SiteGround vs Bluehost: Melyiket kell választania?

siteground vs bluehost felülvizsgálatSzóval te’újból kiválasztja a webhelyének host szolgáltatót, és képes’nem döntenek a SiteGround és a Bluehost között? te’nem vagyok egyedül.


Mi’Saját kutatást végeztünk a vezető szolgáltatók összehasonlítása és a helyes döntés meghozatalának elősegítése érdekében. Tehát vegyen mély lélegzetet, tedd fel a lábad, és engedd el’s belemerül a SiteGround és a Bluehost mélyreható összehasonlításába.

Ha te’itt rohanás’s egy egyszerű összefoglaló bontás, amely segít Önnek úton.

Először is, nem kell szórakozni: összességében a Bluehost magasabb pontszámot kapott kutatási rangsorunkban, mint a SiteGround. Mindkettőnek rendkívül erős tulajdonságai vannak – különben nem tennék’t vezető szolgáltatók! A SiteGround lenyűgöző pontszámot kapott a segítségében és támogatásában, de azt tapasztaltuk, hogy a Bluehostnek többet kellett kínálnia a hosting funkciók (például lemezterület), valamint az ár-érték arány szempontjából..

Még mindig nem biztos benne? Olvassa tovább, hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb.

A SiteGround és a Bluehost előnyei és hátrányai

Bármelyik összehasonlításának egyik legegyszerűbb és legjobb módja az elő- és hátrányok listájának készítése. Úgy tűnik, hogy minden problémát megoldanak, és a tárhely-szolgáltató kiválasztása nem különbözik egymástól! Azt’Jó látni mindkettő erősségeit és gyengeségeit. Így láthatja, hogy melyiknek van jobb lehetősége az Ön és webhelye számára.

Webhely előnyei és hátrányai

SiteGround profik# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

Ingyenes napi automatikus biztonsági mentések
Gyors üzemidő: 99,98%
A WordPress harmadik ajánlása
Kiváló ügyfélszolgálat
Előzetes árképzés
SiteGround Cons# 1

# 2

# 3

Kevesebb ár-érték arány, mint a versenytársaknál (kevesebb ár az alacsonyabb szintű ügyfelek számára)
Nincs ingyenes domain
Korlátozott lemezterület

Bluehost előnyei és hátrányai

Bluehost profik# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

Megfizethető tervek, jó ár-érték arány
Gyors üzemidő: 99,98%
A WordPress által ajánlott legjobb host szolgáltató
Ingyenes domain
Kezdőnek barátságos, nagyon könnyen használható
Bluehost Cons# 1

# 2

Kevesebb ügyfélszolgálat, mint néhány versenytársnál
A kiegészítő lehetőségek a pénztárnál növelik a kiindulási árat

A Bluehost egy megalapozottabb szolgáltató, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és átfogó szolgáltatást építettek ki. De mit jelent ez számodra? A válasz… Perks! Az olyan felhasználói előnyök, mint az ingyenes domain, a WordPress integráció és a rendkívül jó ár-érték arány, mind a Bluehost része’megbízható hírneve.

A SiteGround 2004-es indulása óta gyorsan nőtt, és vezető hosting szolgáltatóvá vált. Ez azt mutatja, hogy középpontjában a sebesség, a szolgáltatás és az ügyfélszolgálat áll. Amint az asztalból láthatod, a Bluehost ellen is saját maga, és sokat kínál.

Mindkettő szilárd választás. Így’érdemes elgondolkodni azon, mi fontos az Ön webhelyén. Jobb lenne egy ingyenes domain, mint az ingyenes biztonsági mentés? Egyáltalán használ, vagy tervezi-e használni a WordPress-t? Milyen a költségvetése, és mennyit szeretne megszerezni pénzéért??

E kérdésekre adott válaszoktól függően Ön’Nagyon sokkal inkább az egyik szolgáltatóra támaszkodik, mint a másikra.

Webhelytérkép vs Bluehost – Előnyök és hátrányok: The ítélet

Ezeket a kérdéseket félre, az általános nyertesünk itt van Bluehost. Sokkal több és magasabb színvonalú előnye volt, például ár-érték aránya, a WordPress legjobb ajánlása és a kezdők számára történő egyszerű használat.

Ha ez felkeltette érdeklődését és további információra van szüksége, kattintson az alábbi linkekre, hogy elolvassa az egyes véleményeket.

  • Bluehost
  • SiteGround

Jellemzők, teljesítmény, & Egyszerű használat

Mindkét szolgáltató büszke arra, hogy könnyen kezelhető és széles ügyfélkörrel rendelkezik. Ezek kezdőbarát és skálázható a tapasztaltabb felhasználók számára. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy milyen szinten van Ön vagy a webhely, mindkét irányban otthon kell lennie.

Azt’A rendelkezésre álló többi szolgáltatás, amely valóban befolyásolja döntését.

BluehostSiteGroundIngyenes domain

Vezérlőpult

Ingyenes biztonsági mentések

Nem mérlegelt transzfer

Lemez terület

üzemidő

IgenNem
cPanelcPanel
NemIgen
IgenIgen
Korlátlan10 GB – 30 GB
99,98%99,98%

Domains

Az egyik módja annak, hogy a Bluehost valóban kiemelkedik versenytársaitól, egy ingyenes domain név kínálata, amely vonzó vonzereje sok felhasználó számára. Azt’ez egy nagy perk, amelyet érdemes kihozni!

Azt’Érdemes tudni, hogy a domain nem tartozik a pénz-visszafizetési garancia – a Bluehost 15,99 USD regisztrációs díjat vesz fel a visszatérítésből. Ez azt jelenti, hogy a domain név határozottan a tiéd, függetlenül attól, hogy milyen a host szolgáltatása.

Ez azt jelenti, hogy Ön a domain tulajdonosa, még akkor is, ha visszavonja a tervét a Bluehost segítségével. Mindent megtehet, amire szüksége van, amíg a megújulás meg nem jön, mikor törölheti, vagy teljes egészében megfizeti.

Más funkciók

A SiteGround nem’Nem kínál ingyenes domaint, de biztosítja ingyenes automatikus napi biztonsági mentések minden ártervükön. Mit jelent ez? Adatainak biztonsági másolata naponta 30 nap, így válsághelyzetben könnyen visszaállíthatja webhelyét, e-mailjét vagy fájljait.

Extra visszafizetést kell fizetnie a helyreállításért, ha te’újra a StartUp csomagban, de ingyenes lesz, ha frissítik a GrowBig és magasabb szintű árat.

webhely jellemzőiA SiteGround számos lenyűgöző funkcióval rendelkezik, és elkötelezett a kiváló szolgáltatás mellett. Nagy hangsúlyt fektetnek a sebességre, a biztonságra és a teljesítményre.

Mindkettő cPanel-et használ interfészeihez, ami egy jól ismert és megbízható kezelőpanel, amelyet a host szolgáltatók használnak. Egy másik szolgáltatásuk, amelyet megosztanak, a nem mért adatátvitel. A nem mérvadó csak azt jelenti, hogy te’nem számlázik az általuk felhasznált összegért (mint például telefonos szerződés megkötése, ahelyett, hogy fizetni fog, mint megy). Ez leginkább a személyes, kisvállalkozási vagy közösségi oldalakkal rendelkezik.

A nem mért adatátvitel lehetővé teszi, hogy webhelye szabadon növekedjen, ahelyett, hogy korlátozná vagy korlátozná “kimért” az adatkorlát elérése után. Még mindig vannak korlátozások (például a telefonos szerződésben), de a kis webhelyeknél ez érvényes’Nagyon ritka, hogy megközelítse ezt a szintet.

Az Uptime kiváló mindkettő számára. Ez nagyon fontos, mert a leállás idején a látogatók nyertek’nem férhet hozzá webhelyéhez. Néhány állásidő elkerülhetetlen, de mindkét szolgáltatóval biztos lehet benne, hogy webhelye 24/7.

Fontos dolog, amit meg kell jegyezni: A SiteGround állítási ideje 99,99%. Mi’újra nem mondom, hogy ez nem’t az eset! Csak abban az időben, amikor kipróbáltuk az idejüket, 99,98% -ot regisztráltunk, ami ugyanolyan szintű, mint a Bluehost, és még mindig nagyon lenyűgöző.!

Webhelytérkép vs Bluehost – Jellemzők, teljesítmény és könnyű használat: A döntés

Hiszed vagy sem, azt’s döntetlen. A Bluehost valószínűleg sokkal jobb, de ez valóban az Ön igényeitől függ. Ha ingyenes tartományra és korlátlan lemezterületre van szüksége, akkor a Bluehost határozottan az Ön számára. Ha fontosabbak az ingyenes biztonsági mentések, akkor a SiteGround lesz a jobb választás.

Amely jobb WordPress-integrációval rendelkezik?

A WordPress jelentős online jelenlét – valójában, az internet 31% -át bonyolítja le! Azt’Nem meglepő, hogy sokan közülük akár a webhely felépítését akarja, vagy akár már beállították a WordPress programot.

Maguk a WordPress létrehoztak egy listát az általuk tartott host szolgáltatókról “a legjobb és legfényesebb a fogadó világban”. A lista tetején a Bluehost helyezkedik el, így kezet nyernek. A Bluehost és a WordPress a host világ hatalmas párja.

Érdekes módon a SiteGround a harmadik szolgáltató a listán, így elég erős riválisa. Csak a három szolgáltató felsorolása esetén a Bluehost általában kifújja ezt a részt a vízből, de a SiteGround minden bizonnyal ott van velük.

Szolgáltató kiválasztása a nem WordPress webhelyére’nem lenne jó WordPress-integráció’nincs értelme. Olyan ez, mintha elveszi a kerékpár kerekeit, és rögzíti azokat az autójához. Megnyerte’nem nagyon illik, megnyerte’nem könnyű utazást nyújt, és ami még fontosabb, hogy csak nyert’t dolgozni!

Mind a SiteGround, mind a Bluehost erőteljes WordPress fókuszban van, egy kattintással történő telepítést, 24 órás speciális támogatást, automatikus frissítéseket, valamint ingyenes és egyszerű webhely-átadást és -áttelepítést kínál. Nagyon gyakran rögzítik és karbantartják a gumiabroncsokat az Ön számára – és gondoskodnak róla’Újból kiváló minőségű, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa!

Extra előnyökkel jár mindegyik számára (például a SiteGround’testreszabott biztonság és Bluehost’ingyenes extrák), mindkettő biztosan mosolyog a WordPress felhasználók számára’ arcok.

Webhelytérkép vs Bluehost – WordPress Integráció: Az ítélet

A WordPress mindkettőt javasolja, ami lenyűgöző! De azzal, hogy a WordPress a Bluehostot kínálónak írta le “a végső WordPress platform” a győztes egyértelmű. A Bluehost a lista tetején van.

Vevőszolgálat

A webhely üzemeltetése szórakoztató, de néha kihívást jelent. Az utolsó dolog, amit tennie akarsz, az értékes órákat töltene a problémák kijavításával és a tüzek eloltásával. Azt’bosszantó! Hogy’miért’Fontos, hogy válasszon egy nagyszerű szolgáltatót, hogy ezek a problémák ne merüljenek fel’nem történik meg.

Néha vannak csatolások, és ha ezek előugrik’Mindig a legjobb tudni, hogy szolgáltatója megkapta a hátadát. Az ügyfélszolgálat az ön biztonsági hálója, és te sem’nem akarunk nagy lyukakat bele! Ha az alábbi táblázatot nézi, akkor te’Látni fogja, hogy mind a SiteGround, mind a Bluehost ott vannak, hogy elkapjon, ha esik.

BluehostSiteGroundTudásközpont

Élő chat

24/7 élő chat

Telefon

24/7 telefon

Jegyek

IgenIgen
IgenIgen
NemIgen
IgenIgen
IgenIgen
IgenIgen

Mindig biztos lehet abban, hogy a vezető versenytársak, például a Bluehost és a SiteGround kiváló ügyfélszolgálatot fognak biztosítani. Végül jó hírnevére támaszkodnak olyan boldog felhasználókra, mint te. A fő különbség az, hogy ügyfélszolgálati funkcióik hozzáférhetőek és hasznosak-e.

Bluehost ügyfélszolgálat

Bár a Bluehostnak nem biztos, hogy van olyan erős ügyfélszolgálata, mint néhány versenytársának, határozottan átfogó abban, amit kínál. Élő csevegés, telefonos támogatás és jegyek azt jelentik, hogy mindenkinek van valami.

Azok számára, akik kíváncsi, a jegyek olyan problémákra vonatkoznak, amelyekre az általános online információk nem vonatkoznak. Elküld egy jegykérelmet a problémájával, hogy a súgócsoport megvizsgálja, és testreszabott megoldást küld Önnek. Bluehost’A jegyjegy opció már nem vonatkozik a technikai támogatásra, de igazán értékes személyre szabott súgó funkcióval rendelkezik.

A Bluehost tudásközpont különféle kategóriákat tartalmaz, például e-maileket, WordPress-eket, domaineket stb., Releváns linkeket tartalmaz a hasznos cikkekhez, valamint hozzáférést biztosít a régi kedvenc Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) oldalhoz. Van egy keresősáv is, azaz testreszabhatja eredményeit a saját igényei szerint.

bluehost támogatásBluehost’A tudásbázis könnyen használható, és számos támogatási lehetőséget kínál, a testreszabott kereséstől a cikkekig és a GYIK oldalakon keresztül.

Webhely-ügyfélszolgálat

A SiteGround még átfogóbb ügyfél-támogatási rendszerrel büszkélkedhet, mint a Bluehost, plusz egy 24/7-es élő chat-funkcióval. Ezen túlmenően lenyűgöző rendszerekkel működnek, amelyek biztosítják a lehető legjobb – és leggyorsabb – szolgáltatás nyújtását.

Az egyik legrosszabb dolog a probléma esetén az a stressz, hogy valóban megpróbálják rendezni. Akár az’órákig tartunk, vagy csalódunk az állítólagos élő csevegésből származó automatikus válaszokkal, mi’mind ott voltam. De soha többé nem!

helyszíni támogatásSiteGround’Kiváló ügyfélszolgálati alapja számos hasznos funkciót tartalmaz. A gyors válaszidő, a 24 órás szolgáltatás és a személyes kapcsolattartás segít a SiteGround számára.

A SiteGround túlzottan alkalmazkodik műszakaiba, hogy ne adják át’t várjon – minden opciónál megadja a várt reakcióidőt. Vannak olyan profilok is online, hogy valóban láthassa azt a személyt, aki’segítséget nyújt Önnek, éves tapasztalataikkal és szakértelmükkel együtt.

Az élő csevegés, a telefonos támogatás és a jegyrendszer mellett tudásbázissal is rendelkeznek. Ez szakaszokra bontható, kategóriák, cikkek és GYIK oldalak között, ahol böngészhet.

Ez minden? Nos, nem egészen! Rendelkeznek oktatóanyagokkal, webináriumokkal, egy bloggal és egy varázslóval is, amely minden igényt kielégít. Akár az’egy dolog, amely végigvezeti az első tárhely lépésein, vagy mélyebb betekintést nyújt a webtárhely világába’Biztos. A SiteGround szinte mindenre válaszolt.

Mindkét Bluehost’s és a SiteGround’A támogatási rendszerek tiszták, érzékenyek és könnyen kezelhetők. Nem csak professzionálisnak tűnnek, hanem professzionális szolgáltatást is nyújtanak vele.

Webhelytérkép vs Bluehost – Ügyfélszolgálat: Az ítélet

A SiteGround nyeri a vevőszolgálatot és támogatást. Teljes körű szolgáltatása magában foglalja a 24/7 élő csevegést, és a széleskörű súgófunkciók révén a kezdők leginkább idegesítői is támogatottnak érzik magukat.

Árazás & A pénz értéke

Vajon te’Mindig fontos a saját webhely felépítése, egy kis vállalkozás tulajdonosa, vagy egy tapasztalt vállalkozó, a költségvetés megteremtése és a legtöbb pénz megszerzése. Jó értéket szeretne, és ne dobjon el pénzt a nem nyújtott szolgáltatásokra’t kell.

BluehostSiteGroundKözös tárhely

Cloud tárhely

WordPress tárhely

VPS tárhely

Dedikált tárhely

2,75 USD – 13,95 USD *3,95 USD – 11,95 $ *
80–240 USD
3,95–5,95 USD *3,95 USD – 11,95 $ *
19,99 USD – 59,99 USD *
79,99 USD – 119,99 USD *269 ​​- 729 USD

* Ezek az árak az új ügyfelek számára elérhető promóciós árak.

Bluehost árképzés

Amint az a táblázatból látható, a Bluehost sokkal versenyképesebb árakat kínál, mint a SiteGround. Adja hozzá ezt a rendelkezésre álló hostolási és szolgáltatási lehetőségek mennyiségéhez, és így nagyon jó ár-érték arányt kap.

A Bluehost olyan bevált szolgáltató, hogy megengedheti magának, hogy ezeket a kedvezményeket ilyen alacsony áron kínálja. Ez nagyszerű hír azoknak, akik költségvetéssel rendelkeznek, mivel az alacsonyabb szintű ügyfelek továbbra is ténylegesen profitálnak anélkül, hogy magas költségeket szenvednének. (Csak tisztában kell lennie azokkal a kiegészítőkkel, amelyek a pénzt felvehetik a pénzt!)! Összességében a Bluehost az ön piggybankja’barátja!

bluehost megosztott web hosting ár terveketA Bluehost versenyképes árterveket kínál, és mindig nagyszerű ajánlatokat kínál új ügyfelek számára. Mindegyik terv kedvezményes ár-érték arányt kínál.

A SiteGround itt még említést érdemel. A SiteGround kiemelkedik azzal, hogy a többi webtárhely-szolgáltatónál sokkal átláthatóbb, ha további költségekkel jár. Azt’Ebben az iparágban nagyon gyakori, hogy alacsony árakat kínál, és rengeteg kiegészítő kiegészítővel rendelkezik, amelyek fel tudják emelni az árat a kijelentkezéskor..

Webhely árazás

A SiteGround kevésbé pimasz, amikor erről van szó. Például a StartUp csomag vásárlóinak fizetési oldalán két kiegészítő található: ingyenes webhelyátvitel és egy SiteScanner, amely 20 dollárral jár, ha nem’t törölje azt.

Az siteground megosztott tárhelyének áraLehet, hogy a webhely kissé drágább, ám ára világos és átlátható

Ez az előzetes árképzés frissítő, bár ennek van hátránya. Ha alacsonyabb szintű ügyfél a SiteGround szolgáltatással, akkor kevesebb előnye lesz, mint egy nagyobb szolgáltatónál, mint például a Bluehost.

Mind a SiteGround, mind a Bluehost 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál amely remekül kínál nyugalmat az új ügyfelek számára – ha nem’nem szeretjük őket, hagyjuk őket! Ne feledje, hogy az extra vásárlások és kiegészítők, például a domain nevek nem tartoznak a visszatérítésbe.

Webhelytérkép vs Bluehost – Árképzés & Ár-érték arány: Az ítélet

Bluehost’Az ára sokkal jobb ár-érték arány, mint a Siteground’s. Azt’S az egyértelmű győztes, és érdemes igazán gondolkodni azon, hogy a pénz fontos tényező (ami a legtöbbünk számára)! A táblázatban feltüntetett árak promóciós jellegűek, és a szerződés teljes áron megújul. Még akkor is, Bluehost’A tervek jelentősen olcsóbbak, mint a Siteground’s, különösen dedikált tárhelyhez.

Következtetés

Mind a Bluehost, mind a SiteGround olyan vezető szolgáltatók, akik megszerezték a helyüket a csomag elején. Nagyon különböző szolgáltatók. A Bluehost ismert megalapozott és megbízható hírnevéről, valamint a kezdőknek való vonzeretről. A SiteGround a gyorsan növekvő és jövevényes, aki kiváló sebességgel, biztonsággal és kiemelkedő ügyfélszolgálattal megérdemli a helyét a versenytársak mellett.

Összességében a Bluehost nyertesünk, az első helyezett a rangsorunkban 95% -os pontszámmal, ami egy óriási 4,7 csillagot kapott. Lenyűgöző WordPress-ajánlásával, könnyű használatával és jó ár-érték arányával a Bluehost megbízható választás kezdőknek és profiknak egyaránt.

Semmi esetre sem volt egyoldalú csata. A SiteGround 80% -ot szerzett rangsorunkban, 4 csillagot adva a Bluehost mögött. Széles körű ügyfél-támogatási és támogatási erőforrásai, a WordPress fókuszpontja és a magas rendelkezésre állásértékek teszik erős versenyzővé.

Tehát melyik a jobb neked? Mint bármi másnál, a választott szolgáltató valóban az Ön igényeitől és attól függ, hogy mit értékel a legjobban. Ha te’nem a szűk költségvetés, és gondolom, hogy te’Nagyon támaszkodik az ügyfélszolgálatra, menjen a SiteGround-hez. Ha te’nem biztos benne, hogy figyeli a fillérekért, vagy ha’ha kezdő vagy, akkor a Bluehost a jobb választás az Ön számára. Széles körű előnyeivel együtt’Mindenkinek van valami.

Mi a helyzet a Siteground és a Bluehost alternatíváival??

Amikor a tárhely-tervet választja, akkor Ön’újra tényleg elrontották a választást. Független kutatást végeztünk a legjobb tárhelyszolgáltatók meghatározása érdekében, míg míg a Bluehost és a Siteground mind a harmadik, mind a hatodik helyre került.

Szóval ki jött ki a tetején? Kék Nézze meg az összehasonlító webhely-szolgáltatásokat, vagy olvassa el a legjobb szolgáltató, a Bluehost teljes áttekintését.

GYIK

Melyik platformon van jobb felhőtárhely, Siteground vagy Bluehost?

A Bluehost nem’Tényleg nem kínál felhő-tárhelyet, tehát igen’ez nem vitatott győzelem a Siteground számára! Ha te’mégis a legjobb felhő-tárhely-szolgáltatót keresi, nézd meg az A2 tárhely áttekintését; független kutatásunkban kiemelkedtek, 5-ből 4,2 ponttal.

Melyik a jobb felhasználói felülettel, a Webhelytérrel vagy a Bluehostmal?

A Siteground és a Bluehost, mint sok hosting szolgáltató, a cPanel-et is használják felületükhöz. Ez azt jelenti, hogy a felhasználói élmény nagyjából megegyezik mindkét platformon.

Melyik a jobb ár-érték arány, a Siteground vagy a Bluehost?

A Bluehost egyértelmű nyertes az ár-érték arány szempontjából – tervük lényegesen megfizethetőbb, mint a Sitegroundé, a funkciókkal és a minőséggel való kompromisszumokhoz hasonlóan, vagy csak kompromisszumok nélkül. Független kutatásunkban a Bluehost az ár-érték arányt 5,6-ből 4,6-ből, míg a Siteground-ból 2,4-ből 5-et szerezte.

Ki jobb a WordPress tárhelyén, a Sitegroundon vagy a Bluehoston?

Független kutatásunk a Bluehost-ot nevezte a legjobb szolgáltatónak mind a kezelt, mind a megosztott WordPress tárhely számára. A Siteground rövid idő alatt elérte a kezelt WordPress tárhelyet, de nem’t nem kínálnak közös lehetőséget.

Változtathatsz az egyik gazdagépről a másikra?

Igen tudsz. Ha te’Ha szeretne változtatni a tárhely szolgáltatóinál, csatlakoznia kell egy új tárhely szolgáltatóhoz, miközben továbbra is nyitva tartja a régi fiókját. Ezután csatlakoznia kell a régi hosthoz’s FTP, töltse le az összes fájlt, majd csatlakozzon az új állomáshoz’s FTP, és töltse fel őket oda. Egyes szolgáltatók, köztük a Hostgator, néha ezt megteszik az Ön számára, így tehát’mindig érdemes ellenőrizni.

Kinek nagyobb az uptime, a Siteground vagy a Bluehost százalékos aránya?

Azt’egy nyakkendő! A Siteground és a Bluehost mindkettő garantálja az üzemidő 99,9% -át. Lenyűgöző cucc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me