Weebly vs Weebly a Bluehost-tal

Bluehost Weebly A legtöbb Weebly-felhasználó webhelyét a drag and drop építőn keresztül a Weebly Inc. webhelyén készíti.


De amit a legtöbb felhasználó nem?’Nem tudom, hogy a Weebly-t a Bluehost-rel felhasználhatja webhelyének felépítésére is!

én’bejutni a érvek, hátrányok és árkülönbségek a Weebly használatáról a Weebly Inc. és a Bluehost.com webhelyen, de először hadd magyarázzam meg néhány alapvető különbséget, és ki vagy mi a Bluehost.

Megjegyzés: A zavar csökkentése érdekében’Weebly-re (a társaság) hivatkozunk “Weebly Inc..”, és a webhelyek készítésének tényleges technológiáját, amelyet webhelyek készítéséhez használ “Weebly”. Tehát mind a Weebly Inc. (a vállalat), mind a Bluehost használja a Weebly-t (a weboldal készítője).

Ki és mi a Bluehost?

A Bluehost egy nagyon nagy és jó hírű szerver. Ők’1996 óta van (még a Weebly létrehozása előtt is), és több millió felhasználó számára nyújtanak tárhelyszolgáltatást.

A legtöbb ember a Bluehost segítségével más webhelyeket állít fel a WordPress, Joomla, Drupal stb. Használatával. Alapvetően ez’Ez egy általános platform, ahol az emberek különféle webhelyeket építhetnek más webhely-építési platformok segítségével.

Valójában a Bluehost 2005 óta a WordPress által ajánlott gazdagép – ez csak azt mutatja, hogy a Bluehost hiteles és megbízható vállalat.

Tárhely a Weebly Inc.-szel szemben, vs

Amikor regisztrál egy fiókot a Weebly Inc.-nál a webhely létrehozásához, akkor a webhelyet a Weebly Inc. üzemelteti. Ez azt jelenti, hogy az összes kép, szöveg, diavetítés, minden a webhelyén található, a Weebly Inc.-nél található vagy tárolva lesz. és beléphet webhelyére a Weebly Inc. webhelyére (www.Weebly.com).

Ha a Weebly-t a Bluehost.com webhelyen használja, ez azt jelenti, hogy a webhelyén mindent a Bluehost.com tárol. Weebly webhelyére belépve a Bluehost.com webhelyre lép.

Miért van a Weebly a Bluehost-ben??

A Weebly beillesztése a Bluehost-be lehetővé teszi, hogy a Weebly Inc., mint cég, millió további felhasználót érjen el. Tekintettel arra, hogy a Bluehost jó hírű és kiváló márkanevű társaság, ez lehetőséget ad a Weebly Inc. számára, hogy növelje felhasználói számát.

Másrészt ezenkívül lehetőséget ad a Bluehost számára, hogy felhasználóbarát, drag and drop weboldal készítőt biztosítson ügyfeleik számára.

Mint fentebb említettem, a Bluehost hagyományosan a WordPress, a Joomla és a Drupal szolgáltatásokat kínálja, és sokkal bonyolultabb weboldal-készítők. Nagyon sok értelme van annak, ha a weboldal-készítőt, például a Weeblyt hozzáadja termékkínálatához.

A Weebly és a Bluehost ugyanaz, mint a Weebly a Weebly Inc.-vel.?

Igen és nem. Azt észrevettük, hogy késik a Weebly Inc. új szolgáltatásai megjelenése és a Bluehost Weebly verziójának frissítése között..

Vannak bizonyos adminisztratív funkciók, amelyek a Weebly Inc.-nél elérhetők, de a Bluehostnél nem elérhetők.

Bár a Bluehost nem biztos, hogy rendelkezik a legújabb Weebly szolgáltatásokkal, sok előnye van, ha a Bluehostot használja. én’Megnézem ezeket alább.

A Bluehost lassan frissíthető az új Weebly szolgáltatásokkal

Amit észrevettünk, az az Amikor a Weebly Inc. új funkciókat bocsát ki, eltart egy ideig, amíg a Bluehost frissíti a Weebly verzióját.

Például a cikk idején a Weebly Inc. nemrégiben olyan új funkciókat bocsátott ki, mint például:

 • Honlap-keresés
 • Fejléces diavetítések
 • Egyéni láblécek
 • Bővített szociális ikonok elem

Jelenleg Bluehost’A Weebly verziója még nem tartalmazza ezeket az új frissítéseket. Körülbelül 3 hónap telt el azóta, hogy a Weebly Inc. kiadta az új szolgáltatásokat, így a Bluehost remélhetőleg hamarosan beépíti ezeket.

Eltérő, az összes többi alapvető weboldalkészítő eszköz ugyanúgy működik. A Bluehost segítségével továbbra is webhelyet készíthet’s Weebly gyorsan és egyszerűen.

Bluehost Weebly

A Bluehost korlátozza az építeni kívánt oldalak számát

A Weebly with Bluehost alapváltozatával webhelyenként csak 6 oldalt lehet létrehozni. Ha további oldalakat szeretne létrehozni, akkor frissítenie kell az oldalakat “Szakmai” terv. (ÉN’átnézem az alábbi Weebly Inc. és a Bluehost közötti árkülönbségeket).

A Weebly inc segítségével korlátlan számú oldalt hozhat létre, még akkor is, ha ingyenes tervüket használja.

Hiányzó fontos adminisztratív funkciók a Bluehost használatával’s Weebly

Két fontos adminisztrációs funkció hiányzik a Bluehost használatával’Weebly verziója.

1) Szerkesztők

Általában a Weebly Inc.-vel lehetővé teszi, hogy meghívja a Szerkesztőket a webhely felépítéséhez. Tehát ha szerződés alapján bérel fel fejlesztőt vagy tervezőt, aki segítséget nyújt Önnek, akkor csak meghívhatja őket anélkül, hogy teljes hozzáférést biztosítana számukra az Ön webhelyéhez. Megnézem ezt a funkciót ebben a video bemutatóban.

Weebly Bluehost szerkesztő

A Bluehost használatával nem hívhatja meg a szerkesztõket a webhely szerkesztésére, mivel ez a szolgáltatás hiányzik. Tehát ha hozzáférést akar adni valakinek a fiókjához, akkor meg kell adnia neki a Bluehost bejelentkezési nevét és jelszavát, amelyre néhány ember ellenállhat, mivel a szerkesztőnek most teljes hozzáférése lesz a fiókjához, ideértve a jelszó visszaállítását és más fontos információk megváltoztatását is..

Lehet, hogy sokan nem szeretik ezt, annak ellenére, hogy bármikor megváltoztathatja a jelszavát.

2) Külső sablonok importálása

A Weebly Inc. segítségével egyetlen kattintással importálhat külső Weebly sablonokat. Ezt a funkciót akkor is elérheti, ha a Weebly ingyenes, vagy a fizetett verziót használja.

Weebly Bluehost import témák

A Bluehost használatával külső Weebly-sablonokat is importálhat, de ez az opció csak akkor érhető el, ha frissítik őket “Szakmai” csomag (I’átnézem a Weebly és a Bluehost közötti árkülönbségeket az alábbiakban).

Milyen előnyei vannak a Bluehostnek, amit Weebly nem nyújt’t?

A Weebly Inc. egy drag and drop weboldal készítőt kínál Önnek – ezt’s it. Míg a weboldal készítője egyszerű és intuitív módon használható (olvassa el a Weeblyről szóló átfogó áttekintésünket), a Weebly Inc. valóban nem’t más szolgáltatásokat nem nyújthat.

Nagyon jól csinálnak egy dolgot, és csak egy dolgot kínálnak Önnek – lehetővé teszik webhelyek egyszerű létrehozását.

Azok számára, akik nem csupán a weboldal készítésének képességét akarják, kiváló lehetőség a Weebly használata a Bluehoston keresztül.

Tehát mit ad neked a Bluehost, amit Weebly nem’t?

1) Korlátlan e-mail fiókok

A domain nevével annyi e-mail címet állíthat be, amennyit csak akar.

Például, ha webhelyének címe a www.example.com, akkor létrehozhat saját egyéni e-mail címet, például a Bluehost alapcsomagjával együtt, és segítenek annak beállításában (bővebben az alábbiakban a Bluehost súgójában).

2) Ingyenes domain név

Ha Bluehostot használ, akkor ingyenes domain nevet kapnak egy évre. Egy tipikus domain név évente körülbelül 12 dollárba kerül. Szóval’s egy kis megtakarítás a zsebében.

3) A hét minden napján, 24 órában élő támogatás

A Weebly Inc. jelenleg csak e-mail támogatást kínál Önnek. A Bluehost segítségével 24 órán keresztül elérhető telefonos, élő csevegést vagy e-mail támogatást nyújtanak Önnek.

Ez valóban egy nagyon jó vétel, amelyet a Bluehost kínál, mivel a különböző emberek eltérő tanulási szokásokkal és tanulási sebességgel rendelkeznek. Egyesek nem félnek a technológiától, míg másoknak szükségük van egy kis kézfogásra, amelyet a Bluehost nyújt.

Noha tapasztalataink szerint a Weebly Inc. általában egy napon belül válaszol az e-mailekre, néhányuknak, akik inkább telefonon vagy az internetes élő csevegésen szeretnének beszélgetni várakozás nélkül, a Bluehost kiszolgálja az Ön igényeit.

Árképzési különbség a Weebly Inc. és a Bluehost között

A Weebly Inc. nemrégiben megváltoztatta a Weebly Pro árazási struktúráját. Tehát a következő árazási információk a Weebly és a Bluehost legújabb csomagjaiból származnak.

Weebly Pro és kezdő tervek

A Pro és a Starter tervek árát a következők határozzák meg:

 • Pro – 6,63–9,83 USD / hó
 • Starter – 3,29 USD / hónap – 4,83 USD / hónap

Az ártartomány attól függ, ha feliratkozik egy 6 hónapos vagy legfeljebb 2 éves tervre. weebly pro és starter árképzés

Bluehost Weebly tervek

Az alapvető Bluehost-terv havonta 6,95 USD-tól kezdődik (havonta feliratkozáskor havonta 4,95 USD-t kaphat meg, de bármikor visszavonhatja és visszatérítheti pénzét).

Csak az alaptervvel hozzáférést kap a Weebly weboldal-készítő használatához, de mint már említettük, webhelyenként csak 6 oldalra korlátozza Önt..

További további kedvezmények, amelyeket kapnak:

 1. Korlátlan testreszabott e-mail címek
 2. Ingyenes domain név 1 évre
 3. 24/7 élő támogatás

Ha további funkciókat szeretne, akkor frissítenie kell ezekre “Szakmai” terv 8,99 USD / hónap.

Feliratkozhat e-kereskedelmi tervre havonta 2,99 dollárért is.

A Bluehost Weebly tervei szerint

Árazási különbségek illusztrációja

Tehát hadd’Mindezt összerakva egy illusztrációban.

Attól függően, hogy melyik tervet regisztrálja a Weebly Inc.-nél, szemléltetés céljából a havi befektetés körülbelül 4–10 USD lesz (a legközelebbi dollárra kerekítve)..

Ha regisztrálna a Bluehost szolgáltatással, a szakmai tervvel (a legtöbb ember ezt valószínűleg több szolgáltatás elérése érdekében teszi), a havi díj 14–16 USD körüli lesz (a legközelebbi dollárra kerekítve)..

Külsőleg ez’Olcsóbb regisztrálni a Weebly Inc.-n, mint a Bluehost-nál.

A másikot azonban figyelembe kell vennie “hozzáadott érték” a Bluehost által nyújtott szolgáltatások:

 1. E-mail cím – Havonta 4,16 USD-t fizetünk a Google Business Apps alkalmazásban, hogy 1 testreszabott e-mail címet kapjunk. A Bluehost segítségével korlátlan számú egyedi e-mail címet használhat.
 2. Ingyenes egyéves domain név – az’s körülbelül egy 12 dolláros érték évente (tehát havonta 1 dollár, de csak egy évre)
 3. 24/7 élő támogatás – ezt nehéz megbecsülni, de az’Érdemes jó pénzt néhány ember számára

Tehát, ha figyelembe vesszük a Bluehost hozzávetőleges 14–16 dolláros havi árát, és a fenti 2 számszerűsíthető előnyhöz (e-mail és domain név) igazítjuk, akkor a kiigazított havi ár körülbelül 9–11 dollár lesz..

Nem túl messze Weebly-től’tervei szerint, nem is beszélve arról, hogy 24 órás támogatást kap a Bluehost-tól.

Itt’s egy gyors táblázat, amely szemlélteti:

Bluehost vs Weebly árazási összehasonlító táblázat

A Bluehost még az ingyenes e-mailhez és az egyéves ingyenes domain névhez való igazítás után is kissé drágább. De figyelembe kell vennie a napi 24 órás élő támogatást, amelyet ők nyújtanak. Nem tettük’Ezt nem kell beépítenie a számításba, mivel nem könnyű rá rárakni árcédulát.

Ha általában bármikor szeretné az azonnali támogatást, ahelyett, hogy e-mailen várna, ez a Bluehost támogatási előny sokat érhet neked.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha feliratkozik a Weebly Inc.-re’s Pro / Starter csomag, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

A Bluehost esetében az első 30 nap alatt bármikor lemondhat, és visszatérítheti pénzét.

A 30 nap letelte után teljes visszatérítést kaphat a szerződés fennmaradó részének fel nem használt részeiről. Így’nagyon tisztességes.

Bluehost garancia

Következtetés és végső gondolatok

Professzionális Weebly sablonokat keres?

További információt szeretne a Webhely-készítőről vagy a Webtárhelyről?

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map