SiteGround vs GoDaddy: Melyik a megfelelő neked?

SiteGround vs GoDaddyA megfelelő hosting platform kiválasztása ijesztő lehet. Nem’t a legszexisebb téma, és névértéken van’kevés a legfontosabb szolgáltatók elkülönítéséhez. Van-e valós különbség a között? SiteGround és Hajrá apu? Nem számít, hogy megyek??


Igen, és igen. Ott’Sokkal inkább a tárhely, mint a szem előtt tartás. A különböző webhelyek igényei eltérőek, és a különféle szolgáltatók különféle dolgokra szakosodtak. A megfelelő szolgáltató megszerzése hosszú távon megmentheti a bajok világát.

A SiteGround és a GoDaddy az 5. és a 6. helyezett a legjobb tárhely-szolgáltatók listáján, 4/5-ös és 3,9 / 5-ös pontszámmal. Biztos lehet abban, hogy mindkettő minőségi szolgáltatás, ám ezek ők’Re is nagyon különböző.

A SiteGround a legmegbízhatóbb host szolgáltató’tesztelték, míg a GoDaddy kiváló szolgáltatásokat kínál, de nincs jó ár-érték arány. Tetszik a SiteGround, mert bár ez’A pricer oldalon is megkaphatja azt, amit fizet az üzemidő, az ügyfélszolgálat és a WordPress integráció szempontjából. Ezzel szemben a GoDaddy drágább, mint a versenytársak, de kevés kiemelkedő tényezővel igazolja a költségeket.

Érvek és ellenérvek

A SiteGround előnyei

  • A WordPress ajánlja a WordPress tárhelyéhez
  • Gyors és átfogó ügyfélszolgálat
  • 99,98% üzemidő

Hátrányai a SiteGround

  • Drágább, mint a versenytársak

A GoDaddy Hosting előnyei

  • Minden egyben kényelmesebb a tárhelyen, a weboldalakon és a domain regisztráción ugyanazon szolgáltatón keresztül
  • Számos funkcióval rendelkezik
  • 99,98% üzemidő

Hátrányai GoDaddy Hosting

  • Olcsóbb árképzés, mint a legtöbb versenytársnál
  • Nem a legérzékenyebb támogatási rendszer

Mélyebb lebontásért olvassa el a következő oldalt. Mi’Megvizsgál mindent, amit tudnia kell ahhoz, hogy megalapozott döntést hozzon e két szolgáltató között.

Jellemzők, teljesítmény, & Egyszerű használat

A hostolásban sokkal több szolgáltatás is szerepel, nem csupán “tárhely,” hiszed vagy sem. Az olyan tényezők, mint az üzemidő, a lemezterület, a domainkezelés és más tényezők, meghatározzák az erős szolgáltatásokat az alsók közül.

Mivel a piac legnagyobb erői, mind a SiteGround, mind a GoDaddy játékgazdagok. A teljesítmény szempontjából ott van’kicsit elválasztani őket. A megfelelő üzemidő (99,98% és 99,97%) egyaránt kiváló, és évente csak néhány óra állásidőt jelent..

A legtöbb szolgáltatás szempontjából az alábbiakban látható, hogy a kettő alig azonos.

SiteGroundGoDaddyIngyenes domain

Vezérlőpult

Ingyenes biztonsági mentések

Lemez terület

üzemidő

NemIgen
cPanelcPanel
IgenIgen
10GBKorlátlan
99,98%99,97%

Mindkettő az ipari szabvány cPanel vezérlőpanelt használja, és mindkettő funkcionális, bár nem szörnyen vonzó műszerfalakat biztosít. SiteGround’A viszonylag csekély, 10 GB-os lemezterület szemöldöknövelő, de ne feledje, hogy a legtöbb webhely egyébként sem közel áll a kupakhoz.

GoDaddy nincs’t csak egy hosting cég – domain regisztrációval és weboldalépítéssel is foglalkoznak. Emiatt ingyen tartalmazhatnak olyan szolgáltatásokat, amelyeket a SiteGroundnek hozzá kell tennie. A GoDaddy tárhely-terveihez ingyenes domain és meglehetősen kifinomult weboldal-készítő tartozik. Praktikus, ha mindent egy helyen szeretne.

A weboldalépítéshez a SiteGround integrálja a SiteBuilder alkalmazást, amely működőképes, de messze nem a legjobbat nyújtja ott. Ha azonban fejlettebb tartalomkezelő rendszereket tervez, mint például a WordPress vagy a Drupal, a SiteGround’Az integráció remek.

A SiteGround vállalkozását erőforrás-igényesebb webhelyeken célozza meg, egyedi megoldásokat kínálva ‘Vállalkozás’ tervek azok számára, akiknek havi költségvetése 2000 dollár +, és akikkel együtt játszhatnak. Ha te’ebben a zárójelben a legmelegebb gratulációnk. Ha nem, akkor együttérzéseink.

Szeretne többet megtudni az online kapcsolatépítésről kiskereskedőként vagy vállalkozásként?

Nézze meg a 2019. évi legjobb e-kereskedelmi szoftver áttekintését

SiteGround vs GoDaddy – Jellemzők, teljesítmény, & Könnyű használat: Ítélet

A GoDaddy jobb tulajdonságaival rendelkezik, mint a SiteGround. A SiteGround jobban illeszkedik nagy, erőforrás-igényes helyekhez. Nagyobb teljesítményű és technikai tulajdonságokkal rendelkezik, mint a GoDaddy. De a GoDaddy domain regisztrációval és weboldalak készítménnyel rendelkezik. Ez a minden egyben kényelem’nem található a SiteGround-ben, és így a GoDaddy teljes élét biztosítja.

Amely jobb WordPress-integrációval rendelkezik?

A WordPress.org szerint, amelyet sokan a WordPress.org vezető tekintélyének tartanak, a Bluehost, a DreamHost és a SiteGround “a host világ legjobb és legfényesebb része.” Mi’nem fogok másképp vitatkozni (bár úgy gondoljuk, hogy a Bluehost a legjobb a csoportból).

A bizonyíték’s a pudingban. A SiteGround kezeli az Ön WordPress frissítéseit, és támogatást nyújt a fejlettebb szolgáltatások, például a WP-Cli számára. A SiteGround egy kattintással történő telepítést is kínál, míg a GoDaddy telepítése akár 24 órát is igénybe vehet. Azt’Kismértékű különbség van a dolgok nagy rendszerében, de kiemeli, hogy a SiteGround mennyire komolyan veszi a WordPress tárhelyét. A GoDaddy bejelöl minden lényeges dobozt, de mégsem’Távolítson el további mérföldet, ahogyan a SiteGround teszi.

Mindez azt mondta: GoDaddy’s A WordPress tervek sokkal olcsóbbak, mint a SiteGround’s, és az alapvető webhelyek számára, amelyek’mindent, ami igazán számít. Miután egy egyszerű WordPress webhely készen áll és futtatja azt’szinte lényegtelen, hogy ki vagy’újra hosting a.

SiteGround vs GoDaddy – WordPress integráció: Verdikt

A SiteGround jobb a WordPress számára, mint a GoDaddy. A WordPress maga a WordPress által javasolt első három webtárhely-szolgáltató egyikének javasolja, hogy a SiteGround az itt megjelenő termés tejszíne. A SiteGround drágább, mint a GoDaddy, de megkapja azt, amit fizet: egy kattintással történő telepítést, speciális funkciókat és automatikus frissítéseket kínál..

SiteGround támogatás vs GoDaddy támogatás

Adott SiteGround’A műszaki összpontosítás szempontjából értelme van’d kiemelkedõ támogatást kapnak a GoDaddy számára. Mindkettő telefonos és chat-támogatást, valamint átfogó tudásközpontokat kínál.

SiteGroundGoDaddy24/7 Chat

24/7 telefon

Tudásközpont

Jegyek

IgenIgen
IgenIgen
IgenIgen
IgenNem

A SiteGround kiemelkedik azzal, hogy technikai jegyekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy személyre szabott szakmai támogatást kapjon bármilyen kérdése esetén’újra megvan.

A jegyek nagyon hasznos lehetőség a finom technikai kérdésekre és a SiteGroundre’A 10 perces válaszgarancia ritkaság.

SiteGround vs GoDaddy – Támogatás: Verdikt

A SiteGround segítséget és támogatást nyújt a GoDaddy-nek. Mindkettő széles skáláját kínálja, a tudásközpontoktól a telefonos súgóig, de a SiteGround legyőzi a GoDaddy technológiát támogató jegyvásárlási lehetőséget. GoDaddy képes’Ne tartson egy gyertyát a SiteGround felé’s 10 perces válaszidő.

Árazás & A pénz értéke

Két szolgáltató – például a SiteGround és a GoDaddy – árainak összehasonlítása bonyolult lehet, mivel ők’végül különböző embereket céloz meg. A kezdő tervek mindkét szolgáltatónál szuper megfizethetőek – mindössze 2 dollár vagy 3 dollár a megosztott tárhelyért.

Mint alább láthatja, ez’s ha felmegy a tervekkel, akkor a különbségek nyilvánvalóvá válnak.

Havi árak

A megosztott tárhely a legolcsóbb terv, amelyet mind a GoDaddy, mind a SiteGround kínál. SiteGround’s 3,95 USD – 11,95 USD havi terv elegendő funkcióval rendelkezik, hogy akár 10 000 havi látogatót támogasson. Hajrá apu’s 2,99 USD – 12,99 USD havi csomag tartalmaz egy ingyenes domaint.

SiteGroundGoDaddyKözös tárhely

WordPress tárhely

VPS tárhely

Dedikált tárhely

Cloud tárhely

3,95 USD – 11,95 USD2,99 USD – 12,99 USD
3,95 USD – 11,95 USD4,99 USD – 24,99 USD
19,99 USD – 74,99 USD
269 ​​- 729 USD89,99 USD – 179,99 USD
80 USD – 240 USD

A SiteGround terveket úgy tervezték, hogy több törzs kezelésére szolgáljanak, mint a GoDaddy’s. Mi’havonta több százezer látogató beszél, még milliók is. Az új webhelyek azonban nem’Nem kell ehhez az infrastruktúrához. Hajrá apu’A tervek sokkal finomabb módon bővülnek, ami véleményünk szerint plusz az árképzés szempontjából.

Amikor megvizsgáljuk az árazást, azt gondoljuk’Fontos tisztázni, hogy mit’Az új tervek látása az egyes tervek minimális eleme – kiegészítők nélkül, és egy olyan terv’s gyakran három év előre fizetett. Dobjon el néhány funkciót, vagy iratkozzon fel rövidebb szerződésre, és számíthat arra, hogy havonta legalább pár dollárt fizet többet.

Mindkét szolgáltató 30 napos pénz-visszatérítési garanciákat kínál, így van’Nagyon alacsony annak kockázata, hogy egy szerződéshez kötődik, amely nem’t kiszolgálja az Ön igényeit.

Túlterheltek az összes pénzmatematika?

Semmi gond, mi’írtam a webhely-tárhely költségeinek teljes lebontását.

SiteGround vs GoDaddy – Árképzés & Ár-érték arány: Ítélet

A SiteGround jobb ár-érték arányt kínál, mint a GoDaddy. Míg a SiteGround általában nagyobb webhelyeket szolgáltat, mint a GoDaddy, az’Kiváló szolgáltató, ha Ön’újra megpróbálja megtenni ezt a befektetést. A GoDaddy viszont egyszerűen képes’Nem versenyeznek társainak árazásával a kisebb helyszínű játékban.

SiteGround vs GoDaddy tárhely: Következtetés

Azt’kicsit trükkösebb ezekkel a kettővel. Amikor két tárhelyszolgáltató versenyez ugyanazon típusú vállalkozásért, akkor az’Meglehetősen egyszerű kidolgozni, melyik a jobb. De amikor ők’Annyira különbözik a SiteGround-től és a GoDaddy-től, hogy a kérdés valójában neked rejlik. A GoDaddy jól alkalmazható kezdőknek; másrészt a SiteGround nagyszabású műveleteket képes kezelni.

A GoDaddy lenyűgöző funkciókkal és minden egyben kényelmesebbé teszi a tárolást, a weboldalak készítését és a domain regisztrálását egy helyen, míg a SiteGround páratlan ügyfélszolgálatot, zökkenőmentes WordPress integrációt és jobb ár-érték arányt kínál, mint a GoDaddy..

Amikor arra gondolunk, gondolkodunk A SiteGround erősebb lehetőség, mint a GoDaddy, mert a SiteGround eljuttathatja webhelyét a következő szintre – bármi is legyen ez a szint. Szeretne komoly műszaki izmakat világszínvonalú támogatással? SiteGround’s az egyik legjobb körül.

Ők’Mindkét kiváló szolgáltató, csak biztos, hogy ők’re kiváló neked.

SiteGround vs GoDaddy: GYIK

A SiteGround vagy a GoDaddy jobb a WordPress webhelyemre?

Határozottan SiteGround. Maga a WordPress a SiteGround-et ajánlja a WordPress webhelyek egyik legjobb tárhelyszolgáltatójának. Egy kattintással történő telepítés, automatikus frissítések és a fejlettebb szolgáltatások támogatása egyaránt azt mutatják, hogy a SiteGround további plusz mérföldet ér el WordPress felhasználói számára.

A GoDaddy olcsóbb, mint a SiteGround, de gondoljuk’Érdemes külön fizetni a SiteGroundért’különleges bánásmód.

Legfontosabb ajánlott tárhely-szolgáltatónk a Bluehost. Nézze meg a SiteGround és a Bluehost összehasonlításunkat, hogy megtudja, melyiket válasszon.

Ha más lehetőségeket szeretne látni a WordPress-webhely tárolásához, nézd meg cikkünket a Legjobb WordPress tárhely-szolgáltató, vagy olvassa el a teljes SiteGround áttekintésünket, hogy jobban megnézze a WordPress szolgáltatásait.

A SiteGround vagy a GoDaddy jobb egy kisvállalkozás számára?

A GoDaddy jobban alkalmas kisebb vállalkozások számára. Megfizethetőbb ártervekkel rendelkezik, mert így van’s inkább a mindennapi felhasználókra irányul.

A SiteGround nagyobb hangsúlyt helyez a nagyobb és fejlettebb webhelyekre. További technikai képességei és jobb támogatása van, de ez tükröződik az áraiban, ami egy kisvállalkozás költségvetését hátráltathatja.

Ha szeretné megtudni kisvállalkozásának első három szolgáltatóját, olvassa el a Legjobb Webtárhely a kisvállalkozások számára című cikket, hogy megtalálja a tökéletes egyezést.

A SiteGround és a GoDaddy a legjobb tárhely-szolgáltatók?

A SiteGround és a GoDaddy egyaránt vezető márkák, amelyek megszerezték hírnevét. De amikor kutatást végeztünk a legjobb tárhely-szolgáltatókról, akkor nem’t a lista elejére kerüljön.

Tekintse meg a legnépszerűbb házigazdák lebontását a Legjobb Webtárhely-szolgáltatók áttekintésében, hogy megnézze, hogyan hasonlít a GoDaddy és a SiteGround versenytársaihoz.

Még több információt szeretne? Nézze meg a teljes Bluehost áttekintést, hogy megtudja, miért állította az első helyet, vagy olvassa el a részletes HostGator áttekintést, hogy megtudja, miért került a második helyre..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me