Slik selger jeg online Begynn å tjene penger i dag

Slik selger du på nettetDet kan være skremmende å lære å selge på nettet. Du må finne ut hvilke produkter du skal selge og hvor du kan kildes.


Men å vite hvordan man skal selge på nettet med suksess har heller aldri vært mer lukrativt.

Online salg i USA vil være på 500 milliarder dollar i 2019. Du’her fordi du har lyst på en skive av den paien rett?

Vel, jeg’Vi har gode nyheter for deg: I denne guiden, jeg’Jeg skal vise deg hvordan du gjør:

 • Utarbeide en strategi for salg på nettet
 • Selg gjennom din egen butikk, en markedsplass som Amazon og sosiale medier
 • Finn produkter du kan selge på nettet
 • Tiltrek kunder og gjør nettlesere til kjøpere

Jeg’Jeg kjører også gjennom en sjekkliste over hva du trenger for å begynne å selge på nettet.

Så hvis du vil vite hvordan du skal selge på nettet, det’har kommet til rett sted. Hvis du’er bekymret for at det vil være for teknisk, ta for lang tid eller koste for mye, don’t bekymre deg: vi’Jeg går deg gjennom det trinn for trinn.

Høres bra?

Det beste er takket være butikkbyggere (mer om dette senere), Det har aldri vært enklere å selge på nettet.

Borte er dagene der du’d trenger en leiekontrakt, et lager og ansatte for å bygge en virksomhet. Det er mange forskjellige måter å selge på nettet, men vårt topp tips er å bruke nettbutikkbyggere. Den’er billigere enn du kanskje tror. Fra bare 17 dollar i måneden kan du selge produktene dine på nettet gjennom en butikk du kontrollerer. Hvis du’har det travelt, de tre beste anbefalte e-handelsplattformene vi kan selge på nettet er:

 1. Shopify – prøv gratis
 2. Wix – prøv gratis
 3. BigCommerce – prøv gratis

Vi’Jeg vil vise deg hvordan du kan selge på nettet og påpeke ekstra ressurser som vil hjelpe. Etter å ha lest, du’Jeg er klar til å ta det første trinnet på din e-handelsreise! Denne guiden handler om hvordan du selger på nettet. For informasjon om hvordan du bygger en nettbutikk, eller en sammenligning av våre topp e-handelsplattformer, gå til oversikten og guider. Shopify suksesshistorier Taylor StitchTre år etter lansering genererte Shopify-drevne Taylor Stitch $ 1,5 millioner i omsetning. Hvis du vil vite hvordan du skal selge på nettet, ta inspirasjon fra suksesshistorier som denne! 1

Velg Slik selger du online

Å jobbe ut hvordan man selger på nettet kan føles overveldende (vi vet fra førstehåndserfaring). Vi’her for å hjelpe deg med å sortere gjennom de mest populære valgene og finne den beste måten å selge online for deg.

Topp tre måter å selge på nettet

 1. Nettbutikkbyggere som Shopify og BigCommerce
 2. Markedsplasser som Amazon, Etsy og eBay
 3. Nettsteder for sosiale medier som Facebook

Men her’er det å huske: du don’Jeg må velge mellom dem. Du kan selge online på tvers av forskjellige kanaler, uten å ansette en stab av staben, gi opp søvnen ELLER dyrke et par par armer.

Hvordan?

Kort sagt, butikkbyggere av netthandel tilbyr apper som lar deg integrere din online salg med Amazon, Facebook – fungerer! Koble nettbutikken din til sosiale medier eller til en markedsplass kan gjøres ved å klikke på en knapp.

Dette betyr at produktene dine synkroniseres med for eksempel Facebook-siden din. Så når en kunde besøker Facebook-siden din, gjør de det’Jeg ser produktene som er oppført i nettbutikken din. Oppdater et produkt i nettbutikken din, og produktet blir også oppdatert på Facebook-siden din. Du kan selge online på flere kanaler, men administrere virksomheten din fra ett sted – magi!

Den’hvorfor en god butikkbygger er som en smarttelefon. Med smarttelefonen din kan du styre livet ditt fra ett sted. På samme måte er byggherrer av netthandel en one-stop-shop for å selge på nettet.

La’s grave i hvordan du kan selge på nettet litt mer detaljert.

Shopify hjemmesideeksempel Slik selger du onlineMed en dedikert netthandelsplattform som Shopify, kan du selge produktene dine i en stilig nettbutikk du driver, og du kontrollerer. Her’er en vi har laget tidligere!

Selger i din egen nettbutikk

Å drive din egen butikk er den beste måten å selge på nettet fordi du’har full kontroll. Du bestemmer utseendet og følelsen av butikken din og hvordan produktene dine blir presentert.

Du’er ikke sårbar for eksterne faktorer, for eksempel algoritmeoppdateringer, og du gjør det ikke’t må konkurrere i et overfylt marked.

Hvis du vil endre noe, kan du gjøre det. Du don’t må vente på Amazon eller Facebook.

En algoritmeoppdatering betyr at en plattform som Facebook har endret hvordan den bestemmer hvilke sider og innhold som skal favoriseres (vi’Jeg vil forklare senere hvorfor dette er en utfordring for alle som selger på nettet).

Nettbutikkbyggere lar deg vise frem produktene dine og behandle salg på en raskere og enklere måte enn noen gang før.

Du kan automatisere mange verdslige prosesser, noe som gir deg mer tid til å fokusere på andre deler av virksomheten.

I tillegg til, e-handel kan bokstavelig talt være “åpen” 24 timer i døgnet.

Våre tre plattformer for ferske netthandelsentreprenører som du er:

 1. Shopify – les vår Shopify gjennomgang
 2. Wix – les vår Wix eCommerce Review
 3. BigCommerce – les vår BigCommerce gjennomgang

Don’t bare ta ordet for det. Over 600 000 mennesker selger for eksempel online gjennom virksomheter drevet av Shopify.

En ting du må huske på er at disse plattformene er designet for å hjelpe deg med å selge. Malene (forhåndsdesignede temaer som du bruker for å fylle butikken din med innhold og farger) er laget med tanke på salg.

Vi’Vi har rangert våre topp tre basert på timevis med research og praktisk prøve-og-feiling. Sammenligningstabellen nedenfor viser hvordan de sammenligner seg i områdene som betyr mest. Uansett hvilken plattform du velger, du’Jeg kan drive en vellykket butikk og selge produkter på nettet mot en fast månedlig avgift – uansett hvor teknisk dyktig du er!

Vil du ha mer informasjon? Se Hvordan vi utfører vår e-handel-byggherreforskning.

For å begynne å selge på din egen netthandel er det første trinnet å opprette en konto.

Hver av de rangerte plattformene tilbyr en gratis prøveperiode, slik at du kan teste den ut før du bruker noen av dine hardt opptjente dollar. Du kan registrere deg ved å bruke knappene i tabellen nedenfor.

Du kan se en sammenligning med fullfunksjoner i vårt oppdaterte diagram.

Pssst! Få opptil tre måneder gratis med BigCommerce

Vi ville bare gi deg beskjed om at BigCommerce for tiden tilbyr opptil tre måneder gratis når du registrerer deg for en ny plan. Gå til BigCommerce-nettstedet for å se dette tilbudet live!

Å ha din egen butikk når du selger på nettet gir deg troverdighet. Internett-kjøpere er en kynisk gjeng, og jo flere grunner du kan gi dem til å stole på deg, jo mer sannsynlig er det at de kjøper fra deg.

Å ha din egen butikk på nettet gjør at du ser profesjonell ut.

Tenk på dette et øyeblikk.

Vil du ha større sannsynlighet for å kjøpe et par joggesko fra en selger med bare en Amazon-konto? Eller en med sin egen merkevare-webside, integrert med sosiale medier og markedsplasser?

Neste, vi’Jeg vil se på salg på noen av de største markedsplassene i verden.

Før vi går videre er det imidlertid to store grunner til at netthandelsplattformer er den beste måten å selge på nettet: forlatt vogngjenoppretting og mobil respons.

Gjenopprettet vogngjenoppretting

Forlatt vogn lar deg sende e-post til kunder som har kommet til kassen siden, men gitt opp bestillingen. Kanskje de forlot kjelen på. Kanskje internett krasjet.

Uansett kan du minne dem på bestillingen deres og gi dem sjansen til å fullføre den uten å fylle ut alle detaljene på nytt.

Dette kan ha en enorm effekt på bunnlinjen.

Tenk på online salg som ligner på fiske. Forlatt vogngjenoppretting er som å ha et spesielt nett som skanner opp mengder av fisken som har klart å vri seg ut av ditt første trål!

For øyeblikket har Wix ikke en forlatt vogngjenopprettingsfunksjon, men den’jobber med det!

Mobil respons

39% av amerikanske internettbrukere har lagt inn en online bestilling på mobilen sin i løpet av den siste måneden, forskning viser.

Bare la det synke inn.

Hvis du vil vite hvordan du skal selge på nettet vellykket, må butikken din fungere like bra på mobil som en stasjonær eller bærbar datamaskin.

At’s der e-handelsplattformer kommer inn: butikken din er automatisk designet for å fungere bra på mobil. Så det gjør det ikke’uansett hvor stor kunden din er’skjermen er, å bla gjennom og kjøpe produktene dine vil være veldig jevn.

selger online med shopify butikkmobilÅ selge online til kunder som bruker mobiltelefoner er enkelt å bruke en e-handelsplattform. Her’s oss forhåndsvise Shopify-butikken vår på mobil og desktop

Netthandelsplattformer er den beste måten å selge online. De’er en sveitsisk hærkniv for e-handel, og gir deg verktøyene til å selge på tvers av forskjellige kanaler fra en merkevarebutikk du kontrollerer. Denne artikkelen omhandler hvordan selge på nettet. For informasjon om en spesifikk plattform, inkludert hvordan du selger på Shopify, BigCommerce og Wix, kan du lese sammenligningskjema og plattformanmeldelser.

Selger på markedsplasser: Amazon, Etsy og eBay

Å selge på en markedsplass som Amazon, Etsy eller eBay er ekstremt populært. Den’s estimert at Amazon alene nå har godt over to millioner selgere!

Og det’det er ikke vanskelig å se hvorfor…

Barrieren for oppføring for salg på en online markedsplass er veldig lav. Enkelt sagt er alt du trenger å gjøre:

 • Opprett en konto
 • Liste over et produkt for salg med beskrivelse, pris og bilde
 • Sett opp en oppfyllingsmetode (hvordan produktet ditt blir levert)
 • Godta betaling fra en kunde
 • Forbered varen som skal sendes

Det er virkelig så enkelt.

Markedsplasser som Amazon og Etsy utsetter deg for et enormt antall potensielle kunder og lar deg begynne å selge veldig raskt.

Det vanskelige er, hvordan skiller du deg ut fra mengden?

Hvorfor skal en kjøper kjøpe fra deg hvis butikken din ser nesten identisk med konkurrentene? For å bli vellykket, trenger du din egen nettbutikk for å skille fra hverandre.

Selv om det er mye enklere å selge direkte på Amazon eller eBay i dag, kan det å stole utelukkende på dem være en enorm feil.

For eksempel er Amazon-søkealgoritmen alltid i endring, slik at produktene dine kan vises en dag, og kanskje ikke den neste.

Det er alltid nye konkurrenter som dukker opp og underpriser prisen for å vinne kunder.

Mens vi alle forstår at en priskrig er bra for ingen (den’er et løp til bunns og alle tjener mindre) der’er alltid noen som er villige til å redusere prisen for å vinne kunden fra deg.

Det er jo det’det er ikke lett å “merke” deg selv på markedsplasser som Facebook, Amazon eller eBay. Så for mange kjøpere, du’er bare en annen kjøpmann med samme produkt. Og de’kommer til å se etter produktet som’er den billigste og har anstendige anmeldelser… og la’s innse det, anmeldelser kan bli forfalsket.

Å skape et merke for deg selv kan hjelpe deg med å bygge en verdifull eiendel.

Et godt merke gir tillit til kjøpere. Kjernen er tillit enormt viktig når det gjelder å lære å selge online på en vellykket måte.

Du ville ikke’t kjøpe ting på nettet hvis du ikke gjorde det’t stoler på merkevaren, ikke sant?

Når det er sagt, kan markedsplasser være effektive hvis du bare vil selge et lite antall produkter. Dette fordi du kan komme på nettet og begynne å selge uten støtte, minimale forhåndskostnader og ingen bakgrunnskunnskap.

Markedsplasser tar transaksjonsgebyr, så sjekk før du registrerer deg. Disse kan være heftigere enn du tror. eBay vil for eksempel ta 10% av alt salg du gjør – mer enn noen av våre anbefalte e-handelsplattformer!

Her’s nedgangen på salg gjennom Amazon, Etsy og eBay.

Selger på Amazon

Ved å selge på Amazon, deg’re lån i hovedsak sitt rykte, selv om du’er en tredjepart selger.

Markedsplassen er enormt populær blant folk som selger elektronikk, bøker og DVDer. Men selv om du’re i et marked, du’Jeg vil fremdeles konkurrere med noe av verden’s største forhandlere – nesten alle fra Walmart til Costco vil ha en tilstedeværelse på Amazon.

Du kan tilby leveringsalternativer som er praktiske for kundene dine til en konkurransedyktig pris. Betal litt ekstra, så vil Amazon lagre og levere varene dine for deg. Dette gjør det til en veldig attraktiv one-stop-netthandel for online-selgere som akkurat er i gang.

Avgiftene varierer avhengig av hva du’selger du og i hvilke mengder, så sjekk Amazon’s gebyrer før du starter.

Selger på Etsy

Etsy er en markedsplass som hovedsakelig brukes av folk som selger kunst og håndverk. Den’er som en nisje Amazon, slik at leverandører kan selge produkter ved siden av likesinnede gründere. Som et resultat er kundebasen mer fokusert.

Kunder har en tendens til å ha mer penger å sprute, og den mer personlige følelsen betyr at Etsy er et bra sted å bygge opp et merke.

Etsy’s avgifter er litt mykere enn Amazon’s, men oppføringen og de endelige salgsavgiftene kan fremdeles spise fortjenesten din hvis du’ikke vær forsiktig.

Fast mellom en netthandelsbygger og en markedsplass? Sjekk ut vår Sammenlign Shopify vs Etsy.

Selger på eBay

Her’er det du må huske på: eBay er som en gammel skolemarked – det’er en anbudsverden.

Dette betyr at kjøpere er’er ikke forpliktet til å betale kontantene dine umiddelbart, noe som kan kaste bort tiden din og gjøre det vanskelig å oppfylle den kortsiktige forretningsstrategien.

Der’er ikke noe fokus for eBay. Du kan stort sett selge alt du liker. Dette gjør det veldig tilgjengelig, men betyr at det kan være nesten umulig å bygge et merke og skille seg ut fra mengden.

Avgiftene er overraskende høye, så hvis du bestemmer deg for å selge på eBay, må du sørge for det’har innarbeidet det når du knuser tallene.

selge online med Wix eCommerce integrasjon av sosiale medierOnline plattformer som Wix lar deg integrere butikken din med sosiale medier, noe som betyr at du ikke gjør det’Jeg må velge ett salgsalternativ!

Selger på Facebook

Sammen med markedsplasser er sosiale medier en populær måte å matche deg og dine produkter med kunder.

I dette avsnittet har vi’har fokusert på Facebook – den største sosiale medieplattformen i verden, med nesten to milliarder aktive brukere!

For å komme i gang med å selge på Facebook, må du opprette en bedriftsside og deretter legge til en ‘kjøpe’ -knapp (les spesifikke instruksjoner her).

Her er noen tips for å lykkes med å selge på Facebook:

 • Underholde – don’t bare legg ut produktet og forvent svar. Facebook er et travelt sted og kunder’ oppmerksomhetsspennene er korte. Eksperimenter med videoer, gåter, spørsmål og til og med vitser for å fange og holde kunden din’oppmerksomhet.
 • Kjør kampanjer – tilbyr en eksklusiv rabatt i bytte mot en ‘som’ på siden din er en flott måte å bygge opp et publikum på.
 • Bruk bilder av høy kvalitet – don’t underselge siden din ved å laste opp skumle eller uskarpe bilder.
 • Legg ut regelmessig – men ikke’t overdriv Generelt en eller to ganger om dagen er et godt gjennomsnitt. Eksperimenter med forskjellige tider på døgnet og se hva som får mest reaksjon.

Les vår fulle Veiledning for salg på Facebook for mer informasjon.

Problemet med å selge utelukkende via Facebook er at du må administrere ordrer manuelt, noe som kan være veldig tidkrevende.

På den annen side, hvis du selger via en e-handelsplattform koblet til Facebook-siden din, kan du administrere alle produktoppdateringene dine og varebeholdningen fra ett sted. Shopify’s for eksempel integrasjon med Facebook er kjempefint!

Se selv ved å trykke på knappen nedenfor for å begynne å selge på Shopify!

2

Tren frem din online salgsstrategi

Med en gang du’Jeg har bestemt meg for hvordan jeg skal selge på nettet’det er på tide å tenke på forretningsstrategien. Du don’Det må være Warren Buffett, men det lønner seg å gjøre litt forberedelse.

Vi vet fra førstehåndserfaring hvor vanskelig det kan være å få en online virksomhet fra bakken.

Det kan føles en lang, lang reise fra en god idé til ditt første salg.

Don’t panikk – vi’her for å hjelpe deg på den reisen, og et av de første trinnene er å utarbeide en forretningsstrategi. I denne delen, vi’Jeg går gjennom noen av de viktigste spørsmålene du kan stille før du begynner å selge på nettet.

Dette er ikke’t en definitiv liste (når du begynner å selge, du’Jeg vil lære mer om hvordan markedet fungerer), men det’er et godt utgangspunkt. Den’Du kan også hjelpe deg med å velge den beste e-handelsplattformen ved å få deg til å tenke på hva nettbutikken din trenger.

Ta papir og en penn og gjør deg klar til å begynne å tegne den elektroniske netthandelstrategien din. EN brukbar forretningsstrategi’Jeg må være full av kompliserte grafer eller prognoser som bare en Harvard-matematikkgrad vil forstå.

Slik selger du online - forretningsstrategiEnhver gründer som har jobbet for å selge online på en vellykket måte, vil ha satt ut en forretningsstrategi først .

Spør deg selv:

 1. Hva håper du å oppnå? Tenk på hvor mye penger du håper å tjene og hvor mange produkter du håper å selge det første halvåret. Gjør din forskning og målestokk mot suksesshistorier for netthandel i din bransje. Å ikke ha noenlunde grove økonomiske mål vil være som å kjøre motorveien med bind for øynene – deg’Jeg vil gå veldig vill og finne deg i problemer ganske raskt!
 2. Hvilken margin vil du gjøre? Hvem som helst kan blindt begynne å selge på nettet, men du’er du her for å lære å selge på nettet, ikke sant? I så fall må du beregne marginen. La’s holde det enkelt. Finn ut hvor mye det koster deg å produsere / kjøpe, og lever deretter produktet ditt og minus dette fra hvor mye du vil belaste kundene. Bingo, du’vi har en margin. Hvis du’er ikke sikker på hva du skal lade, gjør noen undersøkelser og finn ut hva selgere belaster for varer som ligner på produktet ditt. Noe som fører oss videre til…
 3. Hvem er konkurrentene dine? Når det gjelder salg på nettet, hjelper deg å se videre på å stå på skuldrene til giganter. Der’det er ingen skam å lære av de beste. Kjør et søk i Amazon, Google og Facebook etter produktene du vil selge og se hvem som vises nær toppen. Sjansen er stor for at det er selgerne som’Vi har funnet ut av det. Se på produktbeskrivelser, bilder og sideoppsett og lag en liste over ting de’har det bra. Påmelding til nyhetsbrev er en fin måte å holde deg oppdatert på hvordan konkurrenter priser og markedsfører produkter (og henter noen tips om markedsføring via e-post selv). Tenk på hvordan du kan gjøre det bedre – tross alt du’re ønsker å skille seg ut fra mengden rett?
 4. Hvordan bruker folk pengene sine på nettet? Jo bedre du kjenner kundene dine, desto bedre kan du matche behovene deres. Og jo bedre du samsvarer med deres behov, jo flere dollar får du’Jeg lager det. En enorm del av dette er å la kundene betale hvordan de vil (vi’har fått mer på betaling senere).
 5. Hvordan vil kundene finne deg og produktene dine? Et overraskende antall netthandelgründere glemmer å tenke på dette når de lærer å selge på nettet. Du kan tiltrekke deg kunder ved å blogge om produktene dine eller sende ut e-postkampanjer. Vi’Jeg vil gå nærmere inn på disse teknikkene senere, men begynn å tenke på hvilken metode som passer best for bedriften din.

Å svare på disse spørsmålene er et avgjørende skritt for å lære å selge online på en vellykket måte. Det vil gi deg en konkret idé om hva du håper å oppnå, og hvordan du kan komme dit. Nå det’det er på tide å snakke om det viktigste: produktene dine 3

Hvilke produkter du skal selge på nettet

“Don’t finne kunder for dine produkter, finne produkter til dine kunder”. Vi elsker dette sitatet fra dot com business supremo Seth Godin – det oppsummerer hvordan produktene dine er kritiske hvis du vil selge på nettet. Nettbutikken din ser muligens topp ut, men hvis ingen vil kjøpe det du har’selger du’kommer ikke til å gjøre det bra.

Tenk på det: en restaurant kan ha fancy bord og stilige servitører, men hvis maten smaker dårlig, skal folk spise der? Tilsvarende, selv om nettbutikken din er polert og kundeservicen din er utmerket’Jeg sliter med å vokse hvis produktene dine er dårlige.

Her’den gode nyheten: vi’du er i ferd med å vise hvordan du kan sørge for at det er etterspørsel etter produktene dine…og at du’gir dem den beste sjansen til å fly fra de virtuelle hyllene.

Vi’har brutt det ned til tre viktige spørsmål:

 1. Hvordan vet du hvilke produkter du skal selge på nettet?
 2. Hvordan kilder du produkter til å selge på nettet?
 3. Hvordan presenterer du produkter slik at de selger?

Produktene dine ikke’t må være fysisk. Med nettbutikkbyggere som Shopify kan du enkelt selge digitale produkter som ebøker.

Spørsmålene nedenfor vil hjelpe deg å ta en smart avgjørelse for din online virksomhet.

Hvordan vet du hvilke produkter du skal selge på nettet?

Alle netthandelgründere drømmer om å forutsi ‘neste store ting’. Se for deg å vite på forhånd hva de mest solgte eller trending produktene fra 2018 blir.

Hvis det var en enkel måte å gjøre dette på, vi’d alle være millionærer!

Det du kan gjøre er å regne ut etterspørselen etter produktene dine. Dette handler om å maksimere sjansene for suksess.

Så hvordan gjør du dette?

La meg vise deg noen få teknikker.

 • Bruk Google Trends – et flott verktøy for å finne ut hvilke produkter som øker i popularitet og hvilke som ikke er det. Resultatene er basert på populariteten til det valgte søkeordet ditt i Google over tid. La’sier du vil selge klær på nettet, men er det’t sikker på om jeg skal selge blomster skjorter, Hawaiian shorts eller retro-sweatshirts. Du kan angi alle tre og se hvilken som vokser i popularitet. Angi landet der du forventer at kundene skal bo (vi’Jeg har valgt USA) og så går du! Forsikre deg om at du ser etter pigger. For eksempel, hvis sko er spesielt populære i desember, kan det være lurt å øke markedsføringen din den måneden.

Google Trends E-handel produktundersøkelse Slik selger jeg online-minBruk data når du lærer å selge på nettet. Google Trends viser at blomsterskjorter er det mest populære produktet ved søk, mens retro-sweatshirts synker i popularitet.

 • Gjennomfør nøkkelordforskning. Med en gang du’Vi har en produktidee, skriv den inn Google’s nøkkelord Analyseverktøy. Du’Jeg får se data om hvor mange som søker etter det produktet hver måned (popularitet) og hvor konkurransedyktige søkeordene er (hvor mange andre virksomheter som selger produktet). Som en generell regel, unngå å selge et produkt med færre enn 300 månedlige søk. Hva’det er poenget med å annonsere et produkt der’er det ikke etterspørsel etter? Du vil selge på nettet for å tjene penger, ikke sant?
 • Les nettfora – fora og gjennomgangssider gir deg en direkte innsikt i problemene som kundene står overfor. Den’er som å sitte i et rom med millioner av kunder og spørre dem hva de synes om visse produkter. Velg ut hvilke klager kundene har, og bruk dem til å utforme ditt produktvalg og forretningsstrategi.
 • Lær fra store butikker – store online-selgere samler inn enorme mengder data hver eneste dag. De vet bedre enn noen hva’er varmt og hva’er ikke. Sjekk produktsidene med de største navnene i sektoren din for å se hva’selger for øyeblikket. Er det noen trender du kan sparke på? Bruk også Amazon, Etsy og eBay’egne salgsdata ved å sjekke ofte ‘Best Selgere’ side av bransjen du’jobber igjen i. eBay har til og med en trending side. Annonser i aviser og magasiner er også en god måte å sjekke hvilke produkter store butikker støtter i løpet av en gitt måned.
 • Selg det du elsker – Hvis du har en lidenskap (som sminke eller Kunst, for eksempel), som bør påvirke valget av hva du skal selge. Å skrive produktbeskrivelser, kjøre markedsføringskampanjer og selge produktet ditt er mye enklere hvis du selv tror på det. Dette gjør det ikke’Det betyr at du bør prøve å selge produkter relatert til en hobby uansett om det er et marked for dem eller ikke. Gjør forskningen først. Men hvis det viser seg der’er en appetitt for et produkt relatert til lidenskapen din, vel, det’er det søte stedet!

Det er også praktiske problemer du må ta hensyn til.

La meg forklare.

Produkter som er vanskelig, skjøre eller bedervelige (som mat) er generelt dyrere å lagre og sende. Når du bestemmer hva du skal selge på nettet, må du ta hensyn til dette, da det kan ha stor innvirkning på bunnlinjen.

Hvordan kilder du produkter til å selge på nettet?

Generelt er de tre mest populære måtene å skaffe produkter til salg på nettet:

 • Innkjøp fra grossist / produsent – du kjøper produktene du ønsker fra en grossist eller en produsent, før du legger til merkevarebygging og markerer dem. Kostnadene inkluderer kjøp av produktet (vanligvis i bulk, spesielt fra produsent), lagring på lager, vedlikehold og frakt. Veldig lett å skalere opp hvis du velger en pålitelig og høyt vurdert leverandør.
 • Lage produktet selv – hvis du’hvis du er som lager dine egne produkter, vil denne ruten være attraktiv. Den’er ofte brukt av mennesker selger kunst, smykker og håndverk. De viktigste kostnadene er materialer og tiden du trenger å investere for å lage produktet. Flott for å utvikle et personlig merke, og gir deg stor frihet til å kontrollere aksjer og priser, men kan være veldig vanskelig å skalere opp uten å ansette ansatte.
 • Sourcing av produktet fra dropshipper – en stadig mer populær måte å selge produkter på nettet. Gjør det mulig for selgere som deg å oppfylle bestillinger til kunder uten noen gang å lagerføre eller håndtere produktet selv. Her’Slik fungerer det på et grunnleggende nivå: du lister opp produkter som er tilgjengelige fra en dropshipper’har bygget et forhold til; en kunde legger inn en bestilling i butikken din og betaler deg; ordren sendes til dropship-leverandøren, som leverer produktet rett til kunden. Se vår dyptgående dropshipping guide for å finne ut hvordan du gjør det.

Hvordan presenterer du produkter slik at de selger?

Med en gang du’Vi har bestemt oss for hvilke produkter som skal selges og jobbet ut hvordan de skal kildes, det’er på tide å selge dem. Tross alt, selv om maten på en restaurant er deilig, du’Det er mindre sannsynlig at du kjøper den hvis menyen er dårlig skrevet og bildene på tavlen utenfor ser revolusjonerende, ikke sant?

Så når du bestemmer deg for å selge produkter på nettet, hvordan viser du dem slik at de faktisk selger? De to viktigste delene av hvordan man skal selge på nettet er:

 • Produktbilder
 • Produktbeskrivelser

selger produkter på nettet med shopifyNettbutikkbyggere gjør det enkelt å lære seg å selge produkter på nettet. Her’er en produktside vi bygde inn bare en morgen ved hjelp av Shopify!

Slik legger du til produktbilder

Produktene dine kan være gode, men hvordan kan du selge på nettet hvis bildene dine ikke gjør det’t gjør dem rettferdige?

Det kule er at du ikke gjør det’Du må være en profesjonell fotograf for å gi butikken gode bilder.

Bare følg disse generelle reglene:

 1. Bruk alltid bilder av høy kvalitet – hvis det ser uskarpt ut, mister du kunder.
 2. Bruk de samme bildedimensjonene hver gang. Du kan bruke et verktøy som Paint for å endre størrelse på bredden og høyden på bilder.
 3. Gi så mange visninger som mulig – jo mer du kan gi kundene en 360-graders oversikt over produktet ditt, jo mer behagelig vil de føle seg å kjøpe det.
 4. Forsikre deg om at hver produktvariant (for eksempel en te-skjorte i en annen farge) har sitt eget bilde
 5. Gi kundene kontekst ved å vise bilder av produktet ditt som er i bruk når det er mulig.

Vi dekker våre gyldne regler mer detaljert i vår guide for hvordan du designer en produktside.

Netthandelsplattformer er et flott alternativ hvis du vil vite hvordan du skal selge på nettet fordi de gir så stor fleksibilitet med hvordan du vil vise produkter. Bruke Shopify’s redaktør, for eksempel, kan du beskjære, forbedre, endre størrelse på eller legge til tekst til et produktbilde.

Ta en titt på hvor stilige disse posene ser ut på Shopify-drevet Ethnotek’nettsted:

Shopify produktbilder Eksempel Hvordan selge onlineDu kan selge produktene dine i beste lys ved hjelp av en e-handelsplattform som Shopify. Ta inspirasjon fra etiske poseselskapet Ethnotek’s stilige skjerm!

Nettbutikkbyggere hjelper deg også å legge til alt-tekst til bildene dine – et stort pluss for SEO. Dette er små tekstbiter som forteller Google hva bildet ditt handler om og hjelper produktsiden din til å rangere på resultatsider. Tenk på alt-koder som etiketter på et klær i en butikk. De forteller deg alt du trenger å vite om kjolen eller skjorta: fargen, størrelsen, stoffet – alt sammen’være helt klar over hva du’kjøper!

Hvordan skrive produktbeskrivelser

Vi’er ikke så opptatt av produktbeskrivelsene på etiketten. Ordene du legger til i butikken din, bør gjøre mye mer enn bare å beskrive produktet.

Faktisk de’er en av de mest effektive måtene å tiltrekke kunder.

Den største grunnen til dette er SEO. Søkemotoroptimalisering bør være et av dine viktigste hensyn når du lager en vinnende produktbeskrivelse. SEO er teknikken for å øke trafikken til butikken din gjennom organiske søkeresultater (listen som vises når du skriver inn noe i Google). For å rangere etter søkeord relatert til produktene dine, må beskrivelsene dine inneholde nøkkelord – populære ord kundene dine ser opp.

La’sier du’selger blomster Hawaii skjorter. Beskrivelsen din kan si: “funky blomstrete Hawaiian skjorter tilgjengelig. Vi’har fått billige vintage skjorter tilgjengelig i en rekke størrelser og farger”.

Ordene i fet skrift er eksempler på nøkkelord. Når du skriver en beskrivelse, lager du en liste over nøkkelord relatert til produktet ditt, og sørg for at du inkluderer minst tre eller fire.

Her er noen viktige gjør’s og don’ts når du skriver produktbeskrivelser:

 • Don’t kopier og lim inn produsenten’beskrivelse. Det ser amatørmessig ut, og Google kan straffe deg for duplikatinnhold ved å slå nettstedet nedover.
 • Gjøre fremheve fordelene ved produktet, så vel som funksjonene, for kunden din. For eksempel, don’bare beskrive din rosa Hawaiian skjorte (trekk), forklar hvordan det er’kommer til å hjelpe kunden din med å se kul ut på festen (fordel).
 • Don’t bruk klisjeer som “game-changer” eller “må ha” – jo mer original og mindre robot du kan være, jo mer vil kundene belønne deg.
 • Gjøre skriv for kundene dine. Snakk på språket deres og tenk på hva som motiverer dem til å kjøpe. Med de rette ordene kan du selge is til eskimoene.
 • Don’t varier stilen din fra produkt til produkt. Dette vil skape forvirring for kundene dine og få butikken din til å se klumpete ut.
 • Gjøre legg til sosialt bevis. Der’er ikke noe bedre godkjenningsstempel enn fra kunder som har kjøpt produktet ditt og er fornøyd med det. Dette er enkelt å gjøre. Med nettbutikkbyggere kan du for eksempel legge til anmeldelser og mediedekning på produktsiden din.
 • Don’lyver. Dette høres kanskje opplagt ut, men mange mennesker som vil vite hvordan de skal selge på nettet, gjør feilen ved å mis selge produktene sine.
 • Gjøre fortell historien din. Hvis bedriften din har en overbevisende bakhistorie, don’t være redd for å fortelle det.

For å fullføre denne delen, la’s se på et eksempel på en kvalitetsproduktbeskrivelse i en Wix-butikk:

Wix eCommerce Produktbeskrivelse Flamingo Designs - Hvordan selge onlineDette produktet, som selges i en Wix eCommerce-butikk, er et flott eksempel på en beskrivelse som selger i stedet for bare å beskrive. 4

Hva du trenger å selge på nettet: En sjekkliste

Dette er punktet der vi gir deg en sjekkliste over de viktigste tingene du trenger å selge på nettet, fra betaling til levering. Med en gang du’Vi har sortert det, deg’Jeg vil være klar til å begynne å tiltrekke kunder.

Her’s ideen: du går gjennom denne listen og spør deg selv, har jeg sortert ut dette?

Hvis svaret’s ja, da vet du hvordan du skal selge på nettet og deg’er klar til å tjene penger.

På den annen side, hvis du ikke har det’t adressert et av disse områdene, det’Det er veldig viktig at du gjør det. Sett en hake ved siden av hvert element du’har sortert.

 1. Frakt og oppfyllelse – du må ha satt opp en leveringsmetode for produktene dine.
 2. Innbetaling – må du legge til et betalingsalternativ i butikken din.
 3. Kundeservice – sørg for at kundene har minst en måte å komme i kontakt med deg på.
 4. Lisenser og skatter – sjekk og dobbeltsjekke at du har de riktige lisensene til å selge på nettet.
 5. Sikkerhet – sørg for at butikken eller siden din har riktig sikkerhet slik at kundene dine’ data er beskyttet.

Hvis du vil ha mer informasjon om noe av det i sjekklisten vår, gå til våre vanlige spørsmål.

Shopify Kontakt oss Page - Slik selger du onlineÅ levere kundeservice er enkelt gjennom en nettbutikkbygger. Her’s kontakt oss lenken vi la til hjemmesiden vår i Shopify! 5

Å få kunder og gjøre salg

Nå du’Vi har kjørt gjennom sjekklisten vår’er på tide å tiltrekke seg kunder. Dette er den sprø biten av å lære å selge på nettet.

Vi’Jeg introduserer deg for noen av de mest effektive metodene for å markedsføre butikken din. Dette er kundevinnende triks vi’Vi har prøvd oss ​​på at du kan begynne å bruke akkurat nå. De’det er lett å vinne som vant’t koster deg en cent. Vi vant’t gå inn på online annonser i denne guiden fordi hvis du’Er du ny på hvordan du selger på nettet, er det andre metoder du bør prøve først.

Don’Jeg føler at du må prøve alle disse teknikkene. Eksperimenter og se hvilken som fungerer best for deg.

En nyttig øvelse er å forestille deg at du er din målkunde og spørre deg selv: hvor ville jeg se etter produktene jeg vil ha?

Ville jeg gått på sosiale medier? Søk på Google?

Jo flere baser du kan dekke, jo større er sjansen for å gjøre et salg!

Sosiale medier

Et av de største våpnene i markedsføringsarsenalet ditt er sosiale medier.

Du har tilgang til milliarder potensielle kunder til fingerspissene. Lek rundt med å legge ut lenker til produkter, reklamekampanjer og dele informasjon om merkevaren din på en rekke forskjellige nettsteder.

Til å begynne med anbefaler vi å prøve: Facebook; Instagram og Pinterest. Koble til relevante trender ved å inkludere hashtags i innleggene dine.

Disse verktøyene er også en flott måte å få kontakt med kunder.

Oppføringskostnadene er svært lave på nettsteder på sosiale medier. Et verktøy vi liker som hjelper deg med å administrere innlegg på flere forskjellige plattformer er Hootsuite.

SEO

Hele butikken din’innhold, fra produktbeskrivelser til blogginnlegg skal hjelpe nettstedet ditt til å rangere høyere i Google.

Å rangere høyt for dine relevante søkeord i motorer som Google, Yahoo og Bing er som å ha et flaggskiputtak på alle hovedgater i Amerika! Du’Vi har den beste sjansen for at kunder finner deg og produktene dine.

Forsikre deg om at innholdet i nettbutikken din forholder seg direkte til produktet ditt. Du vil tiltrekke deg riktig online fotfall slik at det er større sannsynlighet for at besøkende vil gjøre et kjøp.

Butikkbyggere som Wix eCommerce gir utmerket SEO-støtte. De gjør det også enkelt å integrere Google Analytics, som viser deg en hel mengde data om kundene dine – fra sted til alder. Informasjon du kan bruke for å forbedre butikken din.

blogging

Blogging er en fin måte å øke butikken din på’s SEO og selg merkevaren din samtidig.

La’Si at du driver en butikk som selger retrosportsett. Du skriver et morsomt blogginnlegg på “80-tallet sportsklær fremdeles i dag”. Det blir plukket opp på sosiale medier og folk som søker etter “80-talls sportsklær” begynn å finne det på Google.

Noen få av disse leserne klikker seg ut fra blogginnlegget til noen av produktene dine. Boom – deg’er i virksomhet!

Regelmessig innlegg om bransjen din posisjonerer deg også som en tankeleder – noen folk ser etter råd.

Hvis du’har gått ned nettbutikkbyggerveien, og det er enkelt å legge til en bloggside og kan gjøres på plattformen din’s redaktør.

Ta en titt på disse typer blogginnlegg for å komme i gang:

 • Merkeoppdateringer – å dele bedriftsnyheter bak kulissene virkelig humaniserer merkevaren din og hjelper kunder å få kontakt med
 • Produktoppdateringer – hvis du’Vi har fått et stilig nytt produkt, rop om det! Dra nytte av en blogg’s lengde for å gå i detalj om hvorfor produktet ditt er bra.
 • Opplæringsprogrammer – vis hvordan produktet ditt fungerer ved å legge ut en veiledningsveiledning. Vårt eksempel sportsklærmerke kan legge ut: “hvordan du finner de perfekte joggeskoene for deg”.

Epost markedsføring

Vi elsker e-postmarkedsføring.

Den’er en veldig personlig forbindelse med kundene dine. Hvis det blir gjort bra, kan det føle deg’kan du snakke med ildstedet med en individuell kunde.

Forsikre deg om at butikken, sosiale medier eller markedssiden har en e-postfangstboks, slik at du kan samle e-postadresser fra besøkende til butikken din.

Du bør også samle e-postadressen til hver kunde som kjøper. Dette gir deg en flott mulighet til å målrette dem forsiktig med nye tilbud eller produkter du tror de kanskje vil like.

Topp tips: Hvis e-postadressen din markedsfører et salg eller en begrenset tidsavtale, hold den kort. For mange ord eller bilder kan distrahere fra kjernemeldingen din. Hold emnelinjene korte (under 50 tegn) – lenger, og de kan være avkortet!

Én ting verdt å nevne: e-postkampanjer tar litt tid å administrere og kjøre ordentlig. De fungerer best for butikker som er i gang. Hvis du’Det er en god ide å begynne å selge online, bygge opp publikum med blogging, SEO og sosiale medier først!

kampanjer

Å drive kampanjer og tilbud er en flott måte å piske opp interessen for produktene dine.

Du kan kjøre kampanjer på Amazon og Facebook, men etter vår erfaring’er mest effektiv på din egen nettbutikk.

Her’er et flott eksempel på en kampanje fra en butikk som kjøres på Wix:

Wix Nettbutikk-kampanjer - Slik selger du online 6

Konklusjon – Hvordan selge online

Når du lærer å selge på nettet, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne. I denne guiden vi’Vi har introdusert deg for noen av de mest populære og effektive måtene å selge produktene dine på nettet.

Du kan selge på en markedsplass som Amazon, en sosial medieplattform som Facebook eller en nettbutikk du’har opprettet og du kontrollerer.

Det du må huske er takket være e-handelsplattformer’t må velge.

Du kan selge på flere kanaler, men administrere virksomheten din fra ett sted.

Don’Jeg stoler bare på å sette opp produktsider på markedsplasser fordi Facebook og Amazon endrer seg hele tiden. Du vet bare aldri hva’kommer til å skje med produktlistene dine i morgen.

Det er den beste måten å bygge en sterkere virksomhet på bygg din egen netthandel. Dette kan hjelpe deg med å merke virksomheten din bedre, og du kan designe en flott butikk i stedet for å se en side om informasjonskapsler på Amazon.

Å bygge din egen profesjonelle netthandelsnettsted i dag er mye enklere enn før. Netthandelsplattformer hjelper deg å sette opp din egen butikk uten at du trenger å vite hvordan du skal kode.

De gir deg også tilgang til kraftige markedsføringsverktøy som hjelper deg med å selge produktene dine. Bare for å oppsummere, er våre tre beste:

 1. Shopify
 2. Wix
 3. BigCommerce

De’kan du prøve å prøve å prøve ut dem for å se hvilken du liker å jobbe mest med.

Lykke til og lykkelig salg!

7

Slik selger du vanlige spørsmål om online

Hvordan sorterer du frakt når du selger på nettet?

En stor del av hvordan du selger på nettet er å levere produkter. I netthandel er dette kjent som oppfyllelse.

Enten du selger på Amazon, Facebook eller Shopify, må du sette opp en leveringsmetode. Ulike leveringsmetoder koster forskjellige beløp, så sett dine kommersielle mål og vær klar til å inngå kompromisser. For eksempel er gratis frakt en stor fordel for kundene dine, men vil koste deg mer å levere.

Her’s hvordan frakt fungerer etter deg’Vi har solgt på nettet: du pakker det solgte produktet basert på størrelse og vekt, bekrefter destinasjonen, bekrefter kurer og kostnad og sender pakken.

Generelt sett må du velge mellom fem leveringsalternativer:

 1. Ranger etter ordrepris – kunder kan få redusert frakt hvis de bruker et visst beløp.
 2. Lagre eller lokal henting – Hvis du driver en murstein og mørtelbutikk, kan kundene komme inn og velge bestillingen deres personlig.
 3. Sitater i sanntid – prisene er utarbeidet basert på ordren’s størrelse, vekt og destinasjon.
 4. Flat-rate – frakten er samme pris, uansett produkt.
 5. Gratis frakt – kundene ikke’betaler for å få bestillinger levert.

Når du velger en leveringsmetode, spør:

 1. Er produktene mine forskjellige størrelser og forskjellige vekter?
 2. Sender jeg produktene mine nasjonalt eller internasjonalt?
 3. Hvilke leveringsalternativer vil kundene mine forvente?

Antall tilgjengelige alternativer vil avhenge av hvordan du selger på nettet. Butikkbyggere som Shopify gir deg et bredere spekter av leveringsalternativer enn å selge på Facebook.

Noen varer, for eksempel alkohol og sigaretter, fersk mat, neglelakk og deodorant kommer med fraktbegrensninger. Ta kontakt med transportøren din og les det fine oppslaget når du setter opp frakt.

Trinn 8 i guiden vår om hvordan du bygger en nettbutikk, blir mer detaljert.

Hvilke betalingsalternativer kan jeg velge mellom?

Når du selger på nettet, du’Jeg har en rekke betalingsalternativer å velge mellom.

Disse inkluderer: PayPal, kreditt- og debetkort, Amazon Pay, Apple Pay og cryptocurrencies som Bitcoin.

Som med frakt, vil antall betalingsalternativer du har til disposisjon variere avhengig av hvordan du har det’selger på nettet. Nettbutikkbyggere, for eksempel Shopify, Wix og Bigcommerce, vil typisk gi deg den største variasjonen.

Hvordan velger du et betalingsalternativ?

Å lære seg å selge på nettet innebærer å velge riktig betalingsmåte.

For å ta den riktige avgjørelsen, må du gjøre forskningen.

Forsikre deg om at du vet hvordan kundene dine ønsker å handle. For eksempel fant Statista at i Amerika foretrakk 55% av kundene å bruke et kredittkort i 2017, fulgt av 25% som likte å bruke PayPal. Så hvis du ikke gjør det’t tilby PayPal deg’re fremmedgjøre mange kunder!

Når du velger en betalingsprosessor, se på:

 • avgifter – hvor mye betalingsporten vil ta i prosent av hvert salg, men også oppsett og avbestillingskostnader.
 • Begrensninger – sørg for at din foretrukne betalingsmåte godtar produktene dine.
 • Brukervennlighet – legg inn en demonstrasjonsordre ved å bruke den valgte betalingsporten for å sikre at prosessen er jevn.
 • Land dekket – sørg for at betalingsporten er’Vi har valgt dekker landet kundene er i.

Hva gjør jeg med kundeservice?

Kundeservice er et område folk lærer å selge undervurdert på nettet.

Nettkjøpere forventer god service som normen i dag. Vær sikker på at du:

 • Inkluder kontaktinformasjon slik at kundene kan komme i kontakt
 • Tilby en LiveChat-tjeneste
 • Er klar til å svare på e-posthenvendelser og telefonsamtaler

Topp tips: skriv ut en klar leverings- og returpolicy og legg den til i butikken din. Det vil spare deg for mye hodepine. Kundene dine vil være tydelige på hva de kan forvente og deg’Jeg sparer tid på å svare på rutinemessige henvendelser. Tid du kan bruke tid på å vokse merkevaren og selge!

Trenger jeg lisens for å selge på nettet?

For å selge på nettet må du søke om virksomhetslisens. Den’s hvordan regjeringen holder rede på skatteinntektene.

Å selge på nettet uten riktig lisens kan lande deg med en stor bot, så sørg for at du gjør det’Vi har papirene i orden.

Punktet du trenger for å søke om lisens, vil variere etter område. Sjekk hvilken lisens du trenger ved å besøke US Small Business Administration (SBA) nettsted.

SBA kan også gi deg informasjon om hvilke forretningsskatter du trenger å være klar over. Skatteregler er’t bare for å gjøre med hvor du’opererer fra, men hvor kundene dine er og hva du’selger dem.

Sjekk forskrifter rundt beholdning av lager. Med mindre du’hvis du er dropshipping, må du for eksempel lagre dem hjemme eller på lager. Avhengig av hva du lager og hvor mye, kan forskjellige forskrifter gjelde.

Vær sikker på at du’er kompatibel.

Hvilken sikkerhet trenger jeg når jeg selger på nettet?

Når du lærer å selge på nettet, det’Det er viktig at du har rett sikkerhet for å beskytte mot datatyveri.

Å være PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) kompatibel betyr kundene dine’ kortdetaljer er beskyttet når de bestiller fra deg.

En av de store fordelene med en vert e-handelsplattform er at de bør ta seg av dette for deg. Sjekk at den valgte salgsmetoden inkluderer PCI-samsvar.

Den offisielle PCI-samsvarsguiden har nyttig informasjon.

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map