Slik selger du t-skjorter online

Design og selg t-skjorter online – 9 må-ha tips

hvordan selge t-skjorter på nettetInntektene fra t-skjorter og singletter alene beløp seg til vel 22 millioner dollar i 2019 i USA, og markedet forventes å fortsette å vokse hvert år. Hvis du’Har tenkt på å selge t-skjorter på nettet, nå er det på tide å gjøre drømmene dine til virkelighet.


Du don’Jeg trenger teknologiske ferdigheter eller tonnevis med penger for å selge t-skjorter på nettet, og denne guiden skal vise deg hvordan. Vi vet at det kan være skremmende å komme i gang med ethvert prosjekt, så vi’Jeg vil lede deg gjennom hvert trinn, fra å finne din målgruppe til å opphavsretten til geniale t-skjorte-design.

Slik selger du t-skjorter online – 9 enkle trinn

 1. Gjør din forskning
 2. Finn din nisje
 3. Begynn å designe
 4. Bestem deg for hvordan du skal selge på nettet
 5. Gjør dine T-skjorter ekte
 6. Sett opp butikken din
 7. Omfavne markedsføring på nettet
 8. Beskytt designene dine
 9. Don’t Gi opp!

Vi’Jeg vil gå nærmere inn på hvert trinn, og gi deg nyttige råd, tips og dos and don’ts for å hjelpe deg med å etablere din t-skjorte virksomhet for å lykkes.

Finne ut mer

 • Ønsker du å sette opp en webside før du kommer i gang? Sjekk ut vår Sammenligningstabell for nettbutikker å finne din perfekte byggherre

1

Gjør din forskning

Vi vet, dette er den kjedelige delen. Men det’er også et svært viktig aspekt ved å skape en vellykket online virksomhet – uten forskning, deg’Jeg sliter med å finne riktig målgruppe for produktene dine, og kan til og med duplisere noen andre’ideer uten å innse det!

Det er tre hovedområder hvor du trenger å utføre forskning – så ta en kopp kaffe, sorter deg en matbit og bli komfortabel.

1. Identifiser målgruppen din

Første ting først, må du finne ut hvem du’selger til. Hvem ser du på å kjøpe, ha på deg og elske t-skjortene dine? (Ledetråd: svaret skal ikke’t være “alle.”)

Å begrense ditt mål eller det ideelle publikum vil hjelpe deg med hvert trinn i å designe og selge t-skjorter på nettet. Så, hvordan oppdager du målgruppen din? Her er noen tips:

 • Tenk på lidenskapene og interessene dine, og hvem som deler dem
 • Finn merker som gjør noe som ligner på ideen din, og bruk nettstedet deres, sosiale medier og vurderingssider for å se på hvem som utgjør deres viktigste kundebase
 • Oppdag hva folk vil – du kan kjøre undersøkelser eller intervjuer for å lære mer om hvem du’målretting

Å undersøke disse spørsmålene skal raskt hjelpe deg å oppdage hvem du vil selge til – eller i det minste hvem du vant’t være målretting, noe som er like nyttig.

x filer t skjorter redbubbleDer’er en hel rekke t-skjorter rettet mot fans av TV-showet The X-Files – ingen andre vil kjøpe slike nisjeprodukter, men disse selgerne kjenner sitt publikum!

Å få en god forståelse av målgruppen din vil hjelpe deg:

 • Bestem deg for de beste stedene å selge på nettet (for eksempel hvor mye du kan stole på sosiale medier)
 • Velg riktig språk, tonetone, farger og merkevarebygging for å trekke inn kunder
 • Lag produkter som selger ved å fokusere og skreddersy designene dine til publikum

2. Konkurrentanalyse

Dette høres kanskje tørt ut, men tenk på det mer som noe ut av James Bond. Du kommer til “spion” på konkurrentene dine, finn ut styrker og mangler, og bruk deretter den informasjonen til å gjøre ditt eget produkt og salgsstrategi enda sterkere.

Bare ta til Google og begynn å søke etter merker som du tror er rettet mot et lignende publikum, selge lignende produkter til deg eller dominere t-skjorte markedet. Spør deg selv:

 • Hva gjør de riktig? Kan jeg gjenskape dette?
 • Hva har de ikke bra? Hvordan kan jeg gjøre det bedre?
 • Kan jeg realistisk konkurrere med dette merket? Hvis ikke, hvordan kan jeg være annerledes?

Dette vil begynne å fokusere ideene dine, og bidra til å sikre deg’re utskjære en unik plass for deg selv i t-skjorte industrien.

3. Inspirasjon

Den morsomme delen! Hele tiden du’sniker seg gjennom konkurrenter’ nettsteder og bla gjennom t-skjortedesign, bør du holde øynene åpne for inspirasjon. Enten det’s t-skjortene selv, eller til og med merkenavn, logoer eller farger, kan du få ideer til din egen virksomhet under forskning.

Se opp for:

 • Designideer
 • God bruk av farger
 • Eksempler på humor
 • Tilpasningsalternativer
 • Bestselgende mønstre

Du kan deretter bruke disse ideene til å påvirke dine egne design når det gjelder å lage og selge t-skjortene dine på nettet.

Forsikre deg om at du har før du går videre:

 • Identifiser målgruppen din
 • Gjennomførte noe konkurrentforskning
 • Se etter litt inspirasjon eller nye ideer

2

Finn din nisje

Du’Vi har sannsynligvis allerede innsett at t-skjorter er overalt. Fra online markedsplasser til gatehjørner, det ser ut til at alle ønsker å selge designene sine – og hvis du ikke gjør det’Hvis du har et unikt salgspunkt, vil produktene dine bli vasket bort i tidevannet til t-skjorta.

At’Derfor trenger du en nisje.

Fra første dag bør du tenke på hva skiller deg fra alle de andre t-skjorteselgerne der ute, og hvorfor folk vil kjøpe t-skjortene dine i stedet for konkurrentene’ Produkter. Don’t panikk – vi’snakker ikke om å knytte jetpacks til tees eller helt tenke nytt på mote. Det kan være mye enklere enn det!

Et godt sted å begynne er å tenke på hvorfor du’lage t-skjorter. Bortsett fra å tjene penger, hva var det som fikk deg til å google hvordan du selger t-skjorter på nettet? Noen mennesker gjør det for å skaffe penger til veldedighet, for å øke bevisstheten om problemer med mental helse eller for å uttrykke sin kjærlighet til et tv-show, en bok eller en film.

selger t-skjorter online mental helse kampanjeBedrifter, kjendiser og enkeltpersoner bruker ofte t-skjorter for å spre meldinger. Denne t-skjorten er fra en kjendiskampanje, løpt for å skaffe penger til veldedige formål som støtter mental helse. Godt å vite… 75% av forbrukerne foretrekker merkevarer for å tilpasse meldinger, tilbud og opplevelser. Vurder å tilby et tilpasset design for å engasjere kunder og øke salget.

Her er noen andre ting å tenke på:

 • Smertepunkter som målgruppen møter – hvordan kan du imøtekomme deres behov?
 • Hopper du på en rask trend, eller designer på lang sikt?
 • Har du en unik vinkel? For eksempel miljøpåvirkningen fra t-skjortene dine, eller historien designene dine forteller?

Den’er ganske tydelig at nisjen din knytter seg tett til målgruppen din, så prøv å sette dem i hjertet av merkevaren din.

Forsikre deg om at du har før du går videre:

 • Tenkte på hva som skiller deg fra konkurrentene
 • Begrenset nisje i markedet
 • Vurdert målgruppen din og hvordan du kan få kontakt med dem

3

Begynn å designe

Nå’det er på tide å begynne å designe produktene dine. Kanskje du startet med dette og allerede har mange ideer, eller kanskje dette er første gang du’Jeg satte oss ned for å tenke på hva du faktisk vil lage.

Uansett, det’det er på tide å bli kreative og gjøre disse klotter til dollarproduserende design!

1. Vær kreativ

Det virker som et enkelt nok tips, men ikke’t være redd for å omfavne din indre designer og plukke opp en penn (eller to, eller tre). Selv om du ikke har det’t gjort kunst siden ungdomsskolen, få tankene og ideene dine på papir og bli kreativ med farger, mønstre, teksturer og mer. Bland ting opp!

2. Vær original

Dette kan være den vanskeligste delen av å skape noe nytt – å sørge for at det faktisk er nytt!

Der’Det er ikke noe galt i å bruke andre merker som inspirasjon, da dette kan hjelpe deg å holde deg oppdatert og hjelpe deg hvis du blir sittende fast.

Det lønner seg imidlertid å sette ditt eget stempel på t-skjortedesignene og sikte på et mer unikt produkt. Dette vil hjelpe deg med å skille deg fra konkurrenter og bygge et mer entusiastisk følgende, i stedet for å begrense deg til engangsbestillinger.

3. Eksperiment

Spesielt i de første dagene, don’t være redd for å eksperimentere. Ja, det kan hende du tar feil. Ja, folk hater kanskje designene dine. At’det er greit. Du’Jeg lærer av hver enkelt du legger ut, og vokser både din selvtillit og din forståelse av hva som gjør og ikke’t arbeid.

4. Finn din stil

Kanskje du’er naturlig kreativ, kanskje du’er ikke det – du trenger fortsatt å finne stilen din. Don’Men panikk – dette gjør det ikke’Det betyr at du må bruke år på å lage en unik tegneteknikk.

I stedet, tenk på hva som binder t-skjortene dine sammen. Er de for eksempel stort sett hvite med svart skrift på seg? I så fall, hvilken font vil du bruke? Hvorfor? Kanskje t-skjortene dine vil inneholde tegneserier eller bilder eller abstrakte mønstre – det bør fremdeles være noe som gjør dem til dine.

Topp tips… Hvis du’lage en lang rekke design og stiler, prøv å plassere dem i separate samlinger. Dette vil gjøre kundene dine’ lever enklere når du surfer på produktene dine!yizzam tshirts kolleksjonerDenne nettbutikken, Yizzam, deler opp produktene sine i samlinger for å gjøre surfingen enklere for kundene.

Her er noen nyttige verktøy du kanskje vil sjekke ut når du designer t-skjortene:

 • Lerret – et enkelt, gratis verktøy som’er en fin måte for nybegynnere å begynne å sette design på.
 • Adobe Illustrator – ofte brukt av designere, har dette verktøyet en læringskurve og kommer med en prislapp, men gir deg stor frihet og profesjonelle resultater.
 • Inkscape – som en mer grunnleggende versjon av Adobe Illustrator, er Inkscape et gratis vektorgrafikkredigeringsverktøy som’er ganske fleksibel, men ikke den enkleste å bruke for nybegynnere.
 • Google-skrifter – har et stort bibliotek på over 800 gratis og nedlastbare skrifter som du kan bla gjennom og bruke som du vil.
 • Coolors – hvis du’hvis du sliter med å velge de riktige fargene for designene dine, kan dette verktøyet for fargevalggenerator hjelpe. Den’er gratis, morsomt og superenkelt å bruke!

Hvis du ikke gjør det’t føler for å ta på produksjon, det’det er greit også. Hvis du har en idé, kan du informere noen andre om å lage ditt design. Nettsteder som Fiverr og 99design er gode ressurser for enkelt å finne grafisk designstøtte til rimelige priser.

Forsikre deg om at du har før du går videre:

 • Begynte å designe t-skjortene dine
 • Eksperimentert med forskjellige stiler og design
 • Prøvde ut noen forskjellige verktøy for å hjelpe deg

4

Bestem deg for hvordan du skal selge på nettet

Det er mange måter å selge t-skjorter på nettet, så du må finne alternativet som fungerer best for deg.

1. Print-on-demand nettsteder

Eksempel nettsteder: Redbubble, TeePublic, Spreadshirt

Beste for: amatører og nybegynnere som tester ut sine første produkter

Bra for deg hvis: du’er bare ute for å ha det gøy og tjene litt penger på samme tid

Med utskriftsbaserte nettsteder kan du opprette en konto og laste opp designene dine, som de deretter produserer, selger og sender for deg. Dette gjør dem ekstremt populære blant deltidsselgere hvem don’Jeg vil ønske å investere mye krefter og energi i sidens stress.

Ulempen er at overskuddet er ganske lavt der’er massevis av konkurranser, og du har liten eller ingen kontroll over merkevaren eller produktet ditt.

t-skjorte som selger rødbobletrykk på forespørselRedbubble er et populært nettsted for utskrift og forespørsel som gjør det enkelt for nybegynnere og uavhengige artister å selge produktene sine på nettet.

2. Markedsplasser på nettet

Eksempel nettsteder: Amazon, Etsy, eBay

Beste for: deltidsselgere med litt tid og penger, og et etablert kundegrunnlag

Bra for deg hvis: du’være trygg på produktene dine’ muligheten til å selge, men er’Det er selvsikker med markedsføring

Online markedsplasser gir fordelen av enorme mengder trafikk, noe som betyr at flere vil se produktene dine og forhåpentligvis kjøpe dem. De’er populær blant og klarert av forbrukere, og gir deg mer kontroll over produktene dine.

En av de viktigste problemene er at du fremdeles har veldig liten kontroll over å bygge en faktisk merkevare eller forretningsidentitet med online markedsplasser – og det kan også være vanskelig å bygge relasjoner med kunder.

Du kan også støte på oppførings- og salgssum, og er fremdeles underlagt innfall på den valgte markedsplassen – hvis de for eksempel endrer algoritmen, kan salget ditt lide.

tshirt som selger amazon online markedsplass Amazon er en enorm online markedsplass som’besøkes av millioner av kjøpere hver eneste dag.

3. Nettbutikkbygger

Eksempel nettsteder: Shopify, Wix, BigCommerce

Beste for: både nybegynnere og proffe selgere som ønsker å bygge sin virksomhet

Bra for deg hvis: du vil ha kontroll over produktene dine og tilpasset merkevarebygging

Netthandelsbyggere som Shopify lar deg opprette din helt egen nettbutikk, uten å trenge teknologiske ferdigheter eller tonnevis av tid og penger. Dette betyr at du kan ha alle produktene dine på ett sted, få fullstendig uttrykk for merkevarebygging og markedsføring og bygge langsiktige forhold til kunder.

Selv om det betyr mer arbeid – deg’har kontroll over alt fra frakt til kundebehandling – du kan automatisere mange oppgaver for å spare deg for tid og krefter.

Den’Det er også verdt å merke seg at med en nettbutikkbygger kan du integrere salg på andre plattformer (for eksempel Amazon, eBay og Etsy), og bruke dropshipping-tjenester for å fjerne problemene med lagring og levering av produktene dine.

tshirt selger shopify nettbutikk byggherreShopify har spesifikke salgsverktøy for å gjøre det å selge t-skjortene dine på nett så enkelt og vellykket som mulig.

Hvilken metode passer for deg?

Hvilket salgsalternativ du velger vil avhenge av dine egne behov og mål. Generelt sett anbefaler vi å bygge en nettbutikk for å selge t-skjorter på nettet. Den’er egnet for både nybegynnere og større skalaprosjekter, gir deg mer rom for vekst og er mer profesjonell enn andre metoder.

Våre topp anbefalte e-handelsbyggere er:

 • Shopify
 • Wix
 • BigCommerce

Imidlertid er det virkelig opp til deg! Det kan være en god taktikk å bruke et trykk-på-forespørsel nettsted å begynne med, etterfulgt av å bygge din egen nettbutikk. Å bruke en online markedsplass har sine fordeler, men kan noen ganger være mer bry enn det’er verdt.

Forsikre deg om at du har før du går videre:

 • Se på de forskjellige salgsalternativene som er tilgjengelige på nettet
 • Valgte online salgsmetode som passer best for deg

Finne ut mer

 • Usikker på hvilken e-handelsbygger som er best for deg? Sjekk ut disse vurderingene for å hjelpe deg med å bestemme:
  • Shopify gjennomgang – finn ut hvorfor Shopify er vår høyest rangerte e-handelsbygger
  • Wix E-handel gjennomgang – oppdag hvorfor Wix er flott for nybegynnere, og hva annet’er god til
  • BigCommerce gjennomgang – få lowdown på BigCommerce og dets kraftige salgsverktøy

5

Gjør dine T-skjorter ekte

Med en gang du’Vi har bestemt deg for hvordan du’Jeg skal selge t-skjortene dine på nettet’d bedre sørge for at du’Vi har noen virkelige produkter å rope om!

Dette trinnet vil variere avhengig av hvilket salgsalternativ du velger. Hvis du’bruker du for eksempel en utskrift-på-forespørsel, er alt du trenger å gjøre å laste opp designene dine og de’Jeg tar vare på resten.

Imidlertid, hvis du’har ansvaret for å administrere dine egne produkter, deg’Jeg må tenke på noen av disse tingene…

1. Sourcing av t-skjortene

Ønsker du å tilby holdbare t-skjorter av høy kvalitet? Kanskje du bor på et varmt sted der kundene trenger lett, luftig stoff? Markedsfører du et miljøvennlig produkt?

Sourcing t-skjorter som match ditt merke’s verdier vil bidra til å bygge et positivt omdømme og skille deg ut fra produkter av lavere kvalitet.

sourcing t shirts rapanui eksempelDenne vanlige organiske t-skjorten fra nettbutikken Rapanui kommer med en sporbar historie om hvordan og hvor den ble laget, og legger vekt på produktets organiske natur.

2. Skrive ut t-skjortene

Det er flere forskjellige måter å skrive ut t-skjorter på, inkludert:

 • Direkte-til-plagg – billig, men sakte, blekk påføres rett på stoff gjennom en blekkskriver, noe som gir et profesjonelt og detaljert resultat; best for små bestillinger
 • Serigrafi – bruker lag med blekk og sjablonger, noe som gjør det til et godt alternativ for bulkutskrift av enkle design med bare noen få farger; den’er også veldig langvarig
 • Varmeoverføring – en rask, enkel og kostnadseffektiv måte å skrive ut fargebilder på med varmeoverføringspapir. Dette alternativet er bra for komplekse design, men vil sprekke eller falme over tid

Ditt valg bør avhenge av størrelsen på dine bestillinger, kompleksiteten i designen, og hastigheten og prisen du trenger at t-skjortene skal produseres på.

3. Lagring og frakt

Hvis du ikke gjør det’t har mye lagringsplass, eller ikke’t vil håndtere inn- og utsalg av bud og fraktgebyr, du kan bruke en oppfyllelsestjeneste eller velge en dropshipping-tjeneste. Disse fungerer på en ganske lik måte, på den måten du don’Du må lagre eller sende dine produkter selv.

Hvis du velger å selge gjennom Amazon, for eksempel, kan du betale for å bruke Amazon Fulfillment-tjenesten, som tar seg av lagring, levering, kundeservice og returhåndtering. Alt du trenger å gjøre er å sende Amazon produktene dine.

Alternativt kan du velge dropshipping, hvor du videresender (eller “miste”) detaljene til kunden din’ordre til dropshipping-leverandøren din, som deretter sender produktet direkte til kunden.

Begge metodene fjerner behovet for å lagre og sende produkter selv – dropshipping innebærer mindre risiko og investeringer, mens oppfyllelse kan tjene et bredere kundegrunnlag og har bedre frakttjenester.

dropshipping modell oberloDenne grafikken fra dropshipping-leverandør Oberlo viser hvordan dropshipping fungerer og fjerner bryderiet med å lagre og frakte produkter selv. Forsikre deg om at du har før du går videre:

 • Tenkte på hva’er viktig for deg når du kjøper t-skjortene
 • Bestemte meg for den beste måten å trykke t-skjortene på
 • Så på hvordan du vil lagre og sende t-skjortene dine

6

Sett opp butikken din

Nå’det er på tide å få produktene dine der ute! Igjen, dette vil variere avhengig av salgsmetoden du’har valgt. Vi’Du kan utforske hver eneste kort før du går videre til å markedsføre produktene dine på nettet.

Men først en rask titt på de grunnleggende trinnene du må ta for å komme i gang:

 • Ta produktbilder – vær grundig, bruk god belysning, velg bare klare bilder, og ikke gjør det’t glem bakfra!
 • Skriv produktbeskrivelser – være spesifikk, kortfattet, beskrivende og overbevisende, og ta med all viktig produktinformasjon som materiale, størrelse, pleieopplysninger og så videre.
 • Angi priser – don’t underselge produktene dine, men ikke’heller ikke skremme folk av med skyhøye prislapper. Vær konsekvent i prissettingen, og sørg for at du tar med deg penger!

Finne ut mer

 • Dicover Hvordan ta produktbilder som imponerer besøkende og øker salget i vår nyttige guide
 • Den’er ikke så lett som det ser ut… les vår guide på Hvordan skrive produktbeskrivelser for noen eksperttips og triks
 • Er du usikker på hvor mye du må betale for t-skjortene dine? Vi’Vi har fått tilbake – fortjeneste fra vår Slik pris du et produkt guide

1. Konfigurer nettstedet for utskrift som du trenger

Bare opprett en konto, last opp produktene dine, og lene deg deretter ned og slapp av!

2. Sett opp din online markedsplass

Opprett en selgerkonto, legg til produktene dine, velg produktkategorien din og don’glem å optimalisere produktlistene dine med nøkkelord for å rangere høyere i søkeresultatene.

3. Sett opp nettbutikken din

Sett opp en konto, velg en mal og rediger den til deg’er fornøyd med utseendet til butikken din. Legg deretter til produkter og få tak i innstillingene dine, for eksempel fraktalternativer og varslinger på lagernivå, til alt er akkurat slik du vil ha det. Klikk publiser, så vil butikken din være live på internett!

Forsikre deg om at du har før du går videre:

 • Ta produktbilder for å legge ut på nettstedet ditt
 • Skriftlige overbevisende produktbeskrivelser for å fortelle folk om t-skjortene dine
 • Angi realistiske priser for hvert produkt
 • Sett opp butikken din

Finne ut mer

 • Trenger du hjelp med å sette opp din egen nettbutikk? Gå over til vår dyptgående guide om Slik bygger du en nettbutikk neste!

7

Omfavne markedsføring på nettet

Så, t-skjortene dine er nå oppe på internett, og venter bare på at noen heldige kunde kommer med og kjøper dem. Produktene dine venter… og de venter… og de venter… og dessverre, det’s alle de’Det gjør jeg med mindre du omfavner litt markedsføring på nettet.

Den’Det er sant at utskriftsbaserte nettsteder og online markedsplasser har egen trafikk, i motsetning til skinnende nye nettbutikker, men det er fremdeles ting du kan gjøre for å oppmuntre til salg.

1. SEO

Search Engine Optimization (SEO) er kunsten å hjelpe nettstedet ditt med å rangere høyt i Google’s søkeresultater. Hvis du’Når du bygger en ny nettbutikk, er SEO din beste venn – du vil være til stede på den første resultatsiden for å hjelpe folk med å finne nettstedet ditt.

Her er noen få starttips du kan komme videre med:

 • Bruk nøkkelord i overskrifter, kopier og bildefilnavn
 • Skriv beskrivende alt tekst for bilder
 • Link til andre sider på nettstedet ditt
 • Start en blogg
 • Bruk SSL-sikkerhet (dette kommer uansett innebygd til byggherren din)

Listen fortsetter og fortsetter!

Online markedsplasser har også sin egen type SEO, der alle prøver å komme like høyt opp på Amazon’s resultater (for eksempel). Problemet her er at Amazon også selger produkter selv, og rangerer vanligvis disse over alle andre’s!

2. Sosiale medier

Ta til de sosiale kanalene dine og rop om dine fantastiske t-skjorter – men velg kanalene dine med omhu. Tenk på målgruppen din, og hvor de’Det er mest sannsynlig at jeg surfer. Vær deretter forsiktig og taktfull når du roper…

Folk henvender seg til sosiale medier for å slappe av og flykte fra stresset i dagliglivet, så don’t stress følgene dine ved å presse produktene dine i ansiktet og rope “Kjøp kjøp kjøp!” I stedet, legg ut relevant, regelmessig, interessant innhold for å bygge merkenavnet ditt.

sosiale medier markedsføring t-skjorter trådløs instagramTrådløs er et populært marked for t-skjorter, og Instagram kombinerer design med morsomme, relevante innlegg for å holde følgere engasjert.

En flott måte å engasjere folk på er gjennom brukergenerert innhold – spesielt hvis målgruppen er av en generasjon som elsker å dele bilder og få likes! Bare be kundene om å sende inn bilder av seg selv iført produktene dine, og tilby belønning – selv om det’s bare legge ut “vinne” bilde på sosiale mediekanaler.

Dette er den perfekte måten å produsere morsomt innhold mens du styrker ditt sosiale bevis – å vise at folk kjøper, koser seg og markedsfører produktene dine, gjør andre mer sannsynlig å kjøpe!

brukergenerert innhold store ville t-skjorterBig Wild Thought er et t-skjorte- og klesmerke som bruker mye brukergenerert innhold på Instagram for å markedsføre sine produkter og engasjere sine kunder. Topp tips… Det skal være en selvfølge, men du bør opprette en egen konto for bedriften din i stedet for å gjøre noe på en personlig profil!

3. Produktomtaler

Produktomtaler er enormt viktige når du driver en e-handelsvirksomhet. Den’Det er en av grunnene til at Amazon er så populær – det gir tilbakemeldinger fra kunder i forkant av sin markedsplass. Problemet er, dette gjør det vanskelig når du’er først i gang.

Folk vil se produktanmeldelser før de klikker på kjøp, men ingen har kjøpt noe ennå for å gjennomgå, noe som betyr at ingen vil kjøpe fordi det ikke er noen anmeldelser… denne ondskapsfulle syklusen kan fortsette og fortsette.

For å komme deg rundt dette, prøv å gi bort freebies og søke tilbakemeldinger fra kunder, eller samarbeide med et mer kjent merke som kan støtte dine produkter. Tilby små belønninger for kunder som vurderer og vurderer kjøpene sine, og prøv å samle vitnemål der du kan.

Forsikre deg om at du har før du går videre:

 • Optimaliserte produktene dine for å bli funnet av kunder
 • Sett opp en profesjonell konto i sosiale medier og begynte å dele innhold
 • Legg en plan for å samle anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

8

Beskytt designene dine

Et vanlig spørsmål som blir stilt når du starter noen form for virksomhet er “Hva skjer hvis noen stjeler ideen min?”

Vi’Jeg skisserer noen generelle råd, men nå’er en god tid for ansvarsfraskrivelsen at vi ikke er advokater – så hvis du trenger ekte juridisk rådgivning, kan du ansette en profesjonell!

For det første kan det overraske deg å vite at så snart du lager et nytt design og legger det ned på papir (eller på en t-skjorte),’s faktisk opphavsrettslig beskyttet som åndsverk. Selv uregistrert, har du juridiske rettigheter over opprettelsen din, så lenge det er’er original og “fast i en konkret form.”

Det kan imidlertid være verdt å registrere designene dine for sjelefred, fordi det gir deg en offentlig oversikt over eierskap – og er viktig hvis du noen gang trenger å handle på noen andre som plagierer arbeidet ditt.

Hvis du’selger du t-skjorter på nettet som en hobby eller liten sidevink, så det’det er sannsynligvis ikke verdt bryet med å registrere deg for copyright. Imidlertid, hvis du’re opprette en virksomhet, så det’Det er sannsynligvis bedre å være trygg enn beklager.

Forsikre deg om at du har før du går videre:

 • Besluttet om du må registrere deg offisielt for opphavsrett
 • Sørget for at designene dine er berettiget til copyright
 • Brukes for å registrere designene dine hvis det er passende

9

Don’t Gi opp!

Å etablere en ny virksomhet er alltid litt skummelt. Den’Det er viktig å huske at det kanskje ikke går helt som planlagt fra første dag – og at disse trinnene vil være forskjellige for alle.

T-skjortemarkedet er ganske fullt, men det betyr ganske enkelt at alle venter med øye på den neste store tingen – så hva som skjer, ikke’t gi opp!

Helt i starten snakket vi om å lete etter inspirasjon, eksperimentere, bli kreative og holde øye med både målgruppen og konkurrentene dine.. Don’t slutte å gjøre dette. Sett design som er’t akkurat nå i en skuff for senere, be om tilbakemelding og se på trendene.

Hold fast ved det og fortsett å selge!

Slik selger du t-skjorter online: Sammendrag

Vi’Vi har sett på trinnene i hvordan du selger t-skjorter på nettet, fra de første stadiene av å forske og forestille seg, helt til spenningen ved å se de første ordrene dine rulle inn.

Vi er klar over at dette er en ganske stor guide, så don’t bekymre deg – du ikke’Jeg må takle dette på en dag. Lagre denne siden og kom tilbake til den når du vil bevege deg fremover med t-skjorte-virksomheten, og nyt hvert trinn!

Slik designer og selger du t-skjorter online: 9 enkle trinn

 1. Gjør din forskning
 2. Finn din nisje
 3. Begynn å designe
 4. Bestem deg for hvordan du skal selge på nettet
 5. Gjør dine T-skjorter ekte
 6. Sett opp butikken din
 7. Omfavne markedsføring på nettet
 8. Beskytt designene dine
 9. Don’t Gi opp!

Det er så mange forskjellige måter å selge t-skjorter på nettet. Vår favorittmetode er å bygge din egen nettbutikk ved hjelp av en e-handelsbygger – vi’Vi har forsket mye på dette, og de beste anbefalingene våre for byggherrer er:

 • Shopify
 • Wix
 • BigCommerce

Begynn i dag med å gjøre litt research og bestemme dine mål – dette vil hjelpe deg å velge den beste metoden for å selge på nettet senere. Vi håper denne guiden har gjort deg spent på å selge t-skjorter på nettet, og at du’Kom tilbake og gi oss beskjed om hvordan du går!

Spørsmål og svar

Vil det være dyrt å sette opp min egen nettbutikk?

Ikke nødvendigvis! De fleste dedikerte netthandelsbyggere (som Shopify og BigCommerce) koster rundt $ 29 per måned, men du kan finne utbyggere av god kvalitet som Weebly for så lite som $ 9 per måned. Den’det er verdt å sammenligne de forskjellige utbyggerne, og shoppe rundt for å finne den beste for deg!

Hva med nettsteder som TeeSpring eller TeeChip for å selge t-skjortene mine på nettet?

Disse kalles noen ganger kampanjesider, og fungerer på en veldig lik måte som på trykk. Forskjellen er at de vanligvis bare skriver ut t-skjorten din etter at et visst antall bestillinger er lagt inn, og bare tilbyr produktet ditt i en begrenset periode. De’er spesielt bra hvis du allerede har et eksisterende kundegrunnlag!

Kan jeg virkelig tjene penger på å selge t-skjorter på nettet?

Ja! Den’er en morsom og enkel måte å tjene penger på nettet, uten å måtte ansette et team av mennesker eller bli teknisk med gadgets eller kode. Det eneste problemet med å selge t-skjorter er at det’er et veldig populært marked, noe som betyr deg’gå opp mot en god del konkurranse. At’hvorfor det’det er verdt å sette av litt ekstra tid og vare på å lage et mer unikt produkt som du’er lidenskapelig opptatt av!

Website Builder Expert har som mål å gi deg ærlige data. At’Derfor driver vi med egen forskning og får direkte, personlig innsikt. Klikk her for mer informasjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map