Weebly vs Négyzet: Az agyok és a szépség csata

A Weebly vs Squarespace nagyszerű mérkőzés a játék két legnagyobb és legjobb weboldal-készítője között.


Bárki számára, aki nem’Nem tudom, a weboldalkészítők olyan online platformok, amelyek lehetővé teszik saját webhelyének létrehozását, bármilyen kódolási ismeret nélkül!

Weebly Több mint 40 millió webhelyet üzemeltet, és csúcstechnológiájáról ismert, alacsony áron.

Maga a négyzet space alig több mint egy millió helyet birtokol, de az’Nem azt kell mondanom, hogy nem’Nem versenyeznek a Weebly-vel. Squarespace’Az erőssége a tervezésében rejlik. Sablonjai szivárognak az osztálytól, páratlan esztétikával és ragyogó funkcionalitással.

Weebly vs négyzet

Tudjuk’Könnyen hagyható, hogy vakarja a fejét, amikor egy weboldal-készítőről dönt, ezért mi’itt vagyok, hogy segítsen. Mint saját kutatásunk és felhasználói tesztelésünk előtt, beszélünk az emberekkel, csakúgy, mint te.

Miután áttekintettük száz az évek során, mi’remek helyzetben van, hogy mindent elmondjon neked a Weeblyről és a Squarespace-ről; mit ők’re a legjobb, és kik ők’újra a legjobb. Mire te’befejezte az olvasást, te’Pontosan tudom, hogy a Weebly vagy a Squarespace megfelelő-e te.

1

Weebly vs Squarespace: Előnye és hátránya

Weebly előnyei és hátrányai

WEEBLY PROS# 1# 2
Rengeteg méretezhető szolgáltatás és alkalmazás
Nagyszerű SEO
WEEBLY CONS# 1# 2
Tud’t nem állíthatja vissza webhelyét anélkül, hogy kapcsolatba lépne a támogatással
Nem a leg intuitívabb szerkesztő

Négyzetűr előnyei és hátrányai

SQUARESPACE PROS# 1# 2
Gyönyörűen kialakított sablonok
Valódi minőség jellemzői között
SQUARESPACE CONS# 1# 2
Viszonylag drága árazási tervek
Nincs alkalmazásbolt

2

Egyszerű használat

Ennek célja a weboldal készítője könnyen használható. Nem mindenki kódolhatja a weboldalt az indulástól kezdve, és nem engedheti meg magának, hogy valakinek megteszi.

Mind a Weebly, mind a Squarespace könnyen kezelhető, de tudni akarjuk, hogy mi az, milyen könnyű?

Ennek a válasznak a megkérésére a mindennapi embereket arra kértük, hogy hozzanak létre egy weboldalt a Weebly vagy a Squarespace használatával. Felkérték őket, hogy mutassanak meg bizonyos feladatokat annak alapján, hogy milyen könnyen (vagy nehéz) találták meg őket. Utána interjút is készítettünk velük, hogy meghallgassák gondolataikat. Itt’egy pár közülük:

Weebly esetében meglehetősen egyszerű volt hozzáfűzni a dolgokat. Az App Store használatával be kellett gépelnie a kívánt szoftvert, és behúznia a webhelyére. Ugyanez volt a funkciókkal – csak egy egyszerű drag and drop mozgatással mozgatható az oldalra. A szöveg szerkesztése szintén meglehetősen egyszerű volt.

weebly szerkesztőWeebly’A szerkesztő jól van elrendezve, és funkciók hozzáadásához egyszerűen húzza őket az oldalra

Squarespace megfelelő tervezőnek éreztem magam, annak ellenére, hogy nem’nem rendelkeznek szakmai készségekkel.

négyzet alakú szerkesztőSquarespace’A szerkesztő tiszta és tiszta, és a drag-and-drop segítségével is működik

A végső eredmények azt mutatták, hogy a Weebly kissé könnyebben használható. Strukturált szerkesztője és hatalmas alkalmazásboltja sokkal kényelmesebbé tette az embereket, mint a Squarespace’kreatívabb elrendezése.

3

Rugalmas kialakítás

Te oldalad’A formatervezés lehet a különbség annak között, hogy valaki interakcióba lép-e az Ön webhelyével, vagy egyenesen lepattan. Úgy néz ki, számít.

A Weeblynek 35 különböző témája közül választhat, amelyek kategóriákba vannak bontva (például üzleti, portfóliók és online áruházak) az Ön böngészéséhez. Ha egyszer’Ha megtalálta az Önnek tetsző megjelenést, előzetesen megnézheti és kipróbálhatja, mielőtt szerkesztené.

weebly témákWeebly’A témák egyszerűek és könnyen szerkeszthetők

Van néhány pont, amelyet Weebly javíthat itt. Először is, ott’s nincs keresési funkció. Ez azt jelenti, hogy ha te’egy adott ipart keres – hagyja’azt mondják, ingatlan – te’Át kell görgetnie az összes elemet ‘Üzleti’ témák, mielőtt megtalálja a megfelelőt.

Másodszor, ott’Semmilyen módon nem tekinthetjük meg a témák kinézetét a mobiltelefonok és a táblagépek méretében, amíg Ön nem látja’kiválasztottam egyet. Weebly’A témák mind gyorsan reagálnak a mobiltelefonra, de ha sokkal több mobiltelefonon böngésznek, mint valaha, akkor jó lenne ezt megtekinteni.

A Négyzet a tervezés istene. Luxus témái a webhelyek kinézetének mesterkurzusa. Mi’beszéltünk a Design, az UX (felhasználói élmény) és a márkaépítés szakértőivel, és mindannyian egyetértenek: a Squarespace a legjobb témákkal rendelkezik a piacon működő bármely weboldal-készítő számára..

Négyzet alakú témákA négyzet alakú témák ragyogóak bármilyen kreatív weboldalhoz

Squarespace’A témák szintén mobilra reagálnak, és különféle méretű képernyőn tekinthetők meg – plusz ott’s egy keresősáv. Ugyanakkor a Terem helyesebb a kreatív iparágak számára, és témái ezt tükrözik. Ha webhelyre van szüksége egy fehérgalléros vállalkozás számára, akkor nézze meg az 1. oldalt&1 IONOS itt.

A Weebly és a Squarespace egyaránt működnek a drag-and-drop funkcióval. Ez azt jelenti, hogy mozgathatja a képeket és a szöveget a webhely minden egyes része körül, egyszerűen rákattintva és tartva azokat, majd a kurzort húzva és elengedve.

4

Jellemzők és eszközök

A szolgáltatások alapvető fontosságúak minden webhelyen. Ők’mi engedi meg bizonyos dolgok elvégzését, és megállíthatják mások csinálását.

A Weebly rengeteg hasznos beépített funkcióval rendelkezik, amelyek annyira sokféleséget adnak a webhely létrehozásakor. Ezen felül az átfogó alkalmazáspiac tele van hasznos kiegészítőkkel, amelyeket integrálhat webhelyére.

weebly app központWeebly’Az alkalmazásközpont tele van nagyszerű alkalmazásokkal, amelyeket felvehet webhelyére

Lehet, hogy a Squarespace nem rendelkezik annyi funkcióval, mint a Weebly, de valódi minőséget kínál. A négyzet nem’Ennek ellenére nincs saját alkalmazáspiac, tehát amit látsz, az csak az összes, amit kapsz.

Most hadd’Vessen egy pillantást néhány kulcsfontosságú területre, és tudjon meg többet a Weebly és a Squarespace egyes funkcióiról..

E-kereskedelem

Amikor az e-kereskedelemről van szó’Nagyon sok nyaka van. Mindkettőnek külön e-kereskedelmi árképzési tervei vannak, mindkettő korlátlan termékek értékesítését teszi lehetővé, és mindkettő lehetővé teszi fizikai vagy digitális termékek eladását. Itt’s az e-kereskedelem egyéb fontos funkcióinak felsorolása, amelyek mindkettőre kiterjednek:

 • Kedvezmény létrehozása – készítsen értékesítési kódot ügyfelei számára
 • Elhagyott kosár helyreállítás – emlékeztetőket küldhet az ügyfeleknek, ha nem’t nézd meg
 • Szállításkezelés – rendezze a futárok és a postai költségeket
 • Több fizetési lehetőség – csatlakozhat a PayPal kedvelőihez
 • Nincs tranzakciós díj (felső szintű tervek esetén) – nincs külön díj

Az egyetlen fő jellemző a Squarespace-nek a Weebly felett, a többcsatornás integráció. Ez azt jelenti, hogy A Squarespace szinkronizálható az Instagram-lal, és lehetővé teszi az eladást közvetlenül a közösségi média platformon keresztül.

A Weebly-t azonban a közelmúltban átvette a Square fizetési szolgáltatók. Azt’Világos, hogy az e-kereskedelem olyan nagy terület lesz, amely javulni fog az elkövetkező években, ezért figyelje ezt a helyet.

Jó tudni: Mind a Squarespace, mind a Weebly integrációt kínál a Square-rel, így rendkívül egyszerűvé teszi a kártyás fizetések szemtől szembeni és online elvégzését..

Blogolás

Mindkét platform lehetővé teszi blogbejegyzések létrehozását és közzétételét, és a blogolás egy újabb igazán szoros párbeszéd a kettő között. Itt’s közelebbről megvizsgálja az általuk nyújtott funkciókat:

 • Kategória kijelző
 • archiválása
 • Közösségi könyvjelző
 • Megjegyzések engedélyezése
 • Keresési szolgáltatás
 • RSS-hírcsatorna

E-mail marketing

A Weebly és a Squarespace lehetővé teszi egyéni e-mail címek létrehozását, amelyek relevánsak a domain számára a G Suite segítségével. Ezt követően megkezdheti kampányok létrehozását és küldését a webhelyére’látogatói.

Weebly egy nevű szolgáltatást kínál ‘Weebly népszerűsítése’, amely segít e-mail marketing kampányok felépítésében. Azt’Ingyenes kipróbálható, és havonta 10 dollárral kezdődik. Együttműködik veled a vonzó példány készítésében, e-mail sablonokat biztosít és segíti a kiküldési idő ütemezését.

A közösségi média integrációja

Ez egy újabb patthelyzet kategória. Mindkettő lehetővé teszi társadalmi gombok beágyazását webhelyére, amelyek tetszésnyilvánítás, megosztás vagy követés formájában jelentkezhetnek. Bármelyik platformot felhasználhatja az élő közösségi média hírcsatornáinak közvetlenül a webhelyére történő elhelyezéséhez, így a látogatók láthatják a legfrissebb státuszait, tweetjeit vagy fényképeit.

Analitika

Meglepetés meglepetés – válassza a Weebly vagy a Squarespace lehetőséget, és te’Ugyanazokat az elemzési lehetőségeket kapom. Mindegyiknek megvan a saját beépített, helyszíni elemző nyomkövetője, amely lehetővé teszi az olyan dolgok, mint az oldalmegtekintések, a visszafordulási arány és az értékesítés nyomon követését. Mindkettő integrálódik a Google Analytics szolgáltatásba, ha részletesebb adatokra van szüksége.

5

SEO

Sokan prédikálják a jó SEO-vel rendelkező webhelyek előnyeit, de hagyják’s légy egy lépést hátra. Mi az a SEO?

A SEO (Search Engine Optimization) olyan gyakorlat, hogy finom változtatásokat hajt végre a webhelyén, amelyek befolyásolják, hogy az Ön webhelye mennyire rangsorolja a Google kedvelőit. Minél jobb a webhelye’A SEO az, annál magasabb az oldal’akkor lesznek, amikor az emberek az Önnel kapcsolatos dolgokon keresnek

A Weebly és a Squarespace egyaránt lehetővé teszi olyan dolgok szerkesztését, amelyek javíthatják webhelyét’s SEO. Itt van néhány dolog

Négyzet alakú SEO

lehetővé teszi az Ön kezelését:

 • Meta címek / leírások
 • URL-címkék
 • Kép Alt szöveg

Ha ez mindegyiknek úgy hangzik, mint egy techie zsargon, akkor ne’ne aggódj. A metacím és a leírások csak a Google-ban megjelenő szöveg’keresési eredményei (lásd a képet, jobb oldalon).

Az URL-címke az a szöveg, amely a domain után következik, pl. www.websitebuilderexpert.com ‘/ Website-építők / összehasonlítás / Weebly vs Squarespace

A kép alt szövege olyan, amit beír, hogy leírja a képét a webhelyén. Ez a szöveg tájékoztatja a Google-t arról, hogy mi a kép, így figyelembe lehet venni, amikor az emberek keresnek.

6

Segítség és támogatás

Mindenki szereti, ha különféle módon kap segítséget. Hogy’miért’Fontos, hogy a weboldal-készítők különféle súgófunkciókat kínáljanak.

Segítség és támogatás szempontjából érdekes a Weebly vs Squarespace. Mindkettőnek különféle módja van segítségkérésnek, de az’Ez az, ami önnek működik’fontos.

Weebly e-mailben, telefonon és élő csevegési támogatásban van elérhető hétfőtől péntekig 18-18 óráig, hétvégén pedig 8 és 17 óra között.

Squarespace 24 órás e-mail támogatással és élő csevegéssel elérhető hétfőtől péntekig, 4-től 8-ig EST. Jelenleg nincs telefonos szolgáltatás.

A fő segítség forrása azonban a Weebly vagy a Squarespace’Súgóközpontok.

Weebly és a Squarespace SúgóközpontokMind a Weebly, mind a Squarespace rendelkezik szilárd segítségnyújtási központokkal a kérdések megválaszolásához

Gondolhat olyan súgóközpontokra, mint a platform’saját kis keresőmotorja. Gépel be egy kérdést, és te’Lesz egy lista az eredményekről, amelyek linkre mutatnak a segítő útmutatókhoz. Ez az első hívás portja, amikor a problémára keres választ.

7

Ár és ár-érték arány

Az egyik fő ok, amiért az emberek a weboldal-építőket választják, az ár. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy fizetjen kar és egy láb a webes tervezők számára hogy felépítsék a webhelyüket.

A Weebly a weboldalak egyik legolcsóbb árú terveivel rendelkezik. Te nem’t a minőség feláldozása sem az alacsony költségek miatt!

A Weeblynek négy prémium terve van, amelyek havonta 8 dollártól 38 hónapig terjednek. Ha online boltot akar építeni, akkor te’A Pro tervnek kell lennie (havonta 12 dollár) vagy ennél magasabbnak.

A Weeblynek teljesen ingyenes terve is van. Ez lehetővé teszi egy olyan weboldal felépítését, amely ugyanazokkal a szolgáltatásokkal és eszközökkel rendelkezik, mint a többi terv, de van egy remény: a domainnek ragadós lesz ‘.Weebly’ csatolása hozzá, és Weebly hirdetések lesznek az Ön webhelyén.

Mégis, az’Ez egy jó módszer webhelyének felépítésére és annak megismerésére, hogy tetszik-e a platform, akkor mindig frissíthet, mielőtt elérné a közzétételt.

weebly árképzésWeebly’A terv nagyszerű ár-érték arányt kínál, és akár ingyenesen is elkészítheti weboldalát

A Squarespace-nek is négy prémium terve van, de ezek’egy kicsit drágább, havonta 12 dollártól kezdve 40 havonta. A két legdrágább terv az e-kereskedelem funkcionalitását biztosítja.

négyzet alakú árképzésA Squarespace négy árképzési tervet kínál, amelyek mindegyike eltérő igényekre szolgál.

A négyzet nem’Nincs ingyenes terv, de kínál egy 14 napos ingyenes próbaverziót. Büszke a tervezésre, ezért nem’Nem akarjuk veszélyeztetni a témákat ragaszkodó hirdetésekkel. A két hétnek azonban továbbra is rengeteg időt kell hagynia arra, hogy eldöntse’érdemes frissíteni.

Tiszta árazási szempontból a Weebly a jobb választás.

Ha általános webhelyet szeretne személyes vagy kisvállalkozási célokra, a Weebly költséghatékonyabb. Ha weboldalra van szüksége munkaportfólióhoz, vagy kreatív iparban dolgozik, akkor a Squarespace megéri a pénzt..

8

Weebly vagy négyzet: Összegzés

Azt’nagyszerű mérkőzés volt, és végül is’Az egész négyzet véget ért. Összefoglalva hagyja’Nézzük meg, hogy melyik platform nyerte meg az egyes kategóriákat:

Weebly vs SquarespaceWeeblySquarespaceEgyszerű használatTervezésJellemzőkSEOSegítség és támogatásA pénz értéke
Intuitív és felhasználóbarát szerkesztő, amely világos és érzékeny.Kicsit meredekebb tanulási görbe, de ha egyszer megteszi’megbirkóztam vele.
Egyszerű, könnyen kezelhető, könnyen kezelhető témák.Gyönyörű témák, amelyek rugalmasan reagálnak a mobilra és kiválóan megtervezték.
Rengeteg választható szolgáltatás, egy app-központ támogatásával, amely minden vak területet lefed.Összpontosítson a minőségre, mint a mennyiségre, kisebb kiválasztással, de magasabb tulajdonságokkal.
A metacímek / leírások és az URL-címkék ellenőrzése a kulcsszó-támogatás mellett.Ugyanaz a vezérlés a metacímek / leírások és az URL-címkék felett, de nincsenek extrák.
E-mail, telefon és élő csevegés. Hasznos, ha kissé kevés forrású segítségnyújtó központ.24/7 e-mail és élő csevegés. Ragyogó súgó, tele hasznos útmutatókkal.
Ingyenes csomag és négy viszonylag olcsó prémium csomag. Érdemes frissíteni.Meglehetősen drága prémium tervek, de ők’újra ellensúlyozza a formatervezés minősége.

Mint láthatja, a Squarespace és a Weebly nagyon egyenletes mérkőzés.

A Squarespace kissé meredebb tanulási görbével rendelkezik, mint a Weebly, ám a formatervezés a legjobb a piacon. A Weeblynek több funkciója van (és kiterjedt alkalmazásközpont), de a Squarespace’s minősége magasabb, és a Squarespace a jobb választás az e-kereskedelmi vállalkozások számára.

A Weebly az olcsóbb lehetőség, elérhető ingyenes és fizetett csomagokkal, melyek havi 8 USD-tól kezdődnek. A négyzet nem’Nincs ingyenes terv, de kínál egy 14 napos ingyenes próbaverziót. A legolcsóbb Squarespace terv 12 USD / hó. A Weebly támogatást kínál telefonon és e-mailben is, de amikor mindkét platformon teszteltük, megtaláltuk a Squarespace-t’s segíteni kell.

Lehet, hogy döntetlen lett, de még mindig egyértelműnek kell lennie, hogy ki használja a Weebly-t és ki a Squarespace-t.

Weebly az ártudatos magán- vagy kisvállalkozás, amely online jelenlétre vágyik. Rengeteg funkcióval rendelkezik, és képes mindent megtenni, a blogolástól az e-kereskedelemig.

Squarespace a kreatívok számára szól: művészek, fotósok, zenészek. Témái felülmúlhatatlanok, és te’Lesz egy minőségi webhelyet, amely így néz ki’Egy profi tervező kopogtatta fel őket.

9

Weebly vs Squarespace: GYIK

Miért nem kellene?’t web-tervezőt bérelek?

Amellett, hogy a legtöbb webdesigner kicsi szerencsét számít fel egy weboldal felépítésére, végső soron Ön nem jár’t nem tudja ellenőrizni a saját webhelyét. Ha valami rosszul történik, vagy akkor is, ha csak valamit meg akar csípni, akkor te is’Vegye fel a kapcsolatot a tervezőjével.

Ha többet szeretne tudni a weboldal-építőkről és a tervezőkről, olvassa el a témával kapcsolatos cikkünket itt.

Mi lenne, ha csak egy online boltot akarok?

Értékesíthet mind a Weebly, mind a Squarespace téren, de egyikük sem külön e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal-készítő. Hozzon létre egy nagy teljesítményű online boltot’Olyan platformokat szeretnék megnézni, mint a Shopify vagy a BigCommerce. Az alábbiakban olvashatja el mindkét véleményünket:

 • Shopify felülvizsgálat
 • BigCommerce áttekintés

Melyek a legjobb alternatívák a Weebly és a Squarespace számára?

A Wix az egyetlen másik kiemelkedő jelölt, amikor a legjobb weboldal-készítőkre vonatkozik. Gyönyörű témáival, egy rendkívül egyszerűen használható szerkesztővel, valamint száz kiváló funkcióval és alkalmazásával rendelkezik. Olvassa el szakértőnk és a Wix részletes áttekintését itt.

Hasznosnak találta összehasonlításunkat?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map