SiteGround vs HostGator: Melyik a legjobb neked?

SiteGround vs HostGator


Nem minden webtárhely-szolgáltató jön létre egyenlően. Bár a felszínen ott tűnhet’Nem sok különbség van azok elválasztásában, a kis részletek nagy különbségeket eredményezhetnek.

Ez a darab lebontja a legfontosabb különbségeket HostGator és SiteGround, két fő erő a piacon.

Ha nem’Itt nincs ideje átolvasni’s Röviden véleményünk az ügyről: A HostGator a jobb sokoldalú hosting szolgáltatás. Kutatásunk szerint valójában’a piac második legjobb szolgáltatója (közvetlenül a Bluehost mögött).

A HostGator a második helyen áll a rangsorunkban 93% -os pontszámmal, míg a SiteGround az ötödik helyen áll, tiszteletben tartó 80% -kal..

Ha te’Most kezdődik, és olcsó, megbízható tárhelyet szeretne, a HostGator jobban illeszkedik. HostGator’A legolcsóbb terv havi 2,75 dollárral kezdődik, míg a SiteGround esetében’s 3,95 USD.

Ha azonban te’A WordPress webhely házigazdájának tervezésénél megemlíti, hogy a SiteGround a WordPress.org által e célra javasolt három szolgáltató egyike – a másik kettő a Bluehost és a Dreamhost.

HostGator Pros

 • Olcsó, méretezhető tervek
 • E-mail marketing
 • 99,9% üzemidő

HostGator Cons

 • Nincs ingyenes domain a regisztrációnál

SiteGround profik

 • A WordPress ajánlja a WordPress tárhelyéhez. Mindig jó jel
 • Szuper ügyfélszolgálat

SiteGround Cons

 • Az egyik odafigyelő szolgáltató

Ezeket kell tudni. Ha részletesebb leírást szeretne kapni a HostGator és a SiteGround összehasonlításáról, olvassa el tovább. Mi’Lefedjük a legfontosabb különbségeket.

Jellemzők, teljesítmény, & Egyszerű használat

Ott’Úgy gondolja, hogy inkább a webtárhely, mint a tárhely szolgáltatás. A motorháztető alatt’Sok olyan funkció, amelyet érdemes megnézni, mielőtt (valószínűleg) nehezen megkeresett pénzt átadná.

A HostGator és a SiteGround funkciókban gazdag szolgáltatók, de ők’kissé eltérő közönségre irányul. A HostGator minden bázisra kiterjedő szolgáltatást nyújt rászorulók számára, egyszerű és megbízható, mérsékelt tárhelyet nyújtva. Időközben a SiteGround inkább az erőforrás-igényes webhelyekre mutat, ahol nagyszerű technikai támogatásra és egyedi tervekre van szükség.

A HostGator tervekhez korlátlan e-mail fiókok, aldomainek és korlátlan lemezterület tartozik. Azt’Az üzemidő kitűnő 99,99%, azaz kevesebb, mint egy napos leállás évente. SiteGround’A 99,98% -os üzemidő még mindig félelmetes, bár a lemezterülete mindössze 10 gigabájt.

Meglepő módon, egyikük sem tartalmazza az ingyenes domaineket a tervükkel’Ez nem olyan költség, amelyet elkerülhet. Ne feledje, akkor te’Valószínűleg további 10 dollárt költenek domain név megszerzésére.

A SiteGroundnek van egy hasznos oldala, ahol láthatja, hogy mely szolgáltatások szerepelnek az adott tervben (mi’d itt, csak ott jelenítheti meg őket’túl sok közülük!).

SiteGroundHostGatorIngyenes domain

Vezérlőpult

Ingyenes biztonsági mentések

Lemez terület

üzemidő

NemNem
cPanelcPanel
IgenIgen
10GBKorlátlan
99,98%99,97%

HostGator’Az interfész meglepően nehézkes, figyelembe véve a piaci megjelenést, de mégis’tökéletesen funkcionális. A SiteGround kifinomultabb integrációval rendelkezik a nem WordPress tartalomkezelő rendszerekkel is, támogatást nyújtva a Drupal, a Joomla és a Magento webhelyekhez..

A SiteGround lenyűgözőbb csúcskategóriájú jelenléttel rendelkezik, mint a HostGator ‘Vállalkozás’ olyan ügyfelek tervei, akik igényeik körül épített szolgáltatást akarnak. Az ilyen típusú tervek havi költségvetése jóval meghaladja a 2000 dollárt, tehát így van’Ez nem nagyon hasznos a legtöbb vásárló számára.

Amely jobb WordPress-integrációval rendelkezik?

Mindkettő kiválóan integrálja a WordPress szoftvert az egyetlen kattintással történő telepítéssel, és a WordPress terveik kiindulási árai sokkal alacsonyabbak, mint néhány versenytársuknál.

A SiteGround a WordPress által javasolt három szolgáltató egyike, a másik kettő a Bluehost és a Dreamhost. Tudják, mit’újra csinálsz. Még a legolcsóbb terv is a saját ‘Alapvető WordPress szolgáltatások’, amelyek közül néhány fantasztikus érték a beilleszkedéshez.

A SiteGround WordPress alapvető szolgáltatásai

A SiteGround nemrégiben ingyenes webhelyátadást indított a tervével. Azt’nyilvánvalóan érdekükben áll, hogy megkönnyítsék rájuk való váltást, de az’kiváló tulajdonsága ennek ellenére.

És csak azért, hogy tisztázzam: te nem’Nincs szüksége WordPress-tárhely-tervre a WordPress-webhely tárolásához. Ha te’Ha csak most indulsz, akkor bármelyik szolgáltatóval megosztott közös terv csak nagyon jó lesz. Azt’s amikor a WordPress webhely növekszik, akkor speciálisabb szolgáltatásra van szüksége, amelyen pontosan megváltoztathatja a terveket.

SiteGround támogatás vs HostGator támogatás

HostGator’A tudásközpont kiterjedt és meglehetősen könnyű navigálni. Ha te’újból kényelmesebben beszélgetnek egy barátságos támogatóval (vagy egy barátságos támogató személyt utánozó chatbottal), 24 órás telefonos és csevegési támogatásuk van.

SiteGroundHostGator24/7 Chat

24/7 telefon

Tudásközpont

Jegyek

IgenIgen
IgenIgen
IgenIgen
IgenIgen

Mindkettő tech jegyeket kínál (a személyre szabott technikai segítségnyújtás módja), a SiteGround garantálja a lenyűgöző 10 perces válaszidőt. A sebesség megfordítása rendkívül hasznos web hosting problémák esetén.

Árazás & A pénz értéke

Olcsó nem’t mindig jó értéket jelent, különösen a webtárhely vonatkozásában. Azt’A web hosting szolgáltatások általános gyakorlata, hogy látványosan alacsony árakat büszkélkedjen, majd az alapvető funkciókhoz mint kiegészítőkhöz csatlakozzon.

Sem a HostGator, sem a SiteGround nem válnak túl viccnek ezzel, de az’érdemes szem előtt tartani, hogy a legalacsonyabb árakat látja, amelyek feltételezése alapján évekig bezárkóznak, és nem használnak kiegészítőket.

Havi árak

SiteGroundHostGatorKözös tárhely

WordPress tárhely

VPS tárhely

Dedikált tárhely

Cloud tárhely

3,95 USD – 11,95 USD2,75–5,95 USD
3,95 USD – 11,95 USD5,95 – 9,95 USD
19,95 USD – 39,95 USD
269 ​​- 729 USD119–149 USD
80 USD – 240 USD4,95 USD – 9,95 USD

A tény az, hogy a SiteGround valóban megfizethető belépési szintű tervekkel rendelkezik, de valójában’Középpontjában a jövedelmezőbb tervek állnak a létrán. Nem’t méretezze olyan fokozatosan, mint a HostGator, de ha te’valószínűleg nem haladja meg az alapterveket’kevés a két szolgáltató elválasztásához.

SiteGround vs HostGator: Következtetés

Bizonyos mértékben e kettő egymásba ütése olyan, mint az alma és a narancs összehasonlítása. Bár ők’Mindkét tárhely-szolgáltató esetében szolgáltatásaik sok szempontból nagyon különböznek egymástól. Összességében a HostGator és bárki más általában nyer a HostGator számára, de ez az’Még mindig érdemes tisztázni, hogy mire van szüksége a tárhelyedből.

Az egész körű tárhely számára’Megfizethető és megbízható, a HostGator nyeri. Azt’A csapata fantasztikus munkát végzett, hogy a műszaki szolgálatot könnyen kezelhetővé tegye, még azok számára is, akik nem rendelkeznek tech know-how-val. Lényeges, hogy a HostGator olcsóbb, mint a SiteGround.

SiteGround még inkább a nagy webhelyekre és az egyedi megoldásokat igénylő ügyfelekre irányul. Erre ők’valójában az egyik legjobb körül. SiteGround’A technikai támogatás a fenti kivágás’s HostGator’s. A kezdő oldal számára azonban HostGator valószínűleg jobban illeszkedik.

GYIK

A HostGator és a SiteGround közül melyik olcsóbb?

HostGator az olcsóbb szolgáltató. Azt’Az indulási terv havonta 2,75 USD-tól kezdődik SiteGround azt’s 3,95 USD. Ha valami olcsót akar iPage‘Az egy-egy-egy terv havi 1,99 dollárba kerül.

Hogyan hasonlít a HostGator és a SiteGround más hosting szolgáltatókhoz?

Mi’újra örülök, hogy megkérdezted! Nézze meg az alábbiakban a teljes fej-fej lebontásunkat.

 • SiteGround vs InMotion
 • SiteGround vs GoDaddy
 • SiteGround vs Bluehost
 • HostGator vs Bluehost
 • HostGator vs GoDaddy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me