Shopify vs Etsy: Ha online áruházon vagy online piacon szeretne eladni?

Szakadt a Shopify és Etsy között? Azt’Nem meglepő – ők’Mindkét rendkívül népszerű online értékesítési platform. És ami még fontosabb, ők’Újra népszerű hely a vásárlók számára, hogy pénzt költenek.


A Shopify egy olyan platform, amely lehetővé teszi a saját online áruház felépítését. Az eszközöket tartalmaz, amelyek segítenek vállalkozása felállításában és működtetésében, a boltból’Tervezése a szállításhoz. Ezzel szemben az Etsy egy online piac, amely lehetővé teszi termékek felsorolását más online eladók mellett.

shopify vs etsy összehasonlítás

Az Etsy 1,7 millió felhasználója több mint 33 millió vevőnek ad el értékesítést. 2017-ben ezek a vásárlók több mint 3 milliárd dollárt költöttek Etsyre. A Shopify még lenyűgözőbb figurával büszkélkedhet: több mint 82 milliárd dollárt adtak el Shopify.

Mi nem’Nem hibáztatom, hogy bele akar lépni ebbe az akcióba!

De hogyan választhat köztük? A Shopify vs Etsy ügyben, A Shopify jobb választás az online értékesítéshez. Azt’méretezhetőbb, rugalmasabb és jobb e-kereskedelmi eszközöket kínál, mint az Etsy.

Ennek ellenére a választás valójában tőled függ – vállalkozásától, költségvetésétől és céljaitól. A Shopify általában a legjobb, de nem az’azt értem’Ez a legjobb választás az Ön számára.

Tudjuk, hogy milyen bonyolult lehet a szelepen keresztül válogatni. Hogy’Ezért végezzünk kutatást, hogy egyenesen megismerjük a tényeket. Ebben a cikkben mi’végigvezeti Önt a Shopify és az Etsy bonyolult oldalán, az alapoktól kezdve egészen a domainekig, az árazásig és az e-kereskedelmi eszközökig.

Tehát dőljön hátra, csatoljon, és készüljön fel arra, hogy kiderítse, a Shopify vagy az Etsy – vagy akár mindkettő – a megfelelő hely az értékesítési utazás megkezdéséhez.

Shopify vs Etsy: Előnyei & Hátrányok

Shopify előnyei:

 • Hatékony e-kereskedelmi eszközök: A Shopify rendelkezik a legjobb eladási eszközökkel a piacon. Könnyen kezelheti és bővítheti vállalkozását az eszközökkel, a készletkészlet segítségével, amely lehetővé teszi az ügyfelek megrendeléseinek és készleteinek nyomon követését, szinkronizálását és figyelemmel kísérését.
 • Rendkívül skálázható: A Shopify minden üzlettípusra épül, a kisvállalkozástól kezdve egészen a nagy márkákig, például a Penguinig. Irányítsd márkád, frissítsd a további funkciókat, vagy adj hozzá alkalmazásokat webhelyed kibővítéséhez’s funkciói.
 • Korlátlan mennyiségű termék eladása korlátozások nélkül: Adjon el fizikai termékeket és szolgáltatásokat, és adjon hozzá egy alkalmazást a digitális termékek eladásához. Nincsenek szabályok az eladható terméktípusokra!

Shopify hátrányok:

 • Kitettség: Míg az olyan piacokon, mint az Amazon, az eBay és az Etsy, nagy a keresési volumen, az ügyfelek nem’Nem tudom, hogy egy üzlet épült-e a Shopify-n. Különösen az Ön webhelyét kell keresniük. Tehát a forgalom a saját márkájától, marketingjétől és expozíciójától függ.
 • Add-ons: A Shopify lenyűgöző alkalmazás-áruházával rendelkezik, amely kiválóan alkalmas az üzlet testreszabására és továbbfejlesztésére! Az alkalmazások hozzáadása miatt a havi költségek kiszabadulhatnak, ami problémát jelenthet a kiskereskedők számára.

Etsy profik:

 • Forgalom: Az Etsy egy piactér, azaz az ügyfelek az Etsyt keresik, majd ezen a platformon megtalálják termékeit. Te nem’nem kell aggódnia a márkája marketingje vagy reklámozása miatt – bízhat az Etsy-ben’népszerűsége helyett.
 • Egyszerű használat: Csak beállít egy fiókot, feltölti a termék képeit és információit, és elkezdi eladni. Ez az alapvető e-kereskedelmi rendszer megkönnyíti az indítást.
 • Költség: Az Etsy-n havi külön díj nélkül értékesíthet a Standard csomagban. Továbbra is fizetnie kell a tőzsdei és tranzakciós díjakat, de te’akkor nem számol fel havi előfizetést, kivéve, ha a frissítést választja.

Etsy Hátrányok:

 • Tranzakciós díjak: Fizet fizet 0,20 USD listázási díjat, plusz 5% -os tranzakciós díjat az Etsy-en keresztül eladott tételekért. Ott’Ez szintén egy szokásos 3% + 0,25 USD fizetési feldolgozási díjat. Ezeknek a díjaknak hatása lehet, mivel az eladások nagyobb összegekre növekednek.
 • Termék korlátozások: Az Etsy-nek szigorú szabályai vannak arról, hogy mit lehet eladni a piacon. Az Etsy csak kézműves termékekre, kézműves kellékekre és vintage termékekre vonatkozik (amelyek több mint 20 éves).
 • Kreatív irányítás: Etsy’Az formátum azt jelenti, hogy nem’Nincs szabadsága a termékoldalak elrendezése vagy márkaneve felett. Megadhatja a saját logóját, de megteheti’t az Etsy-vel erős márkakép kialakítása.

Mielőtt továbbmennénk, hagyjuk’Nézzük meg, mit csinál a Shopify a Covid-19 pandémiára reagálva:

Azt’Bizonytalan idő bármely üzleti vállalkozás megkezdésére vagy bővítésére, de ne tedd’ne aggódjon – a Shopify ezt megkapja. Valójában új csomó új intézkedést vezetett be a kisvállalkozások támogatására az elkövetkező hónapokban. Ezek tartalmazzák:

 1. A fizikai és digitális ajándékkártyák rendelkezésre bocsátása minden tervben. Így az ügyfelek támogathatnak Önt anélkül, hogy fizikai termékeket vásárolnának.
 2. 200 millió dollár áll rendelkezésre kisvállalkozások finanszírozásában (csak az Egyesült Államokban). Egy kormányzati partnerség részeként a Shopify Capital finanszírozást kínál a kisvállalkozások fejlődéséhez abban az időben, amikor esetleg kevés pénzeszközük van.
 3. Az ingyenes próbaverzió meghosszabbítása 90 napra. A Shopify meghosszabbította ingyenes próbaverzióját 14 napról 90-re, így a kereskedők még hosszabb ideig próbálhatják meg a szolgáltatás kockázatmentes használatát.
 4. Közösségi támogatás és élő webináriumok. tényleges ‘meetups’ a Shopify közösséggel, hogy megosszák a bölcsességet és a támogatást.

Nagy üzlet a Shopify számára gyors válaszának és elkötelezettségének köszönhetően a kisvállalkozások támogatására most és mindig.

Mi a különbség a Shopify és az Etsy között?

Tehát mi csak a Shopify és az Etsy, és hogyan különböznek egymástól??

Mindenekelőtt a Shopify egy e-kereskedelmi platform, amelyet arra terveztek, hogy az emberek online áruházaikat felállítsák és kibővítsék (nézzen meg néhány sikeres üzletkötést, amelyet a Shopify épített). Ez egy csomó hatékony e-kereskedelmi eszköz és alkalmazás segíti ezt.

Ön saját e-kereskedelmi webhelyet készít, termékeket tölt fel és nyomon követi az ügyfelek megrendeléseit. Azt’Ez egy egyszerű módszer egy online áruház felépítéséhez.

Az Etsy egy olyan piactér, ahol fiókot hozhat létre, majd rajta keresztül eladhat sok más Etsy eladó mellett. Népszerűsíti magát “egy kreatív piac” és csak kézzel készített, vintage vagy kézműves termékeket árusít.

Etsy minta

Az Etsy elindította saját e-kereskedelmi platformját, ahol weboldalt építhet fel termékeinek eladására. Azt’nevű Etsy Pattern, és kevésbé korlátozza a termékeket, mint az Etsy piac.

Ingyenes kipróbálhatja 30 napig. Ezt követően havonta 15 dollárba kerül. Mivel ez elkülönül az Etsy piactértől, Ön felelős a saját forgalom generálásáért.

Azt’s egy egyszerű platform – ez’semmilyen módon nem felel meg a Shopify szabványának, de jó kiegészítő, ha úgy dönt, hogy az Etsy piacon értékesíti..

Az Etsy Pattern beállításához már Etsy eladónak kell lennie – ebben a cikkben mi’Csak az Etsyt mint piacot vizsgálom felül, ahelyett, hogy feltárná a weboldal készítőjét.

További információ

 • Csak kezdtem? Shopify a mikroszkóp alatt nagyszerű bevezetést nyújt e népszerű e-kereskedelmi platformhoz, a történelemtől kezdve egészen ki’s a legjobb.
 • Olvassa el a Shopify áttekintést részletesebb megbeszélést a Shopify-ról’szolgáltatásai, árazás, tervezés és még sok más.
 • Csak tudni akarja a költségeket? A Shopify árképzésének áttekintése elmondja mindent, amit tudnia kell a havi terveiről, az ár-érték arányról és a kiegészítő díjakról.
 • Össze szeretné hasonlítani az e-kereskedelmi platformokat? Folytassa az interaktív cikkünket, amely a gödrökbe tartozik a legeslegjobb egymás ellen.
 • Nézze meg, hogyan hasonlít a Shopify és az Etsy digitális letöltések eladása.

Egyszerű használat

Ki állítja, hogy tech guru-nak kell lennie az online értékesítéshez? Nem Shopify vagy Etsy’Biztos!

A Shopify célja, hogy saját online áruházát felépítse a lehető legegyszerűbben. Az e-kereskedelmi platformok gyakran küzdenek ezzel az e-kereskedelmi vállalkozás működtetéséhez szükséges összes hatékony eszköz miatt, de A Shopify ragyog abban, hogy a lehető legegyszerűbbé tegye.

Mindent megad, amire szüksége van, miközben az interfész tiszta, világos és nagyon felhasználóbarát!

shopify műszerfalItt láthatja, milyen egyszerű navigálni a háttérrendszert. Amikor elkezdi a Shopify-t, útmutatást nyújt az áruház felállításában, a termékek hozzáadásától a megrendelések kezeléséig.

A Shopify az akciógombokkal és egy igazán tiszta menüvel végigvezeti a beállítást. Ha egyszer’Az összes információt megadta, a Shopify segíti az áruház kezelését azáltal, hogy szinkronizálja a készletét, nyomon követi a rendeléseket és így tovább.

Az Etsy kevésbé alapos, de ugyanolyan könnyen használható! Azt’Szuper egyszerű és egyértelmű.

Csak annyit kell tennie, hogy beállít egy fiókot, válassza ki az üzlet nevét, tárolja az üzletét, majd feltétlenül adja meg adatait, így fizetést kap, és beállíthatja a számlázást.

te’végigvezeti az egyes lépéseket, és azt’Nagyon könnyű kitölteni az egyes szakaszokat:

etsy beállítási folyamatEtsy végigvezeti Önt a beállításokon, és megkönnyíti az adatok megadását. Itt láthatja, hogy hogyan nyújtja áruházneveit az Ön javaslatai alapján.

Láthatja, milyen közel áll az Etsy áruház felállításához, és még az üzlet nevére vonatkozó javaslatokkal is segít, ha az első választás nem’t elérhető.

Ha egyszer’az összes befejeződött a telepítési folyamat, hogy’s it! Elkezdheti eladni! Ez ideálissá teszi, ha Ön’egy kezdő, aki gyorsan szeretne eladni.

Etsy-vel, te nem’Nem kell létrehoznia egy egész weboldalt, mint ahogyan a Shopify. Csak töltse fel termékeit a leírásokkal és te’jó menni. Lehet, hogy egy órán belül online eladó lesz.

Könnyű használat: Ítélet

Azt’s döntetlen!

Mind a Shopify, mind az Etsy használata rendkívül egyszerű. A Shopify valamivel technikaibb, mint az Etsy, de tekintve számos hatékony e-kereskedelmi eszköz számát, valóban figyelemre méltóan kezdőbarát. Az Etsy gyorsabb és egyszerűbb beállítani.

Rugalmas kialakítás

Voltál már valaha online áruházban, és háborúzott a szörnyű dizájn miatt? te’nem csak az: Az emberek 38% -a elhagy egy weboldalt, ha az elrendezés vagy a forma nem vonzó.

Ez előnyt és hátrányt jelent mind az Etsy számára. Az áruházoldal Etsyt követi’tervezése és elrendezése. Az Etsy összes eladó oldala megegyezően van elrendezve, áruházának neve, logója, termékei és leírása a saját tartalma.

Ez azt jelenti, hogy te nem’ne aggódjon a tervezés miatt, ami egyrészt nagyszerű. Bízhat abban, hogy az Etsy tiszta, tiszta és vonzó dizájnt használ, amely megmutatja termékeit és nagy felhasználói élményt nyújt.

etsy tervezési elrendezési példaetsy tervezési elrendezéseAz Etsy irányítja az üzlet kialakítását. Ön hozzáadja a saját képeit, leírásait és termékinformációit, de az általános elrendezés az Etsy egészében egységes’piacán.

Ugyanakkor megnehezíti a tömegből való kitűnést!

Etsy nem’Nem ad teret a testreszabásnak. Mint látható a fenti példákból, minden, ami valóban elválasztja áruházát az Etsy-től, az Ön termékei.

Ön nyert’nem tudunk egy igazán erős márkát létrehozni ezen a piacon.

Ez teljesen rendben van, ha te’elad néhány terméket vagy csak indul. De ha növekedni szeretne vállalkozása, akkor egyedi és szilárd márkára van szüksége. És ez Etsy esetében egyszerűen nem lehetséges.

Lehetséges a Shopify-n.

A bolt létrehozásakor a Shopify megadja neked több mint 60 téma közül lehet választani. Ezek a témák alkotják webhelyének építőköveit. Iparágak egész sorát lefedik, a bútoroktól a ruházatig és a divatig.

A webhely kialakításának irányítása mellett a témája olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek a választott iparág javát szolgálják. Például egy termék zoom funkció a ruhaüzletek számára.

vásároljon témákatA Shopify összesen több mint 60 témát foglal magában, számos iparágra kiterjed. Azt’Könnyen szűrheti ezeket a témákat a megadott kategóriák segítségével, az elrendezéstől az árig.

Vannak 10 ingyenes téma és több mint 50 fizetett téma, árai 140 és 180 dollár között változhatnak. Ők’Az összes mobilra reagáló, professzionális és modern megjelenésű, és bármikor válthat a témák között (valószínűleg újra kell formáznia a tartalmat, hogy megfeleljen).

A legfontosabb, hogy testreszabhatja szíve szerint’tartalma!

A témák segítséget nyújtanak Önnek, így van’Mindig jó ötlet olyan válogatást választani, amely megfelel az Ön üzletének céljainak, és olyan formatervezésű, amely tetszik. De testreszabhatja, szerkesztheti és átrendezheti, amennyit csak akar!

A Shopify segítségével valóban egyedi márkát hozhat létre online áruházához.

Rugalmas tervezés: Döntés

A Shopify nyeri a tervezés rugalmasságát!

Míg Etsy’Az ellenőrzött beállítások megkönnyítik a saját oldal tervezését, a Shopify kiváló testreszabási lehetőségeket és elegáns terveket kínál webhelye felépítéséhez. Ez azt jelenti, hogy létrehozhat egy erős márkát a vállalkozása növekedéséhez és népszerűsítéséhez.

Domain és URL szerkezete

A domain nevek hihetetlenül fontosak, ha Ön’új üzleti vállalkozás létrehozása.

A domain név az a webhely-cím, amelyet az emberek használnak az Ön webhelyének megtalálására. Például domain névünk: www.websitebuilderexpert.com. Fizet, ha megvan az a cím, és ez azt jelenti, hogy senki más nem használhatja azt. Azt’egyedi az Ön webhelyén, ezáltal a márka erőteljes részévé válik.

Ilyen domaineket hívnak, amelyeket Ön választott, és fizetsz magadért egyéni domainek.

A Shopify arra ösztönzi az egyéni domain használatát. Miért? Mivel az egyéni domain elengedhetetlen a megbízható, profi és felismerhető márkája vállalkozása számára.

shopify domain névA Shopify megkönnyíti az egyéni domain név megtalálását és regisztrálását. Ez elősegíti az ügyfelekkel való kapcsolattartást, a Google rangsorolását és a márka online létrehozását.

A Shopify akár automatizált beállítással rendelkezik, hogy a lehető legkönnyebb legyen az online áruház teljesen személyre szabott nevének beszerzése.

Etsy nagyon különböző. Mert te’újra eladja az Etsy-n keresztül’piacán, te nem’nem kapja meg a saját domain nevét. Ehelyett a domain a következőképpen néz ki: www.etsy.com/shop/your-store-name-here.

tudsz’t nincs egyéni domain, mert Ön’újra Etsy égisze alatt. Csak akkor csatlakozhat a saját domainjéhez’használja az Etsy Pattern készítőt. Ez nem’t ideális, ha saját márkát akar létrehozni, de nem kellene’Nem számít azoknak az eladóknak, akik szeretnék, hogy a dolgok kicsik és egyszerűek maradjanak.

Domain és URL felépítése: Ítélet

A Shopify megnyeri a domain fordulót!

Van egy egyértelmű szerkezetű domain. Webhelyének címe teljesen a sajátja, amely meghatározza a márkát és professzionálisnak tűnik. Etsy nem’t nem rendelkezik egyéni domain opcióval, így nehezebben azonosíthatja vállalkozását.

További információ

 • Szeretne többet megtudni a domainnevekről? Olvassa el kezdő oldalunkat’Útmutató a Mi a domain név elemhez mindent, amit tudnod kell.

E-kereskedelmi eszközök és szolgáltatások

A dizájn és a domain nevek egyaránt nagyon jól működnek, de ha webhelyének rossz e-kereskedelmi eszközei vannak, akkor Ön’Meglehetősen gyorsan bajba kerülök, nem számít, mennyire zajos a webhely címe!

Az Etsynek alapvető, de jó e-kereskedelmi funkciói vannak, amelyek megkönnyítik az üzlet kezelését. Használhatja a ‘Eladás az Etsy App-en’ maradni a dolgok tetején útközben.

Etsy számlájával könnyedén vásárolhat és nyomtathat kedvezményes postai küldeményeket. Ez segít megtakarítani a szállítási költségeket, és felgyorsítja a folyamatot.

Az Etsy marketing és hirdetési eszközökkel is rendelkezik az ügyfelek számának növelése, online megtalálása és új követői felhívása érdekében. Ossza meg a közösségi platformokon, például az Instagram és a Twitter, hozzon létre kuponokat, vagy használjon harmadik féltől származó eszközöket, például a Google Shopping, hogy minél több ember találjon meg..

etsy e-kereskedelmi eszközökAz Etsy egyszerű, de hatékony e-kereskedelmi eszközökkel segíti üzletének egyszerű és proaktív kezelését.

Ne feledje, hogy csak kézzel készített termékeket, vintage termékeket és kézműves kellékeket adhat el az Etsy-n. Ha szeretne eladni valamit, amely ezen a területen kívül esik, akkor az Etsy nem a megfelelő választás az Ön számára.

Ha több értékesítési eszközt szeretne, mint az ingyenes csomagban elérhető, akkor frissítheti az Etsy Plusra. Ez megadja neked:

 • Testreszabható lehetőségek, például szalaghirdetés-sablonok
 • A saját webcímén foglalkozik
 • Kedvezmények a marketing anyagokhoz, például névjegykártyákhoz
 • E-mail figyelmeztetések az ügyfelek küldésére, ha egy elem raktáron van
 • Reklám-jóváírások

Mivel az Etsy inkább egy piachely, nem pedig az e-kereskedelem platformja, ezért a készlet nem szerepel az üzletfiókban – ezt magának kell nyomon követnie.

Összességében Etsy szépen összegezi “egyszerű, hatékony eszközök”. Ők’Nem a leglátványosabb e-kereskedelem jellemzői vannak ott, hanem házi készítésű és kézműves termékek kiskereskedelme érdekében’Jó tartomány.

Amikor a legjobb a piacon, a Shopify bejelöli az összes dobozt. Kutatásunkban jött első számú értékesítési szolgáltatások. Ez ideálissá teszi minden olyan vállalkozás számára, amely növekedést keres.

Korlátlan mennyiségű terméket adhat el az összes Shopify-n’tervét, és az eladott termékekre sem vonatkozik korlátozás.

A Shopify kiterjedt alkalmazásbolttal rendelkezik, így bármit hozzáadhat webhelyéhez. Ez lehetővé teszi a tökéletes testreszabást és egy sor rengeteg extrát, amelyek közül választhat!

shopify app storeA Shopify lenyűgöző alkalmazás-áruházával több száz alkalmazást kínál az online áruház bővítéséhez és testreszabásához.

Itt’Ez a lista a Shopify-n keresztül elérhető néhány szolgáltatás közül’tervei:

 • Többcsatornás értékesítés 10 különböző társadalmi platformon
 • Kedvezmény kódok
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Elhagyott kosár helyreállítás
 • Ajándékkártya
 • Harmadik fél által kiszámított szállítási díjak
 • Csalás-elemzés
 • Shopify POS (Point of Sale) alkalmazás

A többcsatornás értékesítés rendkívül fontos az ügyfélkör bővítésében és az ügyfelek számára a könnyű vásárlási élmény biztosításában. Az ingyenes SSL (Secure Sockets Layer) tanúsítvány azt jelenti, hogy webhelye biztonságos a látogatók számára a fizetési adatok megadására, és nélkülözhetetlen minden online áruházhoz.

Az elhagyott kosár helyreállítása e-maileket küld azoknak az ügyfeleknek, akik elhagyták termékeiket a pénztárnál, és arra ösztönzi őket, hogy térjenek vissza. Ez helyreállhat Az ügyfelek 12-15% -a!

Az egyik Shopify’Legjobb értékesítési tulajdonságai a készletkészlete. Az Etsytől eltérően a Shopify kiterjedt leltárral rendelkezik. Töltsön fel termékeket ömlesztett formában vagy egyenként, és házon belüli készletkezelési eszközöket biztosít, így tehát’könnyű nyomon követni és elemezni az eladásait.

E-kereskedelmi eszközök és szolgáltatások: Döntés

A Shopify nyeri az értékesítési funkciókat!

Mindent tartalmaz, amelyet egy növekvő vállalkozásnak szüksége lehet, és sokkal fejlettebb, mint az Etsy. De te nem’nem akar fizetni az általuk megnyert eszközökért’Ne használja, tehát bölcsen válasszon! Etsy’Alapvető tulajdonságai ideálisak kis mennyiségek eladására.

További információ

 • Olvassa el a Shopify áttekintést hogy mélyebb pillantást vegyen a Shopify-ra’Értékesítési eszközök és szolgáltatások

Fizetési lehetőségek és díjak

Egyes platformokon a tranzakciós díjak lehetnek az a szörny, aki az ágy alatt rejtőzik, és arra vár, hogy kiugrjon és sokkkal járjon az utolsó pillanatban. Sem a Shopify, sem az Etsy nem számít fel ilyen árakat, ám ennyi’A platformra való feliratkozás előtt mindig jó ötlet megismerni a fizetési lehetőségeket és a tranzakciós díjakat.

Amíg Etsy nem’t havi díjat nem számít fel, nem számít fel A tőzsdei részvénydíjak termékenként 0,20 USD. Ez az a listaköltség közzétételének költsége, amely négy hónapig aktív, vagy amíg az elem eladásra nem kerül.

etsy eladási díjakAz Etsy felsorolja a fizetési és tranzakciós díjakat, valamint a szokásos fizetés-feldolgozási díjat.

Ha elad egy terméket (gratulálok!), Van egy 5% tranzakciós díj, plusz a 3% + 0,25 USD fizetési feldolgozási díj. Hogy’nagyon sok szám, tehát mit jelent valójában?

A fizetés-feldolgozási díjakat a fizetési szolgáltató (például hitelkártya-társaság), vagy a tranzakciót küldő átjáró számítja fel. Ez nagyon gyakori, és alapkivitelben szerepel, bár Etsy’Az arányok valamivel magasabbak, mint az átlag.

Etsy’A díjak természetesen nem’t a legolcsóbb odakint. De nem kellett volna’t ha soha nem könnyedén megvilágítja a zsebeit’kiskereskedelemben értékesítik. Azt’csak akkor, ha elkezdi húzni a nagy dollárt’Meg fogja érezni, hogy az 5% -os tranzakciós díj megsérült.

Ha dollárjeleket látszik, akkor a Shopify valószínűleg jobb ár-érték arányban működik, vállalkozásának méretétől függően.

A Shopify különféle fizetési lehetőségek közül választhat. Megvan a saját házon belüli fizetési átjárója, a Shopify Payments néven, amely még nem rendelkezik’t ne vegyen fel tranzakciós díjakat. A Shopify Payments szolgáltatásban csak a kártyafeldolgozási díjat kell fizetnie, amely 2,2% + 20p, jóval kevesebb, mint az Etsy..

shopify fizetési lehetőségekA Shopify több száz fizetési átjárót támogat, mint például a PayPal és az Amazon Payments, vagy a Shopify Payments segítségével megszabadulhat a tranzakciós díjaktól..

Ha nem’Ön nem használja a Shopify Payments szolgáltatást’sok más fizetési lehetőséget kapott – több mint 100 valójában! Ide tartoznak a PayPal, a Google Pay, az Apple Pay, a Stripe és a többi.

Ha te’Ha ezen fizetési lehetőségek egyikét használja a Shopify Payments átjáró helyett, a legmagasabb tranzakciós díj 2%, a legalacsonyabb pedig 0,5%. Tehát összehasonlítva a kettőt, a Shopify sokkal olcsóbb árakat kínál, mint az Etsy.

Fizetési lehetőségek és díjak: Döntés

Összességében a Shopify nyeri!

Alacsonyabb árakat kínál, és 0% tranzakciós díjat tartalmaz, ha a házon belüli fizetési átjárót használja. A Shopify magasabb előzetes költségekkel jár, de az Etsy’A drágább díjak hosszú távon visszaadhatnak téged, ha növekszik az értékesítés.

Ügyfelek vonzása

Ha egyszer’Ha időt töltött lenyűgöző termékfotók feltöltésével és részletes leírások írásával, üzlete érdemel figyelmet. Te nem’Nem szeretné, hogy webhelye rejtve maradjon az internet hátterében.

Etsy minden bizonnyal ragyog egy gyönyörű reflektorfénybe az üzletében. Azt’egy rendkívül népszerű piac több mint 33 millió vásárló. Az emberek nem’nem kell kifejezetten téged keresned. Egyszerűen keresnek az Etsy-n, és megtalálják az Ön termékeit alapozottan, és készen állnak a vásárlásra.

etsy keresési forgalomAz Etsy már elismert és népszerű márka. A Google-ban az első helyen áll, például “kézzel készített cikkek”, amely ösztönözni fogja a webhely nagy forgalmát.

Az Etsy hátránya ott van’Semmilyen módon nem garantálhatjuk, hogy ezek a látogatók az üzletbe kerülnek. Vannak több mint 50 millió termék az Etsy-en – tehát fontos a tömegből való kitűnés!

Ellentétben, A Shopify eszközöket kínál önmaga népszerűsítéséhez. A látogatók nyertek’Még azt sem tudhatjuk, hogy üzlete ezen a platformon épült, így nyertek’Ne próbálja meg elérni oly módon, hogy a saját üzlet nevével kívül bármi mást keres.

A Google kereséséért, a közösségi médiában való népszerűsítésért és a márka felépítéséért, a további ügyfelek vonzása érdekében el kell végeznie a saját keresőmotor-optimalizálását (SEO)..

Ha te’újra gondolkodni fogsz’Nem tudom, mire kezdjük, Don’ne aggódj. A Shopify az összes szükséges eszközt megadja, a SEO alkalmazásoktól és útmutatóitól kezdve az e-mail kampányokig és a többcsatornás értékesítésig a Facebookon és az Instagramon keresztül..

Bár ez’még több munka, te’Teljes ellenőrzés alatt áll az ügyfelekkel való kapcsolattartás és a kick-ass marketing kampányok létrehozása. Te nem’Nem kell ülnie és várni, hogy a látogatók megbotlik.

Ügyfelek vonzása: Döntés

Etsy nyeri ezt a fordulót!

Csak annyit kell tennie, hogy dőljön hátra és pihenjen – és remélje, hogy az emberek a millióik közül választják ki termékeit. A Shopify több ellenőrzést és egyedibb online jelenlétét nyújt Önnek, de saját marketing és SEO összecsapáshoz szükséges.

További információ

 • Olvassa el a 3 legjobb weboldal-készítő áttekintését a Search Engine Optimization (SEO) számára – jó bevezetést nyújt a SEO-hoz, és még a Shopify-t is megemlíti!
 • 12 Online üzleti ötlet – Tudjon meg többet arról, hogy az e-kereskedelmi weboldalakon és az online piacokon keresztül történő értékesítés hogyan segíthet komoly jövedelemszerzésben.

Segítség és támogatás

Mi történik, ha az összes termékkép 2 órakor eltűnik? Pánikba esik? Nem! Vegye fel a kapcsolatot a saját támogatási csoportjával!

Vállalkozása soha nem áll le, és a Shopify tudja. Hogy’s miért A Shopify 24/7 támogatással rendelkezik Szóval te’egész nap, egész éjjel, egész héten lefedték. Itt’Az összes választható támogatási lehetőség felsorolása:

 • 24/7 telefon
 • Közösségi média
 • 24/7 élő chat
 • Fórum
 • Email
 • Video oktatóanyagok
 • Speciális szakemberek támogatása (Plusz terveken)

Tehát te’Teljes telefonfóbának vagy egy közösségi fórum szerelmeseinek, a Shopify mindenkinek megfelel. A Shopify súgója egyértelmű és egyszerűen használható, ugyanakkor a súgócikkek és útmutatók széles skáláját kínálja.

shopify súgóA Shopify Súgóban könnyű navigálni, rengeteg hasznos cikket és útmutatót tartalmaz. Böngészhet, vagy kereshet, amit keres’újra keresi.

A Shopify egyik legjobb része’A támogatás akkor fordul elő, ha segítségre van szüksége a szerkesztőben – a Shopify egyenesen a Súgó releváns súgó oldalára viszi. Ez időt takarít meg, és nem okoz fejfájást!

Etsynek is van Súgója. Azt’tiszta és világos módon van elrendezve, és rendelkezik egy keresési funkcióval is, így egyenesen megkeresheti a választ, ha tudja, mit’újra keresi.

etsy súgóEtsy’s A Súgó cikkekkel, valamint keresési funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek megtalálni pontosan azt, amire szüksége van.

Az Etsy számára van egy fórum is, ahol elolvashatja és csatlakozhat a közösségi beszélgetésekhez, kérdéseket tehet fel és követheti az Etsy bejelentéseit. Ets-t küldhet Etsy-nek’támogató személyzettel, vagy ütemezhet telefonhívást, ha további segítségre van szüksége.

Súgó és támogatás: Döntés

Shopify nyer segítséget és támogatást!

Azt’sokkal átfogóbb, mint Etsy, így te’akkor is lefedték, ha délután 4-kor a dolgok rosszul mennek. Etsy-nek van egy jó súgóközpontja és közösségi fóruma, de igen’Nem versenyeznek a Shopify-val’személyesebb és mélyebb támogatás.

További információ

Tudunk segíteni? Olvassa el a következő útmutatók bármelyikét, ahol hasznos tippeket, trükköket és válaszokat találhat a gyakran megválaszolt kérdésekre. Mi’itt vagyok, hogy segítsen, szóval elakadj be!

 • Útmutató az online értékesítéshez hasznos ellenőrző listát és lépésről lépésre nyújt útmutatót az online áruház felállításához
 • Olvassa el az Online áruház felépítésének útmutatóját 11 egyszerű lépésért az induláshoz
 • Fedezze fel a kilenc egyszerű lépést útmutató az online butik elindításáról
 • Tudja meg, hogyan lehet pénzt keresni az Instagram-on, tippeket az eladás legjobb módjaira e népszerű közösségi platformon keresztül
 • Nézze meg útmutatóunkat, hogyan lehet eladni a Pinterestben három hatékony módon lehet pénzt keresni
 • Olvassa el a siker 10 lépését az online ruházat elindításáról szóló cikkünket

Árazás

Takarítson meg akár 20% -ot a Shopify tervén

10% megtakarítás az előfizetésen, amikor feliratkozik egy év, és mentse 20% amikor feliratkozik két év.

Ez azt jelenti, hogy 20% kedvezménnyel te’Menteni fogok $ 16 havonta a Shopify terv alapján, és $ 60 havonta az előrehaladási terv alapján!

Amikor rájön, az árképzés gyakran az, ami vonzza minket a termékekhez vagy elvezet minket. Ez különösen igaz, ha Ön’újra szűk költségvetéssel jár, vagy pénzt szeretne keresni, nem pedig költeni!

Etsy-nek nagyon kevés előzetes költsége van. A legalapvetőbb szintjén a Standard terv, Etsy-nek nincs havi díja – csak a termékekre alkalmazott tőzsdei, tranzakciós és fizetési feldolgozási díjak.

Frissítheti az Etsy programmal, hogy további funkciókat nyisson meg. A Plusz terv költségekkel jár Havonta 10 USD és szélesebb eszközt biztosít Önnek az üzlet növekedéséhez, például testreszabhatóbb beállításokat és e-mail figyelmeztetéseket.

A Shopify magasabb előzetes költségekkel jár, de megkapja azt, amit fizet. A Shopify három árat tervez, plusz egy 14 napos ingyenes próbaverzió. Az árak tól 30 – tól 29 és 299 dollár között havonta, és felszabadítja a fejlettebb szolgáltatásokat.

Basic Shopify ($ 29 / hónap)

 • E-kereskedelmi webhely & blog
 • Korlátlan mennyiségű termék
 • 2 alkalmazott számla
 • 24/7 támogatás
 • Többcsatornás értékesítés
 • Kézi rendelés készítés
 • Kedvezmény kódok
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Elhagyott kocsi helyreállítás
 • Csalás-elemzés
 • Shopify POS App
 • Általános hitelkártya-díjak

Shopify ($ 79 / hó)

 • Mindent a Basic Shopify-tól
 • 5 alkalmazott számla
 • Ajándékkártya
 • Szakmai jelentések
 • Alacsonyabb hitelkártya-díjak
 • Értékesítési pont extrák

Advanced Shopify (299 USD / hó)

 • Mindent a Shopify tervétől
 • 15 alkalmazott számla
 • Speciális jelentéskészítő
 • Harmadik fél által kiszámított szállítási díjak
 • Alacsonyabb hitelkártya-díjak

Az Basic Shopify terv havi 29 dollárba kerül és mindent megad, amire szükség van az áruház beállításához. Korlátlan mennyiségű termék, többcsatornás értékesítés, kedvezménykód-létrehozás és az elhagyott kosár helyreállítás csak néhány a tervben szereplő funkciók közül.

Az Shopify terv mindent megad, amire szüksége van vállalkozásának növekedéséhez Havonta 79 USD. Mindent tartalmaz, amit az Basic Shopify terv tartalmaz, és még sok minden mást. Extra funkciói között szerepel az ajándékkártya létrehozása és a szakmai jelentések.

A legdrágább Shopify terv a Havonta 299 USD. Az Advanced Shopify terv. Ennek mindent megtalál az első két tervtől kezdve, plusz egy fejlett jelentéskészítő és harmadik fél által kiszámított szállítási díjak, valamint alacsonyabb hitelkártya-tarifák.

Ezek a Shopify’Fő árat – ott’ő is Shopify Plus amely egyedi árazással rendelkezik, és az e-kereskedelem nagyvállalatainak szól.

Bár ezek soknak tűnhetnek Etsy-hez képest’alacsony ára, a Shopify’A tervek kiváló ár-érték arányt kínálnak a rengeteg funkció és hosszú távú méretezhetőség miatt.

Etsy’Az árak kúszhatnak a tranzakciós díjakkal és a Shopify-val’A havi költségek harmadik féltől származó alkalmazások használatával növekedhetnek.

Árképzés: Döntés

Azt’s döntetlen!

Az Etsy az olcsóbb lehetőség, de a Shopify lenyűgöző ár-érték arányt kínál minden tulajdonságával. Ez tényleg a költségvetésétől függ. Az Etsy nyeri az egyes eladók, a Shopify azoknak a vállalkozásoknak a győzelmét, akiknek költségvetése van a méretezés megkezdéséhez.

További információ

 • Olvassa el a Shopify árazási áttekintését az árak, tervek és ár-érték arány alapos áttekintése érdekében
 • Hasonlítsa össze az összes árát Vezető online áruház-építők
 • Kíváncsi, hol kezdje? Olvassa el kétoldalas útmutatót a weboldal készítésének költségeiről (1. rész) és Mennyibe kerül egy weboldal? (2. rész) a webhely költségvetésének költségvetésével kapcsolatos végleges útmutatóért.

Az Etsy használata a Shopify segítségével

Ha te’olvastam ezt és még mindig szakadt a kettő között, remek hírünk van. Lehet, hogy mind a két világ legjobbjai megvannak!

A Shopify App Store használatával, integrálhatja az Etsy piacot a Shopify áruházába. A valós idejű szinkronizálás biztosítja, hogy elkerülje az összetévesztést vagy a túlzott eladást, ha az Etsy és a Shopify áruházát szinkronizálja, amikor bármilyen változtatást végrehajt..

Ez az integráció hét napig ingyenes. Ezt követően havonta 60 dollárba kerül, és egyedi funkciókat és korlátlan termékfeltöltést tartalmaz.

Ez egy nagyszerű lehetőség, ha rendelkezik Shopify üzlettel, és diverzifikálni szeretné online jelenlétét. Az Etsy-vel való integrációval új közönséget érhet el, és a legtöbbet hozhatja ki e népszerű piactérből.

További információ

Talán nem’nem akarjuk használni az Etsy-t vagy a Shopify-t. Hogy’rendben vagyunk’fedezte magát!

 • Hasonlítsa össze a Legjobb e-kereskedelmi platformok
 • Nézze meg a legjobb Etsy alternatívákról szóló cikket hogy megtalálja a legjobb lehetőségeket, akár te’visszatér az Etsy-ből, vagy csak online üzleti vállalkozást indít
 • Vessen egy pillantást a legjobb Shopify-alternatívák áttekintésére és hasonlítsa össze a legjobb versenytársait, hogy megtalálja a tökéletes építőjét

Shopify vs Etsy: Következtetés

A Shopify és az Etsy eleinte hasonlónak tűnhet, de ők’újra nagyon különböző értékesítési platformok. Ez a cikk megvizsgálta a közöttük levő főbb különbségeket, és mi teszi őket jóvá.

A Shopify mindent megad, amelyre az üzleti vállalkozásnak szüksége van a sikerhez. Hatékony értékesítési eszközei, méretezhető tervei vannak, és nincs korlátozás az eladható termékekre. Másrészt az Etsy termékkorlátozásokkal és alapvető jellemzőkkel rendelkezik. Mégis, az’egyszerűbb és olcsóbb, így jobb a rést kínáló kiskereskedők számára.

Összefoglalva, itt’Áttekintő táblázat egy rövid áttekintésből:

CategoryShopifyEtsyEgyszerű használat

Húz

Rugalmas kialakítás

Nyertes: Shopify

Tartomány & URL szerkezete

Nyertes: Shopify

E-kereskedelmi eszközök & Jellemzők

Nyertes: Shopify

Fizetési lehetőségek & díjak

Nyertes: Shopify

Ügyfelek vonzása

Győztes: Etsy

Segítség & Támogatás

Nyertes: Shopify

Árazás

Húz

A Shopify rendkívül egyszerűvé teszi egy nagy teljesítményű online áruház felállítását.Etsy nem’semmiféle műszaki feladatot nem igényel – egyszerűen hozzon létre egy fiókot, és vásároljon.
A Shopify számos sablont kínál, és rengeteg testreszabási lehetőséget kínál.Az Etsy korlátozza a testreszabást, és így kezeli az elrendezést’t egyedi design kialakítása.
Saját domainjével egyedi webcímet hozhat létre, és tiszta márkát hirdethet.Az Ön domainje Etsy’nem a saját, azaz a webhely címét nehezebb megjegyezni az ügyfelek számára.
A Shopify nagyteljesítményű eszközökkel és hatalmas alkalmazásbolttal rendelkezik, amelyek funkciókkal bővíthetik webhelyét.Az Etsy jó, de kevés és egyszerű funkcióval rendelkezik, amelyekkel a vállalkozás működtetése a lehető legegyszerűbbé válik.
Nincsenek tranzakciós díjak (csak a szokásos hitelkártya-díjak) a Shopify Payments szolgáltatással. Alacsonyabb tranzakciós díjak, mint az Etsy-nél. Több száz fizetési átjárót támogat.Etsynek listázási, tranzakciós és hitelkártya-díjai vannak.
A Shopify az összes eszközt megadja vállalkozása létrehozásához és népszerűsítéséhez, de Ön felelős a webhely forgalmának irányításáért marketing, SEO, közösségi média és kampányok révén..Az Etsy rendkívül népszerű platform, több millió vásárlóval. Ez kiváló expozíciót biztosít a termékeinek, és azt jelenti, hogy nem kell’Nem kell sokat dolgoznia annak érdekében, hogy a látogatók az Ön webhelyére jussanak.
A Shopify támogatási lehetőségei széles választékát kínálja, a 24 órás telefonos és élő csevegéstől az e-mailekig és egy széles súgóig.Az Etsy-nek egy világos és hasznos súgója, valamint egy közösségi fóruma van. E-mailben vagy hívást kérhet az Etsy segítségével’S támogató személyzet.
A Shopify három árat tervez, havonta 29 és 299 dollár között. Ott’s egy 14 napos ingyenes próbaverzió.Etsynek jelenleg két terve van – az ingyenes csomag és a 10 dolláros havi Plusz terv. Van egy prémium terv, amelyet 2019-ben szabadítanak fel.

A Shopify egy elkülönített e-kereskedelmi platform, és a legjobb megoldás minden olyan kisvállalkozás számára, amely növeli méretét és el akar lépni az e-kereskedelem piacán. Magasabb előzetes költségekkel rendelkezik, mint az Etsy, de nagy teljesítményű funkciókkal és lenyűgöző alkalmazásboltral rendelkezik.

Az Etsy egy olyan piac, amely kiválóan alkalmas egyéni és kiskereskedők számára. Azt’Sokkal alapvetőbb, mint a Shopify, de nincs havi előfizetése (a termékdíjakon kívül). Ez nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy vállalkozás nélkül kipróbálhassa az e-kereskedelmet.

Átfogó, A Shopify a jobb eladási platform. De ezek túlságosan eltérőek ahhoz, hogy az egyiket a másikra ajánlja. Ha te’Havonta néhány házi cikket értékesít, az Etsy a legjobb választás az Ön számára.

Miért nem hozott létre Etsy-fiókot, és megadja neki, vagy kipróbálhatja a Shopify-t’s 14 napos ingyenes próbaverzió, hogy megnézze, mit gondol? Végül is mindig meg kell próbálnia, mielőtt vásárol!

Shopify vs Etsy: GYIK

Amely olcsóbb, a Shopify vagy az Etsy?

Az Etsy olcsóbb, ha az előzetes költségeket veszi figyelembe. Ha te’Ha szűk a költségvetés, vagy csak néhány terméket akar eladni, az Etsy minden bizonnyal olcsóbb lesz, mint a Shopify. De ha te’sok pénzt keres az értékesítésben, Etsy’Az 5% -os tranzakciós díjak drágák lehetnek, ami hosszú távon a Shopify olcsóbbá válhat.

Tudjon meg többet a Shopify-ról’Tervei és díjai a Shopify Árszabási Áttekintésben.

Vagy ha te’A költségvetés szempontjából olvassa el a legjobb ingyenes e-kereskedelmi platformokról szóló cikket, amelyben összehasonlíthatja az ingyenes próbaverziókat és még az ingyenes terveket is.

Miért kellene eladnom az Etsy-n??

Etsy népszerű hely mind a vásárlók, mind az eladók számára! Megvan több mint 33 millió vásárló, amely egy nagy piac, amelyet nem kaptál’nem akarunk kihagyni. Csak az Etsy-en keresztül értékesíthet, ha te’házi készítésű áruk, vintage termékek vagy kézműves kellékek eladása. Csak nagyon kis eladóknak ajánljuk.

Ha te’ha valami kicsit fejlettebbet keres, tekintse meg az Online Store Builder összehasonlító táblázatot.

Melyik a vállalkozás méretének növelése, a Shopify vagy az Etsy?

A Shopify jobb az e-kereskedelmi vállalkozások méretezéséhez. Rengeteg funkcióval és lenyűgöző alkalmazás-áruházmal bővíti webhelyét, és további látogatókat vonz. A Shopify a kisvállalkozások számára egészen a nagy márkákig, például a Penguinig terjed. További információt a Shopify áttekintésből olvashat.

Hasznosnak találta a Shopify vs Etsy véleményünket?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map