En enkel måte for små bedrifter å tjene mer penger

Enkel måte for små bedrifter å tjene mer penger påBasert på omfattende undersøkelser gjort av Weebly, tror jeg at en ofte oversett og enkel måte for små bedrifter å tjene mer penger og vekst på er å bare lage et nettsted.


Afterall, hvem gjør det ikke’Har du et nettsted for tiden? Don’t alle virksomheter har nettsteder?

Faktisk… sjokkerende – Nei.

Jeg husker da jeg fremdeles gikk på videregående skole midt på 90-tallet’s, ingen hadde e-post, mobiltelefoner, og konseptet med å finne informasjon på internett var fremdeles ganske fremmed. Vi hadde biblioteker (husker du faktisk fysiske bøker?) Og de var første og mange ganger, den eneste måten å gjøre ordentlig research.

Spol frem 15 til 20 år, alt er online, og en fysisk bok er nesten en saga blott. Google har kommet til å dominere internett på mindre enn 20 år (det ble opprettet i 1996), og alt er nå online.

At’det jeg trodde. Men er det?

Mange mennesker fremdeles ikke’t Har nettsteder

Weebly har nylig produsert en infografikk om tilstedeværelse på nettsteder i USA fra og med 2013. Infografien (se nedenfor) fremhever i utgangspunktet hvor mange mennesker (hovedsakelig små organisasjoner som bedrifter og ideelle organisasjoner) som fremdeles ikke’t har nettsteder, og vekstpotensialet til nettstedbyggere.

Jeg syntes statistikken var veldig interessant, og var litt sjokkert på samme tid. Her er bare noen høydepunkter:

 • 58% av bedrifter har ikke et nettsted
 • 56% av forbrukere stoler ikke på en virksomhet som ikke har et nettsted
 • 40% av ideelle organisasjoner har ikke et nettsted
 • 75% av forbrukere’t starte nettsteder på grunn av mangel på tillit til at de kan lage et nettsted av høy kvalitet
 • 50% som starter, sliter med å bli ferdig når de ikke gjør det’t har en ordentlig plan / veikart
 • 67% av folk som bruker Weebly til å bygge nettsteder, vil enten gjøre forretninger på nettet, eller utvide sin eksisterende virksomhet for å få flere kunder

Kan folk stole på bedriften din?

Basert på Weebly’s infographic og forskning, den’Det er vanskelig å tro at flertallet av små bedrifter fremdeles ikke har tilstedeværelse på nettstedet, spesielt når nettstedbyggere som Weebly gjør det ganske enkelt å sette sammen et nettsted (se vår fullstendige anmeldelse av Weebly og hvor brukervennlig det er her).

Dette er et spesielt viktig poeng når forskningen antyder det 56% av forbrukerne stoler ikke på en virksomhet som ikke har et nettsted.

Så hvis du er en liten bedriftseier som fortsatt ikke gjør det’Jeg har et nettsted, Dette er en massiv mulighet for deg å raskt utvide virksomheten din. Dette er hva jeg vil betrakte som en “lavt hengende frukt” der du har en mulighet til å raskt utvide virksomheten din uten å begå store mengder krefter og investeringer, ved å bygge et enkelt, men likevel profesjonelt nettsted for å gi virksomheten din en online tilstedeværelse, og mye nødvendig troverdighet.

Nettstedsbyggere kan hjelpe deg

Ideen om å bygge et nettsted for bedriften din kan være skremmende. Mye som meg som prøver å montere en bilmotor fra bunnen av (tro meg når jeg sier det’det kommer til å bli en katastrofe!). Den’s utenlandsk, det’er skummelt, og virker umulig uten å ansette en tjenesteleverandør som kan belaste tusenvis av dollar for å bygge og vedlikeholde et enkelt nettsted.

Heldigvis finnes det en rekke virkelig gode, solide og enkle å bruke nettstedbyggere som kan hjelpe deg raskt og enkelt (ja det’er sant!) pisk opp en egen webside (mer nedenfor).

Det er virkelig ikke’t for vanskelig å sette inn tekst, bilder av produktene eller tjenestene dine, noen salgsfremmende videoer (hvis du har noen), et kontaktskjema slik at folk kan sende deg en e-postadresse, adresse og kart. Du kan gjøre alt dette i løpet av få timer hvis du bare gjør det enkelt.

Don’t prøve å bygge verden’s vakreste og mest komplekse nettsted. Du don’Det trenger jeg ikke. Hvis du’Hvis du er en kaffebar, trenger du bare adressen din, kontaktnummer, noen vakre og profesjonelle bilder av butikken din, kaffe, smilende kunder som har det bra, og et kart slik at folk kan finne deg. Den’er virkelig så enkelt. Noe mer enn det vil gi deg hodepine, og avskrekke deg fra å gjøre ferdig nettstedet ditt.

Hvilken nettstedbygger kan hjelpe?

I mine egne hender på opplevelser, jeg’d anbefaler å sjekke følgende nettstedbyggere, og jeg tror virkelig at du kan opprette et nettsted med en hvilken som helst av dem på kort tid, ettersom de er designet for å hjelpe ikke-tekniske personer med å bygge nettsteder.

Også vant de’t belaste tusenvis av dollar, som de’er veldig rimelig, spesielt for en liten bedrift (alt fra gratis til mindre enn $ 25 per måned).

 • Weebly
 • Wix
 • Square
 • Jimdo
 • webs

Det viktigste er å komme i gang. Bli kreativ hvis du virkelig ikke’Jeg har tid til å bygge et enkelt nettsted. Nettstedsbyggerne jeg listet ovenfor, gir deg allerede de grunnleggende verktøyene for å bygge et nettsted. Prøv å ansette en videregående elev på Craigslist for å hjelpe deg. Barna i dag suser om denne typen ting, og de fleste av dem ikke’t ber om en hel masse penger. Bli kreativ når det gjelder å utnytte “billigere” ressurser.

Alle nettstedbyggere jeg listet over er dra- og slippbyggere – noe som betyr at du bokstavelig talt drar og slipper bilder, tekst, lysbildefremvisning, kart osv. Inn på nettstedet.. Du trenger ikke å kjenne noen koder for å fullføre nettstedet ditt – det er derfor det er så overkommelig å bygge et nettsted for bedriften din.

Dette er en av de enkleste måtene for deg å vokse virksomheten din, utvide på nettet og nå nye målgrupper, og potensielt tjene mer penger. For ikke å nevne, i henhold til forskningen fra Weebly, de fleste forbrukere ikke’ikke stole på bedrifter som ikke har et nettsted.

Den’Det er sant, fordi jeg synes en bedrift er mindre pålitelig eller “skygge” hvis de ikke gjør det’Jeg har et nettsted. Enten dette er rettferdig eller ikke, gjør det ikke’t virkelig betyr noe. I løpet av denne dagen bygger det å ha et nettsted troverdighet, og denne trenden vil bare vokse de kommende årene.

Her’s Weebly’s Infographic:

opprette et gratis nettsted

Fant denne anmeldelsen nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map