Beste sidevinkler på nettet for 2020

Den’er et nytt år, og du’Jeg liker å begynne å legge bort litt ekstra penger – enten det er’s for et depositum for et hus, en fin ferie, en regnfull dag eller en stor fredagskveld. Hva’s mer, du tror du har litt ekstra tid til å vie til en sidevink.


Men den viktigste forskjellen mellom denne artikkelen og de andre du kan ha kommet over, er denne: Du kan starte hvilken som helst av disse sidevinklene med bare din bærbare eller smarttelefon *.

* Bortsett fra nummer 7, der vi jukset litt, men det var absolutt verdt det.

Du vil ikke finne hundevandring, sykle for Deliveroo, søppelplukking eller bake blant forslagene våre. Dette er ikke’t syvende klasse bake salg, og du er’t trening for et triatlon.

Du fortjener å komme hjem, sitte i sofaen og tjene litt ekstra penger i pyjamas – og vi’Vi har de 18 beste måtene for deg å gjøre nettopp det.

18 beste sidevinkler på nettet for 2020:

Hodet opp! Hvis du’Vi har et produkt å selge, enten det er fysisk eller digitalt, vi har en hel del av dette nettstedet som’s chock full av informasjon om måter å sette opp en nettbutikk på – men vi vant’t dekker det i denne artikkelen. I stedet anbefaler vi at du sjekker ut:

Hvordan bygge en nettbutikk – ni enkle trinn for å begynne å selge på nettet

5 Beste nettbutikkbyggere for netthandel – våre beste valg for å bygge din nettbutikk

7 beste gratis e-handelsplattformer – plattformene som lar deg begynne å selge gratis

1

Publiser på Medium

Sidevinkelen: publiser på medium

Når det gjelder å tjene penger på nettet, er det en selvfølge å skrive for nettet (jeg mener hei, vi er kanskje litt partiske). Men når du ikke gjør det’Jeg har mye erfaring, det kan gjøre pitching for frilansarbeid vanskelig, og det kan bli litt av en fangst-22. Så hvor begynner du?

En blogg er et flott sted å vise hvordan du kan skrive om noe du har’er lidenskapelig opptatt av, men vi vurderer også Medium som en plattform for å legge ut (eller legge ut om) artiklene dine. Den’er en fin måte å bygge opp en portefølje av arbeid, og du kan faktisk tjene en dollar eller to i mellomtiden gjennom Medium’s Partnerprogram.

Måten Medium beregner inntjeningen på er ganske unik, og fordeler både nisjeforfattere og de med masse appell (eller de med ‘viral’ historier å dele). Enkelt sagt avhenger inntektene dine av andelen av den totale lesetiden som Medium medlemmer bruker på å lese artikkelen din. Mens bare 8% av aktive Medium-forfattere tjener mer enn $ 100, der’s omfang for å få mye mer enn det – den høyest betalte Medium-forfatteren for november måned 2019 tjente $ 22.658,57. Den som det er, kan offisielt kalle Medium deres viktigste kjas.

2

Start en nisje Instagram-konto

Side trengsel: nisje Instagram-konto

Du’Jeg får se mange artikler om sidevinkler som antyder å bli en ‘Instagram-påvirker’ for å tjene litt ekstra penger. Selv om dette kan ha fungert for fem år siden, er realiteten at Instagram er ganske mett av denne typen kontoer nå. Med mindre du allerede har flere tusen følgere, du’Jeg synes det er vanskelig å komme inn på influencer-handlingen.

Men det gjør det ikke’det mener det ikke er’t penger som skal tjenes på Instagram (og raskt) – deg’Jeg trenger bare å bli litt mer kreativ. Slik vi ser det, er nisjekontoer nå den beste måten å henvende seg til Instagram. Du kan utnytte kraften fra en eksisterende plattform eller populær serie for raskt å få en lojal fanbase; våre favoritteksempler er @chandler_holding_ur_fav_album, @depopdrama og @meme_appetit. Hver av disse kontoene har raskt fått flere tusen følgere, og to er utelukkende avhengige av innhold sendt inn av følgere.

Med en gang du’har du fulgt et godt resultat, kan du tjene penger på kontoen din på en av mange forskjellige måter. @depopdrama tar betalinger for å markedsføre forskjellige Depop-butikker på historiene, @chander_holding_ur_fav_album har en donasjonsside, og @meme_appetit har begynt å selge varer via RedBubble, som er en plattform vi’Jeg vil snakke litt mer om senere.

3

Lær engelsk eksternt

Sidevink: lær engelsk

Tror du ikke’har du ikke noen ferdigheter å tilby? Tenk igjen. Hvis du’re flytende engelsk (eller faktisk alle språk), så du’Vi har noe som noen andre vil lære. Siden engelsk er et så populært språk, er det her’det er mest mulighet. Det er mange mennesker som er villige til å lære eksternt, og mange selskaper som er klare til å fungere som mellommann.

Teach Away, VIPKID og QKids vil alle betaler opp til rundt $ 25 / time for tjenestene dine. Du don’Trenger ikke noen erfaring for å bli med på disse nettstedene, men de fleste krever at du har en bachelor’s grad. Med en gang du’Vi har plukket opp noen få faste kunder og laget et navn til deg selv, satt deg opp med veileders nettsted (vi elsker malen ‘Privat lærer’ av Wix), slik at du kan begynne å lade dine egne priser og beholde hele gebyret.

4

Fullfør online undersøkelser

Sidevinkler: onlineundersøkelser

Vi’Jeg vil være super på forhånd med dette – å gjøre undersøkelser online vunnet’t hente inn store penger, men det er veldig enkelt. Nesten tankeløs, faktisk. Den’er den perfekte aktiviteten for å passe inn i biter av driftsstans – din pendler, mens du ser på en TV på nytt osv. Survey Junkie er et populært undersøkelsesselskap, og er et av få som vil betale deg innen 24 timer etter betalingsforespørselen din, enten via PayPal eller i form av et gavekort.

Hver undersøkelse vil tjene deg mellom 50 og 450 poeng, med 100 poeng som tilsvarer $ 1. Husk at noen av disse undersøkelsene vil være ganske omfattende, og det tar rundt en halvtime eller mer å fullføre.

5

Oversette

Side trengsel: oversettelse

Hvis du’er heldig nok til å snakke mer enn ett språk, du’Vi har enda flere alternativer når det gjelder valg av sidevinkler. Å oversette er en konkurransedyktig, men lukrativ virksomhet, og mens du’Hvis du sannsynligvis har vanskelig for å hente litterære oversettelser eller store kommersielle prosjekter uten relativ grad, kan du samarbeide med et byrå (eller slå ut på egen hånd) for å hente mindre prosjekter.

Nettsteder som Fiverr er gode for å komme raskt i gang, men med de fleste konkurrenter som lader rundt $ 5 for hvert 500 ord, den’Det tar litt tid å bygge opp litt penger – og det med så mange konkurrenter’Det er vanskelig å låse inn alle viktige anmeldelser.

Vi’Jeg anbefaler absolutt å prøve å hente byråarbeid i stedet, eller å nå ut til bedrifter / svare uavhengig av annonser. Og for å se pålitelig ut, deg’Jeg vil ha et nettsted for å vise eksempler på arbeidet ditt, og positive attester fra kunder. Vi elsker malen Sofia av Squarespace for dette – den slår den perfekte balansen mellom personlig og profesjonell.

6

Lag YouTube-opplæringer

Sidehustles: YouTube-tutorials

Google ‘hvordan å knytte et slips’, og toppresultatet er en YouTube-video. I denne videoen har en normal utseende fyr filmet seg selv og knyte slips, med en voiceover-forklaring. Han har ikke’Jeg brukte noe fancy utstyr, og videoen er under seks minutter lang. Den har over 66 millioner visninger. Hvis vi antar at de fleste ser denne videoen til slutt, har denne kyndige slipsen tjent seg mellom 200 000 og 450 000 dollar rent fra annonsene YouTube kjører i starten av videoen hans.

For å kunne tjene penger på en YouTube-kanal på denne måten er det imidlertid noen krav. Du’Jeg trenger en kanaltid på over 4000 minutter de siste 12 månedene, pluss over 1000 abonnenter, som alt vil ta litt tid. Bruk verktøy som ‘TubeBuddy‘ for å hjelpe deg med å identifisere hull som du kan fylle, og gå etter det!

7

Lei ting ut på Fat Llama

Sidevinkelen: Fat Llama

Ok, vi’har jukset litt her. Fat Llama er et nettsted der du kan ‘leie (nesten) hva som helst’. Så for å bruke den som en del av sidevinkelen, du’Jeg må ha noe å leie ut. Teknisk utstyr pleier å gjøre det veldig bra på Fat Llama; tenk på fancy kameralinser, droner, DJ-utstyr, projektorer og til og med musikkinstrumenter. Den eneste ikke-anonyme kontoen på Fat Llama-inntjeningslisten er en fotograf som leier ut nesten utelukkende kameralinser for rundt $ 15- $ 20 per dag, og tjente flere tusen dollar den siste måneden.

Verktøy og maskiner pleier å hente mindre penger, men er etterspurt. Høytrykksvasker, tepperensere, loddejern – det er stor sjanse for deg’Jeg har noe andre trenger, men ikke’t vil kjøpe.

Og hvis ikke, ta deg tid i å se deg rundt Fat Llama og vurdere markedet; er det noe du kan kjøpe som raskt vil betale for seg selv? Kan du underbudte konkurrenter, og tilby noe de kan’t – som gratis levering? Du kan legge ut varer på Fat Llama gratis, og du’re dekket for skader opp til $ 30.000.

8

Gjennomfør brukertesting på nettstedet

Sidevinkelen: brukertesting

Brukertesting av nettsteder er like enkelt som å ta undersøkelser på nettet, og potensielt mye mer innbringende (selv om du’Jeg må være mer oppmerksom). Nettsteder som usertesting.com vil be deg om å utføre en handling mot en klient’nettsted (for eksempel å kjøpe et spesifikt produkt) og fortelle opplevelsen din, samt gi inntrykk av nettstedet.

Hver video vil ta mellom 10 og 20 minutter og vil tjene deg $ 10, som deretter kan overføres til PayPal-kontoen din. Du’Du blir matchet med klienter basert på din beliggenhet og demografiske område, og der’du trenger ikke å bekymre deg for nivået av teknisk forståelse eller erfaring – de vil bare høre ærlige tanker fra typiske kunder for å stryke frustrerende feil..

9

Prøv tilknyttet markedsføring

Affiliate markedsføring er der du legger til lenker til produkter eller tjenester i ditt eget innhold, og deretter tjener en liten provisjon hvis leserne dine fortsetter å kjøpe disse produktene etter å ha klikket gjennom dem fra nettstedet ditt. Motebloggere vil for eksempel legge ut lenker til antrekkene de har på seg, og gi et lite overskudd hvis leserne deres fortsetter å kjøpe de samme klærne.

Når det gjelder å tjene penger gjennom tilknyttet markedsføring, har vi lignende råd til å starte en Instagram-konto – gå nisje.

Affiliate markedsføring kan være veldig lønnsom, men konkurransen er hard. Du’Jeg må søke etter innholdshull og følge med på nye trender for å finne din egen nisje.

10

Start et nyhetsbrev

Side trengsel: nyhetsbrev

For alle som’noensinne har holdt en kontorbasert jobb, kan ideen om å registrere deg for å motta e-post frivillig virke helt fremmed. Men å lage nyhetsbrev kan være en stor bedrift for alle som har kreativ stil, en god idé og viljen til å legge inn timene.

Å starte et nyhetsbrev er ikke’t en rask måte å tjene penger – men det kan absolutt være en bra. Med en gang du’har bygget opp en lojal database med abonnenter (ved hjelp av et verktøy som MailChimp eller TinyLetter), kan du begynne å tjene penger på nyhetsbrevet. Den mest populære måten å gjøre dette på er ved å legge til tilknyttede lenker (se ovenfor for hva disse er, og hvordan du kan gjøre det), eller tjene penger fra en sponsor ved å inkludere et avsnitt om deres produkt eller tjeneste.

Den’det er vanskelig å sette inn et tall på hvor mye du kan tjene på nyhetsbrevet, men husk at dette for noen mennesker er deres heltidsjobb – så det’det er trygt å si der’er noe alvorlig inntjeningspotensial her. På samme måte, deg’ta opp mot noen alvorlig konkurranse, så vi anbefaler å gjøre undersøkelser og registrere deg så mange nyhetsbrev du kan. Neste utkast og hva vi’re Reading er to av favorittene våre.

Du’Jeg vil opprette et enkelt nettsted som gir et sted for folk å registrere seg på nyhetsbrevet ditt, og legge ut eksempler på tidligere innhold. Vi elsker malen Foundry av Squarespace, som den’er ganske typografifokusert – perfekt for å la ordene dine snakke!

11

Skriv frilansinnhold

Sidevinkelen: skriv frilansinnhold

Hvis du’re-interessen ble vekket av ideen om et nyhetsbrev eller publisering på Medium, så er sjansen stor for at du kan tjene litt penger på frilansskriving.

Mange mennesker er nervøse for å markedsføre seg som forfatter. Der’det er en misforståelse at du må være den neste F. Scott Fitzgerald for at arbeidet ditt skal være verdt å betale for. Men realiteten er at mye kommersiell skriving bare handler om å kunne forklare ting konsist, og på vanlig engelsk. Og selvfølgelig er god skrivemåte og grammatikk et must.

Med en gang du’Har du bygget opp litt erfaring som frilanser, kan du forvente å tjene mellom $ 0,12 og $ 0,20 per ord. Men for å komme til dette stadiet, du’Jeg vil bygge opp en god profil, og det inkluderer – deg’har gjettet det – en webside! Det er her du kan vise tidligere eksempler på arbeidet ditt, skrive blogginnlegg for å vise interessene dine og gi folk en måte å komme i kontakt med deg på. Denne siden av Wooden Writing er et flott eksempel, og vår favorittporteføljemal er Henson by Squarespace.

12

korrektur

sidevinkling: korrekturlesing

Er du en ørnøyet mester i grammatikk og rettskriving, men ikke tilhenger av å skrive? Korrekturlesing kan gjøre det perfekte sidetapp.

Men å komme i gang med korrekturlesing er ikke’t alltid en enkel tur. I motsetning til hva du tror, ​​ikke’Jeg trenger faktisk en engelsk grad for å hente arbeid som frilans korrekturleser, men du må bevise at du er verd. Som forfatter er dette enkelt – du kan bare legge ut eksempler på arbeidet ditt i en portefølje. Men for en korrekturleser, du’Jeg må vise ferdighetene dine på en annen måte. For å få din første jobb, du’Jeg må tilby en virkelig konkurransedyktig pris og / eller benytte deg av nettverket ditt. Du kan se etter freelance korrekturlesing på nettsteder som Freelance Writing Gigs.

Sørg for at du samler attester fra fornøyde kunder. På den måten kan du bygge opp en online CV med detaljer om prosjektene du’har jobbet med, og presentert den for fremtidige kunder som bevis på at kopien deres ville være i trygge hender. Igjen, det er mange maler som vil fungere for dette – favoritten vår er Suhama by Squarespace, ettersom det gir kundene dine foran og midt for maksimal innvirkning.

1. 3

Lag et nettkurs

sidevinkling: nettkurs

Hvis du’har skummet over de skrivesentrerte sidevinkene, forvirret din manglende evne på dette området, og lytt opp: her’s der du kan tjene penger på nesten alle ferdigheter du besitter, forutsatt at du har det’er villig til å dele det.

Personlige kurs er svimlende dyre, så det’det er ikke rart at flere og flere henvender seg til nettbaserte kurs for å få opplæring. Udemy er et av de største nettstedene for denne typen kurs, og tilbyr alt fra Photoshop-tutorials til selvtillitsveiledninger, med priser alt fra rundt $ 15 til flere hundre.

Disse kursene kan ta en stund å sette sammen, men når de først er det’er ferdig, det’s i stor grad hands-off. Du’Jeg må svare på spørsmål og oppdatere deler av og til, men det harde arbeidet vil effektivt bli gjort. Udemy har til og med et supportteam for instruktører som hjelper deg underveis – og det’det er ikke rart, vurderer de’Jeg tar 50% av salget ditt gjennom plattformen. At’s hvorfor igjen, når du først’har samlet litt buzz på et nettsted som Udemy, anbefaler vi også å tilby kurset på en egen plattform ved å sette opp et enkelt nettsted for å huse innholdet ditt.

14

Tilby svar fra eksperter

sidevinkling: ekspert svar

Hvis du’er en kvalifisert ekspert på ditt felt, men ikke’Hvis du ikke vil ha ideen om å lage et online kurs, kan du tjene noen enkle penger på siden ved å gi eksperter svar på spørsmål. Nettsteder som JustAnswer og PrestoExperts lar deg registrere deg som ekspert på alt fra finans til dyr, selv om du’Jeg må søke om bevis for å støtte ditt valg.

Med en gang du’igjen og gå, dette kan være en ganske lukrativ sidevink. På JustAnswer kan du forvente å tjene mellom $ 20 og $ 50 + per spørsmål, mens du på PrestoExperts kan tjen oppover på $ 2 per minutt.

15

Game on Twitch

sidevinkling: rykke

Hvis du anser deg selv som en proffgamer, er sjansen stor for deg’Jeg har allerede hørt om Twitch. Hvis du ikke har det’t, vi’Jeg fyller kort.

Twitch er et nettsted hvor du kan streame deg selv og spille videospill, samt se andre mennesker spille videospill. Den’det er en ting som ikke gjør det’Det høres ut som det skulle være en ting, men det’er faktisk en ganske stor avtale; Twitch har mer enn 15 millioner aktive brukere daglig.

Som YouTube kan du tjene penger på å vise annonser i begynnelsen av Twitch-videoene dine. Fordi det’er en Amazon-eid plattform, det’Det er også veldig enkelt å opprette tilknyttede Amazon-koblinger til spill eller andre produkter. Du kan til og med være i stand til å hente sponsoravtaler hvis du kan samle nok visninger.

16

Selg t-skjorter på nettet

sidevinkler: selg t-skjorter på nettet

Alle vet at en person som alltid har virkelig gode t-skjorter. Hvis du har en mistanke om at du faktisk kan være den personen, så lytt opp: du kan tjene penger på å selge t-skjorter på nettet, uten å måtte behandle en betaling – eller til og med holde en t-skjorte.

Jepp, vi’er alvorlig. Med RedBubble er alt du trenger å gjøre å laste opp designet ditt – de’Jeg tar vare på resten. Jada, kuttet ditt vil være ganske lite – men vurderer at du vant’t må investere i lager, eller betale for en nettbutikk, vi tror det’er en ganske søt avtale. Dette oppsettet er ideelt for et lite sideprosjekt som i stor grad vil ta vare på seg selv, og det’det er ikke bare t-skjorter – du kan også laste opp designene dine for telefonsaker, veggkunst og en hel haug med andre produkter.

Den eneste ulempen? Vel, la’s bare si at en eller to personer kom dit først. RedBubble er super konkurransedyktig, så du’Jeg vil også markedsføre produktene dine. Vi’Jeg elsker å si at de fantastiske designene dine vil selge seg selv, men med så mange sider med produkter som tilbys, trenger selv de beste stilene et lite løft.

Leter du etter et skinnende nytt marked å hoppe inn i? Sjekk ut vår guide på Hvordan selge CBD online hvis du’føler deg litt mer eventyrlysten! 17

Invester i aksjer og aksjer

sidevinkling: aksjer og aksjer app

Selv om å investere i aksjer og aksjer kan det høres ut som en veldig stor aktivitet som’Bare for de som er villige til å sette inn megapengene, er realiteten at å bruke en hvilken som helst mengde penger med omhu er den beste måten å tjene litt mer penger på.

Så hvis du’Vi har tjent litt ekstra penger fra en av sidevasene på denne listen, hvorfor ikke få den til å gå litt lenger ved å investere den? Det var en gang å finne suksess på aksjemarkedet mange timer med detaljert forskning og kontinuerlig overvåking av trender. Og sikker, dette er fremdeles et alternativ – men vi foretrekker app-tilnærmingen.

Robinhood er en avgiftsfri investeringsapp, men er bedre for de som har en ide om hva de har’d liker å investere i. Swell Investing fokuserer i mellomtiden på å investere i selskaper som har en positiv innvirkning på verden. Der’er i utgangspunktet en investeringsapp for alle, uansett erfaring.

Gå til toppen 18

Transkribere videoer

Gå til toppen Sidevinkelen: transkriber videoer

Hvis du’Når du er talentfull maskinskriver, kan det å transkribere være en god måte å tjene noen ekstra kroner på. Du’Jeg vil være en rask maskinskriver, ettersom de fleste nettsteder vil betale deg per time transkribert lyd eller video, i stedet for per time du bruker på å jobbe med det.

TranscribeMe blir ansett for å være en av de best betalte plattformene for transkribenter, og betaler mellom $ 15 og $ 22 per lydtime (de med juridisk eller medisinsk bakgrunn vil tjene en høyere pris). Transkriber meg rapporter gjennomsnittlig månedlig inntjening for transkriberere til å være $ 250, og høyeste månedlige inntekt ble rapportert å være $ 2200.

Gå til toppen 19

18 beste sidetryss på nettet: Pakk det opp

Gå til toppen

Takk for at du holdt deg til oss da vi pakket ut de 18 beste sidene på nettet for 2020 – vi håper det var noe for alle der inne!

Her’er den listen en gang til:

Som alltid, vi’vil jeg gjerne kaste det tilbake til deg, våre fantastiske kunnskapsrike lesere – noen topp tips for å tjene litt penger? Noen ‘bli rik raskt’ ordninger vi bør unngå som pesten? Har du klart å gjøre sidetreffet til en heltidsjobb? Vi’d elsker å høre fra deg! Del opplevelsen din i kommentarene, så vi kan fortsette å beholde dette nettstedet som en nyttig og samarbeidende ressurs.

Glad hustling!

Gå til toppen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map