Hvordan starte en online klesbutikk 10 trinn for å lykkes

hvordan starte en online klesbutikkHvis du synes ideen om å bygge din egen online klesbutikk er litt skremmende, burde du virkelig ikke’t!


Takket være oppfinnelsen av nettbutikkbyggere – som Shopify, Wix og Bigcommerce, den’Det er nå enklere enn noen gang å sette opp butikk på nettet – og det har du ikke’trenger ikke engang å vite hvordan jeg skal kode!

Vi utfører vår egen undersøkelse for å bestemme hvilken nettstedsbygger som er best for forskjellige formål. Ta vår quiz for å få en anbefaling om det’er tilpasset dine behov.

Nettbutikkbyggere er dra og slipp verktøy som lar alle lage et vakkert og profesjonelt netthandelssted.

Prosessen er enkel og intuitiv, så jevn de minst teknisk kyndige blant oss er nå i stand til å bli med i detaljhandelen for netthandel og trives i det.

Vi’her for å ta deg steg for steg gjennom prosessen med å starte en online klesbutikk, slik at du kan være i gang på kort tid i det hele tatt!

Denne guiden vil fortelle deg alt du trenger å vite om å få klesbutikken din på nettet.

Og gjett hva, vant du’Jeg må tømme lommene for å gjøre det!

Vi’Jeg vil dekke alt fra å bygge og tilpasse din nettbutikk (nettstedet ditt) til å finne det på Google og bringe de viktige kundene til butikken din.

Hvis du følger de enkle trinnene nedenfor, gjør du det’jeg vil være selge klær på noen få timer for en brøkdel av prisen du’d betale for en t-skjorte.

1

Test & Velg din nettbutikkbygger

“Sørg for å velge en nettbutikkbygger som passer til butikkens behov og kan vokse med deg og din virksomhet.”

wix selger klær på nettetDen’er enkelt og raskt å endre utseendet på nettbutikken din med byggherrer som Wix.

Nettbutikkbyggere lar deg begynne å selge på nettet for en brøkdel av prisen du har’d betale for et par sko.

Du’Du må registrere deg for en netthandelsplan for å koble til betalingsprosessorer som lar deg ta betalinger fra kunder når du begynner å selge klær online.

I tillegg til å være enkle og økonomiske å bruke, vil nettbutikkbyggere også ta seg av alle tekniske ting slik at du ikke gjør det’det må jeg.

Du kan begynne å selge klær på kort tid uten å måtte bekymre deg for sikkerhetsoppgraderinger og hacking-risiko. Nettbutikkbyggere gir deg også et SSL-sertifikat.

SSL-sertifikater gir sikker, kryptert kommunikasjon mellom nettstedet og kundene dine’ nettleser. Dette betyr at alle kredittkorttransaksjoner og dataoverføringer er trygge og sikre.

Å ha et SSL-sertifikat er som å ha sikkerhetskoder i alle klærne dine for å forhindre butikkløfting, bortsett fra at du ikke gjør det’t må installere eller vedlikeholde dem!

Nettbutikkbyggere tar seg av dette for deg, så klesbutikken din vil være trygg mot hackere – internettekvivalent til butikkløftere, selv om de’re leter etter data ikke klær!

Men hvilken byggherre skal du velge? Med så mye valg, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne.

Det er her vi kommer inn for å hjelpe deg med å finne ut hva som er best for dine behov. Hvorfor ikke komme i gang med dette diagrammet som sammenligner de tre største e-handelsplattformene våre!

Pssst! Få opptil tre måneder gratis med BigCommerce

Vi ville bare gi deg beskjed om at BigCommerce for tiden tilbyr opp til tre måneder gratis når du melder deg på en ny plan. Gå sjekk det ut!

Gjennom årene har vi prøvd og testet mange forskjellige utbyggere gjennom å starte egne virksomheter. Dette har hjulpet oss med å bygge opp noen gode ressurser som håpefulle gründere – som deg! – kan være nyttig.

Vi anbefaler Shopify som den mest omfattende e-handelsløsningen. De har et bredt spekter av temaer og en imponerende app-butikk for å legge til flere verktøy i klesbutikken din.

shopify verdens nettbutikkerDen’Det er betryggende å se at Shopify er klarert av så mange andre kjøpmenn som netthandelene deres strekker seg over hele kloden!

Shopify og Bigcommerce er bra om du’du ønsker å åpne en stor online klesbutikk (alt over 50 produkter), men hvis du’Å tenke på noe på mindre side (under 50 produkter), Wix, Weebly og Squarespace er gode alternativer å vurdere.

La oss gjøre det før vi går videre’s se på hva Shopify gjør som svar på Covid-19-pandemien:

Den’er et usikkert tidspunkt for å starte eller vokse noen virksomhet, men ikke’t bekymre deg – Shopify får det helt. Faktisk har den innført en haug med fantastiske nye tiltak for å støtte små bedrifter de kommende månedene. Disse inkluderer:

 1. Å gjøre fysiske og digitale gavekort tilgjengelig på alle planer. På den måten kan kundene dine støtte deg uten å kjøpe fysiske produkter akkurat nå.
 2. 200 millioner dollar tilgjengelig i finansiering av små bedrifter (bare USA). Som en del av et regjeringspartnerskap tilbyr Shopify Capital midler til å hjelpe små bedrifter å utvikle seg i en tid der de kan ha lite kontanter.
 3. Utvidet gratis prøveperiode til 90 dager. Shopify har utvidet sin gratis prøveperiode fra 14 dager til 90, og gir selgere enda lenger tid til å prøve tjenesten risikofri.
 4. Fellesskapsstøtte og live webinarer. Virtuell ‘meetups’ med Shopify-samfunnet for å dele visdom og støtte.

Store kudoer til Shopify for sin raske respons, og sin forpliktelse til å støtte små bedrifter nå og alltid.

Hvis du’hvis du sliter med å bosette deg i en nettbutikkbygger, er den beste måten å teste et par (eller flere enn et par) utbyggere.

Tenk på det som å bestille mer enn én størrelse på en skjorte eller bluse og prøve dem på for å se hvilken som passer best.

Men i motsetning til å bestille mer enn én størrelse, har du ikke det’Jeg må betale på forhånd og vente på å få pengene tilbake senere. De fleste nettbutikkbyggere tilbyr en gratis prøveperiode, slik at du kan prøve før du kjøper.

Når du’prøv å prøve dem ut, tenk på å stille deg følgende spørsmål for å hjelpe deg med å ta en beslutning:

Hvilken plattform har du det mest behagelig å bruke?

 • Synes du at grensesnittet er intuitivt og enkelt å bruke?
 • Kan du enkelt legge til nye sider og produkter?
 • Hvilken støtte er tilgjengelig hvis du blir sittende fast?

Hvilken byggmester har maler og designfunksjoner som hjelper deg å lage den klesbutikken du ønsker?

 • Finnes det et stort utvalg av maler du kan teste ut?
 • Vil malene vise frem produktene mine på en måte jeg liker?
 • Hvor mye kreativ frihet gir redaktøren deg til å tilpasse butikken din?

Til syvende og sist vil du ha en byggherre som gjør det raskt og enkelt for deg å sette opp en online klesbutikk og få salg!

Velg en nettbutikkbygger som lar deg vise frem klærne dine vakkert, men som hjelper deg å bygge butikken din raskt og enkelt uten å bryte banken.

Hvis du’er du ikke sikker på hvilken e-handelsplattform som passer for deg når du bygger din nettbutikk, vi’har satt sammen en kort quiz med fire spørsmål som vil gi deg anbefalinger tilpasset dine behov.

nettsted byggherre quiz 2

Bestem hvilken plan som er best for deg

Nettbutikkbygger premium-planer, som de fleste ting i livet, har en tendens til å bli bedre med jo mer du bruker. Jo mer du betaler, jo mer lagringsplass og maler’Jeg har tilgang til.

Når vi sier lagring vi’snakker ikke fysisk lagring som et lager, vi’snakker datalagring. Jo mer lagringsplass du har, jo flere bilder, videoer og andre medier kan du være vert for på nettstedet ditt.

Ekstra lagring er nyttig for å utvide produktutvalget ditt, øke antallet vinkler kunder kan se produkter fra eller legge til produktvideoer.

Når du’kan du være vert for flere produkter og vise dem på flere forskjellige måter (vinkler og videoer) salget ditt vil øke og øke bunnlinjen!

Med tilgang til flere maler, deg’Jeg kan velge en som virkelig passer tonen, stilen og karakteren til ditt online klesmerke. Den’er som å finne et par jeans som passer perfekt – verdt å betale litt ekstra for!

Med en betalt plan, du’er også i stand til å bli kvitt byggherren’s logo og koble et tilpasset domenenavn for virkelig å gi din nettbutikk sin egen, unike personlighet.

Butikkadressen din vil ikke lenger være www.theclothingco.mybigcommerce.com, den vil være www.theclothingco.com.

Et tilpasset domenenavn gjør at din online klesbutikk ser mer profesjonell og anerkjent ut. Dette bygger igjen tillit rundt merkevaren din som til slutt vil stimulere salget.

Men hvordan vet du hvilken plan som er best for deg? Den’er best å ta hensyn til hva vi’ve nevnt ovenfor, og sjekk også ut tabellen nedenfor.

Denne tabellen sammenligner de grunnleggende og avanserte planene for våre topp e-handelsplattformer og noen av de viktigste funksjonene du gjør, eller ikke’t får med hver.

Builder-funksjonene dine Basic Advanced Velg din plan for å lese prisfastsettelse Premium Support Gjenopprettet vogngjenoppretting Gratis SSL-sertifikat Velg din plan for å lese prisfastsettelse logo-Wix-100x100 Velg din plan for å lese prisfastsettelse Premium Support Gjenopprettet vogngjenoppretting Gratis SSL-sertifikat Velg din plan for å lese prisfastsettelse bigcommerce logo Velg din plan for å lese prisfastsettelse Premium Support Gjenopprettet vogngjenoppretting Gratis SSL-sertifikat Velg din plan for å lese prisfastsettelse

Trenger du en forklaring på noen av funksjonene i diagrammet vårt? Se ikke lenger…

Premium Support – i tilfelle du blir fast ved å bygge nettbutikken din, deg’Jeg vil forsikre deg om at du har den beste støtten som er tilgjengelig. Shopify, Wix og Bigcommerce har alle premium kundesupportsystemer, med hjelp tilgjengelig over telefon, live chat eller e-post.

Gjenopprettet vogngjenoppretting – Hvis kunden gjør det hele veien å kjøpe, men ikke gjør det’t faktisk følge gjennom, forlatt vogngjenoppretting vil sende dem en e-post for å be dem om å fullføre kjøpet. Automatisk – du ikke’Jeg må gjøre noe! Dette er en flott funksjon for å hjelpe deg med å øke bunnlinjen.

SSL-sertifikat – Dette sikrer alle dataene som reiser gjennom nettstedet ditt. Som en sikkerhetsvakt i en fysisk butikk, holder dette kundene dine trygge. Jo tryggere de føler seg på nettstedet ditt, desto mer sannsynlig er det at de skiller seg ut med de hardt opptjente kontantene!

Gjett hva, du kan prøve Shopify, Wix og Bigcommerce gratis, slik at du kan finne ut hva som er best for deg før du forplikter deg til å kjøpe.

Følg lenkene nedenfor for å registrere deg:

 • Prøv Shopify’s 14-dagers gratis prøveversjon
 • Prøv en Wix Premium Plan Gratis i 14 dager
 • Prøv Bigcommerce i 15-dagers risikofri

Shopify prisplaner gjennomgang – ta en grundig titt på Shopify’s priser

Gjennomgang av Wix prisplaner – alt du trenger å vite om Wix’prisplaner

Gjennomgang av prisplaner for bigcommerce – vår ekspertuttalelse om Bigcommerce’prisplaner

Kostnader for å bygge et nettsted 2017 – vår erfaring – vi deler våre erfaringer om hvor mye det koster å bygge et nettsted

Hvor mye skal et nettsted koste? – Definitiv prisguide – en guide til nøyaktig hvor mye det koster å bygge et nettsted

3

Velg domenenavnet ditt

“Hvis du vil legge til et profesjonelt preg i din online klesbutikk, er et tilpasset domenenavn veien å gå. Jo mer profesjonell butikken din ser ut, jo mer sannsynlig er det at folk kjøper klesutvalget ditt.”

Et unikt domenenavn gir klesbutikken din en identitet på nettet. Tenk på det som postnummeret til en mur- og mørtelbutikk – den identifiserer hvor du er og hjelper folk å finne deg enkelt.

I nettadressen til denne siden www.websitebuilderexpert.com/how-to-start-an-online-clothing-store, er websitebuilderexpert.com domenenavnet.

For å kjøpe et domenenavn, kan du enten gå direkte gjennom din nettbutikkbygger, eller du kan kjøpe ditt eget gjennom kjente domenenavnregistratorer som Domain.com.

Lurer du på hvilket alternativ som er best? Det kan være enklere å kjøpe et domenenavn gjennom nettbutikkbyggeren din på kort sikt, men hvis du noen gang forlater den byggherren (f.eks. Hvis den elektroniske klesbutikken din blir for stor til den du brukte), er det ganske enkelt å ta det domenenavnet med seg vanskelig.

Det kan ta litt lengre tid å kjøpe det gjennom en tredjepart på kort sikt, men er mye mer allsidig på lang sikt.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du ta en titt på vår guide dedikert til domenenavn.

Det kan være vanskelig å velge et domenenavn hvis du ikke gjør det’Har ennå ikke et firmanavn for din nettbutikk. Tenk først på et firmanavn, og domenenavnet ditt vil utvikle seg naturlig derfra.

Prøv og tenk på noe fengende, ikke for lang eller orddig og ingenting som ligner et eksisterende større merke. Prøv å navngi selskapet ditt noe som gjenspeiler produktene dine eller merkevaren din.

4

Velg mal

“Å velge en mal er den virkelig morsomme delen. Det gjør det mulig for deg å lage butikken som du drømte om, slik at du virkelig kan slå bakken med kunden din.”

Du kan opprette en vakker og profesjonell online klesbutikk på få sekunder takket være de profesjonelt designede malene som er tilgjengelige fra alle utbyggerne, og du don’Jeg trenger ikke å lære det fremmede kodespråket for å gjøre det!

Malet ditt bestemmer utseendet og følelsen av nettbutikken din, så det er viktig å ta riktig beslutning. Selvfølgelig kan du tilpasse malen etter at du har valgt den, men valget ditt ligger til grunn for butikken din’design.

Er du usikker på hvilken mal du vil bruke? Vi anbefaler å teste ut noen få før du tar et definitivt valg.

“Å forhåndsvise en mal er akkurat som å prøve på et nytt antrekk. Hvis du ikke gjør det’t liker det, eller er’t 100% sikker, bli endret og begynn på nytt.”

Forsøk å ha kunden i tankene når du velger malen. Hvis du’er du ikke sikker på hvem målgruppen din er, still deg selv disse spørsmålene:

Hvem er kundene mine?

 • Hvor gamle er de?
 • Hva gjør de i livet?
 • Hvor mye tjener de?
 • Hva slags livsstil fører de?

Når du har kunden i tankene, vil det være mye enklere å velge malen. Sett deg i skoene dine, tenk på hva de ønsker å se fra den elektroniske klesbutikken din og prøv å gjenskape det så mye som mulig med malvalget ditt.

Selv om det’er viktig å fokusere på kundene dine, deg’Jeg vil også gi butikken din det personlige preget, så don’t mister synet ditt heller.

Å velge en mal er en balansegang, deg’Vi må sjonglere den nettbaserte klesbutikken du forestilte deg den med den som passer best for dine kunder’ behov.

De fleste nettbutikkbyggere har et imponerende tilbud angående malene de tilbyr relatert til klær og mote.

Shopify tilbyr 49 maler for klær & mote’ butikker. Selv om bare 5 av disse kan være gratis, må du ta i betraktning at å kjøpe en mal er en engangsinvestering som du vil høste fordelene fra i mange år fremover – akkurat som et solid par støvler!

shopify klær temaerShopify har et imponerende utvalg av temaer for din online klesbutikk, slik at du’Du kan lett finne noe som passer din smak!

Wix’tilbudet er i underkant av halvparten av Shopify’s for ‘Mote & Tilbehør,’ men bare 7 av de 26 malene deres er betalt.

Det at de er gratis, gjør det ikke’Det betyr faktisk at de går på akkord med kvaliteten vi tror Wix’s malutvalg er noe av det beste. De har mer enn 500 fulltilpassbare maler, og designene deres er alltid oppdatert med de siste trendene.

Bigcommerce tilbyr 33 maler under overskriften ‘Mote og smykker,’ bare to av dem er gratis, men igjen må du vurdere langsiktige fordeler med en flott mal.

For eksempel å ha en enkel navigering slik at kundene kan finne nøyaktig hva de har’re leter etter raskt slik at de’Det vil være mye mer sannsynlig å kjøpe.

Selvfølgelig er du det’t begrenset utelukkende til malene som er foreslått av nettbutikkbyggere for klær eller mote spesifikt. Du’står fritt til å velge mellom noen av de hundrevis av alternativer de hver har.

“Velg riktig mal for å gjøre et flott førsteinntrykk på kundene og øke salget.”

5

Tilpass malen din

For å virkelig tilpasse den elektroniske klesbutikken din, må du tilpasse malen. Don’t bekymre deg, dette er superenkelt å gjøre og gjør det ikke’t krever at du i det hele tatt vet hvordan du skal kode!

shopify klesbutikk tilpasseo begynn å tilpasse malen din på Shopify, alt du trenger å gjøre er å trykke på den blå knappen til høyre for instrumentbordet – veldig raskt og enkelt!

Du kan tilpasse malen ved å:

 • Legger til nye sider f.eks. produktsider (som vi’Jeg vil gå nærmere inn på neste trinn)
 • Legge til en blogg der du kan publisere nyheter eller oppdateringer
 • Endre fargepalett og bakgrunnsbilde av malen
 • Flytte, legge til og fjerne forskjellige elementer på hver side
 • Endre farge, størrelse og skrift på forskjellige deler av nettbutikken din
 • Integrer sosiale medier-feeds med butikken din

Nettbutikkbyggere’ grensesnitt er alt veldig intuitivt og enkelt å bruke, så der’du trenger ikke å bli overveldet når du tilpasser malen.

Husk at du’er ansvarlig for å designe din nettbutikk. Dette betyr at du vant’Hvis du ikke møter den samme designen, går det ut over deg’d ansikt når du ansetter en profesjonell designer.

Faktisk, Å være i stand til å være tro mot den første visjonen din er en av hovedårsakene til at vi forelsket oss i å bygge våre egne nettsteder i utgangspunktet!

Akkurat som å velge din mal når du’Re tilpasse det, sørg for at du virkelig tenker på målgruppen din. Prøv å komme inn i deres tankesett og designe din online klesbutikk deretter.

Når du tilpasser malen din, gjør den det’Det er veldig viktig å sørge for at du ser ut hvordan det ser ut på mobile og nettbrett.

I dag utføres flere internett-søk på mobile enheter i stedet for det tradisjonelle skrivebordet

52% av internetttrafikken kommer fra mobile enheter. Så å ha en online klesbutikk som ser bra ut på mobil er et must. De fleste utbyggere gjør det veldig enkelt å forhåndsvise utseendet til butikken din på andre enheter enn et skrivebord.

store nettbutikk for nettbutikk for klesbutikkBigcommerce lar deg forhåndsvise butikken din på nettbrett, slik at du kan sjekke at alle kundene opplever nettstedet ditt positivt.

Wix har en egen mobilredigerer som lar deg ikke bare se hvordan butikken din ser ut på mobil, men å gjøre endringer hvis du’er ikke fornøyd med det. Disse endringene vil da bare gjelde for ‘mobil klar’ versjonen av nettstedet ditt, mens skrivebordsversjonen forblir som den var.

wix klesbutikk mobilredaktørWixs mobilredaktør gjør det enkelt å avgrense nettstedet ditt for brukere som surfer på farten, slik at du aldri går glipp av salg!

Du kan nå tenke at alt dette virker for komplisert, og at det kan være lettere å bare ansette en webdesigner for å håndtere det for deg, men med mindre du’Vi har et ganske stort budsjett du kanskje vil vurdere på nytt.

Å tilpasse malen er din sjanse til å optimalisere butikken din for kundene dine, slik at du kan øke den helt viktige bunnlinjen! 6

Legg til produkter i nettbutikken din

“Produktsidene dine er den viktigste delen av din online klesbutikk. Tross alt er det her du kan konvertere vindusbutikker til betalende kunder!”

Selv om hjemmesiden din fungerer som det digitale tilsvarer murstein og mørtel, er produktsidene den elektroniske versjonen av butikkgulvet.

Og det å legge til produkter kunne ikke’t være lettere. Med Shopify kan du legge til produkter ved å gå inn i produktfanen på venstre side av Shopify-editoren og deretter ved å klikke på det blå ‘Legg til produkt’ knappen øverst til høyre.

Den’Det er viktig å huske på kundene dine når du tilpasser produktsidene. Hvis du gjør dem for opptatt, kan du gi folk valg om lammelse. Hvis det’er for sparsom, kunder vant’Jeg har ikke noe valg i det hele tatt.

Du må sørge for at kundene raskt og enkelt kan finne det de trenger. Noe annet er dårlig design!

Når du tenker på hvordan du best kan vise frem produktene dine, anbefaler vi å spørre deg selv: Hvem kjøper kundene mine for tiden??

Så undersøk disse butikkene ved å se på hvordan de viser frem produktene sine, hvordan de lokker kunder og hvordan de oppfordrer dem til å kjøpe.

Ting du må holde øye med når du ser på konkurrenter’ produktsider inkluderer:

 • Vises produktene deres i rutenett eller listeformat?
 • Hvor mange produkter vises per side?
 • Hvordan er produktene deres gruppert?
 • Kan du sortere produkter etter pris, bestselger, omtalt?
 • Kan du filtrere produkter etter farge, materiale, merke?

Tenk på det som å se noen på gaten ha på seg et virkelig flott antrekk. Du’d bli inspirert og vil prøve å gjenskape den, mens du legger et eget snurr på det, riktig?

7

Sett opp en betalingsprosessor

“Det er ikke vanskeligere å sette opp en betalingsprosessor enn resten av nettbutikkbyggingsprosessen’Hvis du føler deg bekymret for det, har du virkelig ikke det’t trenger å være det!”

For å begynne å tjene penger på å selge klær på nettet, må du koble en betalingsprosessor til butikken din. Betalingsprosessorer er tjenester som lar deg ta kredittkortbetalinger fra kundene dine.

Hvis du’Når du bruker Shopify, har de en integrert betalingsprosessor som heter ‘Shopify betalinger’ (sammen med Stripe) som lar deg administrere betalingene dine direkte i brukerpanelet. Dette betyr at du kan spore pengene dine i sanntid, og det’det er veldig enkelt også!

Shopify støtter også en rekke andre betalingsprosessorer som PayPal og Amazon Pay.

Både Wix og Bigcommerce støtter også et bredt spekter av betalingsalternativer du kan velge mellom. Det er bare noen få klikk unna å sette opp dette.

Hvis du setter deg fast ved å sette opp en betalingsprosessor, har de fleste nettbutikkbyggere imponerende støttesentre eller fora der du kan finne all informasjonen du trenger.

støtte for bigcommerce-betalingBigcommerce’s Support Center tilbyr deg et bredt spekter av ‘hvordan’ guider. Hvis du’Hvis du føler deg overveldet av å sette opp en betalingsprosessor, vant du snart’t være!

Vi anbefaler å kjøre en testordre når du setter opp betalinger. Dette lar deg få en følelse av hvordan kundene dine vil utvikle seg gjennom kassen, slik at du kan gjøre endringer og forbedringer.

“Du vil forsikre deg om at kasseprosessen er så sømløs og enkel som mulig, slik at du ikke gjør det’t mister noen kunder på dette sene stadiet av kjøpstrakten. En enklere kassa betyr mer salg og høyere fortjeneste!”

8

Få din klesbutikk funnet på nettet

Å selge klær på nettet er et konkurransedyktig selskap. For å tiltrekke kunder til din online klesbutikk (og bort fra konkurransen), må du finne på søkemotorer.

Dette betyr at må du tenke på å optimalisere butikken din for søkemotorer. Først av alt deg’Jeg vil ha en nøkkelordfokusert sidetittel og metabeskrivelse.

Sidetittelen din er den blå lenken du ser i søkeresultatene, og metabeskrivelsen er teksten under den som gir deg et innblikk i hva den siden handler om.

Nøkkelord er det folk søker etter for å komme frem til den elektroniske klesbutikken din. Det er vilkår som er relatert til hva som er på nettbutikken din.

For eksempel, hvis du’selger kvinner’s vintage klær og tilbehør, kan nøkkelordene dine være: ‘Vintage-klær,’ kvinner’s vintage klær’ ‘vintage tilbehør,’ og ‘kvinner’s vintage tilbehør.’

For å vise Google at butikken din er relevant for disse søkeordene, må du bruke dem i sidetittelen og metabeskrivelsen.

shopify klesbutikk seoÅ utføre enkle SEO-oppgaver på Shopify couldn’t være lettere. Det vil tiltrekke flere kunder til butikken din, og øke salget og fortjenesten din.

En annen ting du’Jeg vil gjøre er å sørge for at nettstedet er strukturert på en måte som Google kan finne alt innholdet ditt.

Dette vil hjelpe butikken din til å vises i flere søkeresultater. Det har også den ekstra fordelen ved å hjelpe kundene dine til å navigere raskt og enkelt rundt i butikken din.

For eksempel hvis noen søker ‘blå denimjakke’ Hvis du har god nettstedstruktur, kan det hende at din blå denim skjorte produkt siderangeres på resultatsider (søkemotoren) fordi hjemmesiden din mer enn sannsynlig vant’t.

Dette er fordi det ikke er skreddersydd til dette spesifikke søkeordet, ettersom det mer er en generell side (ikke spesifikt om blå denimjakker).

En logisk nettstedstruktur forbedrer synligheten for Google, noe som betyr mer trafikk til nettstedet ditt og til slutt mer overskudd.

For å gjøre dette må du sørge for at sidene dine lenker til hverandre, for eksempel ha en lenke tilbake til hjemmesiden din fra produktsidene.

Dette gjør ikke bare Google lykkelig, men vil holde kunden fornøyd også da de enkelt kan navigere rundt i butikken din. Og vi vet alle ordtaket: ‘en fornøyd kunde er en lojal kunde,’ så SEO-strategien din er ikke’t bare få nye kunder, men hjelper til med å gjøre dem om til returnerende.

Nettbutikkbyggere holder ofte hånden din gjennom SEO-prosessen, men vi’Vi har funnet Wix å være spesielt god på dette. Wix har sin egen SEO Wiz som lager en skreddersydd SEO-plan for deg.

wix klesbutikk seoWix’s SEO Wiz gir deg en oversiktlig sjekkliste over ting du trenger å gjøre, noe som gjør det veldig enkelt å gjøre din søkemotor online og kundevennlig!

Wix’s SEO Wiz gir deg en oversiktlig sjekkliste over ting du trenger å gjøre, noe som gjør det veldig enkelt å gjøre din søkemotor online og kundevennlig! [/ bildetekst]

“Nettbutikkbyggere overlater deg sjelden til dine egne enheter, de har ofte uttømmende hjelpesentre for å se deg gjennom å sette opp et e-handelssted.”

9

Forhåndsvisning & publiser din online klesbutikk

“Å forhåndsvise butikken din er som å ta en rask titt i speilet før du forlater huset ditt om morgenen. Ingen ønsker å tilbringe dagen med å gå rundt i en t-skjorte bakfra eller foran”

Etter å ha opprettet, tilpasset og optimalisert nettbutikken din, du’føler du deg sannsynligvis mer enn litt utålmodig over å begynne å selge klærne dine på nettet, ikke sant? Men ta et skritt tilbake et sekund, må du forhåndsvise og teste den først.

Den’Det er viktig å sjekke at butikken din ser akkurat slik du vil ha den. Enda viktigere er at du må sørge for at alt fungerer sømløst for å sikre en god brukeropplevelse, slik at du selger så mange klær som mulig.

Vi anbefaler at du ber en venn eller familiemedlem om å hjelpe deg med å forhåndsvise butikken din, for etter at du har bygget den og stirret på den så lenge, kan du ha savnet noen dumme små feil.

Med en gang du’har forhåndsvisning av klesbutikken din og er helt fornøyd med den’er på tide å publisere og begynne å selge klær på nettet!

10

Markedsfør din online klesbutikk

Å komme i gang butikken din er det første trinnet, men for å være sikker på at du begynner (og fortsetter) å selge klær på nettet, må du markedsføre butikken din.

Vi anbefaler å markedsføre din online klesbutikk på sosiale medier. Dette er en gratis og enkel metode for å få merkenavnet ditt ut i verden.

Du kan ganske enkelt gi kundene dine muligheten til å like bedriften din på Facebook eller å følge deg på Twitter, noe som betyr at de kan følge med på alle merkeoppdateringer, bransjenyheter du måtte dele og eventuelle kommende avtaler. Dette hjelper deg også med å vokse merkevaren din og bygge opp tillit hos kundene dine.

Du kan også integrere sosiale feeds direkte i nettbutikken din.

Se for deg å vise frem Instagram-strømmen din i butikken din, hva en fin måte å gi eksempler på kleslinjen fra i virkeligheten og gi kundene flere grunner til å kjøpe!

shopify klesbutikk apper for sosiale medierEt utvalg av sosiale medier-apper i Shopify’s App Store som kan hjelpe deg med å beholde og utvide kundebasen.

Shopify, Wix, Bigcommerce og Weebly har alle omfattende appmarkeder som lar deg utvide funksjonaliteten til nettbutikken din, for eksempel gjennom integrering av sosiale plattformer.

Kraften i App Markets gjør det ikke’t stopp der. Du kan også legge til funksjoner som besøksanalyse og metoder for å samle kunder’ e-postadresser for markedsføringskampanjer.

wix klesbutikk markedsføringsapperWix’sitt utvalg av markedsføringsapper fra appmarkedet deres, designet for å hjelpe deg med å selge flere klær på nettet!

Spesielt nettbutikker kan gjøre god bruk av apper og plugins for e-postmarkedsføring. Tross alt du’Jeg har samlet kundene dine’ e-postadresser da de kjøpte, så du har et klart publikum av folk å markedsføre seg til! Du kan sende oppdateringer og kampanjer som hjelper deg med å øke salget.

e-apper for bigcommerce klesbutikkBigcommerce har en rekke apper dedikert utelukkende til e-postmarkedsføring for å hjelpe deg med å lage og perfeksjonere kampanjene dine og bringe mer virksomhet til butikken din.

En annen markedsføringsmetode du kan tenke på er blogging. De fleste utbyggere lar deg legge til en blogg i nettbutikken din veldig enkelt. Du kan publisere tanker om lederskap, virkelig vise merkepersonlighet og bygge en lojal følelse. Blogger kan virkelig skape et pålitelig merkenavn og bidra til å øke salget gjennom gjentatt virksomhet.

Blogginnhold er også en fin ting å dele på sosiale medier eller å markedsføre via e-postmarkedsføring – alt binder seg sammen! Dette hjelper deg med å virkelig etablere merkevaren din som en legitim, pålitelig kandidat i detaljhandelen.

Med disse enkle, effektive og rimelige markedsføringsmetodene, din online klesbutikk vil tjene store penger på kort tid.

Suksesshistorier

For å vise deg det’Det er ikke umulig å jage drømmene dine. Ta en titt på noen klesbutikker som er opprettet med nettbutikkbyggere hvis klær er flyr av den virtuelle sokkelen!

Flatspot

Flatspot er en uavhengig skøyterbutikk og en industriledende innen menn’s moderne mote og street-wear. Butikken deres drives av Shopify, der de selger 15 forskjellige typer klær, fra luer til sweatshirts og vesker til trenere. Produktene deres kommer fra 35 merker, og de sender nå disse produktene over hele verden.

shopify eksempel klesbutikk eksempelFlatspot er et utmerket eksempel på skalaen du kan oppnå med en nettbutikkbygger som Shopify.

Beacha Swimawear

Beacha Swimawear er et selskap stiftet av et team på tre som bestemte seg for å designe badetøy som passet en bestemt nisje i markedet – og lage komfortable og attraktive badedrakter for alle kroppstyper.

Suksessen deres viser bare at det er plass til alt på nettet – uansett hvor nisje en idé er! De driver sin online klesbutikk med Wix der de kan vise frem en katalog med rundt 50 produkter og være vert for videoinnhold.

wix online klesbutikk eksempelBeacha Swimawear kapitaliserer på Wix’s dra og slipp funksjonalitet for å legge til en ‘Handle nå’ -knappen til midten av hjemmesiden deres, og umiddelbart lokke kundene til å konvertere.

Butikken deres er elegant presentert og gjenspeiler elegansen i badetøyet og har tydelige oppfordringer til å stimulere til kjøp, noe som gir en god brukeropplevelse som konverterer!

Daisy Del Sol

Daisy Del Sol er en online vintage og moderne klesbutikk. Butikken deres drives av Bigcommerce. De begynte å selge vintageklær og utvidet senere til et mer moderne sortiment, en utvidelse muliggjort av deres nettbutikkbygger.

Bigcommerce lar butikker være vertskap for et stort antall produkter på nettstedene sine, noe som gjør dem til et utmerket valg av byggherre for butikker som tenker å utvide i fremtiden..

eksempel på bigcommerce klesbutikk på nettetDaisy Del Sol balanserer et sterkt visuelt bilde med klare overskrifter på toppen av siden for å gjøre navigasjonen enkel for kunden.

Konklusjon – På tide å gjøre ditt første salg!

Du’er du nå helt klar over de viktigste trinnene du må ta for å sette opp nettbutikken din og begynne å selge. Du’er sannsynligvis også lettet for å finne ut av det’s ikke så teknisk som du kanskje’har tenkt!

Takk til dra og slipp nettbutikkbyggere, som Wix og Shopify, du’kunne selge klær på nettet uten å måtte vite hvordan du skal kode og uten å bryte banken.

Tenk på å bruke en online byggherre som å lage din egen skjorte eller bluse.

Det er en investering i tid, snarere enn penger, og du kan lage den i akkurat den stilen du ønsker, i stedet for å måtte samsvare med noe laget av noen andre (en webside-designer) som ikke’passer ikke helt, og at du’Jeg må betale enda mer for å rette opp.

Start din nettbutikk i dag ved å registrere deg på en av disse gratis prøvene:

 • Prøv Shopify gratis
 • Prøv Wix gratis
 • Prøv Bigcommerce gratis

For å fortsette å utvikle klesbutikken din og virkelig maksimere suksessen, Registrer deg for vårt nyhetsbrev ved å bruke skjemaet nedenfor.

Hvis du registrerer deg, gjør vi det’Jeg sender deg nyttige tips og tips om pro-design for å hjelpe deg med å skyve nettbutikken din til neste nivå.

Hvorfor ikke også gi oss en lignende på Facebook for å sikre at du holder deg kjent med tips og god praksis for nettbaserte byggere.

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map