Sådan opretter du en Facebook Store 2020: 2 lette måder at begynde at sælge

hvordan man sælger på facebook


Hvis du har en online butik, eller vil oprette en, er brug af Facebook en nem og effektiv måde at øge dit salg.

Facebook Store er en side, som du kan sælge dine produkter gennem for at nå et bredere kundegrundlag. Du har måske også hørt dette kaldet Facebook Shop – dette er nøjagtigt den samme ting, lige under et lidt andet navn.

Du spekulerer måske på, hvorfor du’d vil oprette en Facebook Store. Sikkert det’er det nok bare at have et godt e-handelswebsted? Tænk igen! Facebook har over 2 milliarder aktive brugere hver eneste måned. At’s for mange potentielle kunder til at vende sig væk!

Med alle disse brugere derude, det’er det værd at oprette en Facebook Store-side for at appellere til dem og bringe deres brugerdefinerede ind. Men hvad’det er den bedste måde at gøre dette på?

Der er to måder at sælge på Facebook:

1 – Brug Facebook’s platform i sig selv til at oprette din Facebook Store, liste produkter og oprette en indkøbsvogn til at forbinde betalinger. Dette er en mere grundlæggende måde at sælge på.

2 – Brug en e-handelswebbygger til at oprette en online butik, og link derefter automatisk dine produkter til din Facebook-butiks side. Dette kræver lidt teknisk know-how og er enkel at konfigurere og administrere.

Vi anbefaler mulighed to. Det’Det er bedre at bruge en e-handelsbygger som Shopify til at sælge via Facebook: ikke kun er denne indstilling meget enklere, men det giver din online forretning en meget mere omfattende online tilstedeværelse.

Facebook har begrænsede e-handelsfunktioner sammenlignet med disse specialiserede webstedsbyggere. For eksempel har det færre betalingsmuligheder, som dine kunder kan vælge imellem, du kan kun sælge fysiske produkter, og nogle muligheder er kun tilgængelige i USA.

Ved at forbinde din online butik til din Facebook Store får du det bedste fra begge verdener!

I denne artikel skal vi’Jeg tager dig igennem, hvad det betyder at sælge via Facebook. Vi’Jeg vil anbefale de tre bedste e-handelsbyggere at oprette forbindelse til din Facebook Store og vise dig, hvordan du opretter din butik med hver af dem.

Vi’Jeg dækker også, hvordan du gør dette med Wix, plus vi’Jeg besvarer nogle ofte stillede spørgsmål (FAQs) for at dække eventuelle flere spørgsmål, du måtte have. Lad nu’s komme i gang med en verden af ​​Facebook-salg…

1

Hvad er en Facebook-butik?

En Facebook-butik giver dig mulighed for at sælge produkter gennem din Facebook-side.

Du kan oprette en Facebook-side til din virksomhed, der er separat til din personlige Facebook-konto.

jeg vandt’t undersøge, hvordan man opretter en Facebook-virksomhedsside her, men der er masser af gode trin-for-trin-guider, hvis du bare søger efter dem på Google.

Når først du’Når du har konfigureret din Facebook-virksomhedsside, kan du begynde at sælge på Facebook ved at oprette en fane til din butik på denne side.

Sådan sælges på facebook-butik - FanebutikMærket her som “Butik” i stedet for “butik”, Du kan se butikken opsat som en af ​​fanerne på denne Facebook-side.

Når folk besøger din Facebook-side, kan de klikke på din Store fane og købe produkter direkte i din Facebook Store.

Det er unødvendigt at sige, at for at få folk til at købe fra din Facebook-butik, skal du vokse dit Facebook-publikum / samfund som en del af din overordnede forretningsmarkedsplan.

At engagere dit Facebook-community er en fremragende måde at vokse din virksomhed på. Facebook gør det super let for dig at målrette mod brugere med specifikke interesser, og det gør deling (viral markedsføring) dit indhold meget lettere end at holde sig til en enkelt platform.

2

Websitebyggere: den bedste måde at begynde at sælge på Facebook

E-handel webstedsbyggere har specialiserede funktioner og funktioner til at maksimere dine virksomheder’ online tilstedeværelse. Hvis du opretter din Facebook Store direkte via Facebook, er der begrænsninger for dig og dine kunder: Disse inkluderer en mangel på synkronisering og betalingstyper samt produktbilleder af lavere kvalitet..

Ved at forbinde et Shopify-websted til din Facebook Store kan du dog undgå disse frustrationer. Du’Jeg appellerer til det samme brede publikum, mens du beholder de avancerede e-handelsfunktioner, der følger med at bruge en specialiseret builder.

Ved at bruge en webstedsbygger til at forbinde din Facebook Store, kommer alle køb automatisk ud af din beholdning. Dette vil gøre det lettere at styre din butik! Du kan enten holde din kasse på Facebook-siden for at holde brugerrejsen så enkel som muligt, eller du kan dirigere kunder til dit eget websted’s kassen for at introducere et bredere udvalg af betalingstyper.

Så hvad er den nemmeste måde at begynde at sælge på Facebook?

Webstedsbyggerne giver dig mulighed for at oprette din Facebook Store hurtigt og nemt, alt uden at kræve, at du roder rundt med kodning overhovedet. Den første ting, du skal gøre, er at oprette en Facebook-virksomhedsside. Dette er vigtigt for at sælge via Facebook og oprette din Facebook Store. Så skal du bare tilføje en app til din online butik og dig’Jeg sælger på Facebook på kort tid!

sælger på facebookBrug af en webstedsbygger til at sælge på Facebook kunne virkelig ikke være enklere!

Ikke sikker på, hvad en webstedsbygger er? Kort sagt er en webstedsbygger den hurtigste, nemmeste og billigste måde at oprette et websted eller en online butik på.

Den endnu bedre nyhed? Der er en række e-handelsplatforme, der automatisk kan forbinde alle dine produkter til din Facebook Store. Tjek dem nedenfor:

 • Shopify – vores højeste vurderede e-handelswebbygger
 • BigCommerce – en drøm for virksomheder, der ønsker at sælge et stort antal produkter online
 • Squarespace – perfekt til kreative virksomheder takket være sine brancheførende skabeloner og design

Vi anbefaler disse tre e-handelsbyggere, fordi de tilbyder service på højeste niveau til en lang række virksomheder. Shopify er en top all-round mulighed for enhver online forretning og har over 1 million aktive brugere over hele verden. BigCommerce’s kraftfulde funktioner og imponerende app-butik gør det til et populært valg for store virksomheder, der administrerer en omfattende opgørelse. Og Squarespace er ideel til kreative virksomheder med dens høje kvalitet design og forsendelsesgebyr regnemaskine.

Når du har bygget din egen online butik, kan du derefter udvide din forretnings tilstedeværelse ved at oprette en Facebook Store for at begynde at sælge på Facebook.

hvis du’Vi har brugt en onlinebutikbygger til at oprette din e-handelshandel, alle ændringer eller opdateringer, du foretager til dine produkter, vil automatisk blive “skubbet” gennem til din Facebook Store.

Fordelen her er, at du bare skal opdatere dit produkt én gang, og din Facebook Store opdateres også problemfrit – hvilket sparer tid og fornuft!

Vi’Vi har inkluderet Shopify, BigCommerce og Squarespace i denne guide som vores anbefalede online-butiksbyggere, der fungerer godt med Facebook.

Lad nu’s dybe dybere ned i hver builder, så du kan se, hvor let det er at oprette en Facebook-butik.

3

Sådan sælges på Facebook med Shopify

Først op, hvad gør Shopify som svar på Covid-19-pandemien?

Det’er et usikkert tidspunkt at starte eller vokse nogen forretning, men don’t bekymre dig – Shopify får det helt. Faktisk har den introduceret en masse fantastiske nye foranstaltninger til støtte for små virksomheder i de kommende måneder. Disse inkluderer:

 1. At stille fysiske og digitale gavekort til rådighed på alle planer. På den måde kan dine kunder støtte dig uden at købe fysiske produkter lige nu.
 2. 200 millioner dollars til rådighed i finansiering af små virksomheder (kun USA). Som en del af et regeringspartnerskab tilbyder Shopify Capital finansiering til at hjælpe små virksomheder med at udvikle sig på et tidspunkt, hvor de muligvis er kontante.
 3. Udvidelse af sin gratis prøveperiode til 90 dage. Shopify har udvidet sin gratis prøveperiode fra 14 dage til 90, hvilket giver sælgere endnu længere tid til at prøve tjenesten risikofri.
 4. Community support og live webinarer. Virtual ‘Frit’ med Shopify-samfundet for at dele visdom og støtte.

Store kudoer til Shopify for dets hurtige reaktion og sit engagement i at støtte små virksomheder nu og altid.

Shopify er en af ​​de bedste og hurtigst voksende e-handelswebbyggere på markedet i dag:

 • 1 million + aktive brugere
 • Hjælpede købmænd med at behandle mere end 72 milliarder dollars i salg
 • Professionelle og polerede designtemaer, der får din butik til at se godt ud
 • Hundredvis af apps til at udvide funktionaliteten i din online butik – du kan tilføje dem, efterhånden som din virksomhed vokser og kræver flere funktioner
 • 24/7 support

For at oprette din Facebook Store gennem Shopify, skal du blot tilføje Shopify’s gratis Facebook Channel-app til din Shopify-butik. Denne app er inkluderet i alle Shopify-betalte planer. Når først du’Når du har konfigureret appen, opretter Facebook derefter et Store-afsnit på din Facebook-side. Dette viser igen dine Shopify-produkter, som folk kan se og købe!

Facebook Store-appen opretter en Store-fane til din Facebook Business-side, der automatisk vil ske ‘presse igennem’ dine produkter til Facebook. Du kan administrere dine produkter, spore salg og behandle ordrer i Shopify, som synkroniserer alt for at få vist disse ændringer i din Facebook Store.

Dine kunder kan derefter gennemse dine Shopify-produkter på Facebook og kan endda foretage et køb uden at forlade det sociale websted.

Sådan sælges i facebook-butik - ShopifyAt sælge på Facebook med Shopify kunne virkelig ikke være lettere!

Tjek disse virkelig seje funktioner, som Shopify giver dig mulighed for at kontrollere over din Facebook Store:

 • Føj produkter til Facebook med et enkelt klik! Alle ekstra produktdetaljer synkroniseres automatisk med det samme.
 • Sælg gennem Facebook Messenger på din online butik og Facebook-sider. Kunder får en personlig shoppingoplevelse og kan betale for og spore deres ordrer i Messenger.
 • Visuel organisation – Du kan tilføje bannere & ændre antallet af kolonner med produkter
 • Vælg hvilke produkter, du vil sælge på Facebook, og importer dem automatisk fra din Shopify-butik til din Facebook-butik
 • Real-time opdateringer – opdater dine produkter i din Shopify-butik, og din Facebook Store opdateres også automatisk.

Hvis du opretter et e-handelswebsted ved hjælp af Shopify, gør platformen det virkelig nemt for dig at transportere dine produkter til din egen Facebook Store.

Shopify tilbyder en 14-dages gratis prøveperiode, så du kan komme i gang uden at bruge nogen af ​​dine egne penge. Klik på knappen herunder for at give Shopify en chance.

4

Sådan sælges på Facebook med BigCommerce

BigCommerce er en anden meget hæderlig e-handelswebbygger, der hjælper dig med at bygge din egen online butik uden at skulle bekymre dig om kodning:

 • Opret målrettede Facebook-annoncer for at tiltrække nye kunder og spore dine kampagner
 • Har hjulpet forhandlere med at behandle over $ 9 milliarder i salg
 • Omfattende sæt af “ud af boksen” værktøjer, der hjælper dig med at opbygge din butik
 • Udnyt forskellige sociale kanaler for at hjælpe dig med at øge dit salg (f.eks. Facebook Store)
 • Tilføj mere avancerede værktøjer gennem BigCommerce’sin egen app store (ligesom Shopify)

Sådan sælges på facebook-butik - BigcommerceBigCommerce er fantastisk til store virksomheder, der ønsker at sælge online og på Facebook. Pssst! Få op til tre måneder gratis med BigCommerce

Vi ville bare fortælle dig, at BigCommerce i øjeblikket tilbyder op til tre måneder gratis, når du tilmelder dig en ny plan. Gå til BigCommerce-webstedet for at se dette tilbud live!

Opsætning af din Facebook-butik med BigCommerce er ret ligetil: Du skal bare følge disse trin.

Processen ligner Shopify, i det at du’Jeg bliver nødt til at tilføje BigCommerce’s gratis Facebook Shop-app til din butik. Dette gør derefter dine produkter tilgængelige på din Facebook-virksomhedsside.

Bemærk: Funktionaliteten til at tjekke direkte på Facebook er i øjeblikket kun tilgængelig for USA-baserede BigCommerce-brugere.

Tilføjelse af appen er virkelig hurtig og nem, så du kan begynde at sælge produkter på Facebook på ingen tid overhovedet!

BigCommerce er en af ​​de bedre e-handel-bygherrer, der findes på markedet i dag. Efter vores mening er deres største konkurrent Shopify (diskuteret ovenfor), og hver af dem har deres egne fordele og ulemper.

Ligesom Shopify tilbyder BigCommerce en gratis prøveperiode, så du kan prøve det og se, om det’er den rigtige bygmester til dig. Tryk på knappen nedenfor for at komme i gang.

5

Sådan sælges på Facebook med Squarespace

Squarespace er mere en all-round webstedsbygger end Shopify og BigCommerce. I stedet for at være en specialiseret e-handelsbygger, henvender det sig primært til at oprette regelmæssige websteder, såsom porteføljer, forretnings- og blogsider.

Den har dog også en række e-handelsfunktioner, så du kan oprette en online butik, hvis du vil. Dette gør Squarespace særlig stor, hvis man sælger online’t det eneste formål med dit websted.

Squarespace’design af høj kvalitet og kreativ frihed gør det ideelt til opbygning af et meget tilpasset og professionelt websted for e-handel. Nogle af dens funktioner inkluderer:

 • Social integration gør det nemt at dele på tværs af Facebook, Twitter, Instagram og Pinterest
 • Føj kort, formularer, undersøgelser og mere til dit websted
 • Fang langsigtede kunder med e-mail-kampagner
 • Ubegrænsede produkter, der kan sælges via din online butik
 • Brug videoer, billeder, blogindlæg og begivenheder til at markedsføre dine produkter
 • Fang kunder med forladt check-opsving
 • Mobiloptimeret kasseside

Squarespace har masser af forskellige måder at forbinde dine sociale mediekonti til dit websted. For eksempel kan du linke dine Instagram- og Facebook Business-konti for at tagge produkter og gøre shopping endnu lettere for dine følgere.

Du kan også tilføje Squarespace-faner, der viser enten galleri eller normale sider, samt forbinde dit Facebook-brand eller forretningsside til dit websted.

firkantede e-handelsfunktionerSquarespace har stærke e-handelsfunktioner såvel som stilfulde og fleksible skabeloner for at tiltrække og engagere dine kunder.

I modsætning til Shopify og BigCommerce, kan du’t sælges direkte via Facebook med Squarespace. Du kan dog stadig skubbe, mærke, integrere og dele dine produkter på tværs af Facebook såvel som Instagram, Pinterest og Twitter.

Først skal du forbinde din Facebook-konto til dit Squarespace-sted. Du kan derefter tilføje en Facebook Share-knap til produktgenstande, galleri og begivenhedssider med mere.

En af de bedste funktioner til din online butik er automatisk at skubbe indhold til Facebook. Husk, at for at gøre dette, skal du have en virksomheds Facebook-side i stedet for en personlig profil.

Dette betyder, at når du opretter nye kollektioner eller opdaterer dine produkter, skal du bare klikke på ‘Gemme & Offentliggøre’ i dine indstillinger. Dette offentliggør dit indhold på dit websted og deler dine opdateringer i et nyt Facebook-indlæg på samme tid!

Så Squarespace er ikke’t ganske så automatisk eller synkroniseret som Shopify eller BigCommerce, men tilbyder stadig en stærk social integration. Dens styrker ligger i dens design og stærke visualisering til at appellere til kunder, mens de bruger sine stærke sociale og e-handelsfunktioner til at trække besøgende til dit websted og dine produkter.

6

Sådan sælges på Facebook med Wix

Wix er mest kendt som en drag-and-drop-webstedsbygger. Selvom dens kernefokus ikke er e-handel (i modsætning til Shopify og BigCommerce, som udelukkende er fokuseret på det), tilbyder Wix dig nogle smukke funktionelle værktøjer til jobbet. Dette er en fantastisk mulighed, hvis du vil sælge online, men er’t ser ud til at skalere din virksomhed i stor skala endnu.

Du kan sælge via Facebook med Wix ved hjælp af appen Ecwid. Ecwid er den største e-handels-app på Facebook, der driver over 40.000 butikker. Det kan også linke til andre sociale mediesider som Instagram og Pinterest.

Sådan sælges på facebook-butik - Wix BannersDu kan begynde at sælge online på ingen tid overhovedet med Wix! Og det er hurtigt også muligt at oprette forbindelse til Facebook!

 • Over 109 millioner websteder er blevet bygget med Wix
 • Ren træk-og-slip-grænseflade, så du kan indsætte indhold hvor som helst på dit websted
 • Hundredvis af smukt designede skabeloner
 • App Market for at tilføje mere funktionalitet til dit websted (se vores diskussion her)
 • Flere betalingsmuligheder
 • Opret kuponer og rabatter

Wix’s ecommerce-app, Ecwid, giver dig mulighed for at oprette forbindelse til Facebook og andre sociale platforme for at sælge, synkronisere og opdatere dine produkter. Alt hvad du skal gøre er at installere Ecwid-appen på dit Wix-sted i et par nemme trin og derefter oprette en Ecwid-konto.

For at sælge på Facebook skal du tilmelde dig Ecwid Starter-planen for kun $ 7,99 om måneden. Dette er stadig billigere end at tilmelde dig f.eks. BigCommerce, så det’det er det værd, hvis du vil sælge online, men er’t klar til at investere flere penge på dette tidspunkt.

Når først du’har oprettet Ecwid med dit Wix-websted, kan du gå i forbindelse med at forbinde din online butik til din Facebook-forretningskonto!

Med premium-versionen af ​​appen opdateres alle dine produkter automatisk på Facebook, hvis du foretager ændringer i Wix. Du kan også fuldt ud tilpasse din Facebook Store.

wix ecwid e-handel appEcwid, den største e-handels-app på Facebook, gør det nemt at bruge dit Wix-websted til at sælge produkter på den sociale platform.

Ecwid’s e-handels-app gør det meget enkelt og effektivt at administrere din Wix online butik på tværs af forskellige platforme.

Ligesom Shopify og BigCommerce tilbyder Wix en 14-dages gratis prøveversion for sine e-handelsplaner. Dette betyder, at du kan prøve det risikofri i 2 uger for at se, om det’er den rigtige platform for dig.

7

Sådan opretter du en Facebook-butik: Konklusion

Du behøver ikke længere at have en masse teknisk viden for at oprette din egen Facebook Store, så du kan sælge produkter til potentielle kunder, der hænger ud på Facebook.

Anerkendte e-handelsplatforme som Shopify og BigCommerce, samt webstedsbyggere som Squarespace og Wix, har apps, der giver dig mulighed for hurtigt og smertefrit at oprette din egen Facebook-butik baseret på din eksisterende portefølje af produkter.

I modsætning til Facebook selv har disse webstedsbyggere kraftfulde e-handelsfunktioner, der hjælper dig med at drive din virksomhed og holde styr på dine lagerniveauer, mens du’sælger igen. I dag’s flerkanalsverden, der sælger på kun en platform isn’t nok.

Med dette i tankerne donerer vi ikke’t anbefaler kun at oprette din butik bare via Facebook. Ved i stedet at linke et magtfuldt og professionelt e-handelswebsted til din Facebook Store, du’giver din online butik den bedste chance for succes!

Det bedste er, at alle opdateringer, du har, automatisk synkroniseres med din Facebook Store – ikke kun sparer dig meget tid, men forhindrer eventuelle menneskelige fejl i at skulle foretage en masse opdateringer igen og igen.

Med over 1 milliard brugere, der hver bruger et gennemsnit på over 50 minutter om dagen på Facebook, er det’er det klogt at indarbejde en Facebook-medie-strategi i din overordnede markedsføringsstrategi. Dyrk dit samfund på Facebook – det’er en nem måde at hjælpe dig med at sprede ordet om din virksomhed.

8

Sælger på Facebook: Ofte stillede spørgsmål

Hvilken webstedsbygger er det nemmest at oprette en Facebook-butik med?

Hvis du vælger Shopify som din onlinebutikbygger, er alt hvad du skal gøre for at oprette din Facebook Store at tilføje deres gratis app, og du’er god til at gå! Dine produkter opdateres automatisk, plus dine kunder kan endda tjekke direkte på Facebook.

Du kan finde ud af mere om Shopify i vores dybdegående gennemgang.

Hvad er den bedste måde at sælge via Facebook?

Brug af en webstedsbygger er hænderne ned den bedste måde at sælge på Facebook. Du kan hurtigt opbygge en stilfuld og professionel udseende online butik og derefter forbinde den til Facebook. Eventuelle ændringer eller opdateringer, du foretager i dine produkter, synkroniseres automatisk med Facebook, så at sælge via den sociale medieplatform kræver næsten ingen indsats fra din side!

Har en Facebook-butik det værd?

At have en Facebook-butik er en fantastisk måde at vokse din virksomhed på, så du kan benytte dig af nye målgrupper og få flere kunder.

Det gør det nemt at dele dit indhold, så det er det’er en fantastisk måde at markedsføre din butik og produkter, øge salget og øge din bundlinje!

Hvordan øger du dine konverteringer fra en Facebook-butik?

For at øge dine konverteringer fra din Facebook Store skal du vokse dit Facebook-publikum. Dette kan gøres ved at promovere Facebook-indlæg – hvis du har budgettet – eller blot ved at øge din Facebook-aktivitet.

Du kan også prøve at søge efter Facebook-grupper relateret til din butik og skrive om din butik i disse, hvilket kan hjælpe med at øge din trafik og øge dine konverteringer.

Hvordan opretter jeg en Facebook-butik ved hjælp af Facebook?

Du ønsker måske ikke at bruge en webstedsbygger til at oprette din Facebook Store, og det’det er okay! Disse trin er til opsætning af en amerikansk butik:

 • Først skal du sørge for det’har opsat din Facebook-virksomhedsside.
 • Føj en butiksafsnit til din side.
 • Tilføj nu dine produkter! Husk, at du kun kan sælge fysiske produkter, og du skal uploade hver for sig.
 • Administrer dine produkter – tilføj størrelser og andre produktoplysninger, som dine kunder kan gennemse.
 • Indstil dine betalingsmuligheder. Du kan enten vælge at sende kunder til kassen på dit websted, indsende deres ordre i en Facebook-meddelelse eller gennemføre deres køb direkte via din Facebook Store side.
 • Indstil dine forsendelsesmuligheder.
 • Gemme!

Når Facebook har gennemgået og godkendt dine produkter, vises de derefter i din Facebook Store. Nogle betalingsfunktioner er endnu ikke tilgængelige i alle områder.

Kan jeg sælge digitale varer i min Facebook Store?

Desværre er svaret nej! Dette er en anden vigtig grund til ikke at stole på Facebook for din online forretning. Du kan kun sælge fysiske produkter gennem din Facebook Store. Men med webstedsbyggere som BigCommerce kan du nemt sælge både fysiske og digitale produkter!

Hvilke betalingstyper accepterer Facebook?

Dette afhænger af hvor du er. For amerikanske butikker, hvor kunder kan tjekke direkte på din Facebook-side, kommer dine penge enten via Stripe eller PayPal.

hvis du’når du er uden for USA, skal du arrangere en anden betalingsmetode. Dette kan være en bankoverførsel, kontant eller telefonisk betaling. Dette er nemmest, hvis du tillader kunder at kontakte din side via Messenger.

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me