Sådan sælges med Facebook-købsknap

Sådan sælges med Facebook Køb-knapHvis du vil vokse din e-handelsvirksomhed ved at sælge på Facebook, bør du virkelig overveje at bruge Facebook Buy-knappen.


Ikke sikker på, hvad det er, og hvordan det kan øge dit online salg? jeg’Jeg viser dig mere om det nedenfor.

Faktum er, at der er over 1,71 milliarder aktive brugere på Facebook hver eneste måned.

Dette betyder en massiv mulighed for dig at finde nye kundeemner, der kan være interesseret i dine produkter, og konvertere dem til nye (og forhåbentlig gentagne) kunder.

At sælge på Facebook er ikke noget nyt. Du (eller dine konkurrenter) har muligvis allerede gjort det i et par år.

Den typiske proces (eller salgstragt) er, at når du først får nogen’s opmærksomhed på Facebook (enten gennem Facebook-annoncer eller deltage i samtaler osv.), dig’Jeg bliver nødt til at lede dem til din Facebook-side, derefter til din hjemmeside, så forhåbentlig de’Jeg vil til sidst købe noget fra dig.

Ja det’s forenkler processen, men generelt set det’det er sådan, det fungerer mest af tiden.

hvis du’Når du er en smule savverere, har du måske endda en Facebook-butik allerede oprettet på din virksomheds Facebook-side. Så dette forkorter salgsprocessen lidt, hvor folk kan købe fra din Facebook-side uden at besøge dit websted.

Lider du af lav salgskonverteringsfrekvens?

En af udfordringerne er, at din salgssucces (konverteringsfrekvens) kan være temmelig lav. Ikke alle, der klikker på din Facebook-annonce eller finder din Facebook-side, vil købe noget fra dig. Det ville være fantastisk, hvis de gjorde det, men du ved, hvordan virkeligheden fungerer!

Så hvad kan du gøre for at øge dit salg og forbedre dit salgskonverteringsfrekvens?

De fleste online virksomheder vil fokusere stærkt på “optimering” deres salgstragt. Du tester måske forskellige annoncer, leverer mere værdifuldt indhold til dine kundeemner, tester forskellige webstedsdesign / layout, osv. Og så videre.

Mens det’Det er virkelig vigtigt for sikker, en ofte overset mulighed er at sælge til folk, der er interesseret i at købe med det samme.

De vil have det lige nu.

Vi’vi har alle været der. Du ved, købe impulsivt noget. Hvorvidt vi beklager købet senere er en anden historie!

Uanset hvad årsagen er, er et segment af forbrugere altid klar til at købe noget, og de vil gå “sti med mindst modstand” at få godbidder i deres hænder. De’har gjort deres research, de’har gjort nok med at klikke rundt, og de vil bare købe – lige nu.

Selvfølgelig, som en erfaren virksomhedsejer, du’Jeg vil gerne være lige der for at tilfredsstille disse køb!

Facebook Køb-knap – Stien til mindst modstand

Her’er en illustration af, hvordan Facebook Buy Buttons fungerer.

Shelley er interesseret i at købe en Dyson håndholdt støvsuger. Hun’er lidt af en nøddeagtig, impulsiv køber.

Hun’har set hendes venner bruge deres fantastiske støvsugere, og det fungerer virkelig! Hun vil have en, og forskede på Dyson-webstedet, læste et par anmeldelser, vejede fordele og ulemper.

Det’s på kanten af ​​hendes sind, men en af ​​disse enheder er stadig temmelig dyr. Så hun tøver med et par dage, men hun’er stadig meget interesseret.

Sådan sælges på facebook med købsknap - Dyson

Fordi hun var på Dyson’Dyson (creepily) ved, at Shelley er interesseret i deres produkter op til en vis grad. Hej retargeting!

Så da Shelley gik på Facebook for at tjekke hendes venner’ billeder, poserer med deres fantastiske støvsugere, ser hun en Dyson-reklame i sit Facebook News Feed….

Det gjorde det ikke’t bede hende om at klikke 5 gange for at komme tilbage til Dyson’s hjemmeside. Åh nej, det gjorde det ikke’t.

Facebook News Feed-annoncen har en Køb-knap direkte på annoncen. Og reklamen viser Shelley’s foretrukne vakuummaskine model, da hun brugte en masse tid på at stirre på netop denne model på Dyson’s hjemmeside.

Sådan sælges på facebook med købsknapOkay så dette er ikke’t en vakuummaskine, men den viser dig, hvordan annoncen fungerer. Ser du knappen Facebook Køb?

Musemarkøren flytter sig til knappen Facebook Køb.

Klik.

Før du ved det, er Shelley nu en stolt ejer af en splinterny, slank rengøringsmaskine.

Whoa, hvad der lige skete?

Hun gjorde det ikke’t har brug for at klikke et par gange for at komme tilbage til Dyson’s hjemmeside. Hun fik mulighed for at købe direkte i sit Facebook News Feed.

Sådan sælges på facebook med købsknap 2At tillade folk at købe direkte i deres Facebook News Feed er en af ​​de hurtigste måder at sælge produkter på

hvis du’når du er en erfaren marketingmedlem, ved du, at jo flere skridt du beder dine kundeemner om at tage, før du tillader dem at købe, jo større er risikoen for dig, at udsigterne kan skifte mening, tøve eller blive distraherede af kattevideoer på YouTube.

Så Facebook Buy-knappen skærer igennem alle de potentielle distraktioner eller tøven og giver dine kundeemner mulighed for at købe fra dig, direkte i deres News Feed.

Shopify’s Facebook Køb-knap

Så hvordan får du knappen Facebook Køb for at hjælpe dig med at øge dit salg?

Alt hvad du skal gøre er at oprette en online butik hos Shopify.

Sådan sælges med Facebook Køb-knap - ShopifyKlik på billedet for at se Shopify, og hvordan det kan hjælpe med at drive din e-handelsbutik

Shopify er en af ​​de bedste og hurtigst voksende e-handelswebbyggere, der findes på markedet i dag, og hjælper over 500.000 handlende med at sælge produkter online.

De’Vi har også hjulpet købmænd med at bearbejde salg på over 40 milliarder dollars, ca. $ 85.000 pr. købmand i gennemsnit.

De tilbyder dig professionelt designede forretninger med temaer, 24/7 support og over 1400 Apps for at udvide funktionaliteten i din online butik.

Hvis du ønsker at opbygge en vellykket e-handelsbutik uden at vide, hvordan du koder, er Shopify et af de bedste værktøjer til rådighed for dig i dag.

Når først du’har tilsluttet din Facebook-konto til din Shopify-konto, kan du begynde at sende produkter med købsknapper, og Shopify har værktøjer til at hjælpe dig med at administrere alt salg og ordrer, der kommer fra Facebook.

Facebook-købsknap - Shopify Dashboard

Du kan nu administrere alt dit Facebook-salg direkte på dit Shopify-konto betjeningspanel. De centraliserer denne proces og gør livet lidt lettere for dig.

Knappen Facebook Buy er et meget kraftfuldt værktøj til at integrere i din marketingstrategi. Det hjælper dig med at fange kunder, der er klar til at købe, og gør det nemt for dem at købe fra dig.

Ud over at give dig værktøjer til at give folk mulighed for at købe produkter fra dig direkte fra Facebook News Feed, hjælper Shopify dig også hurtigt og nemt at oprette en butiksflade på din Facebook-side og integrere alt salg i din Shopify-online butik.

Så Shopify er virkelig en fleksibel e-handelswebbygger, der ikke kun kan hjælpe dig med at oprette din online butik, men også give dig avancerede værktøjer, der hjælper dig med at sælge på Facebook.

Konklusion – Brug Facebook Buy-knappen for at øge salget

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me