Wix vs BigCommerce: Melyik internetes áruházat kell felépítenie?

wix vs bigcommerceTehát online vállalkozást szeretne indítani – de oly sok weboldal-készítő közül választhat, honnan tudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára?


Az online áruház számára a megfelelő e-kereskedelmi webhely-készítő kiválasztása nagy döntés, mivel mindegyik különböző funkciókat és előnyöket kínál Önnek, hogy kihasználhassa.

Annak érdekében, hogy sok időt takarítson meg egy képernyőn bámulva és fejfájást keltve, mi’összehasonlítottuk két kedvenc e-kereskedelmi platformunkat egymással, fejjel lefelé fordítva, hogy megnézze, melyik felel meg jobban vállalkozása számára.

Contents

Fel a fejjel! A BigCommerce kínál 3 hónap ingyenes csak korlátozott ideig

Csak azt akartuk tudatni, hogy a BigCommerce jelenleg legfeljebb három hónap ingyenes amikor feliratkozik egy új tervre. Menjen a BigCommerce webhelyre, hogy ellenőrizze!

Ha a Wix sokoldalúságát kedvező kisvállalkozást választja, vagy egyenesen az e-kereskedelem szakemberéhez, a BigCommerce-hez kell fordulnia?

Az alábbiakban összehasonlítjuk ezt a két weboldal-készítőt az e-kereskedelem szempontjából fontos tényezőkkel – ideértve a sablonokat, a biztonságot és az ár-érték arányt.

ÁTTEKINTÉS VÉGREHAJTÁSA

Kattintson a következő linkekre az egyes szakaszok elolvasásához:

 1. Tárolja a beállítási sebességet
 2. e-kereskedelem sablonok
 3. e-kereskedelem jellemzői
 4. Webhely + áruház biztonság
 5. Vevőszolgálat
 6. A pénz értéke
 7. Záró ítélet

1.STORE SET-UP SPEED

Az e-kereskedelem elindításakor tárolja’Fontos, hogy csatlakozzon az internethez, és minél előbb kezdje meg jelenlétének építését.

Az idő értékes, tehát a weboldal-készítő használata nagyszerű módja annak, hogy gyorsan és egyszerűen csatlakozzon az internethez. Ez azt jelenti, hogy olyan platformra van szüksége, amely:

 • Könnyű felvenni és használni
 • Ár-érték arányt nyújt
 • Széles választékot kínál azon jó megjelenésű e-kereskedelmi sablonokból, amelyekből dolgozhat
 • Hasznos eszközöket nyújt, amelyek javítják a munkafolyamatot
 • Minden igényt kielégít

Szóval hogyan lehet összehasonlítani a Wix-et és a BigCommerce-t??

Wix eCommerce

Első lépésként egy e-kereskedelmi áruház működtetése a Wix téren’Feliratkoznod kell a ‘eCommerce’ vagy ‘VIP’ tervek, amelyek kapcsolódnak hozzád ‘Wix üzletek’ (e-kereskedelem és fizetés-feldolgozási kiegészítő).

Egyszer’s rendezve, te’készen áll a webhely felépítésének megkezdésére.

Gyors indítási sablonok

A Wix lenyűgözően sok sablont kínál (az utolsó számnál több mint 500), sokkal kifejezetten az elektronikus áruházak számára optimalizálva. Ezeket a sablonokat az e-kereskedelem bevált gyakorlatainak szem előtt tartásával tervezték, például az ügyfelek egyszerű navigációs lehetőségeit, azaz ezeket a sablonokat úgy tervezték, hogy eladják.

Ez óriási időmegtakarítást jelent, mivel egyszerűen kiválaszthat egy sablont, majd szerkesztheti azt, ahogy tetszik.

Valójában ott van’Semmi sem akadályozza meg annyira vagy kevés változást, amennyit csak akar! Csak frissítheti a képeket és a címsorokat, majd könnyedén elnevezheti napi e-kereskedelmi áruházává!

A Wix szerkesztő

Wix’A szerkesztő itt van’időt fog tölteni az e-kereskedelmi webhely felépítése során.

A szerkesztő rendkívül könnyen használható mindkettőben ‘asztali’ és ‘Mobil’ mód, amely segít vonzó üzlet létrehozásában a felhasználók számára otthon és útközben is, így soha nem kell elmulasztania az eladásokat.

Wix’A Szerkesztő egyszerűen használható’s a ‘Azt kapod amit látsz’ szerkesztő, ami azt jelenti, hogy te’hatékonyan szerkesztheti webhelyét valós időben. Csak húzza és dobja el a szöveget, képeket és funkciókat a kívánt helyre, és pontosan megismételve lesz az élő webhelyen.

Ez jelentősen csökkentheti a tervezési időt, amelyet vállalkozásának más, fontosabb területeire fordíthat.

Wix ADI

Érdemes megfontolni egy kissé útmutatást az e-kereskedelmi áruház online eléréséhez Wix ADI.

A Wix ADI egy gyorsan elinduló webdesign eszköz, amely mesterséges intelligenciát (vagy ehhez hasonlót) használ össze a weboldal első vázlatának elkészítéséhez az Ön számára. Egy feleletválasztós kérdés megválaszolásával, pl. az eladni kívánt termékekkel kapcsolatban a Wix ADI képes tartalom oldalt létrehozni, amelyet kiindulási pontként használhat a Wix szerkesztőben.

Azt’Ez egy ügyes, időtakarékos eszköz, és nagyszerű eszköz lehet kisebb, személyesebb webhelyek számára. Az ön e-kereskedelmi áruházához viszont Ön’Valószínűleg valami lényeges dolgot akarok a kiemelkedéshez.

BigCommerce

Attól a pillanattól kezdve, amikor kinyit BigCommerce, te tudod te’újra egy e-kereskedelmi szakember kezében.

Ott’Nem kell ellenőriznie a tervet, mivel a BigCommerce kizárólag az eladás elősegítésére irányul. De milyen gyorsan segít az online elérésben?

Nem túl gyors indítású beállítás

Amint feliratkozik a BigCommerce-ra, Ön’re elküldött egy bevezető e-mailt, amely tartalmazza az áruházát’webcíme (vagy URL, ha szeretné használni a műszaki kifejezést), valamint egy link a Store indítási útmutató és A vezérlőpult bemutatása hogy segítsen webhelyének csatolás nélkül elindítani.

A BigCommerce néhány nappal később támogatási PIN-kódot és telefonos hívást is biztosít a csapattól. Ez egy igazán szép érintés, amely úgy érzi, mintha a szokásait kívánnák.

Integrált termékek másutt

Egy nagyon hasznos és időtakarékos funkció az a képesség, hogy a termékleltárt – potenciálisan az ügyféllistát is – más platformokról közvetlenül CSV-fájl segítségével importálhatja az új BigCommerce áruházba (a ‘vesszővel elválasztott értékek’ A fájl egy táblázatkezelő típusú, amelyet egy számítógép elolvashat, és adattáblákká, pl. terméklistákkal vagy vevői adatokkal átalakítható).

Tehát ha gyorsan szeretne kereskedni, Lehet, hogy a BigCommerce a leggyorsabb platform, amely előkészíti és működtetheti, ha van’már egy tapasztalt eladó az eBay-en vagy az Etsy-n.

BigCommerce témaszerkesztő

Egy üzlet létrehozása a BigCommerce-n a következő kicsit munkaigényesebb, ha te’újraindítja vállalkozását a semmiből. Szerencsére’számos eszköz biztosított a termékek, a fizetési módok és a marketing megszervezéséhez, mielőtt kiválasztaná a sablont (vagy ‘téma’, a BigCommerce-beszélni).

Mit’még több, szinte minden BigCommerce témák tele vannak olyan e-kereskedelmi funkciókkal, amelyek Önnek vannak’Önnek időt kell töltenie a legtöbb Wix sablon hozzáadásához (ha te’nem e-kereskedelmi sablont választott, azaz).

A Wix Szerkesztővel összehasonlítva azonban a BigCommerce’A témaszerkesztő csak nem’nem érzik magukat barátságosnak vagy intuitívnek.

Az eszközöket egy kicsit nehezebb megtalálni, és míg a drag-and-drop támogatja azokat’Nem pontosan intuitív. Tehát, míg a BigCommerce rendelkezik egy mélyreható szerkesztővel, amely elősegítheti egy nagyon lenyűgöző e-kereskedelmi áruház létrehozását, érdemes megfontolnia, mennyire sokáig tart az Ön webhelyének felépítése, ha küzdi a szükséges eszközök megtalálásával.!

2.GYAKORLATI MINTA

Egy vonzó, mégis felhasználóbarát kialakítás a kulcsa egy nagyszerű e-kereskedelmi webhelynek.

A jól megtervezett webhely nem csupán jó első benyomást kelt, hanem elősegíti az ügyfelek navigálását és arra ösztönzi őket, hogy folytassák a vásárlást.

Mindkét Wix és BigCommerce jól tudják ezt, de ki rendelkezik az előnnyel? enged’megtudja!.

Wix eCommerce

A Wix galériája több mint 500, professzionálisan tervezett sablonból áll, amelyekkel együtt dolgozhat, amely tucatnyi speciális e-kereskedelmi üzlettervet tartalmaz.

A legjobb rész a Wix-ről’s sablonjai az, hogy még akkor is, ha szerkeszti őket, amennyit csak akar, te nem’egyáltalán nem tudnia kell, hogyan kell kódolni!

Előre tervezett sablonok

A sablonnal kezdve kiváló módszer az idő és erőfeszítés megtakarítására. Nemcsak az ügyfelek számára optimalizált, e-kereskedelemben kapható látványtervet kap, hanem a megtakarított idő a vállalkozás más, még fontosabb területeire irányítható.

wix online áruházsablonokWix’Az e-kereskedelem sablonjai ideálisak az időmegtakarításhoz és az online áruház indításához.

Wix többsége’A sablonok ingyenesek, de néhányuk csak a Wix eCommerce vagy VIP előfizetők számára érhető el. Lehet, hogy fizetnie kell bizonyos sablonok elérése érdekében, de biztos lehet benne, hogy még optimálisabbak is, mint az ingyenes sablonok – tökéletes a kezdő online vállalkozó számára, aki a jobb lábon szeretne elindulni..

A Wix e-kereskedelmi sablonjai általában alapvető eszközökkel vannak csomagolva, amelyek elősegítik a termékek hozzáadását, az árak és a szállítás kezelését, valamint a fizetési módok összekapcsolását az alapvető szolgáltatások között..

Jegyzet: Ha egyszer’kiválasztott egy sablont a Wix-en és belépett a szerkesztőbe, majd be van zárva ebbe a sablonba, és nem tudja megváltoztatni.

BigCommerce

BigCommerce témák Lehet, hogy hiányzik a Wix szemet gyönyörködtető pizzája’sablonjai, de mivel kizárólag azoknak a felhasználóknak szól, akik e-kereskedelmi webhelyeket akarnak készíteni – témái ezt tükrözik.

Bár lehet, hogy kevésbé csinosak, mint a Wix’s (természetesen az ingyenes), sok BigCommerce téma az Ön által kínált online kereskedelmi funkciókkal rendelkezik’d vagy saját maga kell hozzáadnia a Wix sablonhoz, vagy teljesen el kell hagynia – tehát ez valós idejű megtakarító lehet, ha Ön’szívesen elkezdi eladni, vagy don’nincs ideje egy bolt teljes tervezésére és fejlesztésére egy alapvető sablonból.

Az eladást segítő sablonok

A BigCommerce közel 100 témát kínál, gondosan kiválasztva és kifejezetten az e-kereskedelmi webhelyek számára.

Ez rendkívül hasznos az e-kereskedelem újoncok vagy független kereskedők számára – nem csak szerkesztheti az üzlet témáját, így jobban tükrözi vállalkozását (például megváltoztathat néhány színt és képet), hanem kiváló inspirációs forrásként is felhasználhatja őket, ha’újra küzdenek a tervezési ötletekért.

Mi’különösen lenyűgözte a gyönyörű, új sorozat ‘Stencil’ témák, amelyek lehetővé teszik dinamikus tárolókat építeni, kódolás nélkül! A Stencil termékcsalád ismeri a Wix felhasználóit, mivel úgy tervezték meg, hogy lehetővé tegyék webhelyed WYSIWYG szerkesztőben történő megtervezését – ez tökéletes a weboldal tervezésének finomításához..

A WYSIWYG szerkesztő használata sokkal gyorsabb és hatékonyabb működési mód, amely sok értékes időt szabadíthat fel – az az idő, amelyet az e-mail marketing vagy a közösségi média hirdetéseinek elsajátítására fordíthat, hogy növelje webhelye forgalmát!

nagykereskedelmi online áruházsablonokA BigCommerce sablonok praktikus e-kereskedelmi funkciókkal vannak csomagolva, hogy a webhely gyorsan működjön!

Az egyik bosszantó dolog a Wix-nél, hogy nem módosíthatja a sablonokat, miután kiválasztotta őket. A BigCommerce azonban lehetővé teszi a témák cseréjét, ahogy tetszik, ami nagyon hasznos webhelyének frissítéséhez vagy új márkájához.

A témák váltása megszünteti a nyomást, hogy azonnal ki kell választania a tökéletesat, így időt vesz igénybe, és tényleg megbizonyosodhat arról, hogy’kiválasztotta a legjobb témát vállalkozása számára.

Azt’Érdemes megjegyezni, hogy a Wix-szel ellentétben a legtöbb BigCommerce téma nem’t ingyen. Az árak akár $ 230-ig is felszállhatnak (a BigCommerce előfizetésed tetejénél!), Így te’Nagyon óvatosan szeretném kiválasztani a témát.

Javasoljuk, hogy kezdjen egy ingyenes sablonnal, majd később frissítse, ha úgy érzi, hogy erre szükség van.

Témák HTML

A BigCommerce teljes jogot ad a webhely HTML és CSS segítségével történő szerkesztésére is. Ehhez letölthet egy témát a számítógépére, testreszabhatja annak kódját offline állapotban a Jegyzettömb vagy más szoftver segítségével, majd újból feltöltheti a témaszerkesztőbe..

Azt’Fontos megjegyezni, hogy ez már vége semmiképpen sem nélkülözhetetlen tudni, hogyan kell kódolni a legtöbbet a BigCommerce sablonból!

3.GYAKORLATI JELLEMZŐK?

A Wix eCommerce és a BigCommerce egyaránt e-kereskedelmi platformok, de különféle felhasználói típusokra vannak szabva. Szeretnénk így gondolkodni:

 • Wix eCommerce – korszerűsített e-kereskedelmi platform a kis és független vállalkozások számára
 • BigCommerce – funkciókban gazdag e-kereskedelmi platform a növekvő és nagyobb vállalkozások számára

Ezt szem előtt tartva hagyja’hasonlítsa össze a párot’Az e-kereskedelem jellemzői.

Wix eCommerce

Lehet, hogy a Wix e-kereskedelem egy visszavágóbb e-kereskedelmi platform, de ez nem így van’Ez azt jelenti, hogy hiányzik beépülő modulok és alkalmazások, hogy maximalizálják a profitszerzési potenciálját.

Több száz okos e-kereskedelmi kiegészítő

A Wix számos hasznos e-kereskedelmi eszközt és alkalmazást csomagol az e-kereskedelmi sablonokkal.

Ez “indítókészlet” az alapvető fontosságú elemek segíthetnek:

 • Kövesse nyomon a megrendeléseket
 • Adók beállítása
 • Állítsa be a szállítási költségeket
 • Csatlakoztassa a fizetési módokat
 • Találja meg online áruházát (a webhely adatainak szerkesztésével javíthatja weboldalát’s SEO)

Lehet, hogy kissé alapvetőnek hangzik, de a kisvállalkozástulajdonosok túlnyomó többsége számára ezek az alapvető eszközök hatalmas segítő kezek lehetnek a vállalkozás irányításában és az üzlet fellendítésében’online jelenlét.

Hogy’Nem azt kell mondanom, hogy tudod’t nem talál fejlettebb e-kereskedelmi funkciókat a Wix-en – természetesen megteheti! Ezek a szolgáltatások sok BigCommerce témában alapvetően megtalálhatók, de ezeknek a gyártóknak a legtöbb részét megtalálhatja a webhelyen történő vadászat révén Wix App Market.

Ezek közül az alkalmazások közül néhány ingyenes, de a legtöbb kiegészítő e-kereskedelmi funkciókat biztosító alkalmazás csak a fizető előfizetők számára érhető el.

A legjobb alkalmazások a munkához

Nyugtató lehet tudni, hogy a Wix további funkciókkal is elérhető, ha szüksége van rájuk, de mi a legjobb e-kereskedelmi alkalmazás, amely elérhető az olyan kezdő vállalkozók számára, mint én és te?

5 legnépszerűbb Wix alkalmazás az online áruházhoz# 1# 2# 3# 4# 5
Etsy Shop (ingyenes):
Integrálja meglévő Etsy áruházát a Wix áruházával. Több webhelyen történő értékesítés remek lehetőség a bevételek növelésére és a különböző háttérrel rendelkező ügyfelek megtalálására.
PayPal gomb (ingyenes és prémium verziók):
Adjon hozzá egy kattintással fizetési gombot az üzletéhez, több mint 25 valuta támogatásával. A PayPal-ot a fogyasztók nagyra becsülik, így annak fizetési módként történő nyújtása minden bizonnyal elősegíti az üzletbe vetett bizalom kiépítését.
LiveChat (ingyenes 30 napos próbaverzió):
Az ügyfelek számára valós időben élő támogatás nyújtása nagyszerű módja a bizalom kiépítésének és az esetleges kérdéseikkel vagy problémákkal való gyors válaszadásnak. Az emberek nagyobb valószínűséggel vásárolnak ismét olyan webhelyeket, ahol jó szolgáltatást kaptak.
Web-Stat (ingyenes és prémium verziók):
Kövesse nyomon és elemezze ügyfeleit’ a származás és a mozgások ezt a hatalmas üzleti eszközt használva. Azt’Kiváló módja annak, hogy megtudja, honnan származik a profit, és hasznos lehet célzott marketing- vagy értékesítési kampányok létrehozásában.
McAfee Secure (ingyenes és prémium verziók):
Ellenőrizze a McAfee biztonsági cég, és nyugodjon meg ügyfelei számára. A biztonság komoly aggodalomra ad okot bárki számára az interneten, tehát a személyes adatainak biztonságos ismerete óriási pluszpont mindenkinek, aki az áruházát látogatja.

BigCommerce

Mint korábban láttuk, a BigCommerce a témák nagy részét olyan hasznos alkalmazásokkal és bővítményekkel tölti be, amelyek számos e-kereskedelmi funkciót biztosítanak. Ehhez adjunk hozzá egy alkalmazáspiacot, valamint az egyéni HTML-írási képességünket, és a BigCommerce e-kereskedelem funkcióinak fedezetében jól ismerteti Önt..

Minden szükséges szerszám, beépített

Lehet, hogy a BigCommerce sablonok hiányoznak a tervezési felületről, de engedd’Ne felejtsük el, hogy amellett, hogy felhívjuk a potenciális vásárlók figyelmét, nekik is eladnunk kell!

Szerencsére a BigCommerce témák szinte az összes értékesítési és marketing funkciót tartalmazzák, amelyekre webhelyén szüksége van. Ez hatalmas idő- és pénzmegtakarítást eredményezhet, ahogy nem’Nem kell időt töltenie arra, hogy extra funkciókat találjon az üzlet számára az alkalmazáspiacon.

Között “alapvető jellemzők” te’Megtalálhatók egy BigCommerce témában:

 • Integráció olyan platformokkal, mint az Amazon, az eBay és a Google Shopping – ideális a potenciális ügyfelek szélesebb körének eléréséhez
 • Készletkövetési és jótállási információk
 • Készletkezelés – beleértve a termékleírás szerkesztését
 • Elhagyott kosár-helyreállítási beállítások és elemzés – kiválóan alkalmas menedzsment ügyfelek megcélzására’t befejezte a vásárlást
 • Kuponkód-létrehozás – nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjünk a régi vevőkkel, vagy újakat tekercseljünk be

Sok további megtalálható “alapvető jellemzők” a Témaszerkesztő eszköztárán.

nagykereskedelmi műszerfalA BigCommerce műszerfal használata termékek hozzáadásához nem sikerült’t könnyebb lenni.

A választás hiánya nyugalmat jelenthet

te’valószínűtlen, hogy több funkcióra lenne szükség, de a BigCommerce egyébként ezeket kínálja App Marketplace. Egyes alkalmazások ingyenesek – például a SurveyMonkey -, míg mások próbaüzem után pénzt fizetnek.

Lehet, hogy a választás nem olyan széles, mint a Wix’, de a hangsúly sokkal szűkebb, minden alkalmazás célja, hogy segítsen az e-kereskedelmi áruház finomításában és a profit növelésében. Az ingyenes próbaverziók fantasztikus módon tesztelhetik a webhely különféle szolgáltatásait és funkcióit, mielőtt eldöntenék, érdemes-e a nehezen megkeresett pénzt költeni.

A BigCommerce kevésbé sokoldalú lehet, mint a Wix (természetesen, ha nem tudja, hogyan kell kódolni), de ennek megvannak az előnyei. A fejlett e-kereskedelmi szolgáltatások körét gondosan választják meg, és a szervezés nagy részét az Ön számára végzik – tehát ott van’Kisebb a veszélye annak, ha véletlenül elviszik, és az üzletébe rengeteg olyan funkciót tölthetnek fel, amelyet nem használ’Tényleg szükség van rá!

4.SITE + TÁROLÁS BIZTONSÁG

Az online biztonság egyre fontosabbá válik a fogyasztók számára, ami azt jelenti, hogy hatalmas prioritást kell tulajdonítania számodra egy online áruház elindításakor. Annak ellenére, hogy mennyire biztonságos az üzlete, legutóbbi kutatásaink kimutatták, hogy mindenki veszélyezteti a számítógépes bűnözést .

Az e-kereskedelmi áruház üzemeltetésekor a legfontosabb biztonsági aggályai a következők:

 • Hogyan tudom biztonságban tartani az ügyfeleimet?
 • Hogyan tudom megőrizni magam?

Tehát, melyik két e-kereskedelmi platformon nyújthat nyugodást?

Wix eCommerce

Világszerte oly sok ügyféllel tartja a Wix mindenki biztonságát?

Ügyfelek számára: Ingyenes SSL és HTTPS titkosítás

A Google előírásainak megfelelően az összes Wix webhely fel van szerelve a Transport Layer Security (TLS) szolgáltatással, és engedélyezve van a HTTPS (Secure HyperText Transfer Protocol) protokollal, amely mind a webhelye oldalainak küldött és fogadott összes adatát titkosítja..

A sima angol nyelven ez azt jelenti, hogy a webhelyére küldött vagy a webhelyére küldött összes adat összekeverve van, és képes’Nem lehet elfogni a hackerek és más snoopers-ek által.

Láthatja, hogy te’a HTTPS védelem alatt áll, ha megnézi a webhely címsorát (URL-sáv). Ha látod egy zöld zár és egy webcím előtaggal egy zöld “https” aztán te’újra borított – egyszerű!

Annak biztosítása, hogy elektronikus áruházát védje a HTTPS az ügyfelek webhelyének biztonságos, megbízható és profi megjelenítésének egyik legjobb módja. Ez elengedhetetlen, ha azt akarja, hogy az emberek jól érezzék magukat azzal, hogy veled költenek pénzt.

A HTTPS alkalmazásához az üzletben be kell kapcsolnia az SSL (Secure Sockets Layer) tanúsítványt, de a Wix általában ezt automatikusan megteszi az Ön számára az áruház beállításakor .

Biztonságot nyújt

Azt’Nemcsak az ügyfelek számára, akiket a számítógépes bűnözés megtámadhat, magának is fedeznie kell.

Így’Jó hír, hogy Wix jelentős része’s A Súgó a saját biztonságának biztosítására szolgál. Például számos rész található az adathalászat elleni védelemről (más néven elkerülve a hamis Wix e-maileket, hogy megkíséreljék megkísérelni téged a hitelkártya adataival), amelyek közül számos az utóbbi években megtette a fordulókat..

Wix szintén szigorú iparági ellenőrzéseket hajtott végre annak érdekében, hogy biztosítsa a saját kártya adatait és a személyes adatokat.

A platform az ISO 27018-nak megfelelő és a PCI DSS (Fizetéskártya-ipari adatbiztonsági szabványok) 1. szintű akkreditációval rendelkezik. Mindkettő tanúsítvánnyal jelzi, hogy a Wix elég biztonságos ahhoz, hogy fontos és személyes adatokat, például hitelkártya-információkat tároljon.

BigCommerce

Az online áruház biztonsága nagy prioritás a BigCommerce számára – ugyanúgy, mint te’d remélem az e-kereskedelem szakembertől.

Ügyfelei számára: Teljes helyszíni titkosítás és automatikus biztonsági mentés

A maximális nyugalom érdekében a teljes BigCommerce webhely PCI DSS tanúsítással rendelkezik, és automatikusan alkalmazza ezeket a szabványokat az online áruházában.

A tanúsítás egyéni rendezése költséges probléma, tehát az a tény, hogy a BigCommerce az Ön számára biztosítja, hasonlóan a Wix-hez, nagyon megnyugtató és hatalmas pluszpont a javára..

A BigCommerce előfizetők akár ingyenes PCI DSS-megfelelőségi tanúsítványt is letölthetnek webhelyük felvételéhez, amely megmutatja az ügyfeleknek, hogy mennyire védettek (nagyszerű lehetőség a bizalom kiépítésére!).

A Wixhez hasonlóan a BigCommerce ingyenes dedikált SSL tanúsítványt is biztosít, hogy ügyfelei titkosíthassanak’ adatok a HTTPS használatával az egész áruházban.

Még további biztonsági intézkedéseket is alkalmazhat a vásárlók védelme érdekében’ nem létező adatok’t jelenleg a Wix eCommerce kínálja.

te’valószínűleg újra ismeri a 3D biztonságot (‘igazolta’) és jelszóval védett fizetési feldolgozó rendszere a saját online vásárlási élményei alapján. A BigCommerce biztosítja az Ön számára’Ez nagyszerű módja az ügyfelek védelmének, még akkor is, ha ez további lépést tesz a pénztárhoz.

Az Ön számára: Automatikus biztonsági mentések és megelőző intézkedések

Az üzleti vállalkozás biztonságának megőrzése érdekében a BigCommerce automatikusan biztonsági másolatot készít adatairól, így boltja biztonságban van, ha hirtelen offline állapotba lép. Ez azt jelenti, hogy ha a villamos energia rossz vihar miatt hal meg, akkor könnyen pihenhet, tudva, hogy minden változtat téged’d Az éppen eltöltött órák biztonságosak és megbízhatóak valahol a BigCommerce szerveren.

Más biztonsági intézkedések kissé túlzottan érzékenyek lehetnek az általuk nyújtott védelem ellenére.

Webhelyének felépítésekor észreveheti, hogy továbbra is kijelentkezik. Ennek oka az, hogy a BigCommerce tiszteletben tartja a PCI DSS olyan szigorú szabványait (pontosan meg kell határozni a 3.2-es verzió 8. követelményét), hogy 15 perc tétlenség után kijelentkezik. Az időtúllépési ablakot két órára is meghosszabbíthatja, ha ez tényleg bosszantja Önt.

Ez az automatikus kijelentkezés fedezheti Önt, ha a számítógépet valamilyen oknál fogva hagyja felügyelet nélkül (nem azt javasoljuk, hogy ezt nyilvános helyen tegye). A szabványok azt is megkövetelik, hogy 90 naponként állítsa vissza a jelszavát, ami egy másik praktikus biztonsági intézkedés a lábujjainak tartására.

5.ÜGYFÉLSZOLGÁLTATÁS

Ha elakad a weboldal tervezésekor, vagy valami nem’Ha úgy működik, ahogy lennie kell, akkor az’Fontos tudni, hogy milyen támogatást nyújt a segítségére.

Ez rendkívül fontos, ha ott van’potenciálisan pénzt, időt és megélhetését a vonalon.

Ez óriási tényezővé teszi az ügyfélszolgálatot annak eldöntésekor, hogy melyik platformon indítja el e-kereskedelmi áruházát.

Wix eCommerce

Világszerte több mint 100 millió felhasználóval rendelkezik’Nem meglepő, ha megtudja, hogy a Wix sok erőforrást szentel annak biztosításához, hogy ügyfelei jól támogassák az ügyfeleket, és tudják, merre kell fordulniuk, ha nehézségekbe kerülnek..

Tippekkel és tanácsokkal teli szerkesztő

A Wix elismeri, hogy mindenkinek segítségre van szüksége egy bizonyos ponton, és hogy a webhely felépítése során elakadás valódi hatást gyakorolhat az e-kereskedelmi vállalkozásra.

Így’Rendkívül hasznos, ha könnyen elérhető eszköztippek vannak a szerkesztőben. Ezek kevés magyarázó beszédbuborék, amelyek akkor jelennek meg, amikor az egérmutatót bármely elem fölé viszi.

Számos súgógomb található, amelyek felbukkanó súgócikkeket nyitnak meg az egyes elemekről – ideálisak a pályán tartáshoz, amikor a mozgás egy kicsit nehézkes

Teljes körű ügyfélszolgálat

Wix’A szerkesztő annyira tele tippekkel, hogy lehet, hogy még a kereshető Wix súgóra sincs szüksége, de’Kiváló forrás sokféle témában.

Felhívhatja a Wix támogatást telefonon is, és visszahívást kérhet (bár ez nem’t 24/7 szolgáltatás), vagy nyújtson be támogatási jegyet. Ha te’Ha fizet egy előfizetőnek, akkor jegyét a sor elejére állítják.

BigCommerce

A BigCommercenak csak egy töredéke lehet a Wix ügyfélbázisának, ám biztos lehet benne, hogy tudja, hogy az ügyfeleknek támogatásra lesz szükségük a bonyolultabb platformon..

Vezetett túra és…

tudsz’elrejteni azt a tényt, hogy a BigCommerce’A szerkesztő elsöprőnek érzi magát Wixhez képest.

Persze, ha először regisztrálsz, vezetsz túrát, de előfordulhat, hogy egy kissé megbotlik, mivel nincsenek dinamikus eszköztippek, amelyek vezetnék Önt. Ott’emellett egyedülálló, magányos link is található a tervezési oldalsó panel alján található oldalakhoz, amelyeket néhány felhasználó számára kissé trükkös lehet észrevenni..

Azt’Érdemes megjegyezni, hogy bár 24 órás telefonos támogatást és élő csevegési lehetőségeket kínálnak, a BigCommerce felhasználók véleménye és visszajelzése nagyon vegyes volt – tehát vigyázzon!

Támogatási közösség

Irgalmasan, a BigCommerce támogatási ismeretek az alap kiváló. Keressen cikkeket, olvassa el a részletes útmutatót, és nézze meg a szórakoztató, informatív BigCommerce University videókat.

Nagyra értékeljük a BigCommerce Közösségi fórumot is, ahol a felhasználók valóban tudják a cuccokat, és szívesen válaszolnak kérdésekre és megosztják ötleteiket.

Ez egy kiváló visszalépés, ha küzdenek a tényleges BigCommerce támogatási csapat elérése érdekében….valójában érdemes lehet átugorni az ügyfélszolgálatot, és egyenesen a fórumok felé haladni!

6.ÉRTÉK Pénzre

Oké, mi’visszatér a végső játékba most és azt’Itt az ideje, hogy fedezze fel az e-kereskedelmi weboldal készítőjének kiválasztásakor az egyik legfontosabb tényezőt: ár-érték arányt

Wix eCommerce

A Wix közismert, hogy különféle prémium terveket kínál. Ugyanakkor, mint mi’mi csak az e-kereskedelem üzletépítőit tekintjük meg ebben a beszélgetésben, mi’Csak azokat az árat vesszük figyelembe, amelyek lehetővé teszik az online értékesítést.

Fejlett e-kereskedelmi eszközök a kávé áráért

A Wix lehetővé teszi, hogy annyi webhelyet hozzon létre, amennyit csak akar, mielőtt egy centet fizetne, ami mindaddig hangzik, amíg rájössz online értékesítésre a Wix-en keresztül fel kell fizetnie a ‘eCommerce’ vagy ‘VIP’ fizetett prémium terv.

Azt’Jó hír, hogy Wix’prémium tervei mindegyik nagyon kiemelkedő értéket kínál.

Egy csésze kávé és egy muffin áráért számos e-kereskedelmi eszközt, sorban lévő támogatást, 10 GB-os tárolást és 20 GB-os sávszélességet kap – ami elegendő tárhely 3000+ nagyfelbontású termékfotóhoz és elég sávszélesség havonta körülbelül 2 millió látogató foglalkozik!

Wix’Az e-kereskedelem előfizetései tucatnyi további prémium sablonhoz, több alkalmazáshoz és számos utalványhoz hozzáférhetnek, amelyek segítenek az üzlet fellendítésében.’jelenléte, például a Google Adword utalványok.

Wix e-kereskedelem árképzési tervek1 év
($ / Hó)e-kereskedelem prémium (kisvállalkozás)VIP (energiafelhasználó)
$ 17
$ 25

BigCommerce

Ha speciális e-kereskedelem-fejlesztési platform lenne, az azt jelenti, hogy a BigCommerce indokolt abban, hogy a felhasználókat többet terhelje, mint a Wix?

Befektetés egy e-kereskedelem szakértői platformjába

A BigCommerce szinte kétszer olyan díjat számít fel, amit a Wix tesz a legolcsóbb e-kereskedelmi tervért, és prémium témái és alkalmazásai nem készülnek’a csomag része.

Röviden, úgy tűnik, hogy nem bölcs – használd a Wix-et, igaz?

Jól, ‘Igen’ ha te’csak egy kis üzlet tervezését tervezi, de ha nem-értelmetlen megközelítést akar az üzleti életben, és arra számít, hogy üzlete meglehetősen nagymértékben növekszik (például 50 terméknél több), akkor a BigCommerce lehet a jobb hosszú távú befektetés.

A BigCommerce tisztán az online kereskedők számára létezik, és annak is a legalapvetőbb terv magában foglalja az Ön speciális e-kereskedelmi funkcióit’ki kell ásniuk Wix-ben’s App Store, amely megkönnyíti az üzlet felépítését. Nézze meg a BigCommerce mélyreható költségeinek bontását, hogy megismerkedhessen az apróságaival.

Még a drága BigCommerce sablonok is jó ár-érték arányt mutathatnak. Kétszáz dollár drágának tűnhet egy szakszerűen megtervezett, mobilra kész e-kereskedelmi sablon számára, de vegye figyelembe ezt a dolgok nagy rendszerében:

Nemcsak az, hogy egy 200 dolláros beruházás egy témába hatalmas előnyt jelent az online áruházban, hanem az Ön készpénzével összehasonlítva’d egy profi weboldal-tervezőnek kell költenie, hogy ugyanazt a végterméket elérje, Ön’valószínűleg több ezer megtakarítást jelent!

Ne felejtse el, hogy 15 napig kipróbálhatja a BigCommerce-t, mielőtt fizetne, tehát megtenné’érdemes vádolni a tesztvezetésre, mielőtt elkötelezi.

BigCommerce árképzési tervek 1 évre
($ / Hó)Normál (alapáruház)Plusz (vállalkozása növekedése és értékesítése)Pro (skálázza vállalkozását)Vállalkozás
$ 29.95
$ 79.95
249,95 $
Egyedi

WIX VS BIGCOMMERCE – ZÁRÓ VERDIKTUM

Ez a cikk hasznosnak bizonyult?

kiemelt blokk

wix vs bigcommerceTehát online vállalkozást szeretne indítani – de oly sok weboldal-készítő közül választhat, honnan tudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára?

Az online áruház számára a megfelelő e-kereskedelmi webhely-készítő kiválasztása nagy döntés, mivel mindegyik különböző funkciókat és előnyöket kínál Önnek, hogy kihasználhassa.

Annak érdekében, hogy sok időt takarítson meg egy képernyőn bámulva és fejfájást keltve, mi’összehasonlítottuk két kedvenc e-kereskedelmi platformunkat egymással, fejjel lefelé fordítva, hogy megnézze, melyik felel meg jobban vállalkozása számára.

Ha a Wix sokoldalúságát kedvező kisvállalkozást választja, vagy egyenesen az e-kereskedelem szakemberéhez, a BigCommerce-hez kell fordulnia?

Az alábbiakban összehasonlítjuk ezt a két weboldal-készítőt az e-kereskedelem szempontjából fontos tényezőkkel – ideértve a sablonokat, a biztonságot és az ár-érték arányt.

ÁTTEKINTÉS VÉGREHAJTÁSA

Kattintson a következő linkekre az egyes szakaszok elolvasásához:

 1. Tárolja a beállítási sebességet
 2. e-kereskedelem sablonok
 3. e-kereskedelem jellemzői
 4. Webhely + áruház biztonság
 5. Vevőszolgálat
 6. A pénz értéke
 7. Záró ítélet

1.STORE SET-UP SPEED

Az e-kereskedelem elindításakor tárolja’Fontos, hogy csatlakozzon az internethez, és minél előbb kezdje meg jelenlétének építését.

Az idő értékes, tehát a weboldal-készítő használata nagyszerű módja annak, hogy gyorsan és egyszerűen csatlakozzon az internethez. Ez azt jelenti, hogy olyan platformra van szüksége, amely:

 • Könnyű felvenni és használni
 • Ár-érték arányt nyújt
 • Széles választékot kínál azon jó megjelenésű e-kereskedelmi sablonokból, amelyekből dolgozhat
 • Hasznos eszközöket nyújt, amelyek javítják a munkafolyamatot
 • Minden igényt kielégít

Szóval hogyan lehet összehasonlítani a Wix-et és a BigCommerce-t??

Wix eCommerce

Első lépésként egy e-kereskedelmi áruház működtetése a Wix téren’Feliratkoznod kell a ‘eCommerce’ vagy ‘VIP’ tervek, amelyek kapcsolódnak hozzád ‘Wix üzletek’ (e-kereskedelem és fizetés-feldolgozási kiegészítő).

Egyszer’s rendezve, te’készen áll a webhely felépítésének megkezdésére.

Gyors indítási sablonok

A Wix lenyűgözően sok sablont kínál (az utolsó számnál több mint 500), sokkal kifejezetten az elektronikus áruházak számára optimalizálva. Ezeket a sablonokat az e-kereskedelem bevált gyakorlatainak szem előtt tartásával tervezték, például az ügyfelek egyszerű navigációs lehetőségeit, azaz ezeket a sablonokat úgy tervezték, hogy eladják.

Ez óriási időmegtakarítást jelent, mivel egyszerűen kiválaszthat egy sablont, majd szerkesztheti azt, ahogy tetszik.

Valójában ott van’Semmi sem akadályozza meg annyira vagy kevés változást, amennyit csak akar! Csak frissítheti a képeket és a címsorokat, majd könnyedén elnevezheti napi e-kereskedelmi áruházává!

A Wix szerkesztő

Wix’A szerkesztő itt van’időt fog tölteni az e-kereskedelmi webhely felépítése során.

A szerkesztő rendkívül könnyen használható mindkettőben ‘asztali’ és ‘Mobil’ mód, amely segít vonzó üzlet létrehozásában a felhasználók számára otthon és útközben is, így soha nem kell elmulasztania az eladásokat.

Wix’A Szerkesztő egyszerűen használható’s a ‘Azt kapod amit látsz’ szerkesztő, ami azt jelenti, hogy te’hatékonyan szerkesztheti webhelyét valós időben. Csak húzza és dobja el a szöveget, képeket és funkciókat a kívánt helyre, és pontosan megismételve lesz az élő webhelyen.

Ez jelentősen csökkentheti a tervezési időt, amelyet vállalkozásának más, fontosabb területeire fordíthat.

Wix ADI

Érdemes megfontolni egy kissé útmutatást az e-kereskedelmi áruház online eléréséhez Wix ADI.

A Wix ADI egy gyorsan elinduló webdesign eszköz, amely mesterséges intelligenciát (vagy ehhez hasonlót) használ össze a weboldal első vázlatának elkészítéséhez az Ön számára. Egy feleletválasztós kérdés megválaszolásával, pl. az eladni kívánt termékekkel kapcsolatban a Wix ADI képes tartalom oldalt létrehozni, amelyet kiindulási pontként használhat a Wix szerkesztőben.

Azt’Ez egy ügyes, időtakarékos eszköz, és nagyszerű eszköz lehet kisebb, személyesebb webhelyek számára. Az ön e-kereskedelmi áruházához viszont Ön’Valószínűleg valami lényeges dolgot akarok a kiemelkedéshez.

BigCommerce

Attól a pillanattól kezdve, amikor kinyit BigCommerce, te tudod te’újra egy e-kereskedelmi szakember kezében.

Ott’Nem kell ellenőriznie a tervet, mivel a BigCommerce kizárólag az eladás elősegítésére irányul. De milyen gyorsan segít az online elérésben?

Nem túl gyors indítású beállítás

Amint feliratkozik a BigCommerce-ra, Ön’re elküldött egy bevezető e-mailt, amely tartalmazza az áruházát’webcíme (vagy URL, ha szeretné használni a műszaki kifejezést), valamint egy link a Store indítási útmutató és A vezérlőpult bemutatása hogy segítsen webhelyének csatolás nélkül elindítani.

A BigCommerce néhány nappal később támogatási PIN-kódot és telefonos hívást is biztosít a csapattól. Ez egy igazán szép érintés, amely úgy érzi, mintha a szokásait kívánnák.

Integrált termékek másutt

Egy nagyon hasznos és időtakarékos funkció az a képesség, hogy a termékleltárt – potenciálisan az ügyféllistát is – más platformokról közvetlenül CSV-fájl segítségével importálhatja az új BigCommerce áruházba (a ‘vesszővel elválasztott értékek’ A fájl egy táblázatkezelő típusú, amelyet egy számítógép elolvashat, és adattáblákká, pl. terméklistákkal vagy vevői adatokkal átalakítható).

Tehát ha gyorsan szeretne kereskedni, Lehet, hogy a BigCommerce a leggyorsabb platform, amely előkészíti és működtetheti, ha van’már egy tapasztalt eladó az eBay-en vagy az Etsy-n.

BigCommerce témaszerkesztő

Egy üzlet létrehozása a BigCommerce-n a következő kicsit munkaigényesebb, ha te’újraindítja vállalkozását a semmiből. Szerencsére’számos eszköz biztosított a termékek, a fizetési módok és a marketing megszervezéséhez, mielőtt kiválasztaná a sablont (vagy ‘téma’, a BigCommerce-beszélni).

Mit’még több, szinte minden BigCommerce témák tele vannak olyan e-kereskedelmi funkciókkal, amelyek Önnek vannak’Önnek időt kell töltenie a legtöbb Wix sablon hozzáadásához (ha te’nem e-kereskedelmi sablont választott, azaz).

A Wix Szerkesztővel összehasonlítva azonban a BigCommerce’A témaszerkesztő csak nem’nem érzik magukat barátságosnak vagy intuitívnek.

Az eszközöket egy kicsit nehezebb megtalálni, és míg a drag-and-drop támogatja azokat’Nem pontosan intuitív. Tehát, míg a BigCommerce rendelkezik egy mélyreható szerkesztővel, amely elősegítheti egy nagyon lenyűgöző e-kereskedelmi áruház létrehozását, érdemes megfontolnia, mennyire sokáig tart az Ön webhelyének felépítése, ha küzdi a szükséges eszközök megtalálásával.!

2.GYAKORLATI MINTA

Egy vonzó, mégis felhasználóbarát kialakítás a kulcsa egy nagyszerű e-kereskedelmi webhelynek.

A jól megtervezett webhely nem csupán jó első benyomást kelt, hanem elősegíti az ügyfelek navigálását és arra ösztönzi őket, hogy folytassák a vásárlást.

Mindkét Wix és BigCommerce jól tudják ezt, de ki rendelkezik az előnnyel? enged’megtudja!.

Wix eCommerce

A Wix galériája több mint 500, professzionálisan tervezett sablonból áll, amelyekkel együtt dolgozhat, amely tucatnyi speciális e-kereskedelmi üzlettervet tartalmaz.

A legjobb rész a Wix-ről’s sablonjai az, hogy még akkor is, ha szerkeszti őket, amennyit csak akar, te nem’egyáltalán nem tudnia kell, hogyan kell kódolni!

Előre tervezett sablonok

A sablonnal kezdve kiváló módszer az idő és erőfeszítés megtakarítására. Nemcsak az ügyfelek számára optimalizált, e-kereskedelemben kapható látványtervet kap, hanem a megtakarított idő a vállalkozás más, még fontosabb területeire irányítható.

wix online áruházsablonokWix’Az e-kereskedelem sablonjai ideálisak az időmegtakarításhoz és az online áruház indításához.

Wix többsége’A sablonok ingyenesek, de néhányuk csak a Wix eCommerce vagy VIP előfizetők számára érhető el. Lehet, hogy fizetnie kell bizonyos sablonok elérése érdekében, de biztos lehet benne, hogy még optimálisabbak is, mint az ingyenes sablonok – tökéletes a kezdő online vállalkozó számára, aki a jobb lábon szeretne elindulni..

A Wix e-kereskedelmi sablonjai általában alapvető eszközökkel vannak csomagolva, amelyek elősegítik a termékek hozzáadását, az árak és a szállítás kezelését, valamint a fizetési módok összekapcsolását az alapvető szolgáltatások között..

Jegyzet: Ha egyszer’kiválasztott egy sablont a Wix-en és belépett a szerkesztőbe, majd be van zárva ebbe a sablonba, és nem tudja megváltoztatni.

BigCommerce

BigCommerce témák Lehet, hogy hiányzik a Wix szemet gyönyörködtető pizzája’sablonjai, de mivel kizárólag azoknak a felhasználóknak szól, akik e-kereskedelmi webhelyeket akarnak készíteni – témái ezt tükrözik.

Bár lehet, hogy kevésbé csinosak, mint a Wix’s (természetesen az ingyenes), sok BigCommerce téma az Ön által kínált online kereskedelmi funkciókkal rendelkezik’d vagy saját maga kell hozzáadnia a Wix sablonhoz, vagy teljesen el kell hagynia – tehát ez valós idejű megtakarító lehet, ha Ön’szívesen elkezdi eladni, vagy don’nincs ideje egy bolt teljes tervezésére és fejlesztésére egy alapvető sablonból.

Az eladást segítő sablonok

A BigCommerce közel 100 témát kínál, gondosan kiválasztva és kifejezetten az e-kereskedelmi webhelyek számára.

Ez rendkívül hasznos az e-kereskedelem újoncok vagy független kereskedők számára – nem csak szerkesztheti az üzlet témáját, így jobban tükrözi vállalkozását (például megváltoztathat néhány színt és képet), hanem kiváló inspirációs forrásként is felhasználhatja őket, ha’újra küzdenek a tervezési ötletekért.

Mi’különösen lenyűgözte a gyönyörű, új sorozat ‘Stencil’ témák, amelyek lehetővé teszik dinamikus tárolókat építeni, kódolás nélkül! A Stencil termékcsalád ismeri a Wix felhasználóit, mivel úgy tervezték meg, hogy lehetővé tegyék webhelyed WYSIWYG szerkesztőben történő megtervezését – ez tökéletes a weboldal tervezésének finomításához..

A WYSIWYG szerkesztő használata sokkal gyorsabb és hatékonyabb működési mód, amely sok értékes időt szabadíthat fel – az az idő, amelyet az e-mail marketing vagy a közösségi média hirdetéseinek elsajátítására fordíthat, hogy növelje webhelye forgalmát!

nagykereskedelmi online áruházsablonokA BigCommerce sablonok praktikus e-kereskedelmi funkciókkal vannak csomagolva, hogy a webhely gyorsan működjön!

Az egyik bosszantó dolog a Wix-nél, hogy nem módosíthatja a sablonokat, miután kiválasztotta őket. A BigCommerce azonban lehetővé teszi a témák cseréjét, ahogy tetszik, ami nagyon hasznos webhelyének frissítéséhez vagy új márkájához.

A témák váltása megszünteti a nyomást, hogy azonnal ki kell választania a tökéletesat, így időt vesz igénybe, és tényleg megbizonyosodhat arról, hogy’kiválasztotta a legjobb témát vállalkozása számára.

Azt’Érdemes megjegyezni, hogy a Wix-szel ellentétben a legtöbb BigCommerce téma nem’t ingyen. Az árak akár $ 230-ig is felszállhatnak (a BigCommerce előfizetésed tetejénél!), Így te’Nagyon óvatosan szeretném kiválasztani a témát.

Javasoljuk, hogy kezdjen egy ingyenes sablonnal, majd később frissítse, ha úgy érzi, hogy erre szükség van.

Témák HTML

A BigCommerce teljes jogot ad a webhely HTML és CSS segítségével történő szerkesztésére is. Ehhez letölthet egy témát a számítógépére, testreszabhatja annak kódját offline állapotban a Jegyzettömb vagy más szoftver segítségével, majd újból feltöltheti a témaszerkesztőbe..

Azt’Fontos megjegyezni, hogy ez már vége semmiképpen sem nélkülözhetetlen tudni, hogyan kell kódolni a legtöbbet a BigCommerce sablonból!

3.GYAKORLATI JELLEMZŐK?

A Wix eCommerce és a BigCommerce egyaránt e-kereskedelmi platformok, de különféle felhasználói típusokra vannak szabva. Szeretnénk így gondolkodni:

 • Wix eCommerce – korszerűsített e-kereskedelmi platform a kis és független vállalkozások számára
 • BigCommerce – funkciókban gazdag e-kereskedelmi platform a növekvő és nagyobb vállalkozások számára

Ezt szem előtt tartva hagyja’hasonlítsa össze a párot’Az e-kereskedelem jellemzői.

Wix eCommerce

Lehet, hogy a Wix e-kereskedelem egy visszavágóbb e-kereskedelmi platform, de ez nem így van’Ez azt jelenti, hogy hiányzik beépülő modulok és alkalmazások, hogy maximalizálják a profitszerzési potenciálját.

Több száz okos e-kereskedelmi kiegészítő

A Wix számos hasznos e-kereskedelmi eszközt és alkalmazást csomagol az e-kereskedelmi sablonokkal.

Ez “indítókészlet” az alapvető fontosságú elemek segíthetnek:

 • Kövesse nyomon a megrendeléseket
 • Adók beállítása
 • Állítsa be a szállítási költségeket
 • Csatlakoztassa a fizetési módokat
 • Találja meg online áruházát (a webhely adatainak szerkesztésével javíthatja weboldalát’s SEO)

Lehet, hogy kissé alapvetőnek hangzik, de a kisvállalkozók túlnyomó többsége számára ezek az alapvető eszközök hatalmas segítő kézként szolgálhatnak a vállalkozás irányításához és az üzlet fellendítéséhez’online jelenlét.

Hogy’Nem azt kell mondanom, hogy tudod’t nem talál fejlettebb e-kereskedelmi funkciókat a Wix-en – természetesen megteheti! Ezek a szolgáltatások sok BigCommerce témában alapvetően megtalálhatók, de ezeknek a gyártóknak a legtöbb részét megtalálhatja a webhelyen történő vadászat révén Wix App Market.

Ezek közül az alkalmazások közül néhány ingyenes, de a legtöbb kiegészítő e-kereskedelmi funkciókat biztosító alkalmazás csak a fizető előfizetők számára érhető el.

A legjobb alkalmazások a munkához

Nyugtató lehet tudni, hogy a Wix további funkciókkal is elérhető, ha szüksége van rájuk, de mi a legjobb e-kereskedelmi alkalmazás, amely elérhető az olyan kezdő vállalkozók számára, mint én és te?

5 legnépszerűbb Wix alkalmazás az online áruházhoz# 1# 2# 3# 4# 5
Etsy Shop (ingyenes):
Integrálja meglévő Etsy áruházát a Wix áruházával. Több webhelyen történő értékesítés remek lehetőség a bevételek növelésére és a különböző háttérrel rendelkező ügyfelek megtalálására.
PayPal gomb (ingyenes és prémium verziók):
Adjon hozzá egy kattintással fizetési gombot az üzletéhez, több mint 25 valuta támogatásával. A PayPal-ot a fogyasztók nagyra becsülik, így annak fizetési módként történő nyújtása minden bizonnyal elősegíti az üzletbe vetett bizalom kiépítését.
LiveChat (ingyenes 30 napos próbaverzió):
Az ügyfelek számára valós időben élő támogatás nyújtása nagyszerű módja a bizalom kiépítésének és az esetleges kérdéseikkel vagy problémákkal való gyors válaszadásnak. Az emberek nagyobb valószínűséggel vásárolnak ismét olyan webhelyeket, ahol jó szolgáltatást kaptak.
Web-Stat (ingyenes és prémium verziók):
Kövesse nyomon és elemezze ügyfeleit’ a származás és a mozgások ezt a hatalmas üzleti eszközt használva. Azt’Kiváló módja annak, hogy megtudja, honnan származik a profit, és hasznos lehet célzott marketing- vagy értékesítési kampányok létrehozásában.
McAfee Secure (ingyenes és prémium verziók):
Ellenőrizze a McAfee biztonsági cég, és nyugodjon meg ügyfelei számára. A biztonság komoly aggodalomra ad okot bárki számára az interneten, tehát a személyes adatainak biztonságos ismerete óriási pluszpont mindenkinek, aki az áruházát látogatja.

BigCommerce

Mint korábban láttuk, a BigCommerce a témák nagy részét olyan hasznos alkalmazásokkal és bővítményekkel tölti be, amelyek számos e-kereskedelmi funkciót biztosítanak. Ehhez adjunk hozzá egy alkalmazáspiacot, valamint az egyéni HTML-írási képességünket, és a BigCommerce e-kereskedelem funkcióinak fedezetében jól ismerteti Önt..

Minden szükséges szerszám, beépített

Lehet, hogy a BigCommerce sablonok hiányoznak a tervezési felületről, de engedd’Ne felejtsük el, hogy amellett, hogy felhívjuk a potenciális vásárlók figyelmét, nekik is eladnunk kell!

Szerencsére a BigCommerce témák szinte az összes értékesítési és marketing funkciót tartalmazzák, amelyekre webhelyén szüksége van. Ez hatalmas idő- és pénzmegtakarítást eredményezhet, ahogy nem’Nem kell időt töltenie arra, hogy extra funkciókat találjon az üzlet számára az alkalmazáspiacon.

Között “alapvető jellemzők” te’Megtalálhatók egy BigCommerce témában:

 • Integráció olyan platformokkal, mint az Amazon, az eBay és a Google Shopping – ideális a potenciális ügyfelek szélesebb körének eléréséhez
 • Készletkövetési és jótállási információk
 • Készletkezelés – beleértve a termékleírás szerkesztését
 • Elhagyott kosár-helyreállítási beállítások és elemzés – kiválóan alkalmas menedzsment ügyfelek megcélzására’t befejezte a vásárlást
 • Kuponkód-létrehozás – nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjünk a régi vevőkkel, vagy újakat tekercseljünk be

Sok további megtalálható “alapvető jellemzők” a Témaszerkesztő eszköztárán.

nagykereskedelmi műszerfalA BigCommerce műszerfal használata termékek hozzáadásához nem sikerült’t könnyebb lenni.

A választás hiánya nyugalmat jelenthet

te’valószínűtlen, hogy több funkcióra lenne szükség, de a BigCommerce egyébként ezeket kínálja App Marketplace. Egyes alkalmazások ingyenesek – például a SurveyMonkey -, míg mások próbaüzem után pénzt fizetnek.

Lehet, hogy a választás nem olyan széles, mint a Wix’, de a hangsúly sokkal szűkebb, minden alkalmazás célja, hogy segítsen az e-kereskedelmi áruház finomításában és a profit növelésében. Az ingyenes próbaverziók fantasztikus módon tesztelhetik a webhely különféle szolgáltatásait és funkcióit, mielőtt eldöntenék, érdemes-e a nehezen megkeresett pénzt költeni.

A BigCommerce kevésbé sokoldalú lehet, mint a Wix (természetesen, ha nem tudja, hogyan kell kódolni), de ennek megvannak az előnyei. A fejlett e-kereskedelmi szolgáltatások körét gondosan választják meg, és a szervezés nagy részét az Ön számára végzik – tehát ott van’Kisebb a veszélye annak, ha véletlenül elviszik, és az üzletébe rengeteg olyan funkciót tölthetnek fel, amelyet nem használ’Tényleg szükség van rá!

4.SITE + TÁROLÁS BIZTONSÁG

Az online biztonság egyre fontosabbá válik a fogyasztók számára, ami azt jelenti, hogy hatalmas prioritást kell tulajdonítania számodra egy online áruház elindításakor. Annak ellenére, hogy mennyire biztonságos az üzlete, legutóbbi kutatásaink kimutatták, hogy mindenki veszélyezteti a számítógépes bűnözést .

Az e-kereskedelmi áruház üzemeltetésekor a legfontosabb biztonsági aggodalmainak a következőknek kell lenniük:

 • Hogyan tudom biztonságban tartani az ügyfeleimet?
 • Hogyan tudom megőrizni magam?

Tehát, melyik két e-kereskedelmi platformon nyújthat nyugodást?

Wix eCommerce

Világszerte oly sok ügyféllel tartja a Wix mindenki biztonságát?

Ügyfelek számára: Ingyenes SSL és HTTPS titkosítás

A Google előírásainak megfelelően az összes Wix webhely fel van szerelve a Transport Layer Security (TLS) szolgáltatással, és engedélyezve van a HTTPS (Secure HyperText Transfer Protocol) protokollal, amely mind a webhelye oldalainak küldött és fogadott összes adatát titkosítja..

A sima angol nyelven ez azt jelenti, hogy a webhelyére küldött vagy a webhelyére küldött összes adat összekeverve van, és képes’Nem lehet elfogni a hackerek és más snoopers-ek által.

Láthatja, hogy te’a HTTPS védelem alatt áll, ha megnézi a webhely címsorát (URL-sáv). Ha látod egy zöld zár és egy webcím előtaggal egy zöld “https” aztán te’újra borított – egyszerű!

Annak biztosítása, hogy elektronikus áruházát védje a HTTPS az ügyfelek webhelyének biztonságos, megbízható és profi megjelenítésének egyik legjobb módja. Ez elengedhetetlen, ha azt akarja, hogy az emberek jól érezzék magukat azzal, hogy veled költenek pénzt.

A HTTPS alkalmazásához az üzletben be kell kapcsolnia az SSL (Secure Sockets Layer) tanúsítványt, de a Wix általában ezt automatikusan megteszi az Ön számára az áruház beállításakor .

Biztonságot nyújt

Azt’Nemcsak az ügyfelek számára, akiket a számítógépes bűnözés megtámadhat, magának is fedeznie kell.

Így’Jó hír, hogy Wix jelentős része’s A Súgó a saját biztonságának biztosítására szolgál. Például számos rész található az adathalászat elleni védelemről (más néven elkerülve a hamis Wix e-maileket, hogy megkíséreljék megkísérelni téged a hitelkártya adataival), amelyek közül számos az utóbbi években megtette a fordulókat..

Wix szintén szigorú iparági ellenőrzéseket hajtott végre annak érdekében, hogy biztosítsa a saját kártya adatait és a személyes adatokat.

A platform az ISO 27018-nak megfelelő és a PCI DSS (Fizetéskártya-ipari adatbiztonsági szabványok) 1. szintű akkreditációval rendelkezik. Mindkettő tanúsítvánnyal jelzi, hogy a Wix elég biztonságos ahhoz, hogy fontos és személyes adatokat, például hitelkártya-információkat tároljon.

BigCommerce

Az online áruház biztonsága nagy prioritás a BigCommerce számára – ugyanúgy, mint te’d remélem az e-kereskedelem szakembertől.

Ügyfelei számára: Teljes helyszíni titkosítás és automatikus biztonsági mentés

A maximális nyugalom érdekében a teljes BigCommerce webhely PCI DSS tanúsítással rendelkezik, és automatikusan alkalmazza ezeket a szabványokat az online áruházában.

A tanúsítás egyéni rendezése költséges probléma, tehát az a tény, hogy a BigCommerce az Ön számára biztosítja, hasonlóan a Wix-hez, nagyon megnyugtató és hatalmas pluszpont a javára..

A BigCommerce előfizetők akár ingyenes PCI DSS-megfelelőségi tanúsítványt is letölthetnek webhelyük felvételéhez, amely megmutatja az ügyfeleknek, hogy mennyire védettek (nagyszerű lehetőség a bizalom kiépítésére!).

A Wixhez hasonlóan a BigCommerce ingyenes dedikált SSL tanúsítványt is biztosít, hogy ügyfelei titkosíthassanak’ adatok a HTTPS használatával az egész áruházban.

Még további biztonsági intézkedéseket is alkalmazhat a vásárlók védelme érdekében’ nem létező adatok’t jelenleg a Wix eCommerce kínálja.

te’valószínűleg újra ismeri a 3D biztonságot (‘igazolta’) és jelszóval védett fizetési feldolgozó rendszere a saját online vásárlási élményei alapján. A BigCommerce biztosítja az Ön számára’Ez nagyszerű módja az ügyfelek védelmének, még akkor is, ha ez további lépést tesz a pénztárhoz.

Az Ön számára: Automatikus biztonsági mentések és megelőző intézkedések

Az üzleti vállalkozás biztonságának megőrzése érdekében a BigCommerce automatikusan biztonsági másolatot készít adatairól, így boltja biztonságban van, ha hirtelen offline állapotba lép. Ez azt jelenti, hogy ha a villamos energia rossz vihar miatt hal meg, akkor könnyen pihenhet, tudva, hogy minden változtat téged’d Az éppen eltöltött órák biztonságosak és megbízhatóak valahol a BigCommerce szerveren.

Más biztonsági intézkedések kissé túlzottan érzékenyek lehetnek az általuk nyújtott védelem ellenére.

Webhelyének felépítésekor észreveheti, hogy továbbra is kijelentkezik. Ennek oka az, hogy a BigCommerce tiszteletben tartja a PCI DSS olyan szigorú szabványait (pontosan meg kell határozni a 3.2-es verzió 8. követelményét), hogy 15 perc tétlenség után kijelentkezik. Az időtúllépési ablakot két órára is meghosszabbíthatja, ha ez tényleg bosszantja Önt.

Ez az automatikus kijelentkezés fedezheti Önt, ha a számítógépet valamilyen oknál fogva hagyja felügyelet nélkül (nem azt javasoljuk, hogy ezt nyilvános helyen tegye). A szabványok azt is megkövetelik, hogy 90 naponként állítsa vissza a jelszavát, ami egy másik praktikus biztonsági intézkedés a lábujjainak tartására.

A biztonság győztese: BigCommerce

Mindkét eszköz biztosítja, hogy az online áruház a lehető legbiztonságosabb legyen – az Ön és az ügyfelek számára.

azonban, A BigCommerce még néhány beépített e-kereskedelem-biztonsági funkciót kínál, mint például a 3DSecure, és így a Wix enyhén él a biztonságon.

5.ÜGYFÉLSZOLGÁLTATÁS

Ha elakad a weboldal tervezésekor, vagy valami nem’Ha úgy működik, ahogy lennie kell, akkor az’Fontos tudni, hogy milyen támogatást nyújt a segítségére.

Ez rendkívül fontos, ha ott van’potenciálisan pénzt, időt és megélhetését a vonalon.

Ez óriási tényezővé teszi az ügyfélszolgálatot annak eldöntésekor, hogy melyik platformon indítja el e-kereskedelmi áruházát.

Wix eCommerce

Világszerte több mint 100 millió felhasználóval rendelkezik’Nem meglepő, ha megtudja, hogy a Wix sok erőforrást szentel annak biztosításához, hogy ügyfelei jól támogassák az ügyfeleket, és tudják, merre kell fordulniuk, ha nehézségekbe kerülnek..

Tippekkel és tanácsokkal teli szerkesztő

A Wix elismeri, hogy mindenkinek segítségre van szüksége egy bizonyos ponton, és hogy a webhely felépítése során elakadás valódi hatást gyakorolhat az e-kereskedelmi vállalkozásra.

Így’Rendkívül hasznos, ha könnyen elérhető eszköztippek vannak a szerkesztőben. Ezek kevés magyarázó beszédbuborék, amelyek akkor jelennek meg, amikor az egérmutatót bármely elem fölé viszi.

Számos súgógomb található, amelyek felbukkanó súgócikkeket nyitnak meg az egyes elemekről – ideálisak a pályán tartáshoz, amikor a mozgás egy kicsit nehézkes

Teljes körű ügyfélszolgálat

Wix’A szerkesztő annyira tele tippekkel, hogy lehet, hogy még a kereshető Wix súgóra sincs szüksége, de’Kiváló forrás sokféle témában.

Felhívhatja a Wix támogatást telefonon is, és visszahívást kérhet (bár ez nem’t 24/7 szolgáltatás), vagy nyújtson be támogatási jegyet. Ha te’Ha fizet egy előfizetőnek, akkor jegyét a sor elejére állítják.

BigCommerce

A BigCommercenak csak egy töredéke lehet a Wix ügyfélbázisának, ám biztos lehet benne, hogy tudja, hogy az ügyfeleknek támogatásra lesz szükségük a bonyolultabb platformon..

Vezetett túra és…

tudsz’elrejteni azt a tényt, hogy a BigCommerce’A szerkesztő elsöprőnek érzi magát Wixhez képest.

Persze, ha először regisztrálsz, vezetsz túrát, de előfordulhat, hogy egy kissé megbotlik, mivel nincsenek dinamikus eszköztippek, amelyek vezetnék Önt. Ott’emellett egyedülálló, magányos link is található a tervezési oldalsó panel alján található oldalakhoz, amelyeket néhány felhasználó számára kissé trükkös lehet észrevenni..

Azt’Érdemes megjegyezni, hogy bár 24 órás telefonos támogatást és élő csevegési lehetőségeket kínálnak, a BigCommerce felhasználók véleménye és visszajelzése nagyon vegyes volt – tehát vigyázzon!

Támogatási közösség

Irgalmasan, a BigCommerce támogatási ismeretek az alap kiváló. Keressen cikkeket, olvassa el a részletes útmutatót, és nézze meg a szórakoztató, informatív BigCommerce University videókat.

Nagyra értékeljük a BigCommerce Közösségi fórumot is, ahol a felhasználók valóban tudják a cuccokat, és szívesen válaszolnak kérdésekre és megosztják ötleteiket.

Ez egy kiváló visszalépés, ha küzdenek a tényleges BigCommerce támogatási csapat elérése érdekében….valójában érdemes lehet átugorni az ügyfélszolgálatot, és egyenesen a fórumok felé haladni!

Tekintse meg a BigCommerce ügyfélszolgálat és Wix ügyfélszolgálat valamint az oktatóanyagok és a közösségi fórumok.

Nyertes a támogatásban és támogatásban: Wix eCommerce

Wix nyer, ha tanácsot ad bárhol, ahol kattint – Csak úgy érzi magát’újra jó kezekben van. Annak ismerete, hogy megbízható ügyfélszolgálatot nyújt Önnek, amely segít minimalizálni a webhelyek esetleges leállását, sok nyomást gyakorolhat Önre, és segíthet csökkenteni a bevételre gyakorolt ​​bármilyen hatást..

A BigCommerce kevésbé megbocsátó lehet, összehasonlítva. A platform kedvesen szól, hogy felhív minket az Atlanti-óceán felől, hogy kéretlen segítséget nyújtson a következő lépésekhez, de az’Hiányzik a szerkesztõn belüli támogatás, és hogy támaszkodnia kell a harmadik felek szakembereire, akik még nem dolgoznak’t igény szerint elérhető, mint egy valódi ügyfél-támogatási lehetőség, ez valódi bukás.

6.ÉRTÉK Pénzre

Oké, mi’visszatér a végső játékba most és azt’Itt az ideje, hogy fedezze fel az e-kereskedelmi weboldal készítőjének kiválasztásakor az egyik legfontosabb tényezőt: ár-érték arányt

Wix eCommerce

A Wix közismert, hogy különféle prémium terveket kínál. Ugyanakkor, mint mi’mi csak az e-kereskedelem üzletépítőit tekintjük meg ebben a beszélgetésben, mi’Csak azokat az árat vesszük figyelembe, amelyek lehetővé teszik az online értékesítést.

Fejlett e-kereskedelmi eszközök a kávé áráért

A Wix lehetővé teszi, hogy annyi webhelyet hozzon létre, amennyit csak akar, mielőtt egy centet fizetne, ami mindaddig hangzik, amíg rájössz online értékesítésre a Wix-en keresztül fel kell fizetnie a ‘eCommerce’ vagy ‘VIP’ fizetett prémium terv.

Azt’Jó hír, hogy Wix’prémium tervei mindegyik nagyon kiemelkedő értéket kínál.

Egy csésze kávé és egy muffin áráért számos e-kereskedelmi eszközt, sorban lévő támogatást, 10 GB-os tárolást és 20 GB-os sávszélességet kap – ami elegendő tárhely 3000+ nagyfelbontású termékfotóhoz és elég sávszélesség havonta körülbelül 2 millió látogató foglalkozik!

Wix’Az e-kereskedelem előfizetései tucatnyi további prémium sablonhoz, több alkalmazáshoz és számos utalványhoz hozzáférhetnek, amelyek segítenek az üzlet fellendítésében.’jelenléte, például a Google Adword utalványok.

Wix e-kereskedelem árképzési tervek1 év
($ / Hó)e-kereskedelem prémium (kisvállalkozás)VIP (energiafelhasználó)
$ 17
$ 25

Wix’árazási tervei – Szerezd meg a Wix mindegyikét’Prémium tervei praktikus útmutatónkkal.

BigCommerce

Ha speciális e-kereskedelem-fejlesztési platform lenne, az azt jelenti, hogy a BigCommerce indokolt abban, hogy a felhasználókat többet terhelje, mint a Wix?

Befektetés egy e-kereskedelem szakértői platformjába

A BigCommerce szinte kétszer olyan díjat számít fel, amit a Wix tesz a legolcsóbb e-kereskedelmi tervért, és prémium témái és alkalmazásai nem készülnek’a csomag része.

Röviden, úgy tűnik, hogy nem bölcs – használd a Wix-et, igaz?

Jól, ‘Igen’ ha te’csak egy kis üzlet tervezését tervezi, de ha nem-értelmetlen megközelítést akar az üzleti életben, és arra számít, hogy üzlete meglehetősen nagymértékben növekszik (például 50 terméknél több), akkor a BigCommerce lehet a jobb hosszú távú befektetés.

A BigCommerce tisztán az online kereskedők számára létezik, és annak is a legalapvetőbb terv magában foglalja az Ön speciális e-kereskedelmi funkcióit’ki kell ásniuk Wix-ben’s App Store, amely megkönnyíti az üzlet felépítését. Nézze meg a BigCommerce mélyreható költségeinek bontását, hogy megismerkedhessen az apróságaival.

Még a drága BigCommerce sablonok is jó ár-érték arányt mutathatnak. Kétszáz dollár drágának tűnhet egy szakszerűen megtervezett, mobilra kész e-kereskedelmi sablon számára, de vegye figyelembe ezt a dolgok nagy rendszerében:

Nemcsak az, hogy egy 200 dolláros beruházás egy témába hatalmas előnyt jelent az online áruházban, hanem az Ön készpénzével összehasonlítva’d egy profi weboldal-tervezőnek kell költenie, hogy ugyanazt a végterméket elérje, Ön’valószínűleg több ezer megtakarítást jelent!

Ne felejtse el, hogy 15 napig kipróbálhatja a BigCommerce-t, mielőtt fizetne, tehát megtenné’érdemes vádolni a tesztvezetésre, mielőtt elkötelezi.

BigCommerce árképzési tervek 1 évre
($ / Hó)Normál (alapáruház)Plusz (vállalkozása növekedése és értékesítése)Pro (skálázza vállalkozását)Vállalkozás
$ 29.95
$ 79.95
249,95 $
Egyedi

BigCommerce árképzési terv felülvizsgálata – További árazási részletekért tekintse meg a részletes útmutatónkat.

Nyertes az ár-érték arányért: Wix eCommerce

Wix eCommerce nyeri a győzelmet a jobb értéket képviselő harcban.

Nem csak a Wix’A havi tervek olcsóbbak, mint a BigCommerce-nál, de nem kell’Nem kell több száz dollárt befektetnie minden egyes további témába – ezeket felszabadítja a előfizetés. Emellett hozzáférést biztosít a Wix további alkalmazásaihoz és további bónuszokhoz, amelyek segítségével valódi lövést ad a boltban.

A BigCommerce drágább, és nagyobb, átfogóbb online áruházakra irányul, és az árak ezt tükrözik. Nem sok olvasónk lesz olyan szakaszban, ahol szükség van egy vállalati szintű tervre, tehát Wix’Az ésszerűsített e-kereskedelem kínál nyerni.

WIX VS BIGCOMMERCE – ZÁRÓ VERDIKTUM

Rögtön, hadd’s legyél őszinte: A Wix olcsóbb és könnyebben használható, mint a BigCommerce.

Ez teszi Wix-et egyértelmű választássá, ha te’Új vállalkozás, induló vállalkozás vagy független kereskedő, a nulláról kezdve. Azt’Ez is egy jó lehetőség, ha’újra egy tapasztalt eBay vagy Etsy eladó.

Wix’Az szerkesztő könnyebben használható, intuitívabb és támogatóbb az eszköztippeknek köszönhetően, míg a kínált e-kereskedelmi tervek lényegesen olcsóbbak, mint a BigCommerce.’s

A Wix emellett szélesebb körű vonzó sablonokat kínál, amelyek polcolt, de kreatív élményt nyújtanak az Ön kirakatához.

BigCommerce, másrészt egy komolyabb e-kereskedelmi platform, amely növekvő és közepes-nagy vállalkozások számára szól.

Ez az áraikat, eszközöket és sablonjaikat teljesen más kontextusba helyezi, mint a Wix’s. Tehát ha azt szeretné, hogy egy méretezhető üzlet megfeleljen a magasztos ambícióinak, jól megismerje az e-kereskedelem funkcióit, és potenciálisan ismerje a HTML-t – akkor a BigCommerce megéri az extra befektetést.

Mivel azonban sok olvasónk valószínűleg kisebb vagy független e-kereskedelmi üzleteket üzemeltet, a Wix e-kereskedelmet a BigCommerce előtt kell helyeznünk ebben a konkrét beszélgetésben..

Próbálja ki a Wix e-kereskedelmet ingyen

Próbálja ki 15 napig a BigCommerce Free alkalmazást

Ez a cikk hasznosnak bizonyult?

Kérdés – Hasznos volt ez a beszélgetés? Hagy egy megjegyzést az alábbiakhoz.

Ismersz valakit, aki profitálhat ebből a megbeszélésből? Küldje el nekik ezt az oldalt, vagy kattintson a bal oldali megosztás gombra.

te’Segítünk nekünk azáltal, hogy elterjesztjük a szót a weboldalunkon, és te’Segítek nekik!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map