Har jeg brug for en virksomhedslicens til at sælge online?

Du spurgte, vi svarede

At etablere en ny online forretning er en spændende tid, men tanken om at få de rigtige licenser på plads kan hurtigt dæmpe din iværksætterglød.


Men at begrave dit hoved i sandet er det værste, du kan gøre. Heldigvis, hvis du’Vi er landet på denne side, ved du det – og dig’re proaktiv med at forblive på højre side af loven.

I dette indlæg vi’Jeg taler gennem de vigtigste typer af virksomhedslicenser dig’du har sandsynligvis brug for som en online-forretning med base i USA, hvor du kan få disse fra, hvor længe de varer, og hvor meget de har’er sandsynligvis omkostninger.

Trods vores forældre’ håb og drømme, vi’er ikke advokater! Og denne artikel er derfor ikke beregnet til at fungere som en endelig juridisk rådgivning. Kontakt de regeringskilder, vi har knyttet til, eller søg professionel juridisk rådgivning, hvis du er usikker.

Typer af virksomhedslicenser og tilladelser

Der er masser af forretningslicenser derude, men vi’Jeg vil fokusere på disse tre:

  1. Udstedt af staten (eller ‘generel’) forretningslicenser
  2. Føderale licenser og tilladelser
  3. At drive forretning som navn (DBA)

At’s fordi, sammen med en moms licens, dette er de tre typer licens du’er mest sandsynligt, at du støder på, når du undersøger, hvad du har brug for din online forretning.

Hvilken licens (er) har du brug for?

hvis du’hvis du tjener penge fra en virksomhed – online eller offline – har du næsten helt sikkert brug for mindst en slags licens. Hvor mange, og hvilken art, afhænger af din branche, forretningsstørrelse og forretningssted (blandt os, vi’beklager at sige, mange andre variabler).

State-udstedt ‘generel’ forretningslicenser

Som med mange ting i USA ændres reglerne for erhvervslicenser fra stat til stat (eller i dette tilfælde endda fra amt til amt). Det gør det meget svært at give en generel kommentar til, om du har brug for en virksomhedslicens eller ej.

Selv den amerikanske Small Business Administration kan kun tilbyde denne temmelig spinkle udsagn:

‘Du’Jeg skal undersøge din egen stats-, amts- og byregulering. Industrikrav varierer ofte efter stat. Besøg din stat’s websted for at finde ud af, hvilke tilladelser og licenser du har brug for.’

For at finde reglerne for din by (og husk, at dette skal være, uanset hvor din virksomhed er baseret – selvom det bare betyder, hvor du administrerer det fra), så tjek reglerne i din stat ved at klikke på det relevante link nedenfor:

Selvom du ikke gør det’t har brug for en standard virksomhedslicens for at åbne din virksomhed (som du i de fleste stater gør), er chancerne for, at når du rammer en bestemt indtægt eller et antal ansatte. I de fleste tilfælde vi’d sige det’er lidt af admin det’det er værd at gøre fra starten, især fordi licenserede virksomheder også kan kræve skattefradrag.

Det’Det er vigtigt også at huske på, at hvis din by kræver, at du har en virksomhedslicens, vil dette også være tilfældet, hvis din virksomhed opererer ud af dit hus. Dog forudsat at du er’t tager en masse leverancer eller opbevarer lager, bør arbejde hjemmefra gøre processen med at få en licens meget lettere.

Godt at vide: Tilladelse til hjemmeboende er også en ting i de fleste stater. Selvom disse generelt kun er til konsulenter og freelancere, er det’det er værd at kontrollere, om du’Jeg har brug for en ved at gå til din tilstand’s hjemmeside. Oplysninger er normalt under et afsnit kaldet ‘zoneinddeling’ eller ‘lille virksomhed’.

Føderale forretningslicenser

Mens de fleste spørgsmål omkring erhvervslicenser besvares stat-for-stat, hvis din branche er føderalt reguleret, er du det’Jeg skal også ansøge om en føderal licens fra det relevante styringsorgan.

Du kan kontrollere, om dette gælder for din branche eller ej på den amerikanske Small Business Administration (SBA) -websted, samt finde det rigtige udstedende agentur til at ansøge om.

At drive forretning som navn (DBA)

De fleste virksomheder kræves af deres stat at få en DBA-licens (Doing Business As name), medmindre du’handler under dit eget navn uden ændringer.

Med det mener vi handelsnavnet ‘John Doe’ ville være fint uden en DBA (hvis det’er dit navn), men ‘John Doe’s Webdesign’, eller noget, der slet ikke inkluderer dit navn, kræver et.

En DBA er en praktisk ting at have og en nem ting at få. Selv hvis du’hvis du kun kører en meget lille sidevink, anbefaler vi, at du får en. Det forhindrer dit virksomheds navn i at blive brugt af andre i din stat, hjælper med at beskytte dig mod svig og betyder, at du kan åbne en forretningsbankkonto.

Hvis du vil beskytte dit navn i hele landet, gør du det’Jeg bliver nødt til at springe for et varemærke i stedet. Dette involverer lidt mere papirarbejde, men for e-handelsvirksomheder kan det godt være værd at gøre; du er muligvis den eneste person, der sælger under navnet ‘Lily’s stearinlys’ i Texas, men det vandt’t hjælpe dig hvis der’er en anden ‘Lily’s stearinlys’ i Californien det’s konkurrerer om den samme topplads på Google!

Hvis du har et varemærke, skal du kun have en DBA, hvis du vil bruge et andet handelsnavn end det, du har varemærket. Igen, dette behov’t være vildt anderledes, så tænk nøje igennem om det’er noget du’ll behov; Ford er for eksempel Ford Motor Co., så virksomheden har brug for en DBA for at handle som retfærdigt ‘Ford’.

Hvordan får jeg en virksomhedslicens?

Hvornår og hvor man skal ansøge om en virksomhedslicens

Som vi’Som nævnt ovenfor, anbefaler vi, at du ansøger om en virksomhedslicens fra starten, selvom din stat ikke gør det’t kræver, at du har en ved din nuværende indtægtstærskel.

Hvordan du får en generel forretningslicens eller DBA er – overraskelse overraskelse – op til din tilstand. For de fleste byer er det’s et tilfælde af at gå til dit rådhus for at udfylde nogle papirer. I nogle stater kan du downloade dette, udfylde det og derefter slippe det personligt. Selv hvis din virksomhed kun er online, du’Jeg bliver næsten bestemt nødt til at gøre noget personligt, hvad enten det er’er det bare at droppe formularerne eller også have taget dine fingeraftryk.

Hvis din branche er føderalt reguleret (hvis du f.eks. Sælger alkohol), gør du det’Jeg skal også ansøge om licens til det relevante udstedende agentur. SBA har hjælpsomt skitseret hvilket udstedende organ du har’Jeg skal kontakte hver gang.

Hvilke oplysninger har jeg brug for?

Når du ansøger om en virksomhedslicens, er der et par ting, du skal have for at først:

  • Din forretning’ juridisk struktur – f.eks. en eneejer eller et selskab med begrænset ansvar
  • Din forretning’ aktivitet. Har dette klargjort detaljeret, og vær parat til at besvare spørgsmål
  • En momslicens, som du kan få fra dit statsagentur

Hvis du har brug for en føderal licens eller tilladelse, skal du få dette i orden, inden du ansøger om noget statligt niveau.

Hvor meget koster en virksomhedslicens?

Statens udstedte virksomhedslicensomkostninger

En statsudstedt forretningslicens vil typisk koste mellem $ 50 og $ 400. Nogle har et ekstra behandlingsgebyr på omkring $ 25.

Forretningslicenser fornyes årligt og udløber normalt ved udgangen af ​​regnskabsåret (30. september). Selv om det kan være en smule at få en virksomhedslicens, bør det være forholdsvis let at forny det; du kan normalt gøre dette via telefon, personligt eller pr. post.

DBA-omkostninger

Omkostningerne ved en DBA varierer fra stat til stat og endda amt til amt. De kan koste mellem $ 10 og $ 50, selvom de fleste er i $ 20- $ 25-beslaget.

Husk at fornye din DBA; de fleste udløber efter tre til fem år.

Hvad sker der, hvis du sælger online uden en virksomhedslicens?

Hvis du opererer uden en virksomhedslicens, når du skulle have en, fungerer din virksomhed ulovligt. Dette kommer med nogle temmelig alvorlige konsekvenser, hvor alvorlighed afhænger af statens love og størrelsen og arten af ​​din virksomhed.

Straffen for ikke at have en virksomhedslicens kan omfatte:

  • At blive tvunget til at stoppe med at sælge online. Dette kan kun ske, indtil der kan opnås en licens, eller der kan være en obligatorisk prøvetid for at vente.
  • Modtager en bøde. Afhængig af virksomhedens størrelse, kan dette være lige fra lokale myndigheder, fra din stat eller på føderalt niveau.
  • Potentielle retssager. En foruroliget kunde kan have en sag for at sagsøge dig for svig, hvis du ikke gør det’t har den rette licens på plads.

Dybest set det’er det ikke værd at tage risikoen!

Konklusion

Vi’d elsker normalt at give dig en klar konklusion på dette tidspunkt, men kendsgerningen er, at virksomhedslicenser er et komplekst emne; du’ll næsten bestemt har brug for en momslicens, sandsynligvis har brug for en virksomhedslicens, kan har brug for en DBA eller et varemærke, og magt har også brug for en føderal licens.

hvis du’jeg er i tvivl om, vi anbefaler stærkt, at du kommer i kontakt med nogen på din statsafdeling – de’er normalt virkelig nyttigt, og det’er en sikker-brand måde at sikre dig’glip ikke noget. Du kan også og bør søge juridisk rådgivning, hvis du gør det’er usikker, især hvis du’vil begynde at ansætte folk.

hvis du’har været igennem processen med at ansøge om nogen af ​​de ovenfor angivne licenser, så del dine oplevelser i kommentarerne nedenfor for at hjælpe andre brugere på deres rejse!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me