Kostnad for å bygge et nettsted 2020 | Våre forsøk og opplevelser

koster å bygge et nettstedDe “ekte” kostnadene for å bygge et nettsted var et komplett mysterium for oss helt fra begynnelsen. Ville det være 500 dollar? $ 1000? $ 5000? Eller himmel forbyr, mer??

Da vi bestemte oss for å bygge nettsteder for å eksperimentere med å generere inntekter på siden tilbake i 2010, gjorde vi det ikke’Jeg vet til og med hva det første trinnet er å bygge et nettsted, ikke husk kostnadene ved å bygge en.


Det gjorde vi ikke’Jeg vet hvordan jeg skal kode, så det var helt uaktuelt å bygge et tilpasset nettsted på egen hånd.

Vi så på nettet, og det var noen få diskusjonsartikler om kostnadene ved å bygge et nettsted. Mens disse ga oss noen få referansepunkter, var de fokusert på kostnadene ved å bygge tilpassede nettsteder.

På den tiden kan et spesialdesignet nettsted være i fremtiden, men vi var ikke klare for den slags økonomiske, mentale og tidsforpliktelser ennå.

Etter vår lange, humpete reise med å finne ut av ting (mening, trekke mesteparten av håret vårt ut og føles som vi’Vi har blitt veldig sinte mennesker fra tid til annen), vi har noen få datapunkter å fremheve, innsikt og selvrefleksjoner å dele med deg.

Outline

Klikk på følgende lenker for å lese de spesifikke seksjonene:

1. Vårt meningsløse forsøk på å gjette kostnadene ved å bygge et nettsted

2. Begynn i det små for å administrere kostnader og begrense potensielle tap

3. 4 spørsmål – Finn ut hva du faktisk trenger FØR du begynner

4. Vet hvilken type nettsted du skal bygge – Det påvirker kostnadene dine

5. Det grunnleggende for å unngå en økonomisk katastrofe

6. Dra & slipp nettstedbyggere & hvor mye de koster

7. Kostnader for å bygge et nettsted (dra og slipp byggherrer, WordPress eller Custom)

8. Tiden din koster også å bygge nettstedet ditt

9. Konklusjon

Velg en nettstedbygger og tjen penger online i dag

Hvilken type nettsted vil du bygge?

bygge et nettsted bygge en nettbutikk NETTSTED ONLINE BUTIKK

Å GJESTE OMKOSTNADEN FOR Å BYGGE EN NETTSTED – VÅRE FUTILEVISNING

forvirret-om-cost-of-building-a-nettside-minVi prøvde å finne ut de endelige kostnadene ved å bygge nettstedet vårt da vi startet, og det ble bare et så tungt fokuspunkt for oss at det lammet oss fra å ta det første skrittet mot å opprette et nettsted.

Vi var så fokusert på penger og budsjett, at det virkelig blendet oss i forhold til å fokusere på det større bildet. For oss var det å begynne å bygge nettsteder for å selge produkter på nettet.

Vi var helt besatt av spørsmål som:

 • Trenger jeg virkelig en webside-designer?
 • Hvordan skal jeg ansette en designer eller utvikler & hvor mye koster de i utviklingsland (som India) eller i utviklede land?
 • Trenger jeg både en designer og en utvikler? Den ene er å få nettstedet til å se bra ut, og det andre er en kodetekniker som bygger motoren på nettstedet.
 • Hvor finner jeg gode designere og utviklere?
 • Hvor mange timer vil de egentlig trenge? De sa at det vil ta dem 1000 timer. Egentlig?
 • Får jeg virkelig det jeg vil etter å ha betalt?
 • Ville de det “egentlig” forstå visjonen min?
 • Hvordan vet jeg at de vant’t rive meg av? Jeg gjør n’Jeg kjenner dem til og med!
 • Hva kan jeg gjøre hvis jeg blir dratt av? Vil jeg noen gang få pengene mine tilbake???
 • Jeg gjør n’Jeg har et stort budsjett, så hvis de drar meg, så gjør jeg det’m skikkelig skrudd!!!!
 • Blah bla bla (andre tilfeldige, hektiske spørsmål)…

Hvis du tenker på nøyaktig de samme tingene – STOPP!

Å ha fordelen av å gjøre alle slags feil de siste årene, var en av de største feilene vi gjorde at vi ikke gjorde det’t stille de riktige spørsmålene.

Når vi ser tilbake, oppførte tankene våre seg som en overdreven ape som var fanget i et lite bur, bare skranglet om det for å prøve å frigjøre oss fra å føle oss fast. Å ikke vite gjennomsnittskostnadene for å bygge et nettsted hindret oss i å komme videre.

Gjennom årene har vi og vennene våre på Expert Market valgt noen kvalitetspartnere som kan bygge fantastiske nettsteder raskt. Hvis du’sliter med å bygge en selv, eller bare ikke’Jeg har tid, det er vel verdt å ansette en profesjonell. Ta en titt nedenfor!

START SMÅ MED BABYSTEG – BEGRENSNING AV DIN POTENTIELLE TAP

Etter å ha stått stille, og kjempet for å finne ut av de neste trinnene mine, husket jeg hva læreren min på mekanikeren i gymnasiet sa:

“For å lære å bygge en motor for en bil, la’begynner med å bygge denne lille motoren for en gressklipper.”

Den enkle ideen er å begynne i det små, få føttene våte, før vi går videre til større ting. På den måten kan skaden (hvis noen) være begrenset.

Den mentale feilen vi hadde, var at vi så for oss et storslått, sammensatt nettsted. Hvis en besøkende gjorde dette, vil nettstedet vårt gjøre dette. Hvis han / hun gjorde det, vil denne andre tingen gjøre det på en magisk måte.

Det gjorde vi ikke’Jeg har til og med lært det grunnleggende, og vi tenkte på hvordan vi skulle bygge nettsteder som fungerte som Amazon, Facebook eller Groupon.

At’liker å planlegge å bygge en Ferrari når vi ikke gjorde det’t vet hva en motor er til for, eller hvordan du kan sette gass i bensintanken.

Gal? Yeah.

Den’er det samme med å bygge nettsteder. Don’Jeg blir så fastlåst av å bygge det perfekte nettstedet.

Det viktigste er å komme i gang, bygge litt fart og begrense det økonomiske engasjementet ditt hvis ting ikke gjør det’t trene (akkurat som alle investeringer).

Ja, kostnadene ved å bygge et nettsted er en bekymring, men det er måter å gjøre det på “få til” dette – som vi’Jeg skal gå nedenfor.

Ta et dypt pust og la’beveger seg fremover…

4 SPØRSMÅL – FINN UT HVA DU AKTUELT trenger FØR du starter

I begynnelsen av reisen stilte vi alle gale spørsmål, og det førte til at vi kastet alt mot veggen og ba om at noe faktisk ville feste seg.

Dette er et klassisk tilfelle av “Jeg gjør n’Jeg har en darn ledetråd hva jeg virkelig ønsker…”

Hvis du’føler deg på den måten, det’er helt normalt. Ingen forventer at du vet hva du skal passe på og det’hvorfor du’leser du denne artikkelen, ikke sant?

Vi eksperimenterte med dra & slipp nettstedbyggere, WordPress, gratis maler, betalte maler. Vi har til og med ønsket oss noen tusenlapper for å få bygget et tilpasset WordPress-nettsted.

Så det’er rettferdig å si vi’ve “vært rundt blokka” noen få ganger og tok vår del av støt og blåmerker.

I ettertid, vi løp i kretser fordi vi stilte alle de RETTE spørsmålene.

Så vi tok litt fri, omgrupperte og justerte tilnærmingen vår til å planlegge nettstedet vårt.

Vi forenklet prosessen med disse fire spørsmål du bør stille deg selv:

#1. Hva’er ditt realistiske budsjett for nettstedet ditt?

Kostnadene for å bygge et nettsted går utover designen og den opprinnelige konfigureringen.

Det er mange løpende vedlikeholdskostnader som hosting, feilsøking / feilsøking, legge til nye funksjoner / verktøy osv.

Så du har virkelig to lag med kostnader å budsjettere med (1) den første oppsett og design og (2) de pågående månedlige eller årlige vedlikeholdskostnadene.

Hvis du har økonomiske ressurser som kan gå opp til hundrevis av dollar per måned for å investere i nettstedet ditt, kan noe som WordPress fungere bra for deg.

Hvis du’er ikke klar til å bruke mer enn $ 100 per måned siden virksomheten din ikke er på det stadiet ennå, så er en hostet løsning (for eksempel en dra & drop website builder) kan være den bedre tilnærmingen.

Så tenk på hvor mye du er forberedt på å investere fortløpende. Er det over $ 100 per måned? Eller mindre enn $ 100 per måned?

Vi’Jeg kommer inn på noen flere tall nedenfor.

Hvis du tror at en nettstedsbygger kan være det beste alternativet for deg, kan du raskt sammenligne favorittene våre i tabellen nedenfor:

# 2. Hvordan vil du administrere nettstedet ditt?

Vil du ha full kontroll over nettstedet ditt og gjøre ting selv? Eller vil du dele ut alt arbeidet til en designer / utvikler?

Dette var en veldig viktig vurdering vi savnet.

Husk at hvis du ikke gjør det’husk å gi fra deg arbeidet, du’Generelt sett må jeg vente på at arbeidet skal gjøres med mindre du ansatt din egen heltidsdesigner / utvikler. Ventetiden kan variere, avhengig av arbeidsmengden og generell respons hos entreprenøren.

Da har vi allerede et spesialdesignet nettsted på WordPress. Mens en tilpasset design høres sexy ut, var det et par problemer vi ikke gjorde’t forvente.

Etter å ha operert det tilpassede WordPress-nettstedet i noen måneder på den tiden, oppdaget vi at vi ikke gjorde det’t liker det så mye på grunn av:

 • Noen WordPress-plugins er i konflikt med designen vår. Da vi installerte noen av verktøyene / plugins, brøt de noen av de tilpassede funksjonene som utvikleren vår bygde. Så vi måtte betale utvikleren vår for å konfigurere nettstedet vårt på nytt for å få ting til å fungere. Når du’re sammenstyre verktøy som er bygget av forskjellige utviklere, det’Det er ikke overraskende at noen av dem vant’t fungerer godt sammen. Den’er bare en del av prosessen, og det var frustrerende for oss fordi det ga vår mentale belastning.
 • WordPress gjør det ikke’Jeg har den mest brukervennlige utformingen. Hvis du for eksempel vil legge til et stort lysbildefremvisning på toppen av siden din, kan det hende du må legge til et plugin eller et tilpasset kodebit (hvis malen ikke gjør det’t har et lysbildefremvisningsverktøy som er forhåndsbygget i oppsettet) Hvis du vil flytte noe innhold rundt på siden, må du redigere koder. Det føltes som hver gang vi ønsket å gjøre endringer i designen, vi måtte betale utvikleren vår for å hjelpe oss, siden vi ikke’Jeg vet hvordan jeg kan kode den gangen.

Så spør deg selv – vil du ha full kontroll over redigeringsaspektene på nettstedet ditt, uten å vite hvordan du skal kode? Eller har du det bra med å dele ut alle redigeringene (store og små) til innleide entreprenører?

Hvis du ikke gjør det’t vil betale og vente på at noen skal gjøre alle endringene for nettstedet ditt, slik at du kan beholde litt kontroll og deretter dra & slipp nettsted byggherre vil være mer egnet.

Hvis du har budsjett og ønsker å avlaste det meste til en ansatt, kan noe mer avansert som WordPress fungere bra.

# 3. Hvilke funksjoner trenger du NÅ, hvilke funksjoner trenger du LATER, og hvilke funksjoner er bare “fint å ha”?

Da vi først begynte, ville vi ha alt. Vi ønsket alle klokkene og fløytene som vi ser andre kule nettsteder har. Vi ville ha det vi trodde ville være det perfekte oppsettet.

Etter å ha truffet veggen noen for mange ganger, innså vi at livene våre var mye hyggeligere uten hodepine som kompleksiteten gir.

Det gjorde vi ikke’Jeg trenger alle klokkene og fløytene for at virksomheten skal fungere. Hvis vår forretningsmodell var feil, vant alle designkompleksitetene’t utgjør en meningsfull forskjell.

Så vi bestemte oss for at det var best å holde ting enkle og hensynsløst kutte funksjoner vi ikke har’Det er absolutt behov for å bygge en mager, funksjonell webside som er god nok til å få jobben gjort. Vi visste at når vi først tjener penger på nettstedet, kan vi alltid oppgradere senere.

Spør deg selv – trenger du alt akkurat nå? Vil bedriften mislykkes hvis du ikke gjorde det’Jeg har den perfekte nettsiden?

Virksomheter don’t mislykkes fordi nettstedene deres mangler bjeller og fløyter. Hvis du kan finne ut av et problem som må løses, lover vi deg at du ikke gjør det’Jeg trenger det mest avanserte nettstedet for å bygge en virksomhet.

Don’glem – vi garanterer at du vil trenge å designe nettstedet ditt på et tidspunkt. Det kan være en stor fornyelse, eller bare omdesigne deler av nettstedet ditt. Du vil gjøre mange endringer i utformingen og innholdet etter hvert som du bedre forstår hva besøkende på nettstedet ditt ser etter og hva’jobber med nettstedet ditt og hva som ikke er’t. Husk dette og planlegg deretter. Vi ønsket at noen fortalte oss om dette den gang.

Bygg en grunnleggende, funksjonell versjon av nettstedet ditt og oppgrader senere når du trenger det. Det verste du kan gjøre er å bruke måneder og begå mye penger på å bygge et nettsted, for så å finne ut at bedriften din ikke gjør det’t ganske arbeid.

# 4. Ønsker du å takle hosting, sikkerhet og tekniske aspekter selv?

Å drive et nettsted kan være veldig administrativt. Ting som å konfigurere hosting-tjenestene dine, overvåke den, oppdatere plattformen din (for eksempel WordPress-oppdateringer som blir gitt ut fra tid til annen), sikre at oppdateringene vant’t kommer i konflikt med malen din og plugins osv.

Dette kan ikke være en stor avtale for erfarne veteraner eller folk som ikke gjør det’husk å rulle opp ermene for å gjøre litt teknisk arbeid. Men er du den personen?

Vi har tilflukt’Jeg har ikke opplevd nok den gang til å vurdere dette spørsmålet før du opprettet WordPress-nettstedet vårt, og endte opp med mye mer teknisk arbeid å administrere enn vi forhandlet for.

Å håndtere de tekniske aspektene på nettstedet ditt er en personlig preferanse. Du don’Det må jeg gjøre hvis du ikke gjør det’t vil (med dra & slipp nettstedbyggere – mer nedenfor).

Noen mennesker ikke’Husk det og ha tid og ressurser til å takle det. Noen vant’t har tid, økonomiske og mentale ressurser. Gjør du?

VET hvilken type nettsted du skal bygge – det påvirker kostnadene dine!

Hvordan svarte du på de fire spørsmålene ovenfor?

En mer fleksibel og intensiv plattform som WordPress vil fungere bra for deg, hvis:

 1. Du har et høyere og fleksibelt budsjett (for Både installasjonsfasen og pågående vedlikeholdsfase).
 2. Du foretrekker å ikke være for hendig med å bygge og redigere nettstedet ditt. Du har økonomiske ressurser til å outsource arbeidet til designere / utviklere, selv når det gjelder å lage små designredigeringer. Du har heller ikke gjort det’husk å vente på at endringene skal gjøres.
 3. Du trenger virkelig avanserte funksjoner og flere bjeller og fløyter, som kan tilpasses kodingen til nettstedet ditt og deg’er ok med å betale noen for å fikse dem hvis de går i stykker.
 4. Du don’husk å administrere hosting selv, utføre oppdateringer til WordPress og overvåke nettstedets ytelse – i utgangspunktet å spille rollen som IT Manager for nettstedet ditt.

Hvis du er bekymret for et av spørsmålene ovenfor, kan det være lurt å vurdere å bruke et drag & slipp nettstedbygger for å komme i gang.

Du kan alltid oppgradere til mer avanserte nettstedbyggere (for eksempel WordPress) hvis bedriften kommer til et punkt når en slik investering er berettiget.

Å hoppe til å bruke noe som WordPress krever en betydelig investering av tiden din (som kan begrenses ettersom du sannsynligvis har andre ting å gjøre). Det er også en stor økonomisk investering.

Så hvis du’er ikke 100% sikker på at du trenger noe så avansert som WordPress, hvordan håndterer / reduserer du risikoen?

LÆR GRUNNLEGGENE TIL NETTSTEDSBYGGING FOR Å begrense en finansiell katastrofe

kapittel-2 --- lett-å-bruke-nettside-builder-minDet vi endelig bestemte oss for å gjøre, var å begynne å bli veldig liten. Et lite skritt av gangen, for å si det slik.

Vi ble ganske slått fra å jage alle de nyeste funksjonene, og ærlig talt gjorde vi det ikke’Jeg har tid til å takle alt det tekniske arbeidet som fulgte med mer avanserte nettbyggere.

Alt vi ønsket (og trengte) var et funksjonelt nettsted som fungerte og ikke’t krever mye tid, penger og løpende vedlikeholdsforpliktelser.

Vi prøvde å bygge en virksomhet, så det var ikke mye penger og penger til et nettsted’t en prioritet eller a “må”.

Dra og slipp nettstedbyggere er online programvare som gjorde det mulig for oss å opprette nettsteder uten å vite hvordan vi skriver en kodelinje. Så det var perfekt for oss.

De har også supportteam for å svare på spørsmål, og tekniske team for å administrere alle de tekniske aspektene ved å bygge nettsteder, så vi ikke’det må jeg.

Hvis forretningskonseptet vårt fungerte eller fikk trekkraft, kan vi alltid investere mer penger og tid på å bygge et mer avansert nettsted, eller til og med ansette en utvikler for å hjelpe oss.

guide-seksjon-thumbnail1-minMen før vi kom til det punktet, ønsket vi å beskytte oss mot et økonomisk forpliktelsesperspektiv, og “bevise ut” forretningsidéen først med et drag & slipp nettsted byggherre.

Ved å bruke noen få nettstedbyggere, ble vi mer kjent med hva domenenavn er, hvordan koble dem til nettsteder, hvordan sette opp e-postmeldinger, hvordan bruke enkle bilderedigeringsprogrammer for å lage grafikk, hvordan du utfører grunnleggende SEO (søkemotoroptimalisering) , hvordan lage blogginnlegg, hvordan generere innhold osv.

Dette er alt grunnleggende for å bygge et funksjonelt nettsted. Ved å bruke disse enkle å bruke, kodefrie nettstedbyggere, gjorde det mulig for oss å frigjøre mye av tiden vår så vi kan “øve på” andre aspekter ved å bygge et nettsted.

Når vi ser tilbake, hvis vi var for fanget i å lære å kode, eller lære å styre en utvikler uten å ha fordelen med å bygge noen enklere nettsteder først, tror jeg fortsatt vi kan komme dit vi er i dag, men den veien ville har vært mye rockere (mentalt og økonomisk).

Å bygge nettsteder og få virksomheten til å trives med nettstedet er ikke en eneste bevegelig del isolert. Det er et helt system som involverer mange forskjellige bevegelige deler (markedsføring, produktoppretting, etc.)

Utnytte hjelpen av en dra & slipp nettsted byggherre, noe som’er ganske enkel å bruke, som gjorde at vi kunne frigjøre så mye av vår tid og mental energi til å fokusere på andre ting.

Vi tilskriver virkelig det faktum at vi var i stand til å frigjøre oss fra mentale engstelser for å bygge et komplekst nettsted, kanalisere energien vår til andre viktigere deler av virksomheten vår, til det vi’er i stand til å oppnå i dag.

HVA ER NOE TREKK & DROP NETTSTEDSBYGGERE & HVOR MYE KOSTER DE?

Hvis du føler at bruk av en dra og slipp nettstedsbygger kan være et potensielt alternativ for deg (hvor det er’er lett nok for deg å administrere hele nettstedet ditt, og uten at du trenger å vite hvordan du skal kode), så er det det’det er på tide å teste ut noen av dem for å se hvilken nettstedsbygger som faktisk fungerer best for deg.

Siden vi’Vi har brukt mange av dem mye tidligere, vi sammenligner en sammenligning for å fremheve fordeler og ulemper hos noen av nettstedbyggere. Det avhenger virkelig av hva du trenger, og hvordan du likte å bruke brukergrensesnittet deres.

Å bruke en nettstedbygger koster alt fra $ 4 – $ 25 per måned, avhengig av hvilken nettstedbygger du bruker, og hvilken plan du registrerer deg for.

De fleste av disse nettstedene har en gratis plan, slik at du kan teste dem gratis før du går inn. Det er ingen tidsbegrensninger for gratisplanene deres, så du kan fortsette å bruke gratisplanen så lenge du vil. Hvis de ikke gjør det’Hvis du har en gratis plan, vil de minst ha en gratis prøveperiode på minst 2 uker.

Mens de betalte planene er månedlige, tilbakevendende gebyrer, må du huske tanken her er å begrense den økonomiske risikoen.

Vår tankeprosess var – vi kan mage $ 25 per måned (og det’s ved de høyere månedlige planene), i stedet for å betale en “uprøvd” utvikler hundrevis til tusenvis av dollar.

Videre, til $ 25 eller så per måned, får vi støtte fra deres kundebehandlingsteam og deres tekniske team jobber i bakgrunnen for å sikre at alle de tekniske aspektene på nettstedet vårt blir fullstendig administrert.

Hva’er det verste som kan skje? Vi kan alltid avbryte planen vår med nettstedbyggeren og gå bort.

Don’glem at du kan bli helt komfortabel med byggherren, da du kan bruke gratisplanen eller gratis prøveperiode. Faktisk kan du nesten bygge et komplett nettsted med en gratis plan uten å betale en krone til dem.

Nettstedsbyggerne vil gi deg det meste av verktøyene du trenger for å bygge et funksjonelt nettsted, inkludert hosting-tjenester (slik at nettstedet ditt kan publiseres online), verktøy for oppretting av innhold (evne til å sette inn titler, tekst, grafikk, lysbildefremvisning, osv.), Og designmaler.

Du får alt dette gratis, og for å låse opp flere verktøy har du muligheten til å oppgradere.

At’s hvordan du effektivt kan håndtere dine økonomiske risikoer, og like viktig, for å slutte å mentalt besette over gjennomsnittlig kostnad for å bygge et nettsted.

Noen av nettstedbyggerne vil gi deg et gratis tilpasset domenenavn for det første året hvis du registrerer deg på årsplanene deres. Etter det første friåret koster det vanligvis rundt 20 dollar å fornye hvert år. Hvis du foretrekker å kjøpe ditt eget tilpassede domenenavn et annet sted ettersom det vanligvis er billigere, kan du kjøpe domenenavnet ditt via GoDaddy, og det vil koste deg mellom $ 12 – $ 15 per år. Fra et større bilde perspektiv, det’er ikke en vesentlig forskjell.

KOSTNADER FOR Å BYGGE EN NETTSTED Å BRUKE ET DRAG & DRIPP BUILDER, WORDPRESS ELLER LAGER EN TILPASSET NETTSTED

Vi kjenner deg’er ganske ivrig etter å dykke ned i noen grove tall. Så la’kommer i gang.

Hvis du vil ha noen hjerneslag guesstimates, her er de på et per år basis:

 • Dra & Drop Builder – $ 100 til $ 400
 • WordPress – $ 140 til $ 500 **
 • Tilpasset – $ 2000 – $ 10.000+

Vi’har løst tatt hensyn til kostnadene for et domenenavn, billigere hosting og premium mal for WordPress, og noen datapunkter fra våre egne erfaringer med å ha bygget et tilpasset nettsted.

Her er noen diskusjonsartikler som vi har, som du gir deg en mer dyptgående ide om tankene våre om sammenligning ved hjelp av et drag & slipp nettstedbygger mot å bruke WordPress.

Elegante temaer (en av de beste WordPress-temautviklerne i dag), estimerte at det kan ta rundt $ 200 – $ 1000 + bare for å komme i gang med WordPress (og dette er ikke en faktor i å ansette noen til å hjelpe deg).

koster å bygge et nettsted - elegante temaerKilde: Elegante temaer (merknad: antar at du ikke har det’t ansett noen for å hjelpe deg)

De estimerte også at et tilpasset WordPress-tema vil koste rundt $ 3000 – $ 6000 (for design og utvikling), og et tilpasset WordPress-nettsted er rundt $ 6000 – $ 15,000 (for design og utvikling, med tilpassede plugins). Du kan se estimatene deres her.

Den’er viktig å innse at det’Det er veldig utfordrende å kartlegge selv en ballpark-kostnad. Hvis du’noen gang har snakket med noen mennesker som forsøkte å bygge sine egne hus, så er en ganske konsekvent historie budsjettoverskridelse på grunn av uforutsette omstendigheter. Det samme konseptet gjelder veldig på samme måte for å bygge et tilpasset nettsted.

Kostnadene for å bygge et nettsted er et mål som stadig beveger seg, spesielt når det gjelder WordPress eller tilpassede nettsteder.

Dette er grunnen til å bruke en dra og slipp nettstedsbygger er en god måte å begynne å lære det grunnleggende om bygging av nettsteder, eksperimentere med ideene dine og begrense de økonomiske risikoene dine (siden den månedlige avgiften er fast, og du kan bygge ditt eget nettsted som uten koder – du ikke’Jeg må i det hele tatt være teknisk).

DIN TID ER OGSÅ EN KOSTNAD FOR Å BYGGE DIN NETTSTED

La’s innse det, tid er penger.

Hvis du vil bygge et nettsted, må du være forberedt på å bruke mye mental og fysisk energi i prosjektet ditt (selv om du legger ut byggingen av nettstedet ditt).

Hvordan vurderer du denne kostnaden for å bygge nettstedet ditt? Vel, du’Jeg må ta en gjetning på hvor mye en time av tiden din er verdt.

Er en time av tiden din verdt $ 20? $ 50? $ 100? Hvis noen henvendte seg til deg og spurte hvor mye det vil ta å “Kjøp” en time av tiden din for å hjelpe dem å gjøre noe, hva’er en rimelig pris for deg? Beløpet arbeidsgiveren din betaler deg akkurat nå, kan også være en grov måler.

Ta det tallet, multipliser det med hvor mange timer du planlegger / budsjetterer med å bygge nettstedet ditt, og du vil løst gjette hvor mye ekstra kostnader det vil ta å bygge nettstedet ditt (basert på tidsforpliktelsen).

Så vil du bruke tid på å finne ut av alle tekniske ting, for eksempel hosting, sikkerhet, koding? Det legger opp veldig raskt basert på våre egne erfaringer.

Ikke bare er tekniske aspekter en viktig tidssug, de har en tendens til å ødelegge humøret, livssynet og gjør deg til en ganske gretten person å være rundt (det’det som skjedde med oss!)

Så kostnadene strekker seg over tid, og kan påvirke din personlige lykke!

Ved hjelp av en dra & drop builder fjerner dette smertepunktet i ganske stor grad. De takler all den tekniske hodepinen, slik at du kan fokusere på andre viktigere ting, og generelt holde deg i et mye bedre humør!

KONKLUSJON – KOSTNADEN FOR Å BYGGE EN NETTSTED

Vi vet hvor frustrerende det er å bygge din egen hjemmeside, spesielt når det er første gang. Det er en million ting og bekymringer som løper gjennom tankene dine, og vi’har vært gjennom det selv.

Som med alle større bestrebelser eller prosjekter du vil utforske, start med små babytrinn, for å begrense risikoen for ulemper..

Så i stedet for å gå ut med alle våpnene dine, og forplikte tusenvis av dollar til en uprøvd utvikler for å bygge nettstedet ditt for deg, hvorfor ikke prøve å gjøre det selv med et mindre månedlig tilsagn på $ 4 – $ 25 ved å bruke en nettstedbygger?

Hvis du ombestemmer deg etter noen måneder, er dine økonomiske tap bare begrenset til rundt $ 100 – det’er ganske anstendig når det gjelder risikostyring.

Å bruke en nettstedsbygger fjerner mye av den tekniske hodepinen’d møte og begrense dine økonomiske risikoer.

Dette hjelper deg også med å frigjøre deg fra den mentale angsten ved å hele tiden bekymre deg for hvor mye det vil koste deg å lage et nettsted. Du kan alltid stoppe de månedlige betalingsplanene dine.

Hvis nettstedet du oppretter viser potensial, og får virksomheten / prosjektet til å gå i riktig retning, kan du alltid vurdere å investere mer penger i å bygge et mer tilpasset nettsted senere. Innen den tid, du’Jeg har en generell følelse av hvordan nettstedbygging fungerer.

Dette er en av de beste tilnærmingene for å begrense den økonomiske risikoen når det gjelder å bygge ditt første nettsted.

Nettstedsbyggere lar deg komme raskt i gang, for å få fart, slik at du kan se faktiske konkrete resultater. Versus å gå gjennom en serie mental gymnastikk, og prøve å sortere ut alt det tekniske “ting” å bygge nettsteder, og bekymre deg for hvor mange tusen dollar en dårlig utvikler potensielt kan rive fra deg.

Ikke å si at dette skjer mye, men det’s “fryktfaktor” som lammer deg fra å ta grep og komme deg videre. At’det som skjedde med oss ​​den gang, og det var ikke’t spesielt morsomt i det hele tatt.

Så for å spare deg tid, hodepine og for å minimere den økonomiske risikoen, anbefaler vi at du vurderer å teste ideene dine med kodefrie nettstedbyggere.

Finne ut mer:

De beste dra-og-slipp-nettstedbyggere

De beste nettstedene for e-handel

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me