Hvordan starte en dropshipping-virksomhet

hvordan starte en dropshipping-virksomhet5 enkle trinn for å starte Dropshipping-butikken din i 2020

Å starte din egen dropshipping-virksomhet er en spennende – og ganske smart beslutning å ta for 2020. Det’s anslått at det vil være 2,14 milliarder digitale kjøpere over hele verden i 2021, så kundene er der ute og venter. * Men å vite hvor de skal komme i gang, og den beste måten å etablere virksomheten din på for å lykkes, kan være ganske vanskelig.


Gå inn i ekspertene. Og nei, vi’ikke blåse vår egen trompet her – vi nådde drop-shippers i det virkelige liv for å gi deg handlingsfulle råd på hvert trinn i vår end-to-end dropshipping guide. De’har vært der du er nå, og har noen visdomsord som kan hjelpe deg på vei.

Her’er en rask titt på de fem viktigste trinnene du’Jeg må gå gjennom for å bli dropshipper…

Slik starter du en dropshipping-virksomhet: 5 enkle trinn

 1. Finn din nisje og produkter
 2. Velg en leverandør
 3. Sorter ut alle lovlige ting
 4. Velg salgskanal
 5. Begynn å markedsføre produktene dine

Vi’Jeg leder deg gjennom hvert av disse trinnene og avslører tre vanlige dropshipping-feil du kan unngå for å gi deg den beste sjansen for å lykkes. Men først, vi’kommer til å starte med det vanlige spørsmålet: hva er dropshipping?

* Kilde: Oberlo

Hva er Dropshipping?

Rask kikk!

Dropshipping er en forretningsmodell der du, forhandleren, ikke’t må lagre eller til og med håndtere noe lager. Kunder bestiller produkter via nettbutikken din, og du varsler leverandøren din. De behandler, pakker og sender produktet direkte til kunden. Enkel!

Det kan høres mystisk ut, men dropshipping er faktisk ganske grei.

La’begynner med din rolle. Du opptrer som forhandler – du har en butikk, annonserer produkter og aksepterer betaling fra kunder. Alt dette høres ganske kjent ut. Mens en vanlig nettbutikk ganske enkelt vil sende produktene sine til kunden på dette tidspunktet, er dropshipping imidlertid litt annerledes.

Når du mottar en kundeordre, videresender du den til dropshipping-leverandøren din. En leverandør er en tredjepart som eier og lagrer produktene du’selger. Når de mottar en bestilling fra butikken din, forbereder de, pakker og sender det produktet direkte til kunden din.

Dette betyr at du aldri trenger å håndtere produktene selv, som er en av de viktigste forskjellene mellom dropshipping og tradisjonelle butikker.

hvordan fungerer dropshipping

Så, hvor kommer fortjenesten din fra?

Vel, du belaster utsalgsprisen for produktene dine – som kunder belastes de fleste produktene vi kjøper til utsalgsprisen. For eksempel, hvis du’Når du selger solbriller, kan det hende du belaster kunden din $ 50 for ett par.

Du betaler deretter leverandøren grossistprisen for det samme produktet. Engrosprisen er det detaljister vanligvis betaler for produkter når de kjøper fra produsenter, og det’er billigere enn utsalgsprisen. Så for det samme paret med hypotetiske solbriller betaler du kanskje leverandøren din $ 40.

Det betyr at du ender opp med $ 10 fortjeneste!

En av de viktigste trekningene av dropshipping er at du ikke gjør det’Jeg må investere en stor haug med penger på å kjøpe opp tonn lager for å begynne å selge.

Dette gjør det til en mye mer rimelig og håndterbar forretningsmodell. Du don’Jeg trenger ikke store summer for å komme i gang, og det har du ikke’Jeg trenger ikke å bekymre deg for å ansette et lager for å lagre lager – eller prøve å få plass til 100 bokser solbriller i reservasjonsrommet!

Dropshipping Infographic

Psst! Ikke helt føler deg klar til å lese en hel guide om dropshipping? Vi hører deg. At’Derfor skapte vi denne praktiske infografien for å lede deg gjennom viktige trinn for hvordan du starter en dropshipping-virksomhet. Den’er den korte, søte og enkle versjonen av vår komplette guide for å spare deg for tid og krefter.

Ta en titt nedenfor for et raskt sammendrag av guiden vår, og følg deg så dypt inn og ut av artikkelen når og når du trenger det. Nyt!

hvordan starte en dropshipping virksomhet infographic

Bør du slippe?

Dropshipping er en populær salgsmetode, men det gjør det ikke’t mener det’er for alle. Mange mennesker starter dropshipping av gale grunner, eller med urealistiske forventninger. Så bør du starte din egen dropshipping-virksomhet? La’s finne ut…

Dropshipping er noe for deg hvis…

 • Du har allerede en butikk, og vil prøve ut nye produkter uten mye risiko
 • Du vil komme i gang med netthandel, men har et begrenset budsjett
 • Du’er forberedt på å vedvare, være tålmodig og investere i virksomheten din

Dropshipping er ikke’t for deg hvis…

 • Du vil bare tjene raskt
 • Du don’Jeg vil ikke legge noen tid (eller penger) i dropshipping-virksomheten
 • Du’stoler på at den skal erstatte din nåværende jobb på 9-5 og leve i luksus for alltid

OK, så du føler deg kanskje litt skuffet over at dropshipping sannsynligvis vant’t gjør deg til millionær. (Bare sannsynligvis skjønt – du vet aldri!) Men dropshipping er fremdeles en fantastisk og til og med lukrativ forretningsmodell å hoppe på.

Vi vil bare at du skal vite disse tingene før du kommer i gang, slik at du kan fokusere på de virkelig viktige og morsomme delene av dropshipping!

FRA ekspertene

hvordan starte en dropshipping virksomhet lewis headshot“For nybegynnere, jeg’d si at dropshipping ikke er et ‘bli rik raskt’ type virksomhet.

Hvis du’ønsker du å bygge et langsiktig, bærekraftig merke som betaler deg en heltidsinntekt fra bare en bærbar datamaskin i mange år fremover, da vil det ta tid og dedikasjon å konfigurere dette.

Imidlertid er dette en liten pris å betale for å skape en livsstil av denne typen.

Hvem som helst kan kaste sammen en grunnleggende e-handelsbutikk og importere noen få produkter, men det’s hvordan menneskene som kom foran oss ga dropshipping et dårlig navn.”

Lewis Smith, gründer & Grunnlegger av Dropship Unlocked

Du kan lese gjennom noen dropshipping-myter nedenfor, eller hoppe rett frem til fordeler og ulemper for et balansert blikk på hva du kan forvente av dropshipping…

Fordeler og ulemper med Dropshipping

Fortsatt usikker på om dropshipping passer for deg? Ta en titt på de viktigste fordeler og ulemper nedenfor, for å se om det veier opp som en gevinst for deg!

Dropshipping Pros Dropshipping Cons
Du don’Du trenger et stort budsjett for å komme i gang, noe som betyr at du kan starte e-handel uten økonomisk risiko eller press. Den’er konkurransedyktig! Det at hvem som helst kan starte en dropshipping-virksomhet, betyr at det føles som alle gjør.
Du don’t trenger tonnevis med lagringsplass. Se for deg å kjøpe nok lager til en hel butikk i dag – hvor vil du beholde den? Med dropshipping, ikke’Jeg trenger ikke å bekymre deg for noe av det! Lave marginer er den mørke baksiden for kostnadene – ofte kan du føle presset til å selge billigere for å konkurrere med andre merker.
Den’er fleksibel – deg’er ikke bundet til et kontor, et skrivebord eller en mur- og mørtelbutikk. Din virksomhet flytter med deg! Fraktproblemer kan dukke opp hvis du’jobber sammen med flere leverandører. Du trenger frakt for å være rask og pålitelig, noe som er vanskelig når du gjør det’har ikke kontroll – og det’er du som må håndtere klager hvis ting går galt.

FRA ekspertene

shopify brukeromtale chris headshot“Du kan drive dropshipping-virksomhet fra hvor som helst i verden så lenge du har en bærbar datamaskin og en internettforbindelse.

Du har heller ikke gjort det’Du trenger noe lager på forhånd som er perfekt for noen som nettopp kommer i gang med dette.

Den største fordelen er imidlertid at når du har alt oppsett, tjener du penger mens du sover.

Jeg husker fremdeles den første dagen jeg våknet og jeg hadde tjent mer over natten enn jeg hadde tenkt å gjøre på jobben hele uken.”

Chris Wane, gründer & Grunnlegger av avansert Dropshipping

Nå som du’er litt mer en dropshipping-ekspert, la’dykke ned i de fem trinnene for hvordan du starter en dropshipping-virksomhet selv – komplett med tips og innsikt fra suksesshistorier fra det virkelige dropshipping.

Visste du?
Forhandlere av netthandel som bruker dropshipping har potensialet å være opp til 50% mer lønnsomt enn de som bare arbeider med lagerbeholdning på stedet.

#1. Finn din nisje og produkter

Rask kikk!

Å finne en nisje er nyttig for å få kontakt med en målgruppe og for å skaffe relevante produkter. Niches er viktige, men produktene er enda viktigere for å lykkes med dropshipping-virksomheten. Gjør markedsundersøkelser, finn måter å tilføre verdi og tenk på hva slags kunder du vil tiltrekke deg butikken din. Dette er det første trinnet, og uten tvil det viktigste – så ikke’t hopp over det!

Det ser ut til at de fleste guider om å starte noe begynner med “Finn din nisje…” – og dropshipping er ikke annerledes.

Å finne din nisje er viktig fordi det hjelper deg å begrense målgruppen, og hvilke typer produkter du har’Jeg skal fokusere på. Det kan til og med ha betydelig innvirkning på suksessen til dropshipping-virksomheten på lang sikt.

Det er forskjellige måter å nærme seg nisjer på – du kan enten hoppe på varme trender, eller velge mer langsiktige, stødige alternativer. Satser på at du kan gjette hvilken vi anbefaler mest!

Hete trender er fine for kortsiktige gevinster, men de’er super konkurransedyktig, kan komme med rock-bottom priser, og ikke’t varer veldig lenge. Du’det er bedre å velge en nisje som konsekvent leverer, og som gir deg gjentatte kunder.

Lewis Smith råder også nye dropshippers til ikke å fokusere for mye på raske seire:

“Nybegynnere bør fokusere på å velge et langsiktig nisjemarked med jevn etterspørsel og leverandørtilgjengelighet, til et høyt nok prispunkt, med konkurransedyktige leveringstider på 1-2 dager.”

Så hvordan kan du gjøre for å velge en lønnsom nisje?

Vel, det’Det er alltid en god ide å undersøke dem – og det er mange verktøy der ute for å hjelpe deg i gang. Her er våre beste valg:

 1. Google Trender – Dette praktiske verktøyet viser deg hvor populære bestemte søkeord er over tid. Du kan til og med vise søkeinteresser etter region, og sammenligne den med andre søkeord over tid. Å, og det’er gratis!
 2. SEMrush – selv om du ikke gjør det’Ikke bruk dette for å begrense nisjen din, dette er en flott allrounder som hjelper deg å holde deg oppdatert på markedsføringen. Fra søkeordundersøkelser til markedsutforskeren er SEMrush en kraftig ressurs for enhver bedrift.
 3. Googles nøkkelordplanlegger – Dette populære verktøyet hjelper deg med å bestemme hvilke søkeord du skal målrette mot, se hvor ofte visse søkeord blir søkt og oppdage nye relevante søkeord du kan utforske.
 4. Kickstarter – det’er gratis, det’det er enkelt, og det’er en annen flott måte å finne populære produkter på. Du kan søke etter kategori og region, og det viser deg hvilke produkter som tar av – noe som gjør det til et mer spesifikt steg opp fra Google Trends.
 5. Trend Hunter – et stort nettsamfunn dedikert til å dele markedstrender. Den’verden’det største trendfellesskapet, og med 20 millioner månedlige visninger, deg’være sikker på å være i godt selskap – og finn noen skinnende nye ideer for bedriften din!

Du har kanskje allerede en ide om hva du’re leter etter, men hvis du ikke’t, da kan det være vanskelig å finne retning blant alle disse trendene.

Hvis du’hvis du sliter med å komme i gang, anbefaler vi å prøve å finne en nisje som kombinerer lønnsomhet med lidenskapen din. På den måten vant du’t ender konkurs, eller kjeder deg uten å selge produkter du har null interesse i!

For å finne en nisje du’spør deg selv:

 • Hvilke produkter kjøper du mest?
 • Hvilke nettsteder, blogger og butikker besøker du oftest?
 • Er det noen sosiale mediesider du liker spesielt godt?
 • Samler du inn noen produkter? Alt du kjøper om og om igjen?

Sørg for at du kombinerer lidenskap med forskning, men når du er’har innsnevret din nisje, sjekk at det’er lønnsomt ved å bruke verktøyene som er oppført ovenfor.

For å hjelpe, vi’har gjort noen graving og funnet noen av de mest lønnsomme nisjene som er ment å fortsette å vokse.

Vi så på de mest lønnsomme e-handelsmarkedene, som mote, elektronikk og media og møbler – som vist av Statista. Innenfor disse markedene er det kategorier som fottøy, bøker eller husholdningsapparater. Den’s innenfor disse kategoriene som du’Jeg finner nisjeprodukter å selge.

Nedenfor ser du en oversikt over hvert marked, og forventet vekst mellom nå og 2024:

lønnsom dropshipping markeder grafHer kan du se de mest lønnsomme e-handelsmarkedene og deres vekst mellom nå og 2024.

I følge Statista, mote er det største markedet for e-handel i 2020, til hele 717.440 millioner dollar. At’kommer til å vokse til over 900 milliarder dollar innen 2024, noe som gjør mote til et ganske lønnsomt marked!

Men hvilke kategorier bør du finne produkter i? Vi analyserte dataene og fant de tre beste kategoriene som er satt til å vokse mest mellom nå og 2024:

 • Vesker og tilbehør: forventet å vokse med 10,8% for å nå over 200 milliarder dollar
 • Husholdningsapparater: forventet å vokse med 9,7% for å nå over 190 milliarder dollar
 • klær: forventet å vokse med 8,7% for å nå over 640 milliarder dollar

topp lønnsomme netthandelsgrafikkI følge Statista er de tre kategoriene som skal vokse mest mellom nå og 2024, vesker og tilbehør, husholdningsapparater og klær.

Andre lovende kategorier inkluderer Leker og baby, mat og drikke og hobby og skrivesaker. Kategorien med lavest forventet vekst er Footwear, som bare forventes å vokse med 4% de neste fire årene.

FRA ekspertene

hvordan starte en dropshipping virksomhet raitis hodeskudd“Forsøk å velge produkter som folk kjøper gjentatte ganger. Når noen kjøper et lerret, vant han eller hun sannsynligvis’Jeg trenger en annen veldig lenge, om noen gang. T-skjorter kjøpes imidlertid ofte regelmessig.”

Raitis Purins, markedssjef hos Printful

Dropshipping-app Oberlo har også forsket på de mest populære nisjekategoriene. Den identifiserte de 10 beste kategoriene, og boret ned i nisjene med høyest ytelse for hver enkelt.

For eksempel viste det det kvinner’s klær og tilbehør var den beste dropshipping kategorien – og at innen denne kategorien var nisjen som fikk flest bestillinger undertøy.

Oberlo-rapporten er absolutt verdt å sjekke ut for å hjelpe deg med å begrense nisjen din enda mer!

Med en gang du’har funnet din nisje, kan du begynne å kjøpe produkter. Ricky Hayes, en vellykket dropshipper med syv figurer, hadde noen kloke ord om å velge produktene dine:

FRA ekspertene

hvordan starte en dropshipping virksomhet ricky høy“Ærlig talt, nøkkelen til å skille seg ut fra andre er å ha noe nytt i markedet som kommer til å blåse dem bort. Fra alle butikkene jeg eier, menneskene jeg veileder og kunder jeg’Jeg har hjulpet, jeg ser en vanlig tråd – produktene som generelt gjør best på kort, mellomlang og lang sikt er de som er:

 1. Løser problemer
 2. Unik
 3. Høy kvalitet

Dette er egenskapene jeg ser etter når jeg reklamerer for et produkt, fordi folk kjøper mer behov enn behov i de fleste tilfeller. Når du ser på et produkt, kan du se publikum – se på kjønn, bilde av deres alder, sett dem ved å bruke varen og ta bilde av om det har stor appell…”

Ricky Hayes, gründer & dropshipper

Her er noen topp tips for å finne de perfekte produktene for din dropshipping virksomhet:

 1. Identifiser eventuelle aktuelle trender. Er det noen varme produkter i din nisje? Det er en god måte å øke salget på å kombinere trendartikler med mer stabile.
 2. Gjennomføre produktforskning. Ressurser som Google Trends og Kickstarter.com er nyttige for å se hva folk er interessert i.
 3. Finn måter å tilføre verdi på. Kan du øke produktet’er du verdt deg selv? Å tilføre verdi kan hjelpe deg med å slå konkurransen – dette kan være gjennom en unik guide til bruk eller installasjon av produktet, for eksempel.
 4. Tenk på publikum. Vil produktet appellere til hobbysnekkere? Eller bedrifter? Helst vil du selge et produkt som folk vil komme tilbake for igjen og igjen, og som de kan’t får lett på hendene i den lokale butikken.
 5. Don’t være redd for å strekke nisjen din… noen ganger. Vi vet at vi nettopp tilbrakte aldre på å hjelpe deg med å finne din perfekte nisje, men hør oss ut. Hvis du’selger du campingutstyr, må du bare holde deg til campingovner og telt? Nei! Du kan eksperimentere med relaterte ting, som badehåndklær, tursko eller koselige tepper. Begynn i det små og se hvordan kundene dine reagerer.

Den’det er verdt å bruke tid på å finne de riktige produktene, da dette vil påvirke alt fra publikum til leverandøren din og utover. Vi foreslår at du starter med en nisje for det meste fordi det kan gjøre det lettere å begrense produktene dine, og sørge for at du ikke gjør det’t ender opp med et tilfeldig utvalg av varer i butikken din.

FRA ekspertene

shopify brukeromtale emma headshot“Jeg tror at en av grunnene til at dropshipping-butikkene mine gjør det bra, er at jeg fokuserer på ett produkt om gangen. Det tvinger meg til å virkelig bli kjent med publikum og lære hva som resonerer dem. Sånn dit’er en mye større sjanse for at produktet vil fungere bra når det testes.

Det ser ut til at mange nybegynnere får skinnende gjenstandssyndrom – hopper alltid fra produkt til produkt og bruker egentlig ikke tid på noen av dem. Et delt fokus som det gir aldri gode resultater for meg.”

Emma Reid, gründer & dropshipper

Hvis du vil selge dine egne produkter i stedet for å kjøpe noen andre’s, kan det være lurt å sjekke utskrift på forespørsel dropshipping som et alternativt alternativ.

Forsikre deg om at du har før du går videre:

 1. Fant din nisje
 2. Gjennomført produktforskning
 3. Valgte produktene dine

# 2. Velg en leverandør

Rask kikk!

Å velge riktig dropshipping-leverandør er avgjørende for å lykkes med dropshipping-virksomheten. Du kan bare være like god som leverandøren din – deg’stoler på at de raskt sender produkter av god kvalitet for å tilfredsstille kundene dine. Nedenfor skisserer vi noen topp tips for å finne en pålitelig leverandør av dropshipping for din virksomhet.

Med en gang du’Har du funnet de ideelle produktene dine, trenger du en leverandør som vel kan levere dem til deg!

Dropshipping-virksomheten din er ganske avhengig av at leverandøren din gjør en god jobb. Kundene dine’ mening om deg hviler på forsendelsen og kvaliteten på produktet som kommer – ingen av dem har kontroll over.

58% av de undersøkte kundene har sluttet å handle hos forhandlere på grunn av en negativ fraktopplevelse, så du trenger en leverandør du kan stole på.

Som deg’Jeg forventer at det er mange leverandører der ute. Noen er gode. Noen er ikke så flinke. Og noen bør unngås for enhver pris. Her’s hvordan du kan fortelle forskjellen…

 1. Bestill et eksempelprodukt fra hvilken som helst leverandør du’vurderer å inngå et forhold med. Legg spesielt merke til leveringstid og produktkvalitet.
 2. Se opp for uredelige leverandører av dropshipping – de’re der ute! Folk prøver noen ganger å fungere som mellommann mellom deg og den virkelige leverandøren, slik at de får et kutt i fortjenesten.
 3. Gjør litt graving. De fleste grossister ikke’t legge mye arbeid i markedsføringen eller SEO – prøv forskjellige søkeord, og ikke gjør det’t bli satt av hvis leverandøren din’nettstedet ser ut datert.

Denne taktikken skal hjelpe deg å skille leverandørene av god kvalitet fra de dårlige – og husk å se opp for svindelen!

Klikk på plussikonet nedenfor for å finne tre måter å unngå slike uærlige omganger, eller fortsett å lese for å lære fem gode metoder for å finne din perfekte dropshipping-leverandør.

Visste du?

84% av online-selgere opplever at det å etablere et forhold til en dropshipping-leverandør nummer en veisperring å etablere sin online virksomhet.

“Drop Ship Directory.” Gogo Dropship

5 metoder for å finne en leverandør av dropshipping

Det er forskjellige måter du kan gå på for å finne en dropshipping-leverandør. Her er de viktigste tilnærmingene du kan ta…

1. Kontakt produsenten direkte

Dette er en av de beste måtene å finne pålitelige leverandører. Først, ta kontakt med et produkt’produsenten og be dem om en liste over deres grossistleverandører. Ta deretter kontakt med disse grossistene og spør om de støtter dropshipping!

2. Bruk en e-handelsbygger

Eksempler på netthandelsbyggere inkluderer Shopify og BigCommerce – du kan bygge din egen nettbutikk, og deretter legge til en app som lar deg importere produkter fra dropshipping-leverandører. Dette er en veldig enkel måte å komme i gang, som vi’Jeg vil dykke nærmere inn senere.

Her’hva Emma synes om å bruke e-handelsbyggeren Shopify med Oberlo-plugin:

“Jeg pleide å droppe på WordPress og deretter skrive inn kundens ordre og adresse i AliExpress. Da kunne jeg ikke’Jeg finner en måte å automatisere det på, så jeg flyttet til Shopify for min neste butikk.

Shopify-plattformen er virkelig brukervennlig, og du gjør det ikke’t trenger å vite hvordan jeg skal kode for å lage en butikk.

Oberlo-pluginen gjorde livet mitt så mye enklere. Oberlo er også et fantastisk gratis verktøy som hjelper deg å oppfylle bestillinger og spare tid.”

3. Bestilling fra konkurransen

Dette er et pent industrihack – det’Det er mest nyttig hvis du’sliter med å finne en leverandør, så don’ikke stole på det fra første dag.

Her’Slik fungerer det: du finner en konkurrent som du mistenker også er dropshipping, og legger inn en liten bestilling hos dem. Når du mottar produktet, kan du få detektivhatten på deg – finn returadressen og Google den. Dette skal føre deg til den originale avsenderen… aka dropshipping leverandøren.

4. Gå på messe

Hvis du liker å komme der ute og møte mennesker ansikt til ansikt, bør du vurdere å gå på messe. Dette gir deg sjansen til å blande deg sammen med viktige spillere i dropshipping-nisjen din.

Du kan knytte kontakter, utføre produktundersøkelser og omfatte potensielle leverandører – alt på ett arrangement! Men bare et forsprang – deg’Jeg trenger litt tid og penger for å delta. Du kan sjekke kommende messer med et enkelt Google-søk – nettsteder som SaleHoo og WholesaleCentral har messekalendere som hjelper deg.

5. Betal for en leverandørkatalog

Leverandørkataloger kan være nyttige når du’er først i gang – de‘blir vanligvis bestilt av produkt eller bransje, noe som gjør det enkelt å finne relevante leverandører. De’er perfekt for å sprette ideer rundt, og er vanligvis overvåket for å sikre at leverandørene som er oppført er ekte.

Kataloger kan redusere problemer, spare deg for tid og bidra til å generere nye ideer. Likevel trenger du vanligvis å betale for dem, og kan ikke se dem igjen etter å ha funnet leverandørene dine.

Kontakt din Dropshipping-leverandør

Så en gang du’Vi har funnet din perfekte dropshipping-leverandør – eller i det minste innsnevret alternativene dine – hva gjør du?

Først ut, hvis du’re ønsker å gjøre alvorlige henvendelser og virkelig få ballen til å rulle, så du’Jeg må være lovlig satt opp og klar til å møte leverandøren’offisielle kriterier. Vi’Jeg snakker om dette i neste avsnitt.

Hvis du foreløpig bare ønsker å stille noen få spørsmål, vil du ikke gjøre det’Jeg trenger ikke å bekymre deg for dette ennå.

Bortsett fra det, her er noen raske tips for hvordan du kan henvende deg til potensielle leverandører:

 • Vær profesjonell. I e-poster og på telefonen, vær oppmerksom på språket, tonen og informasjonen du har’bruker igjen. Vær trygg og høflig, vær aktiv i din tilnærming, og ikke gjør det’t stille urimelige krav – det’Jeg kommer langt til å etablere et godt forhold!
 • Ta opp telefonen. For mange mennesker er dette nok til å få på seg en kald svette – i så fall, ikke’t bekymre deg! Leverandører får mange anrop hver dag, så de’er vant til det selv om du ikke er det’t – og å ringe leverandøren din er den enkleste måten å få svar på spørsmålene dine.
 • Vær forberedt. Hvis du har spørsmål, kan du prøve å skrive dem ned før du når ut. Vær sikker på at du’Vi har undersøkt leverandøren, produktene dine og den juridiske siden av ting. Dette vil hjelpe leverandøren din til å ta deg på alvor.

Nå er det på tide å stille så mange spørsmål som du har. Dette vil ikke bare hjelpe deg med å bestemme om leverandøren din er pålitelig og det riktige valget for deg – det vil også bevise for leverandøren din at du’har gjort leksene dine, og tar dropshipping-virksomheten på alvor.

Klikk på plussikonet nedenfor for å avsløre noen av de beste spørsmålene du kan stille!

Sørg for at du alltid bestiller prøveprodukter fra enhver leverandør du’vurderer for dropshipping virksomheten din. Dette lar deg vurdere dem fra en kunde’perspektiv – se på kundeservice, leveringstider, emballasje og produktkvalitet.

Husk at 77% av de globale forbrukerne har forlatt kjøp på grunn av utilfredsstillende leveringsalternativer, så ta hensyn til dette når du bestiller prøveprodukter.

Forsikre deg om at du har før du går videre:

 1. Undersøkte dropshipping leverandører
 2. Sjekket at leverandøren din er pålitelig
 3. Kontaktet din potensielle leverandør
 4. Bestilte prøveprodukter
 5. Stillte leverandøren spørsmål

Rask leder opp!

Shopify driver et gratis opplæringskurs for å hjelpe gründere med å starte sin egen dropshipping-virksomhet. Hvis du vil ha ekstra råd på toppen av denne guiden, det’er verdt å sjekke ut!

# 3. Sorter ut alle juridiske ting

Rask kikk!

Du’re opprette en legitim netthandelsvirksomhet, så du må krysse av for alle de juridiske boksene før du kan begynne å selge. De fleste dropshipping leverandører vil trenge en slags juridisk dokumentasjon før de samtykker til å samarbeide med deg, så det’det er verdt å komme riktig første gang.

Når du’tenker på hvordan du starter en dropshipping-virksomhet, kan du bli fanget i nisjer og produkter, leverandører og salgstrategier. Det kan være lett å glemme den juridiske siden av ting – minst av alt fordi det’er noe folk flest ikke har’t vil virkelig tenke på. Eller ikke så altfor lenge!

Men hvis du’hvis du er seriøs om å gjøre dropshipping-virksomheten din til en suksess, må du være fornuftig med dette trinnet. Det gjør det ikke’Det trenger å være kjedelig eller stressende – det er dette som gjør virksomheten din til virkelighet, i stedet for bare en drøm.

Klar til å gjøre det ekte? La’går!

Nå er det en god tid som noen til å gjøre det klart at vi ikke er advokater. Vi’her for å hjelpe, og har gjort vårt beste for å tydelig skissere informasjonen nedenfor. Men hvis du trenger ytterligere hjelp, veiledning eller juridisk råd, er det best å søke det fra en profesjonell – vi’gå mer inn på nettstedbyggere og, y’vet, tekniske ting.

1. Sjekk de lokale lovkravene dine

Dropshipping er 100% lovlig – men kravene varierer fra stat til stat og land til land. Forsikre deg om at du dobbelt- og trippelsjekker før du begynner. Det kan hende du må få en virksomhetslisens, for eksempel.

2. Velg en forretningsstruktur

En hva?

Forretningsstrukturen din viser hvilken kategori virksomheten din sitter i – den’er en juridisk anerkjent karakterisering. Eksempler inkluderer selskaper og ideelle organisasjoner. Det er mange der ute, men her er tre av de vanligste:

 • Enmannsforetak – den mest grunnleggende og enkle forretningsstrukturen. Det kommer med minimal innlevering og skattemessig hodepine, som er en bonus. Imidlertid der’s ingen ansvarsbeskyttelse, noe som kan sette dine egne personlige eiendeler i fare – av denne grunn donerer vi ikke’t anbefaler det for høyt!
 • Limited Corporation (LLC) – dette registrerer virksomheten din som atskilt fra deg (juridisk sett). Dette betyr at du får et bedre beskyttelsesnivå hvis du for eksempel skulle bli saksøkt.
 • C Corporation – dette gir det høyeste nivået av ansvarsbeskyttelse, som gir større sjelefred… og en høyere prislapp. De fleste større selskaper satt opp under denne kategorien.

Vi kan’t fortelle deg hvilken forretningsstruktur du skal velge. Men i det store og hele har LLC en tendens til å passe til flere bedrifter enn de andre.

3. Sett opp en egen bedriftskonto

Don’t bland forretningsøkonomien din og din personlige økonomi. (Bare ikke’t).

4. Søk om EIN

EIN står for Employment Identification Number, og du kan søke om et enkelt nok gjennom IRS-nettstedet. Alle virksomheter trenger en av disse, selv om du ikke gjør det’t har noen ansatte.

En EIN er nødvendig for å:

 • Søk om å jobbe med de fleste dropshipping leverandører
 • Betal skatt
 • Hold personlige og forretningsskatter og finanser adskilt (se trinn 3 ovenfor)

5. Registrer virksomheten og domenenavnet ditt

Du don’Vil du ikke at noen andre skal kopiere det fantastiske forretningsnavnet ditt, gjør du det? For å unngå dette, registrer virksomhetsnavnet ditt hos de relevante myndighetene. Du’Jeg finner nyttige tips og råd for dette i US Small Business Administration’guide: Velg bedriftsnavn.

Forsikre deg om at du har før du går videre:

 1. Sjekket dine lokale juridiske krav
 2. Valgte virksomhetsstruktur
 3. Sett opp en egen bedriftskonto
 4. Søkte om EIN
 5. Registrerte firmaets navn

# 4. Velg din salgskanal

Rask kikk!

Nå det’er på tide å evaluere de forskjellige salgskanalene som er tilgjengelige, og velge hvilke som fungerer best for deg. Eksempler på salgskanaler inkluderer å bygge din egen butikk, eller bruke en markedsplass som Amazon eller eBay. Vi’Jeg ser på hovedaktørene, og hjelper deg å finne den perfekte for dropshipping-virksomheten din.

Så du’har blitzed gjennom alle fornuftige legaliteter, du’Vi har plukket produktene dine, og leverandørene dine er klare og venter på at ordrene skal begynne å rulle inn.

Det betyr deg’er klar til å selge, selge, selge!

Men hvor?

Å svare på dette spørsmålet er hva dette trinnet handler om. Salgskanaler er ganske enkelt der du selger produktene dine, og hvordan du får dem foran kundene. For eksempel er salg av ansikt til ansikt en type salgskanal. De beste for dropshipping er:

 • Bygg din egen nettbutikk ved å bruke en e-handel byggherre (som Shopify eller BigCommerce)
 • Selger gjennom en online markedsplass (som Amazon eller eBay)

Nettbutikk vs markedsplass

Dette er en vanlig klage i netthandel – bygg din egen, eller få mest mulig ut av en ferdig plattform? Hver side har sine egne fordeler og ulemper, så det’er verdt å veie opp alternativene dine før du velger.

Online Store Marketplace
eksempler Trafikk Salg avgifter? Abonnementsavgift Enkel oppsett
Shopify
BigCommerce
Amazon
eBay
Øk trafikken selv Eksisterende trafikk
Ingen ~ 10% per produkt eller salg (variabel)
~ $ 29 / måned ~ 39,99 dollar / måned (Amazon)
Lett Ekstremt lett

Netthandelsbyggere som Shopify gir deg verktøyene for å enkelt opprette din egen nettbutikk. Du må vokse din egen trafikk og investere litt tid, men oppsiden er at du har total kontroll over butikken din’design. Merkevarebygging, markedsføring og lagerbeholdning er også mye enklere å administrere gjennom en e-handelsbygger.

Online markedsplasser er populære fordi de allerede har massevis av trafikk du kan benytte deg av. Hvis du for eksempel viser produktene dine på et nettsted som Amazon, har du en god sjanse til å bli sett av mange potensielle kunder.

Ulempen? Du har ingen kontroll over merkevarebygging’er prisgitt deres politikker, og du må ofte betale salgs- eller noteringsgebyr.

I det hele tatt anbefaler vi å bygge din egen nettbutikk – den’er bedre for å støtte langsiktige, vellykkede bedrifter i stedet for salg av hobbyer. Men hvorfor ikke se nærmere på hvert alternativ før du bestemmer deg?

dropshipping nettbutikk vs online markedsplass

Her’det Ricky hadde å si om fordelene ved å bruke Shopify til dropship:

“Jeg foretrekker Shopify fordi det er det raskeste og enkleste, og bransjeledende på e-handelsområdet. Den største fordelen med dette er at du har et stort fellesskap av mennesker som kan hjelpe deg med å støtte og pleie deg hvis du trenger hjelp (som du vil), slik at du kan bygge ferdighetene dine og skape drømmenes virksomhet. Det gir også mulighet for den beste tilpasningen, så husk det.

Personlig anbefaler jeg at de som starter sin dropshipping-virksomhet, bygger et grunnleggende nettsted på Shopify så godt du kan (uten å bekymre deg for hver eneste detalj), og få trafikk som kjører der. Det er her du lærer mest, fordi du alltid kan forbedre nettstedet ditt enkelt over tid.”

Shopify Pros Shopify Cons
Den beste e-handelsbyggeren på markedet Mindre gratis trafikk enn en online markedsplass
Har en spesialisert dropshipping-app du kan bruke gratis, kalt Oberlo, som gjør det enkelt å øke salget Shopify tar et transaksjonsgebyr med mindre du bruker Shopify Payments
Gir deg verktøyene for å starte en vellykket virksomhet Hvis du vil ha flere funksjoner, du’Jeg trenger en premium Oberlo-plan, som starter på $ 29,90 / måned
BigCommerce Fordeler BigCommerce Cons
Har alle verktøyene som trengs for å skalere en dropshipping-virksomhet Ikke fullt så nybegynnervennlig som Shopify
0% transaksjons- eller noteringsgebyr Ingen dedikert dropshipping-integrasjon designet spesielt for BigCommerce
Kraftige salgskostnader for flere kanaler gir deg god plass til å øke trafikken Kan være for mye å håndtere for veldig små butikker

Pssst! Få opptil tre måneder gratis med BigCommerce

Vi ville bare gi deg beskjed om at BigCommerce for tiden tilbyr opp til tre måneder gratis når du melder deg på en ny plan. Gå til BigCommerce-nettstedet for å se dette tilbudet live!

Amazon Pros Amazon Cons
Store nivåer av fri trafikk Ingen reell kontroll over merkevarebygging, salgsstrategi eller rangering
Har sin egen oppfyllelsestjeneste du kan bruke til å lagre, pakke og levere dine egne produkter Ingen langsiktig kundeforbindelse – best for kortsiktig salg
Den’er raskt og enkelt å selge gjennom Du må betale noterings- / salgsavgift som kan spise inn fortjenesten din

Må det være det ene eller det andre?

Nei! Du kan velge å kombinere forskjellige salgskanaler, så don’t stress ut om du kan’t bestemme. Hvis du går denne ruten, anbefaler vi at du først bygger din nettbutikk og setter opp dropshipping-virksomheten din på den måten.

Dette er fordi det’Jeg vil gjøre virksomheten enklere å administrere på lang sikt. Netthandelsbyggere som Shopify og BigCommerce har imponerende lagersystemer innebygd, noe som gjør livet ditt mye enklere. Du kan deretter utvide til å selge på Amazon eller eBay hvis du vil.

Forsikre deg om at du har før du går videre:

 1. Gjort noe research på forskjellige salgskanaler
 2. Bestemte hvilken salgskanal som passer best for bedriften din

Finne ut mer

Er du usikker på hvilken salgskanal som passer for deg? Sjekk ut vurderingene våre for å lære mer:

 • Våre Shopify gjennomgang gir deg en full titt på Shopify’s styrker og svakheter
 • Oppdag BigCommerce’fordeler og ulemper i vår detaljerte BigCommerce gjennomgang
 • Finn ut hvilken plattform som er bedre for deg i vår Shopify vs Amazon sammenligning

# 5. Begynn å markedsføre produktene dine

Rask kikk!

Når butikken og produktene dine er i live, kan du gjøre det’t bare lene deg tilbake og håpe at folk snubler over dem. Internett er et stort sted, så du må gi produktene dine den oppmerksomheten de fortjener. Markedsføring er nøkkelen til å øke trafikken og øke salget.

Du’Vi har kommet langt fra å drømme om å starte din egen bedrift, og Googling “dropshipping for dummies” når sjefen din ikke kunne’t se. Nå, med butikken din live og produktene dine klare, venter du i pusten forventning på at det første salget skal pinge på telefonen.

Ingenting.

Fortsatt ingenting.

Før du kaster telefonen i frustrasjon eller gir opp dropshipping fullstendig, la oss vise deg tre topp markedsføringsmetoder for å få mer salg til å rulle inn.

I følge Shopify må du bruke minst 75% av tiden din på markedsføring i minst fire til seks måneder etter at nettstedet ble lansert. Jepp, du leser det riktig – så rull opp ermene og gjør deg klar til å snurre markedsføringsmagi!

#1. SEO

Dropshippers er avhengige av SEO like mye som andre online-selgere. SEO står for ‘optimalisering av søkemotorer’, og er kunsten å få nettstedet ditt funnet på Google’s søkeresultater. Hvis du har en nettbutikk, må du optimalisere den slik at Google rangerer den høyere opp på søkesidene.

Gjør dette ved å bruke nøkkelord, lenke til andre sider på nettstedet ditt, og sørg for at nettstedet ditt er brukervennlig, lastes raskt og mobilvennlig. Å starte en blogg på nettstedet ditt kan også gjøre underverker for SEO, fordi Google liker langvarig innhold av høy kvalitet.

Online markedsplasser har sin egen type SEO. Hvis du’på Amazon eller eBay, har du mindre kontroll over hvor godt produktene dine rangerer i søkeresultatene, men det er fremdeles ting du kan gjøre.

En viktig ting er å ta hensyn til kundeanmeldelsene dine, da disse alvorlig påvirker hvor godt nettsteder som Amazon rangerer produktene dine.

# 2. Sosiale medier

Velg riktig sosiale mediekanal for bedriften din – ikke alle butikker bør markedsføre på Instagram, for eksempel, så vurder nøye hvor merkevaren din passer best. Du bør også tenke på hvem som kjøper produktene dine, og hvor de har det’re sannsynligvis til å besøke.

Legg ut relevant, vanlig innhold som’er ikke altfor salgsmessig – husk at folk går til sosiale medier for å slappe av, så don’t bombardere dem med påtrengende kampanjer.

wayfair dropshipping forretningsmessige sosiale medierVisste du at Wayfair startet som en dropshipping-butikk, og nå jobber med over 10.000 leverandører? Her kan du se hvordan Instagram har visuelt behagelige, fargerike bilder for å tiltrekke seg engasjement.

Hvis du får det til, kan sosiale medier være en enorm kilde til trafikk. 54% av sosiale nettlesere bruker sosiale medier for å undersøke produkter, så det’er verdt din tid og krefter.

Du’Jeg hører mye om betalt reklame på nettsteder som Twitter og Facebook. Vi anbefaler å først ta tak i den sosiale plattformen din, øke trafikken og deretter bruke betalte annonser for å øke din eksisterende trafikk.

Ricky Hayes råder nye dropshippers til å være forsiktige med ikke å stole for mye på betalte annonser:

“For nybegynnere, vennligst fokus på utdanning som din topp prioritet. Ikke fall i fellen at Facebook-annonser er den eneste markedsføringsplattformen, og lær om Google, Bing og YouTube, som er områder med stor mulighet.”

# 3. Produktbilder og beskrivelser

Det kan være bra å bruke arkivbilder av produktene dine – de’du blir ofte levert av leverandøren din, noe som betyr at de’er profesjonell i kvalitet. Imidlertid kan det også føre til at andre dropshippers har nøyaktig samme produktbilde som deg!

Dette kan forårsake problemer når du vises side om side i søkeresultatene (for eksempel på Pinterest). For å unngå dette, prøv å ta dine egne produktbilder. Sørg for at de’er god kvalitet, tydelig, godt opplyst og ikke uskarpt. Vi har en guide til hvordan du tar produktbilder hvis du trenger noen tips!

Du kan også få en over på konkurrentene dine ved å skrive overbevisende produktbeskrivelser som virkelig selger produktet. Ta kontakt med kunden, vær beskrivende og kortfattet, og du bør se gode resultater.

Raitis Purins ga oss sitt råd om hvordan vi med suksess kan markedsføre produkter:

“For å lykkes med markedsføring av produkter, bør du gi deg alt’Vi har kommet til produktpresentasjon og la prislappen bare være prislappen. Den’er viktig å lage en historie som rettferdiggjør prisen.”

daglig høsteksempel på hvordan du starter en dropshipping-virksomhetDaily Harvest bruker fantasifulle bilder og beskrivelser for å selge produktene sine. Vi liker hvordan det er’s trakk frem de viktigste fordelene med denne smoothien! Godt å vite…

Disse tipsene er for å komme i gang med markedsføringen. Som alltid der’er mye mer der ute du kan gjøre, så ikke’t merk av for å stoppe. Fortsett, fortsett med Googling, og fortsett å lære.

Markedsføring er en uendelig jobb, så jo mer du liker den og omfavner å eksperimentere med nye teknikker, desto mer vellykket bør dropshipping-virksomheten være!

Forsikre deg om at du har før du går videre:

 1. Valgte de viktigste markedsføringsstrategiene
 2. Dedikert tid til å drive virksomheten’ markedsføring
 3. Begynte å forske på flere markedsføringsmetoder

3 vanlige feil fra dropshipping å unngå

Du hører ofte en stat kastet rundt at 90% av dropshipping-virksomheter mislykkes. At’er en skummel tanke for nye dropshippers, men hvis du ser nærmere på det’Det er vanskelig å finne en pålitelig kilde for det tallet.

Det som er sant, er at det er noen vanlige feil folk gjør som kan forårsake problemer for virksomheten deres og få dem til å slite. Vi’har satt sammen de verste, slik at du kan unngå å gjøre de samme feilene.

#1. Ikke investerer tid eller penger

Dette er en av de vanligste feilene nye dropshippers gjør – og en av de verste!

Dropshipping gjør det ikke’Jeg trenger samme type engangsinvestering som andre forretningsmodeller gjør, men det gjør det ikke’Jeg mener at du ikke burde gjøre det’Hvis du vil sette opp en Shopify-butikk, koster det for eksempel $ 29 per måned, og du må kanskje forhåndsbetale en leverandør for produkter du har’t solgt ennå.

Dette er normale kostnader å komme over når du driver en dropshipping-virksomhet, og hvis du’er tilbakeholdne med å skille seg ut med litt penger, så du’Du finner deg raskt fallende bak konkurransen.

Imidlertid er det viktigste behovet for dropshipping for investering. At’s ikke å si at det skal øke hver eneste av dine våkne timer, men det fortjener fortsatt oppmerksomhet. Ta deg tid til å forske på produkter og leverandører på riktig måte, vær oppmerksom på kundene dine og forplikt deg til markedsføringen. Du’Jeg ser snart fordelene!

Det tok Chris litt virkelig utholdenhet før han begynte å tjene noen alvorlige penger:

“Det tok 5 mislykkede butikkforsøk før jeg endelig begynte å selge noe, men da jeg endelig knakk det, gjorde jeg mine første 10.000 pund i løpet av de første 6 ukene av min 6. butikk.”

# 2. Forsømmer kundesupport

Dette er en annen vanlig feil som kan skade bedriften din alvorlig. Bare fordi du’sender ikke produkter direkte til kunden din’Det betyr at du kan vaske hendene dine med ansvar.

Hele 80% av mennesker slutter å gjøre forretninger med et selskap på grunn av en dårlig kundeopplevelse, så du kan’har ikke råd til ikke å legge inn innsatsen!

Les produktanmeldelser, svar på både positive og negative kommentarer, fikse problemer og vær en aktiv tilstedeværelse for kundene dine. Med 97% av forbrukerne som leser anmeldelser på nettet før de kjøper et produkt, kan du gjøre deg selv en tjeneste ved å være aktiv i vurderingsdelene og løse problemer så raskt – og høflig – som mulig.

Hvis en kunde ikke er fornøyd med bestillingen, gjør det det’er du som må trappe opp og takle det – selv om feilen ikke var’t din feil!

# 3. Med fokus på gale deler av betalt reklame

Dette er noe Lewis Smith har sett altfor ofte:

“En vanlig feil jeg ser nye dropshippers gjør er å prøve å få kald trafikk til butikkene deres ved hjelp av Facebook- og Instagram-annonser. Når du selger produkter med høyere verdi, det’er mye lettere å betjene den eksisterende etterspørselen enn det er å skape ny etterspørsel – det’s hvorfor nisjeforsknings- og valideringsstadiet er så kritisk.

Det er to måter å se på betalt trafikk på:

Den første er ‘Avbruddsbasert markedsføring’, som du uten tvil har sett på dine egne Facebook- og Instagram-feeder (dvs. de mirakel tannblekende gelene som ser ut til å være overalt).

På Dropship Unlocked lærer vi imidlertid en mer målrettet tilnærming til å finne kunder, kjent som ‘Search-Intent Marketing’. Dette er annonser som bare vises til kunder som aktivt uttrykker interesse for å kjøpe produktet ditt (dvs. Google Shopping og Search Text Ads).

Dette fokuserer kun på mest mulig av annonseringene dine ‘ready-to-buy’ kunder. Vi kjører deretter målrettet kampanjer på tvers av sosiale mediekanaler for å bringe kunder tilbake til nettstedet ditt hvis de dro uten å kjøpe.”

Q&A Med Dropshippers

Q&A MED LEWIS SMITH

hvordan starte en dropshipping virksomhet lewis headshot“Langt den mest givende delen av dagen min er å kunne tilbringe det med min kone, fordi en av de viktigste motivasjonene mine for å skape en livsstilsvirksomhet var å tilbringe mer tid med familien.”

Litt om Lewis… Dropship Unlocked-gründer Lewis Smith er en gründer fra London, England som forlot sin forretningsjobb for å starte en lokasjonsuavhengig e-handelsvirksomhet.

Ved siden av å drive sin egen portefølje av e-handel dropshipping-bedrifter, hjelper han nå andre britiske gründere med å skape livsendrende virksomheter med mentorskap og opplæring gjennom Dropship Unlocked.

Q&A MED CHRIS WANE

shopify brukeromtale chris headshot

“Min største suksess var nok å utvide virksomheten min nok til å gi meg muligheten til å betale ned pantelånet. Å si at mitt opprinnelige mål var å tjene 200 pund i måneden, å kunne betale ned pantelånet mitt, dette sprenger meg fortsatt frem til i dag.”

Litt om Chris… Chris har vært dropshipping av og på de siste 4 årene, men har gjort det på heltid de siste 2 og et halvt årene. Han startet sin virksomhet som en måte å skape litt ekstra penger for å hjelpe med å betale regningene og spare for en biltur over hele Amerika. Han’s solgte alt fra smykker til snø googler og sykkelprodukter.

Chris driver nå Advanced Dropshipping Academy, som hjelper folk å bygge og starte sin egen dropshipping-virksomhet via trinnvise veiledninger.

Q&A MED RAITIS PURINS

hvordan starte en dropshipping virksomhet raitis hodeskudd

“Da Printful nettopp hadde startet, var det få eller ingen selskaper som tilbød drop-shiping-tjenester (Print-on-demand). Nå er vi’Vi har allerede oppfylt over 15 millioner artikler, noe som viser at etterspørselen øker.”

Litt om Raitis… Raitis har regissert Printful‘s markedsføringsvirksomhet siden 2016. Printful er et av de største tilpassede on-demand trykkeri- og lagerbedriftene i verden – en imponerende prestasjon med tanke på at selskapet ble grunnlagt i 2013!

Q&A MED EMMA REID

shopify brukeromtale emma headshot

“Den’Det er veldig viktig å ta tid til å reflektere over hvor du var for en måned siden. Og fortsett å se tilbake over butikken din og se om du kan få øye på noe å forbedre. Disse trinnvise endringene vil sammensette og føre til å bygge noe vellykket.”

Litt om Emma… Etter å ha blitt lei av jobben som resepsjonist, startet Emma sin første dropshipping-virksomhet for rundt 4 år siden. Siden den gang har hun klart å skalere ett produkt til 560 000 dollar inntekter på bare 8 måneder. Hun’har drevet sin nåværende dropshipping-butikk i 6 måneder, men planlegger å selge sine egne hvitmerkelige produkter gjennom den i nærmeste fremtid.

Ved siden av dropshipping-virksomheten, administrerer Emma nettstedet hennes emmareid.com, som hun bruker for å laste opp opplæringsprogrammer for å hjelpe håpefulle dropshippers.

Q&A MED RICKY HAYES

hvordan starte en dropshipping virksomhet ricky høy

“Bransjen beveger seg nå mot å bygge et merke, som i utgangspunktet bare er å få en lojal kunde som vil kjøpe fra deg, gang på gang.”

Litt om Ricky… Ricky Hayes er en dropshipping-ekspert med over to års erfaring og over $ 6 000 000 i salg på Shopify ved bruk av Facebook, Google, Bing & YouTube-annonser for å få inn kunder. Han’er også medstifter av dropshipping Shopify-temaet Debutify.

Ricky har en Youtube-kanal med over 13 000 abonnenter og fokuserer på å lære virksomheter hvordan man bygger langsiktige inntektsstrømmer gjennom merkevarebygging.

Konklusjon

Du kom til denne artikkelen og lette etter svar på hvordan du starter en dropshipping-virksomhet. Forhåpentligvis, deg’er nå trygg nok til å komme i gang og gjøre disse dropshipping-drømmene til virkelighet.

Vi’Vi har gått gjennom prosessen, fra å plukke produktene dine helt gjennom til markedsføring av butikken din. Vi innser det’er mye å ta på, så her’er en fin rask oversikt over de fem trinnene…

Slik starter du en dropshipping-virksomhet: 5 enkle trinn

 1. Finn din nisje og produkter
 2. Velg en leverandør
 3. Sorter ut alle lovlige ting
 4. Velg salgskanal
 5. Begynn å markedsføre produktene dine

Underveis, vi’har bustet myter og prøvd å forberede deg på hvordan dropshipping egentlig er. Med kloke ord fra virkelige dropshippers som ringer i ørene dine, håper vi deg’er nå spent på å starte din dropshipping-reise!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map