Hva du trenger for å bygge et nettsted – Den definitive sjekklisten

hva-det-tar-til-build-a-nettside-sjekklisteJeg elsker sjekklister.


Den’s ikke fordi jeg har et tvangstankebehov for å legge ut en detaljert plan for alt jeg gjør – greit nok… Jeg gjør det, men det’s ikke hvorfor jeg liker det.

Den’s fordi sjekklister er gode til å forenkle kompliserte eller overveldende prosjekter som å bygge et nettsted inn i lett håndterbare trinn.

Alt er pent lagt ut for deg som et organisert veikart – så det tar bort all gjetting fra å bygge nettstedet ditt.

Hvis du føler deg helt fortapt og ikke’Jeg vet hvor du skal begynne når det kommer til å bygge et nettsted, du’har kommet til rett sted.

Denne sjekklisten viser deg nøyaktig:

  1. Hva du trenger for å komme i gang med et nettsted, og
  2. Hva du ikke’Trenger og trenger sannsynligvis aldri nettstedet ditt.

Hvis du’Har allerede undersøkt noe og har en grov idé om hva som må til for å bygge et nettsted, kan denne sjekklisten hjelpe deg med å finne ut om du savnet noe (bare i tilfelle). Vi’Vi har også koblet til noen fantastiske guider for å sikre at du kommer godt i gang!

Hva du “Tror du trenger” vs hva du “Egentlig behov” å bygge et nettsted.

En av de største feilene folk gjør når de bygger sitt første nettsted er prøver å gjøre for mye.

Det du ender opp med er en uendelig liste over ting du trenger å gjøre og ting du må betale for.

Snart blir du overveldet og ender opp med å gjøre ingenting – høres dette kjent ut?

Vi vet dette fordi vi’har vært der før. Vi ble fullstendig lammet av uendelige spørsmål og alternativer da vi bygde vår første webside.

Etter å ha gjort vår rettferdige del av feil, lærte vi at du burde gjøre det bare kom i gang med det bare grunnleggende å bygge et nettsted, og legge til flere funksjoner etter hvert som nettstedet ditt vokser.

Hvorfor? Fordi “du don’Jeg vet hva du ikke’vet ikke.”

du-ikke-vet-hva-du-ikke-vetTenk på dette: Har du noen gang pakket for en ferie til et sted du’har aldri vært i, og for vær / klima har du lite erfaringer med?

I fjor dro vi til en karibisk øy for en ferie. Vi reiser sjelden til destinasjoner som er fuktige og brennende varme, hvor vi føler at vi trenger en dusj etter å ha gått utenfor bare 3 minutter.

Vi ønsket å gjøre en haug med vannsport (padle boarding, snorkling, jetski, etc.)

Som alle spente ferier, gikk vi ut og kjøpte en haug med aqua antrekk (for eksempel utslettingsvakter, aqua sko) og gir vi trodde vi trengte.

Vi følte oss ganske smarte, da det å koste denne typen ting på en avsidesliggende øy kommer til å koste en arm og et bein helt sikkert!

Sikker nok, halvparten av tingene vi kjøpte brukte vi aldri.

Vi trodde vi trengte alt utstyret og antrekkene (basert på hva vi så på TV, noen nettsteder osv.)

Hei, vi gjorde det ikke’t vet noe bedre – jeg’Jeg er sikker på at dette skjer med alle på et tidspunkt, ikke sant?

Akkurat som å pakke for en ferie til et nytt sted, hvordan vet du hvilke funksjoner og verktøy du faktisk vil bruke til ditt aller første nettsted?

  • Vil du kaste bort tid og penger på å lage et nettsted med verktøy og funksjoner du har vunnet’t ender opp med å bruke?
  • Vil du bruke hardt opptjente penger på et tilpasset nettsteddesign og avanserte funksjoner, og bare for å finne ut senere at de ikke gjør det’t fungerer for målgruppen din?
  • Vil du ende opp med å designe nettstedet ditt fordi din tilpassede design ikke gjorde det’t fungerer, bare for å be om at den nye designen vil gi deg bedre resultater?

Her’det pinlige – vi var skyldige i alle 3 poeng da vi startet!

Etter å ha bygget mer enn et dusin forskjellige typer nettsteder, lærte vi en gylden regel når vi startet ditt første nettsted:

Det du tror du vil er ofte forskjellig enn det du faktisk trenger.

Så begynn med en grunnleggende versjon av nettstedet du tror du trenger.

Test for å se hva som fungerer og hva som ikke fungerer’t på nettstedet ditt med minimal tid og kontante investeringer.

Når du vet hva som fungerer, kan du investere smart på nettstedet ditt.

Sjekkliste – Hva du trenger for å bygge et nettsted

Hvis du vil ha et nettsted der du ikke godtar betalinger på nettet (ikke en nettbutikk), don’Hvis du trenger muligheten for at folk kan booke avtaler på nettet, eller administrere betalte medlemmer, vil du finne at de grunnleggende basene nedenfor ofte er nok til at du kan bygge et godt, funksjonelt nettsted for å komme i gang.

9 ting du trenger for å starte et nettsted

#1 – Domenenavn

Nr. 2 – Bedrifts e-postadresse

# 3 – Programvare for bygging av nettsteder

# 4 – Nettstedsvert

# 5 – Design av nettstedsmaler

# 6 – Logo Design

# 7 – Bilder av høy kvalitet for nettstedet

# 8 – Bildeditorer

# 9 – Google Analytics

# 1 Få et domenenavn

Get-A-domenenavn

Et domenenavn er ofte det første du trenger når du starter et nettsted. Det er din digitale adresse som folk vil bruke for å koble seg til nettstedet ditt.

For eksempel er domenenavnet for dette nettstedet www.websitebuilderexpert.com.

Noen populære domenenavneleverandører er GoDaddy, Domain.com og NameCheap. Du kan enkelt sjekke om navnet du ønsker er tilgjengelig og hvor mye det vil koste, som vanligvis er rundt $ 10 – $ 20 per år.

Vi har en ABC-guide til domenenavn for nybegynnere hvor du lærer alt du trenger å vite plukke, kjøpe og registrere domenenavnet ditt.

Spesifikt kan du finne ut av “forskjellen mellom gratis vs betalte domenenavn”, eller “Er domenenavn og nettsted separate ting?”, og mye mer.

# 2 Få en e-postadresse til bedriften

Jeg tror på e-postadresse til virksomheten for alle som ser alvorlig med å bygge en virksomhet.

Hvorfor?

Det er ingenting som er mer effektivt i å knuse nettstedet ditt’s eller din virksomhet’ troverdighet med e-post som eller første spørsmål som dukker opp i tankene mine er – “wow, de kan det’Har du ikke råd til $ 5 i måneden på en forretnings-e-post? Dette gjør det ikke’t ser veldig profesjonell ut. Er deres tjeneste eller produkt til og med pålitelig?

Jeg vet at det høres hardt ut og dømmende, men det’s hvor mange mennesker tror!

Den’det er ikke lett å bygge tillit og få troverdighet på internett. Når jeg ser bedrifter som bruker gratis e-postkontoer for bedriftsnettstedet, får det meg til å stille spørsmål om hvor robust og pålitelig virksomheten er.

Dette skaper unødvendig tvil om at du virkelig ikke’Det trenger du ikke – spesielt hvis du starter en ny virksomhet.

Jada, hvis jeg allerede kjenner virksomheten din og jeg’Jeg har brukt tjenesten din i flere år, og jeg bryr meg mindre om hvilken e-postadresse du bruker.

Det er imidlertid ikke alltid tilfellet – de fleste av nettstedets besøkende vil finne mer om deg for første gang. De vant’Jeg har et tidligere forhold til deg, så det er mer rom for tvil.

Så hvis du er seriøs med å bygge et nettsted som kan hjelpe deg med å tiltrekke deg nye kunder og utvide virksomheten din, kan du få en e-postadresse til bedriften med domenenavnet på nettstedet. Den’det er veldig enkelt (og billig) å få konfigurert med Google’s G Suite.

Når du har et domenenavn, bruker du det til å opprette en forretnings-e-post som

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me