kialakítású, rengeteg súgóoldalt és rendkívül egyszerű navigációt kapott.

shopify műszerfalA Shopify műszerfal ösztönzi az indulást, és könnyű, gyors áttekintést nyújt az összes értékesítésről, a legfontosabb termékekről és az értékesítési bontásokról..

A Shopify elképesztő munkát végez azáltal, hogy mindenki számára elérhetővé teszi a nagy teljesítményű értékesítési eszközöket. Most, hogy’Valami könnyebben mondható el, mint megtörténik, tehát a Shopify megérdemli az e-kereskedelem befogadó megközelítéséért.

Az Amazon használatával csak annyit kell tennie, hogy létrehoz egy fiókot, befejezi az összes beállítási fázist, és akkor te is’újra készen áll az eladásra!

amazon beállítási folyamatAz Amazon könnyen követhető telepítési eljárással rendelkezik, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a regisztráción.

Ha egyszer’Újra regisztrálva csak fel kell listáznia a termékeit, eladnia kell, szállítania kell, és a legjobb az egészben – fizetni!

Ez mind nagyon egyszerű, és az Amazon rendelkezik olyan eszközökkel, amelyek a lehető legegyszerűbbé teszik. Például rendezheti magának a szállítást, vagy használhatja a Fulfillment by Amazon (FBA) szolgáltatást..

Az FBA átveszi az e-kereskedelem világának egyik fejfájását – a szállítást -, és kihúzza a kezét. Szóval nem’egyáltalán nem kell aggódnia a szállítás miatt, ha nem’nem akarom. Ehelyett eladja termékeit, és az Amazon a többit kínálja Önnek.

Mind a Shopify, mind az Amazon célja, hogy az életét a lehető legkönnyebbé tegye. te’Mindkettővel hasznos eszközöket és egyszerűsített beállításokat talál.

Rugalmas kialakítás

Ott’Semmi sem bosszantó, mint az online böngészés megkísérelése, amikor a rossz tervezés minden kattintással akadályt jelent. Szerencsére a Shopify-val és az Amazon-tal nem jár’Nem kell aggódnia, hogy a csúnya dizájn miatt elveszítik a vásárlókat.

A Shopify rengeteg ellenőrzést gyakorol az online áruház elrendezése és kialakítása felett. De te nem’a semmiből kell megterveznie – ehelyett választhat több mint 60 téma majd testreszabhatja, hogy megfeleljen a márkájának.

vásároljon témákatA Shopify modern és professzionális témák széles skáláját kínálja Önnek az üzlet felépítéséhez. Ott’s ingyenes és fizetett témák keveréke, amelyeket testreszabhat.

A Shopify rendelkezik 10 ingyenes téma és több mint 60 prémium amelyek között kerülnek 140–180 dollár. Szerkesztheti, személyre szabhatja és akár válthat a témájával, így egyedi márkaképét hozhatja létre vállalkozása számára.

Az Amazon korlátozottabb a kialakításában. Az Amazon összes oldala hasonló módon van elrendezve. Feltöltheti saját képeit és leírásait, de az áruház általános elrendezése és kialakítása felismerhetően az Amazon’s nem a sajátod.

amazon termékek oldal tervezéseA termékeket márkajelzés nélkül reklámozzák az Amazon honlapján. Noha ez jó a termékek marketingjéhez, megnehezíti a márkád számára, hogy kitűnjön a tömegből.

A honlapon például a termékek szerepelnek az Amazonon’márkaneve, a versenytársak mellett’ Termékek. Ez ideális az ügyfél számára, de még nagyobb kihívást jelenthet, ha a látogatókat a saját oldalára irányítja.

Természetesen vannak olyan elemek, amelyeket testreszabhat az Amazon segítségével, de összességében’sokkal kevésbé rugalmas, mint a Shopify.

E-kereskedelmi eszközök és szolgáltatások

Mellszobor a megjelenő mítoszról és a hozzáértésről’nem járunk kéz a kézben. Hozzon létre egy olyan üzletet, amelynek e-kereskedelmi szerszámai vannak a zsebében, valamint lenyűgöző dizájnnal.

Az Amazon széles választékát kínálja a piacon, az elektronikától a játékokig és a könyvekig. A fizikai javak helyett szolgáltatásokat is eladhat.

Üdvözli az egyedi eladókat és a vállalkozásokat, és rendelkezik az eszközökkel az online értékesítés támogatásához. Ide tartoznak az olyan egyedi üzletek, mint az Amazon Handmade, a globális értékesítés és a célzott hirdetések létrehozása.

Az egyik példa a Teljesítés az Amazon (FBA) program által, amely lehetővé teszi az Amazon Prime ügyfelek elérését, az Amazon pedig kezeli a termékek tárolását, csomagolását és szállítását.

amazon teljesített szolgáltatások értékesítése az amazon általAz Amazon általi teljesítés a kezedből veszi a kemény munkát, és lehetővé teszi az Amazon számára a tárolást, a csomagot, a szállítást és még az ügyfélszolgálatot is..

Ön elküldi termékeit az Amazon-nak, amely ezt követően csomagolja és továbbítja az ügyfeleknek, amint a termékek eladásra kerülnek. Ezért díjat számítanak fel, de ha nem’Nem akarjuk, hogy a szállítmányozás gondja legyen’Ez egy hasznos megoldás!

A Shopify a piacon a legszélesebb és legmélyebb értékesítési eszközökkel rendelkezik.

bolti árusító eszközökA Shopify hatalmas értékesítési eszközökkel és szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek segítenek vállalkozása gyors és egyszerű növekedésében

Íme néhány a Shopify e-kereskedelmi eszközéről:

 • Elhagyott kocsi helyreállítás
 • Erőteljes leltári rendszer
 • Automatikus adószámítás
 • Logó készítő
 • Többcsatornás értékesítés
 • App integráció

A Shopify biztosítja az összes szükséges eszközt az online áruház sikeréhez, miközben megkönnyíti az üzleti életét. Mit’Sőt, a Shopify a közelmúltban közreműködött az Oberlo mellett, hogy támogassa a cseppszállítási vállalkozásokat.

Ha nem’nem találja meg mit’újból keres a Shopify műszerfalán, Don’ne aggódj. A Shopify kiterjedt alkalmazásboltot kínál, amelynek segítségével kibővítheti és továbbfejlesztheti e-kereskedelmi webhelyét.

Fizetési lehetőségek és díjak

Időnként mélyebben kell keresnie, mint az előzetes költségek. A tranzakciós díjak és a hitelkártya-díjak növelik a havi kiadásokat, tehát így is’Mindig érdemes ellenőrizni, mielőtt elkötelezi magát.

Azt’Nem meglepő, hogy az Amazon támogatja az Amazon Pay-t mint fő fizetési átjárót. Ezen keresztül bankkártyákat és bankkártyákat is elfogadhat, a PayPal azonban nem.

mert ‘Professzionális eladók’, Az Amazon eladási díjakkal, valamint a havi előfizetéssel rendelkezik. Ezek a díjak kategóriánként különböznek, de áttételi és szállítási díjakból állnak.

Ha FBA-t használ, a díjak tartománya 2,41 – 137,32 dollár lehet, a teljesítési díjaknak (egység). Ezután a havi készlet-tárolási díjak 0,69 és 2,40 dollár / köbméter között változnak. Ezek az árak teljesen függnek a termék méretétől, mennyiségétől és típusától, sőt az évszakától is.

Az egyéni eladók nem’nem fizet havi előfizetést, mint a hivatásos eladók. Ehelyett minden eladott termékért 0,99 USD-es díjat fizetne.

A Shopify saját fizetési átjáróval, a Shopify Payments szolgáltatással rendelkezik. Amikor te’újra ezt használja te nem’nem kell fizetnie a tranzakciós díjakat!

Hogy’nem minden Shopify kínál – ez is nyújt több mint 100 különböző fizetési átjáró, beleértve az Amazon Pay és PayPal szolgáltatásokat. Mindegyik tranzakciós díja 0,5% és 2% között mozog, attól függően, hogy melyiket választja’újra használja, és melyik tervezi meg’újra.

A hitelkártya-díjak minden fizetési átjáróra vonatkoznak, beleértve a Shopify kifizetéseket is. A Shopify szokásos hitelkártya-kamatlába 2,9% + 30¢. A frissítés során a Shopify-n keresztül’Az árai szerint az online hitelkártya-kamatlábak 2,9% -ról + 30-ra csökkennek¢ 2,4% + 30-ra¢.

Ügyfelek vonzása

Az online értékesítés az egyik legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépjen a vásárlókkal. De az ügyfelek megszerzése’ a figyelem kihívást jelenthet. Mivel a versenytársak az ügyfeleit a közösségi hírcsatornáikban szereplő hirdetésekkel célozzák meg, és minden kattintással elvonják a figyelmet’Ez egy verseny, hogy észrevegyék az elsőt.

Ez az, ahol az Amazon valóban ragyog. Val vel millió látogató havonta, az esélyeket csábító módon egymásra helyezik az ön javára. Te nem’nem kell foglalkoznia a keresőmotor-optimalizálással (SEO), vagy e-mail kampányokat kell indítania – az emberek jönnek az Amazon-ra, miközben meghúzzák a szemüket, és pénztárcájuk alapozva van.

amazon forgalomAz Amazonnak havonta több mint 150 millió látogatója van csak az Egyesült Államokban! Ez nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy termékei nagy ügyfélkörön keresztül megtalálhassák.

Több ideje van a készlet kezelésére és a megrendelések kezelésére – ahelyett, hogy odamenne hozzájuk, az ügyfelek hozzád fognak fordulni.

Vagy remélem!

Az Amazon hátránya, hogy amint a webhelyen több millió látogató van, a szomszéd helyett a termékekhez kell hozzájutniuk’s. És amikor maga az Amazon is ugyanazon a platformon értékesít, a verseny elég heves.

Lehet, hogy nem kell aggódnia a Google miatt’s SEO. De be kell tartania az Amazon előírásait’SEO, annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb rangot jelentsen a keresési eredmények között. Ez biztosítja a legjobb esélyt arra, hogy a versenytársaik felett választhassanak.

A Shopify nem’t ugyanolyan keresési mennyiséggel rendelkezik, mint az Amazon. Hogy’mert mert létrehozod a saját márkádat – az embereknek ténylegesen keresniük kell vállalkozását, hogy megtalálják Önt. Ez azt jelenti, hogy a marketing elengedhetetlen az ügyfélkör bővítéséhez.

E-mail kampányok, többcsatornás értékesítés és erőteljes közösségi média jelenlét, személyre szabott vásárlás, az elhagyott kosár helyreállítás és a hírhedt SEO – ezek mindegyike fontos a márka növekedésében és az ügyfélkör fejlesztésében.

A jó hír az, hogy a Shopify segítséget nyújt minden lépésében. Ez automatikusan magában foglalja ezeket a marketing eszközöket, és még többet találhat a Shopify App Market oldalon.

Segítség és támogatás

Az Amazon nem’Nincs a legtisztább támogatási rendszer – van telefonos támogatás, ahol hívást kér, és az Amazon kapcsolatba lép veled. Vannak űrlapok, amelyeket támogatásra lehet benyújtani, és közösségi fórumok, ahol megbeszélhetik a kérdéseket. Ennek ellenére’Nem a legegyszerűbb vagy legkönnyebben használható támogatási rendszer odakint.

A Shopify átfogó súgóválasztékot kínál, beleértve:

 • 24/7 telefon
 • Közösségi média
 • 24/7 élő chat
 • Fórum
 • Email
 • Video oktatóanyagok
 • Speciális szakember támogatás

Ez magában foglalja Önt, függetlenül attól, amire szüksége van. A video oktatóanyagok és fórumok segítenek új készségek elsajátításában, és a telefonos támogatás felbecsülhetetlen értékű a megfelelő segítség megszerzésében, amikor erre van szüksége.

A Shopify egy súgóval rendelkezik, amely cikkeket és útmutatásokat tartalmaz. Azt’Szuper könnyű navigálni, és rengeteg erőforrással rendelkezik a böngészéshez.

Árazás

A nap végén szeretne több pénzt keresni, mint te’újra kiadások. Ott’Nincs értelme olyan platformot választani’Száz dollárba kerül, ha’csak havonta néhány kézzel készített terméket értékesít.

Sem az Amazon, sem a Shopify nem annyira drága, tehát itt kell találnia valamit, ami megfelelne a költségvetésének.

Az Amazonnak két értékesítési terve van:

 • A professzionális eladási terv 39,99 dollárba kerül havonta, plusz plusz eladási díjak (amelyek terméktől függően változnak).
 • Az egyéni eladási terv nem rendelkezik’t havi díj nincs – ehelyett eladott termék után 0,99 dollárt fizet. Ez kiegészül a további értékesítési díjakkal, amelyek ismét kategóriánként változnak.

Az egyéni terv mindenki számára alkalmas, havonta kevesebb, mint 40 darabot akar eladni. Emiatt kevesebb funkcióval rendelkezik. Például megteheti’t testreszabhatja a szállítási díjakat az egyéni csomagban.

amazon eladási tervek és díjakAz egyedi és a professzionális értékesítési tervek között több eltérés van, mint az ár. Összességében további képességeket kínál fel a havi 39,99 dolláros szakmai tervvel.

Az FBA használata további költségekkel jár, de ez rendkívül változó, és a termékeitől és vállalkozásától függ.

A Shopify három árat tervez:

 • Az Basic Shopify terv havi 29 dollárba kerül
 • A Shopify terv havi 79 dollárba kerül
 • Az Advanced Shopify terv havi 299 dollárba kerül

További funkciókat rejt fel, amikor az árazási terveket frissíti. Az alábbiakban láthatja, hogy mely szolgáltatások érhetők el az egyes csomagokon.

Takarítson meg akár 20% -ot a Shopify tervén

10% megtakarítás az előfizetésen, amikor feliratkozik egy év, és mentse 20% amikor feliratkozik két év!

Ez azt jelenti, hogy 20% kedvezménnyel te’Menteni fogok $ 16 havonta a Shopify terv alapján, és $ 60 havonta az előrehaladási terv alapján.

Basic Shopify ($ 29 / hónap)

 • E-kereskedelmi webhely & blog
 • Korlátlan mennyiségű termék
 • 2 alkalmazott számla
 • 24/7 támogatás
 • Többcsatornás értékesítés
 • Kézi rendelés készítés
 • Kedvezmény kódok
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Elhagyott kocsi helyreállítás
 • Csalás-elemzés
 • Shopify POS App
 • Általános hitelkártya-díjak

Shopify ($ 79 / hó)

 • Mindent a Basic Shopify-tól
 • 5 alkalmazott számla
 • Ajándékkártya
 • Szakmai jelentések
 • Alacsonyabb hitelkártya-díjak
 • Értékesítési pont extrák

Advanced Shopify (299 USD / hó)

 • Mindent a Shopify tervétől
 • 15 alkalmazott számla
 • Speciális jelentéskészítő
 • Harmadik fél által kiszámított szállítási díjak
 • Alacsonyabb hitelkártya-díjak

Az alapvető Shopify-terv mindent megad, amelyre szükség van az e-kereskedelmi webhely beállításához. Ezután alkalmazásokat adhat hozzá az üzlet kibővítéséhez’funkcióit, és bármikor frissítheti’újra kész.

További költségek merülhetnek fel, ha Ön’újból hozzáad harmadik féltől származó alkalmazásokat az áruházához. Ezek azonban segítik a vállalkozás méretének növelését, tehát tükröznie kell az ügyfelek és a profit növekedését.

Az Amazon használata a Shopify segítségével

Az Amazon és a Shopify nagyon jól illeszkedik egymáshoz. Mindketten bizonyos dolgokat kínálnak, a másik nem. Csakúgy, mint a földimogyoróvaj és a zselé, miért ne tegye őket össze, hogy valami nagyszerűt készítsen?

Az Amazon integrálható a Shopify áruházába. Igen, ez pontosan azt jelenti, amit gondol: csinálhat saját e-kereskedelmi vállalkozást, miközben termékeit világszerte reklámozza’legnagyobb piaca… ugyanabban az időben… és csak néhány kattintással.

Vásárolja meg az Amazon integrációjátIntegrálhatja az Amazonot a Shopify áruházával, hogy maximalizálja az expozíciót, az értékesítést és az ügyfélkört.

Ez lehetővé teszi az Amazon listák és ajánlatok létrehozását közvetlenül a Shopify-ból, szinkronizálhatja a készlet- és termékinformációkat, összekapcsolhatja a termékeket és így tovább!

Csak annyit kell tennie, hogy beállít egy Amazon Seller-fiókot, majd hozzáadja az Amazon Sales Channel-t a Shopify áruházához.

A legfontosabb dolog, amit tudnia kell, még mindig fizetnie kell az Amazon Professional Seller számlájáért. Már fizeti a havi előfizetését a Shopify-ra, majd ezen felül fizet az Amazon Professional tervért.

Ha azonban vállalkozása készen áll a további expozícióra és terjeszkedésre, akkor e két erőmű kombinálása érdemes befektetés.

Shopify vs Amazon: Következtetés

A Shopify és az Amazon két lenyűgöző értékesítési platform. Ebben a cikkben azt vizsgáltuk, hogy miért’különböznek egymástól, és mélyen belemerültek a funkcióikba, az árképzésbe, a tervezésbe és egyebekbe.

A legfontosabb, mi’megnéztem, hogyan segíthetnek ezek a dolgok.

Itt’Összefoglaló táblázat a Shopify és az Amazon végső pillanatképéről:

CategoryShopifyAmazonEgyszerű használat

Húz

Rugalmas kialakítás

Nyertes: Shopify

E-kereskedelmi eszközök & Jellemzők

Nyertes: Shopify

Fizetési lehetőségek & díjak

Nyertes: Shopify

Ügyfelek vonzása

Nyertes: Amazon

Segítség & Támogatás

Nyertes: Shopify

Árazás

Nyertes: Shopify

A Shopify megkönnyíti és elérhetővé teszi az online áruház felállítását.Csak annyit kell tennie, hogy beállítja az Amazon eladó fiókját, feltölti termékeit, és elkezdi eladni!
A Shopify professzionálisan testreszabható sablonokat kínál. Könnyedén felépítheti saját egyedi márkáját.Az Amazon kezeli az áruház oldalai és a termékkijelzők kialakítását. Bár könnyű, ez korlátozza üzleti identitását.
A Shopify rendelkezik a legjobb eladási jellemzőkkel a piacon. Rengeteg beépített eszköz és egy alkalmazásbolt található.Az Amazon számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek különféle eladókat szolgálnak fel’ igények.
Átlátszó árképzés: a Shopify Payment gateway használatakor nincs tranzakciós díj, minden egyéb díj és díj egyértelműen fel van tüntetve. Támogatja a több mint 100 fizetési lehetőséget.Támogatja az Amazon Pay fizetési átjárót, amely hitel- és betéti kártyákat fogad el. A többletdíjak határozottan benne vannak, de túlságosan változatosak ahhoz, hogy átláthatóak legyenek.
A Shopify-val minden marketing és SEO-t magának kell elvégeznie. A Shopify biztosítja a sikerhez szükséges eszközöket, de te’felelős a saját forgalmáért.Az Amazon minden hónapban több millió látogatóval érkezik, így forgalmát tányérra hozza neked! Versenyeznie kell más eladók (és maga az Amazon) ellen, és optimalizálnia kell az Amazon rangsorolását’keresések.
A Shopify mindenkinek kínál valamit. A 24 órás telefonos és élő csevegéstől kezdve a súgóig’újra fedett.Az Amazonnak jó támogatási lehetőségei vannak, ideértve egy súgófórumot, de ez megvan’kevésbé elérhető, mint a Shopify’s.
A Shopify három árat tervez, havonta 29 és 299 dollár között. Ott’s egy 14 napos ingyenes próbaverzió.Az Amazonnak két terve van: az egyik 0,99 dollár / tétel, a másik pedig 39,99 dollár / hónap. Mindkettőre külön változó díjak vonatkoznak.

Összességében mindenkinek ajánljuk a Shopify-t, aki e-kereskedelmi vállalkozását alapítja. Nagyobb ellenőrzést, erősebb márka-identitást és skálázhatóbb árakat biztosít.

Az Amazon jó azoknak a kis eladóknak, akik nem’Előzetes költségeket nem akarnak fizetni, de az’A változó többletdíjak megnehezítik annak megítélését, hogy ezek a költségek milyen gyorsan fel tudnak állni.

A Shopify hosszú távon nyújtja a jobb megoldást, és nem tudja az Amazon-ot a Shopify-áruházba integrálni’ki kell hagyni: ez’S nyertes!

Shopify vs Amazon: GYIK

Több pénzt fogok keresni a Shopify vagy az Amazon segítségével?

Ott’nincs határozott válasz, és teljesen attól függ, hogy te mitől’újraértékesítés és az összes többi tényező, amely befolyásolja az üzleti vállalkozást! Van sikertörténet mind a Shopify, mind az Amazon számára.

Összességében a Shopify támogatja vállalkozása hosszabb távú növekedését, és segít jobban kiemelkedni a versenytársak előtt.

Az emberek általában mennek az Amazonra, hogy kedvezményeket és ajánlatokat keressenek, tehát ott vannak’Nagyobb nyomás a versenyképes árak elérésére.

Bármelyik platformon nagyra teheti, de te is’jobban ellenőrzés alatt áll, ha a Shopify-t választja. Javasoljuk, hogy iratkozzon fel a Shopify oldalra, majd integrálja az Amazon-ot, hogy mindkét platformon előnyeit kihasználhassa.

A Shopify a legjobb e-kereskedelem-építő?

A rövid válasz: igen! A Shopify a piacon a legjobb, mindenre kiterjedő e-kereskedelmi platform. Kutatásunkban elérte a legmagasabb pontszámot az értékesítési szolgáltatások szempontjából, és a felhasználóktól a legmagasabb pontszámot kapta. Megverte versenytársait, a BigCommerce-t és a Wix e-kereskedelmet – de ez nem így van’azt értem’neked igaz.

Miért nem nézi meg az online áruházak összehasonlító táblázatát, hogy egymás mellett láthassák ezeket a vezető márkákat? Vagy olvassa el a Shopify áttekintést, hogy megtudja, miért javasoljuk ennyire erősen.

Amely olcsóbb, a Shopify vagy az Amazon?

A havi előfizetések közül a Shopify a legolcsóbb lehetőség. A legalacsonyabb terv az Basic Shopify, amely havonta 29 dollár. Az Amazon professzionális eladási terve havi 39,99 dollár, plusz értékesítési díjak.

Ha feliratkozik az Amazon-ra’s Az egyedi eladó tervét nem tervezi’nem fizet havi díjat – ehelyett minden eladott elem után 0,99 dollár díjat fizet. A további eladói díjak erre a tervre is vonatkoznak.

Az Amazon egyedi eladó terve a legolcsóbb lehetőség, ha Ön’kis mennyiségek eladása – ez’Csak azok számára ajánlott, akik havonta 40 terméket adnak el. De légy óvatos: havi 40 dollárt fizethet a terv alapján.

Olvassa el a Shopify árképzési áttekintését, hogy részletesen megtekintse árterveit és ár-érték arányát.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map