Wix vs Négyzet | 4 dolog, amit tudni kell, mielőtt elkezdené


Íme a 4 elem, amelyet figyelembe kell vennie a Wix vs Squarespace kiértékelésekor:

Wix

Squarespace

Látogasson el a Wix Visit Squarespace oldalra Legfontosabb választás felső
Legjobb Choice Wix


Wix

Összesített értékelés

9.4 a 10-ből

Squarespace

Összesített értékelés

8.6 tízből

összefoglalás

Wix:

A Wix a legjobb webhely-készítő a piacon. Azt’Rendkívül könnyen használható, kombinálva egy egyszerű drag and drop szerkesztőt lenyűgöző sablonokkal, valamint a szolgáltatások és az alkalmazások nagy választékával. Ez teszi a kezdő programokat tökéletesen lehetővé, hogy professzionális, stílusos weboldalt hozzanak létre. Teljesen ingyenes weblapot építhet fel a Wix-en, de érdemes frissíteni az egyik fizetett tervére, hogy nagyobb funkcionalitást biztosítson webhelyének..

Squarespace:

A Squarespace egy modern és kifinomult weboldal-készítő, amely kiváló minőségű, karcsú és stílusos sablonjai miatt különösen vonzó a hirdetések számára. Ez ideálissá teszi azokat, akik művészetüket vagy fotósokat szeretnék bemutatni. A négyzet nem’olyan kezdőbarát, mint a Wix – a szekcióalapú szerkesztőjének kicsit hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy megszokja -, de a 14 napos ingyenes próbaverziója sok időt biztosíthat neked az út megtanulására..

Olvass tovább

Sablon tervek

Wix:

A Wix több mint 500 professzionális megjelenésű sablont kínál Önnek, amelyek közül sokféle iparágból választhat, mint például a vállalkozások & szolgáltatások, online áruház, fényképezés, vendéglátás, dizájn, portfólió, blog, zene, stb. Így könnyen megtalálja a megfelelő dizájnt, amely megfelel az Ön weboldalának..

Az összes sablon nagyon professzionális megjelenésű és előre kitöltött a javasolt tervezési elrendezésekkel, így a futásba léphet, anélkül, hogy aggódnia kellene a tartalom elrendezésének felépítése mellett..

Tehát ha nem biztos benne, hogyan lehet a weblapot legjobban megtervezni, ez egy igazán nagyszerű szolgáltatás az Ön számára. Csak annyit kell tennie, hogy lecseréli a javasolt tartalmat a sajátjára, vagy mozgatja a tartalmat, hogy elkészítse saját egyedi dizájnját.

Megjegyzés: A Wix fejlett mobil felhasználói felülettel és szerkesztővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a saját mobil kialakításának testreszabását. Ez nagyszerű, ha azt akarja, hogy webhelye kissé eltérően jelenjen meg a mobil és a táblagépek képernyőjén, mint az asztali verzió.

Az egyik fejlett szolgáltatás, amely igazán tetszik, hogy a Wix lehetővé teszi a tartalom elrejtését, ha nem akarja, hogy a mobiltelefonon megjelenjen – rugalmasságot biztosítva ezzel, amit meg szeretne osztani a látogatókkal (főleg a mobil kijelzők valósághűen korlátozottak a valódi megjelenítésért) birtok).

A Wix sablonplatformjának egyik hátránya, hogy ha egyszer kiválaszt egy sablont, akkor nem fogja tudni megváltoztatni a sablonokat anélkül, hogy újra meg kellene hoznia a tartalmat. Tehát annak ellenére, hogy megváltoztathatja a terveket, nem tudja átvinni a tartalmat egyik sablonról a másikra.

Ennek fő oka az a tény, hogy szó szerint húzhat & a webhely bármely részét elveheti (a Squarespace strukturáltabb, és nem teszi lehetővé a tartalom szabad elhelyezését bárhol). Az ilyen tervezési szabadság mellett a korlátozás az, hogy nem vihet át tartalmat sablonból sablonba. Tehát feltétlenül válassza ki a legjobb sablont, mielőtt elkezdené!

Squarespace:

Annak ellenére, hogy a Squarespace csak több mint 40 tervezősablont és több mint 20 borítólap-mintát kínál (a Wix 500+ mintájához viszonyítva), mindegyik gyönyörűen megtervezett, és azt a benyomást keltheti a látogatók számára, hogy több ezer dollárt költöttek webhelyének egyedi kialakításához..

A Wix-kel ellentétben a Squarespace átvette a "minőség a mennyiség felett" megközelítés a sablongyűjteményükben. Tehát, bár sokkal kevesebb közül választhat, a Squarespace sablonok, amelyeket végül használ, nagyon jó minőségűek. A Wix nagy sablongyűjteményéhez képest hátránya, hogy kevesebb esélye van megtalálni a kívánt dizájnt..

A Wixhez hasonlóan a Squarespace vállalkozásokat, online áruházakat, portfóliókat, zenét, éttermeket stb. Is kínál, így felfedezheti kedvenc sablontervét javaslataik alapján.

A Squarespace összes sablonja teljesen mobilra reagál. Ez azt jelenti, hogy webhelye szépen jelenik meg az összes mobil eszközön anélkül, hogy ujját kellene emelnie. Az összes tartalma automatikusan igazodik a mobil képernyőhöz.

Ezeknek a sablonoknak az a hátránya, hogy nem tudja ellenőrizni, hogy a tartalma miként jelenik meg a mobileszközökön (a Wix megadja neked ezt a rugalmasságot). Ennek az az előnye, hogy kevésbé kell tennie és aggódnia, mivel webhelyének mobil kijelzőjével automatikusan gondoskodik.

A Squarespace segítségével szabadon módosíthatja a sablonokat, és az összes meglévő tartalma automatikusan átkerül az új sablonba. Ennek az az előnye, hogy ha át akarja vizsgálni a tervét (egy másik sablon kiválasztásával), akkor csak ki kell választania az új mintát, egy kicsit meg kell változtatnia az elrendezést, és elkészült vagy..

Olvass tovább

Egyszerű használat

Wix:

A Wix az egyik legegyszerűbb weboldal-készítő a piacon.

Ez egy a "tiszta" ellenállás & eldobhatja a felhasználói felületet, így szó szerint bármilyen tartalmat (például képeket, szöveget, gombokat, diavetítéseket, közösségi gombokat stb.) elhelyezhet webhelyén bárhol, mindezt anélkül, hogy be kellene írni egy sor sort.

Mint ilyen, nagyon sok kreatív szabadságod van & ellenőrzése a tervezés felett, nagyon kevés tartalmi elhelyezési korlátozással.

Ahol a Wix szintén kitűnő, hogy a súgógombok mindenütt megtalálhatók, amikor először megtanulják, hogyan kell használni a webhely-készítőt.

Tehát ha nem biztos benne, hogyan működik egy eszköz, akkor közvetlenül az eszköz mellett vannak könnyen érthető oktatóprogramok, és nem kell új ablakot megnyitnia a Súgóba való eljutáshoz (az alábbiakban részletesebben olvashatják a támogatást). Ez az első webhely felépítését nagyon kellemes élménnyé teszi.

Squarespace:

A Négyzet szóköz is húzza & csepp webhely-készítő, így elkészítheti webhelyét a kódsor megérintése nélkül.

Mint azonban a fentiekben említésre került, a platformuk kissé strukturáltabb, így bár a tartalom köré húzhatja, az összes tartalmat egymás mellé kell helyezni, vagy egymásra kell helyezni. Tehát inkább egy moduláris épületélmény, ahol a rendszer automatikusan "patent" a tartalmadat a helyére.

Míg a Wix esetén a tartalmat bárhová eldobhatja a képernyőn, és ott marad (platformjuk nem mozgatja a tartalmat, és bepattan a helyére). Tehát a Squarespace tartalomelhelyezése ebben az értelemben kissé korlátozott.

Összességében a Squarespace még mindig meglehetősen könnyen használható, bár ennek valamivel magasabb a tanulási görbéje. De ha egyszer megkaptad, ez egy igazán kellemes weboldal-készítő.

Olvass tovább

Felhasználói támogatás

Wix:

A Wix többféle csatornán keresztül nyújt ügyfélszolgálatot, többek között telefonon, e-mailben, fórumon és súgón keresztül.

Súgójuk nagyon átfogó, írásbeli, kép- és videofelvételekkel. Nagyon önkiszolgáló, és a legtöbb kérdésére válaszokat találhat.

A Wix ismét kényelmesen elhelyezte a súgó gombokat tökéletes helyzetekben a felhasználói felület körül, így valóban az, hogy kattintson a gombokra, hogy többet megtudjon az egyes eszközökről.

Ha valamivel több kézfogásra van szüksége, bármikor telefonálhatja őket 6: 00–17: 00 között. De ha a telefonos ügyfélszolgálat egy adott időpontban foglalt, akkor ütemezheti a támogatási találkozót számukra, hogy visszahívják Önt. Az Ön számára az az előnye, hogy nem kell sorban ülnie és sorban várakoznia (ami mindannyian nem kedvelünk!), Másrészt az energiáját másra tudja irányítani..

Tehát egy kicsit olyan, mint egy portaszolgálat, és véleményünk szerint érdemes feliratkozni prémium tervükre (bővebben alább).

Ne feledje, hogy bármikor e-mailt küldhet nekik.

Squarespace:

A Squarespace egy dedikált, 24 órás ügyfélszolgálatot nyújt Önnek, hogy válaszoljon kérdéseire, ha bármilyen kérdése van.

24 órás e-mail támogatást nyújtanak (amelyre 1 órán belül válaszolnak), felhasználói útmutatókat (videó & szöveg), élő csevegés (hétfőtől péntekig, 15:00 – 20:00 között), valamint a fórum támogatása.

Még nincsenek telefonos támogatási rendszerük felállítva, így a Wix határozottan kínál egy kicsit személyesebb szolgáltatást ebből a szempontból.

De ne feledje, hogy a Squarespace nagyon gyorsan (24 órán keresztül, a hét 7 napján) válaszol e-maileire, és munkanaponként rendelkezik élő csevegési funkcióval..

Olvass tovább

Árképzési tervek

Wix:

A Wix 6 különféle tervet kínál Önnek – ingyenes, a Connect Domain $ 4.08 / hónap, a Combo $ 9.75 / hónap, a korlátlan USD 12.92 / hónap, az e-kereskedelem $ 16.58 / hónap, a VIP $ 24.92 / hó. Minél magasabb a terv, annál több eszköz van & a kapott szolgáltatások.

Vegye figyelembe, hogy a Wix hirdetést jelenít meg az Ön webhelyén, ha ingyenes vagy Csatlakozási domain tervet használ. Tehát ha azt akarja, hogy webhelye sajátként jelenjen meg, akkor feltétlenül frissítsen a Combo tervre vagy annál újabbra. A Squarespace legalacsonyabb terve egy teljes weboldal felépítéséhez havonta 12 dollár, kissé nagyobb, mint a Wix Combo terve..

Az egyik dolog, amit tudnia kell, hogy a Wix-nek eltérő sávszélesség-eltérése van a különböző tervekhez. Egyszerűsítve: gondolj a sávszélességre, hogy mekkora energiát igényel a Wix, hogy a látogatók körülnézhessenek az Ön webhelyén. A képek, videók, szövegek stb. Betöltése után kezdődik a sávszélesség.

Tehát ha egy nagyobb weboldal létrehozását tervezi (sok oldal / tartalom), és arra számít, hogy jó számú látogató érkezik az Ön webhelyére, azt javaslom, hogy frissítsen a Wix magasabb szintű terveire.

Egy másik dolog, amelyet figyelembe kell venni a Wix terveinek értékelésekor, a portás-szerű támogató csapat. Az Ön személyes támogatási szolgáltatásaiért is fizet, amelyek véleményünk szerint messze megmutatják webhelyének felépítését & nagyszerű tapasztalata van ezzel egyidőben.

Squarespace:

A Squarespace négy különböző árcsomagot kínál (személyes 12 dollár / hónap, üzlet 18 dollár / hó, Basic Store 26 dollár / hó, Advanced Store 40 dollár / hó). A Wixhez hasonlóan minél magasabb a terv, annál több eszközt kap.

Vegye figyelembe, hogy a Squarespace nem rendelkezik ingyenes tervvel. 14 napos ingyenes próbaidőszakot kínálnak Önnek, és el kell döntenie, hogy frissítsen-e valamelyik fizetett tervükre. Ha nem, akkor nem fogja tudni folytatni a szolgáltatásaik használatát. A 14 nap elegendő időt biztosít Önnek annak meghatározására, hogy a Squarespace megfelelő-e az Ön számára. Van egy hivatalos ajánlatkódunk, amely 10% -ot spórol meg bármilyen Squarespace terv árán, ha úgy dönt, hogy frissít.

A Squarespace korlátlan sávszélességet kínál minden tervükön, tehát határozottan kevésbé korlátozó a Wix-hez képest. Feliratkozhat a legalacsonyabb szintre, és nem kell aggódnia, hogy elfogy a sávszélesség-engedély.

Ne feledje, hogy ha aláírja a Squarespace fizetős terveit, beléphet a 24 órás, dedikált ügyfélszolgálatba, 1 órás válaszidővel & élő chat. Tehát nem csak a webhely felépítésének fizetéséért fizet, hanem nagyszerű szolgáltatásokat / támogatást is kap az út során.

Olvass tovább

Következtetés

Wix:

Több mint 500 ingyenes dizájnsablonnal közül választhat, amelyek közül a Wix valóban széles sablonokat kínál számos iparágban. Tehát ha konkrét megjelenése van szem előtt, vagy csak szüksége van valamilyen tervezési ihletésre, akkor te’Sokkal könnyebb időm lesz ezt megtalálni Wix-szel. a “tiszta” ellenállás & A drop builder lehetővé teszi a tartalom szó szerint bárhová elhelyezését, és pontos irányítást ad a tervezés felett.

A Wix barátságosabb felhasználói felülettel és sokkal alacsonyabb tanulási görbével rendelkezik, mint a Squarespace. Ezt támasztja alá az átfogó súgója is, és a súgógombokat nagyon kényelmes helyekre helyezi a webhely készítésének folyamatában.

Don’Ne felejtsük el, hogy a Wix telefonos támogatást is kínál Önnek, ami fantasztikus. Árképzési szempontból, Wix’A prémium tervei nagyon hasonlóak a Squarespace-hez’s. Csak tisztában kell lennie azzal a hátránnyal, amelyet megtehet’Ne módosítsa a sablonokat anélkül, hogy tartalmát újra kellene építenie.

Squarespace:

Squarespace’A sablonok a weboldal-készítők körében a legtisztább és professzionális megjelenésű minták. A formatervezés iránti figyelem itt nyilvánvaló, és ha jól használja a sablonokat, akkor webhelye valóban csúcsminőségű lehet.

Ha webhelyét a Squarespace-rel állítja elő, akkor az Ön mobiltelefonjára fog reagálni, így az’Minden mobil eszközön nagyon jól megjelenik. Bár a Squarespacenek kissé magasabb a tanulási görbéje a Wixhez képest, ha egyszer megkapja a dolgok dolgát,’Ez nagyon egyszerű és kellemes használni. A Squarespace ezen kívül 24 órás, egy órás e-mail támogatást és élő csevegést is kínál.

Melyik népszerűbb?

Noha ez egy nagyon hiábavaló mutató, úgy gondoljuk, hogy hasznos lehet, ha a Wix vagy a Squarespace között választ: Ha megnézi a Google Trendst, látni fogja, hogy a Wix határozottan sokkal szélesebb körben keresett, mint a Squarespace – ami azt sugallja, hogy azok jobb márkás és népszerűbb. A Wix-nek több mint 3,7 millió fizető felhasználója van (a nyilvánosan elérhető adatok szerint), ami arra utal, hogy sok felhasználó elégedett / elégedett a Wix-szel’szolgáltatásai.

Mivel a Squarespace egy magánvállalat, csak azt tették közzé, hogy több mint egymillió fizető ügyfelük van. Ez tehát a tényleges fizető felhasználók összehasonlítását itt nem értelmezi. Ne felejtse el, hogy ezek csak referenciapontok, és valójában döntenie kellene’kipróbáltam mindkét weboldal-készítőt (mindkettő szabadon kipróbálhatja).

Olvass tovább

Áttekintés

9.4 a 10-ből

Látogasson el a Wix-be
Tekintse meg a Wix áttekintést

8.6 tízből

Látogasson el a Squarespace oldalra
Tekintse meg a Négyzet alakú áttekintés átfogó értékelését Mi ez?

Átfogó értékelésünk az összes értékelés összesített átlagos pontszámán alapul.

Miért számít ez??

Pontozásaink áttekinthető áttekintést nyújtanak Önnek arról, hogy mely szolgáltatás nyújtja a legjobb szolgáltatásokat, értéket és még sok minden mást.

Összehasonlítás wix 4,7 / 5 négyzettér 4,3 / 5 Bezárás

Figyelembe véve a többi weboldal-készítőt?

Vessen egy pillantást a Weboldalkészítő összehasonlító diagram, vagy vesz egy ingyenes kvíz hogy megtudja, mely weboldal-készítő felel meg az Ön igényeinek.

Ha nem biztos abban, hogy a Weebly megfelelő-e Önnek, akkor nézd meg a mi oldalt A legjobb webhelykészítő ajánlások és útmutató, hogyan válasszuk ki a legjobbat.

Lásd még a A weboldal-készítők összehasonlító diagramja részletesebb különbségeket

Nem biztos benne, mely weboldal-készítő működik a legjobban az Ön számára? Próbálja ki Weboldal-készítő megfelelő kvíz

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me