Slik selger du på Pinterest: 3 effektive måter å tjene penger på

Mange mennesker går til Pinterest for å få inspirasjoner til innredning, mote, oppskrifter og så videre.


Men hva folk flest ikke’Jeg er klar over at Pinterest er en massiv salgskanal for bedrifter.

Hvis du raskt og enkelt vil øke salget på nettet, må du sjekke ut hvordan du selger på Pinterest.

Hvorfor? Fordi Pinterest-brukere betaler mer per ordre enn mange andre sosiale medienettverk – som Facebook og Twitter – med Instagram den eneste store plattformen som kommer høyere.

Slik selger du på PinterestGjennomsnittlig ordreverdi på sosiale medierPinterest-brukere har en gjennomsnittlig ordreverdi på $ 58,95

Finn ut hvordan du kan tjene penger på Instagram her.

Fra og med 2018 anslås det at Pinterest har over 175 millioner aktive brukere hver måned, hvorav 75 millioner er fra USA alene!

Så med andre ord, den’er en gullgruve for netthandel, og du har ikke råd til å ignorere dette faktum hvis du planlegger å utvide virksomheten.

Don’Har du en netthandel ennå? Ikke noe problem.

Med mindre du’når det gjelder en slags teknisk whiz, er den enkleste måten å opprette en netthandel gjennom en nettstedsbygger som Shopify eller BigCommerce.

Enkelt sagt, en nettstedsbygger, også kjent som en nettbutikk eller e-butikk, er en online plattform som lar deg lage et nettsted med liten eller ingen teknisk kunnskap!

Les vår nyttige guide om hvordan du bygger en nettbutikk her.

Hvis du allerede har en netthandel, fantastisk! Denne artikkelen er også for deg. Les videre mens vi diskuterer:

  • Hvordan salg på Pinterest kan fungere for deg.
  • Forskjellen mellom ‘rik’ pinner og ‘buyable’ pinner ved salg på Pinterest.
  • Hvordan du også kan tjene penger på Pinterest gjennom tilknyttet markedsføring.

1

Slik selger du på Pinterest?

Du kan selge på Pinterest gjennom hva’er kalt ‘Rike pins’ som er pinner som lar deg kjøpe produktene du ser på Pinterest.

Ikke bare kobler Rich Pins nettstedet ditt til Pinterest-kontoen din, de vil også automatisk endre produktet ditt’s informasjon på Pinterest når du oppdaterer den.

Ting som priser, tilgjengelighet og butikkinformasjon synkroniseres mellom de to, noe som sparer timer med å logge deg på Pinterest og oppdatere alle produktene dine for å gjenspeile nettstedet ditt nøyaktig..

Rich Pins på PinterestRich Pins lar deg vise brukerne produktet ditt’informasjon direkte på Pinterest

BigCommerce har et verktøy som er fullt integrert med Pinterest, slik at når du (eller noen andre) fester produktet til et Pinterest-brett, vil pinnen vise pris og varetelling.

På denne måten vil millioner av Pinterest-brukere kunne se at den er tilgjengelig for kjøp, og klikke seg videre til e-handelsnettstedet ditt.

Rich Pins gjør det så enkelt for folk som søker etter produkter å kjøpe fra deg.

psssssst!

Bare for å gi deg beskjed om at BigCommerce kjører et begrenset tilbud, og gir opptil 3 måneder gratis når du registrerer deg for en betalt plan! Perfekt for å gjøre Pinterest-ventureen din klar for høytidsrushet. Ta en 15-dagers gratis prøveperiode for å se om det’er riktig for deg.

2

Hva’s forskjellen mellom rike pinner og kjøpbare pinner?

Tidligere kunne ikke millioner av Pinterest-brukere’t kjøpe produkter direkte på Pinterest.

De måtte finne produktet som interesserer dem, klikke på det for å gå til nettbutikken det kom fra, og deretter kjøpe produktet der.

Men hva om du kunne hoppe over dette trinnet og få kundene dine til å kjøpe direkte på Pinterest? Snakk om bekvemmelighet!

Vel, i 2016 introduserte Pinterest ‘Kjøpbare pinner’ der brukere kunne kjøpe produkter uten å bli omdirigert bort fra Pinterest.

Shopify er en av de beste netthandelsbyggere som er tilgjengelig i dag, og de’Vi har samarbeidet med Pinterest for å gjøre det mulig for besøkende å kjøpe produktene dine uten å forlate Pinterest.

Ta en titt på følgende korte grafiske klipp for å se hvordan det fungerer:

Slik selger du på Pinterest - Kjøpbar pin

Som du kan se, har millioner av daglige Pinterest-brukere nå muligheten til å kjøpe produktene dine direkte på Pinterest. Dette gjør det så mye mer praktisk for dem, og åpner for enorme muligheter for deg å selge flere produkter.

Kjøpbare pins er foreløpig bare tilgjengelig i USA, og er eksklusivt for Shopify og BigCommerce. Du kan klikke her for å se på hvordan Shopify’s Buyable Pin fungerer.

3

Hvordan fungerer tilknyttet markedsføring på Pinterest?

For de som ikke er kjent med tilknyttet markedsføring, la’begynner med å forklare nøyaktig hva dette er.

Affiliate markedsføring er der du får betalt av et selskap for å markedsføre deres produkt.

Bedrifter kan spore hvor salget deres kommer fra ved å bruke en spesiell lenke, kjent som en tilknyttet kobling. Hvis en av kundene deres kjøper et produkt gjennom kampanjen din, får du et kutt i provisjonen. Enkel.

Tenk på Pinterest som mer av en søkemotor enn en plattform for sosiale medier; folk kommer for å se etter ting og, oftere enn ikke, for å kjøpe.

Hvis du kommer deg inn på et tilknyttet markedsføringsprogram, er alt du trenger å gjøre å begynne å repinere dine markedsførte selskaper’ produkter mens du legger til din egen tilknyttede lenke.

Kjøpe og feste på Pinterest

Selv om du ikke har ditt eget nettsted’t alltid nødvendig, det’Det er verdt å merke seg at mange tilknyttede programmer krever at du har en. Så hvis tilknyttet markedsføring er noe du’Hvis du er interessert i, kan du sjekke sammenligningstabellen for de beste nettstedbyggere å bruke.

Noe av det beste med Pinterest er hvordan brukere bruker repinsene dine. 80% av alle pinner er repins, og det tar vanligvis en pinne 3 og en halv måned å få 50% av engasjementet. Det betyr at en pinne i gjennomsnitt lever i syv måneder – sammenlignet med bare syv minutter på Twitter!

Enda bedre, du don’Jeg trenger til og med et stort påfølgende for at repins skal bli sett. Fordi brukere søker på hele Pinterest etter produkter, er alt du trenger å gjøre for å sikre at beskrivelsene av repinsene dine har alle relevante nøkkelord i seg..

Den’Det er best å se seg rundt først og se hvordan andre beskriver lignende produkter for virkelig å få en følelse av hva folk skriver inn når de søker etter den typen produkt. Bare sørg for at du gir full opplysning om at din repin er til tilknyttet formål.

Tross alt, jo mer nøyaktige søkeordene dine er, jo flere vil se repin din, og jo flere som ser repin din, jo mer penger vil du tjene.

4

Konklusjon: Slik selger du på Pinterest

Pinterest er en av de største sosiale mediekanalene i verden i dag.

Selv om Facebook har flere brukere, er Pinterest en bedre kanal for å selge produkter til bedriftseiere, og den gjennomsnittlige dollar per transaksjon er mye høyere enn de fleste andre sosiale medienettverk.

Husk at mange Pinterest-besøkende allerede er interessert i å lære mer om produkter. De er ikke der for å se oppdateringer fra venner, de besøker Pinterest for å se på produkter, få inspirasjoner og kjøpe.

Så hvis du ennå ikke viser produktene dine på Pinterest, bør du absolutt vurdere å gjøre det.

Ved hjelp av Shopify eller BigCommerce kan du trekke gjennom produktinformasjonen din slik at brukere kan se direkte på Pinterest ved å bruke Rich Pins.

Du kan også tillate dem å kjøpe produktene dine uten å forlate Pinterest, noe som gjør transaksjonsprosessen deres mye enklere med Kjøpbare pins.

Hvis du allerede har festet produktene dine på Pinterest, bør du vurdere å bruke Shopify’s Kjøpbare pins, for å gjøre det ekstra enkelt for brukerne å kjøpe direkte fra deg.

Bortsett fra å selge dine egne produkter, Pinterest tilbyr også en flott måte å tjene penger på via markedsføring.

Den enkleste måten å hoppe på den pengespinnende båndtvangen er å sjekke guider på de 10 beste markedsføringsprogrammene på Pinterest og finne ut som fungerer for deg.!

Men for den beste sjansen for suksess’Jeg trenger et nettsted.

Shopify er en av verden’er de beste nettbutikkbyggere som gir deg profesjonelt designede temaer for butikk og over 1000 apper for å legge til flere verktøy i butikken din.

BigCommerce er et annet strålende alternativ, og er fullt integrert med Pinterest.

Så hvis du vurderer å selge på Pinterest, kan du absolutt sjekke ut Shopify eller BigCommerce. De er essensielle for å selge på Pinterest.

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me