Vad du behöver för att bygga en webbplats – den definitiva checklistan

vad-det-tar-to-build-a-webbplats-checklistaJag älskar checklistor.


den’Det är inte för att jag har ett tvångssystem för att göra en detaljerad plan för allt jag gör – okej… Jag gör det, men det’s inte varför jag gillar det.

den’beror på det checklistor är bra på att förenkla komplicerade eller överväldigande projekt som att bygga en webbplats i lätt hanterbara steg.

Allt är snyggt utformat för dig som en organiserad färdplan – så det tar bort alla gissningar från att bygga din webbplats.

Om du känner dig helt förlorad och inte’t vet var jag ska börja när det gäller att bygga en webbplats, du’vi har kommit till rätt ställe.

Denna checklista visar dig exakt:

 1. Vad du behöver för att komma igång med en webbplats, och
 2. Vad du inte gör’du behöver och förmodligen aldrig behöver för din webbplats.

Om du’har redan gjort en del undersökningar och har en grov uppfattning om vad som krävs för att bygga en webbplats, kan denna checklista hjälpa dig ta reda på om du missat någonting (för fall). Vi’Vi har också länktat till några fantastiska guider för att se till att du kommer igång!

Vad du “Tror du behöver” vs vad du “Behöver faktiskt” att bygga en webbplats.

Ett av de största misstag människor gör när de bygger sin första webbplats är försöker göra för mycket.

Det du slutar med är en oändlig lista över saker du behöver göra och saker du behöver betala för.

Snart blir du överväldigad och slutar inte göra någonting – låter detta bekant?

Vi vet detta eftersom vi’har varit där tidigare. Vi var helt förlamade av oändliga frågor och alternativ när vi byggde vår första webbplats.

Efter att ha gjort vår rättvisa del av misstag fick vi veta att du borde göra det kom bara igång med de grundläggande grunderna att bygga en webbplats och lägga till fler funktioner när din webbplats växer.

Varför? Därför att “du inte’Jag vet inte vad du vet’t vet.”

you-vet-inte-vad-du-inte-knowTänk på detta: Har du någonsin packat för en semester till ett ställe du’har aldrig varit i, och för väder / klimat har du lite erfarenheter av?

Förra året åkte vi till en karibisk ö för en semester. Vi reser sällan till destinationer som är fuktiga och brännande varma, där vi känner att vi behöver en dusch efter att ha gått utanför i bara 3 minuter.

Vi ville göra en massa vattensporter (paddling, snorkling, vattenskidor etc.)

Liksom alla spännande semestrar gick vi ut och köpte ett gäng aqua outfits (som utsläppskydd, aquaskor) och växlar som vi trodde att vi behövde.

Vi kände oss ganska smarta, eftersom att köpa den här typen av saker på en avlägsen ö kommer att kosta en arm och ett ben säkert!

Säker nog, hälften av de saker vi köpte använde vi aldrig.

Vi trodde att vi behövde all utrustning och kläder (baserat på vad vi såg på TV, vissa webbplatser osv.)

Hej, vi gjorde det inte’t vet något bättre – jag’Jag är säker på att detta händer alla på någon gång, eller hur?

Precis som att packa för en semester till en ny plats, hur vet du vilka funktioner och verktyg du faktiskt kommer att använda för din allra första webbplats?

 • Kommer du att slösa bort tid och pengar på att skapa en webbplats med verktyg och funktioner du vann’t slutar använda?
 • Kommer du att spendera hårt tjänade pengar på en anpassad webbplatsdesign och avancerade funktioner, och bara för att få reda på senare att de inte gör det’t fungerar för din målgrupp?
 • Kommer du i slutändan att designa din webbplats eftersom din anpassade design inte gjorde det’t fungerar, bara för att be att den nya designen kommer att ge dig bättre resultat?

Här’det är pinsamt – vi var skyldiga till alla tre poäng när vi började!

Efter att ha byggt mer än ett dussin olika typer av webbplatser lärde vi oss en gyllene regel när vi startade din första webbplats:

Vad du tror du vill är ofta annorlunda än vad du faktiskt behöver.

Så börja med en grundversion av den webbplats du tror att du behöver.

Testa för att se vad som fungerar och vad som inte’t på din webbplats med minimal tid och kontantinvesteringar.

När du vet vad som fungerar kan du sedan investera smart på din webbplats.

Checklista – Vad du behöver för att bygga en webbplats

Om du vill ha en webbplats där du inte accepterar några betalningar online (inte en onlinebutik), don’Om du behöver förmågan för människor att boka möten online eller hantera betalda medlemmar, hittar du de grundläggande grunderna nedan är ofta tillräckligt för att du kan bygga en bra, funktionell webbplats för att komma igång.

9 saker du behöver för att starta en webbplats

# 1 – Domän namn

# 2 – Företags e-postadress

# 3 – Webbplatsbyggnadsprogramvara

# 4 – Webbhotell

# 5 – Webbplatsmalldesign

# 6 – Logotypdesign

# 7 – Bilder av hög kvalitet för webbplatsen

# 8 – Bildredigerare

# 9 – Google Analytics

# 1 Få ett domännamn

get-a-domännamn

Ett domännamn är ofta det första du behöver när du startar en webbplats. Det är din digitala adress som människor kommer att använda för att ansluta till din webbplats.

Till exempel är domännamnet för denna webbplats www.websitebuilderexpert.com.

Några populära leverantörer av domännamn är GoDaddy, Domain.com och NameCheap. Du kan enkelt kontrollera om namnet du vill ha är tillgängligt och hur mycket det kommer att kosta, vilket vanligtvis är cirka $ 10 – $ 20 per år.

Vi har en ABC-guide till domännamn för nybörjare där du lär dig allt du behöver veta plocka, köpa och registrera ditt domännamn.

Specifikt kan du ta reda på “skillnaden mellan gratis och betalda domännamn”, eller “Är domännamn och webbplats separata saker?”, och mycket mer.

# 2 Få en e-postadress för företag

Jag tror på företagets e-postadress för alla som ser allvar med att bygga ett företag.

Varför?

Det finns inget mer effektivt i att krossa din webbplats’s eller ditt företag’ trovärdighet med e-postmeddelanden som eller första frågan som dyker upp i mitt sinne är – “wow, de kan’Har du inte ens råd med $ 5 per månad på en affärs-e-post? Det gör det inte’t ser väldigt professionell ut. Är deras tjänst eller produkt till och med pålitlig?

Jag vet att det låter hårt och bedömande, men det’s hur många tycker!

den’är inte lätt att bygga förtroende och få trovärdighet på internet. När jag ser företag som använder gratis e-postkonton för deras företagswebbplats får det mig att fråga hur robust och pålitlig verksamheten är.

Detta skapar onödigt tvivel om att du verkligen inte gör det’t behöver – speciellt om du startar ett nytt företag.

Visst, om jag redan känner till ditt företag och jag’har använt din tjänst i flera år, jag bryr mig mindre om vilken e-postadress du använder.

Det är dock inte alltid fallet – de flesta av dina webbplatsbesökare kommer att hitta mer om dig för första gången. De vann’Jag har en tidigare relation med dig, så det finns mer utrymme för tvivel.

Så, lång historia kort, om du är seriös med att bygga en webbplats som kan hjälpa dig att locka nya kunder och växa ditt företag, få en e-postadress för ditt företag med ditt domännamn. den’Det är väldigt enkelt (och billigt) att konfigurera med Google’s G-svit.

När du har ett domännamn använder du det för att skapa en affärsmail som

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map