Slik markedsfører du et produkt og selger på nettet

Alle som fremdeles blir vant til virksomheten i den digitale tidsalderen, har lurt på hvordan de skal markedsføre et produkt på nettet. Den gode nyheten er deg’har allerede gjort arbeidet, og har et produkt som du vet vil selge. På dette tidspunktet’det gjelder bare å få det foran riktig publikum – og vi’Vi har samlet en liste over de mest effektive teknikkene for å gjøre nettopp det.


Topp 13 måter å markedsføre et produkt på nettet

 1. Henvisning Markedsføring
 2. Viser autoritet
 3. Søkemotoroptimalisering (SEO)
 4. Bygger fellesskap
 5. Bruker kundeposter
 6. Epost markedsføring
 7. Personalisere kundeopplevelsen
 8. Søkemotormarkedsføring (SEM)
 9. blogging
 10. Bruke andre plattformer
 11. Å kjenne til konkurransen
 12. Sterkt eksemplar
 13. Sterkt visuelt

Don’t bli redd av noen av de tekniskere klingende punktene. Alle disse strategiene er nybegynnervennlige, og vi’har gitt hver en enkel installasjonsscore ut av 5, så du’Jeg vet nøyaktig hva du’kommer inn!

1

Henvisning Markedsføring

Enkel oppsett: 3/5

Henvisningsmarkedsføring er den typen muntlig reklame du får når folk forteller vennene sine om bedriften din. Dette er lett den mest effektive markedsføringsmetoden, fordi folk får anbefalinger fra kilder de stoler på – deg’d sannsynligvis ta en venn’ord over et Google-søkeresultat. Faktisk konverterer henvisningsledere 30% bedre enn potensielle kunder generert fra andre markedsføringskanaler.

Henvisningsmarkedsføring er enda kraftigere i internettets tidsalder, fordi en andel på Facebook eller repost på Instagram kan nå så mange mennesker samtidig. Selv om den beste henvisningsmarkedsføringen – dvs. uforespørsel fra kundeandel – delvis er utenfor kontrollen din, kan du oppfordre folk til å legge ut om produktene dine ved å tilby spesielle tilbud eller rabatter i retur.

Bygg en nettbutikk – 9 enkle trinn for å lykkes

Slik selger du på nettet – Vår dyptgående guide

2

Viser autoritet

Enkel oppsett: 5/5

Når folk forsker på et produkt, vil de finne ut om de gjør det eller ikke’kjøper du fra en pålitelig kilde. Å opprette et profesjonelt nettsted er en flott mulighet til å etablere virksomheten din (og av foreningen, produktene dine) som høy kvalitet.

Heldigvis finnes det en rekke alternativer for bygging av nettsteder som gjør det enkelt å sette sammen en elegant side – og du vant’t trenger teknisk eller kodingskunnskap for å gjøre det. Plattformer som Shopify og BigCommerce lar deg sette opp netthandelsnettsteder som du kan selge produktene dine på, på kort tid. Vi snakket med Francis Holmer, grunnlegger av RippedKit, om hvorfor han valgte Shopify for å bidra til å markedsføre sin virksomhet:

“Det er en godt vedlikeholdt plattform som gir alt jeg trenger for administrasjon av nettsteder, oppdateringer, priser, ordreoppfyllelse, kundekommunikasjon osv.”

rippedkit shopify hjemmeside

Der’det er ingen mangel på gode plattformer som hjelper deg å oppnå det samme!

3

SEO

Enkel oppsett: 3/5

Med en gang du’Når du har satt opp den fantastiske nettbutikken din, er neste trinn å sørge for at potensielle kunder kan se den. SEO, eller søkemotoroptimalisering, er prosessen med å få nettstedet ditt til å rangere høyere på populære søkemotorer som Google. Du kan optimalisere nettstedet ditt på flere måter, for eksempel å velge korte og relevante nettadresser til siden, og sørge for å tittelen på sidene dine med relevante søkeord..

Nøkkelord er viktige, for hvis du vil at produktsidene dine skal rangeres høyt i søkeresultatene, må du vite hva potensielle kjøpere faktisk søker til. For det første kan du brainstorme en liste over nøkkelord som er relevante for produktet ditt som du tror vil være verdt å fokusere på. Deretter kan du bruke et gratis verktøy som Google Trends (eller et betalt verktøy med mer dyptgående funksjoner) for å finne ut hvor mye søkevolum disse setningene får per måned, og velge de beste søkeordene dine deretter.

Hvis du synes SEO høres litt skremmende ut, er du’er ikke alene. Faktisk har det blitt laget et uendelig antall blogger bare for å hjelpe folk som er nye i SEO-spillet. Noen av disse bloggene er bedre enn andre, og vi har noen få favoritter:

 • Ahrefs Blog dekker alle basene til SEO, fra søkeordundersøkelser til koblingsbygging, på en nybegynnervennlig måte. Den’er fulle av fordøyelige tips og veiledningsveiledninger, slik at du kan lese raskt og deretter komme på jobb!
 • Moz Blog du kanskje tenker på SEO som et ganske tørt tema å basere en hel blogg på, men Moz klarer å skrive stykker like underholdende som de er informative.
 • SemRush Blog skriver innhold som er lett å forstå og hjelper deg med å bli komfortabel med alt det nyeste SEO-språket.

3 beste nettstedbyggere for SEO – de beste alternativene for å optimalisere nettstedet ditt med letthet

Enkelt SEO-tips – Lær om tilbakekoblinger, og se hva de kan gjøre for nettstedet ditt

Hvordan skrive metabeskrivelser – Lær hvordan du effektivt får trafikk til nettstedet ditt

4

Building Community

Enkel oppsett: 5/5

Denne strategien er vellykket av samme grunn som henvisningsmarkedsføring: folk elsker å høre fra hverandre. Den’er en ting for du å fantasere om ditt eget produkt, men det’er en annen (mer lukrativ) ting for kundene å gjøre det til du. Og ifølge en studie bruker kundene 19% mer etter at de kom til et selskap’s online fellesskap.

Det er to effektive måter å bygge opp ditt digitale kundefellesskap på. Du kan sette opp et forum (eller til og med bare en kommentardel) på merkevaren din’nettsted, og du kan også opprette et forum for et av merkevarene dine’s sosiale mediesider, som Facebook. Ved å la folk som handler for produktene dine komme sammen og snakke om dem, du’lage et digitalt hjem for kundevurderinger. Denne fellesskapsfølelsen vil oppmuntre gamle kjøpere til å komme tilbake, og nye kjøpere vil føle seg trygge på kjøpet etter å ha lest positive anmeldelser.

5

Bruke kundeinnlegg

Enkel oppsett: 5/5

Når folk har en stemme til å snakke om produktene dine på nettet, kan du la den resulterende reklamen tale for deg. Å legge om sitater og bilder fra kunder, AKA User Generated Content (UGC) på dine egne sosiale mediesider er en fin måte å vise at ekte mennesker gleder seg over produktene dine. Det resulterende sosiale beviset utgjør en reell forskjell – 92% av mennesker vil stole på en anbefaling fra en jevnaldrende, og 70% av folk vil stole på en anbefaling fra noen de ikke gir’Jeg vet det ikke.

Finne ut mer

Lære Hvordan bruke online anmeldelser for å markedsføre for forskjellige generasjoner i vår praktiske infographic!

6

Epost markedsføring

Enkel oppsett: 4/5

E-postmarkedsføring er en kraftig måte å markedsføre produktet ditt til mange interesserte kunder på en gang. Spesielt siden minst 99% av forbrukerne sjekker e-posten deres daglig. Du kan bruke plattformer som MailChimp for å tillate kunder å abonnere på automatiserte markedsførings-e-poster fra deg og din virksomhet. Disse påmeldingene skjer gjennom skjemaer som du kan integrere på nettstedet ditt.

mailchimp markedsføring eksempelMailchimp lar deg tilpasse e-postmarkedsføring og holde kunder engasjerte.

Du kan også bruke e-postmarkedsføring for å hjelpe til med gjenoppretting av vogn. Du kan automatisk sende e-post til folk som har lagt varer i handlekurven, men som har forlatt siden før du har fullført et kjøp. Studier viser at dette fungerer – 50% av brukerne som åpnet en e-postmelding om e-post, fortsatte med å fullføre kjøpet.

E-postmarkedsføring er også et utmerket verktøy for å fortelle kundene dine om at de gjør det’re verdsatt. Siden du kan skreddersy innholdet i e-postene dine basert på kjøpshistorikk og preferanser, vil kundene dine sette pris på at du’viser dem produkter som er relevante for dem. Som bringer oss til…

7

Tilpasse kundeopplevelsen

Enkel oppsett: 5/5

Over alle andre tilgjengelige alternativer har kjøpskunder valgt din produkt – og du bør vise dem at du setter pris på det! I tillegg til skreddersydd e-postmarkedsføring, er det mange små måter å vise hver kjøper at du verdsetter dem unikt. Du kan tillate kunder å opprette profiler på nettstedet ditt, eller til og med tilby spesifikke rabatter basert på kjøpshistorikk. Hver bit av personalisering teller – 88% av markedsførere sier de’har sett en målbar forbedring i virksomheten etter implementering av slike taktikker.

8

Søkemotormarkedsføring (SEM)

Enkel oppsett: 4/5

SEM er i utgangspunktet det betalte alternativet til SEO, der du’d betale for å plassere en annonse øverst i søkeresultatene for bestemte søkeord. SEM er det eneste alternativet på denne listen som ikke er’Det er gratis, men det kan være en verdig investering: SEM kommer bare som andre SEO når det gjelder effektivitet, og det krever mye mindre teknisk kunnskap å implementere. Den’er også en rask måte å gi merkevaren og produktene dine på nettet, noe som er uvurderlig siden digitale annonseutgifter overgikk TV for første gang i 2017, og vi’blir bare mer teknisk besatt.

eksempel på søkemotormarkedsføringSEM betyr å betale for å være en av de beste "annonse" resultater på resultatsiden for en søkemotor. 9

blogging

Enkel oppsett: 4/5

Blogging får 4/5 for brukervennlighet, fordi de fleste nettstedbyggere og netthandelsplattformer gjør det enkelt å sette opp en bloggfunksjon på nettstedet ditt. Men det kan vi’t gi blogging en 5/5, fordi selv om hvem som helst kan lage en blogg, er det ikke alle som kan lage en effektiv blog.

Nyttig, godt skrevet innhold er det som gjør en blogg som faktisk kan drive salg. Når du skriver gode innlegg, vil andre dele og lenke til dem, noe som øker nettstedet ditt’s legitimitet i søkemotorenes øyne. En flott blogg vil forbedre SEO- og SEM-innsatsen din ved å forbedre rangeringen på alle sidene dine, ikke bare blogginnleggene dine. Det betyr at produktsidene dine blir mer synlige i søkeresultatene når kundene er klare til å kjøpe fra deg.

Slik starter du en blogg – Vi’har skrevet en nybegynner’s guide

Beste bloggplattformer – En rangering av de ti beste

10

Bruke andre plattformer

Enkel oppsett: 4/5

På samme måte som du bør tilpasse kundeopplevelsen på nettstedet ditt, bør du også kjenne kundene dine godt nok til å vite hvilke sosiale mediesider de ofte besøker. Der’det er ikke noe poeng å kjøre en annonsekampanje på Facebook hvis måldemografikken din er Instagram-besatte tenåringer. Dette er et eksempel på å jobbe smartere, ikke hardere – når du har reklamematerialet klart til å gå, er det’det er bare å vite hvor du skal plassere dem. Rask tips: du kan’Det går galt ved å starte med YouTube, siden 1,9 milliarder påloggede brukere besøker nettstedet hver måned!

11

Å kjenne til konkurransen

Enkel oppsett: 3/5

Den’det er alltid en god idé å vite hva konkurrentene dine gjør riktig. Men det’Det er også en god ide å vite hva de har’re mangler, slik at din produkt kan være løsningen som fyller det rommet. Du kan finne ut hvilken kundebase du skal fokusere på ved å identifisere behovene som ikke blir ivaretatt av konkurrentene. Dette er lettere sagt enn gjort, men det’er en verdig tidsinvestering som kan hjelpe merkevaren din til å bli autoritet i et nytt rom.

12

Sterk kopi

Enkel oppsett: 3/5

Med en gang du’har gjort all forskningen din – og så litt mer research – deg’Jeg er klar til å fortelle publikum hvorfor de trenger det fantastiske produktet i livet. Å ha den forskningsbasen vil øyeblikkelig gjøre skrivingen din mer relatabel, men du bør ta det et skritt videre ved å virkelig investere i kopien din.

Vi’Vi har gitt dette en 3/5, fordi hvert merke er forskjellig. Du kan føle deg komfortabel med å skrive produktbeskrivelser selv, eller det kan være lurt å ta inn tekstforfatter for å slå en “god smultring” inn i en “må-ha frokost sensasjon.”

Skrive for nettet – 19 tips om skriving for et digitalt publikum

Hvordan skrive en handlingsplan – øke konverteringer med disse eksperttipsene

1. 3

Sterkt visuelt

Enkel oppsett: 4/5

På en lignende note kan du gjøre det’t undervurder verdien av flotte bilder. Dette gjelder spesielt produktbilder på netthandelnettsteder, fordi folk ønsker å se nøyaktig hva de gjør’re bestilling før de forplikter. Hvis du har gode produkter, er dette bare et spørsmål om å vise det – og igjen, kan du ta disse bildene selv eller ta med en erfaren fotograf. Produkt videoer er også en stadig mer effektiv promoteringsmetode. Faktisk er det større sannsynlighet for at seere 64-85% kjøper etter å ha sett en produktvideo (deg’Jeg vil sannsynligvis hente inn en erfaren videograf for disse, siden de’er så stor innvirkning!).

Hvilke metoder skal du bruke?

Alle metodene ovenfor er nyttige for enhver bedrift, men noen vil være mer anvendelige for produktet ditt enn andre. Hvis du’lurer du på hvordan du skal markedsføre et nytt produkt, så har en konkret tilnærming som SEM riktig trykk. Hvis du’prøver du å markedsføre et produkt med en etablert kundebase, kan du prøve henvisningsmarkedsføring for å nå et bredere publikum. Hvis du’prøver å appellere til eksisterende kunder, da er e-postmarkedsføring en fin måte å engasjere publikum på nytt.

De tre viktigste faktorene du må vurdere når du velger å markedsføre et produkt er:

 • Målkundene
 • Produktet
 • Størrelsen på virksomheten din

Hvis du’Når du er fast på et sted å starte, er metoder som blogging og å vise autoritet enkle måter å øke ethvert produkt på’s rykte!

Siste tanker

Det er uendelige måter å markedsføre et produkt på nettet, men vi’Vi har valgt de 13 enkleste og mest effektive strategiene. Hvilken du velger vil avhenge av de tre faktorene over. For å oppsummere:

Hvordan markedsføre et produkt

Strategi enkel installasjon / 5 sammendrag Henvisning Markedsføring Viser autoritet Søkemotoroptimalisering (SEO) Building Community Bruke kundeinnlegg Epost markedsføring Tilpasse kundeopplevelsen Søkemotormarkedsføring (SEM) blogging Bruke andre plattformer Å kjenne til konkurransen Sterk kopi Sterkt visuelt
3 Bruk av jungeltelegrafen for å øke bevisstheten om produktet ditt.
5 Etablere deg selv som en kvalitetsproduktleverandør.
3 Utstyr produktsidene dine for å rangere i Googles søkeresultater.
5 Gi et digitalt rom for kundene dine til å samhandle.
5 La kundenes anmeldelser snakke for deg.
4 Kommuniserer ofte med kundene via (ofte automatisert) e-post.
5 Viser at du verdsetter hver kundes unike shoppingbehov.
4 Betaler for toppannonser i søkeresultatene.
4 Genererer unikt skriftlig innhold.
4 Å vite hvilke sosiale medieplattformer kundene dine ofte, og bruke dem.
3 Å kjenne konkurrentenes svakheter, slik at du kan bli best på disse områdene.
3 Skrive lokkende produktbeskrivelser.
4 Lage fantastiske produktbilder og videoer.

Enten du’Hvis du er klar til å legge ut for SEM eller bare vil spre ordet gjennom kundeposter, hjelper det alltid å ha tillit. Du har allerede et sterkt produkt – nå det’det er på tide å skryte. Og hvis du har SEO-tips eller egne råd, don’nøl med å dele med oss ​​i kommentarene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map