Slik setter du opp en Facebook Store 2020: 2 enkle måter å begynne å selge

hvordan selge på facebook


Hvis du har en nettbutikk, eller ønsker å sette opp en, er bruk av Facebook en enkel og effektiv måte å øke salget på.

Facebook Store er en side som du kan selge produktene dine gjennom for å nå et bredere kundegrunnlag. Du har kanskje også hørt dette omtalt som Facebook Shop – dette er nøyaktig den samme tingen, bare under et litt annet navn.

Du lurer kanskje på hvorfor du’d vil opprette en Facebook-butikk. Sikkert det’er nok bare for å ha et flott nettsted for e-handel? Tenk om igjen! Facebook har over 2 milliarder aktive brukere hver eneste måned. At’er for mange potensielle kunder til å vende seg bort!

Med alle brukerne der ute, det’det er verdt å sette opp en Facebook Store-side for å appellere til dem og få tilpasset dem. Men hva’er den beste måten å gjøre dette på?

Det er to måter å selge på Facebook:

1 – Bruk Facebook’s plattform selv for å opprette din Facebook Store, liste produkter og sette opp en handlekurv for å koble til betalinger. Dette er en mer grunnleggende måte å selge på.

2 – Bruk en e-handelsbygger for å opprette en nettbutikk, og koble produktene dine automatisk til Facebook Store-siden din. Dette krever liten teknisk kunnskap og er enkel å sette opp og administrere.

Vi anbefaler alternativ to. Den’Det er bedre å bruke en e-handelsbygger som Shopify til å selge via Facebook: ikke bare er dette alternativet mye enklere, men det gir din online virksomhet en mye mer omfattende online tilstedeværelse.

Facebook har begrensede e-handelsfunksjoner sammenlignet med disse spesialiserte nettstedbyggere. For eksempel har det færre betalingsalternativer for kundene dine å velge mellom, du kan bare selge fysiske produkter, og noen alternativer er bare tilgjengelige i USA.

Ved å koble nettbutikken din til Facebook-butikken din, får du det beste fra begge verdener!

I denne artikkelen, vi’Jeg tar deg gjennom hva det vil si å selge via Facebook. Vi’Jeg vil anbefale de tre beste e-handelsbyggere å koble seg til Facebook-butikken din, og vise deg hvordan du setter opp butikken din med hver av dem.

Vi’Jeg vil også dekke hvordan du gjør dette med Wix, pluss vi’Svar på noen vanlige spørsmål (FAQ) for å dekke flere spørsmål du måtte ha. Nå la’s komme i gang med verden av Facebook-salg…

1

Hva er en Facebook-butikk?

En Facebook-butikk lar deg selge produkter gjennom Facebook-siden din.

Du kan sette opp en Facebook-side for bedriften din som er atskilt fra din personlige Facebook-konto.

jeg vant’gå inn på hvordan du setter opp en Facebook-virksomhetsside her, men det er mange gode trinnvise guider hvis du bare søker etter dem på Google.

Med en gang du’Når du har konfigurert Facebook Business Page, kan du begynne å selge på Facebook ved å opprette en fane for butikken din på denne siden.

Slik selger du på facebook butikk - Store TabMerket her som “Butikk” i stedet for “butikk”, Du kan se butikken som er satt opp som en av fanene på denne Facebook-siden.

Når folk besøker Facebook-siden din, kan de klikke på butikkfanen din og kjøpe produkter direkte på Facebook-butikken din.

Unødvendig å si, for å få folk til å kjøpe fra Facebook-butikken din, bør du vokse Facebook-publikummet ditt / fellesskapet som en del av den generelle forretningsplanleggingen.

Å engasjere Facebook-fellesskapet ditt er en utmerket måte å vokse virksomheten din på. Facebook gjør det superenkelt for deg å målrette brukere med spesifikke interesser, og det gjør deling (viral markedsføring) innholdet mye enklere enn å holde seg til en enkelt plattform.

2

Nettstedbyggere: den beste måten å begynne å selge på Facebook

Netthandelsbyggere har spesialiserte funksjoner og funksjoner for å maksimere virksomhetene dine’ online tilstedeværelse. Hvis du oppretter din Facebook-butikk direkte gjennom Facebook, er det begrensninger for deg og dine kunder: disse inkluderer mangel på synkronisering og betalingstyper, samt produktbilder av lavere kvalitet.

Ved å koble en Shopify-webside til Facebook-butikken din, kan du imidlertid unngå disse frustrasjonene. Du’Jeg appellerer til det samme brede publikumet mens du beholder de avanserte e-handelsfunksjonene som følger med en spesialisert byggherre.

Ved å bruke en nettstedsbygger for å koble til din Facebook Store, vil alle kjøp automatisk komme ut av varelageret ditt. Dette vil gjøre det lettere å administrere butikken din! Du kan enten holde kassen på Facebook-siden for å holde brukerreisen så enkel som mulig, eller du kan henvise kunder til din egen webside’s kassen for å introdusere et bredere utvalg av betalingstyper.

Så hva er den enkleste måten å begynne å selge på Facebook?

Nettstedsbyggere lar deg sette opp Facebook-butikken raskt og enkelt, alt uten at du trenger å rote deg med koding i det hele tatt. Det første du trenger å gjøre er å sette opp en Facebook Business Page. Dette er viktig for å selge gjennom Facebook og opprette din Facebook Store. Da er alt du trenger å gjøre å legge til en app i nettbutikken din og deg’Jeg vil selge på Facebook på kort tid!

selger på facebookÅ bruke en nettstedbygger for å selge på Facebook kunne virkelig ikke være enklere!

Er du usikker på hva en nettstedsbygger er? Enkelt sagt er en nettstedsbygger den raskeste, enkleste og billigste måten å opprette en webside eller nettbutikk.

De enda bedre nyhetene? Det er en rekke netthandelsplattformer som automatisk kan koble alle produktene dine til din Facebook Store. Sjekk dem ut nedenfor:

 • Shopify – vår høyest rangerte netthandelsbygger
 • BigCommerce – en drøm for bedrifter som ønsker å selge et stort antall produkter på nettet
 • Square – perfekt for kreative virksomheter takket være bransjeledende maler og design

Vi anbefaler disse tre e-handelsbyggere fordi de tilbyr service på toppnivå for et bredt spekter av virksomheter. Shopify er et topp all-round alternativ for enhver online virksomhet, og har over 1 million aktive brukere over hele verden. BigCommerce’kraftige funksjoner og imponerende app-butikk gjør det til et populært valg for store bedrifter som administrerer et omfattende lager. Og Squarespace er ideell for kreative bedrifter, med sin høykvalitets design og kalkulator for fraktgebyr.

Når du har bygd din egen nettbutikk, kan du utvide din virksomhets tilstedeværelse ved å sette opp en Facebook-butikk for å begynne å selge på Facebook.

Hvis du’har brukt en nettbutikkbygger for å opprette e-butikken din, vil endringer eller oppdateringer du gjør på produktene dine automatisk bli “presset” gjennom til Facebook-butikken din.

Fordelen her er at du bare må oppdatere produktet en gang, og Facebook-butikken din vil også bli sømløst oppdatert – og sparer tid og fornuft!

Vi’Vi har inkludert Shopify, BigCommerce og Squarespace i denne guiden som våre anbefalte nettbutikkbyggere som fungerer godt med Facebook.

Nå la’s dypere ned i hver byggherre slik at du kan se hvor enkelt det er å sette opp en Facebook-butikk.

3

Slik selger du på Facebook med Shopify

For det første hva gjør Shopify som svar på Covid-19-pandemien?

Den’er et usikkert tidspunkt for å starte eller vokse noen virksomhet, men ikke’t bekymre deg – Shopify får det helt. Faktisk har den innført en haug med fantastiske nye tiltak for å støtte små bedrifter de kommende månedene. Disse inkluderer:

 1. Å gjøre fysiske og digitale gavekort tilgjengelig på alle planer. På den måten kan kundene dine støtte deg uten å kjøpe fysiske produkter akkurat nå.
 2. 200 millioner dollar tilgjengelig i finansiering av små bedrifter (bare USA). Som en del av et regjeringspartnerskap tilbyr Shopify Capital midler til å hjelpe små bedrifter å utvikle seg i en tid der de kan ha lite kontanter.
 3. Utvidet gratis prøveperiode til 90 dager. Shopify har utvidet sin gratis prøveperiode fra 14 dager til 90, og gir selgere enda lenger tid til å prøve tjenesten risikofri.
 4. Fellesskapsstøtte og live webinarer. Virtuell ‘meetups’ med Shopify-samfunnet for å dele visdom og støtte.

Store kudoer til Shopify for sin raske respons, og sin forpliktelse til å støtte små bedrifter nå og alltid.

Shopify er en av de beste og raskest voksende e-handelsbyggere i markedet i dag:

 • 1 million + aktive brukere
 • Hjelpte selgere behandler mer enn 72 milliarder dollar i salg
 • Profesjonelle og polerte designtemaer for å få butikken din til å se bra ut
 • Hundrevis av apper for å utvide funksjonaliteten til nettbutikken din – du kan legge dem til når bedriften vokser og krever flere funksjoner
 • 24/7 support

For å opprette din Facebook Store gjennom Shopify, trenger du bare å legge til Shopify’er gratis Facebook Channel-app til din Shopify-butikk. Denne appen er inkludert i alle betalte planer fra Shopify. Med en gang du’Når du har satt opp appen, oppretter Facebook deretter en butikkdel på Facebook-siden din. Dette viser igjen Shopify-produktene dine for folk å se og kjøpe!

Facebook Store-appen oppretter en Store-fane for din Facebook Business Page som automatisk vil ‘presse gjennom’ produktene dine til Facebook. Du kan administrere produktene dine, spore salg og behandle ordrer i Shopify, som vil synkronisere alt for å vise disse endringene i Facebook Store.

Kundene dine kan deretter bla gjennom Shopify-produktene dine på Facebook, og kan til og med gjøre et kjøp uten å forlate det sosiale nettstedet.

Slik selger du på facebook-butikk - ShopifyÅ selge på Facebook med Shopify kunne virkelig ikke være enklere!

Ta en titt på disse virkelig kule funksjonene som Shopify lar deg kontrollere over Facebook-butikken din:

 • Legg til produkter på Facebook med bare ett klikk! Alle ekstra produktdetaljer synkroniseres automatisk med en gang.
 • Selg gjennom Facebook Messenger på nettbutikken din og Facebook-sidene. Kunder får en personlig handleopplevelse, og kan betale for og spore ordrene sine i Messenger.
 • Visuell organisering – Du kan legge til bannere & endre antall kolonner med produkter
 • Velg hvilke produkter du vil selge på Facebook, og importere dem automatisk fra din Shopify-butikk til din Facebook-butikk
 • Sanntidsoppdateringer – oppdater produktene dine i Shopify-butikken din, og Facebook-butikken oppdateres også automatisk.

Hvis du setter opp et netthandel nettsted med Shopify, gjør plattformen det veldig enkelt for deg å transportere produktene dine til din egen Facebook-butikk.

Shopify tilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode, slik at du kan komme i gang uten å bruke noen av dine egne penger. Klikk på knappen nedenfor for å gi Shopify en tur.

4

Slik selger du på Facebook med BigCommerce

BigCommerce er en annen meget anerkjent nettbutikkbygger som hjelper deg med å bygge din egen nettbutikk uten å måtte bekymre deg for koding:

 • Lag målrettede Facebook-annonser for å tiltrekke deg nye kunder og spore kampanjene dine
 • Har hjulpet selgere å bearbeide mer enn 9 milliarder dollar i salg
 • Omfattende sett med “ut av boksen” verktøy som hjelper deg med å bygge din butikk
 • Utnytt forskjellige sosiale kanaler for å hjelpe deg med å øke salget (for eksempel Facebook Store)
 • Legg til mer avanserte verktøy gjennom BigCommerce’sin egen app store (akkurat som Shopify)

Slik selger du på facebook-butikk - BigcommerceBigCommerce er flott for store bedrifter som ønsker å selge på nettet og på Facebook. Pssst! Få opptil tre måneder gratis med BigCommerce

Vi ville bare gi deg beskjed om at BigCommerce for tiden tilbyr opptil tre måneder gratis når du registrerer deg for en ny plan. Gå til BigCommerce-nettstedet for å se dette tilbudet live!

Å sette opp Facebook-butikken din med BigCommerce er ganske greit: du må bare følge disse trinnene.

Prosessen er veldig lik Shopify, i det du’Jeg må legge til BigCommerce’er gratis Facebook Shop-app til butikken din. Dette vil deretter gjøre produktene dine tilgjengelige på Facebook-bedriftssiden.

Merk: Funksjonaliteten for å sjekke ut direkte på Facebook er foreløpig bare tilgjengelig for USA-baserte BigCommerce-brukere.

Å legge appen er veldig raskt og enkelt, så du kan begynne å selge produkter på Facebook på kort tid!

BigCommerce er en av de bedre e-handelsbyggere som er tilgjengelige i markedet i dag. Etter vår mening er deres største konkurrent Shopify (omtalt ovenfor), og hver av dem har sine egne fordeler og ulemper.

I likhet med Shopify tilbyr BigCommerce en gratis prøveperiode, slik at du kan prøve den og se om den’er den rette byggherren for deg. Trykk på knappen nedenfor for å komme i gang.

5

Slik selger du på Facebook med Squarespace

Squarespace er mer en allround nettstedsbygger enn Shopify og BigCommerce. I stedet for å være en spesialisert byggherre for e-handel, henvender det seg først og fremst til å bygge vanlige nettsteder, for eksempel porteføljer, forretninger og bloggsider..

Den har imidlertid også en rekke e-handelsfunksjoner, slik at du kan opprette en nettbutikk hvis du vil. Dette gjør Squarespace spesielt flott hvis du selger online’t det eneste formålet med nettstedet ditt.

Square’s høykvalitets design og kreative frihet gjør det ideelt for å bygge et svært tilpasset og profesjonelt netthandel nettsted. Noen av funksjonene inkluderer:

 • Sosial integrasjon gjør det enkelt å dele på Facebook, Twitter, Instagram og Pinterest
 • Legg til kart, skjemaer, undersøkelser og mer på nettstedet ditt
 • Fang langsiktige kunder med e-postkampanjer
 • Ubegrensede produkter å selge via nettbutikken din
 • Bruk videoer, bilder, blogginnlegg og begivenheter for å markedsføre produktene dine
 • Fang kunder med forlatt kassegjenoppretting
 • Mobiloptimalisert kasseside

Squarespace har mange forskjellige måter å koble sosiale mediekontoer til nettstedet ditt. Du kan for eksempel koble Instagram- og Facebook Business-kontoene dine for å merke produkter og gjøre shopping enda enklere for dine følgere.

Du kan også legge til Squarespace-faner som viser enten galleri eller normale sider, i tillegg til å koble Facebook-merke eller forretningsside til nettstedet ditt.

e-handelsfunksjoner i firkantetSquarespace har sterke e-handelsfunksjoner, så vel som stilige og fleksible maler for å tiltrekke og engasjere kundene dine.

I motsetning til Shopify og BigCommerce, kan du gjøre det’selger ikke direkte via Facebook med Squarespace. Du kan imidlertid fremdeles skyve, merke, integrere og dele produktene dine over hele Facebook, så vel som Instagram, Pinterest og Twitter.

Først må du koble Facebook-kontoen din til Squarespace-nettstedet. Du kan deretter legge til en Facebook Share-knapp til produktelementer, galleri og begivenhetssider og mer.

En av de beste funksjonene for nettbutikken din er å automatisk skyve innhold til Facebook. Husk at for å gjøre dette, må du ha en Business Facebook-side i stedet for en personlig profil.

Dette betyr at når du oppretter nye kolleksjoner eller oppdaterer produktene dine, alt du trenger å gjøre er å klikke ‘Lagre & publisere’ i innstillingene dine. Dette publiserer innholdet ditt på nettstedet ditt, og deler oppdateringene dine i et nytt Facebook-innlegg samtidig!

Så, Squarespace er ikke’t ganske så automatisk eller synkronisert som Shopify eller BigCommerce, men tilbyr fortsatt sterk sosial integrasjon. Styrken ligger i design og sterke bilder for å appellere til kunder, mens du bruker de sterke sosiale og e-handelsfunksjonene for å trekke besøkende til nettstedet og produktene dine..

6

Slik selger du på Facebook med Wix

Wix er mest kjent som en dra-og-slipp-nettstedsbygger. Selv om kjernefokuset ikke er netthandel (i motsetning til Shopify og BigCommerce, som utelukkende er fokusert på det), tilbyr Wix deg noen ganske funksjonelle verktøy for jobben. Dette er et flott alternativ hvis du vil selge på nettet, men er det’t ønsker å skalere virksomheten i stor skala ennå.

Du kan selge via Facebook med Wix ved å bruke appen Ecwid. Ecwid er den største e-appen på Facebook, og driver over 40 000 butikker. Den kan også lenke til andre sosiale mediesider som Instagram og Pinterest.

Slik selger du på facebook-butikk - Wix BannersDu kan begynne å selge online på kort tid med Wix! Og det er raskt å få kontakt med Facebook også!

 • Over 109 millioner nettsteder er bygget med Wix
 • Rent dra-og-slipp-grensesnitt, slik at du kan sette inn innhold hvor som helst på nettstedet ditt
 • Hundrevis av vakkert designet maler
 • App Market for å legge til mer funksjonalitet på nettstedet ditt (se diskusjonen vår her)
 • Flere betalingsalternativer
 • Lag kuponger og rabatter

Wix’s e-handelsapp, Ecwid, lar deg koble til Facebook og andre sosiale plattformer for å selge, synkronisere og oppdatere produktene dine. Alt du trenger å gjøre er å installere Ecwid-appen på Wix-siden din i noen få enkle trinn, og deretter opprette en Ecwid-konto.

For å selge på Facebook, må du registrere deg i Ecwid Starter-planen for bare 7,99 dollar i måneden. Dette er fremdeles billigere enn å registrere deg for BigCommerce, for eksempel, så det’Det er verdt det hvis du vil selge på nettet, men er det’t klar til å investere mer penger på dette stadiet.

Med en gang du’Når du har satt opp Ecwid med Wix-nettstedet, kan du koble nettbutikken til Facebook Business-kontoen din!

Med premiumversjonen av appen vil alle produktene dine oppdateres automatisk på Facebook hvis du gjør noen endringer i Wix. Du kan også tilpasse Facebook Store helt.

wix ecwid netthandel appEcwid, den største e-handelsappen på Facebook, gjør det enkelt å bruke Wix-nettstedet ditt til å selge produkter på den sosiale plattformen.

Ecwid’sin e-handelsapp gjør det veldig enkelt og effektivt å administrere din Wix nettbutikk på tvers av forskjellige plattformer.

Akkurat som Shopify og BigCommerce tilbyr Wix en 14-dagers gratis prøveversjon for sine e-handelsplaner. Dette betyr at du kan prøve det risikofri i 2 uker for å se om det’er den rette plattformen for deg.

7

Hvordan sette opp en Facebook-butikk: Konklusjon

Du trenger ikke lenger å ha mye teknisk kunnskap for å opprette din egen Facebook-butikk, slik at du kan selge produkter til potensielle kunder som henger på Facebook.

Anerkjente e-handelsplattformer som Shopify og BigCommerce, samt nettstedbyggere som Squarespace og Wix, har apper som lar deg raskt og smertefritt opprette din egen Facebook-butikk basert på din eksisterende portefølje av produkter.

I motsetning til Facebook selv, har disse nettstedbyggerne kraftige e-handelsfunksjoner som hjelper deg å drive virksomheten din og holde oversikt over aksjenivåene dine mens du’selger. Idag’s flerkanalsverden, og selger på bare en plattform’t nok.

Med dette i bakhodet, don vi’t anbefaler bare å sette opp butikken din bare via Facebook. Ved å koble en kraftig og profesjonell netthandelnett til Facebook-butikken din i stedet, du’gir nettbutikken din den beste sjansen for suksess!

Det beste er at eventuelle oppdateringer du har automatisk synkroniseres med Facebook Store – ikke bare sparer du mye tid, men forhindrer potensielle menneskelige feil fra å måtte gjøre mange oppdateringer om og om igjen.

Med over 1 milliard brukere som tilbringer i gjennomsnitt over 50 minutter om dagen på Facebook, det’Det er lurt å innlemme en Facebook-strategi for sosiale medier i den overordnede markedsstrategien. Utvikle samfunnet ditt på Facebook – det’er en enkel måte å hjelpe deg med å spre ordet om virksomheten din.

8

Selger på Facebook: vanlige spørsmål

Hvilken nettstedbygger er det enklest å sette opp en Facebook-butikk med?

Hvis du velger Shopify som din nettbutikkbygger, er alt du trenger å gjøre for å opprette din Facebook Store å legge til gratisappen deres og du’er god å gå! Produktene dine oppdateres automatisk, pluss at kundene dine til og med kan sjekke direkte på Facebook.

Du kan finne ut mer om Shopify i vår grundige gjennomgang.

Hva er den beste måten å selge gjennom Facebook?

Å bruke en nettstedbygger er hendene den beste måten å selge på Facebook. Du kan raskt bygge en stilig og profesjonelt nettbutikk og deretter koble den til Facebook. Eventuelle endringer eller oppdateringer du gjør i produktene dine synkroniseres automatisk med Facebook, så å selge gjennom den sosiale medieplattformen krever praktisk talt ingen krefter fra din side!

Har det å ha en Facebook-butikk verdt det?

Å ha en Facebook-butikk er en fin måte å vokse virksomheten din på, slik at du kan benytte deg av nye målgrupper og få flere kunder.

Det gjør deling av innholdet ditt veldig enkelt, så det’er en fin måte å markedsføre butikken og produktene dine, øke salget og øke bunnlinjen!

Hvordan øker du konverteringene dine fra en Facebook-butikk?

For å øke konverteringene dine fra Facebook-butikken din, må du utvide ditt Facebook-publikum. Dette kan gjøres gjennom å markedsføre Facebook-innlegg – hvis du har budsjett – eller bare gjennom å øke Facebook-aktiviteten din.

Du kan også prøve å søke etter Facebook-grupper relatert til butikken din og legge ut om butikken din i disse, noe som kan bidra til å øke trafikken og øke konverteringene dine.

Hvordan setter jeg opp en Facebook-butikk ved hjelp av Facebook?

Det kan være lurt å ikke bruke en nettstedsbygger for å opprette din Facebook Store, og det’det er greit! Disse trinnene er for å sette opp en amerikansk butikk:

 • Forsikre deg først om det’har satt opp Facebook-bedriftssiden din.
 • Legg til en butikkdel på siden din.
 • Nå legger du til produktene dine! Husk at du bare kan selge fysiske produkter, og du må laste opp hver for seg.
 • Administrer produktene dine – legg til størrelser og andre produktdetaljer for kundene dine å bla gjennom.
 • Sett opp betalingsalternativene dine. Du kan enten velge å sende kunder til kassen på nettstedet ditt, sende inn bestillingen i en Facebook-melding eller fullføre kjøpet direkte via Facebook Store-siden din.
 • Sett opp leveringsalternativene dine.
 • Lagre!

Når Facebook har gjennomgått og godkjent produktene dine, vises de i Facebook Store. Noen betalingsfunksjoner er ennå ikke tilgjengelige på alle områder.

Kan jeg selge digitale varer på Facebook-butikken min?

Dessverre er svaret nei! Dette er en annen viktig grunn til å ikke stole på Facebook for din online virksomhet. Du kan bare selge fysiske produkter gjennom Facebook-butikken din. Men med nettstedbyggere som BigCommerce, kan du enkelt selge både fysiske og digitale produkter!

Hvilke betalingstyper godtar Facebook?

Dette avhenger av hvor du er. For amerikanske butikker, der kunder kan sjekke direkte på Facebook-siden din, kommer pengene dine via enten Stripe eller PayPal.

Hvis du’hvis du er utenfor USA, må du ordne en annen betalingsmåte. Dette kan være en bankoverføring, kontant eller telefonbetaling. Dette er enklest hvis du lar kunder kontakte siden din via Messenger.

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map