Bästa sidosträngningar på nätet för 2020

den’är ett nytt år, och du’d vill börja lägga lite extra pengar – oavsett om det’s för en insättning för ett hus, en trevlig semester, en regnig dag eller en stor fredagskväll. Vad’s mer, du tror att du har lite extra tid att ägna åt en sido stress.


Men den viktigaste skillnaden mellan den här artikeln och de andra du kanske har stött på är denna: du kan starta vilket som helst av dessa sidostymer med bara din bärbara dator eller smartphone *.

* Bortsett från nummer 7, där vi fuskade lite men det var helt värt det.

Du hittar inte hundpromenader, cyklar för Deliveroo, plockning av strö eller bakning bland våra förslag. Det här är inte’t sjätte klass bakning försäljning, och du aren’t träning för en triatlon.

Du förtjänar att komma hem, sitta i soffan och tjäna lite extra pengar i din pyjamas – och vi’Vi har de 18 bästa sätten för dig att göra just det.

18 bästa sidosträngningar på nätet för 2020:

Se upp! Om du’Vi har en produkt att sälja, vare sig det är fysiskt eller digitalt, vi har en hel del av denna webbplats som’s chock full av information om sätt att skapa en onlinebutik – men vi vann’t täcker det i den här artikeln. Istället rekommenderar vi att du går till:

Hur man bygger en onlinebutik – nio enkla steg för att börja sälja online

5 bästa webbutvecklare för e-handel – våra bästa val för att bygga din onlinebutik

7 bästa gratis e-handelsplattformar – plattformarna som låter dig börja sälja gratis

1

Publicera på medium

Sidostyr: publicera på medium

När det gäller att tjäna pengar online är det en uppenbar väg att skriva för webben (jag menar hej, vi kan vara lite partiska). Men när du inte gör det’t har mycket erfarenhet, det kan göra pitching för frilansarbete svårt, och det kan bli lite av en catch-22. Så var börjar du?

En blogg är ett bra ställe att visa hur du kan skriva om något du’du brinner för, men vi tycker också om Medium som en plattform för att publicera (eller omlägga) dina artiklar. den’är ett bra sätt att bygga upp en portfölj av arbete, och du kan faktiskt tjäna en dollar eller två under tiden genom Medium’s Partnerprogram.

Det sätt som Medium beräknar intäkterna är ganska unikt och gynnar både nischförfattare och de med massa överklagande (eller de med ‘viral’ berättelser att dela). Enkelt uttryckt beror dina intäkter på andelen av deras totala läsningstid som Medium-medlemmar läser på att läsa din artikel. Medan bara 8% av aktiva Medium-författare tjänar mer än $ 100, där’utrymme för att få mycket mer än så – den högst betalda Medium-författaren för november 2019 tjänade $ 22 658,57. Den som är det kan officiellt kalla Medium sin huvudsak.

2

Starta ett Instagram-konto

Sidostyrning: nisch Instagram-konto

Du’Jag kommer att se en hel del artiklar om sidostyr som tyder på att bli en ‘Instagram influencer’ för att tjäna lite extra pengar. Även om detta kan ha fungerat för fem år sedan, är verkligheten att Instagram är ganska mättad med den här typen av konto nu. Om du inte redan har flera tusen följare, du’Jag kommer att ha det svårt att komma in på influenseraktionen.

Men det gör det inte’det betyder att det inte finns’t pengar som ska göras på Instagram (och snabbt) – du’Jag behöver bara bli lite mer kreativ. Som vi ser det är nischkonton nu det bästa sättet att komma till Instagram. Du kan utnyttja kraften i en befintlig plattform eller en populär serie för att snabbt få en lojal fanbas; våra favoritexempel är @chandler_holding_ur_fav_album, @depopdrama och @meme_appetit. Var och en av dessa konton har snabbt fått flera tusentals följare, och två förlitar sig uteslutande på innehåll som lämnats in av följare.

När du’Vi har fått en bra följd, du kan tjäna pengar på ditt konto på ett av många olika sätt. @depopdrama tar betalningar för att marknadsföra olika Depop-butiker på sina berättelser, @chander_holding_ur_fav_album har en donationssida, och @meme_appetit har börjat sälja varor via RedBubble, som är en plattform som vi’Jag kommer att prata lite mer om senare.

3

Lär dig engelska på distans

Sidesväng: undervisa engelska

Tror du inte’har du inga färdigheter att erbjuda? Tänk om. Om du’re flytande engelska (eller verkligen alla språk), då du’Vi har något som någon annan vill lära sig. Eftersom engelska är ett så populärt språk är det här där’det är mest möjlighet. Det finns massor av människor som är villiga att lära sig på distans och många företag som är redo att agera som mellanhand.

Teach Away, VIPKID och QKids kommer alla betalar upp till cirka $ 25 / timme för dina tjänster. Du gör inte’Jag behöver ingen lärarupplevelse för att gå med på dessa webbplatser, men de flesta kräver att du har en kandidatexamen’s examen. När du’Vi har plockat upp några vanliga klienter och skapat ett namn för dig själv, skapat dig själv med lärarwebbplatsen (vi älskar mallen ‘Privatlärare’ av Wix), så att du kan börja ta ut dina egna priser och behålla din fulla avgift.

4

Komplett undersökningar online

Sidostyr: undersökningar online

Vi’Jag kommer att vara riktigt klar med detta – att göra undersökningar online vann’t ta in stora pengar, men det är väldigt enkelt. Faktum är nästan sinneslös. den’är den perfekta aktiviteten för att passa in i driften av stillestånd – din pendling, medan du tittar på en återkörning på TV, etc. Survey Junkie är ett populärt undersökningsföretag och är ett av få som betalar dig inom 24 timmar efter din betalningsbegäran, antingen via PayPal eller i form av ett presentkort.

Varje undersökning tjänar dig mellan 50 och 450 poäng, med 100 poäng motsvarande $ 1. Tänk på att några av dessa undersökningar kommer att vara ganska omfattande och ta cirka en halvtimme eller mer att slutföra.

5

Översätt

Sida hustle: översättning

Om du’du har tur att tala mer än ett språk, du’Vi har ännu fler alternativ när det gäller att välja en sidostyrning. Översättning är en konkurrenskraftig men lukrativ verksamhet, och medan du’Jag kommer förmodligen att ha svårt att hämta litterära översättningar eller stora kommersiella projekt utan relativ grad, kan du arbeta med en byrå (eller slå ut på egen hand) för att hämta mindre projekt.

Sajter som Fiverr är bra för att komma igång snabbt, men med de flesta konkurrenter som laddar runt $ 5 för varje 500 ord, den’Jag tar dig lite tid att bygga upp lite pengar – och med så många konkurrenter, det’Det är svårt att låsa in alla viktiga recensioner.

Vi’d rekommenderar definitivt att du försöker hämta byråarbete istället eller att nå ut till företag / svara på annonser oberoende. Och för att se pålitlig, du’Jag vill ha en webbplats som visar exempel på ditt arbete och positiva vittnesmål från kunder. Vi älskar mallen Sofia av Squarespace för detta – den slår den perfekta balansen mellan personlig och professionell.

6

Gör YouTube-tutorials

Sidostyr: YouTube-tutorials

Google ‘hur man knyter en slips’, och toppresultatet är en YouTube-video. I den här videon har en normal snygg kille filmat sig själv som knyter ett slips, med en förklaring av voiceover Han har inte’t använde någon snygg utrustning, och videon är under sex minuter lång. Det har över 66 miljoner visningar. Antagande att de flesta människor tittar på den här videon till slutet, den här kunniga slipsaren har förtjänat sig själv mellan 200 000 och 450 000 dollar rent från de annonser som YouTube körs i början av sin video.

För att kunna tjäna pengar på en YouTube-kanal på detta sätt finns det dock några krav. Du’Jag behöver en kanalövervakningstid på över 4 000 minuter under de senaste 12 månaderna, plus över 1 000 prenumeranter, som alla kommer att ta lite tid. Använd verktyg som ‘TubeBuddy‘ för att hjälpa dig identifiera innehållsavstånd du kan fylla och gå efter det!

7

Hyr saker på Fat Llama

Sidesväng: Fat Llama

Okej, vi’vi fuskat lite här. Fat Llama är en plats där du kan ‘hyra (nästan) vad som helst’. Så för att använda det som en del av din sidostövling, du’Jag måste ha något att hyra ut. Teknisk utrustning tenderar att göra riktigt bra på Fat Llama; tänk på fancy kameralinser, drönare, DJ-utrustning, projektorer och till och med musikinstrument. Det enda icke-anonyma kontot på Fat Llama-resultattavlan är en fotograf som hyr ut nästan uteslutande kameralinser för cirka $ 15- $ 20 per dag, och tjänade flera tusen dollar under den senaste månaden.

Verktyg och maskiner tenderar att hämta mindre pengar, men efterfrågas mycket. Högtryckstvättar, mattor, lödkolvar – chansen är du’Jag har något som någon annan behöver, men inte’t vill köpa.

Och om inte, ta dig lite tid att titta runt Fat Llama och utvärdera marknaden; är det något du kan köpa som snabbt skulle betala för sig själv? Kan du underskapa konkurrenter och erbjuda något de kan’t – som gratis leverans? Du kan publicera artiklar på Fat Llama gratis och du’åter täckas för skador upp till värdet $ 30 000.

8

Genomför test av webbplatsanvändare

Sidesväng: användartestning

Användningstest på webbplatsen är lika enkelt som att göra enkäter online och kan mycket mer lukrativt (även om du’Jag måste vara mer uppmärksam). Webbplatser som usertesting.com kommer att be dig att utföra en åtgärd på en klient’s webbplats (som att köpa en specifik produkt) och berätta om din upplevelse, samt ge dina intryck av webbplatsen.

Varje video tar mellan 10 och 20 minuter och kommer att tjäna 10 dollar, som sedan kan överföras till ditt PayPal-konto. Du’Vi matchas med klienter baserat på din plats och demografiska plats och där’behöver inte oroa dig för din tekniska förståelse eller erfarenhet – de vill bara höra ärliga tankar från typiska kunder för att stryka frustrerande problem..

9

Prova affiliate-marknadsföring

Affiliate marketing är där du lägger till länkar till produkter eller tjänster inom ditt eget innehåll och sedan tjänar en liten provision om dina läsare fortsätter att köpa dessa produkter efter att ha klickat till dem från din webbplats. Modebloggare, till exempel, kommer att publicera länkar till kläderna de bär på och ge en liten vinst om deras läsare fortsätter att köpa samma kläder.

När det gäller att tjäna pengar genom affiliate-marknadsföring, har vi liknande råd att starta ett Instagram-konto – gå nisch.

Affiliate-marknadsföring kan vara riktigt lönsamt, men konkurrensen är hård. Du’Jag måste söka efter innehållsgap och hålla ett öga på nya trender för att hitta din egen nisch.

10

Starta ett nyhetsbrev

Sidostyr: nyhetsbrev

För alla som’Har vi någonsin hållit ett kontorsbaserat jobb kan idén att registrera sig för att få e-postmeddelanden frivilligt verka helt främmande. Men att skapa nyhetsbrev kan vara ett stort företag för alla med kreativ stil, en bra idé och villigheten att lägga timmarna.

Starta ett nyhetsbrev är inte’det är ett snabbt sätt att tjäna pengar – men det kan verkligen vara bra. När du’har byggt upp en lojal databas med prenumeranter (med hjälp av ett verktyg som MailChimp eller TinyLetter) kan du börja tjäna pengar på ditt nyhetsbrev. Det mest populära sättet att göra detta är genom att lägga till affiliate-länkar (se ovan vad dessa är, och hur man gör det) eller tjäna pengar från en sponsor genom att inkludera ett avsnitt om deras produkt eller tjänst.

den’Det är svårt att sätta ett nummer på hur mycket du kan tjäna på ditt nyhetsbrev, men kom ihåg att för vissa människor är detta deras heltidsjobb – så det’det är säkert att säga där’s några allvarliga intjäningspotential här. På samma sätt, du’återigen mot någon allvarlig konkurrens, så vi rekommenderar att du gör din forskning och registrerar dig till så många nyhetsbrev som du kan. Nästa utkast och vad vi’re Reading är två av våra favoriter.

Du’Jag vill skapa en enkel webbplats som ger en plats för människor att registrera sig för ditt nyhetsbrev och publicera exempel på tidigare innehåll. Vi älskar mallen Foundry av Squarespace, som den’är ganska typografifokuserad – perfekt för att låta dina ord prata!

11

Skriv frilansinnehåll

Sidostyr: skriv frilansinnehåll

Om du’om intresset blev förknippat med idén om ett nyhetsbrev eller publicering på Medium, då är chansen stor att du kan tjäna lite pengar på frilansskrivning.

Många människor är nervösa att marknadsföra sig som författare. där’det är en missuppfattning att du måste vara nästa F. Scott Fitzgerald för att ditt arbete ska vara värt att betala för. Men verkligheten är att mycket kommersiellt skrivande handlar bara om att kunna förklara saker kortfattat och på vanligt engelska. Och naturligtvis är bra stavning och grammatik ett måste.

När du’har byggt upp lite erfarenhet som frilansare kan du räkna med att tjäna mellan $ 0,12 och $ 0,20 per ord. Men för att komma till detta skede, du’Jag vill bygga upp en bra profil, och det inkluderar – du’har gissat det – en webbplats! Det är här du kan visa tidigare exempel på ditt arbete, skriva blogginlägg för att visa dina intressen och ge människor ett sätt att komma i kontakt med dig. Denna webbplats från Wooden Writing är ett bra exempel, och vår favoritportföljmall är Henson by Squarespace.

12

Korrekturläs

sidostyr: korrekturläsning

Är du en örnögd mästare i grammatik och stavning, men inte en fan av att skriva? Korrekturläsning kan göra det perfekta sidostycket.

Men att komma igång med korrekturläsning är inte’t alltid en enkel åktur. I motsats till vad man tror är du inte’Jag behöver faktiskt en engelska examen för att hämta arbete som frilansande korrekturläsare, men du måste bevisa ditt värde. Som författare är detta enkelt – du kan bara posta exempel på ditt arbete i en portfölj. Men för en korrekturläsare, du’Jag måste visa dina färdigheter på ett annat sätt. För att få ditt första jobb, du’Jag måste erbjuda en riktigt konkurrenskraftig ränta och / eller luta dig till ditt nätverk. Du kan söka efter frilans korrekturläsning på webbplatser som Freelance Writing Gigs.

Se till att du samlar in vittnesmål från nöjda kunder. På så sätt kan du bygga upp en online-CV med detaljerade projekt’Vi har arbetat med och presenterat det för framtida kunder som bevis på att deras kopia skulle vara i säkra händer. Återigen, det finns massor av mallar som skulle fungera för detta – vår favorit är Suhama by Squarespace, eftersom det sätter dina kunder fram och mitt för maximal effekt.

13

Skapa en online-kurs

sidostyrning: online-kurs

Om du’har skumrat över de skrivcentrerade sido-rörelserna, förmodade din brist på förmåga på detta område, lyssna sedan upp: här’där du kan tjäna pengar på nästan alla färdigheter du besitter, förutsatt att du’är villig att dela det.

Personliga kurser är häpnadsväckande dyra, så det’det är inte konstigt att fler och fler människor vänder sig till onlinekurser för att få en högre utbildning. Udemy är en av de största webbplatserna för den här typen av kurser, och erbjuder allt från Photoshop-självstudier till självförtroende-självstudier, med priser som sträcker sig från cirka $ 15 till flera hundra.

Dessa kurser kan ta lite tid att sätta ihop, men en gång gör de det’är klar, det’s till stor del hands-off. Du’Jag måste svara på frågor och ibland uppdatera avsnitt, men det hårda arbetet kommer effektivt att göras. Udemy har till och med ett supportteam för instruktörer som hjälper dig på vägen – och det’det är inte konstigt, med tanke på dem’Jag tar en cool 50% av din försäljning via deras plattform. Den där’varför igen, när du’har samlat lite surr på en webbplats som Udemy, rekommenderar vi också att du erbjuder kursen på en egen plattform genom att skapa en enkel webbplats för att hålla ditt innehåll.

14

Erbjuda expertsvar

sido stress: expert svar

Om du’är en kvalificerad expert inom ditt område, men don’Om du inte vill ha idén att skapa en onlinekurs kan du tjäna några enkla pengar på sidan genom att ge expertsvar på frågor. Webbplatser som JustAnswer och PrestoExperts låter dig registrera dig som expert på allt från finans till djur, även om du’Jag måste ansöka med bevis för att stödja ditt val.

När du’igen och igång, kan detta vara en ganska lukrativ sido stress. På JustAnswer kan du förvänta dig att tjäna mellan $ 20 och $ 50 + per fråga, medan du på PrestoExperts kan tjäna uppåt på $ 2 per minut.

15

Game on Twitch

sidostyr: Rikning

Om du betraktar dig själv som en proffsgamer så är chansen stor’har redan hört talas om Twitch. Om du inte har det’t, vi’Jag fyller kort.

Twitch är en webbplats där du kan streama dig själv att spela videospel, samt se andra människor spela videospel. den’det är en sak som inte gör det’Det låter som om det borde vara en sak, men det’är faktiskt en ganska enorm affär; Twitch har mer än 15 miljoner aktiva användare dagligen.

Liksom YouTube kan du tjäna pengar på att visa annonser i början av dina Twitch-videor. Därför det’är en Amazon-ägd plattform, det’Det är också väldigt lätt att skapa affiliate-Amazon-länkar till spel eller andra produkter. Du kanske till och med kan plocka upp sponsringavtal om du kan få tillräckligt med åsikter.

16

Sälj t-shirts online

sidostyrningar: sälj tshirts online

Alla vet att en person som alltid har riktigt bra t-shirts. Om du misstänker att du i själva verket kan vara den personen, lyssna upp: du kan tjäna pengar på att sälja t-shirts online, utan att behöva bearbeta någon betalning – eller till och med hålla en t-shirt.

Japp, vi’är allvarliga. Med RedBubble behöver du bara ladda upp din design – de’Jag tar hand om resten. Visst kommer ditt snitt att bli ganska litet – men med tanke på att du vann’t måste investera i lager eller betala för en onlinebutik, vi tror det’är en ganska söt affär. Denna installation är idealisk för ett litet sidoprojekt som till stor del kommer att ta hand om sig själv och det’det är inte bara t-shirts, heller – du kan också ladda upp dina mönster för telefonväskor, väggkonst och en hel massa andra produkter.

Den enda nackdelen? Tja, låt’säger bara att en eller två personer kom dit först. RedBubble är super konkurrenskraftig, så du’Jag vill också marknadsföra dina produkter. Vi’Jag älskar att säga att dina fantastiska mönster kommer att sälja sig själva, men med så många sidor med produkter som erbjuds, till och med de bästa stilarna behöver lite uppsving.

Letar du efter en blank ny marknad att hoppa in på? Kolla in vår guide på Hur man säljer CBD online om du’känner dig lite mer äventyrlig! 17

Investera i aktier och aktier

sido hustle: aktier och aktier app

Medan man investerar i aktier och aktier kan det låta som en väldigt stor aktivitet’s bara för dem som är villiga att lägga in megabon, verkligheten är att att använda valfritt pengar klokt är det bästa sättet att tjäna lite mer pengar.

Så om du’Vi har gjort lite extra pengar från en av sidorna i listan, varför inte få den att gå lite längre genom att investera den? En gång i tiden krävde timmar med detaljerad forskning och konstant övervakning av trender att hitta framgång på aktiemarknaden. Och säkert, detta är fortfarande ett alternativ – men vi föredrar app-strategin.

Robinhood är en avgiftsfri investeringsapp, men är bättre för de som har någon aning om vad de har’d gillar att investera i. Swell Investing fokuserar samtidigt på att investera i företag som har en positiv inverkan på världen. där’är i princip en investeringsapp för vem som helst, oavsett din erfarenhetsnivå.

Gå till toppen 18

Transkribera videor

Gå till toppen Sidesväng: transkribera videor

Om du’Med en begåvad typist kan transkription vara ett bra sätt för dig att tjäna några extra dollar. Du’Jag vill vara en snabb typist, eftersom de flesta webbplatser kommer att betala dig per timme av transkriven ljud eller video, snarare än per timme du spenderar på att arbeta med det.

TranscribeMe anses allmänt vara en av de bäst betalda plattformarna för transkriptioner och betalar mellan $ 15 och $ 22 per ljudtimme (de med juridisk eller medicinsk bakgrund kommer att tjäna en högre skattesats). Transkribera mig rapporter genomsnittliga månadsinkomster för transkriptioner till $ 250, och den de högsta månatliga intäkterna rapporterades vara $ 2 200.

Gå till toppen 19

18 bästa sidostymer på nätet: Packa upp det

Gå till toppen

Tack för att du höll fast vid oss ​​när vi packade upp våra 18 bästa sidostymer på nätet för 2020 – vi hoppas att det fanns något för alla där inne!

Här’s den listan en gång till:

Som alltid vi’vill jag kasta det tillbaka till er, våra underbart kunniga läsare – några topptips för att tjäna lite pengar? Några ‘bli rik snabbt’ system som vi borde undvika som pesten? Har du lyckats förvandla din sidostyrning till ett heltidsarbete? Vi’d älskar att höra från dig! Vänligen dela din erfarenhet i kommentarerna, så vi kan fortsätta hålla den här webbplatsen som en användbar och samarbetsresurs.

Glad hustling!

Gå till toppen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map