Hur man skapar en fotografihemsida

Den enkla att följa guiden för att skapa den perfekta webbplatsen för den bilden

Om du’är en fotograf som vill lyckas med idag’s digital tid, du’kommer att behöva en webbplats. För dem i ett kreativt yrke är det inte längre en konkurrensfördel att ha en webbplats – nu’Det handlar mer om att inte ha en sådan som är en allvarlig nackdel. Om du’Om du letar efter nya kunder, ett nytt jobb eller bara för att höja din profil är en portföljwebbplats det bästa verktyget du har till ditt förfogande.


Men hej, du vet redan det, och det är därför du’är här. Och de goda nyheterna är, den’har bokstavligen aldrig varit lättare att skapa en fotografihemsida du kan vara stolt över – och du inte’behöver inte någon teknisk kompetens för att spika det heller.

Hur man skapar en fotografihemsida i åtta enkla steg:

 1. Sätt ett tydligt mål för din webbplats.
 2. Välj rätt webbplatsbyggare.
 3. Välj en plan.
 4. Hitta en mall du älskar.
 5. Lägg till dina foton och innehåll.
 6. Installera appar.
 7. Få din fotografering sett.
 8. Granska och publicera.

Vi’Jag kommer att gå igenom var och en av dessa steg i detalj med skärmdumpar på vägen för att hjälpa dig.

Bra att veta: Webbplatsbyggare är enkla, allt-i-ett-verktyg för att hjälpa alla att komma online på ett enkelt sätt. I den här artikeln, vi’Fokuserar på att bygga en fotograferingssajt med hjälp av en webbplatsbyggare.

WordPress är en kraftfull, men lite mer tekniskt krävande plattform. Om du’om du är lite mer säker på teknik och för ett projekt, kolla in vår guide för att bygga en webbplats med WordPress för att jämföra dina alternativ.

Är du redo att komma igång? Bra – låt’s få ditt galleri online!

Innan vi börjar, kolla in några av våra andra guider:

Bästa webbplatsbyggare 2019 – 500 timmars forskning senare, och vi har vår ultimata topp 10 för 2019

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare – när det gäller att bygga en slående portföljwebbplats är dessa de bästa plattformarna för jobbet

11 bästa fotograferingswebbplatsbyggare 2019 – en fördjupad titt på de bästa fotograferingssidebyggarna

Jämförelse av fotograferingswebbplatsbyggare – för en jämförelse sida vid sida av alla de bästa plattformarna för att bygga en fotografihemsida

1

Sätt ett tydligt mål för din fotografihemsida

Innan du dyker in i att bygga din fotografihemsida, det’är viktigt att ta ett steg tillbaka och ta hänsyn till dina mål och huvudsyften för din webbplats. Detta kommer att påverka vilken plattform du väljer för att bygga din webbplats och hur du gör för att utforma den. Till exempel:

 • Är du en evenemangsfotograf som letar efter nya, lokala företag? Välj en webbplatsbyggare med starka SEO-funktioner (Search Engine Optimization) för att hjälpa dig hitta i Googles sökresultat.
 • Söker du tjäna pengar genom att sälja dina bilder online? Välj en webbplatsbyggare med bra e-handelsfunktioner. Om du vill sälja bilderna som nedladdningar, se till att byggaren stöder försäljning av digitala produkter (inte alla byggare gör det).
 • Är du på jakt efter ett nytt jobb i branschen och använder den här webbplatsen som din portfölj? Se till att ditt skriftliga innehåll – som en Om oss-sida – kan komma i centrum bredvid dina bilder. Du kanske också vill lägga till ett CV-avsnitt och en fotografibaserad blogg för att visa upp din expertis.
 • Behöver du bara en enkel webbplats för att komma igång och höja din profil? Välj en väl avrundad byggare (vi’Jag berättar om vår favorit i nästa avsnitt) och börja med den billigaste planen.

Innan du går vidare till nästa steg:

 • Identifiera ett tydligt mål – eller flera mål – för din fotografihemsida. Även om du’just nu börjar detta, detta är ett riktigt viktigt steg för att utforma hur din webbplats kommer att se ut.

2

Välj en webbplatsbyggare

Webbplatsbyggare är onlineverktyg som alla kan använda för att få online. Du väljer en mall som grund för din webbplats och drar och släpper sedan elementen dit du vill att de ska sitta. Du kan skapa ytterligare sidor, samt redigera de som följer med den valda mallen. Kort sagt, om du’du är bekväm med PowerPoint, du’Jag kommer att vara bekväm med en webbplatsbyggare.

För att använda en webbplatsbyggare, du betalar ett all-in prenumerationspris, vanligtvis mellan $ 5 och $ 25 / månad. Vissa byggare erbjuder faktiskt planer som är helt gratis, men vi’Jag täcker varför de är’t alltid den bästa idén lite senare.

Många människor gör misstaget att anta att webbplatsbyggare kommer att vara för begränsande för sin webbplats. Medan det’s sant att de’är inte den bästa vägen för alla typer av webbplatser, för fotografihemsidor, de är verkligen idealiska. Här är bara några av de saker du kan göra med en webbplatsbyggare:

 • Ladda upp nytt innehåll snabbt, utan att behöva veta hur man kodar
 • Anslut ett befintligt domännamn eller välj ett nytt
 • Integrera din sociala media
 • Lägg till ett kontaktformulär
 • Skapa en inloggningsområde för klienter
 • Växla upp hur du enkelt visar dina bilder
 • Sälj digitala och fysiska produkter

Att välja rätt webbplatsbyggare är viktigt – du behöver en plattform som vann’t kostar jorden och kan skala med dina ambitioner. Allt länkar tillbaka till målsättningen som vi behandlade i det sista avsnittet.

Vi’Vi har utfört omfattande forskning om de bästa webbplatsbyggarna på marknaden och testat varje plattform’s användarvänlighet, designflexibilitet, värde för pengarna, funktioner och mer. Vi får också vardagliga människor att testa varje byggare och ge oss deras feedback.

Av 50+ webbplatsbyggare vi’Vi har testat, det här är de tre bästa vi’har identifierats som det bästa för att bygga fotograferingswebbplatser:

 • Squarespace
 • Wix
 • SmugMug

Låta’s titta närmare på var och en:

1. Fyrkant

Bästa allround-fotograferingswebbplatsen

den’Det är ingen överraskning att Squarespace, en verklig designledare, är den bästa webbplatsbyggaren för fotografiska webbplatser som ser professionellt ut. Det erbjuder några av de mest eleganta mallen runt, med ett kuraterat urval av fotografispecifika alternativ.

Squarespace mall AvenueI det här exemplet. vi redigerar mallen ‘Avenue’

Som webbplatsbyggare går, är Squarespace en ganska cool kund. Vårt enda klagomål är att redigeringsgränssnittet överensstämmer med sitt varumärkets minimalistiska utseende – med andra ord’det är inte alltid uppenbart hur man gör saker.

Det tar lite att vänja sig, men när du gör det, du’Jag kommer att hitta Squarespace en elegant plattform med starka funktioner för att få ditt arbete att se.

där’Det finns ingen fri plan, men det finns en kostnadsfri testperiod på två veckor. Premiumplanerna börjar från bara $ 12 / månad och låter dig också ansluta din egen domän.

2. Wix

Lättast att använda fotograferingswebbplatsen

Om användarvänlighet är din huvudprioritet, levererar Wix verkligen. Det var faktiskt webbplatsbyggaren som våra användare troligen skulle rekommendera efter att ha testat det.

Lägga till bilder Wix webbplatsWix Editor är verkligen intuitiv – du’Jag tar upp det på nolltid, precis som våra användare gjorde

Wix’s mallar kanske inte har samma ögonblick ‘wow faktor’ som fyrkant’s, men de erbjuder faktiskt mer utrymme för anpassning – och där’s mycket mer av dem också (över 500 i själva verket). Om du’är glad över att spendera lite tid på att experimentera, du kan göra något där’är verkligen unik och onekligen imponerande.

Wix erbjuder en helt gratis plan eller betalade planer som börjar på $ 13 / månad.

3. SmugMug

Bäst för fotosäkerhet

SmugMug är en webbplatsbyggare designad specifikt för fotografer, vilket betyder att den kommer med massor av relevanta funktioner.

SmugMug-redaktörNär det gäller att bygga din fotografihemsida gör SmugMug mycket av det tunga lyftet för dig – men slutresultatet är inte’t ganska lika elegant som med Squarespace eller Wix

Om du har olika klienter som loggar in på din webbplats för att se deras bilder, är säkerhet naturligtvis av yttersta vikt – något SmugMug har funktionerna att rymma. Vissa planer inkluderar också alternativet att lägga till ett anpassat vattenstämpel till dina bilder, för att skydda dem från att kopieras eller skärmdumpas utan ditt samtycke (även om vi inte’t automatiskt ombord med denna praxis – något vi’har täckts i FAQ-avsnittet).

Liksom Squarespace finns det ingen gratis plan – men med betalade planer som börjar på bara $ 4,78 / månad erbjuder SmugMug stort valuta för pengarna. Du kan till och med sälja fysiska bilder med denna billiga plan – en enorm bonus. där’är också en 14-dagars gratis provperiod som erbjuds.

Innan du går vidare till nästa steg:

 • Granska var och en av ovanstående plattformar mot dina webbplatsmål (er)
 • Bestäm vilken plattform du’d gillar att prova och registrera sig – eller ännu bättre, registrera dig för ett par och testa dem!

Vidare information:

Wix Review – Ta reda på varför det kom ut i vår användartestning

Squarespace Review – Fotografer älskar det, men hur gjorde det i vår forskning?

SmugMug Review – Vad är för- och nackdelarna med denna dedikerade onlineportföljbyggare?

3

Välj en plan

När du registrerar dig hos en webbplatsbyggare, du’Jag blir ombedd att ange ditt namn och din e-postadress och välja vilken plan du ska börja med (även om olika webbplatsbyggare gör det i en något annan ordning). Detta är också det stadium där du’Jag blir ombedd att välja ett domännamn, dvs. din webbplats’s unika adress – vår är till exempel websitebuilderexpert.com.

Många byggare (inklusive Wix) erbjuder en gratis plan. Det här är bra för att testa om byggaren är rätt för dig, men vi gör inte’t rekommenderar att hålla sig till denna gratis plan mycket länge; du’Jag kommer att fastna med byggaren’s annonser på din webbplats och dess namn i ditt domännamn. Wix’s gratis plandomännamn är särskilt inte tilltalande, efter formatet användarnamn.wixsite.com/siteaddress. Så vår skulle vara hannah57707.wixsite.com/hannahsphotography – inte den mest fängslande!

Topp tips: Om du känner dig’gillar att sälja produkter via din webbplats, följ upp planer som inkluderar e-handelsfunktionalitet. Om du’åter beslutas, börja med en billigare plan och uppgradera vid ett senare tillfälle.

Även om du’jag har precis börjat där’är en del av ‘fejka det till du klarar det’ – om din webbplats ser professionell ut och du’du spikar det första intrycket, du’Jag verkar mycket mer erfaren.

Det motsatta är naturligtvis också sant. Att tänka på åtminstone den billigaste planen är enligt vår mening det enda alternativet för alla fotografer.

Innan du går vidare till nästa steg:

 • Jämför funktionerna i varje plan som erbjuds av din valda webbplatsbyggare
 • Bestäm den plan som bäst passar dina behov. Om du’är inte säker, börja med en billigare plan och uppgradera senare

4

Hitta en mall du älskar

Som fotograf vill du att din kreativitet ska lysa igenom i dina foton – och din webbplats ska inte vara annorlunda. Du borde kunna klara det ‘din’ – den där’varför det är så viktigt att välja en webbplatsbyggare som erbjuder massor av anpassning.

Fyrkantiga fotografimallarHär’s ett urval av Squarespace’s fotograferingsmallar

Wix och Squarespace erbjuder båda ett brett utbud av vackra mallar att välja mellan, som alla kategoriseras i olika branscher. Klicka bara på ‘Foto / Portfolio’ kategori och välj sedan den bästa mallen som passar dina fotografiska ambitioner.

Wix fotograferingsmallarWix har för närvarande 40 mallar som den kategoriserar som ‘fotograferingswebbplatser’

Eftersom SmugMug är centrerad kring fotograferingswebbplatser fungerar någon av dess 26 mallar bra för din webbplats.

Smugmug fotograferingsmallarHär’är en ögonblicksbild av hur din SmugMug-webbplats kan se ut Bra att veta: Squarespace och SmugMug låter dig ändra din mall efter publicering, men du’kan inte göra detta med Wix. Om du väljer Wix, se till att du gör det’är nöjd med ditt val av mall innan du går live.

När du’har valt en mall genom din byggmästare kan du anpassa texten, bakgrundsbilder, menyer och navigeringsfält. Anpassningen fungerar lite annorlunda beroende på vilken byggmästare du väljer:

Squarespace – du inte’t har lika mycket frihet när det gäller att ändra din valda mall’utseende, såvida du inte’gläder mig gärna i koden. Det här är ingen dålig sak, eftersom det säkerställer att du håller dig vid bästa designmetoder.

Wix – du’Vi har full frihet att dra och släppa ditt innehåll var som helst. Du kan verkligen snabbt hamna med något som inte liknar din ursprungliga mall (vilket är anledningen till att du kan göra det)’t växla mallar efter publicering).

SmugMug – med SmugMug, allt är byggt med ‘innehåll block’. den’är inte lika lättsam som Wix, men det’är mindre styv än Squarespace.

Innan du går vidare till nästa steg:

 • Demonstrera flera olika fotografier / portföljmallar
 • Testa några mallar som erbjuds av din webbplatsbyggare för att se vilka som bäst passar ditt innehåll
 • Experimentera med att anpassa ett par mallar innan du bestämmer dig för ditt slutliga val. Kom ihåg att om du använder Wix vann du’t kunna byta mall efter publicering

5

Lägg till dina foton och innehåll

Nu du’Vi har valt en mall, det’det är dags för de viktiga sakerna – lägg till dina foton och innehåll! Du måste planera vad du vill och var du vill ha det. Vi’Jag förklarar hur du lägger till innehåll till varje avsnitt på din webbplats nedan.

Hemsida

Hemmet är där konsten är. Bortsett från din faktiska portfölj är hemsidan den viktigaste sidan på din webbplats. Du måste fånga besökarnas fantasi med bara en sida, så låt det räkna!

Här är några överväganden:

 1. Raster eller hjälte bild – vill du visa massor av bilder i ett rutnät eller lämna ett uttalande med bara en?
 2. Färg och teckensnitt – vilka färger och stil som fungerar bra med dina bilder?
 3. Navigering – detta är i huvudsak din webbplats’s-menyn och hur användarna hittar de olika avsnitten på din webbplats. Tänk på var på sidan vill du att det ska sitta. Över toppen och ner på vänster sida finns båda ganska vanliga alternativ, så att göra något annat kommer att göra ett uttalande
 4. Integration av sociala medier – Vill du lägga till knappar, ett Instagram-flöde eller båda?

Topp tips: Om du’det är osannolikt att det kommer att uppdatera kärninnehållet på din webbplats mycket ofta, att lägga till ett Instagram-galleri kan vara ett enkelt sätt att visa nytt innehåll på din webbplats utan extra arbete. När du laddar upp en bild till ditt Instagram-konto kommer den automatiskt att gå igenom på din hemsida, så att den ser fräsch och uppdaterad.

Presentera dina bilder

Din webbplats ska vara ett sammanställt urval av det arbete du har’du är mest stolt över – ofta kommer det att vara dina senaste saker. Don’ge efter för frestelsen att ladda upp allt du har’har någonsin arbetat med – det kommer att göra din webbplats rörig och svår att navigera.

När det gäller att presentera dina bilder, du’Vi har ett par olika alternativ:

 1. Använd ett galleri

Att visa bilder i ett galleriformat är en ganska vanlig metod. Med en app som Wix Pro Gallery kan du ordna dina bilder som ett rutnät eller ett bildspel, och besökare kan ‘tycka om’ foton direkt på din webbplats.

 1. Dela bilderna efter tema, projekt eller datum

En lite mer diskret presentationsmetod är att dela upp dina bilder efter projekt eller tema (t.ex. ‘Porträtt’ eller ‘Rörelse’), och ge varje uppsättning sin egen sida. Den här sidan länkas sedan till från din webbplats’s hemsida navigering.

Om sidan

Blivande kunder vill veta ögat bakom linsen. De ‘Om mig’ avsnitt kan du lägga till en stänk av personlighet och prata om din inspiration och upplevelse. Du bör prata i första personen, och vi’d rekommenderar starkt att lägga till ett foto av dig själv för att ge din portfölj en mer personlig känsla.

Kontaktsida

Se till att du skapar en dedikerad ‘Kontakt’ -sidan (ingår i din startsida-navigering) så att potentiella kunder kan komma i kontakt med dig. Du kan antingen lägga till dina kontaktuppgifter på den här sidan eller lägga till ett kontaktformulär för att låta folk skicka in sina förfrågningar till ett ställe dygnet runt.

Webbutik

Om du vill göra några cent från dina snaps behöver du en onlinebutik. På Wix, Squarespace och SmugMug kan detta göras genom att uppgradera till en prisplan som låser upp e-handelsfunktioner.

blogg

Detta är definitivt valfritt, men något väl värt att överväga. En blogg kan vara ett bra komplement till en fotografihemsida – oavsett om du använder den som ett sätt att dela dina fototips och insikter, eller använda den för att berätta historien bakom dina senaste projekt.

Men att skriva är inte’t alla’s kopp te, och det’är bra – om det’är inte något du känner dig bekväm att göra, eller du känner dig’Jag kämpar för att hålla det uppdaterat och sedan det’är bäst avstannat.

Innan du går vidare till nästa steg:

 • Bestäm om ett format för din hemsida
 • Låt dig välja en färg och teckensnitt som matchar ditt innehåll och ditt personliga märke
 • Skapa en Om oss-sida och en kontaktsida
 • Lägg till en onlinebutik på din webbplats (om du planerar att sälja dina bilder, antingen som nedladdningsbara eller som utskrifter)
 • Överväg att skapa en blogg och ladda upp ett par starter-inlägg om detta är något du’Jag gillar att prova

6

Installera appar

Appar kan hjälpa till att stärka din webbplats inom områden som marknadsföring, ekonomi, sociala medier, frakt och bloggning.

För din fotografihemsida, vi’d rekommenderar att integrera ett socialt medie-flödesapplikation som Facebook eller Twitter. Detta kommer att länka din webbplats till dina sociala kanaler, som kan visa dina foton till en enorm publik på sociala medier, direkt från din webbplats, med bara några klick.

Aktiv på Instagram? Du kan länka ditt Instagram-flöde till din webbplats, så att dina besökare kan smyga in dina sociala medier.

E-postmarknadsföring är en annan fantastisk funktion som du kan komma åt via en app. Genom att inrätta en effektiv e-postmarknadsföringskampanj kan du enkelt nå ut till befintliga och potentiella kunder och dela information om dina senaste galleriöppningar.

den’är värt att notera att du’Jag måste betala för vissa appar, även om ett rimligt antal är gratis.

Både Wix och SmugMug har appmarknader, som du kan bläddra och köpa från precis som du skulle göra på din smartphone’s App store. Wix ensam har över 250 appar att erbjuda:

wix app marknadsfotografering

Här är några av våra favorit gratis Wix-appar för en fotograferingssajt:

 • Wix Forms – för kontaktförfrågningar
 • Wix Art Store – att sälja digital konst och tryck
 • Instagram-flöde – för att lägga till ditt Instagram-flöde på din hemsida
 • Spotify Player – lägg till ett gratis ljudspår till varje projekt

Vi älskar också SmugMug Adobe Lightroom-plugin, som låter dig klippa ut mellanhanden, gå direkt från redigering till publicering.

Bra att veta: Squarespace fungerar på något annorlunda sätt. Det gör det inte’t har en appmarknad för externa integrationer och föredrar istället att bygga extra funktioner internt. Detta betyder att du kan garantera att Squarespace-funktioner är av hög kvalitet, men inte’Jag har samma sort som du skulle säga Wix. Innan du går vidare till nästa steg:

 • Hitta och utforska din webbplatsbyggare’s app store eller val av funktioner
 • Experimentera med att lägga till några olika funktioner på din webbplats och bestäm ditt slutval – du kan alltid lägga till mer vid ett senare datum

7

Få din fotografering sett

Du’har nu byggt din webbplats. Hurra! Men det’är bara halva historien; nu måste människor hitta det.

Det finns ett antal sätt du kan se på din webbplats – och vi gör inte’betyder bara att berätta för dina kollegor, vänner och familj!

SEO (Search Engine Optimization) spelar en enorm roll för att få din webbplats märkt. SEO innebär att finjustera eller ‘optimerande’ din webbplats för att hjälpa Google ‘läsa’ Det förbättrar din chans att presentera högt på resultatsidan.

Har du aldrig arbetat med SEO tidigare? Inte att oroa dig – vi’Jag visar hur du ger din fotografihemsida större exponering på Google med våra bästa SEO-tips.

 • Lägg till alt-text – Sökmotorer kan bara ‘läsa’ dina bildtexter – de kan’t se bilder! Detta innebär att du måste lägga till enkla beskrivningar till vart och ett av dina foton, om du kan använda nyckelord.
 • Var mobil redo – Se till att din webbplats är mobilvänlig, så den formateras för att se bra ut på en smarttelefonskärm (webbplatsbyggarna vi nämnde har den här funktionen inbyggd). Sökmotorer prioriterar mobilkänsliga webbplatser på sina resultatsidor.
 • Använd nyckelord – Sök efter toppen ‘nyckelord’ relaterade till din typ av fotografering med hjälp av ett sökverktyg som Google Keyword Planner, implementera sedan orden naturligt i din kopia, utan att överanvända dem. Till exempel, om du’om du är en bröllopsfotograf i Boston, använd Google Keyword Planner för att kontrollera att människor söker efter termen ‘bröllopsfotograf Boston’, integrera sedan den här frasen i din webbplatskopia.
 • Minimera bildfilens storlek – Använd ett verktyg som kraken.io för att komprimera dina bilder utan att kompromissa med kvaliteten. Detta minskar laddningstiden för din webbplats och håller kunderna och sökmotorerna nöjda. Kolla in vår snabba före och efter komprimering nedan – bilden till höger är 18,7% ‘mindre’ när det gäller filstorlek, och det tog bara några sekunder.

Bild förkomprimeringFöre komprimering: 62.61 KB Bild efter komprimeringEfter komprimering: 50,90 KB

Bild: @danielacuevas via Unsplash

De flesta byggare har också massor av SEO-råd, så don’t oroa dig om allt detta låter lite överväldigande.

Av våra tre bästa byggare framstår Wix och Squarespace som särskilt starka inom detta område. Wix har Wix SEO Wiz-resurs till hands för att ge dig tips i ögonblicket, såväl som längre läsning:

wix seo resursfotografering webbplatserHär’är en snabb översikt över de typer av områden som Wix SEO Wiz kan hjälpa dig med

När det gäller SEO, gör Squarespace inte’t har samma sak ‘hålla handen’ tillvägagångssätt, men det har en riktigt imponerande mängd viktiga funktioner för att få ögon på din webbplats. Här är några saker du kan göra med Squarespace:

 • Redigera sidtitlar och metabeskrivningar
 • Skapa en anpassad 404-sida
 • Ändra auto-genererade URL: er

Kolla in Squarespace SEO-checklistan för alla funktioner som erbjuds.

Få reda på mer:

Wix SEO Review

Wix SEO Battle

Squarespace Review

Innan du går vidare till nästa steg:

 • Lägg till alt-text till dina bilder
 • Minimera dina bildfilstorlekar med ett bildkomprimeringsverktyg, till exempel kraken.io
 • Kontrollera hur varje sida ser ut från din mobiltelefon eller genom att minska fönsterstorleken i din webbläsare
 • Sök efter nyckelord du’d vill rikta in sig med ett verktyg som Google Nyckelord och integrera dem smakfullt i dina kopierings- och sidtitlar

8

Granska och publicera din fotograferingswebbplats

Innan du publicerar din webbplats måste du kontrollera att allt fungerar. Låt ingen sten vara omvänd – korrekturläs din kopia, testa dina länkar och blanda om ditt galleri om du känner behov av att.

Sedan bör du be några vänner och familj att kolla in din webbplats. Att ha en andra åsikt kan verkligen bidra till att förbättra användarupplevelsen på din webbplats, så se till att du får lite feedback innan du publicerar!

När du’är helt nöjd med din webbplats, det’det är dags att trycka på den knappen för att gå live online. Känns bra, rätt?

Men det’Det är inte slutet på din webbplatsbyggnadshistoria. Även efter dig’När du har publicerat måste du uppdatera din webbplats regelbundet med dina senaste foton för att hålla den fräsch. Ju mer du uppdaterar dina alt-texter och nyckelord, desto bättre är chansen att din webbplats hittas av fler kunder och kunder online.

För att packa upp det, se till att du har:

 • Granskade varje sida på din webbplats från en mängd olika skärmstorlekar
 • Be vänner och familj att korrekturläsa alla kopior och testa varje sida på din webbplats för att stryka eventuella fel
 • Hit publicera!
 • Planerade i några framtida uppdateringar för att hålla ditt innehåll färskt

Hur man gör en fotografihemsida: Sammanfattning

Där har du det – vår guide till att skapa en fotografihemsida. Som du kan se, gör du inte’att vara webbdesigner för att uppnå något vackert och funktionellt; du behöver bara bestämma det viktigaste syftet med din webbplats och välja det bästa verktyget för jobbet. Webbplatsbyggare är mer avancerade nu än de någonsin varit, så där’det är ingen bättre tid att börja bygga din.

Glada att komma igång? Vi satsar på att du är – här’s en snabb titt på dessa steg igen:

8 steg för att skapa en fotografihemsida:

 1. Sätt ett tydligt mål för din webbplats.
 2. Välj rätt webbplatsbyggare.
 3. Välj en plan.
 4. Hitta en mall du älskar.
 5. Lägg till dina foton och innehåll.
 6. Installera appar.
 7. Få din fotografering sett.
 8. Granska och publicera.

Om du’Vi har skapat en fotografihemsida och har dina egna tips eller tricks, vi’d älskar att höra dem! Låt oss veta i kommentarerna.

Och under tiden glad att skapa!

Vanliga frågor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map