Sådan accepterer du betalinger online: 7 metoder til at tjene penge

Ved udgangen af ​​2020 var det’s anslås, at der vil være cirka 2,05 milliarder globale online-shoppere. At’er ca. 25% af verden’s befolkning. Sådanne tal viser, at vi’bevæger sig stadig tættere på et kontantløst samfund, men er din virksomhed forberedt på stigningen i e-handel?


Når det kommer til at tjene penge til din virksomhed, ved vi, at det lønner sig at udføre din forskning. At’hvorfor vi’vi har udarbejdet en liste over de bedste måder at tage betalinger online for 2020, der dækker alt fra kreditkort og betalingsgateways til eChecks og tilbagevendende faktureringssoftware.

Du’Jeg lærer også om de nitty-gritty betalingsdele som transaktionsgebyrer, modtager rådgivning om bedste software og nyd tip om, hvordan du implementerer hver metode på dit websted. Tjek vores liste nedenfor for en hurtig oversigt over hvad du’Jeg lærer.

De bedste måder at tage betalinger online på er:

 1. Accepter kredit- og betalingskort
 2. Tilføj en betalingsgateway
 3. Opret en direkte debitering
 4. Brug eChecks
 5. Integrer mobile tegnebøger
 6. Send klik-til-betaling-fakturaer
 7. Installer tilbagevendende faktureringssoftware

Alligevel nok tale. Lade’s få din virksomhed betalt…

1

Accepter kredit- og betalingskort

I 2019 blev ca. 1,06 milliarder kreditkort brugt i hele Nordamerika – næppe overraskende, i betragtning af at amerikanere i gennemsnit ejer fire kreditkort hver.

hvis du’hvis du undrer dig over, hvordan du accepterer betalinger online, er det første sted du skal se ud til den ydmyge duo med kredit- og betalingskort, uanset hvilken type e-handelsforretning, du ejer.

hvordan man accepterer betalinger online kreditkortAccept af kreditkortbetalinger er en enkel at gøre og vigtig for at vokse din virksomhed

Før du begynder at acceptere kreditkort online, du’Jeg har brug for en handelskonto.

Også kendt som kreditkortbehandling, en handelskonto er en type bankkonto hvilket gør din butik i stand til at acceptere online betalinger.

(Psst! Hvis du allerede accepterede kredit- og betalingskortbetaling i din mursten og mørtelbutik, ville du’Jeg har allerede en handelskonto, så du kan spring til næste afsnit hvis du kan lide.)

Når en kunde har forsøgt at købe noget fra dit websted, har handelskontoen midlertidigt midlerne, mens der foretages visse monetære kontroller. Processen går normalt sådan:

 1. Kunden foretager et køb
 2. Forhandlerkonto kontrollerer, om der er tilgængelige midler
 3. Transaktion verificeret af kortforening (Visa eller Mastercard osv.)
 4. Penge indtastes på din virksomheds bankkonto

Normalt opbevares pengene på handelskontoen i et par arbejdsdage, mens betalingen verificeres, autoriseres og anses for sikker.

Som vi sagde, er en handelskonto en type bankkonto, så du forbinder din handelskonto til dit websted, som du ville gøre med enhver anden bankkonto. Du kan nemt åbne en handelskonto gennem næsten enhver bank og dig’Der opkræves normalt et fast gebyr på $ 10 til $ 30 pr. måned for tjenesten. Hvad angår de typer kreditkort, du skal acceptere, inkluderer de mest anvendte Visum, Mastercard, og American Express.

2

Føj en betalingsport til dit websted

Kort fortalt, en betalingsgateway forbinder dit websted med et kassasystem. Det linker dit websted til sådanne som Visa, Mastercard og American Express, enten indlejring af en checkout til dit websted eller omdirigering af dine kunder til betalingsgateway’s eget websted for at gennemføre købet.

Betalingsportaler er enkle at oprette og tilbyder en række forskellige tjenester, der er skræddersyet til forskellige brancher. Nedenfor er nogle af vores yndlingsindstillinger, som er let at bruge, acceptere alle større kreditkort og tilbyde nul setup gebyrer…

Stribe

Bedst til abonnementsbaserede virksomheder

hvordan man accepterer betalinger online stripe

Stribe er en af mest tilpasses betaling gateways derude, så du kan fuldt ud tilpas og integrer en elegant checkout på dit websted. De fleste alternativer kræver enten, at du bruger deres egen checkout-skabelon, eller tvinger dine kunder til at forlade dit websted og bruge betalingsgatewayen’s hjemmeside for at kassen.

Stribe’s øverste funktion er Stribefakturering, som giver dig mulighed for hurtigt og nemt at oprette gentagne fakturaer eller engangsfakturaer.

Streggebyrer:

 • Månedligt gebyr: $ 0
 • Opsætningsgebyr: $ 0
 • Online transaktionsgebyr: 2,9% plus 30 cent pr. Transaktion
 • Udgifter til stripfakturering: Gratis for første $ 1 million i omsætning, derefter 0,4% bagefter

PayPal

Bedst til at tilføje en checkout gratis

accepterer betalinger online med PayPal

Som husstand navn PayPal’s kasser giver tillidssignaler til dine kunder, at lade dem vide, at deres penge er i sikre hænder. Mens PayPal’s kasser er ganske grundlæggende, de kan let tilføjes uden omkostninger. PayPal’s øverste funktion er One-touch checkout, skab en slank oplevelse for dine kunder.

PayPal gebyrer:

 • Månedligt gebyr: $ 0
 • Opsætningsgebyr: $ 0
 • Online transaktionsgebyr: 2,9% plus 30 cent pr. Transaktion
 • Fakturabetalinger: 2,9% plus 30 cent pr. Transaktion

Firkant

Bedst til små virksomheder

tage betalinger online med square

Den bedste mulighed, hvis du’genstart fra ‘firkantet’, denne betalingsgateway er enkel og overkommelig for små virksomheder, der ønsker at acceptere betalinger online. Du kan endda oprette et websted gratis ved hjælp af Square online butik builder.

Firkantede gebyrer:

 • Månedligt gebyr: $ 0
 • Opsætningsgebyr: $ 0
 • Online transaktionsgebyr: 2,9% plus 30 cent pr. Transaktion
 • Fakturabetalinger: 2,9% plus 30 cent pr. Transaktion

Alt-i-en-e-handelsplatform

Mens vi’Vi har kun nævnt tre betalingsportaler, der er hundreder derude. Det rene valg kan være overvældende, hvad med alle de forskellige transaktionsgebyrer og kreditkortbehandlingsfunktioner at overveje.

Med det i tankerne kan du overveje at bruge en e-handelswebbygger. Disse tilbyder en ‘alt i en’ opløsning, kombinere brugervenlige værktøjer til webstedsbygger med verden’s førende integration af betalingsgateway.

Shopify er den markedets bedste e-handelsplatform, der kombinerer fantastiske salgsværktøjer med en intuitiv funktionalitet, som du’Jeg elsker at bruge. I mellemtiden er Wix E-handel en god mulighed, hvis du’ser på udkig efter at bygge et smukt websted og sælge et par ting på siden.

Shopify tilbyder endda sin egen betalingsgateway, Shopify Payments, som følger med nul transaktionsgebyrer! Shopify integrerer dog også med over 100 forskellige betalingsgateways – inklusive PayPal, Square og Stripe – så du kan holde dine muligheder åbne.

tage betalinger online med shopifyShopifys egen betalingsgateway anvender nul transaktionsgebyrer

Yderligere information:

 • Shopify vs Wix E-handel: Hvem kommer ud på toppen i kampen om de bedste?
 • Shopify-prisanmeldelse: Er der nogen skjulte Shopify-omkostninger?
 • 9 bedste gratis e-handelsplatforme i 2020: Spar, mens du sælger med vores top gratis valg
 • 10 bedste e-handel webstedsbyggere til små virksomheder: Byg den bedst mulige online butik til din virksomhed
 • Top 6 Shopify-alternativer: Måske skulle du shoppe ‘indtil du falder?

3

Opret en direkte debitering

Inden vi starter, skal du vide, at det er en direkte debitering ikke egnet til e-handelsbetalinger. Det’s en langsom proces. Direkte debitering kræver, at betaleren bemyndiger en virksomhed til at hæve penge direkte fra deres egen konto, Derfor skal online-butikkejere holde sig til kreditkort og betalingsportaler.

Når det er sagt, er direkte debiteringer nyttige på websteder, der har brug for at acceptere betalinger meget sjældent, såsom lokale myndigheders websteder, der modtager penge fra bøder eller sanktioner, eller websteder, der bruger et abonnementsbaseret gebyr.

Direkte debiteringer til din virksomhed kan let konfigureres via Automated Clearing House (ACH), det netværk, der er ansvarlig for direkte debiteringer i USA. I 2015 blev der foretaget over 25 milliarder transaktioner på ACH-netværket, hvor direkte debiteringer udgjorde 62% af disse transaktioner.

4

Brug eChecks

Undrer du dig over, hvordan man accepterer betalinger online uden at håndtere kort eller kontanter? Tjek derefter eChecks. En type EFT (elektronisk pengeoverførsel), eChecks fungerer lige som en papirkontrol, men online!

Meget ligesom deres papirer, eChecks indbetaler penge fra kunden’s bankkonto til din virksomhed’ bankkonto, via en ACH (Automated Clearing House) software. Alt hvad kunden skal gøre er at tilføje nogle bankoplysninger i online-betalingsformularen, som derefter behandles af ACH. Brug af eChecks giver din virksomhed mulighed for at tjene penge og red træer – hør!

5

Integrer betalinger i mobil tegnebog

I 2023, det’s forudsagde, at over 1,31 milliarder mennesker verden over vil have brugt mobile betalingsapps i løbet af mindst seks måneder. Det er klart, hvis du’re kortlægning af, hvordan man tager betalinger online for din langsigtede strategi, skal du sandsynligvis begynde at acceptere mobilbetalinger.

Disse apps, også kendt som mobile tegnebøger, gemmer dine bankkortoplysninger på din smartphone, så du kan foretage hurtige betalinger online (hvis online butikken accepterer betalinger for mobilapp, det er!)

Du’Jeg genkender de mobile tegnebøger, der er almindeligt anvendt i Amerika, f.eks Apple Pay, Samsung Pay, og Google Pay, men der er nogle enormt populære alternativer i Kina – inklusive AliPay og WeChat betaler – som du skal overveje, hvis du’er på udkig efter at sælge til det kinesiske marked.

hvordan man accepterer betalinger online mobile tegnebøgerMobil tegnebøger er fremtiden for online betalinger

Størstedelen af ​​e-handelsplatforme – inklusive Squarespace E-handel, BigCommerce – vil give dit websted mulighed for at acceptere digitale tegnebøger inden for deres mest basale prisplaner.

Yderligere information:

 • BigCommerce-prisfastsættelse
 • Anmeldelse af Squarespace-prisfastsættelse

6

Send klik-til-betaling-e-mail-fakturaer

Denne’er ganske selvforklarende. Du kan sende fakturaer til dine kunder via e-mail, som derefter kan betale inden for et par klik. Det’er en af ​​de mest tidseffektive måder for din virksomhed at acceptere betalinger online, samtidig med at du reducerer din virksomhed’s brug af papir. Alle sammen’er en vinder!

Du kan bruge automatiseret faktureringssoftware til at sende mange fakturaer hurtigt og uden besvær. Nogle af de mest populære automatiserede fakturasoftware inkluderer:

 • Invoicera
 • Zoho-faktura
 • Certificer køb
 • TimeSolv
 • Ariba

Disse typer software integrerer dit websted, fakturaens betalingsformular og din kundedatabase på ét sted, lader dig se hvem’er betalt, og hvor meget du’Vi har hidtil tjent på fakturaer.

7

Installer tilbagevendende faktureringssoftware

Du kan huske, at betalingsporten Stribe giver dig mulighed for at sende tilbagevendende regninger som en del af pakken. Mens Stripe tilbyder mange forskellige funktioner, der giver dig mulighed for at tage betalinger online, kan du vælge at investere i software, der er specialiseret i automatisk at sende regninger til dine kunder.

Mens de er meget ens, fakturaer og fakturaer er meget forskellige. en faktura indeholder en liste over varer eller tjenester, der endnu ikke skal leveres, med en angivelse af det skyldige beløb, mens a regning angiver en modtagelse af betaling for allerede anvendte varer.

Tænk på det sådan. En tømrervirksomhed ville sende en faktura der indeholder udstyr og tjenester der’Jeg bliver påkrævet til jobbet, mens en online streamingtjeneste sender en månedlig regning.

Tilbagevendende faktureringssoftware – også kaldet automatiseret faktureringssoftware – er ideel til abonnementsbaserede virksomheder, fordi det giver dine kunder mulighed for at betale automatisk, hver gang betalingen forfalder, hvilket gør dine kunder’ lever lettere – og sikrer, at du får betalt til tiden! Bare forestil dig, at glade kunder betyder lykkelige overskud.

Hvis du vil bygge en online butik, skal du vide, at e-handel-bygherrer, såsom Shopify, understøtter muligheden for at sende tilbagevendende ordrer, fakturaer og abonnementer via apps fra tredjepart.

Sådan accepteres betalinger online: Resume

Med e-handel udgifter forventes at stige i løbet af de næste par måneder, det’er vigtigt, at din virksomhed er klar til at håndtere den stigende efterspørgsel. Med andre ord, din virksomhed skal være klar til at acceptere betalinger online på forskellige måder, med færre forbrugere, der handler i mursten og mørtel butikker.

Det’Det er også værd at bemærke, at hvordan du accepterer betalinger afhænger af hvor du befinder dig’sælger dine produkter igen. For eksempel, hvis du’sælger gennem en online markedsplads, dig’Jeg bliver nødt til at overholde reglerne om betalingsmuligheder, mens du opretter en e-handelsbutik giver dig fri regeringsperiode for, hvordan du tager betalinger online. Men lad’s sammenfattes hurtigt, hvad vi dækkede for at jogge vores minder…

De bedste måder at tage betalinger online på er:

 1. Accepter kredit- og betalingskort
 2. Tilføj en betalingsgateway
 3. Opret en direkte debitering
 4. Brug eChecks
 5. Integrer mobile tegnebøger
 6. Send klik-til-betaling-fakturaer
 7. Installer tilbagevendende faktureringssoftware

Husk, at for at acceptere kredit- og betalingskortbetalinger’Jeg bliver nødt til at oprette en handelskonto via din valgte bank – men det’det er virkelig nemt at gøre. Faktisk er alle ovennævnte metoder ganske problemfri at implementere. Efter at have læst denne artikel, skulle den nu ikke længere være et spørgsmål om hvordan at acceptere betalinger online, men hvornår.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me