Slik starter du et abonnementsselskap

Alt du trenger å vite om å starte et abonnementsfirma med letthet

Før du finner ut av det hvordan å starte et abonnementskasseselskap der’er et annet spørsmål du’Jeg trenger å svare: bør du starter et abonnementskasseselskap?


For all del, svaret er ja. Markedet for e-handel med abonnement vokste med mer enn 100% i året fra 2013 til 2018, og viser ingen tegn til å bremse. Ingen tvil om det’s mye konkurranse der ute, men hvis du oppretter en abonnementsboks som folk virkelig ønsker, så der’er ingen begrensning for den potensielle suksessen du kan glede deg over!

Så, hvordan kan du dra nytte av denne siste e-handelstrenden? Hvordan kan du hoppe på båndet mens du fremdeles markedsfører et unikt produkt? Vi’Vi har laget den ultimate guiden for å starte en abonnementsboksvirksomhet, full av innsikt fra gründere som’har vært der. Her’er en rask titt på trinnene vi’ll deksel:

Hvordan starte en abonnementsboks

 1. Finn din nisje
 2. Pris på abonnementsboksen
 3. Sett opp sosiale medier
 4. Velg en salgsplattform
 5. Bestem deg for en leveringsløsning
 6. Markedsfør boksen din

Klar? La’s komme i gang.

1

Finn din nisje

Det virker motintuitivt i begynnelsen, men trikset til maksimere engasjement er faktisk innsnevring publikum. Tross alt, hvis du prøver å glede alle, vant du’t appellerer spesielt til hvem som helst, og folk ønsker å investere i et produkt som føles skreddersydd til dem. Faktisk er det mer sannsynlig at 80% av kundene kjøper fra et selskap som tilbyr personlige opplevelser.

Det første trekket er å bestemme hvilken type tjeneste du vil at abonnementsboksen skal tilby. Det er tre hovedmodeller å velge mellom: oppdagelse, bekvemmelighet, og adgang:

Model Definisjon Eksempel
Oppdagelse Sett sammen en boks med morsomme og interessante ting, slik at kundene ikke vil’Jeg må sette i gang arbeidet med å finne nye produkter som samsvarer med deres interesser Trade Coffee leverer nye, håndplukkede kaffebrenner basert på abonnenten’s individuelle preferanser
convenience Påfyll av nødvendigheter som dagligvarer eller barbering av utstyr, uten at kunden trenger å huske å fornye dem Blå forkle leverer oppskrifter sammen med alle nødvendige ingredienser, noe som eliminerer innsatsen for å tilberede et måltid hjemme
Adgang Forbedre tilgangen til produkter som er vanskelige å finne Freedom Japanese Market tilbyr gratis verdensomspennende frakt på månedlige esker med japansk snackmat

Med en gang du’Har du fått en kategori utarbeidet, kan du brainstorme hvilke produkter du har’ønsker å ta med i esken din. Utfordringen er å få balansen mellom en nisje’er allerede overmettet, og en nisje det’er litt, vel… også nisje.

Du’Jeg kjenner de overmettede tingene når du ser det (overalt), men det kan være vanskeligere å si om ideen din vil ha nok trekkraft. En fin måte å gjøre dette på er å sjekke sosiale mediekanaler og populære fora som Reddit for å se om det er der’er nok organisk surr rundt den valgte nisjen din.

Du kan også bruke Google Trends for å se populariteten til forskjellige søkeord over tid. For eksempel har micellar vann eksplodert som en helse- og skjønnhetsutvikling de siste årene, og du kan se at populariteten gjenspeiles i søkeresultatene:

google trender forskning eksempel

Den enorme oppturen i søk rundt 2014 har ført til et jevn trekknivå.

Hvis du’Hvis du sitter fast i brainstormingsprosessen, kan du alltid bruke dine egne personlige interesser som referanse. At’s hva Tanja Quinn, markedssjef for abonnementsdrikketjenesten Popaball, råder:

“Se på en rekke abonnementsbokser du’d personlig liker å være med, og da tenk på grunner til at du bestemmer deg for å ikke gjøre det. Det kan for eksempel være portokostnad, pris per eske, frekvens, variant av produkter… uansett hva du finner, vil det sannsynligvis være andre som tenker det samme, og derfor du’Jeg har funnet en nisje!”

popaball abonnementsbokserPopaball er et UK-basert selskap som spesialiserer seg på tilbehør med blandet drikke, fra sprengende bobler til skimrende spray.

Med en gang du’Har du funnet en nisje, kan du skreddersy virksomheten din deretter. Popaball gjorde det ikke’t startet faktisk som et abonnementskasseselskap, men la til denne funksjonen senere – både som “en måte å gi verdi tilbake til våre lojale kunder,” og for å få mest mulig ut av en raskt stigende trend. Å legge til abonnementsbokser er en strålende idé for alle som prøver å utvide en eksisterende virksomhet og komme foran spillet.

Å kunne konstruere en grov profil for din gjennomsnittlige kunde vil også hjelpe deg å sikre at tjenesten din er så relevant som mulig. Rachel Wood, grunnlegger av Rare Birds Book Club, visste at en abonnementstjeneste for bøker ville imøtekomme selskapet hennes’s målgruppe:

“Våre kjernekunder er årtusener, og de pleier å være glade og komfortable med å betale for ting med abonnement; den’s hvordan de’Jeg var vant til å betale, og jeg visste at fleksibilitet ville være en viktig faktor, så det var bare fornuftig.”

Du kan samle grunnleggende informasjon om kundebasen din – som alder og geografisk beliggenhet – fra analyseintegrasjoner på bedriften din’nettsted eller Facebook-side.

rare birds book club hjemmeside

Rare Birds Book Club tilbyr en månedlig abonnementstjeneste der leserne velger mellom to håndplukkede, nylig utgitte romaner, alle skrevet av kvinner. Abonnenter elsker ideen om å ikke lenger skure internett på jakt etter en virkelig god lesning.

Bedre ennå, sjeldne fugler’ online tilstedeværelse tjener et dobbelt formål. Ikke bare er det et enkelt middel for bestilling, men abonnenter kan faktisk logge inn på nettstedet og delta i en digital bokklubb hver måned. Hvis ideen til abonnementsboksen din låner seg til noen form for digital aktivitet eller fellesskap, definitivt dra nytte av det! Aktiviteter som dette driver engasjement, blir folk opphisset og øker markedsføringen med jungeltelegrafen.

2

Pris på abonnementsboksen

Neste grep er å tenke på logistikken ved å starte et abonnementskasseselskap – nærmere bestemt hvor mye det vil koste. Rachel sier at budsjettering var et viktig skritt da Rare Birds Book Club akkurat var i gang:

“De fleste utfordringene handlet om penger – og mer spesifikt å prøve å finne ut hvordan man kan være så smart med det som mulig. Når du’jobber med et lite budsjett, du’re alltid gjøre triage, finne ut hvor den’er klokest å bruke og hvor det er’er klokest å lagre.”

Det er to komponenter i budsjettering som du’Jeg vil være spesielt oppmerksom på. Din varekostnad og kunde anskaffelseskost vil begge inngå i den endelige prisen du’Jeg må sette opp for å tjene penger på kassen. Når du’Først ut, andre analysepunkter som kundekurs (hvor ofte folk melder seg ut) og kundens levetid (det totale beløpet en kunde bruker mellom påmelding og deaktivering) vant’t være like nyttig – det’data som du’Jeg kan samle over tid!

Varekostnad

Kostnaden for solgte varer dekker alt det som trengs for å få den ferdige abonnementsboksen til en kunde’hendene. Dette inkluderer kostnadene for hver vare i esken, selve boksen og forsendelseskostnadene for å få esken fra deg til kjøperen din.

Du kan holde denne kostnaden nede ved å kjøpe eskeutstyrene hos grossistleverandører. Engrosleverandører er utstyrt for å håndtere hoveddelen av forretningsordrer, og engrosprodukter er vanligvis priset mye lavere enn detaljhandelprodukter. Men det fine med å drive en abonnementsboksvirksomhet betyr at du kan dele produktene dine fra hvilke kilder du måtte ønske – med andre ord, mesteparten av esken kan bestå av engrosprodukter, og så kan du sprute på en eller to unike elementer for å gjøre det virkelig spesielt.

Det neste spørsmålet er, hvor vil du gå for å finne de unike varene? Du kan alltid snu bordene og sjekke ut markedsplasser på nettet som forbruker. For dette, vi’Jeg anbefaler Etsy, siden det’er en plattform for håndlagde og originale produkter av noe slag. Hvis du’er villig til å betale, deg’Jeg vil definitivt finne noe som’er begge unike og kompatibel med temaet i abonnementsboksen. Bare ett raskt søk etter “halskjede” på Etsy kom tilbake fire millioner resultater, så en perfekt passform er definitivt der et sted!

søkeresultater for etsy halskjede

Et annet sted å lete etter unike ting er i lokale butikker. Dette vil gi deg en spesiell fordel, fordi abonnenter utenfor ditt område virkelig vil få tilgang til elementer som de ikke ville’t har ellers visst om. Det beste er at du kan se disse produktene personlig før du bestemmer deg for å inkludere dem, og du kan føle deg bra å kjenne deg’støtter en lokal virksomhet!

Du kan til og med komme over noen gratis produkter mens du’re sourcing din boks, vanligvis tilbys av nye bedrifter som ønsker å få eksponering. Vårt råd når det gjelder gratisprodukter er å test dem for kvalitet før du bestemmer deg for å bruke dem i boksen din. Det kan være fristende å akseptere hver gratis vare du’tilbys (spesielt når budsjettene er lave i begynnelsen), men de anerkjente kostnadene for produkter av lav kvalitet vil til slutt oppveie de økonomiske kostnadene for bedre varer!

Med en gang du’Jeg har beregnet kostnadene for solgte varer, du’Jeg vet hvor mye penger du trenger å belaste per boks for ikke bare å bli jevn, men få et anstendig overskudd.

Kundens anskaffelseskost

Dette er gjennomsnittlig beløp du bruker på markedsføring for å få en kunde. Hvis du blir god nok på markedsføring på sosiale medier, er det’Jeg genererer mye munn-og-munn-surr, og du’Jeg vil kunne holde kundens anskaffelseskost nede.

Du vant’Jeg trenger ikke å stresse med å bryte banken på denne – kostnadene ved markedsføring til, for eksempel, et internasjonalt publikum og en enorm demografisk er bare en nødvendig utgift for store selskaper som har allerede det budsjettet du vil bruke.

For et nytt abonnementskasseselskap koster kostnadene ved å gi noen få gratis bokser til familie og venner den første måneden din, eller betale for noen få sponsede innlegg på Facebook og Instagram – ett sponset Instagram-innlegg koster hvor som helst mellom 20¢ og $ 2 per klikk – vil være nok. Kostnad per klikk (CPC) annonseringsmodell er stor, fordi du’betaler bare når noen faktisk klikker på annonsen din – noe som betyr at du vant’t avskall noe for ineffektive innlegg.

Det endelige målet er å tjene mer penger på kunder i deres “livstid” med selskapet ditt enn du bruker på å skaffe dem – og med sosiale medier på din side, er dette et veldig oppnåelig mål!

Ønsker mer informasjon? Våre Slik pris du et produkt guide tar en grundig titt på produktpriser. 3

Sett opp sosiale medier

Det å samhandle med kunder på sosiale medier er den beste måten å få bedriften noen uvurderlige sosiale bevis fra vanlige, usponserte mennesker. Som Tanja har lært av sine erfaringer med Popaball:

“Det er nyttig å ha sosiale kontoer, slik at folk får dele bilder med deg, slik at du kan legge om på nytt, og viser følgere hvilke gode godbiter de får til en så god pris.”

Så, hvordan lager du innhold som folk naturlig vil ønske å engasjere seg med? Du må vite hva folk i din nisje for øyeblikket snakker om. Du’Jeg har allerede en generell ide om hva’er populær, fordi sjansene er store for at dette er et område du’er lidenskapelig opptatt av – så ikke’t tenker det! Du kan også supplere kunnskapen din ved å bla på Instagram og Twitter for å se hva brukerne sier.

Topp tips: Twitter er en fantastisk ressurs for å holde fingeren på pulsen. Imidlertid faller hashtags raskt av moten. Hvis du virkelig vil se hva folk synes om øyesminke, for eksempel deg’være bedre å søke etter spesifikke nøkkelord som “vanntett mascara” enn å søke etter hashtags som #mascara. Når du søker etter nøkkelord på Twitter, vil hver nyere tweet som inneholder uttrykket du søkte dukke opp i resultatene!

Bare litt research vil gå langt. Aaron Taylor, administrerende direktør i abonnementsselskapet Snack i Dog behandler Franks, forklarer hvordan teamet hans har brukt sosiale medier for å bli en integrert del av deres målgruppe:

“Som valpeforeldre selv, vet vi hvilken type onlineinnhold som er viktig for hverandre, og ved å etablere et fellesskap og engasjere seg med andre hundefokuserte samfunn på tvers av kanaler, begynte vi å se flere som engasjerer oss. Nå innebærer vår modell å lage, kuratere og levere interessant innhold fra hele internett mens vi leverer deilige og sunne snacks og overraskelser.”

Se dette innlegget på Instagram

Franks Candlelit Dinner #ForTheWoof #dreamy

Et innlegg som ble delt av Frank Himself 2. februar 2020, kl 21:21 PST

The Snack at Franks Instagram-side poster en flott blanding av sitater, produktbilder og selvfølgelig bedårende hundebilder.

Hvis du’når du administrerer flere sosiale kontoer, er det nok av “ledelse av sosiale medier” verktøy som kan bidra til å holde ting organisert og fungere jevnt. Populære plattformer som Hootsuite og SocialPilot kan:

 • Vis hva folk sier om selskapet ditt i sanntid ved å overvåke flere strømmer
 • Planlegg og planlegg stort antall innlegg på forhånd
 • Koordiner innleggene dine mellom forskjellige sosiale medienettverk

Topp tips: Den beste tiden å legge ut på sosiale medier – AKA, tiden da innlegget ditt får mest mulig visninger og brukerengasjement – varierer fra plattform. Her er de optimale innleggstidene for de mest populære plattformene:

 • Facebook: Hverdager mellom kl. og kl. CST.
 • twitter: Hverdager mellom kl. og kl. CST.
 • Instagram: Hverdager mellom kl. og kl. CST.
 • Linkedin: Hverdager mellom kl. og kl. CST.

4

Velg en salgsplattform

Abonnementsbokser er det perfekte produktet å selge på nettet, siden hele opplevelsen dreier seg om kjøperen’s bekvemmelighet. Så spørsmålet er: hvordan bygge et nettsted for abonnementstjenester?

Det er bare to typer plattformer som har til oppgave å starte en abonnementsboksvirksomhet: netthandelsbyggere, og online markedsplasser. Vi’Jeg dekker begge inngående, men først her’s hvordan de skiller seg på et øyeblikk:

Nettstedsbyggere

 • passelig
 • Innebygd hjelp og støtte

Online markedsplasser

 • Hurtig oppsett
 • Innebygd kundebase

Nå, la’s bryte det ned slik at du kan velge din favorittplattform:

Netthandelsbyggere

Netthandelsbyggere, som Shopify og BigCommerce, er de den enkleste måten å sette opp en tilpasset butikk på nettet. Du velger ganske enkelt en mal for butikken din, og drar og slipper elementer rundt siden for å designe den – ingen koding er nødvendig. Du kan også enkelt integrere en rekke e-handel-apper, fra handlekurver til betalingsportaler, for å forbedre din tilpassede butikk.

Starter en abonnementsboks med en nettbutikkbygger

Koste$ 20 – $ 30 / måned, pluss transaksjonsgebyrer
ProsTilpassbar, brukervennlig, kundesupport
UlemperIngen innebygd base av kjøpere
Best forSkape en merkevare, personlig shoppingopplevelse

Hvis du bestemmer deg for å bruke denne typen plattform, vil du’Jeg har mange alternativer. Vi anbefaler Shopify, fordi dens brukervennlighet og kraftige funksjoner gjør det til et sted i rangeringen av de beste e-handelsplattformene. Og vi ikke’t ta lett på den rangeringen – vi’har lagt inn timer med grundig forskning for å informere om beslutningene våre. Du kan også sjekke ut vår Shopify gjennomgang og BigCommerce gjennomgang for mer detaljert informasjon om disse plattformene!

shopify hjemmesidevisning

Shopify er en skalerbar, funksjonsrik nettbutikkbygger som for all sin kraft ikke gjør det’t ofre brukervennlighet. Det tjener for tiden over 800 000 bedrifter, og tilbyr topp e-post-e-postfunksjoner som skatteberegning og forlatt vogngjenoppretting.

Shopify’s Grunnleggende e-handelsplan koster $ 29,00 / måned, som er på nivå med bransjestandarden. Tilleggskostnaden for en transaksjonsavgift på 2,9% faller til 0% hvis du bruker betalingsporten for Shopify Payments.

Mer informasjon

Hvis Shopify ikke gjør det’Hvis det høres ut som en kopp te, kan du sjekke ut vår fulle rangering av Topp 7 e-handelsbyggere å oppdage flere alternativer.

Online markedsplasser

Online markedsplasser, for eksempel Cratejoy og Etsy, er den raskeste måten å begynne å selge på nettet. Etter å ha registrert deg for en konto på det eksisterende nettstedet, kan du ganske enkelt begynne å liste opp varene dine, uten oppsett nødvendig.

De viktigste snaglene du må huske på online markedsplasser er provisjonene de tar på salget. Det meste av tiden vant denne ladningen’t overstiger 3% av salgsprisen, men det kan være en frustrerende overraskelse for mange nye selgere.

Starte en abonnementsboks med en online markedsplass

Koste$ 19,00 / måned, pluss 10¢ transaksjonsgebyrer og 1,25% av salget
ProsEkstremt raskt oppsett, innebygd publikum
UlemperStor konkurranse fra andre selgere, manglende tilpasning
Best forFremskynde salgsprosessen

Du’Jeg har også mange alternativer hvis du bestemmer deg for å selge gjennom en online markedsplass. Vi anbefaler Cratejoy, fordi det’er dedikert utelukkende til å selge abonnementsbokser; Etsy er en flott plattform, men esken din kan gå seg vill i mengden av andre typer produkter.

cratejoy hjemmeside visning

Cratejoy tilbyr integrerte verktøy som hjelper deg med å administrere abonnement, samle innbetalinger gjennom flere gateways og få kunden innsikt. Faktisk kan du enkelt se kundeinformasjon for å få innsikt i målgruppen din – som vi nå vet er nøkkelinformasjon å ha for promo-formål.

Så hvor mye koster det å selge med Cratejoy?

prisside for cratejoy

Vi valgte den midterste delen av Cratejoy’tre prisplaner som en oppsummering: dette koster $ 19 per måned, pluss 1,25% av salget og 10¢ transaksjonsgebyr.

Avhengig av hvilken plan du velger, deg’Du får en tilsvarende mengde funksjoner. Den enkleste Cratejoy-planen koster $ 0,00 per måned, men tar 11,25% av salget ditt, pluss de normale 10¢ transaksjonsgebyr. Til sammenligning belaster Etsy en 20¢ noteringsgebyr per vare, pluss 3,5% av salgsprisen.

Hvilken plattform fungerer for deg?

Valget mellom en e-handel byggherre og en online markedsplass er til slutt ditt å gjøre. Hvis du vil ha god tilpasning og ikke’Husk å legge inn ekstra innsats for å markedsføre butikken din, da vil en nettstedsbygger være best. Hvis du vil begynne å selge raskt og ikke’Tenk på mangel på personalisering, så vil en online markedsplass gjøre susen. Hvis du’sitter fast, kan du bruke vår Shopify vs Etsy sammenligning som en casestudie!

Når det er sagt, anbefaler vi å bruke en e-handelsbygger, fordi disse plattformene gir en viktig mulighet til å styrke merkevaren din og gi kundene dine en pålitelig digital destinasjon. Aaron forklarer verdien som en personlig online tilstedeværelse har hatt for Snack i Franks:

“Nettstedet vårt er en viktig kjernedel av vår forretningsmodell, og ikke en butikkfronttillegg. Vi kunne ganske enkelt ikke fungere uten det. Ikke bare viser det hva vi gjør og lar folk få vite hvem vi er, men det lar dem grave dypere for å finne svarene de trenger å vite.”

Du kan se effekten av god merkevarebygging på Snack på Franks hjemmeside:

snack i Frankrikes hjemmeside

Fargeskjemaet er innbydende, produktfotografiet er front-and-center og “Om oss” sidelink er lett tilgjengelig – alle ingredienser for en god kundeopplevelse! “Det viktigste med nettstedet,” sier Aaron, “er at selv om du kan selge gjennom forskjellige andre plattformer og medier på nettet, for et abonnementselskap, så er det det’er hovedverktøyet ditt i din armory… det er til syvende og sist der du vil skaffe kunder.”

Rachel beskriver en lignende opplevelse med Rare Birds Book Club:

“Vi don’t har en murstein og mørtel butikk, så nettstedet vårt er avgjørende; den’s der så godt som alt salg kommer fra, og hjemmet til vår online bokklubb hvor medlemmene kommer tilbake hver måned for å snakke om boken de har’har bare lest. Å være online betyr at vi har mye mer rekkevidde enn vi ellers ville gjort – vi har kunder fra over 20 land, og det’er alt mulig på grunn av nettet.”

Integrere en betalingsprosessor

Det er viktig å gjøre det så enkelt som mulig for kundene dine å kjøpe abonnementet sitt på nettet – brukere som har en negativ opplevelse på et mobilnettsted er 62% mindre sannsynlig å kjøpe fra den virksomheten i fremtiden. “Det største hinderet i å få abonnementsboksen fra bakken er det tekniske elementet,” sier Tanja. “For eksempel å få en app og en betalingsgateway som tillater gjentatte betalinger, uten noen handlinger som er nødvendig av kunden.”

Muligheten til å akseptere tilbakevendende betalinger – i dette tilfellet, på månedlig basis – er avgjørende for å gi en praktisk handleopplevelse, så dette er den viktigste faktoren du må huske på mens du veier opp forskjellige betalingsprosessorer..

Den gode nyheten er at både nettstedbyggere og markedsplasser på nettet vil støtte deg når det kommer til betalingsbehandling – men forskjellige plattformer gir forskjellige grader av støtte. Shopify tilbyr integrasjoner med over 100 betalingsleverandører over hele verden, så det’Det er veldig enkelt å gi kundene den beste betalingsopplevelsen du kan.

shopify betalings hjemmeside

Cratejoy støtter Stripe til butikken din. Stripe er en flott betalingsprosessor, men hvis du’bruker Cratejoy, det’er stort sett det eneste valget ditt – som kan komplisere ting hvis du’re opprette virksomheten din i et land som ikke gjør det’ta for eksempel Stripe.

5

Bestem deg for en leveringsløsning

Når du har en boks og en kundebase, du’Jeg må tenke på logistikken for frakt. Du kan enten sende produktene dine hjemmefra, eller du kan sette ut en tredjepart.

Frakt hjemmefra

Vi anbefaler i det minste starter med med denne modellen, siden den vil redusere kostnadene betraktelig, og du’Jeg har sannsynligvis en veldig håndterbar mengde frakt å utføre i løpet av de første månedene. Her’hva du bør tenke på når du sender hjemfra:

 • Er kassene dine forseglet og beskyttet? Du’Jeg vil at innsiden av emballasjen skal beskytte mot påvirkning, og at utsiden av emballasjen skal beskytte mot vær.
 • Er du utstyrt til å skrive ut fraktetiketter hjemmefra? Alle dere’Dette behovet er en etikettskriver (du kan hente et minimum for mindre enn $ 50)
 • Er du klar til å kommunisere med kundene om deres bestillinger? Du kan bruke sporingsnumre for å sikre at alt går greit når boksen er ute av hendene. Sørg for å oppbevare et regneark med denne informasjonen, og gi kundene oppdateringer om deres leveranser!

Etter deg’Når du har sendt boksene dine hjemmefra i noen måneder, kan det hende du er utslitt av alt som etikettutskrift og bestillingssporing. Du kan også sende ut flere esker enn du kan takle hjemme – noe som er et stort problem å ha! At’s når det’det er på tide å tenke på frakt gjennom en tredjepart.

Frakt gjennom tredjepart

Når abonnementsboksselskapet begynner å vokse, kan du sende boksene dine til en tredjeparts logistikkfirma at’er utstyrt for å håndtere varelager i stor skala. På dette tidspunktet’Jeg har nok kunder til å kunne imøtekomme frakt fra tredjepart i budsjettet. Noen av tingene som et tredjeparts logistikkfirma vil håndtere for deg er:

 • Holder varebeholdningen
 • Du pakker boksene dine trygt og sender dem ut
 • Holder oversikt over hva’er blitt sendt og levert
 • Holder deg oppdatert på hva’er blitt sendt og levert

Outsourcing er den enkleste måten å sende ettersom volumet vokser. Det beste er at det er mange tredjepartslogistikkselskaper å velge mellom, slik at du kan finne den leverandøren som best passer din forretningsmodell.

6

Markedsfør boksen din

Den’er viktig å begynne å markedsføre boksen din før du lanserer det! Hvis du genererer interesse i god tid, er flere klare til å kjøpe så snart kassen faktisk er i salg.

Så hvordan kan du begynne å generere interessen? Vi’Vi har samlet noen av de mindre åpenbare tipsene og triksene nedenfor. Da vi’Jeg snakker om det største verktøyet i arsenalet ditt – sosiale medier – og hvordan få det til.

Hvordan markedsføre en abonnementsboks

Ta flotte produktbilder

Sett sammen en prototype av esken din, og inkluder produkter på merket som virkelig er representative for hva kundene vil få hver måned. Husk at folk delvis betaler for presentasjon, så hvert produkt skal være tydelig synlig, og selve boksen skal være dekorativ! Vi’har skrevet en guide for hvordan du tar produktbilder, som du kan konsultere for å sikre at du får et høykvalitetsopptak som komplimenterer din boks.

Bruk e-postmarkedsføring

Det er mange e-postmarkedsføringstjenester du kan bruke for å gjøre denne oppgaven virkelig enkel, fra MailChimp til Constant Contact. Når du har en tjenesteleverandør, kan kundene velge å motta e-postoppdateringer fra deg. E-postene du sender skal være en sunn blanding av markedsføringsmeldinger og mer personlig interessant innhold, slik at leserne faktisk vil se deres interesser representert, og ikke’Jeg føler meg bombardert av salgsinnhold med hver e-post.

Fremme personlig

Alt du kan gjøre for å få ordet ut personlig, enten det er å dele ut løpesedler eller tilby gratis prøver på kjøpesenteret, vil hjelpe enormt – folk liker å kunne sette et ansikt til merkevaren de’kjøper du fra! Aaron forklarer hvordan Snack at Franks overvant hindringen for å få navnet sitt der ute: “Vi satte opp parkvandringer i byen, og inviterte hver hund vi kjente sammen med menneskene sine til å bli smakstestere våre. Vi spurte mye, lærte mye, og snacks i seg selv ble en umiddelbar suksess!”

Slik starter du en abonnementsboks: Oppsummering

Abonnementsbokser har eksplodert i popularitet i det siste, og det øker ikke uptick i etterspørselen’Det ser ut til å gå hvor som helst – så du’definitivt vurderer riktig type virksomhet! Bedre ennå, nå du’er bevæpnet med all den grunnleggende kunnskapen du’Jeg må komme i gang.

For å sammenfatte, her er de seks trinnene du må ta når du starter et abonnementskasseselskap.

Hvordan lage en abonnementsboks

 1. Finn din nisje
 2. Pris på abonnementsboksen
 3. Sett opp sosiale medier
 4. Velg en salgsplattform
 5. Bestem deg for en leveringsløsning
 6. Markedsfør boksen din

Følg disse instruksjonene, og du’Jeg er på god vei til suksess med abonnementsboksen. Du kan til og med begynne å kalle deg en gründer på middagsselskaper… selv om vi ikke ville gjort det’t anbefaler at.

Lykke til – og hold oss ​​orientert i kommentarene!

Slik starter du en abonnementsboks: vanlige spørsmål

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me