Sådan sælges makeup online

Det’er nemmere end nogensinde at sælge makeup hjemmefra

Det amerikanske marked for skønhed og kosmetik går ikke overalt. Det var værd $ 60 milliarder i 2016, og det tal forventes at nå $ 90 milliarder inden dette år. At’s masser af overskud at gå rundt, så hvorfor ikke komme ind på det?


Vi’Vi har udarbejdet denne vejledning for at gøre det så let som muligt at sælge makeup hjemmefra. Så uden yderligere problemer kan du tjekke vores trinvise opdeling:

Sælger Makeup Online

 1. Find din niche
 2. Kontakt en producent
 3. Mærke og pakke din makeup
 4. Vælg en platform
 5. Markedsfør din makeup

Lad nu’s se nærmere på hvert af disse trin.

1

Find din niche

Skønhedssektoren er allerede massiv, og det amerikanske marked forventes fortsat at vokse med 3,5% årligt. Mens det betyder dig’Vi har et enormt potentielt publikum, det betyder også dig’Jeg bliver nødt til at finde en måde at skille sig ud fra mængden af ​​andre mennesker, der sælger skønhedsprodukter online.

At adskille dig selv, don’t prøv at appellere til enhver forbruger – Hvis du kaster for bredt net, vinder dine produkter’t slå en personlig akkord med nogen som helst. Stil i stedet to spørgsmål for at indsnævre din målgruppe:

 1. Hvad gør dit produkt unikt?
 2. WHO vil det unikke salgspunkt (USP) tiltrække?

Din USP kan være så simpelt som lave priser eller ukonventionelle farver eller så kompleks som solskinsvendende fugtighedscreme (og hvis du formår at komme med den, så fortæl os det). Alt, hvad der klart og dristigt adskiller dit produkt fra konkurrencen, er det, du skal sigte mod.

af sarah hudplejevirksomhedSkønhedsmærke Af Sarah har navngivet sig selv ved kun at fokusere på organisk, kemikaliefri hudpleje. Ved at slå dit brand sammen’s definerende egenskaber (i dette tilfælde helt naturlige ingredienser), dig’Jeg vil være i stand til at skabe en tydelig identitet.

hvis du’igen har problemer med at komme med en original idé, så prøv at tænke på en USP, der ville overbevise du at foretage et køb. Når alt kommer til alt, der’Det er ikke demografisk, du ved bedre end din egen! Kør mentalt gennem din daglige skønhedsrutine, og se, om der er nogen huller, som et nyt produkt kan udfylde. Nægter din mascara altid at vaske af? Måske kan du sælge den stærkeste øjensminkfjerner på markedet. Er din skønhedsrutine kedelig? Måske er en sjov ansigtsmaske din billet til succes.

2

Kilde til en producent

hvis du’gør du ikke dine skønhedsprodukter helt fra bunden, så er spørgsmålet: hvilken type producent vil du arbejde med?

Der er to hovedmuligheder for indkøb af en producent. Den første mulighed er samarbejder med en producent om at fremstille dit eget unikke produkt. Dette betyder at undersøge kosmetikproducenter – enten lokalt eller i udlandet – som vil samarbejde med dig om at skabe en original serie af produkter. Dette er en fantastisk mulighed, fordi du stadig får fordel af branding ved at mærke dine produkter som “original.” Du kan muligvis endda finde en passende producent i dit område, hvilket ville gøre det let at føre tilsyn med oprettelsesprocessen. Tjek denne liste over kosmetikproducenter i USA for at finde ud af, om der er’det er en god leverandør’er også lokal for dig.

Den anden mulighed er hvidmærkning eller ved hjælp af et generisk produkt, som producenten giver dig mulighed for at omdirigere under din egen etiket. Hvad kosmetik angår, betyder dette normalt en lille ændring af farve / duft / osv. af et skønhedsprodukt og derefter sælge det med dit eget branding. Hvid mærkning er praktisk fordi du’får du et færdigt produkt med et klik på en knap, som du derefter kan sælge via dit eget brand. Selvfølgelig er ulempen ved hvid mærkning, at det’er svært at skabe troværdighed, da du kan’t hævder, at dine produkter er unikke.

Hvis du beslutter at gå med denne model, du’Jeg bliver nødt til at foretage en grundig undersøgelse af din leverandør. Her er nogle spørgsmål, du skal huske, når du overvejer potentielle producenter af hvid etiketter:

 • Er der nogen ingredienser, du don’t vil have dine produkter? hvis du’hvis du for eksempel ønsker at sælge organisk eller vegansk makeup, skal du sørge for, at din leverandør kan imødekomme disse krav. Tilsvarende dig’Jeg vil gerne finde ud af, hvilken slags konserveringsmidler en leverandør bruger til at holde produkterne friske.
 • Er leverandøren godkendt i dit land? For amerikansk-baserede virksomheder, du’Jeg vil gerne sikre, at din leverandør overholder både føderal fødevare-, stof- og kosmetiklov (FD)&C Act) og Fair Packaging and Labelling Act (FPLA). I modsætning til stoffer, kosmetik har ikke brug for FDA-godkendelse før de sælges, men FDA gennemfører stadig inspektioner og giver regler for at sikre det “forfalsket og forkert mærket” produkter fjernes fra markedet.
 • Er der minimumsordrer? Sørg for, at du ikke gør det’t ender med en leverandør, der kræver mere volumen end dig’er klar til at forpligte sig til i starten. Når din virksomhed bliver mere etableret og får flere kunder, vil dine lagerordrer vokse. Men når du først begynder at sælge makeup online, er det’er bedst at spare penge og ressourcer, hvor du kan – inklusive på lager!
 • Leverer leverandøren produktemballage? Hvis din leverandør gør ikke’t levere den fysiske emballage af produktet, dig’Jeg skal finde ud af, hvor du er’kommer til at få det. Du kan pakke dine produkter derhjemme med fordelen ved at sikre kvaliteten selv – men vi ville ikke’t anbefaler dette, medmindre du har designerfaring! I stedet kan du købe via en separat leverandør. Der er masser af dedikerede leverandører af kosmetiske emballager at vælge imellem, hvoraf de fleste giver dig mulighed for at tilpasse emballagen til at passe til dit brand.

Uanset om du beslutter dig for at lave din egen kosmetik, arbejde med en producent eller produkter med hvid etiket, vil det hjælpe med at tage et kig på FDA’s Retningslinjer for god fremstillingspraksis (GMP) for kosmetik. Dette er bare retningslinjer (i modsætning til hårde og hurtige regler), og de’er et stort referencepunkt, der hjælper dig med at sikre, at din fremstillingsproces sætter dig op til succes.

3

Mærke og pakke din makeup

“Branding” omfatter alle de tilsyneladende små elementer, der tilføjer op til den måde folk opfatter dit produkt på. Dette inkluderer dine billeder, tonetone og logoer. Det kan virke overvældende at arbejde med så mange bevægelige dele, men tricket er at vælge et element, tilpasse det rigtig godt og derefter bare matche de andre elementer til den samme tone. Dette sparer dig tid og sikrer, at dit branding er sammenhængende. Og samhørighed er vigtig: 70% af deltagerne i en undersøgelse rapporterede, at ensartet branding er afgørende, når man kommunikerer med kunderne.

Vi anbefaler at starte med dit brand’s billeder – specifikt dit brand’s farver! Dette informerer beslutningerne om logoer, emballering og tone, der kommer senere. Farveskemaer don’Det sker tilfældigt – faktisk har stort set alle mærkelogoer, du passerer på gaden, haft mange timers tænkning lagt bag det.

Det er her, at vide, at din niche kommer godt med. Du kan bruge farvepsykologi til at tilpasse dine brandfarver til interesserne for mennesker i din niche. For eksempel husker lilla tanker motiver som rigdom og luksus for de fleste mennesker. Så hvis du’når du markedsfører et sofistikeret, fornemme produkt, så er dette en ideel farve at bruge. I mellemtiden fremkalder blå en følelse af tillid og sikkerhed, og det er derfor du’Jeg ser en masse banker, der bruger det til deres branding (tænk på Chase og American Express). hvis du’leder efter flere farvespecifikke tip, vi’Vi har skrevet denne oversigt over, hvordan man vælger et farveskema til et websted, og de samme principper gælder for valg af et farveskema til et brand.

Når først du’Når du har færdiggjort dit farvevalg, kan du bruge det til at informere alt andet. Naturligvis, hvis du vælger et blåt farveskema, du’Det vil jeg afspejle i dit logo og produktbilleder. Men du kan også bruge det til at finde ud af dit brand’s stemmetone – a “blå” brand skal bruge messaging der’er fx pålidelige og beroligende.

Ønsker flere dybtgående tip om branding? Vores Sådan bygger du et brand guide fortæller dig alt hvad du har brug for at vide

Når du ved, hvordan dit brand ser ud, kan du begynde at tænke på emballage. Det’Det er sandt, at emballage blev oprettet for at holde produkterne sikre under transport, men du’Jeg begrænser din virksomhed, hvis det er tilfældet’s alt hvad du bruger det til!

Mærkeemballage skaber en fyldigere oplevelse for kunden, og den’er især vigtig for en online forretning. Uden mursten og mørtel butik for at skabe en oplevelse for shoppere, er du nødt til at stole på din “unboxing oplevelse” for at hente noget af slakken. Stilfuld, sjov og oplevelsesmæssig emballage er også en ubesværet marketingtaktik i en alder af Instagram og YouTube.

eksempel på YouTube-marketing

Mens nogle virksomheder betaler sociale medieinfluencer for at skubbe produkter online, skaber mange stadig organiske videoer og indlæg, der også kan få en masse trækkraft. Selv uden faktoren online engagement, går stor emballage stadig langt: online-virksomheder, der er særlig opmærksomme på deres emballage rapporterer i gennemsnit en 30% stigning i forbrugernes interesse. At’er en fantastisk måde at bevare loyale kunder på!

Mærkning af din makeup

Når du’sælger makeup online, dig’Jeg bliver nødt til at være opmærksom på dit land, din stat og de regionale specifikke krav til mærkning af skønhedsproduktemballage. Disse krav vedrører elementer som ingredienslister, advarsler om sikkerhed og allergi og eventuelle meddelelser / påstande fremsat på emballagen. FDA’s Kosmetikmærkningshåndbog er en ressource, du kan bruge til at sikre, at din makeup er korrekt mærket, før du sender den ud.

4

Vælg en platform

Nu hvor du’Vi har oprettet et produkt folk er begejstrede for, det næste spørgsmål er: hvor skal man sælge skønhedsprodukter online? De tre mest effektive platforme er e-handelsbyggere, online markedspladser, og dropshipping. Den bedste måde at sælge makeup online i sidste ende ned på, hvad der fungerer bedst for dig, men vi’Jeg forklarer oplysningerne om disse tre øverste metoder, så du kan tage en informeret beslutning.

E-handel websted bygherrer

E-handel webstedsbyggere er designet til at gøre det at oprette din egen hjemmeside så let og stressfri som muligt. Opsætningsprocessen involverer normalt at vælge en skabelon og derefter bruge en guidet træk-og-slip-editor til at tilpasse dit websted’s layout. Derefter kan du nemt tilføje e-handelsfunktionaliteter via apps og widgets, der ofte endda kommer forudinstalleret.

E-handel bygherrer med et overblik

Koste$ 20-30 / måned plus transaktionsgebyrer
FordeleIndbyggede kundesupport-tjenester, lette at bruge, men alligevel ekstremt tilpasselige
UlemperSkal selv reklamere for og drive trafik til webstedet
Bedst tilDe, der ønsker at skabe en personlig shoppingoplevelse
Bedste udbydereShopify, BigCommerce

Shopify og BigCommerce er to af de bedste e-handelswebbyggere på markedet, og vi’vil bruge Shopify som vores casestudie, fordi det’er den mest fremtrædende bygherre i vores interne forskning.

Netværksbyggere af e-handel som Shopify er gode til at tilpasse dit websted og derefter dine kunder’ shopping oplevelse. hvis du’vær seriøs med at skabe et stærkt brand til dine produkter, så er e-handelsbyggere vejen. Se på Shopify-editoren nedenfor – det er virkelig så enkelt som at klikke “tilføj produkt” eller “tilpas tema” for at få dit websted i gang!

shopify redigeringsskærm

Fordi du’Hvis du opretter dit helt eget sted og ikke sælger produkter som en del af en større markedsplads, er ulempen, at du vandt’t har et indbygget publikum at arbejde med. I stedet kan du bruge taktikker som Search Engine Optimization (SEO) til at hæve dit websted’s placeringer på resultatsiderne i søgemaskiner som Google. Don’t lade forkortelsen skræmme dig væk – SEO kan faktisk være virkelig enkelt, og vi’har skrevet en omfattende Shopify SEO-anmeldelse, der virkelig sætter dig i vejen.

Prisoversigt

Shopify’s billigste fuldt udbyggede e-handelsplan er den grundlæggende plan, der koster $ 29 / måned. Denne pris dækker en række e-handelsapps og -funktioner og inkluderer alt undtagen transaktionsgebyret på 2,9%, som bliver 0%, hvis du beslutter at bruge Shopify Payments. Du kan prøve Shopify ud risikofri gennem dens 14-dages gratis prøveversion.

Ikke begejstret med Shopify?

Læs vores placering af 7 bedste platforme for e-handel at opdage flere muligheder

Online markedspladser

Du kan tænke på online markedspladser som “fælles” online rum, hvor mange forskellige leverandører sælger produkter på det samme websted. Det mest indlysende eksempel på en online markedsplads er Amazon. Kunder bruger online markedspladser til den sort, de har’er i stand til at levere.

Kort over online markedspladser

Koste20¢ noteringsgebyr plus 3,5% af din salgspris
FordeleIndbygget publikum, hurtig installationsproces
UlemperKonkurrence for købere’ opmærksomhed, ikke så tilpasselig som webstedsbyggere
Bedst tilDe der ønsker at sælge hurtigt
Bedste udbydereEtsy, Glambot.com

Etsy og Glambot.com er to store online markedspladser til salg af makeup. Glambot er specielt fokuseret på skønhedsprodukter, men vi’vil fokusere på Etsy, fordi det tiltrækker et massivt publikum – og det’s den største appel på en online markedsplads.

resultatside for etsy-makeup

Fra 2018 købte over 39 millioner brugere på Etsy. Det betyder, at hvis du sælger skønhedsprodukter online via Etsy, vil mere end 39 millioner søgere have adgang til dine produkter – så i modsætning til en e-handelswebbygger, vandt du’t behøver at bekymre dig meget om at føre trafik til din fortegnelse. Når det er sagt, dig vilje er nødt til at konkurrere om opmærksomheden med de millioner af andre aktive sælgere på Etsy, som kan være en besvær.

Den anden store forskel mellem online-markedspladser og e-handel-bygherrer er, at du kan komme hurtigere i gang med online-markedspladser. For eksempel, da selve Etsy-platformen allerede er konfigureret, er alt hvad du skal gøre at tilføje dine produktoversigter til det eksisterende websted – hvorimod du på Shopify først skal bruge tiden til at skab hjemmesiden. Afvejningen er dog, at online markedspladser kan’t tilbyder en personlig, distinkt shoppingoplevelse, som e-handel-bygherre kan.

Prisoversigt

Etsy opkræver en 20¢ noteringsgebyr plus 3,5% af dit salg. Hvad du’re virkelig betale for her er Etsy’s allerede eksisterende publikum, og den lette installation, som denne platform giver.

dropshipping

Dropshipping er en overraskende enkel model, hvor du som forhandler ikke gør’t er faktisk nødt til at håndtere nogen produkter eller sende noget lager. I stedet bestiller kunder produkter gennem din online butik, og du advarer din leverandør. Derefter sender din leverandør produktet til kunden. En vigtig appel af dropshipping er, at det’er let at budgettere for – da du ikke gør det’faktisk lager du dig selv’t er nødt til at bekymre dig om ikke at gå i stykker!

Et overblik over dropshipping

KosteOmkostninger ved en e-handelsbygger eller online markedsplads, plus omkring $ 30,00 / måned for en dropshipping leverandør / app
FordeleGør budgettering let, uden at bekymre dig om genoplæsning af produkter
UlemperUpersonlig oplevelse for både køber og sælger, dyrere på grund af tredjepartssalg
Bedst tilLænestol-iværksætter
Bedste udbydereOberlo-app (via Shopify)

Du kan bruge enten en e-handelswebbygger eller en online markedsplads for at starte dropshipping. Ovenstående afsnit giver dig nok information til at veje fordele og ulemper og tage din egen beslutning, men hvis du spørger os, er e-handel-bygherrer det bedste værktøj til at sælge makeup online. De tilbyder mere personalisering uden at ofre brugervenligheden, og Shopify tilbyder endda en dropshipping-app kaldet Oberlo.

oberlo app

Oberlo er designet til at integrere med Shopify-butikker og giver dig mulighed for hurtigt at importere produkter og automatisere opgaver. Naturligvis er Oberlo bare en af ​​mange nyttige apps til dropshipping, men det’det er sjældent at finde en e-handelsbuilder og dropshipping app-combo, der passer lige så problemfrit som Shopify og Oberlo.

Prisoversigt

Dropshipping inkluderer omkostningerne til e-handelswebbyggeren eller online markedsplads, som du vælger, plus udgifterne til en dropshipping-app / leverandør, som er omkring $ 30,00 / måned.

fascineret? Læs vores fulde guide til Starter en Dropshipping-virksomhed for mere information 5

Markedsfør din makeup

Så du har en online tilstedeværelse. Nu er det’det er tid til at sprede ordet! Den nemmeste måde at markedsføre dine produkter er ved at bruge – du gætte det – sociale medier.

Det’det er ingen hemmelighed, at sociale medier er den nemmeste måde at øge dit omdømme ved mund-til-mund, og de fleste mærker drager aktivt fordel af det: som det står, har mindst 96% af skønhedsmærker en konto for sociale medier. Hovedformålet med en tilstedeværelse på sociale medier er den mulighed, den giver engagere med dit publikum.

Du kan komme i gang ved at følge populære mennesker og sider inden for din valgte niche og interagere med dem for at få et følgende. Du kan også tweet, pin, post, og dele relevant originalt indhold for at få folk til at tale om dit brand. Socialt bevis fra rigtige mennesker er den bedste form for reklame, som du kan gøre, da 92% af forbrugerne mener forslag fra folk, de kender, på baggrund af forslag om upersonlig annoncering. Tænk over det: dig’d har sandsynligvis tillid til en restaurantanbefaling fra en ven eller kollega over en skamløs forfremmelse på et billboard. Når nogen’s Facebook-ven deler din virksomhed’s post, betyder det meget mere, end hvis du selv havde forfremmet det.

Ønsker flere dybtgående tip til forfremmelse? Vores Sådan markedsføres et produkt guide fortæller dig alt hvad du har brug for at vide

Sådan sælges makeup online: Opsummer

På dette tidspunkt kender du alle de grundlæggende elementer, der er nødvendige for at kunne sælge makeup hjemmefra. Det hele starter med at få det rette lovlige grundlag, og derfra kan du komme ind i det sjove, som at tilpasse dit produkt og markedsføre det online.

For at sammenfatte, her er alle fem trin:

Top tip til salg af makeup online

 1. Find din niche
 2. Kontakt en producent
 3. Mærke og pakke din makeup
 4. Vælg en platform
 5. Markedsfør din makeup

Når det kommer til at vælge en platform, er det’s stort set en beslutning mellem e-handel bygherrer og online markedspladser. Afhængig af hvilken metode du vælger, anbefaler vi henholdsvis Shopify og Etsy. Og det kan du’t gå galt med Shopify’s Oberlo-app, hvis du beslutter at gå til dropshipping.

Uanset hvilken platform du vælger, den’er en fantastisk oplevelse at sælge noget du’du brænder for – og skønhedsmarkedet kunne ikke’t være et bedre sted at starte. Held og lykke, og hold os opdateret i kommentarerne!

Sådan sælges makeup online: Ofte stillede spørgsmål

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map