Eksempler på e-handel | 5 Inspirerende casestudier til dig

Eksempler på e-handelDa vi først begyndte at bygge websteder for at forsøge at tjene ekstra sideindtægter til vores daværende erhvervsjob, fandt vi det altid inspirerende og opmuntrende at læse eksempler på e-handel og casestudier.


At prøve at opbygge en virksomhed er ikke let og helt ærligt, direkte nedslående mange gange i de tidlige dage.

Hvis du har et fuldtidsjob, børn, fritidsaktiviteter eller andet “liv” forpligtelser, det er ret hårdt at prøve at presse et par timer mere om dagen eller en uge for at opbygge en virksomhed.

For os var det, der virkelig hjalp med at lysne nogle dage, eller gav os lidt mere energi til at fortsætte, at komme på tværs af succeshistorier fra eksempler på e-handel.

Det gav os håb om, at i det mindste nogle mennesker nåede succes, og at vi kunne lige så godt, hvis vi holdt ved det. Det viste os, at mennesker, der ikke er så meget forskellige fra os, kan “lav det”.

Desuden gav disse eksempler på e-handel os nogle nyttige indsigter i hvilke strategier, taktikker eller værktøjer, de brugte til at opbygge deres forretninger. Vi finder disse interessante og lærerige, selv indtil i dag.

Bortset fra at se Shark Tank, her er et par andre eksempler på e-handel også til inspiration.

Vi’Jeg vil også dele med dig en af ​​vores foretrukne kilder til læring fra andre succesrige virksomheder (og deres fiaskoer) senere i dette indlæg nedenfor.

E-COMMERCE EKSEMPEL # 1: SELGER $ 170.000 $ VÆRDEN AF VARM SAUCE I 10 MÅNEDER

Der har du det. Du don’t er nødt til at opfinde en anden Facebook for at få succes!

Casey og Morgan skabte deres egen varme sauce ved hjælp af rå honning og chiliflak og solgte $ 170.000 værd af det inden for 1 år.

Eksempler på e-handel - blandet lavetKlik på dette billede for at se case study

Denne casestudie går over nogle indsigtsfulde tip, lektioner og værktøjer, som de bruger til at drive deres e-handel online butik.

E-COMMERCE EKSEMPEL # 2: HVORDAN DET FULDTIDE FORældre sælger DOLL-KLÆDER MØNSTRE OG TJENT $ 50.000 pr. Måned i salg

Denne casestudie er især inspirerende, da parret, der bygger denne forretning, er forældre på fuld tid.

Det viser dig også, hvordan du kan oprette en meget succesrig virksomhed, selv i meget smalle nicher. I dette tilfælde sælger de dukketøjsmønstre (virkelig !!)

Eksempler på e-handel - Pixie FaireKlik på dette billede for at se case study

Jason og Cinnamon fandt et problem, der var nødvendigt at løse, udnytte deres evner og solgte digitale produkter til deres kunder.

Dette er et godt eksempel på, hvordan digitale produkter fungerer, hvordan de’er mere håndterbare end fysiske produkter, og hvilke værktøjer de brugte til at sælge digitale downloadprodukter.

E-COMMERCE-EKSEMPEL # 3: HVORDAN ET FRESH JUICE-FIRMA SALG FRA $ 8.000 pr. Måned til $ 96.000 pr. Måned

Det’det er ikke let at sælge noget produkt, og at vinde fart for at øge salget er lige så udfordrende.

Jessica, grundlæggeren af ​​Raw Generation, svarende til alle små virksomheder, gennemgik en fase med at finde ud af, hvordan man genererer salg.

Eksempler på e-handel - Rå generationKlik på dette billede for at se case study

Hun var nødt til at finde ud af, hvordan hun placerer sit saftprodukt, og hvad er den mest effektive måde at generere mere salg på. Hun eksperimenterede med dealwebsteder (som Groupon osv.) Og voksede sin forretning derfra.

I denne casestudie deler Jessica også 5 vigtige lektioner, hun lærte gennem sine egne oplevelser med at opbygge sin forretning.

E-COMMERCE-EKSEMPEL # 4: EKSKRIMINALT BYGGET ET ONLINE-FORRETNING, DER GENERERER $ 80.000 pr. Måned i salg

Det gør det virkelig ikke’det betyder noget, hvad der skete med dig i fortiden. Hvis du lægger hårdt arbejde, udholdenhed og løbende lærer, kan du også lykkes med at opbygge en virksomhed.

Robert Nava befandt sig i en korrigeringsfacilitet fra 11 år til 27 år gammel. Men det gjorde det ikke’t stoppe ham med at opnå succes med at sælge udendørs udstyr.

Han fokuserede på at opbygge en dropshipping-forretning, som han gjorde’t har nogen af ​​sine egne produkter at sælge og fik trækkraft ved at opbygge en efterfølgende via Facebook.

Eksempler på e-handel - nationalparker depotKlik på dette billede for at se case study

Det lykkes med at opbygge en e-handelsvirksomhed’t diskriminerer altid din fortid. Du kan kontrollere din egen fremtid, hvis du giver dig selv tilladelse til det.

E-COMMERCE-EKSEMPEL # 5: HVORDAN EN VIRKSOMHED BYGGER ET 7-FIGURER FORRETNINGSLEDNING AF YOUTUBE

De fleste mennesker tror, ​​at de eneste måder at markedsføre til potentielle købere er gennem traditionelle reklamekanaler, såsom avis- eller magasinannoncer.

Hvad dette mand og kone-team gjorde, var at bruge YouTube – en af ​​de hurtigste og mest populære kanaler – for at sælge hårforlængelsesprodukter.

Eksempler på e-handel - Luxy HairKlik på dette billede for at se case study

Den måde, de gjorde det på, var ved at levere stort, værdifuldt indhold til deres publikum ved at tilbyde dem gratis videotutorials om, hvordan man laver glamourøs hårstil (inspireret af berømtheder) på egen hånd.

Det her “gratis” måde at markedsføre er ekstremt kraftfuld og effektiv. Tutorials er en fremragende måde at opbygge et brand, fan base og til sidst markedsføre nyttige produkter, som dit publikum kan købe dem til at nå deres mål (i dette casestudie, skab smukke frisurer).

EN HJÆLPEMIDDEL TIL AT FINDE INSPIRATIONELE FORRETNINGSEKSEMPLER & HISTORIER

Da vi først begyndte at opbygge vores forretninger, fandt vi et fantastisk websted, der interviewede succesrige iværksættere. Hvad vi satte pris på ved disse interviews er den såkaldte “overnatninger” skete i årevis af kampe og fiaskoer.

Ud over at forstå strategier og taktikker for, hvordan disse store og små virksomheder plejede at vokse deres aktiviteter, gik interviewene også dybt ind i iværksætternes psykologi, og hvad de kæmpede med.

De’De er trods alt bare mennesker, og vi besluttede bestemt deres oplevelser og fandt ud af, at deres historier gav os opmuntring og styrke til at skubbe igennem nogle af vores kæmpe tider.

Hjemmesiden er Mixergy.com og jeg’d opfordrer dig meget til at se eller lytte til nogle af interviewene, som du’Jeg finder dem sandsynligvis også meget nyttige.

KONKLUSION – HVORDAN E-COMMERCE-EKSEMPLER KAN hjælpe dig med at finde din succes

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map