Wix vs Squarespace 2020 | 9 különbség, amelyet tudnia kell

Wix vs négyzet


A Wix és a Squarespace két népszerű weboldal készítő, amelyek lehetővé teszik a saját weboldal létrehozását fejlett (vagy akár közepes) technikai ismeretek nélkül..

Wix tökéletes kezdőknek – ez’Könnyen kezelhető, és rengeteg kreatív szabadságot kínál. Másrészről, Squarespace karcsú és modern, a legjobb formatervezésű a piacon. Egy délután közzétehet egy Wix-webhelyet, míg a Squarespace jobb a kreatívok számára, ha egy ideje van a kezükben.

Összességében a Wix a jobb sokoldalú építő. És mi’nemcsak ezt az ítéletet kihúzzuk a vékony levegőből – órákat töltünk minden felülvizsgált platformon. Megvizsgáljuk a funkciókat, a könnyű használatot, az árakat, a súgót és a támogatást, a SEO-t és a dizájnt. Tesztelésünk során Wix pontszámot 5-ből 4,7, a Squarespace-t pedig 5,3-ból 5,3-ot kapott.

Kíváncsi, hogy a Wix és a Squarespace miként végeztek mindegyik területet? Vessen egy pillantást ezekre az építőkre’ az alábbi csillagbesorolások:

Itt láthatod’nem sok benne, de általánosságban a Wix-et ajánljuk a Squarespace fölött.

Általános használatra a Wix a jobb webhely-készítő. Alkalmasabb kezdőknek, és több száz teljesen testreszabható sablonnal a Wix mindenki számára megtalál valamit. De igazad van neked? Tudja meg, miként merülünk be a Wix vs Squarespace összehasonlításba.

Contents

További információ

 • Olvassa el a teljes Wix-áttekintést, hogy többet megtudjon erről a kezdőbarát építőről.
 • Olvassa el a teljes négyzettér áttekintést, hogy mélyebben megvizsgálja annak jellemzőit.
 • Olvassa el a Wix Árszabási Áttekintést a terv és az árak bontásáról.
 • Olvassa el a Négyzet alakú árképzési áttekintésünket, hogy megtudja, melyik az Ön számára legmegfelelőbb árai.
 • Van kérdése? Ugrás egyenesen a Wix vs Squarespace oldalra: GYIK

1

Könnyű használat: Amely még kezdőbarátabb?

A Wix és a Squarespace egyaránt drag and drop webhely-készítők. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen kiválasztja a kívánt elemet (például szövegmezőket, képeket és térképeket), és húzza oda, ahova tart’szeretné, ha az Ön oldalán helyezkedik el. Dobd oda oda, és hé presto – ezt’Így fog kinézni, miután a webhelyet közzéteszik.

Wix egy “tiszta” drag-and-drop építő, ami azt jelenti, hogy valóban bármit eldobhat, amit csak akar, bárhová is. A négyzet nem’pontosan ugyanaz – megteheti’Ne húzza az elemeket olyan szabadon, mint a Wix segítségével. Ez azt jelenti, hogy egy kicsit tovább tart a megszokás.

Tesztelésünk során Wix szerezte a gólt 4,3 csillag az 5-ből a könnyű használat érdekében, a sima drag and drop szerkesztő miatt. Squarespace’A szekció alapú kialakítás sokkal nagyobb kihívást jelent, vagyis az 5 csillagból csak 3,3-at kapott.

Hogyan értük el ezeket a pontozásokat? Jól, felkértük a felhasználókat, hogy teszteljék a Wix-t és a Squarespace-t, és pontosan megmondják, mit gondoltak. Mi’beillesztett néhány idézetet, tehát nem’csak ki kell mondanunk a szót!

Wix Egyszerű használat

A kezdőbarátnak nem kellene’t unalmasat jelent, de ez a weboldal-készítők sokainak nehéz megragadni a dolgát. Szerencsére Wix elsajátította a szórakoztató, kreatív eszközöket a kezdőknek és a technikusoknak egyaránt.

Wix’A drag-and-drop szerkesztő nagy sláger volt a legtöbb felhasználó számára:

“A drag and drop funkció kiváló, lehetővé téve a gyors és egyszerű újratervezést.”

Ha nem’Ha szeretne húzni és dobni, hogy felépítse az oldalt, akkor hagyhatja, hogy a Wix az Ön számára csinálja Mesterséges tervezési intelligencia (Wix ADI).

wix vs négyzet alakú wix adiA Wix ADI saját választása alapján percek alatt létrehoz egy testreszabott weboldalt. Később szerkesztheti webhelyét, és kísérletezhet különböző stílusokkal.

A négyzetterület használata egyszerű

A Squarespace műszakibb, mint a Wix, és nem’nem szabad feláldozni semmilyen kreatív szabadságot, vagy tompítania lenyűgöző vonásait. Emiatt csak egy kicsit tovább tart, hogy megismerkedjünk, mint a Wix-szel.

Mint láthatja, mégis’Ez még mindig nagyon egyszerűen használható, ha türelme vagy kis technikai magabiztossága van:

Ez volt az, amit egy felhasználónknak el kellett mondania a Squarespace használatáról:

“El tudom képzelni, hogy ha egyszer’Ha elegendő időt töltött annak kidolgozására, hogy egyes elemek miként működnek, a Squarespace nagyon egyszerűen használható. Csak ki kell dolgoznia, hogy hol kattintson rá, ha X-et akar használni, vagy melyik funkció segít az Y-nél.”

Azt’Érdemes tölteni az időt, ha egyszer megtanulja magát’lépjen be a szerkesztőbe, mivel professzionális megjelenésű webhelyet hozhat létre anélkül, hogy soha beírt volna egy sor sort. Ha a Squarespace is rendelkezik saját AI eszközzel’d inkább ezt megtenni.

Wix vs Squarespace: Könnyű használat – Ítélet

A Wix könnyebben használható, mint a Squarespace. Az egyszerűbb drag-and-drop szerkesztő és az opcionális Wix ADI szolgáltatás sokkal kezdőbarátabbá teszi, mint a Squarespace. Bár egyikük sem igényel műszaki ismereteket, a Wix-rel sokkal gyorsabban kapcsolódhat online, míg a Squarespace hosszabb időt vesz igénybe a megszokáshoz.

További információ

 • Olvassa el a Wix szerkesztő vs Wix ADI hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb
 • Kipróbálni szeretné a kódolást, de nem biztos abban, hol kezdje? Nézd meg Kódolás kezdőknek útmutató további információkért

2

Rugalmas tervezés: Ki kínál több kreatív irányítást?

te’Van egy nagyszerű ötlet egy weboldal létrehozására, és most meg kell öltöznie, hogy a világ felálljon és odafigyeljen. Hány sablon közül lehet választani? Válthat később egy másikra? Le fogják-e koptatni a zoknit? enged’megtudja!

Wix sablonok: A tények

 • 510+ sablon, amely közül választhat a különböző iparágak között ‘Üzleti‘ nak nek ‘Egészség & Wellness‘
 • Nagyon profi
 • Miután kiválasztott egy sablont, a webhely újbóli felépítése nélkül nem módosíthatja’tartalma – tehát óvatosan válasszon!
 • Az összes Wix sablon teljesen mobilra reagál, és egy külön, fejlett mobil szerkesztő támogatja

Wix vs Squarespace - Wix sablonokKattintson a Wix megtekintéséhez’s sablonok

Négyzet alakú sablonok: A tények

 • Rugalmas tervezés (nagyszerű mobiltelefonokhoz és táblagépekhez)
 • Több mint 60 csiszolt és gyönyörűen kialakított sablon több iparágban
 • Bármikor megváltoztathatja webhelyének sablonjait (a tartalom nem veszik el)

Wix vs Squarespace - SS sablonokKattintson a Négyzet megjelenítéséhez’s sablonok

Tervezés fejről fejre: Hogyan hasonlítják össze?

A Wix lenyűgöző sablonkészlettel rendelkezik, amelyek mindegyike vonzó és alapot ad a professzionális megjelenésű weboldal számára. Ők’válaszd az összes mobil alkalmazást, és szállítsd be a mobil szerkesztőt, így testreszabhatják az asztali és a mobil nézetet.

Amikor a sablonokat illeti, a Squarespace a lenyűgöző és modern dizájn verhetetlen bajnoka. Ez egy klasszikus eset a minőség felett a mennyiségen; Lehet, hogy a Squarespace kisebb tartományban van, mint a Wix, de minden sablont professzionális tervezők készítettek. És természetesen ők’Minden mobil reagál.

négyzet alakú legjobb sablonokA Squarespace számos tiszta, modern és stílusos sablonnal rendelkezik

Ha egyszerűen átnézi ezeket a sablonokat, elmondhatja, hogy a Squarespace csapata sok időt és erőfeszítést fektetett ezek kidolgozásába.

Squarespace’fölénye a kutatási tesztelésünk során – 5-ből lenyűgöző 4,6 csillagot kapott! Rugalmas, kapcsolható, modern és jól megtervezett, négyzet alakú tér’A sablonok megérdemlik minden kapott csillagot. Wix az 5-ből 3,5-et szerzett, ami még mindig nagyon tiszteletreméltó, és számos jó megjelenésű témát tükröz.

testreszabás

Míg a Wix és a Squarespace is nagyszerű sablonokkal rendelkezik, ön’újra meg akarja tenni őket a sajátjaival.

A Wix ezt nagyon egyszerűvé teszi az egyszerű drag and drop szerkesztővel. Cserélhet szöveget és képeket, hozzáadhat diavetítéseket, és rengeteg cseppbe léphet a kapcsolattartási űrlapokban, mindössze néhány kattintással!

Ennek bizonyítására Wix-et vettünk egy centrifugálásra:

A Squarespace rengeteg kreatív szabadságot biztosít a sablon felett. Nagyon sok szolgáltatás tartozik bele, tehát igen’Még mindig jó ötlet kiválasztani azt, amelyik megfelel az Ön webhelyének, és hihetetlenül jól néz ki.

Ha igazán szeretné testreszabni webhelyét a Squarespace segítségével, megteheti! te’nem csak a drag and drop-ra korlátozódik, “azt kapod amit látsz” szerkesztés, és ez a lehetőségek egy egész világát nyitja meg. A Négyzettel’s A CSS Szerkesztő például megváltoztathatja a betűkészleteket, a színeket és a háttereket, hogy azok teljesen egyedi legyenek.

Sablonok váltása

A Wix használatának egyik legnagyobb hátránya, hogy egyszer te vagy’kiválasztotta a sablonját, és felhasználja webhelyének közzétételére, tudsz’t kapcsolja be. te’Újra kell építened a tartalmat, ha más megjelenést szeretnél adni a webhelyedre, ami időigényes és hamis.

A Squarespace viszont lehetővé teszi, hogy bármikor megváltoztassa a sablont. A meglévő tartalmadat automatikusan átviszi az új sablonba, bár te’Valószínűleg kissé meg kell változtatnia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legjobban néz ki.

négyzet tér váltó sablonokA Squarespace lehetővé teszi több sablon telepítését az előnézeti és a szerkesztési lehetőségekhez a váltás előtt, és a sablonokat válthatja akkor is, ha webhelye élő..

Még több sablont is telepíthet a Squarespace segítségével, azaz szerkesztheti és előnézete megváltoztathatja az új sablonokat. Ez sokkal könnyebbé teszi a márkanevek és az arcbemutatók webhelyének növekedését és fejlődését.

Wix vs Squarespace: Rugalmas tervezés – Ítélet

A Squarespace rugalmasabb kialakítású. Minőséget kínál mennyiségi szempontból, rengeteg testreszabási lehetőséget és rugalmasságot biztosít az ásókban. A Wix-nek több mint 500 vonzó, testreszabható sablonja van, de a Squarespace-lel ellentétben megteheti’Ne váltson át a sablonra, amint a webhely élő. Squarespace’A sablontervek szintén ennyire lenyűgözőek.

További információ

 • Olvassa el részletesenNégyzetterület-sablonok áttekintése hogy megtudja’s a tervezési álma
 • Preferálja a Wix-et’s tervei? Nézd meg Wix sablonok áttekintése hogy mélyebben megvizsgálja választásait
 • Keresi a portfóliójának legjobb terveit? a A legjobb portfólió-webhely-készítő áttekintése megmondja a legjobb opciókat a piacon

3

Funkciók és eszközök: Mit fog tenni az Ön webhelye??

Azt’Elég izgalmas, csak egy weboldal készítése. De ha egyszer’elsajátította a menü szerkesztését és több oldal létrehozását’Lépni akarok még egy lépéssel, és hozzá kell adni néhány hozzászólást a webhelyedhez. Hogy’ahol a szolgáltatások és az eszközök megjelennek.

A testreszabási eszközök segítségével diavetítéseket és galériákat adhat hozzá, betűtípusok százai közül választhat, és egyedi színeket hozhat létre az oldaldizájnokhoz. De nem így van’ne állj meg itt…

A funkciók mindent megtehetnek, kezdve a webhely hatékony e-kereskedelmi eszközének biztosításával, azaz online értékesítéstől kezdve a testreszabott e-mailekig, amelyekkel webhelyét népszerűsítheti. Mi’Egy másodperc múlva bekerülök azokba.

Mind a Wix, mind a Squarespace rengeteg beépített funkcióval és eszközzel érkezik, amelyek webhelyének extra lyukasztást nyújtanak. Valójában a Négyzet’Jellemzői a piacon található egyik legjobbak, míg a Wix szinte hatalmas számú eszköz közül választhat.

De ha egy lépéssel tovább akar lépni, felvehet alkalmazásokat.

A Wix-nek saját dedikált App Marketje van, amely a Wix által készített alkalmazásokat, valamint a harmadik felek alkalmazásaival is rendelkezik. Ott’s ingyenes és fizetett alkalmazások keveréke – összesen több mint 200! Ez lehetőséget ad arra, hogy megválaszthassa azokat a szolgáltatásokat, amelyek a webhely növekedésének leginkább megfelelőek.

Wix alkalmazás piaconA Wix App Market lehetővé teszi extra funkcionalitás hozzáadását webhelyéhez, gond nélkül.

Időközben a négyzet nem’t nincs App Store-ja. Valamennyi szolgáltatás házon belül van kialakítva, és már be van építve a szerkesztőbe az Ön számára. Ez azt jelenti, hogy mindent, amire szükség van a webhely felépítéséhez, növekedéséhez és kezeléséhez, ott kéznél van – nem kell’extra funkciókat kell keresnie.

Szóval, hogy ezek az építők’ A funkciók tesztelésünk során teljesülnek? Wix kapott 5 csillagból 4 csillagot, míg a Squarespace 3,8 csillagot. Squarespace’Jellemzői kiválóak, de Wix’A mennyiség és a minőség kombinációja csak megmutatta az egyensúlyt.

Wix vs Squarespace: Funkciók és eszközök – Verdikt

Mind a Wix, mind a Squarespace nagyszerű szolgáltatásokat kínál, bár különböző formátumokban. A Wix lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, amelyeket támogat a Wix App Market és annak kiegészítő eszközei – egy olyan kiegészítő, amelyre a Squarespace-nél hiányzik. Noha a Wix technikailag magasabb pontot ért el, a Squarespace’A házon belüli szolgáltatások hihetetlenül jól megtervezték, megtakaríthatják a gondot, és a piacon a legjobb minőségű szolgáltatások.

További információ

 • Olvassa el a Wix áttekintő oldalát, hogy részletesebben megtudhassa annak jellemzőit
 • A Squarespace áttekintésünk jobban áttekinti a kínált szolgáltatásokat
 • Vessen egy pillantást a legjobb kisvállalkozási webhely-készítők áttekintésére, és találja meg a tökéletes választást

4

E-kereskedelem: Értékesíthet online?

Ha online eladni akar, akkor Ön’Szüksége lesz e-kereskedelemre vagy értékesítésre. A természetes, alapvető e-kereskedelmi eszközök lehetővé teszik a fizetéseket a webhelyen keresztül. De egy igazán profi online áruház számára’Szüksége van néhányra, amit a Wix és a Squarespace kínál…

A Wix három e-kereskedelmi tervvel rendelkezik, amelyekhez beépített e-kereskedelmi eszközök tartoznak, amelyekkel boltját felépítheti. Ezek a szolgáltatások a következőket tartalmazzák: 0% jutalék, korlátlan sávszélesség, akár 50 GB tárhely, Wix-hirdetések nélkül és a Google Analytics. Az áruház kibővítéséhez integrálhatja a Wix alkalmazásokat is’képességei.

A wix tárolja az e-kereskedelmetKönnyedén létrehozhat egy elegáns és erőteljes online áruházat a Wix segítségével.

A Squarespace három tervében támogatja az e-kereskedelmet. Az első a normál webhelyek számára készült, amelyeknek néhány terméket el kell adniuk. A másik kettő kifejezetten online áruházak építésére irányul.

Mindkét e-kereskedelemspecifikus terv tartalmazza a sikerhez szükséges összes e-kereskedelem eszközt, már beépítve. Ezek a szolgáltatások tartalmazzák: 0% tranzakciós díj, korlátlan sávszélesség és tárolás, elhagyott kosár helyreállítás, ajándékkártya létrehozás és ügyfélfiókok.

Hála a Squarespace-nek’Új partnerség a Square-rel, a POS-óriásval’Mostanra szuper könnyű offline fizetést végezni, és automatikusan szinkronizálja az üzletét. Minden amire szükséged van a Squarespace Commerce app-ra és a Square-kártya olvasóra ($ 49). Nézze meg ezt a videót, hogy megnézze, hogyan működik:

Játék

Wix gólt szerzett 4,3 csillag az 5-ből összességében az e-kereskedelem funkciói szempontjából, míg a Squarespace mögötte állt 4,2 csillag. Bár ők’Nagyon egyenletesen megegyezve, Wix csak felülmúlta a Squarespace-t tesztelésünk során.

Megmondhatja, hogy mindkét építő meglehetősen egyenlő alapon áll, ha az alábbi táblázatot nézi, de vannak bizonyos alapvető különbségek. Például a Wix kínál 0% tranzakciós díjak nem számít, melyik e-kereskedelmi tervet választja, míg a Squarespace rendelkezik egy 3% tranzakciós díj a legalacsonyabb e-kereskedelmi tervnél.

Hasonlítsa össze a Wix-t és a Squarespace-t az alábbi e-kereskedelmi szolgáltatások táblázatában:

E-kereskedelem jellemzői Wix Squarespace
Fő fizetési lehetőségek PayPal
Csík
Négyzet
PayPal
Csík
Apple Pay
Terméktípusok Fizikai
Digitális
Fizikai
Digitális
Szolgáltatás
Elhagyott kosár helyreállítás &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
Tranzakciós díjak 0% 0% – 3%
Termékkorlát Korlátlan Korlátlan
Készletkezelés &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Wix vs négyzet: E-kereskedelem – ítélet

A Wix jobb választás az e-kereskedelem számára. Azt’Szuper könnyű az e-kereskedelem hozzáadása a webhelyhez, és a Wix-szel’Az alkalmazások széles választéka révén nagy teljesítményű online áruházat építhet fel, amely támogatja a rengeteg eladást. Másrészt, a Squarespace ideális arra, hogy a termékek ragyogjon – de az App Store hiánya miatt a Wix mögött marad..

További információ

 • Online szeretne eladni? Nézze meg a Wix e-kereskedelem áttekintését, hogy többet megtudjon
 • Nézze meg a Squarespace e-kereskedelem áttekintését, hogy megnézze-e’s a helyes választás az online áruház számára

5

Blogolás: Melyik a jobb online közzétételre?

Ha te’van valami mondani… Mondd! Ezek a blogszerző eszközök gondoskodnak arról, hogy meghallja a hangját.

Míg a Wix rendelkezik beépített blogszerző eszközökkel, például blogbejegyzésekkel, hírcsatornákkal, galériákkal és e-mail kampányokkal, ha a legjobbakat szeretnéd blogjához,’megéri hozzáadva a webhelyhez az ingyenes Wix Blog alkalmazást.

wix blog appA Wix Blog alkalmazás hozzáadása a webhelyhez nagyobb energiát jelent, amikor a blog felépítésére és futtatására van szükség.

A Wix Blog alkalmazás lehetővé teszi több író felvételét is, elegáns elrendezésekkel rendelkezik, sőt útközben is tehet közzé. Azt’teljesen ingyenes, és szuper könnyű felvenni a webhelyére – csak egy kattintás szükséges!

A Squarespace természetesen minden beépített ragyogó blogszerző eszközzel jön, mint például a több szerző hozzájárulása, az ütemezett megosztás és a kategóriás támogatás. Kiváló minőségű terveivel a Squarespace ideális mindenki számára, aki sok fotót vagy grafikát használ a blogbejegyzéseiben.

Wix vs Squarespace: Blogok – ítélet

A Squarespace jobb a blogok készítéséhez. Tulajdonságai kissé kifinomultabbok, mint a Wix által nyújtott, bár mindkettő még mindig jó lehetőség. A legfontosabb, hogy az egész négyzet’Az blogszerző eszközök beépített formában vannak, míg a Wix erősebb funkciói miatt egy alkalmazásra támaszkodik.

További információ

 • Olvassa el a Legjobb blogplatformok áttekintését, hogy a legjobb kezdődjön a blogján

6

Marketing: Hogyan bővítheti webhelyét?

Don’Ne légy félénk – feltétlenül kiabál a webhelyén a legmodernebb marketing eszközök segítségével.

Webhelyének marketingje a Wix segítségével

Készítsen, testreszabjon és futtasson e-mail kampányokat, majd ossza meg azokat a közösségi hálózatokon, küldjön hírleveleket, kövesse statisztikáit és így tovább a Wix-szel’s E-mail marketing eszközök. Ha az’Nem elegendő, hozzáadhat olyan alkalmazásokat, mint a Facebook Like Popup, hogy szélesebb közönséget vonzzon be.

Az egyik Wix’Fő marketing jellemzői: Wix e-mail marketing, amely lehetővé teszi e-mail kampányok futtatását webhely, blog vagy vállalkozás népszerűsítésére. Ez magában foglalja a következő funkciókat:

 • Testreszabható stílusok – megváltoztathatja a betűtípust, a hátteret és egyebeket
 • Névjegyek integrációja – vegye fel és tárolja névjegyeit’ részletek
 • Stats tracker – megnézheti, hány ember nyitja meg, tekint meg és kattint az Ön e-mailjeire
 • Közösségi média eszközök – kampányok megosztása a közösségi platformokon keresztül

A Wix Email Marketing ingyenes verzióján küldhet akár 5000 e-mailt három kampányon keresztül. Ez a határérték havonta nullázódik’Nincs nyomás a frissítésre.

Ha növeli a kampányok számát, akkor Ön is’Fel kell mennie a Wix Email Marketing irányítópultjára, és frissítenie kell az Ascend tervet. A Wix Ascend Wix’All-in-one üzleti megoldás, célja a munkaterhelés automatizálása.

A Wix Ascend segítségével még jobb marketing eszközöket kaphat – például e-mail, társadalmi és video kampányokat futtathat.

wix shoutout e-mail marketingWix’Az e-mail marketing szolgáltatások segítségével néhány kattintással testreszabott e-maileket hozhat létre.

Squarespace’s Marketing eszközök

Eközben a Squarespace rendkívül testreszabott, lenyűgöző e-mail kampányaival segít kiemelkedni a tömegből. Kombinálja ezeket az integrációval a szociális média platformokon, mint például a Facebook és a Twitter, és a beépített elemzés segítségével irányítsa hatásukat.

A Squarespace nevű all-in-one platformon van Négyzet alakú e-mail kampányok. Ez teljes mértékben integrálódik az Ön webhelyéhez, így modernizált szolgáltatást nyújt a márka egészében.

négyzet alakú e-mail marketingSquarespace’Az all-in-one e-mail marketing platformot úgy tervezték, hogy segítsen Önnek gyönyörű, márkájú e-maileket küldeni.

Eltérően Wix-től’e-mail kampány-kiegészítő, a Squarespace Email Campaigns nem’Nincs ingyenes verziója. Helyette, kapsz egy próbaidőt, amely lehetővé teszi összesen három kampány kiküldését, kampányonként 50 000 küldéssel.

A tárgyalásnak nincs határideje, de egyszer’Ön elküldte a három kampányát’Frissítenie kell további küldéshez. A Squarespace e-mail kampányok négy árat tartalmaznak, havi 5 és 48 dollár között mozog, ha évente számláznak.

Van négyzet’Az e-mail marketing platform megéri a költségeket? Néhány dolgot megtehetsz vele:

 • Importálhat tartalmat a webhelyről az e-mailek tervezetéhez
 • Automatikus e-maileket küldhet az előfizetőknek
 • Válasszon több mint 30 induló elrendezés közül
 • Kezelje marketingjét útközben a mobil szerkesztéssel
 • Kövesse nyomon a kampányait’ siker az integrált elemzéssel

Ott’Nem tagadhatja, hogy csillagszolgáltatást kap a Squarespace-ről’e-mail marketing. Azonban, ha a négyzet’A szolgáltatás nem’jelölje be a dobozokat, inkább integrálhat a MailChimp-be.

Wix vs Squarespace: Marketing – ítélet

A Wix jobb marketing tulajdonságai vannak. Használhatja e-mail marketing rendszerét ingyenesen, ameddig csak akarja, míg a Squarespace összesen csak három kampányra korlátozza Önt, mielőtt frissítésre ösztönözné Önt. A Wix számos olyan alkalmazást választhat, amelyek szükség esetén bővítik marketingjét.

7

SEO: melyik lesz jobb?

A SEO a Search Engine Optimization-t jelenti, és olyan folyamatokra utal, amelyek segítik webhelyének magasabb rangsorolását a Google-ban’keresési eredményoldalak.

Mindenféle dolog történik az Ön webhelyének optimalizálásában, ideértve a kulcsszavak és a meta címek beállítását is. Don’Ne aggódj, ha te’Soha nem hallottam ezekről – pontosan itt tud segíteni weboldal-készítőink.

Mind a Wix, mind a Squarespace rendelkezik beépített SEO eszközök hogy segítsen növelni webhelyét’rangsorolása. Ide tartoznak a mobilra reagáló oldalak, az optimalizált címsorok és a képek szövege.

A Wix SEO-útmutatóval is rendelkezik, ahol rengeteg útmutatót és hasznos információt találhat webhelyének beállításához’SEO, majd fejlessze tovább webhelye növekedésével. Ez szuper kezdőbarát, és kiváló bevezető még a legidegesebb kezdők számára is.

És az’s nem az összes Wix-ajánlat – a Wix SEO Wiz segítségével személyre szabott, lépésről lépésre szóló tervet is kaphat a követéshez. Csak olyan információkat ír be, mint például a webhely neve és célja, hozzáad néhány kulcsszót, a többi pedig Wix. Azt’Könnyen követhető, és felkészíti Önt a sikerre.

A Squarespace nagyszerű beépített SEO eszközökkel rendelkezik, és rendelkezik egy SEO ellenőrző listával a súgójában, amelyet követni lehet. Minden, amire szüksége van a Squarespace sikeréhez, és nagyon alapos SEO lefedettséget nyújt, hogy megbirkózzon vele..

A Squarespace azonban nem’Nem olyan kezdőbarát, mint Wix, és nem’ugyanazzal a személyre szabott SEO utazással jár, amelyet a Wix nyújt.

Wix vs négyzet: SEO – ítélet

A Wix jobban megfelel a SEO-nak. Interaktív, testreszabott és kezdőbarát SEO Wiz készít téged a sikerhez, kiterjedt erőforrásai hosszú távon hasznosnak bizonyulnak, és a kezdéshez is szükségesek. A Squarespace jó SEO-vel rendelkezik, de az’Sokkal félelmetesbb az első alkalom.

További információ

 • Tudjon meg többet a Wix webhely hirdetéséről a Wix SEO áttekintés
 • Olvassa el Négyzet alakú SEO áttekintés további részleteket az építő kínálhat
 • Hallotta pletykák lehet’t rangsorol egy weboldal-készítővel? Olvassa el Webhelykészítő SEO vs. WordPress SEO összehasonlítás, hogy véget vessen ezeknek az aggályoknak

8

Segítség és támogatás: Kinek van jobb segítő keze??

A Wix e-mailen, fórumokon, közösségi médián, egy külön támogatási központon és telefonon (6-tól 17-ig PST-n keresztül) nyújt támogatást. Jelenleg nincs elérhető csevegési funkció.

A Squarespace a fórum és a Tudásközpont létrehozása mellett élő csevegési funkcióval is rendelkezik (hétfőtől péntekig 3-tól 8-ig EST, hétfőtől péntekig) és egy 24 órás e-mail válaszcsoporttal. Ott’Jelenleg nincs telefonos támogatás, de ha gyors válaszra van szüksége’újra szerencse – ez’s Négyzet’Az összes e-mailre 1 órán belül válaszoló politika – lenyűgöző cucc!

négyzet alakú támogatásA Squarespace számos támogatási lehetőséget kínál – a súgóban útmutatók, videók, webináriumok és fórumok találhatók, vagy e-mailben vagy élő csevegéssel kapcsolatba léphet a támogatási csoporttal..

Mind a Wix, mind a Squarespace rendelkezik alapos súgóközpontokkal, cikkekkel és útmutatókkal, amelyek segítenek kinevezni.

A Wix egyik legjobb tulajdonsága’A támogatás az oldalon található súgó, amíg szerkeszted. Ha elakad, vagy don’nem tudja, mi a valami, csak annyit kell tennie, hogy rákattint a képernyőn egy kis kérdőjelre.

wix szerkesztő támogatásWix’Az on-site támogatás azt jelenti, hogy nem kell’Még a szerkesztőből is el kell hagynia a válaszokat. Munka közben ott kaphat súgócikkeket, kereshet válaszokat, és talál hasznos tippeket.

A négyzet nem’Ugyanaz a szerkesztő szerkesztő támogatása van, de ez még sok mérföldre megy a súgóval. Ez extra forrásokat biztosít, például webináriumokat és műhelyeket, videókat és nagyszerű közösségi fórumot. Lehet, hogy a Squarespace nem kínál telefonos támogatást, de a jó minőségű szolgáltatást nyújtja.

Wix vs Squarespace: Súgó és támogatás – Verdikt

A Wix-nek jobb segítsége és támogatása van. A Squarespace nagy segítséget és támogatást is kínál, e-mailt, élő csevegést és mélyreható súgót kínál. De Wix’Az oldalon található súgó és a telefonos támogatás lehetősége, valamint az e-mail, a közösségi média és a súgó forrásai enyhén élnek.

9

Ár és ár-érték arány: Hol érdemes befektetni??

Mielőtt belemerülnénk az egyes építők elemzésébe’árazási tervei, hadd’Nézzük meg, mit kínálnak a havi csomagok tekintetében. Az összes felsorolt ​​ár a havi árakra vonatkozik az éves tervekben.

A Squarespace ajánlatok 4 prémium árazási terv. Minél magasabb a terv, annál több funkció válik elérhetővé az Ön számára:

Squarespace-árakA Squarespace négy árazási tervvel rendelkezik, havonta 12 és 40 dollár között (évente számlázva).

Ha feliratkozik egy éves tervre, akkor 13–25% -ot takaríthat meg, mint egy hónapról hónapra történő feliratkozás..

Négyzetterület árazási tervei Havi terv ($ / hónap) Éves terv ($ / hónap) Megtakarítás
Személyes $ 16 $ 12 25%
Üzleti $ 26 $ 18 31%
Alapvető (e-kereskedelem) $ 30 $ 26 13%
Haladó (e-kereskedelem) $ 46 $ 40 13%

mert Havonta 12 USD, a személyes terv mindent megad, amire szükség van egy stílusos, egyszerű weboldal létrehozásához. Korlátlan sávszélességgel és tárhellyel rendelkezik, ami szokatlan az alacsony szintű csomagoknál, és csak azt mutatja meg, amit te’újra fizetni. Ez a terv a legjobb személyes használatra, vagy azoknak, akik még csak indulnak.

Az Havonta 18 USD üzleti terv a Személyes csomagban rendelkezésre álló mindent tartalmaz, valamint egy hatalmas sor extra funkciót. Ide tartoznak a promóciós előugró ablakok, az e-kereskedelem funkciói és a Google professzionális e-mailje. Ahogy a neve is sugallja, ez a terv a legjobb a vállalkozások számára.

Az Alap- és haladó tervek online áruházak építésére tervezték, és megfelelő funkciókkal érkeznek. Ezek magukban foglalják az üzleti terv összes funkcióját, valamint olyan extrákat, mint például 0% tranzakciós díjak, korlátlan számú értékesíthető termék, készletgazdálkodási eszközök, megrendelések, adó és kuponok, és még sok más.

Exkluzív négyzet alakú kedvezmény az Ön számára

10% megtakarítás amikor feliratkozik * bármilyen Squarespace tervre exkluzív kedvezménykódunkkal! Egyszerűen írja be a kódot WBE a pénztárnál. * Az első vásárlás vagy frissítés esetén érvényes

Tudjon meg többet a Squarespace kedvezménykóddal elérhető megtakarításokról

Közben, Wix’A prémium tervek hét különféle csomagot kínálnak Önnek. Négy a webhelyekre, míg három e-kereskedelemre irányul:

wix weboldal árazási tervekA Wixnek négy weboldal-készítői árszínvonala van, havonta 13 és 39 dollár között.

A havonta 13 dolláros Combo terv a legolcsóbb Wix ajánlat. Ez lehetővé teszi egy domain csatlakoztatását és a Wix hirdetések eltávolítását a webhelyről. Emellett 2 GB sávszélességet és 3 GB tárhelyet is kap. Azt’Jó frissítéshez az ingyenes tervtől, de nem ideális hosszú távú használatra.

A Korlátlan terv nagyszerű szabadúszók számára, költségekkel jár Havonta 17 USD. Azt’Ez egy nagy frissítés mindössze 4 dollárért, korlátlan sávszélesség és 10 GB tárhely felszabadítása. Emellett kiadási értéket szerez néhány jó alkalmazás számára, például a Site Booster.

A havonta 22 dolláros Pro terv a Wix’legnépszerűbb webhelyterve. A megnövekedett tárhely, valamint az olyan extra bónuszok, mint a Professional Logo alkalmazás, ideálissá teszik ezt a tervet webhelyének tökéletesítésére’online márkaépítés.

A VIP terv nem’t sokkal többet kínálnak, mint a Pro terv, de egy extra $ 17 havonta, elsőbbségi támogatást kap, azaz a problémákat gyorsan fel lehet követni a sor elejére. A legjobb azok számára, akik képesek’nem engedhetjük meg magának, hogy várjon!

Itt’Gyors pillantás Wix-re’e-kereskedelmi tervek – megtalálhatja a Wix teljes bontását’E-kereskedelem jellemzői és árai a Wix e-kereskedelem áttekintésében.

wix e-kereskedelem és üzleti árazási tervekA Wixnek három rendszeres e-kereskedelmi terve van: havonta 23–49 USD (évente számlázva).

Ezek a tervek skálázhatóságot biztosítanak az online áruházak számára. -Tól kezdve Havonta 23 USD a Business Basic terv alapján, növekszik Havonta 27 USD a legnépszerűbb Business Unlimited tervért, és eléri a legmagasabb árat Havonta 49 USD az üzleti VIP tervért.

Ha feliratkozik egyéves vagy kétéves tervre, évi 17% -ról 38% -ra spórolhat meg, attól függően, hogy melyik csomagot választja:

Wix árazási tervek havonta
($ / hó) 1 év
($ / hó) 2 éves megtakarítás
($ / hó) Megtakarítás
Combo $ 17 $ 13 24% $ 10.50 38%
Korlátlan $ 22 $ 17 23% $ 13.50 38%
Pro $ 27 $ 22 19% $ 18 33%
eCommerce * $ 28 $ 23 18% $ 20 28%
VIP $ 47 $ 39 17% $ 35 25%

* Az e-kereskedelem képviseli a Business Basic-et, amely a három legolcsóbb e-kereskedelmi terv. További információkért olvassa el a Wix e-kereskedelem áttekintését

Ha összehasonlítja a Wix és a Squarespace havi díjait’éves terv, te’Majd megnézem azt a négyzetet’Az árak csak 1 dollárral kezdődnek a Wix alatt’a legolcsóbb terv. Ott’egyáltalán nem sok, de minél többet kap a pénzéért a Squarespace-en’alacsonyabb szintű terveket, mint a Wix-et.

Például a Squarespace korlátlan sávszélességet és tárhelyet biztosít Önnek havonta 12 dolláros személyes csomagján, míg a Wix csak korlátlan sávszélességet nyit fel havi 17 dollárjára Korlátlan csomag. Ön nyert’Korlátlan tárhelyet talál a Wix bármelyikén’tervét.

Ha ingyenes weblapot szeretne létrehozni, akkor a Wix egyértelmű választás. Ingyenes terve nagyszerű az induláshoz – mi azonban nem’Nem javasoljuk, hogy hosszú ideig maradjon rajta. A webhelyén megjelenő hirdetésekkel a “wix.com” aldomain és korlátozott erőforrások miatt az ingyenes terv lehetetlenné teszi egy valóban profi megjelenésű webhely létrehozását.

Időközben a négyzet nem’nem kínálnak ingyenes tervet. Helyette, 14 napos ingyenes próbaverziója van. Ez nagyszerű alkalom, hogy kipróbálhassa, hogy a Squarespace a megfelelő építője-e Önnek, és te sem’nem kell megadnia a fizetés részleteit, kivéve, ha úgy dönt, hogy feliratkozik a fizetett tervre.

Wix vs Squarespace: Árképzés és ár-érték arány – Döntés

A Wix összességében jobb ár-érték arány. Squarespace’A tervek tükrözik kiváló minőségű termékét, de a Wix szélesebb előfizetési lehetőségeket kínál, így minden költségvetés számára könnyű megtalálni a tökéletes tervet. Mindkettő méretezhető, bár a Wix-ügyfeleknek gyakrabban kell frissíteniük, mint a Squarespace-t.

További információ

 • Wix kísértése’s árai? Olvassa el Wix árképzés hogy megtudja, melyik terv tökéletes az Ön számára
 • Nézd meg Négyzet alakú árképzés áttekintése hogy alaposan megvizsgálja terveit és árait

Wix vs Squarespace: Teljes nyertesünk

Ez a cikk feltárja a Wix és a Squarespace összes vonzerejét és tulajdonságát, azok tulajdonságaitól a könnyű használatig, a formatervezésig és még sok másig. Mostanra jó ötlettel kell rendelkeznie arról, hogy a Wix vagy a Squarespace jobb az Ön számára.

A Wix-et bárki használhatja, míg a négyzet’A karcsú tervek nagyobb technikai bizalmat igényelnek. A Wix gyors és egyszerű használat, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan lenyűgöző webhelyet hozzon létre. Ezzel szemben a Squarespace hosszabb időt vesz igénybe, így Ön’Több időre lesz szüksége a webhely tökéletesítéséhez.

A Squarespace ideális hirdetésekhez, bloggerek és gyönyörű tervek. Másrészről, a Wix a legjobb kezdőknek, online eladóknak és azoknak, akik költségvetéssel rendelkeznek. Azt’könnyebben használható, ingyenes tervvel és nagy alkalmazási piaccal rendelkezik, míg a Squarespace kifinomultabb, házon belüli kialakításokat és funkciókat kínál.

Összefoglalva, itt található a fenti összehasonlítás összefoglaló táblázata. Mi’Néhány utolsó gondolatom van a táblázat alatt:

Kategória & Győztes Wix négyzet
Egyszerű használat
Nyertes: Wix
A Wix nagyon kezdőbarát, köszönhetően az egyszerű drag and drop szerkesztőnek. A Wix ADI azt jelenti, hogy egy weboldalon délután élhet. A Négyzetterület technikailag használható, mint a Wix. Hosszabb ideig tart a szokás, ezért türelmet és / vagy némi technikai bizalmat igényel.
Rugalmas kialakítás
Nyertes: Négyzet
A Wix több mint 500 sablon közül választhat. Ők’újra vonzó és könnyen testreszabható, de megteheti’t váltás, ha webhelye élő. A Squarespace a legjobb minőségű sablonokat kínálja a piacon. Kisebb tartományban van, mint a Wix, de bármikor válthat sablonokat.
Jellemzők & Eszközök
Nyertes: Döntetlen
A Wix számos beépített funkcióval rendelkezik, amelyek kiterjed a testreszabásra, az e-kereskedelemre, a marketingre és egyebekre. Extra funkciókhoz a Wix App Market alkalmazásai is használhatók. Az egész négyzet’A szolgáltatás beépített, és ők’a legjobb minőségű szolgáltatások a piacon. A négyzet nem’Nincs alkalmazáspiac, de a házon belüli eszközök széles skálájával rendelkezik.
E-kereskedelem
Nyertes: Wix
Azt’Könnyű online áruházat felvenni a Wix webhelyére. Az olyan alkalmazások hozzáadásával, mint például az Ecwid, még nagyobb energiát adhat webhelyéhez. A Squarespace beépített összes e-kereskedelmi eszközével kiválóan alkalmas termékek bemutatására.
Blogolás
Nyertes: Négyzet
A Wix beépített alapvető blogkészítő eszközökkel rendelkezik, de te’d A Wix Blog alkalmazást hatékonyabb funkciók használatához kell használni. A Squarespace egy lenyűgöző blogszerző eszközzel rendelkezik, amelyek használatra készen állnak.
értékesítés
Nyertes: Wix
Wix’A marketing eszközök között szerepel a SEO, a saját e-mail marketing rendszere, és a sokoldalú üzleti megoldás, a Wix Ascend. A Squarespace olyan marketing eszközökkel érkezik, mint a SEO, a közösségi média integrációja és a saját e-mail platformja.
SEO
Nyertes: Wix
A Wix beépített SEO eszközökkel, valamint mélyreható támogatási forrásokkal segíti webhelye optimalizálását. A Wix SEO Wiz kezdőbarát, interaktív, és személyre szabott, lépésről lépésre kidolgozott tervet készít. A Squarespace beépített SEO eszközöket tartalmaz, amelyek használatát szolgálta, és oldalait SEO-barátként tervezte. Támogatási forrása van az Ön számára, amelyek mélyrehatóak, de ijesztőek lehetnek az első alkalommal.
Segítség & Támogatás
Nyertes: Wix
A Wix telefonos, e-mail és szociális média támogatást kínál, valamint mélyreható tudásbázist kínál. Az oldalszerkesztő támogatást is nyújt Önnek. A Squarespace egy kicsi, de magas színvonalú támogatási szolgáltatással rendelkezik élő csevegés és e-mail útján, valamint egy alapos súgóközponttal útmutatókkal, videókkal, webinarokkal és fórummal..
Árazás & A pénz értéke
Nyertes: Wix
A Wix hét árat tervez, 13 és 39 dollár között havonta (évente számlázva). Ezenkívül van egy ingyenes csomagja, amelyen maradhat, amíg csak akarja. Minden fizetett terv 14 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. A Squarespace négy árat tartalmaz, havonta 12 és 40 dollár között (évente számlázva). Nem’Nincs ingyenes programja, de minden fizetett csomagnak 14 napos ingyenes próbaverziója van, fizetési adatok nélkül.

A Wix és a Squarespace közötti különbségek megértése fontos annak eldöntésében, hogy mely weboldal-készítőt használja.

Használd a Wix-ot, ha…

te’Ön kezdő, vagy gyorsan online hozzáférni szeretne. Ingyenes tervével a Wix olcsó és problémamentes módon készíthet egy weboldalt, míg a kivitele és jellemzői biztosítják webhelyének professzionális megjelenését akkor is, ha egy délután felverte..

Használjon négyzetteret, ha…

te’újból kreatív, kevés idő vagy technikai bizalom. Squarespace’A formatervezés a legjobb, és jellemzői pontosan megegyeznek. Időbe telik, mire megszokom, így lesz’Nem ideális kezdőknek vagy azoknak, akik gyors és egyszerű webhelyet szeretnének.

Kinek ajánljuk általánosságban??

Összességében a Wix-et ajánljuk a Squarespace fölött. Három fő oka van annak, hogy a Wix-et választhassuk: azt’könnyebben használható, több kreatív szabadságot ad és szélesebb prémium terveket kínál, mint a Squarespace. Persze, a Squarespace ideális hirdetésekhez – de a Wix mindenkinek kínál valamit.

Wix-szel’Nagy támogatása, nagy alkalmazáspiac és interaktív SEO’Semmi sem akadályozza meg a leginkább idegesítő technofóbokat abban, hogy először ugráljanak a lábukba a weboldalépítés világába.

A jó hír az, hogy nem’rögtön el kell döntenie. A Wix egy ingyenes tervvel rendelkezik, a Squarespace pedig egy 14 napos ingyenes próbaverzióval rendelkezik – semmilyen fizetési részleteket nem kér, így biztonságosan kipróbálhatja, mielőtt nulla nyomással vásárol. Engedje meg nekik mindkettőt, építsenek fel, és gyere vissza, hogy tudassa velünk, hogyan kerültél fel!

Wix vs Squarespace: GYIK

Ki használja a Wix-et??

A Wix a legjobb webhely-készítő. Azt’Fantasztikus mind kisvállalkozások, mind személyes webhelyek számára, hihetetlen funkciókkal és eszközökkel büszkélkedhet, amelyek minden képességre alkalmasak. Mi’d Személyesnek látja a Wix átlagos felhasználót, mint kezdő vállalkozót vagy magánszemélyt, aki szívesen bemutatja a világnak a munkáját.

Kinek kell használni a négyzetet?

A négyzet a kreatív iparágak számára készült. Témái bármely átlagos Joe-t megfordíthatnak’A weboldal olyan oldala, amelyben a társaik profi profi tervezőnek gondolnak’összerakva. A fotósoknak, művészeknek és grafikusoknak mindegyiknek ki kell töltenie a Squarespace használatát, függetlenül attól, hogy megmutatja-e munkáját, vagy eladni kívánja művészetét.

Melyik weboldal-készítőt könnyebb használni: Wix vagy Squarespace?

A Wix nyeri a könnyű használatot. Ez egy tiszta drag-and-drop weboldal készítő, WYSIWYG (amit lát, amit kap) szerkesztővel. A négyzet nem’t sem nehéz használni, de Wix határozottan megvan a maga előnye ebben a versenyben.

Hasonlítsa össze a könnyű használatot és még többet a A legjobb weboldalkészítők.

Melyik rendelkezik a jobb sablonokkal: Wix vagy Squarespace?

A Squarespace a legjobb formatervezésű. Ha te’Ha csak a számokat nézzük, a Wix több sablont kínál, mint a Squarespace, több mint 500 sablontervvel. De annak ellenére, hogy van egy kisebb kínálata, a Squarespace’A sablonok rugalmasabbak, testreszabhatók és gyönyörűek – kiválóan alkalmasak minden kezdő alkotó számára!

A Wix vagy a Squarespace jobb ár-érték arányt jelent?

Kutatásaink szerint a Wix sokkal jobb ár-érték arány, mint a Squarespace. Ingyenesen használhatja, amíg csak akarja, bár a Wix-hirdetéseknek a webhelyen kell foglalkozniuk. Ez azt jelenti, hogy ezek megszabadulásához mindössze annyit kell tennie, hogy frissít a Wix-re’A legolcsóbb havi terv 13 dollárért havonta. Noha a Squarespace rendelkezik ingyenes próbaverzióval, ez csak 14 napig tart, ezt követően pedig Ön’Havonta legalább 12 dollárt kell fizetnie a webhely karbantartása érdekében.

Melyik weboldal-készítőnek van jobb ügyfélszolgálata?

Azt’Ez egy közeli hívás erre a kérdésre, de Wix ismét élesen megérinti. Ne feledje, hogy hogyan szeretne támogatást kapni a webhely felépítése során: ha szeretne támogatást egy tudásbázison keresztül, a Wix’Az s nagyon átfogó, de ha úgy gondolja, hogy inkább az élő csevegést szeretné, a Squarespace biztosítani tudja ezt a funkciót.

Ami jobb a SEO számára: Wix vagy Squarespace?

Wix erős 5/5-et szerez SEO szempontjából összehasonlító diagramunkban, a Squarespace pedig 4/5-en lép be. A Google-ban’s A Webmester Útmutatója, a Wix-t a WordPress mellett említik, mint keresőmotorbarát, így a legjobb tudásod szerint a Wix-webhely képes rangsorolni!

Hasznosnak találta összehasonlításunkat?

A Website Builder Expert célja, hogy őszinte adatokat szolgáltasson az Ön számára. Hogy’Ezért végezzük el saját kutatásainkat, és közvetlen, személyes betekintést szerezzünk. További információkért kattintson ide.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map