Så här säljer du möbler online: 10 enkla steg för att bygga, hantera och odla en online möbelbutik

Hur man säljer möbler onlineUSA har den största möbelmarknaden i världen med en omsättning på över 300 miljarder dollar 2018. Om du vill komma in på den åtgärden, du’Jag behöver en professionell försäljningsplattform.


Genom att följa dessa 10 enkla steg kan du skapa din egen framgångsrika online-möbelbutik.

Att sälja möbler på nätet kan verka som ett snabbt sätt att få ett pengar från den gamla garderoben som sitter i ditt reservrum. Men i rätt händer kan det bli ett givande företag. Så hur gör du om att inrätta en framgångsrik möbelbutik online? Behöver du teknikfärdigheter eller en affärsplan för lärlingstil?

Det enkla svaret är nej’behöver inte heller. Du behöver bara följa våra tio enkla steg, och du’Jag är på god väg att bygga upp ditt möbelimperium…

Även när du har en plan kan det vara svårt att veta var du ska börja, i vilken ordning du ska ta varje steg, det bästa sättet att välja din plattform eller till och med hur du visar dina produkter.

Dessa steg ger dig en tydlig och detaljerad uppdelning av det bästa sättet att skapa en onlinebutik för din möbelföretag.

Så vad väntar vi på? Låta’s komma igång, så att du kan få sälja!

1

Hitta rätt e-handelswebbplatsbyggare

Vanligtvis när du ser möbler som annonseras online, det’s genom plattformar som Craigslist, eBay och till och med Etsy. Dessa är bra för att sälja den udda varan, men de gör inte’t verkligen stödja en långsiktig verksamhet.

Om du vill bygga ett professionellt och pålitligt märke för din möbelaffär, det’det är värt att överväga en e-handel webbplats byggare.

Alla’har hört talas om eBay, men vad i världen är en e-handel webbplats byggare?

Tja, det’är en onlineplattform som hjälper dig att inrätta en onlinebutik utan att behöva känna någon kod – eller till och med ha några designfärdigheter. Du kan enkelt bygga en legitim webbplats för dina produkter och utan att betala ut för en utvecklare.

Kort sagt, tänk på en e-handelsbyggare som en bit av riktigt högkvalitativa platt-pack-möbler – med alla verktyg ingår. Du kan enkelt sätta ihop en imponerande bit, och ingen kommer att veta att den kom med en instruktionsbok snarare än en rejäl prislapp.

Vi’Vi har gjort vår forskning, och kan berätta för dig att de bästa tre e-handelsplattformarna för att sälja möbler online är:

 • Shopify
 • Wix e-handel
 • BigCommerce

Vi’Vi har provat och testat dessa byggare, jämfört dem med sina konkurrenter, och fått vardagliga människor att sätta dem genom sina steg också. Dessa är inte bara marknadens högsta poäng, utan de har också allt en växande möbelaffär kan behöva.

Här’s en snabb titt på deras betyg:

Pssst! Vi ville bara meddela dig att BigCommerce för närvarande erbjuder upp till tre månader gratis när du registrerar dig för en ny plan. Gå till BigCommerce-webbplatsen för att se detta erbjudande live!

Varför ska du använda en webbsajtbyggare för e-handel?

Du undrar kanske varför vi inte gör det’t rekommenderar bara att du laddar ner en säljande app eller ställer in ett Etsy-konto. De’är både snabba och enkla sätt att sälja på nätet, eller hur? Svaret är att vi vill spara tid, pengar och ansträngning på lång sikt!

När du’Vi har skapat din e-handelsbyggare, den har verktygen för att automatisera många tidskrävande uppgifter åt dig. Både Shopify och BigCommerce har dedikerade funktioner som hjälper din online möbelbutik att lyckas. När ditt företag växer och du börjar behandla fler order, du’Jag ska definitivt vara tacksam för att dessa specialfunktioner sparar tid och ansträngning!

shopify sälja möbler onlineShopify ger dig alla verktyg som hjälper dig att bygga din online möbelbutik och göra den till en långsiktig framgång

Även om du måste betala för en e-handel byggare, kommer att stänga ut faktiskt spara pengar på lång sikt. Etsy tar till exempel ut listningsavgifter och transaktionsavgifter, som verkligen kan staplas upp när din försäljning ökar. Varumärken som Shopify och BigCommerce vill hjälpa dig och erbjuda rabatter på tjänster som frakt.

Bra företag planerar framåt, och genom att budgetera för en e-handel byggare, det’är exakt vad du’gör igen.

Hur man väljer en e-handel webbplats byggare

Vi’Vi har gett dig de tre bästa, men där’s en hel massa bra e-handel byggare fortfarande ute. Att välja kan vara riktigt svårt, så här’är några saker att tänka på när du’begränsa dina alternativ:

 • Budget och värde för pengarna – hur mycket är du villig att spendera, och vad är byggaren’s prisplaner som? Kom ihåg att titta på de högre planerna för när ditt företag behöver expandera.
 • Enkel användning – hur tekniskt är du säker? Hur lätt är byggmästaren att använda? Vi undersöker användarvänligheten i alla våra recensioner, för när du’Om du använder det varje dag behöver du en byggmästare som arbetar med dig, inte mot dig.
 • Funktioner – Har byggaren alla funktioner du behöver? Tänk på de saker som verkligen är viktiga för dig – behöver du till exempel bloggfunktioner? Eller övergivna vagnens återhämtning? Don’t bara nöja dig med grunderna – se till att du gör det’åter missar inte!
 • Design flexibilitet – hur många mallar måste byggmästaren välja mellan? Kan du anpassa dem enkelt för att återspegla ditt eget märke? Första intryck räknas, så design är en viktig faktor.
 • Hjälp och support – Vi kan alla fastna lite då och då. Kolla alltid in de supportalternativ som erbjuds för att se till att du gör det’har inte lämnat dinglar utan experthjälp när du verkligen behöver det.

En av de viktigaste sakerna att se upp när du’om man jämför e-handelsbyggare är om de erbjuder en gratis rättegång. Detta är det perfekta sättet att prova innan du köper, och du kan till och med anmäla dig till några olika byggare för att se vilken du gillar bäst!

Varje företag har olika behov, så du måste hitta det perfekta för dig.

2

Registrera dig för en premiumplan

När du’Vi har hittat din perfekta match, det’det är dags att ta språnget och registrera sig för en premiumplan.

För att komma igång här’s en snabb titt på prisklasserna för de tre bästa e-handeln webbplatsbyggare runt, för att ge dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig (faktureras årligen):

 • Shopify: $ 29 till $ 299 per månad
 • Wix e-handel: $ 20 till $ 35 per månad
 • BigCommerce: $ 29,95 till $ 224,95 per månad

Som ni ser har Shopify och BigCommerce båda stora prisklasser. Detta ger din butik massivt utrymme för tillväxt. Eftersom de’Båda är dedikerade e-handelsplattformar, de erbjuder också massor av extrafunktioner som hjälper ditt företag att växa när du uppgraderar.

Grundläggande Shopify-plan på 29 USD per månad, till exempel, ger dig alla grundläggande funktioner du behöver för att starta en ny verksamhet, inklusive övergivna vagnåterhämtning, försäljning av flera kanaler och fraktrabatter.

När du uppgraderar på Shopify låser du upp mer avancerade verktyg som skapande av presentkort och professionella rapporter.

För alla byggare är den allmänna regeln ju mer du betalar, desto mer avancerade verktyg får ditt företag.

Nedan kan du se en tydlig uppdelning av de viktigaste funktionerna som erbjuds i en grundläggande plan kontra en avancerad plan:

Din Builder-funktioner grundläggande avancerad shopify logotyp liten webbplats byggare Try Today Läs hela recensionen Premium Support Återvinning av vagn Gratis SSL-certifikat Obegränsad bandbredd Try Today Läs hela recensionen logo-Wix-100x100 Try Today Läs hela recensionen Premium Support Återvinning av vagn Gratis SSL-certifikat Obegränsad bandbredd Try Today Läs hela recensionen BigCommerce Quiz Try Today Läs hela recensionen Premium Support Återvinning av vagn Gratis SSL-certifikat Obegränsad bandbredd Try Today Läs hela recensionen

Låta’s snabbt bryta ned dessa funktioner från början premiumstöd. Alla tre byggare erbjuder 24/7 support på ett eller annat sätt, men om du uppgraderar till en avancerad plan kan du få åtkomst till premiumstöd. Detta kan vara en dedikerad supportagent som hjälper dig att konfigurera eller prioritera svar på frågor.

Övergiven vagn återhämtning är en extremt användbar funktion som skickar automatiserade e-postmeddelanden till kunder som har lämnat artiklar i sin kundvagn. Du kan till och med anpassa och lägga till rabatter i e-postmeddelandet för att locka tillbaka dessa köpare, spara försäljning och öka dina intäkter. Wix gör det inte’Jag har inte den här funktionen inbyggd, men Shopify och BigCommerce gör det.

SSL står för Secure Sockets Layer. Ett SSL-certifikat är viktigt för alla onlinebutiker eftersom det krypterar all information som passerar din webbplats och skyddar känslig information från hackare. Du kan se varför det’är så viktigt för alla som accepterar onlinebetalningar!

Bandbredd är hur mycket data som kan överföras via din webbplats. Om dina data är begränsade och du plötsligt ökar i trafiken kan din webbplats krascha. Shopify, Wix och BigCommerce ger dig obegränsad bandbredd redan från första dagen, vilket ger dig mycket utrymme för tillväxt.

3

Välj ett domännamn

När du’du har registrerat dig för din perfekta premiumplan, du’Jag vill komma till den riktigt spännande delen – välja ditt helt eget domännamn!

Ett domännamn är din webbplats’adress och hur människor känner igen och hittar din webbplats. den’s del av din webbplats’s identitet – till exempel är vår www.websitebuilderexpert.com.

Domännamn är viktiga för att skapa en professionell och pålitlig bild för ditt företag.

Föreställ dig om vår webbplatsadress var www.zxfgh-jkjh94fgj.com. Skulle du ta oss på allvar? den’har ingenting att göra med innehållet på vår webbplats, det’s inte fängslande, du vann’t minns det och låt’s anser det, det ser ganska dodgy ut!

Domännamn don’t kommer gratis, men de’det är definitivt värt investeringen. De varierar i pris, men brukar i genomsnitt ligga på cirka $ 20 per år. Den goda nyheten är att många byggare erbjuder ett gratis domän för det första året när du loggar in på en gratis plan!

Alternativt kan du köpa en från en domännamnsregistrator – som Domain.com – som ofta har olika rabatter. Du kan spara 25% på kostnaden för din domän namn via Domain.com med kupongkoden WBE25.

Så hur väljer du ett domännamn? Här är våra bästa tips för att välja en mördningsdomän:

 • Håll det enkelt. Se till att du väljer en domän som är lätt att komma ihåg (och stava)! Tänk på adresser som du faktiskt känner från huvudet, som www.webuyanycar.com – de gör alla exakt vad de säger på tennet.
 • Håll det kort. Don’skapa en lång eller komplicerad adress – människor vann precis’t minns det!
 • Håll det borta från antal och bindestreck. Som exemplet som vi gav ovan, är nummer och bindestreck arenan’t idealiskt för domäner. Om någon’s säger din adress högt, hur’s lyssnaren tänkte veta om det’s “my-webbplats-3” eller “myWebsite-tre”? Det blir klumpigt och ganska förvirrande – bäst att undvika helt.
 • Håll det relevant. Detta är uppenbart, men det’är lätt att fånga upp i uppdraget att vara unik. Om ditt företag heter Little Blue Door, till exempel, don’t välja I-love-country-musik som din domän. Även om du’re Dolly’s största fan, dina kunder blir ganska förvirrade! Se till att du sticker ut av rätt skäl.
 • Håll det fängslande. Du kan ha kul med din domän! Du vill att det ska vara minnesvärt och unikt, så varför inte prova på vänner och familj för att se vad de tycker? Kan de komma ihåg det efter ett par dagar? Är det för liknande ett annat märke?

Många har redan ett domännamn. Om du’om du är en av dem kan du ansluta din domän till den webbplats du har’har gjort med din valda byggare.

Shopify, Wix och BigCommerce låter dig göra detta och alla har hjälpguider för att se dig genom processen.

4

Välj och anpassa en mall

För att skapa din onlinebutik, du’Jag måste välja en mall. Detta är i princip strukturen för en sidlayout, fylld med exempelbilder och text för att hjälpa dig se dess potential.

shopify möbler mallarShopify har specifika mallar för online-möbelbutiker för att ge dig de bästa designerna för ditt företag

den’s som att titta på ett hus – du kan se var armaturerna är och var de nuvarande ägarna har lagt TV: n. Men när du flyttar in kan du byta ut allt med dina egna saker, så att du kan ta med din egen stil till layouten.

Precis som husjakt, det finns några saker att tänka på när du’tittar på en byggare’s design.

För det första finns det ett bra utbud av mallar att välja mellan? Du gör inte’t vill bara ha en liten handfull, så ta en titt och se hur många som erbjuds. Du’Jag kommer förmodligen att upptäcka att de flesta byggare – som Wix, till exempel, erbjuder massor, vilket ger dig en förvirrande mängd att välja!

wix mallar för webbutikerWix erbjuder totalt över 500 mallar, med 81 av dem designade för onlinebutiker

Som du kan se från Wix’s malllager, det finns ofta kategorier som hjälper dig att filtrera och söka efter din perfekta mall. Detta är en riktigt användbar funktion att se upp för, eftersom det kan spara mycket tid.

Andra saker att tänka på är…

Förhandsvisning – kan du förhandsgranska mallarna innan du väljer ett för gott?

Shopify, Wix och BigCommerce låter dig alla förhandsgranska din mall innan du väljer den, vilket innebär att du kan få en riktigt bra känsla för designen innan du förbinder dig till den layouten.

Växlande – om du inser att du inte gör det’t vill ha den mallen senare, kan du växla den?

den’det är en stor fråga att välja en permanent mall redan från första dagen. den’d vara som att behöva gifta sig med den första personen du någonsin går på ett datum med – det kan fungera för lyckliga få, men för det mesta’s kommer inte att hända!

Shopify och BigCommerce låter dig båda byta mallar när som helst – även efter att din webbplats är live. Wix eCommerce gör tyvärr inte’låt dig inte göra det eftersom det erbjuder så mycket anpassning.

Den sista riktigt viktiga saken att tänka på när man tittar på mallar är dina mobilkunder. Om du’har någonsin köpt någonting på din telefon, eller förbannade klumpiga webbplatser som inte’passar inte din mobilskärm, då du’Jag vet hur viktigt det är att ha en mobil responsiv webbplats.

Med vissa byggare, som Wix och Shopify, kan du redigera din mobilvy för att se till att din webbplats ser precis ut som du vill ha den på alla skärmar. Eller så kan du lämna det så det är, och din mall formateras automatiskt så att den passar skärmen’s visas på.

Hur man anpassar en mall

När du’Vi har valt din mall, du’Jag måste göra det till dig. Goda byggare låter dig dra på dina handskar och ändra vad du vill, inklusive:

 • Bilder
 • Text
 • Färger
 • typsnitt
 • Lägga till och ta bort sidor
 • Sidlayout
 • menyer
 • rubriker
 • Knappar
 • Bildspel, gallerier och videor

Och mycket mer! Du gör inte’Jag behöver en examen i design för att göra din webbplats helt till din egen – med e-handel byggare, det’är lätt som paj. Din möbelbutik kommer att ha sitt eget unika märke, så låt det lysa! Ha kul, men håll det också professionellt – till exempel försök att hålla färger och teckensnitt konsekventa på dina sidor.

Om du vill ha extra funktionalitet, till exempel att lägga till kontaktformulär eller öppna vittnesboks, kan du lägga till appar. Shopify, Wix och BigCommerce har alla appbutiker för dig för att lägga till mer unik anpassning och funktioner på din webbplats.

5

Lägg till dina möbler

den’s det ögonblick du’vi har väntat på! Nu’det är dags att lägga till dina möbler och visa världen vad du’vi har att erbjuda. där’Det är mycket att tänka på här, så håll dig fast när vi täcker de bästa sätten att skapa dina möbler för framgång…

Skriv en övertygande beskrivning

Du’säljer online, så du kan’t använd din silverförsäljningstunga för att övertyga kunderna att köpa den antika stolen eller den ultramoderna sängramen. Du behöver din produktbeskrivning för att ge kunderna all den information de vill veta (utan att de ber om det), och för att rulle dem i krok, linje och diskbänk.

Detta betyder du måste vara informativ. Tänk material, dimensioner, färger, vikt; alla saker en kund kanske vill veta om en produkts logistik.

Detta är särskilt viktigt för en möbelaffär. Med ett par jeans, om de inte gör det’Du kan kasta dem i en låda eller till och med i handväskan för att få tillbaka dem senare. Om en garderob har fel storlek eller är dubbelt så stor som du tänkte kan du stöta på några allvarliga problem.

Lägg sedan till lite stil. Övertala dina besökare att deras hus, kontor eller lägenhet bara inte kommer att vara komplett utan ditt bästsäljande skrivbord och stoluppsättning.

la-z-boy möbler produktbeskrivningDetta produktdetaljeravsnitt från La-z-Boy Furniture Galleries onlinebutik ger en tydlig och attraktiv beskrivning av stolen’s marknadsföring, samt ge länkar till annan användbar information.

Du kan vara subtil om det: i bilden ovan, orden “enkelhet”, “unik”, “sofistikerad”, “renfodrad silhuett”, och “kvalitet och komfort” gör alla för att övertyga kunden om att det här är ett bra köp.

Ta kvalitetsfoton

Ingen kommer att köpa en soffa om den’s lurar i mörkret på ett dåligt foto. Se till att du’ta kristallklara, högkvalitativa, fantastiska färgbilder för att visa upp dina produkter och undvika korniga, pixelerade foton till varje pris.

Ta foton från olika vinklar och gör dem tillräckligt stora för att se på din webbplats.

ikea möbelproduktbilderIKEA använder eleganta foton för att inspirera sina kunder och uppmuntra försäljning. Alla foton är lätta och tydliga för att verkligen visa upp de produkter som visas.

Du kan krydda dina bilder också – liksom att ha enskilda produktfoton, varför inte ta några tips från de svenska gudarna om att sälja möbler online? IKEA har inspirationssektioner och till och med ett galleri med sina produkter i riktiga hem.

Låt en titt på dina favoritmöbelbutiker på nätet och låna lite inspiration från hur de gör det’Vi har lagt fram sina produktbilder. Du kan verkligen göra dessa bilder till en del av ditt varumärke och använda dem för att få kontakt med kunder.

Ställ in ett förnuftigt pris

Du är förmodligen arenan’t inrätta en online möbelaffär bara för att ge dina produkter bort.

Prissättning beror på många saker, men det finns två viktiga regler att följa: don’t för mycket för dina produkter och inte’t undersöker dem heller. Tja, du, kanske du tror. Men det kan vara svårare än förväntat att hitta den lyckliga mellanplanen.

Dina priser bör återspegla kvaliteten på de möbler du har’åter säljer, oavsett om det’s antika bitar eller plattpaket DIY-paket.

Tänk också på hur mycket du arbetar’har lagt in dina produkter. Är det skräddarsydda delar som du spenderade tid, pengar och material på? Eller är det begagnade artiklar som kostar mindre men behövs städas?

Om du vill driva mycket försäljning kan konkurrenskraftiga priser hjälpa till att skifta lager mycket snabbare än dyra prislappar. Men se till att dina priser är tillräckliga för att täcka dina egna kostnader – du vill göra en vinst trots allt!

Ett av de bästa sätten att få rätt prissättning är att titta på andra onlinebutiker som säljer liknande möbler till dig. Det här är bra för att sätta ett riktmärke, liksom för att ljuda ut tävlingen.

Till exempel, om det’s en annan webbplats som säljer samma platta garderober för halva priset, du’kommer att förlora kunderna till sina billigare erbjudanden.

Visa alltid prissättningen tydligt – don’t få kunden att leta efter det eller lämna förvirring om hur mycket de har’Jag betalar i kassan.

Kategorisera dina möbler

Medan vi alla älskar en virvar av försäljning i verkliga livet, det’det är inte riktigt samma sak med onlinebutiker. Om det’ingen rim, anledning eller tydlig logik för hur produkter listas eller grupperas kommer kunder troligen att gå i motsatt riktning.

Den där’varför kategorier – eller samlingar, som de’de kallas också – är så viktiga. Det här är det som gör det möjligt att handla av Herrar, Kvinnor, Skor eller Accessoarer när du’handlar efter kläder online.

Shopify, Wix och BigCommerce låter dig skapa produktkategorier. Produkter kan sitta i mer än en kategori, vilket gör det ännu enklare för kunderna att filtrera och hitta vad de gör’åter letar efter. En garderob, till exempel, kan sitta i en “Bästsäljare” kategori liksom “Sovrumsmöbler”.

limpa kategorierMöbelverksamhet loaf.com använder kategorier för att strukturera sin onlinebutik och göra shopping enklare. Toppmenyn och bilderna låter alla shoppa efter kategori, eller så kan du se produkter i försäljningen.

den’är upp till dig hur du vill kategorisera dina produkter, men det borde vara logiskt, tydligt och konsekvent. Att lägga till relaterade eller rekommenderade produktkategorier är ett bra sätt att dra kunder in, liksom kategorier som “Ny i”, eller låta kunderna filtrera efter färg, storlek eller pris.

Shopify och BigCommerce är särskilt bra på sådana funktioner. De’har utformats för att stödja en stor mängd försäljning och erbjuda många olika produktvarianter.

Alla tre av våra bästa e-handel byggare låter dig sälja en obegränsad mängd produkter. Andra byggare kan begränsa antalet produkter du kan sälja beroende på din prisplan eller har mycket begränsade produktvarianter, vilket gör det svårt att kategorisera din butik på rätt sätt.

6

Ställ in betalningar

Efter att ha gjort allt hårt arbete, tagit vackra bilder på dina produkter och noggrant arbetat med priser, förtjänar du en belöning. Inte bara någon belöning – ett monetärt pris!

Den goda nyheten är att när din butik har gått live kommer allt det hårda arbetet att betala sig – bokstavligen. För att acceptera dessa välförtjänta betalningar via din webbplats måste du välja en leverantör och aktivera transaktioner.

E-handelsbyggare gör det enkelt att ställa in betalningar med bara några få klick. Kunder kan sedan kolla enkelt, precis där på din webbplats.

bigcommerce exempel butik kassaHyphen Sleep är en onlinebutik byggd med BigCommerce. Den accepterar kreditkort, PayPal och Amazon Pay och gör det enkelt för kunderna att kassa.

Först och främst titta på vilka betalningsalternativ som finns tillgängliga – hur många finns det? Kan du acceptera betal- eller kreditkortbetalningar? Vad sägs om olika valutor?

De viktigaste betalningsportarna att leta efter är:

 • PayPal
 • Fyrkant
 • Amazon Pay
 • Apple Pay

Men det finns dock massor mer att erbjuda – Shopify erbjuder till exempel över 100 ytterligare betalningsportar.

Hur väljer du med så många alternativ? Om ditt företag redan är anslutet till en tillgänglig betalningsleverantör kan du fortsätta använda det. Det viktigaste är att välja en betalningsport som kommer att gynna dina kunder mest.

Till exempel, om din kundbas är mestadels en äldre demografisk, det’s förmodligen bäst att inte lita på digitala plånbokbetalningar som Apple Pay.

Du kan dock konfigurera flera betalningsmetoder: till exempel den BigCommerce-tillverkade butiken på bilden ovan accepterar kreditkort, PayPal och Amazon Pay.

Vissa e-handelsbyggare tar ut transaktionsavgifter. Både Wix och BigCommerce låter dig sälja helt gratis, oavsett vilken betalningsleverantör du väljer. Shopify tar ut transaktionsavgifter, såvida du inte använder den egna interna betalningsportalen, Shopify Payments.

Oavsett vilken e-handelsbyggare du väljer, alltid se till att de’re PCI-kompatibel. Detta säkerställer att allt bearbetas säkert och säkert, utan att du behöver oroa dig för att begravas under berg av lagligt pappersarbete.

Den andra saken att se upp för är SSL-säkerhet. Detta står för Secure Sockets Layer och krypterar all information som anges på din webbplats. Ett SSL-certifikat skyddar betalningsinformation från hackare och är viktigt för alla onlinebutiker.

Majoriteten av byggare – inklusive Shopify, Wix och BigCommerce – tillhandahåller båda dessa säkerhetsåtgärder. Någon don’t, så kontrollera alltid!

7

Sortera ut dina leveransinställningar

Nu är din online möbelbutik nästan redo att gå. den’s designade vackert, produkterna är alla på plats, du’Vi har ditt eget domän, och du’är redo att börja acceptera betalningar. där’det är bara en sista sak att sortera: frakt.

Fraktens ursprungsadress

Första saker först – du behöver någonstans att skicka från. Fraktsortimentet ställer in hur frakt och skatter beräknas, och är särskilt viktigt för att få realtidsförsäljningskurser.

Du kan skicka från din egen trädgård, din verkstad, ett kontor eller så kan du använda ett uppfyllande lager.

Ett uppfyllande lager hjälper dig att automatisera frakt och hanterar till och med det mesta för dig. Ditt lager lagras i ett lager och om du’har integrerat din butik, sedan förpackas varorna och skickas när de har gått’har sålts. Det här är inte’t för alla och kostar extra, men det’är ett sätt att ta ut huvudvärk från frakt.

Detta beslut beror verkligen på storleken och volymen på de produkter du’åter säljer. När ditt företag växer, du’Jag måste expandera där du lagrar och skickar ditt lager från.

När det gäller möbler, det’är osannolikt att du’Jag ska lagra allt i ditt hus – särskilt om du’säljer stora bitar!

Fraktdestinationer

Tänk på var du är’Jag levererar till. Skickar du lokalt? Nationell? Internationellt?

Naturligtvis det’Vi kostar mer att skicka till vissa platser än andra, så du kan ställa in frakt zoner som har olika priser (och till och med olika leveransmetoder) tillämpas på dem. Dessa kan vara postnummer, stater eller till och med hela länder.

Detta är ett bra sätt att kontrollera var du är’är lycklig leverans till – du kan lägga till fler zoner när du växer eller ta bort zoner du inte längre vill skicka till. Kunder utanför dessa zoner är inte berättigade till frakt.

Fraktpriser och metoder

Det finns olika typer av frakt du kan erbjuda. den’Det är bäst att göra alla fraktkostnader tydliga från början, eftersom eventuella överraskningar vid kassan kan göra att kunderna får stor tid. Här’s en snabb titt på de tre huvudsakliga leveransalternativen du kan erbjuda kunder:

 • Exakta fraktkostnader – det är här du tar ut det exakta beloppet som det skulle kosta att skicka föremålet med kurirer som USPS.
 • Frakt med fast pris – detta är det enklaste alternativet. den’s som en filtavgift, där du fixar ett pris och tillämpar det på produkter och / eller beställningar. Till exempel skulle det kosta $ 5 att skicka en artikel var som helst i USA.
 • Gratis frakt – Vi älskar alla att se det här alternativet i kassan, och du kan ge den varma fuzzy känslan till dina kunder också. Du kan erbjuda det för alla beställningar, vissa artiklar eller beställningar över ett visst belopp.

Vissa e-handelsbyggare har mer utvecklade fraktverktyg än andra. Till exempel erbjuder BigCommerce också en “skicka med” , vilket ger dig mer kontroll över hur mycket du debiterar för frakt. Detta låter dig ladda efter vikt, vilket är bra för att transportera tunga föremål (som möbler) som inte finns’t omfattas av realtidssändningstider.

kurirer

En annan stor sak att tänka på är vilken kurir du arbetar med för att skicka din dyrbara last. De måste vara pålitliga – du inte’t vill ha kundklagomål på att deras möbler dyker upp, krossas eller splittras på grund av slarvig kurirtjänst.

Här är några av de största och mest populära kurirerna:

 • USPS
 • FedEx
 • Kanada Post
 • POSTEN
 • UK Royal Mail
 • DHL

Många e-handelare, inklusive Shopify och BigCommerce, har integrationer med kurirer som dessa för att underlätta ditt leveransliv.

Till exempel tillhandahåller USPS, FedEx, Canada Post, Royal Mail, Australia Post och UPS alla realtidssändningstider för BigCommerce-användare. Realtidskurser hjälper dig att hålla kostnaderna till ett minimum och ger kunden kontroll över vilket alternativ de vill betala för.

där’s nr “bäst” eller “höger” val för en budtjänst – varje företag har olika behov, så du bör titta runt för att se vilket som är bäst för dig.

Vidare information

 • Behöver du hjälp med att sortera din frakt? Kolla in vår Fraktprodukter: Steg-för-steg-guide för en fullständig uppdelning av processen från början till slut.

8

Förhandsgranska, testa och starta din online möbelbutik

Du’är nästan där! Men don’gå bara slå på publicera-knappen ännu. Först låt oss’s förhandsgranska din möbelaffär för att se hur det ser ut online.

Detta är superlätt att göra – webbplatser för e-handel webbplatser har en “Förhandsvisning” -knappen som låter dig se din butik som om den var live. Nu är det dags att upptäcka eventuella fel, bilder som vann’ladda, eller några länkar som inte’t fungerar.

Se till att du testar dina produktsidor – fungerar din produktzoom? Har “Lägg i korgen” knappen gör faktiskt sitt jobb? Kolla också till kassan. Gå hela vägen till kassasidan och se till att du gör det’Vi har fått en smidig och sömlös kundresa.

Don’glöm inte de mobila användare. Förhandsgranska din webbplats på din mobil, se till att det’alla är formaterade perfekt – inga klumpiga bilder, saknade knappar eller gigantiska menyer som tar upp hela skärmen.

Håll utkik efter information du hittills har missat – kolla in dina butiksinställningar och se till att språket och valutan matchar. Håll alltid dina kontaktuppgifter uppdaterade – saker kan ha ändrats sedan du började bygga din butik!

När du’har arbetat med något så länge kan du sluta se de små sakerna stirra dig i ansiktet. den’det är dags för ett nytt par ögon!

Få kollegor, vänner och familj att använda din webbplats. Få dem att testa kassan och läsa igenom dina produktbeskrivningar. Vägrar några sidor att ladda? Är länken till din About-sida trasig? Har en produkt inte ett pris som anges?

Om du kan fånga några mindre fel innan din butik startar, du’Jag verkar vara mycket mer professionell och pålitlig för potentiella köpare.

9

Marknadsför dina möbler

Nu vill du förmodligen luta dig tillbaka och koppla av. Men arbetet gör det inte’t sluta när du’har lanserat din onlinebutik. Don’Men oroa mig, det här är den riktigt roliga delen!

Nu’det är dags att ta sig till de virtuella hustaken och ropa om din onlinebutik för alla att höra.

Du’Vi har lagt all den kärlek och omsorg i din butik, men tyvärr är det människor som är’t kommer att magiskt flocka för att köpa dina produkter. Du måste få dem att komma till dig.

E-handelsbyggare vet att marknadsföring är nyckeln till att växa ditt företag och tillhandahålla inbyggda verktyg som hjälper dig att marknadsföra dina möbler. Från nyhetsbrev till social delning, du’Vi har en värld av kraftfulla marknadsföringsverktyg till hands.

SEO

Search Engine Optimization (SEO) är ett sätt att få din webbplats att sitta och vinka till sökmotorer så att den rankas högt i sökresultaten. den’är ett totalt mysterium för vissa, varför e-handelsbyggare försöker hjälpa dig så mycket de kan.

BigCommerce, Shopify och Wix har alla SEO-guider och verktyg som hjälper dig. Wix har till och med en SEO Wiz, som ger dig en personlig checklista att följa.

Byggmästarna kanske redan har gjort en del av arbetet, men resten är upp till dig. Du kan ställa in nyckelord, anpassa rubriker och webbadresser och skriva ut de titlar och beskrivningar som visas i sökresultaten.

wix seo-verktygWix har fantastiska SEO-verktyg som hjälper dig att marknadsföra ditt företag. Kontrollera vad som visas i sökresultaten, anpassa rubriker och mer.

De goda nyheterna är dig’Vi har redan gjort steg för att optimera din butik. De beskrivande och informativa produktbeskrivningarna som du skrev kommer att göra underverk för att driva trafik och köp via din webbplats!

Flerkanalsförsäljning

Multikanalsförsäljning är där du säljer över flera kanaler än bara din egen webbplats. Till exempel kan du sälja över flera sociala kanaler, inklusive Facebook, Instagram, Pinterest och Twitter.

BigCommerce har inbyggda integrationer med dessa plattformar och gör det superlätt att hantera all din försäljning från ett ställe. Shopify uppmuntrar också försäljning av flera kanaler och med goda skäl!

Sociala medier är en plats de flesta människor söker för information, underhållning och för att lindra tristess – det’s den perfekta stormen för shopping. Genom att marknadsföra dina produkter genom dessa kanaler kan du enkelt nå en mycket bredare publik än om du bara satt och väntade på att folk skulle hitta dig på Google.

Du kan lista produkter på sociala medier och till och med skapa en Facebook-butik som integreras med din huvudwebbplats.

E-post marknadsföring

E-postmarknadsföring – särskilt personliga e-postmeddelanden – är fortfarande ett mycket framgångsrikt sätt att få kontakt med kunder.

Du kan skicka e-postmeddelanden för att varna kunder om en ny produktsamling, en specialrabatt eller en ny försäljning. Om det låter som mycket arbete, hur är det med automatiserade tackmeddelanden efter att en kund har gjort ett köp?

För dig som driver en blogg tillsammans med ditt företag kan detta vara ett bra sätt att engagera kunder och göra dina e-postmeddelanden lite mer intressanta.

Om du’du är orolig för att du inte har någon aning om hur du kör en e-postkampanj, don’t oroa dig. Din e-handel byggare har haft din rygg upp till nu, och saker är’t håller på att förändras.

Till exempel har Wix ett e-postmarknadsföringssystem som heter Wix ShoutOut, som låter dig köra e-postkampanjer utan att investera timmar och timmar i din tid. Du kan enkelt skapa anpassade e-postmeddelanden och sedan spåra deras framgång med inbyggd analys.

wix shoutout online möbelaffärMed Wix ShoutOut kan du skapa anpassade e-postmeddelanden snabbt och enkelt och spåra deras framsteg med hjälp av analyser

Medan de flesta e-handelsbyggare har ett slags inbyggt e-postmarknadsföringssystem kan du alltid vända dig till appar för kraftfullare verktyg.

10

Hantera ditt lager

Grattis, du’vi nådde det tionde och sista steget!

Människor kan’sluta prata om din online möbelbutik. Försäljningen översvämmar in, din frakt går smidigt och du’har bilder på att ta på IKEA som nästa stora sak. Nu måste du hålla reda på alla dina beställningar.

Lagerstyrning är där du övervakar dina lagernivåer och håller reda på vilka produkter som är låga lager, slut i lager eller behöver bytas ut eller ta bort.

Det sista du vill göra är att sälja det engelska georgiska skrivbordet, klappa dig själv på baksidan, glöm att ta bort det från din webbplats… och sälja det igen. En besviken kund är en för många, så det är viktigt att hantera ditt lager.

Om du har ett stort urval av produkter kan det låta ganska fullt på. Visst du’Kan jag aldrig lämna din webbutik ensam? Tänk om en artikel säljer ut medan jag’m ute vid lunch? Den där’s där att välja en webbplats för byggare av e-handel kan vara en livräddare (eller åtminstone en tidssparare)!

shopify hantera möbelaffärShopify gör det enkelt att hantera ditt företag när det är’är igång genom att automatisera uppgifter och ge dig alla dina verktyg på ett ställe

Med byggare som Shopify och BigCommerce kan du automatisera några av de riktigt viktiga och tidskrävande uppgifterna. När en lagernivå till exempel når noll kommer den automatiskt att märkas som “Slut i lager” på din butik.

Så du kan njuta av din lunch utan att oroa dig!

BigCommerce och Shopify är de bästa valen för att hantera lagernivåer, eftersom de har superkraftiga lagersystem för att göra ditt liv enkelt. De gör det så enkelt som möjligt och verkligen gör mycket av jobbet för dig.

Hur man säljer möbler online: Sammanfattning

den’har varit en lång resa, men vi’har varit med dig varje steg på vägen. Nu vi’Vi har kommit till slutet av våra tio steg, du känner till ins, outs, ups och downs för att bygga din egen online-möbelbutik.

Längs vägen, du’har lärt dig hur viktigt det är med domäner, vad man ska se upp när du väljer mönster, de många saker att tänka på när du’lägger till dina möbler, de komplicerade detaljerna om frakt och lager spårning, och naturligtvis kraften i marknadsföring.

Som en sammanfattning, här är våra 10 steg för hur man säljer möbler online:

 1. Hitta rätt e-handelswebbplatsbyggare
 2. Registrera dig för en premiumplan
 3. Välj ett domännamn
 4. Välj och anpassa en mall
 5. Lägg till dina möbler
 6. Ställ in betalningar
 7. Sortera ut dina leveransinställningar
 8. Förhandsgranska, testa och starta din online möbelbutik
 9. Marknadsför dina möbler
 10. Hantera ditt lager

Genom att följa de tio enkla stegen kan du ha en egen framgångsrik online-möbelbutik. Vi’har gått i detalj på varje etapp och föreslagit hur de allra bästa e-handelsbyggarna – Shopify, Wix eCommerce och BigCommerce – kan hjälpa dig på din resa också.

Dina kunder kanske inte vet det ännu, men de’väntar på dig. Så don’tveka inte – få bygga idag, och du’Slutför steg 10 innan du vet det!

Hur man säljer möbler online: vanliga frågor

Finns det regler om vad jag kan sälja via min onlinebutik?

Nej! E-handel byggare låter dig sälja vad du vill via din onlinebutik, En online marknadsplats som Etsy inför sina egna regler. Med Etsy kan du bara sälja handgjorda, vintage- eller hantverksmaterial, men med Shopify kan du sälja vintagemöbler tillsammans med moderna stycken och till och med hushållsartiklar.

Läs vår Shopify vs Etsy-jämförelse för att se vilket som är det bästa valet för dig.

Kan jag tjäna pengar genom min online möbelbutik?

Självklart! Det finns inga dolda knep eller regler – ställ in din butik, ladda upp dina produkter och ta bort! Om du’om du är orolig för månatliga avgifter för byggare av e-handelswebbplatser kan du välja en billigare e-handelsbyggare som Weebly för att komma igång. Av våra tre bästa val är Wix det billigaste från 20 USD per månad.

Kan jag ha flera varianter av samma produkt?

ja! Med en e-handelsbyggare som Shopify kan du ha flera varianter. Till exempel kan du ha samma soffa i olika färger, eller samma förvaringslådor i olika storlekar. Du kan lista alla dina olika produktalternativ snabbt och enkelt utan krångel!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map