Hvordan skrive en om oss-side: 9 Dos and Don & rsquo; ts

Hvis du’er stresset om hvordan du skriver en “Om oss” siden for nettstedet ditt, betyr det sannsynligvis at du vet viktigheten av å ha det bra. en “Om oss” delen er en mulighet til å presentere deg selv på dine egne premisser. Den’er også en besøkende’det første møtet med menneskene og historien bak nettstedet ditt, og en sterk side vil overføre lidenskapen din til leserne.


En god “Om oss” siden starter med det grunnleggende, men beveger seg raskt utover dem. Ja, brukere må vite hvem du er og hvilke tjenester du leverer. Men siden din skal også erkjenne de mykere tingene som folk er nysgjerrige på.

Tenk på det som å møte noen for første gang – de’Jeg vil vite hvorfor du gjør det du gjør, og hvordan du kom i gang med ditt felt. Hvis du møtte noen på et middagsselskap som fortsatte å drone om ting fra nisjebransjen, da’d sannsynligvis begynne å planlegge en nødutgang mot hest’oeuvres.

Når du vet hva du skal inkludere, gjør det lettere å lage en “Om” siden som skaper balansen mellom praktisk og inspirerende – og den gode nyheten er at der’er ingen bedre person for jobben enn deg. Les videre for den essensielle dos og don’ts, og for å se eksempler på sider som har fått det til.

Hva du skal ta med på Om oss-siden

1. Riktig tone

Tone er et element som skal være konsistent i hele ditt “Om” side. Men ikke’t bekymre deg – du vant’Jeg trenger ikke å støve bort eventuelle lærebøker i videregående skole for å få dette riktig! For et profesjonelt nettsted trenger skrivingen bare å finne en midt mellom kunnskapsrik og tilnærmelig.

Husk at “profesjonell” doesn’t må bety “kjedelig” – det’Det er greit at forfatterskapet ditt viser litt spenning! Og ikke’t tenker det heller. Du vet allerede hva du’snakker om, så la informasjonen flyte som om du snakker med en venn og deg’Jeg vil sannsynligvis slå den ideelle tonen.

Å lese det nye eksemplaret høyt er en fin måte å teste for tone. Å høre hvordan setningene samles vil varsle deg om enhver unaturlig struktur eller ordvalg du ikke ville gjort’t bruker faktisk i den daglige samtalen.

2. Firmaets verdier

Når du har fått en generell tone, kan du forsterke den ved å introdusere selskapet’s verdier. Hvis du’Hvis du skriver en side for en større organisasjon, kan det hende du har noen forhåndsbestemte verdier eller retningslinjer for merkevarer du kan trekke fra. Men ikke’t bekymre deg hvis det’det er ikke tilfellet – alt du trenger å gjøre er å brainstorme noen få nøkkelord som best representerer det virksomheten din står for.

Å legge vekt på noen få gode verdier er en fin måte å organisere det du har’Jeg liker å si på din “Om” side, og kan få oppgaven med å forklare virksomheten din til å virke mindre skremmende. Imidlertid, det’Det er viktig å ikke velge buzzwords bare fordi de høres bra ut, som er en enkel felle å falle i: 55% av alle Fortune 100-selskapslister “integritet” som en kjerneverdi, mens 40% siterer “team-arbeid.” Verdige attributter helt sikkert, men de begynner å miste mening når alle’s kaster dem rundt.

I stedet for å gå generisk, gi deg litt tid til å tenke på hva du’er mest stolt av, og av det som skiller deg fra konkurrentene. Ser du seriøst på produkt kvalitet? Streber du etter bærekraft i din produksjonsprosess? Dette er tiden for å feire det!

3. Visualer, visuals, visuals

Fet tekst og strategisk plasserte overskrifter er en god start når det gjelder å organisere siden din, men den beste måten å fange en leser’øye er gjennom noen godt plassert grafikk eller tabeller. Studier har til og med vist at folk kan huske 65% av visuelt presentert informasjon tre dager etter å ha sett den.

Don’t svette det hvis du ikke gjør det’t tenk på deg selv som spesielt designkyndig. Der’det er masse webdesignprogramvare der ute som ble laget for å gjøre denne oppgaven så enkel som mulig. Når det gjelder å vektlegge visuelle elementer, er Squarespace spesielt nyttig – så hvis du har mye kreativt arbeid å vise frem, så’er et godt valg.

Hvis du ikke gjør det’Jeg har mye kreativt arbeid å vise frem, så et fint bilde av kontorlokalet eller en kul graf fra fjoråret’s økende salg er mer enn nok. Å legge til et visuelt eller to er bare en fin måte å dele opp teksten på siden din, og gjøre innholdet ditt morsommere å lese.

Det er mange enkle å bruke digitale verktøy som kan hjelpe deg med å lage nevnte grafikk. Canva er for eksempel et grafisk designverktøy som passer for alle (eller ingen) ferdighetsnivåer, der du kan lage originale infografikker og logoer.

Liste: de 9 beste nettstedbyggere for artister

Ideelle verktøy for reklamer som ønsker å vise kunstverk på nettet

Hvis du’er fast for ideer der er ett bilde som virkelig kan lage eller ødelegge siden din. Som bringer oss til…

4. Ditt team

en “Om oss” siden skal personifisere virksomheten din, slik at potensielle kunder ikke gjør det’t ser på deg som noen Wizard of Oz-type ‘mann bak gardinen.’ Å legge til et bilde og litt humaniserende bakgrunn om deg og teamet ditt gir en flott mulighet til å få kontakt med publikum og bli kreativ.

Den beste delen av enhver historie er folket, og potensielle kunder vil være nysgjerrige på hva som driver deg som enkeltpersoner i din bransje. Som vi sa før, ingen kjenner denne historien bedre enn deg, så don’t være redd for å fortelle det!

5. En grunn til å stole på deg

Folk som kommer til nettstedet ditt for første gang er først og fremst interessert i hva du har å si – og det er derfor vi’Vi har lagt så stor vekt på hvordan du skal si det. Men når en ny besøkende danner sin mening om virksomheten din, hjelper det å gi noen vitnesbyrd utenfor for validering.

Hvis du lurte på om en bestemt restaurant var god, ville du sannsynligvis ikke gjort det’t ringe dem opp for å finne ut av det. I stedet kan du henvende deg til TripAdvisor- eller Yelp-anmeldelser. Det samme prinsippet fungerer her. Din “Om” side er det perfekte stedet å inkludere positive tilbud fra kunder, slik at folk vet at de er det’får du en ærlig oversikt. I en tid der 91% av forbrukerne stoler på nettomtaler like mye som personlige anbefalinger, går en liten bit av sosialt bevis langt.

6. En måte å kontakte deg på

Da besøkende er ferdige med å lese gjennom tankene dine “Om oss” side, de’Jeg skal konkurrere for å komme i kontakt. De fleste nettstedbyggere vil lett tillate deg å feste en “Kontakt” skjema hvor som helst på siden, eller du kan sette opp en egen dedikert side og lenke til den.

Det er også mange nettstedsbyggere designet spesielt med tanke på små bedrifter, som kan være veldig nyttige når du lager hver side på nettstedet ditt – fra “Om oss” til “Kontakt oss” – føle deg polert og profesjonell.

Liste: de 6 beste leverandørene av netthosting

Ideelle plattformer for bedrifter som ønsker å selge på nettet

Hva du bør unngå på Om oss-siden

Nå som du vet hva som går ut i en flott “Om oss” side, det’det er på tide å snakke om de tingene som er best utelatt. Les videre for don’ts:

1. Don’t gå design-gal

Oppsett og designfunksjoner er ment å supplere innholdet ditt og gjøre det lettere å lese. Dårlig design gjør det motsatte – det distraherer leserne fra ordene på siden. De fleste nettstedbyggere vil ha maler som du kan jobbe med for å unngå denne fallgruven. Forsikre deg om at du stadig besøker siden med friske øyne for å se om det er noen bilder eller spesialeffekter som tar fokuset vekk fra innholdet ditt.

2. Don’glem å fortelle folk hva du gjør.

Der’er ikke noe mer frustrerende enn å bli trukket inn av en velskrevet “Om” side, bare for å nå slutten og innse at du ikke aner hva selskapet faktisk gjør eller selger.

Oftere enn ikke vant folk’Jeg ønsker å gjøre noe ekstra for å finne ut hva du gjør (eller hvorfor de trenger tjenesten din). Den’det er vel verdt å plassere noen ekstra klare setninger på toppen av din “Om” side for å unngå å fremmedgjøre noen forvirrede lesere.

3. Don’t stapp for mye på en side

Din “Om oss” siden vil være en av, om ikke den, viktigste siden på nettstedet ditt – men det gjør det ikke’Det betyr at den skal se ut som den eneste siden på nettstedet ditt. Forsikre deg om at du bare fremhever de mest essensielle aspektene av virksomheten din for å unngå å overvelde nye besøkende med informasjon. Den perifere informasjonen kan bo andre steder på nettstedet ditt, og du kan til og med oppgi lenker til den.

Våre favoritt sider om oss

Nå som du vet gjør’s og don’ts, se på disse eksemplene på å vinne “Om oss” sider fra alle slags bransjer. Vi’har organisert dem basert på spesifikke styrker, slik at du kan få inspirasjon til alle aspekter av den perfekte siden.

Best for: historiefortelling og kreativitet

1.1 Burton Snowboards

eksempel om oss-siden

Burton’s “Om oss” siden gjør en utrolig jobb med å humanisere et stort selskap – siden er faktisk tittelen “Hvem vi er.” Innen du’er ferdig med å lese om Burton’s ydmyke begynnelser i Vermont og teamet’s dedikasjon til snowboard, deg’Jeg vil komme deg i bakken selv.

1.2 Stifter

andre eksempel om oss-siden

Vi’Jeg innrømmer at snowboards er ganske enkle å ha det moro med. At’hvorfor Staples får ekstra brownie-poeng for å klare å inspirere mens du selger… kontorrekvisita. Legg merke til hvordan selskapet strukturerer informasjonen på siden sin for å holde besøkende engasjert. Starter med “Vår historie” er en flott måte å dele inspirasjon på, og følge den opp med “Hva vi gjør” tilfører den perfekte blandingen av praktisk.

Best for: fakta og tillit

2. HSBC

tredje eksempel om oss-siden

HSBC’s “Om” side legger vekt på tall for å inspirere tillit. Du kan gjøre det samme ved å oppgi statistikk som viser populariteten og påliteligheten til bedriften din. Antall kunder du har, eller år du’Jeg har vært rundt, er gode steder å begynne.

Hvis du tror du’har dekket de åpenbare, føl deg fri til å bli spesifikk. Hvor mange ferske kaker baker kaféen din hver dag? Hvor mange håndstrikkede gensere selger den elegante butikken din i løpet av en uke? Den’Det er flott å få folk til å tenke på alt det harde arbeidet som skjer offline.

Best for: design

3. Jacob Tyler

fjerde eksempel om oss-siden

Det kan virke åpenbart at et kreativt byrå tar kaken for best design, men vi kan alle ta noen få tips fra den elegante Jacob Tyler byrå’s “Hva vi gjør” side. Det enkle røde, hvite og svarte fargeskjemaet gjør det enkelt å bestemme hva som skal skille seg ut.

Har lenker med titler som “kommunikasjon” og “Brukererfaring” la også siden se pent ut, uten å ofre ytterligere informasjon. Denne designen er et bevis på at Lett å lese + Hyggelig å se på er en vinnende kombinasjon.

Beste totalt sett: Moburst

femte eksempel om oss-siden

Moburst’s “Om” siden er et bevis på at kreativitet og hard statistikk faktisk kan være venner. Dette markedsføringsselskapet presenterer noen imponerende figurer sammen med morsomme teambilder og personlighetsdrevne grunnlegger-bioer. Sluttresultatet er en elegant, interaktiv side som’er spennende å bla gjennom – men best av alt, det detaljorienterte forfatterskapet ville være en glede å lese med eller uten flott design.

Hvordan skrive en Om oss-side: oppsummering

Med disse eksemplene som referanse, du’er godt utstyrt for å lage det ideelle “Om oss” side for din virksomhet. Når du personliggjør siden din, kan du gå tilbake til de seks viktige elementene som inkluderer:

 1. Den rette tonen
 2. Firmaets verdier
 3. Optikken
 4. Litt om laget ditt
 5. En grunn til å stole på deg
 6. En måte å kontakte deg på

Og sørg for at du ikke gjør det’t

 1. Bli designgal
 2. Glem å fortelle folk hva du faktisk gjør
 3. Stikk for mye på en side

Med disse dos og don’ts i tankene, vi’Jeg vil gi deg mikrofonen nå. Så gå videre… Fortell oss om deg selv!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map