Slik selger du med Facebook Kjøp-knapp

Slik selger du med Facebook Kjøp-knappHvis du vil utvide e-handelsvirksomheten din ved å selge på Facebook, bør du virkelig vurdere å bruke Facebook Buy-knappen.


Er du usikker på hva det er og hvordan det kan øke salget på nettet? Jeg’Jeg vil vise deg mer om det nedenfor.

Fakta er at det er over 1,71 milliarder aktive brukere på Facebook hver eneste måned.

Dette betyr en massiv mulighet for deg å finne nye potensielle kunder som kan være interessert i produktene dine, og konvertere dem til nye (og forhåpentligvis gjenta) kunder.

Å selge på Facebook er ikke noe nytt. Du (eller konkurrentene dine) kan ha gjort det i noen år allerede.

Den typiske prosessen (eller salgstrakten) er at når du først får noen’oppmerksomhet på Facebook (enten gjennom Facebook-annonser, eller delta i samtaler osv.), deg’Jeg må lede dem til Facebook-siden din, deretter til nettstedet ditt, og forhåpentligvis de’Etter hvert vil jeg kjøpe noe fra deg.

Ja det’s forenkler prosessen, men generelt sett’s slik det fungerer mest av tiden.

Hvis du’Hvis du er litt savvier, kan det hende du allerede har en Facebook-butikk satt opp på Facebook-siden din. Så dette forkorter salgsprosessen litt, der folk kan kjøpe fra Facebook-siden din uten å besøke nettstedet ditt.

Lider du av lav salgskonverteringsfrekvens?

En av utfordringene er at salgssuksessraten din (konverteringsfrekvens) kan være ganske lav. Ikke alle som klikker på Facebook-annonsen din eller finner Facebook-siden din, vil kjøpe noe fra deg. Det ville være kjempebra hvis de gjorde det, men du vet hvordan virkeligheten fungerer!

Så hva kan du gjøre for å øke salget og forbedre salgskonverteringsfrekvensen?

De fleste online virksomheter vil fokusere stort på “optimalisering” salgstrakten deres. Du kan teste forskjellige annonser, gi mer verdifullt innhold til potensielle kunder, teste forskjellige nettsteddesign / oppsett, så videre og så videre.

Mens det’Det er veldig viktig for sikker, en ofte oversett mulighet er å selge til folk som er interessert i å kjøpe umiddelbart.

De vil ha det, akkurat nå.

Vi’har alle vært der. Du vet, kjøp impulsivt noe. Om vi ​​angrer på kjøpet senere er en annen historie!

Uansett årsak er et segment av forbrukere alltid klare til å kjøpe noe, og de vil gå “bane med minst motstand” å få godsaker i hendene. De’har gjort forskningen deres, de’har gjort nok å klikke rundt, og de vil bare kjøpe – akkurat nå.

Som en erfaren bedriftseier, selvfølgelig, du’Jeg vil være der for å tilfredsstille disse kjøpene!

Facebook Kjøp-knapp – Path of Minst Resistance

Her’er en illustrasjon av hvordan Facebook Buy Buttons fungerer.

Shelley er interessert i å kjøpe en Dyson håndholdt støvsuger. Hun’er litt av en nøtteaktig, impulsiv kjøper.

Hun’har sett vennene hennes bruke sine fantastiske støvsugere, og det fungerer virkelig! Hun vil ha en, og undersøkte nettstedet Dyson, leste noen anmeldelser, veide fordeler og ulemper.

Den’s på kanten av hennes sinn, men en av disse enhetene er fortsatt ganske kostbar. Så hun nøler noen dager, men hun’er fortsatt veldig interessert.

Slik selger du på facebook med kjøpsknapp - Dyson

Fordi hun var på Dyson’Dyson (skumle) vet at Shelley er interessert i produktene sine opp til en viss grad. Hei retargeting!

Så da Shelley gikk på Facebook for å sjekke vennene sine’ bilder, poserer med sine fantastiske støvsugere, ser hun en Dyson-annonse i sin Facebook News Feed….

Det gjorde det ikke’t ber henne klikke 5 ganger for å komme tilbake til Dyson’s nettsted. Å nei, det gjorde det ikke’t.

Facebook News Feed-annonsen har en Kjøp-knapp direkte på annonsen. Og reklamen viser Shelley’favorittmodellen til vakuummaskiner siden hun brukte mye tid på å stirre på akkurat denne modellen på Dyson’s nettsted.

Slik selger du på facebook med kjøpeknappOK, så dette er ikke’t en vakuummaskin, men den viser hvordan annonsen fungerer. Ser du Facebook Buy-knappen?

Musepekeren flytter seg til Facebook Buy-knappen.

Klikk.

Før du vet ordet av det, er Shelley nå en stolt eier av en helt ny, elegant rengjøringsmaskin.

Whoa, hva skjedde nettopp?

Det gjorde hun ikke’t trenger å klikke noen ganger for å komme tilbake til Dyson’s nettsted. Hun fikk muligheten til å kjøpe, direkte i sin Facebook News Feed.

Slik selger du på facebook med kjøpeknapp 2Å la folk kjøpe direkte i Facebook News Feed er en av de raskeste måtene å selge produkter på

Hvis du’er du en smart markedsfører, vet du at jo flere skritt du ber potensielle kunder om å ta før du lar dem kjøpe, jo større er risikoen for deg at potensielle kunder kan ombestemme seg, nøle eller bli distraherte av kattevideoer på YouTube.

Så Facebook Buy-knappen skjærer gjennom alle potensielle distraksjoner eller nølinger og gir potensielle kunder muligheten til å kjøpe fra deg, direkte i deres nyhetsfeed.

Shopify’s Facebook Kjøp-knapp

Så hvordan får du Facebook Buy-knappen for å hjelpe deg med å øke salget?

Alt du trenger å gjøre er å sette opp en nettbutikk med Shopify.

Slik selger du med Facebook Kjøp-knapp - ShopifyKlikk på bildet for å se Shopify og hvordan det kan bidra til å drive nettbutikken din

Shopify er en av de beste og raskest voksende netthandelsbyggere av e-handel tilgjengelig i markedet i dag, og hjelper over 500 000 selgere med å selge produkter på nettet.

De’Vi har også hjulpet selgere med å prosessere mer enn 40 milliarder dollar salg, omtrent 85 000 dollar per kjøpmann i gjennomsnitt.

De tilbyr deg profesjonelt designede temaer på butikken, 24/7 support og over 1400 apper for å utvide funksjonaliteten til nettbutikken din.

Hvis du vil bygge en vellykket netthandel, uten å vite hvordan du skal kode, er Shopify et av de beste verktøyene som er tilgjengelige for deg i dag.

Med en gang du’har koblet Facebook-kontoen din til Shopify-kontoen din, kan du begynne å legge ut produkter med kjøpeknapper, og Shopify har verktøy for å hjelpe deg med å administrere alt salg og bestillinger som kommer fra Facebook.

Facebook-kjøpsknapp - Shopify Dashboard

Du kan nå administrere alt Facebook-salget ditt direkte på Shopify-kontoens instrumentbord. De sentraliserer denne prosessen og gjør livet litt lettere for deg.

Facebook Buy-knappen er et veldig kraftig verktøy for å integrere i markedsføringsstrategien. Det hjelper deg å fange kunder som er klare til å kjøpe, og gjør det enkelt for dem å kjøpe fra deg.

I tillegg til å gi deg verktøyene for å tillate folk å kjøpe produkter fra deg direkte fra Facebook News Feed, hjelper Shopify deg også raskt og enkelt å sette opp en butikk på Facebook-siden din, og integrere alt salg med din Shopify nettbutikk.

Så Shopify er virkelig en fleksibel nettstedsbygger for netthandel som ikke bare kan hjelpe deg med å sette opp nettbutikken din, men også gi deg avanserte verktøy for å hjelpe deg med å selge på Facebook.

Konklusjon – Bruk Facebook Buy-knappen for å øke salget

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map