DIY-nettstedbyggere: Er de enkle å bruke?

DIY nettsted byggherre


DIY-byggherrer er en måte for vanlige mennesker å designe og bygge sine egne nettsteder uten å bruke kode. Teknologisk kunnskap er ikke lenger et hinder for at du kan komme på nettet, enten du’re en gründer eller en hobbyist.

De’blir brukt flere og flere mennesker. Bransjeleder Wix har nå over 119 millioner registrerte brukere, over 3 millioner av dem som betaler kunder. At’s en hel masse nettsteder.

Denne delen vil dekke alt du trenger å vite om byggherrer av DIY-nettsteder – hva de er, hva de’er i stand til, og hvilken som passer best for deg (hvis du vil prøve en).

Hvis du vil kutte gjennom støyen og lære mer om spesifikke nettstedbyggere, vi’har du dekket deg. Noen av de beste byggherrene for DIY-nettsteder for tiden inkluderer:

 • Wix
 • Weebly
 • Square
 • Gå pappa

Følg lenkene for full gjennomgang av hver byggherre. Eller sjekk ut sammendragstabellen over de tre beste:

Når det gjelder resten av dere, kan du lese videre for å få fullstendig nedgang på byggherrer av DIY-nettsteder.

Hva er en DIY nettsted byggherre?

DIY-nettstedbyggere er en måte å lage et nettsted på selv. Shocker. At’s det i et nøtteskall, men det er mer enn det. Som alt annet har de sine styrker og svakheter – og historie.

Tidlige nettsteder måtte skrives manuelt ved hjelp av html. Dreamweaver var en av de tidlige pionerene, mens noen av dere kanskje husker GeoCities helt tilbake på dagen. Selv om sistnevnte brettet i 2009, lever ånden videre i Neocities, en ypperlig plattform for de som ønsker å lære om nettstedsbygging på et kodingsnivå.

Når det er sagt, mange av oss ikke’t har tid eller tilbøyelighet til å lære seg kode og bygge et nettsted fra bunnen av. Vi har heller ikke penger til å betale en profesjonell for å gjøre det for oss. I dag’Nettstedsbyggere eksisterer for å fylle dette gapet. De’om å tilby fleksibiliteten i koden uten å måtte gjøre noe selv. De’angående friheten til ikke å bygge et nettsted fra grunnen av, for å fokusere på det større bildet.

De gjør dette ved å tilby maler og la deg tilpasse dem etter behov. Hvis du vil legge inn grunnleggende detaljer og la den ligge der, greit. Hvis du vil endre alt om det, kan du gjøre det.

Dette er gjort på nettet’t laste ned nettstedbyggingsprogramvare og lage et nettsted på datamaskinen din; du går til det aktuelle nettstedet, logger inn og administrerer nettstedet ditt der. Dette egner seg til fange-tilnærmingen til de fleste nettstedbyggere. De kan ta seg av alle tekniske ting (hosting, domenenavn osv.) Hvis du vil at de skal.

Bekvemmelighet og kontroll er brød og smør fra byggherrer av nettstedet DIY. De lar deg få fullt funksjonelle nettsteder raskt i gang. Du kan få en gang på en time, som videoen vår viser nedenfor.

Spille

Tro det eller ei, at videoen er legitim. Du kan virkelig sette opp et fullt fungerende nettsted på under en time på de fleste nettstedbyggere. Alle som brenner for nettstedet sitt vil bruke litt mer tid på prosjektet enn det, selvfølgelig, men byggherrer som Wix sikrer at tid og kompetanse ikke lenger er en hindring for innreise.

Som Wix medgründer Avishai Abrahami uttrykker det, byggherrer på nettstedet “forenkle nettopprettingen for alle”. At’det er det lange og korte.

Hvem er de for?

Hva’Det er bra med nettstedbyggere’re effektivt for alle. Amatører og profesjonelle kan bruke dem til å sette opp nettsteder for forretning eller fornøyelse. Vår egen forskning har vist at to tredjedeler av nettsteder er laget til personlig bruk. Don’Det føles som om bare bedrifter trenger nettsteder. De’er i mindretall! DIY-nettstedbyggere er for omtrent alle typer nettsteder.

Malene er designet for å imøtekomme et bredt utvalg av nettstedstyper. Vil du sette opp et nettsted for restauranten din? Der’Jeg vil være et utvalg av maler bare for restauranter. Fotografiporteføljer? Ja. Blogger? Ja.

Et økende antall DIY-byggere er eksplisitt fokusert på netthandel – å selge ting på nettet. De gir rammene du trenger for å komme i gang en nettbutikk. Shopify og BigCommerce er de store hundene for øyeblikket, med plattformer som Sellfy som ønsker å holde dem på tå.

Kort sagt, nettstedbyggere er for begrensede økonomiske og tekniske ressurser. Som vi fant ut av oss, er kostnadene ved å bygge et nettsted et mål som stadig beveger seg, med mye rom for å komme ut av kontroll. De faste prisene for nettstedbyggere betyr at du kan vende deg inn i verdenen av webdesign uten å brenne et hull i lommen.

Hva kan de gjøre?

Hovedverdien til byggherrer av DIY-nettsteder er å la deg fokusere på design og funksjon. De har en tendens til å ta på seg en av to former: dra og slipp og generert.

Dra og slipp byggherrer gjør det de sier på tinnet (hvis de’er noe bra). Du plasserer ganske enkelt elementene på siden der du vil ha dem og stil som du vil. Genererte nettsteder vil stille deg noen spørsmål, og deretter lage et nettsted for deg basert på svarene dine. Du kan fortsatt tilpasse resultatene og legge til eller fjerne elementer, men de’er vanligvis en mer strukturert opplevelse.

I backend hjelper de deg med å administrere søkemotoroptimalisering (SEO), noe som gir nettstedet ditt en best mulig sjanse for å rangere godt på Google og Bing. Mange tilbyr også analyser, som lar deg se hvor mange som besøker nettstedene dine, hva de’gjør, og hvor de’kommer fra.

Hva DIY nettstedbyggere er tilgjengelige?

Antall utbyggere vokser hele tiden, og ikke alle er veldig bra. Når markedet vokser’Det er bare naturlig at pretenderer prøver å klatre på båndtvangen. Hva gode nettstedbyggere er tilgjengelige er det virkelige spørsmålet.

Det avhenger av dine ønsker og behov. Det er ingen størrelser som passer alle ‘beste’ nettsted byggherre. Det gjør det ikke’t eksisterer, og vil aldri gjøre det. Det er for mange variabler. Snarere er det et utvalg av topp DIY byggherrer som oppfyller forskjellige krav.

Du kan få et øyeblikkelig inntrykk av hva vi’snakker om over på nettstedet vårt byggherre sammenligning diagram, men vi’Jeg vil gå litt mer i dybden nedenfor.

Enkel å bruke nettstedbyggere

Vi ønsket å tilby mer enn en mening om dette, så vi’Vi har forsket på alle de beste nettstedbyggere. Test av brukeropplevelse er samlet med funksjoner, støtte og priser for å sortere en liste over de enkleste nettstedbyggere å bruke.

Med det i tankene er følgende nettstedbyggere for personer uten kodingsbakgrunn. De er enkle å bruke med god støtte og intuitive grensesnitt. De don’t tilbyr alltid så mye backend-kontroll som deres avanserte brødre, men hvis du vil lage din egen webside med så lite bry som mulig, er dette veien å gå.

Wix →

Wix er den beste dra & slipp-byggherren der ute akkurat nå. Det gir deg full kontroll over hvordan nettstedet ditt ser ut. Vil du at logoen din skal være der? Flytt den dit. Vil du at avsnittet skal være opp ned? Slå deg løs. Grensesnittet kan være litt overveldende til å begynne med, men når du først har grepet det, er Wix en av de enkleste byggherrene å bruke.

For de som er nye i nettdesignspillet og som er ivrige etter å lære, er Wix et fantastisk alternativ. Friheten det gir deg inviterer deg til å lære om de grunnleggende prinsippene for webdesign: hvordan du presenterer hjemmesiden din, hva du skal legge i navigasjonsfeltet – alt det gode.

Våre brukertesting viste Wix’Kombinasjonen av brukervennlighet og kundestøtte er for tiden usikre. Begynnere og proffer likte å bruke den. Selv tror vi det’er et av de beste alternativene for de som er nye innen webdesign. Det egner seg bedre til enkle nettsteder, men da er de fleste nettsteder enkle.

GoDaddy →

Dette fungerte veldig bra i brukertestingene våre. GoDaddy gir en mer guidet bygningsopplevelse, og de gjør det på en måte som’er intuitivt og lett å følge. For å få et lite, polert nettsted raskt fra bakken kan det ikke være noen bedre byggherre enn GoDaddy. De tilbyr også domeneregistrering og hosting, så med dem kan du gjøre alt på ett sted.

Avanserte nettstedbyggere

Videre langs klokkekurven er det DIY-nettstedbyggere som er vanskeligere å bruke, men som tilbyr mer kontroll og skalerbarhet. Disse treffer et fint søt sted der nettstedets byggesatsing støttes, men der’s også mulighet til å utvikle dine tekniske ferdigheter.

Square

Squarespace er den suave, mystiske, litt pretensiøse nettstedbyggeren som røyker i hjørnet. De’er langt unna den mest stilige plattformen i spillet for øyeblikket, og backendene deres er sofistikerte nok til å håndtere store nettsteder med høy etterspørsel som magasiner.

Eksempler på firkantmalerSquarespace er med rette kjent for kvaliteten på maler, som alle er optimalisert for å fungere bra på både stasjonære skjermer og mobiltelefoner.

Square’det vell av elegante maler betyr at du kan fokusere på innholdet på nettstedet ditt, som til syvende og sist er det viktigste. Den’er ikke helt en del av dra og slipp-klubben, men det’er fremdeles en av de beste byggherrene for tilpasning.

Denne ekstra funksjonaliteten betyr ikke at du trenger å være komfortabel med litt koding for å få mest mulig ut av Squarespace, men det’er et fint alternativ for de som er interessert i å lære hva som går ut på å lage et stort nettstedemerke.

WordPress.org →

Dette er en helt annen verden – den kvalifiserer knapt til og med som en nettstedbygger. WordPress.org er et open source content management system (CMS). Hvis det ikke gjorde det’Hvis det er fornuftig for deg, kan det hende du er bedre å bruke en nettstedsbygger. Likevel, det’s plattformen du skal bruke når du vil ta et nettsted til neste nivå. Nesten en tredjedel av internett er bygd på WordPress.org-stiftelser.

En CMS er i utgangspunktet en nettstedbygger uten håndholding. Du må kunne kode, for å ta vare på ting som webhotell selv. Den’er ikke så teknisk som du kanskje tror, ​​men du mister absolutt DIY-bekvemmeligheten til nettstedbyggere.

Bare for å være tydelig, er WordPress.org ikke å forveksle med WordPress.com, en suveren, men ellers begrenset bloggplattform.

Netthandelsbyggere

Noen byggherrer er fokusert på detaljhandel på nettet. Hvis du vil opprette en nettbutikk med relativt enkelhet, er dette veien å gå.

Shopify →

Shopify ble lansert i 2006 og har vokst eksponentielt de siste årene. Etter hvert som flere og flere tar internett til å selge ting, gjør de det’Vi trengte et sted å selge dem. At’s der Shopify har trådt inn. De’er effektivt en e-handelsbygger, som gir en suveren ramme for etablering av butikk på nettet.

Kundeopplevelsen er kjernen i det de gjør. Faktisk ble det grunnlagt av tre venner som prøvde å selge snowboards på nettet. De var ikke imponert over alternativene som var tilgjengelige. Oppgaven deres i dag er å skaffe brukere “en problemfri plattform for å bygge detaljhandelen.”

Generelle formål byggherrer som Wix og Shopify tilbyr netthandel via plugins. Dette er bra til et punkt, men storskala nettbutikker trenger dedikerte plattformer. Shopify er den beste av dem for øyeblikket, spesielt for de av dere som nettopp har startet.

BigCommerce →

BigCommerce gir deg flere verktøy ‘ut av boksen’ enn Shopify gjør, og det er den avveiningen det er’er clunkier å bruke. Les vår sammenligning av Shopify og BigCommerce for en fullstendig oversikt over hvordan de sammenligner og hvilken som sannsynligvis vil passe bedre for deg.

Hva er deres begrensninger?

Som alt annet, nettstedsbyggere er’t perfekt. Å vite hva deres svakheter er, er like viktig som å vite styrkene. Nettsteder er en seriøs virksomhet, og det gjør du ikke’t vil sale deg selv med feil plattform.

Her er noen av de potensielle manglene ved byggherrer av DIY-nettsteder:

Grenser for tilpasning. Noen nettstedsbyggere kan være ganske restriktive når det gjelder å tilpasse nettstedet ditt. Den’s prisen du betaler for struktur og bekvemmelighet. Dra- og slippbyggere av Wix-sorten prøver å gi deg så mye kontroll som det er rimelig mulig, men selv de har sine begrensninger. For virkelig unik funksjonalitet og presentasjon der’det er ingen måte å sidestre HTML og CSS. Alle veier fører til kode på internett.

Delt vertskap. Nettsteder trenger et sted som skal lagres der alle kan få tilgang til hvor som helst når som helst. Dette kalles hosting. De fleste nettstedbyggere gjør dette for deg, men du’re-nettstedet vil dele ressurser med andre nettsteder i systemet. Dette kalles delt hosting. Den’er sjelden et problem for små nettsteder, men når de skalerer der oppe’det er en risiko de vant’t være i stand til å takle. Nettsteder på delt hosting-risiko saktere lastehastigheter eller til og med fullføre strømbrudd hvis nok folk prøver å besøke det.

Ingen sikkerhetskopier. Med unntak av Weebly og IM Creator, bygger nettstedsbyggere vanligvis ikke’t lar deg ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt. Dette gjør det veldig vanskelig å flytte fra en plattform til en annen. Nettstedsbyggere er’t veldedighetsorganisasjoner. De ønsker å beholde deg som kunde når de først har gjort det’har fått deg, og dette er en av de viktigste måtene de gjør det på.

De don’t skalere godt. Dette er ikke’t universelt sant, men det’s tilfelle ofte nok til å flagge. Jo større nettstedet ditt blir, mindre egnet for en nettstedbygger’det kommer til å bli. For små nettsteder de’er ideell, men hvis du har drømmer om et stort, sammensatt nettsted, kan det hende du er bedre til å gå med WordPress.org fra begynnelsen.

Mange av dere vil aldri bli konfrontert med noe av det ovennevnte. De’re små hinder, men det’Det er verdt å være tydelige nettstedbyggere ikke uten ulempene. De fleste av dem tilbyr gratis forsøk eller freemium-tjenester, så der’det er god tid til å veie opp for deg selv før du bruker en cent.

Hvis du’starter igjen, der’Det er en sterk sak å lage for nettstedbyggere. De’er en introduksjon til webdesignens verden. Selv om du vokser ut av nettstedet ditt og ser på noe mer avansert, vil opplevelsene dine etterlate deg mye bedre rustet for den reisen.

Hvor mye koster byggherrer av nettsteder?

Det lange og korte av det er DIY nettsted byggherrer er bare dyre hvis du velger å gå med de dyre planene. Det er ingen triks, ingen forhåndsavgift. En grunnleggende side vil bare kreve ressursene til en grunnleggende plan, og det’er alt du’Jeg må betale for. Et avansert nettsted med flere krav vil kreve ressursene til en avansert plan.

For hva det’det er verdt, rangerte vår forskning de følgende tre byggherrer som å tilby den beste verdien for pengene:

 1. Wix
 2. Slående
 3. Weebly

Handily, de tilbyr hver ganske forskjellige nettsteder bygging opplevelser. Wix er dra og slipp, Strikingly er enkel og strukturert, og Weebly treffer en balanse mellom begge. De tilbyr alle gratis forsøk, så der’s gode muligheter til å se hvilken som klikker med deg.

Hvis du’Jeg begynner å kaste penger rundt det siste du trenger å gjøre. Velg en rimelig plan og skaler opp etter hvert som nettstedet ditt vokser.

Konklusjon

Programmerere har ikke lenger monopol på webdesign. DIY-nettstedbyggere har gjort det mulig for alle å bygge en tilstedeværelse på nettet som er stilig og funksjonell. Du kan skyve ut et nettsted på en dag om du virkelig ville (selv om vi ikke har det’t anbefaler å være ganske så gung ho).

Det er mange gode nettstedbyggere, men det er ingen ‘beste’ nettsted byggherre. Det avhenger av dine behov. Hvis brukervennlighet er viktig for deg, kan du registrere deg for en gratis prøveversjon med slike Wix eller Gå pappa. Hvis du vil utvikle den tekniske kunnskapen din mens du bygger, noe som Square kan være mer opp i smug. Gi dem et snurr og se hva som klikker. Det koster ingenting å prøve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map