Weebly vs GoDaddy: Szüksége van-e sebességre?

weebly vs godaddy kiemelt képEbben a cikkben mi’Segíthet a Weebly és a GoDaddy közötti választásban azáltal, hogy feltárja az összes kulcsfontosságú tényt, ábrát és funkciót, amelyre megalapozott döntés meghozatalához szüksége van..


Weebly az egyik legegyszerűbben használható platform, amely intuitív drag-and-drop elemet és számos hasznos eszközt és funkciót biztosít. A legjobb az egészben, hogy ingyenes tervvel is rendelkezik.

Röviden: a Weebly költséghatékony, a minőség feláldozása nélkül. Ez adhat egy ötletet, hogy miért azt’A ma több mint 40 millió webhely választott építője.

A Weboldal-készítő szakértőben azonban értékeljük, hogy egyeseknek nincs ideje költeni húzással, csepppel, kattintással és vásárlással. Itt jön be a GoDaddy.

A GoDaddy a leggyorsabb módszer egy weboldal létrehozására, az ADI (mesterséges tervezési intelligencia) segítségével néhány perc alatt létrehozhat egy webhelyet. Egyszerűen válaszoljon néhány kérdésre, és te is’Lesz egy webhelyem, amely’készen áll a közzétételre.

Weebly vs GoDaddy izgalmas mérkőzésre válik, igaz? Mi’a felhasználói tesztelés eredményeit összekapcsoltuk szakértelemmel, így segítve megtalálni a legpontosabb eredményeket az összes kulcsterületen.

Tehát, minden további nélkül, engedje’s kezdjen…

Weebly vs GoDaddy: Érvek és ellenérvek

Weebly ProsWeebly Hátrányok
 • Jól megtervezett témák
 • Nagyon felhasználóbarát
 • Korlátozott sablon testreszabás
 • A blog szolgáltatásai jobbak lehetnek

A Weebly-nek néhány gyönyörű sablonja van, amelyek könnyen navigálhatók. Blogszerzési funkciói azonban gyengék, és a sablonok tervezésekor korlátozott az testreszabás, bár általában’Kiváló platform.

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • Gyorsan építeni
 • A témákat bármikor válthatja
 • A tulajdonságoknak nincs mélysége
 • Nem sok kreatív szabadság

Az ADI-vel a GoDaddy az online elérés leggyorsabb módját kínálja. Néhány kattintás után hey presto: vadonatúj weboldal! Bármely ponton válthat a témák között, amelyeket a GoDaddy újraformatál Önnek – időt és fáradságot takarít meg.

A szolgáltatásoknak azonban nincs némi mélysége, ami korlátozza azt, amit a webhelyével valójában megtehet. Ezen a feljegyzésen nem’t összességében sok kreatív szabadságot biztosít.

Egyszerű használat

A weboldalkészítők segítenek az emberek könnyebben online elérni. Természetesen néhányat könnyebben lehet használni, mint másoknak, ezért mind a Weebly-t, mind a GoDaddy-t teszteltük, hogy megtudjuk, melyik a leginkább felhasználóbarát.

A Weebly a sablon testreszabásához húzza és vidd funkciót. Ez nagyon egyszerűvé teszi webhelyének testreszabását. A Weebly ezer alkalmazáshoz is hozzáférést biztosít, amelyek egyetlen kattintással telepíthetők.

Az egyik embernek, akit teszteltünk, a Weebly szuper könnyű navigálni:

A szerkesztési képernyő meglehetősen szépen van elrendezve. Azt’Jó bevezető szintű web-készítő.

weebly szerkesztő honlapjaA világosan kialakított honlapja révén a Weebly megkönnyíti webhelyének szerkesztését

Használata ‘GoCentral’ Az ADI, a GoDaddy percek alatt létrehozhat egy weboldalt, amelyet a felhasználók ezután testreszabhatnak. A teljes szerkesztési folyamat általában kevesebb, mint egy órát vesz igénybe, így az’Ez egy nagyon gyors, fájdalommentes élmény.

godaddy adi kérdésekA GoDaddy ADI egy weboldalt épít fel a kérdéseire adott válaszok alapján

A felhasználói tesztelés során egy felhasználót lenyűgözött a GoDaddy gyorsasága és könnyűsége:

Azt’Nagyon könnyű összeállítani egy webhelyet az általuk biztosított felület használatával.

Könnyű használat – Döntés: GoDaddy

A GoDaddy éppen ilyen kicsit könnyebben használható, mint a Weebly. A GoCentral használata abszolút minimális erőfeszítést igényel, mindössze néhány kattintással és kérdéssel a webhely felépítéséhez. A Weebly is nagyon könnyen használható, de igen’Nem felel meg a GoDaddy egyszerűségének’felhasználói útja.

Tervezési rugalmasság

Mi’megbeszéltem, hogy az egyes építők milyen könnyen használhatók, ami szépen a következő összehasonlításhoz vezet – csak mennyire rugalmas az egyes platformok a tervezési eszközeikkel? Más szavakkal: melyik platform biztosítja a legkreatívabb irányítást?

A Weebly 35 sablont kínál, amelyek kategóriákat fednek le, beleértve az üzletet, portfóliókat és online áruházakat. Még jobb, ha minden téma mobilra reagál, így minden képernyőn gyönyörűnek néznek ki. A Weebly biztosítja a legtöbb alkalmazást bármely platformon.

Egy kis kérdés az, hogy tudsz’Ne keressen egy adott iparági témát – inkább Ön’Minden kategórián át kell görgetnie, hogy megtalálják a tökéleteset. Ön nyert’nem tudja megnézni az egyes sablonok megjelenését sem a mobiltelefonon, sem a táblagépen.

weebly témákA Weebly gyönyörű témák széles skáláját kínálja, számos iparágra kiterjedően

A GoDaddy az ADI-t használja webhelyének megtervezéséhez. Feltesz néhány kérdést arról, hogy milyen típusú webhelyre van szüksége – portfólió, üzlet stb. -, majd ezt követően weboldalt ad neked’készen áll a menésre. Hajrá apu’A témák szintén mobilra reagálnak.

Ezután valamilyen szintű kreatív irányítás alatt áll, de az’korlátozott. Szerkesztheti a témát és frissítheti a szövegmezőket, de az’róla. Összességében a GoDaddy és az ADI azoknak az embereknek szól, akik a gyors online elérésre törekednek, ahelyett, hogy a rajongók szeretnék.

godaddy adiA GoCentral feltesz néhány kérdést, majd pár perc alatt elkészíti a professzionális megjelenésű weboldalt

Rugalmas tervezés – Döntés: Weebly

A Weebly a jobb választás a formatervezéshez. 35 sablont kínál, amelyeket könnyedén testreszabhat, és hozzáférést biztosít több ezer alkalmazáshoz a webhely testreszabásához. A GoDaddy örömmel prioritást élvez a megjelenés felett a sebességgel, ezzel gyorsabbá téve az internetet, miközben korlátozza a kreatív irányítást.

Jellemzők és eszközök

A jó weboldal készítőnek nem csupán a sima tervezési élményt kell kínálnia – egy csomó praktikus funkciót, alkalmazást és eszközt is biztosítania kell a webhely vagy az online áruház racionalizálásához. Szóval, melyik platformon van a nagyobb és jobb eszközkészlet?

E-kereskedelem

Tesztelésünk során a Weebly bizonyult legjobb ár-érték aránynak egy online áruház felépítéséhez. Tiszta felülete megkönnyíti az online értékesítés elindítását, de hiányzik az olyan nagyszerű eszközök, mint például a készletkészlet kezelése. Összességében ez’s kisvállalkozások számára, akik egyszerű és élvezetes felhasználói utat akarnak.

Az ADI-nek köszönhetően a GoDaddy a leggyorsabb módszer egy online áruház felépítésére. Ennek ellenére nem’Nem engedi, hogy digitális termékeket árusítson, és e-kereskedelem legtöbb szolgáltatásában hiányzik a más platformokon megtalálható minőség és mélység.

Blogolás

Weebly felülmúlja a GoDaddy-t a blog kategóriában. A Weebly segítségével könnyedén létrehozhat és közzétehet hozzászólásokat, miközben integrálhat keresési funkciót, RSS-hírcsatornát, közösségi könyvjelzőket, megjegyzések részt és még sok minden mást..

Míg a GoDaddy lehetővé teszi a blogod kategóriákra bontását, teljesítményének nyomon követését és egy RSS-hírcsatorna beágyazását, nyert’t engedtél, hogy mást csinálj.

godaddy blog funkcióA GoDaddy segítségével probléma nélkül elindíthat egy blogot, de te is megteheted’utólag sokat csinál vele

értékesítés

A Weebly igazán hűvös szolgáltatást nyújt ‘Weebly népszerűsítése’, amely elősegíti a hatékony e-mail kampányok létrehozását. Támogatja Önt másolatokkal és sablonokkal, és ütemezheti az elküldött e-maileket is

Ha te’újra aggódik a költségek miatt, nem kellene’ne legyen – a Weebly Promote ingyenes próbaverziót kínál, és ezt követően csak havonta 10 dollárba kerül.

Noha a GoDaddy e-mail kampányokat is készíthet, anélkül, hogy olyan speciális eszköz lenne, amely segít, mint például a Weebly’Nem olyan lenyűgöző, ha összehasonlítjuk a kettőt.

A közösségi média integrációja

Weebly itt is nyer. Bár mindkettő lehetővé teszi a szociális gombok beágyazását, a Weebly tovább halad a dolgokon, lehetővé téve, hogy a közösségi média hírcsatornáit közvetlenül a webhelyére adja hozzá. Ez azt jelenti, hogy a látogatók láthatják, amit te’tweetelés, feladás és megosztás minden alkalommal.

App piacokon

enged’Így fogalmazta meg: A Weebly rendelkezik a legtöbb alkalmazással az építők számára, míg a GoDaddy nem’még alkalmazási piaccal sem rendelkezik. Így’elég világos, ki az ‘ a legaranyosabb weboldal készítő, de mi’Gyorsan áttekintem néhány okot, miért.

A Weebly webhelyen több ezer harmadik féltől származó alkalmazás közül választhat, amelyek mindegyike egyetlen kattintással telepíthető. Néhányuk ingyenes, míg mások alacsony költségekkel járnak. Rendelkezésre állnak alkalmazások, amelyek lefedik az összes kulcsfontosságú területet, ideértve a marketing, az e-kereskedelem, a közösségi média és további tölteteket is, amelyek segítik webhelyének fejlesztését’teljesítményét.

weebly app központA Weebly App Center hozzáférést biztosít több ezer integrációhoz, elősegítve webhelyének fejlesztését’teljes teljesítménye

Jellemzők – Döntés: Weebly

A Weebly fejét és vállát a GoDaddy fölé állítja, amikor a funkciók mélységét illeti. Átfogóbb blogszerző eszközöket, közösségi médiaintegrációt és sok más alkalmazást kínál.

SEO

Ha te’Kíváncsi vagyok, mi a SEO pontosan, azt’Ez a rendszer segíti webhelyének magasabb rangsorolását olyan keresőmotorokban, mint a Google. Alapvetően segít az embereknek könnyebben megtalálni az Ön webhelyét.

Webhelyének fejlesztése’A SEO többféle módon is megtehető. Például mind a Weebly, mind a GoDaddy lehetővé teszi:

 • Frissítse a metacímeket és leírásokat (a Google keresésekben látható szöveg)
 • Szerkessze az URL-eket (a webhely domainje után található szöveg)
 • Adjon hozzá szöveget a képekhez (egy képet leíró szöveg a Google azonosításához)
 • Használjon mobilra reagáló témákat (amit a Google szeret látni)

Mindezek a funkciók segítenek a keresőmotorok indexelni (megtalálni és kategorizálni) az Ön webhelyét. Mindkét platform kiváló SEO eszközöket kínál, de a Weebly rendelkezik az App Centervel, amely még több segítséget nyújt Önnek. Ezenkívül igazán hasznos útmutatásokat nyújt a kulcsszavakról és a kódolásról.

SEO – Ítélet: Weebly

Azt’nagyon közel van, de a Google csaknem inkább a Weebly-t részesíti előnyben a GoDaddy-nél. Mindkét platform jó eszközöket kínál arra, hogy webhelye magasabb szintű jelenjen meg a keresőmotorokban, de a Weebly SEO-alkalmazások széles választékával és hasznos felhasználói útmutatókkal él tovább, így a dolgok még könnyebbé válnak..

Segítség és támogatás

Mint minden techben, te is’köteles bizonyos problémákkal találkozni, amelyeket gyorsan meg kell oldani. Ezt szem előtt tartva megvizsgáltuk az egyes építők által nyújtott segítség és támogatás szintjét.

Ügyfélszolgálat esetén’s közeli. A Weebly e-mailen, telefonon és élő csevegésben támogatást nyújt – de csak 18:00 – 18:00 (PT).

weebly súgóA Weebly Súgó lehetővé teszi a problémák keresését, vagy használhatja az élő csevegési lehetőséget

Másrészről, a GoDaddy 24 órás telefonos támogatást, élő csevegési lehetőséget biztosít, de nem támogatja az e-maileket.

godaddy ügyfélszolgálatA GoDaddy súgó rész segítségével gyorsan megtalálhatja a megoldásokat, vagy használhatja a 24 órás telefonos támogatást

Segítség és támogatás – Döntés: Weebly

Weebly megkapja az aranyérmet ebben a szakaszban. Míg mindkét weboldal készítője élő csevegési funkciókat, telefonos támogatást és súgókat kínál, a GoDaddy nem nyújt e-mail támogatást. Ráadásul a súgója viszonylag zavaró és nehéz navigálni, összehasonlítva a Weebly-vel’s.

Ár és ár-érték arány

A weboldal készítői sokféle módon megváltoztatták a játékot. Ezek egyike a pénz – te nem’Nem kell több száz dollárt költenie egy webdesignerre.

Ha te’újra a ragaszkodás rajongója, te’Szeretni fogom Weebly-t. A piacon a legolcsóbb árstruktúrákkal rendelkezik, és ingyenes indítási tervet kínál. Prémium tervei mindössze 8 dollártól havonta 38 dollárig terjednek (részletesebben lásd az alábbi képet).

Az ingyenes terv lehetővé teszi egy szép weboldal felépítését költség nélkül (természetesen), de a következővel jön ‘.Weebly’ aldomain. Ez nem’t nagyon profinak tűnik, és azt is jelenti, hogy webhelyét Weebly hirdetések fedik le. Havonta csak néhány dollárért’feltétlenül érdemes frissíteni.

weebly árképzési tervek

A GoDaddy szintén nagyon olcsó. Négy fizetett terv közül lehet választani, kezdve a havi 5,99 dollártól a havi 19,99 dollárig.

Mindegyik terv lehetővé teszi a testreszabást ugyanazon eszközökkel, de ahogy a nevek sugallják, te’Az üzleti tervnek vagy magasabb szintűnek kell lennie, ha Ön’újra szeretné elindítani a cég weboldalát. Ezekkel a magasabb szintű tervekkel SSL-tanúsítványokat és kiegészítő SEO segítséget is kaphat.

Online dolgokat szeretne eladni? te’Ki kell választania a ‘Online áruház’ terv, hol’El fogunk játszani az e-kereskedelem minden olyan funkciójával, amelyet a cikkben korábban említettünk.

godaddy ár tervek

Árképzés – Döntés: Weebly

Mindkét platform jó ár-érték arányt nyújt, ha összehasonlítja a szolgáltatásokat és az árat, de A Weebly szabad tervének köszönhetően nyer. A GoDaddy minden bizonnyal egy olcsó megoldás, de a Weebly segítségével egy ragyogó weboldalt hozhat létre teljesen költség nélkül – és rengeteg ingyenes alkalmazást is kaphat..

Weebly vs GoDaddy: Következtetés

Mi’A Weebly és a GoDaddy egymással szemben helyezkedtek el a webhely felépítésének minden kulcsfontosságú területén. Szakértői ismereteinkkel és felhasználói teszteléseink eredményeivel valóban minden platformon átjutottunk, hogy megtudjuk, mi okozza a jelölést.

enged’Gyorsan fel kell tüntetni, hogy az egyes weboldalak készítői mennyire kitűnnek…

CategoryWeeblyGoDaddyWinnerEgyszerű használatTervezésJellemzőkSEOSegítség és támogatásÁrazás
A világosan elrendezett szerkesztési oldal megkönnyíti bármilyen weboldal létrehozásátA GoCentral ADI funkció percek alatt létrehoz egy webhelyet az Ön számára, elhárítva az összes gondotHajrá apu
35 gyönyörű, könnyen reagáló sablont nyújt, amelyek könnyen testreszabhatókAz ADI funkció miatt korlátozott a kreatív irányítás szempontjábólWeebly
Rengeteg hasznos marketing-, blog- és közösségi média funkciót tartalmaz. De ami a legjobb, az hatalmas alkalmazásközpontot kínálNincs alkalmazáspiac, és a szolgáltatások általában meglehetősen gyengék a Weebly-hez képestWeebly
Az összes olyan alapvető funkcióval rendelkezik, amelyekkel magasabb rangot igényel a Google-on, beleértve sok SEO alkalmazástJó színvonalú SEO segítséget nyújt, de az alkalmazások hiánya hátrányaWeebly
E-mailt, élő csevegést, súgót és telefonos támogatást nyújt24 órás telefonos támogatást kínál, de a súgó zavarodott, e-mail támogatás nincsWeebly
Az ingyenes csomag kiváló ár-érték arányt nyújt a Weebly-nek, a prémium tervek pedig megfizethetőekNincs ingyenes terv, de az árazott tervek ésszerűekWeebly

A cikk elolvasása után jó ötlettel kell felmérnie, hogy melyik platform melyik típusú felhasználó számára a legmegfelelőbb – és melyik az Ön számára legmegfelelőbb.

A Weebly azoknak szól, akik minimális erőfeszítéssel szeretnének egy gyönyörű weboldalt felépíteni, és akik nem’ezzel nem akarja megtörni a bankot.

ADI-vel, A GoDaddy azoknak szól, akik a lehető leggyorsabban szeretnének webhelyet létrehozni, és ki nem’t túl aggódik a tervezési folyamatról.

De ki veszi a koronát? Egy szorosan harcolt verseny után mi’megadta Weebly-nek. Megérdemli a trónt, lenyűgöző tulajdonságainak köre, kiváló ár-érték arány és a tervezés rugalmassága miatt.

A GoDaddy jó lehetőség, de összességében mi’d azt mondom: menj Weebly-vel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map