Sådan sælges online Begynd at tjene penge i dag

Sådan sælges onlineAt lære at sælge online kan være skræmmende. Du er nødt til at finde ud af, hvilke produkter du skal sælge, og hvor du kan købe dem.


Men at vide, hvordan man med succes sælger online, har heller aldrig været mere indbringende.

Online-salg i USA vil være $ 500 mia. I 2019. Du’her er du, fordi du har lyst på et stykke af den cirkel ret?

Nå jeg’Vi har fået gode nyheder til dig: I denne guide, jeg’Jeg viser dig, hvordan du:

 • Udarbejd en strategi for salg online
 • Sælg gennem din egen butik, en markedsplads som Amazon og sociale medier
 • Find produkter, der kan sælges online
 • Tiltræk kunder og gør browsere til købere

jeg’Jeg kører også gennem en tjekliste over, hvad du har brug for for at begynde at sælge online.

Så hvis du vil vide, hvordan man sælger online, du’vi er kommet til det rigtige sted. hvis du’er bekymret for, at det vil være for teknisk, tage for lang tid eller koste for meget, don’t bekymre dig: vi’Jeg leder dig gennem det trin for trin.

Lyder godt?

Den bedste ting er takket være butiksbyggere (mere om dette senere), at sælge online har aldrig været lettere.

Borte er de dage, hvor du’d har brug for lejekontrakt, lager og personale til at bygge en forretning. Der er masser af forskellige måder at sælge online, men vores top tip er at bruge online butiksbyggere. Det’er billigere, end du måske tror. Fra kun $ 17 om måneden kan du sælge dine produkter online gennem en butik, du kontrollerer. hvis du’er i en fart, vores tre anbefalede e-handelsplatforme til salg online er:

 1. Shopify – prøv gratis
 2. Wix – prøv gratis
 3. BigCommerce – prøv gratis

Vi’Jeg viser dig, hvordan du sælger online og påpeger ekstra ressourcer, der vil hjælpe. Efter at have læst dig’Jeg er klar til at tage det første skridt på din e-handelsrejse! Denne vejledning handler om, hvordan man sælger online. For information om, hvordan man bygger en online butik, eller en sammenligning af vores top e-handelsplatforme, gå til vores diagram og guider. Shopify Succeshistorier Taylor StitchTre år efter lanceringen genererede Shopify-drevne Taylor Stitch $ 1,5 mio. I omsætning. Hvis du vil vide, hvordan man sælger online, kan du hente inspiration fra succeshistorier som denne! 1

Vælg Sådan sælges online

At arbejde med at sælge online kan føles overvældende (vi ved fra førstehåndserfaring). Vi’her er du for at hjælpe dig med at sortere gennem de mest populære valg og finde den bedste måde at sælge online til dig.

Top tre måder at sælge online

 1. E-handel butiksbyggere som Shopify og BigCommerce
 2. Markedspladser som Amazon, Etsy og eBay
 3. Sociale mediesider som Facebook

Men her’det er det, man skal huske: du don’t er nødt til at vælge mellem dem. Du kan sælge online på tværs af forskellige kanaler uden at ansætte en stab af personalet, opgive søvn ELLER dyrke et andet par våben.

Hvordan?

Kort sagt giver e-handel-bygherrer apps, der giver dig mulighed for at integrere dit online salg med Amazon, Facebook – værkerne! At linke din online butik til dine sociale medier eller en markedsplads kan gøres med et klik på en knap.

Dette betyder, at dine produkter synkroniseres med for eksempel din Facebook-side. Så når en kunde besøger din Facebook-side, de’Jeg kan se de produkter, der er anført i din online butik. Opdater et produkt i din online butik, og produktet bliver også opdateret på din Facebook-side. Du kan sælge online på flere kanaler, men administrere din virksomhed fra ét sted – magi!

Det’hvorfor en god butikbygger er som en smartphone. Med din smartphone kan du styre dit liv fra ét sted. På samme måde er e-handel-bygherrer en one-stop-shop til at sælge online.

Lade’s grave i, hvordan man sælger online i lidt mere detaljeret.

Shopify-eksempel på hjemmeside Sådan sælges onlineMed en dedikeret e-handelsplatform som Shopify kan du sælge dine produkter i en stilfuld online butik, du driver, og du kontrollerer. Her’s en, vi lavede tidligere!

Sælger på din egen e-handel butik

At drive din egen butik er den bedste måde at sælge online, fordi du’er i fuld kontrol. Du bestemmer udseendet og følelsen af ​​din butik, og hvordan dine produkter præsenteres.

Du’er ikke sårbar over for eksterne faktorer, såsom algoritmeopdateringer, og du don’t er nødt til at konkurrere på et overfyldt marked.

Hvis du vil ændre noget, kan du gøre det. Du don’t er nødt til at vente på Amazon eller Facebook.

En algoritmeopdatering betyder, at en platform som Facebook har ændret, hvordan den beslutter, hvilke sider og indhold der skal favoriseres (vi’Jeg forklarer senere, hvorfor dette er en udfordring for alle, der sælger online).

Online butiksbyggere lader dig fremvise dine produkter og behandle salg på en hurtigere og lettere måde end nogensinde før.

Du kan automatisere en masse jordiske processer, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på andre dele af din virksomhed.

Plus, din e-handel kan bogstaveligt talt være “åben” 24 timer i døgnet.

Vores top tre platforme for friske e-handelsentreprenører som dig er:

 1. Shopify – læs vores Shopify anmeldelse
 2. Wix – læs vores Wix e-handelsanmeldelse
 3. BigCommerce – læs vores BigCommerce anmeldelse

Don’t bare tage vores ord for det. Over 600.000 mennesker sælger for eksempel online gennem virksomheder drevet af Shopify.

Én ting at huske er disse platforme er designet til at hjælpe dig med at sælge. Skabelonerne (foruddesignede temaer, som du bruger til at fylde din butik med indhold og farver) oprettes med sælger i tankerne.

Vi’Vi har rangeret vores top tre baseret på timers research og praktisk prøve-og-fejl. Sammenligningstabellen nedenfor viser, hvordan de sammenlignes i de områder, der betyder mest. Uanset hvilken platform du vælger, du’Jeg kan drive en succesrig butik og sælge produkter online mod et fast månedligt gebyr – uanset hvor teknisk dygtig du er!

Vil du have mere information? Se Sådan udfører vi vores e-handel website Builder Research.

For at begynde at sælge i din egen e-butik er det første skridt at oprette en konto.

Hver af de klassificerede platforme tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan teste den ud, før du bruger nogen af ​​dine hårdt tjente dollars. Du kan tilmelde dig ved hjælp af knapperne i nedenstående tabel.

Du kan se en sammenligning med fuld funktioner i vores opdaterede diagram.

Pssst! Få op til tre måneder gratis med BigCommerce

Vi ville bare fortælle dig, at BigCommerce i øjeblikket tilbyder op til tre måneder gratis, når du tilmelder dig en ny plan. Gå til BigCommerce-webstedet for at se dette tilbud live!

At have din egen butik, når du sælger online, giver dig troværdighed. Internet-shoppere er en kynisk bunke, og jo flere grunde du kan give dem til at stole på dig, jo mere sandsynligt er det at de køber fra dig.

At have din egen butik online får dig til at se professionel ud.

Tænk over dette et øjeblik.

Ville du være mere tilbøjelig til at købe et par sneakers fra en sælger med bare en Amazon-konto? Eller en med deres eget brandede websted, integreret med sociale medier og markedspladser?

Derefter vi’Jeg ser på salg på nogle af de største markedspladser i verden.

Inden vi går videre, er der dog to store grunde til, at e-handelsplatforme er den bedste måde at sælge online: forladt vogninddrivelse og mobil reaktionsevne.

Gendannet indkøbsvogn gendannelse

Forladt indkøbskurv giver dig mulighed for at e-maile kunder, der har nået kassen siden, men har givet op på deres ordre. Måske forlod de kedlen på. Måske Internettet styrtede ned.

Uanset hvad, kan du minde dem om deres ordre og give dem chancen for at fuldføre den uden at udfylde alle detaljerne igen.

Dette kan have en enorm effekt på din bundlinje.

Tænk på online-salg, der ligner fiskeri. Forladt vogninddrivelse er som at have et specielt net, der opsamler belastninger af den fisk, der har formået at vride sig ud af din første trawl!

I øjeblikket har Wix ikke en opgivet funktion til gendannelse af vogn, men den’s arbejder på det!

Mobil lydhørhed

39% af amerikanske internetbrugere har lagt en online-ordre på deres mobil inden for den seneste måned, forskning viser.

Bare lad det synke ind.

Hvis du vil vide, hvordan man med succes sælger online, skal din butik fungere så godt på mobilen som et skrivebord eller en bærbar computer.

At’s hvor e-handelsplatforme kommer ind: din butik er automatisk designet til at fungere godt på mobil. Så det gør det ikke’det betyder noget, hvor stor din kunde’s skærmen er, at gennemse og købe dine produkter vil være meget glat.

sælger online med shopify butiksmobilDet er nemt at sælge online til kunder, der bruger mobiltelefoner, ved hjælp af en e-handelsplatform. Her’s os med at forhåndsvise vores Shopify-butik i mobil og desktop

E-handelsplatforme er den bedste måde at sælge online. De’re en e-handel schweizisk hær kniv, giver dig værktøjer til at sælge på tværs af forskellige kanaler fra en branded butik, du kontrollerer. Denne artikel omhandler hvordan man sælger online. For information om en bestemt platform, herunder hvordan man sælger på Shopify, BigCommerce og Wix, skal du læse vores sammenligningskort og platformanmeldelser.

Sælger på markedspladser: Amazon, Etsy og eBay

At sælge på en markedsplads som Amazon, Etsy eller eBay er ekstremt populært. Det’s estimeret at Amazon alene nu har godt over to millioner sælgere!

Og det’det er ikke svært at se hvorfor…

Barrieren for adgang til salg på en online markedsplads er meget lav. Kort sagt er alt hvad du skal gøre:

 • Opret en konto
 • Vis et produkt til salg med en beskrivelse, pris og billede
 • Konfigurer en opfyldelsesmetode (hvordan dit produkt leveres)
 • Accepter betaling fra en kunde
 • Forbered det emne, der skal sendes

Det er virkelig så ligetil.

Markedspladser som Amazon og Etsy udsætter dig for et stort antal potentielle kunder og giver dig mulighed for at begynde at sælge meget hurtigt.

Den vanskelige ting er, hvordan skiller du dig ud fra mængden?

Hvorfor skal en shopper købe af dig, hvis din butiksflade ser næsten identisk med din konkurrence? For at få succes, har du brug for din egen online butik for at skille sig fra hinanden.

Selv om det i dag er meget lettere at sælge direkte på Amazon eller eBay, kan det kun være en enorm fejl at stole kun på dem.

For eksempel ændrer Amazon-søgerealgoritmen altid, så dine produkter vises muligvis en dag og måske ikke den næste.

Der er altid nye konkurrenter, der dukker op og underbuder din pris for at vinde kunder.

Mens vi alle forstår, at en priskrig er god for ingen (den’er et løb mod bunden og alle tjener mindre) der’er altid nogen villige til at sænke deres pris for at vinde kunden fra dig.

Det er jo det’er ikke let at “mærke” dig selv på markedspladser som Facebook, Amazon eller eBay. Så til mange kunder, dig’er bare en anden købmand med det samme produkt. Og de’kommer til at kigge efter det produkt der’er den billigste og har anstændige anmeldelser… og lad’s indse det, anmeldelser kan forfalskes.

At skabe et brand til dig selv kan hjælpe dig med at opbygge et værdifuldt aktiv.

Et godt brand giver tillid til shoppere. I kernen er tillid enormt vigtigt, når det kommer til at lære at sælge online med succes.

Du ville ikke’t købe ting online, hvis du ikke gjorde det’Jeg har tillid til mærket, ikke?

Når det er sagt, kan markedspladser være effektive, hvis du kun vil sælge et lille antal produkter. Dette skyldes, at du kan komme online og begynde at sælge uden support, minimale forhåndsomkostninger og ingen baggrundsviden.

Markedssteder opkræver transaktionsgebyrer, så kontroller, inden du tilmelder dig. Disse kan være heftigere, end du tror. eBay, for eksempel, vil tage 10% af ethvert salg, du foretager – mere end nogen af ​​vores anbefalede e-handelsplatforme!

Her’s nedsættelsen af ​​salg gennem Amazon, Etsy og eBay.

Sælger på Amazon

Ved at sælge på Amazon, du’re lånt hovedsageligt sit omdømme, selvom du’er en tredjepart sælger.

Markedspladsen er enormt populær blandt folk, der sælger elektronik, bøger og dvd’er. Men selvom du’igen på et marked, dig’Jeg vil stadig konkurrere med nogle af verdenen’s største forhandlere – næsten alle fra Walmart til Costco har en tilstedeværelse på Amazon.

Du kan tilbyde leveringsmuligheder, der er praktiske for dine kunder til en konkurrencedygtig pris. Betal lidt ekstra, og Amazon vil gemme og levere dine varer til dig. Dette gør det til en meget attraktiv one-stop-ecommerce-shop for online-sælgere, der lige er begyndt.

Gebyrer varierer afhængigt af hvad du’sælger og i hvilke mængder, så tjek Amazon’s gebyrer, før du starter.

Sælger på Etsy

Etsy er en markedsplads, der overvejende bruges af folk, der sælger kunst og kunsthåndværk. Det’er som en niche Amazon, så leverandører kan sælge produkter ved siden af ​​ligesindede iværksættere. Som et resultat er kundebasen mere fokuseret.

Kunder har en tendens til at have flere kontanter til at sprøjte, og det mere personlige præg betyder, at Etsy er et godt sted at opbygge et brand.

Etsy’s gebyrer er lidt blødere end Amazon’s, men fortegnelsen og de endelige salgsgebyrer kan stadig spise ind i dit overskud, hvis du’er ikke forsigtig.

Fastklemt mellem en e-handelsbygger og en markedsplads? Tjek vores Shopify vs Etsy sammenligning.

Sælger på eBay

Her’det er det, man skal huske på: eBay er som en old-school markedsplads – det’er en budgivende verden.

Dette betyder, at købere er’t er forpligtet til at betale dig kontanter med det samme, hvilket kan spilde din tid og gøre det vanskeligt at opfylde din kortsigtede forretningsstrategi.

der’s ikke noget fokus for eBay. Du kan stort set sælge alt, hvad du kan lide. Dette gør det meget tilgængeligt, men betyder, at det kan være næsten umuligt at opbygge et brand og skille sig ud fra mængden.

Gebyrerne er overraskende høje, så hvis du beslutter at sælge på eBay, skal du sørge for det’Vi har taget højde for det, når man knuser tallene.

sælge online med Wix eCommerce integration af sociale medierOnline platforme som Wix lader dig integrere din butik med sociale medier, hvilket betyder, at du ikke gør det’t er nødt til at vælge en salgsindstilling!

Sælger på Facebook

Sammen med markedspladser er sociale medier en populær måde at matche dig og dine produkter med kunder på.

I dette afsnit vi’Vi har fokuseret på Facebook – den største sociale medieplatform i verden med næsten to milliarder aktive brugere!

For at komme i gang med at sælge på Facebook skal du oprette en virksomhedsside og derefter tilføje en ‘købe’ -knap (læs specifikke instruktioner her).

Her er et par tip til at få en succes med at sælge på Facebook:

 • Underhold – don’t bare post dit produkt og forventer et svar. Facebook er et travlt sted og kunder’ opmærksomhedsspændene er korte. Eksperimenter med videoer, gåder, spørgsmål og endda vittigheder for at fange og holde din kunde’opmærksomhed.
 • Kør promos – der tilbyder en eksklusiv rabat i bytte for en ‘synes godt om’ på din side er en god måde at opbygge et publikum på.
 • Brug billeder i høj kvalitet – don’t undersæl din side ved at uploade uklare eller uskarpe billeder.
 • Post regelmæssigt – men don’t overdriv Generelt en eller to gange om dagen er et godt gennemsnit. Eksperimenter med forskellige tidspunkter af dagen og se, hvad der får mest reaktion.

Læs vores fulde Vejledning til salg på Facebook for mere information.

Problemet med at sælge udelukkende via Facebook er, at du skal administrere ordrer manuelt, hvilket kan være meget tidskrævende.

På den anden side, hvis du sælger via en e-handelsplatform, der er knyttet til din Facebook-side, kan du administrere alle dine produktopdateringer og lager fra ét sted. Shopify’s integration med Facebook, for eksempel, er fantastisk!

Se selv ved at trykke på knappen nedenfor for at begynde at sælge hos Shopify!

2

Arbejd med din online sælgende strategi

Når først du’Vi har besluttet, hvordan man skal sælge online, det’det er tid til at tænke over din forretningsstrategi. Du don’Det skal være Warren Buffett, men det lønner sig lidt forberedelse.

Vi ved fra førstehåndserfaring, hvor vanskeligt det kan være at få en online-forretning fra jorden.

Det kan føles en lang, lang rejse fra en god idé til dit første salg.

Don’t panik – vi’er her for at hjælpe dig på den rejse, og et af de første skridt er at udarbejde en forretningsstrategi. I dette afsnit, vi’Jeg løber gennem nogle af de vigtigste spørgsmål, du skal stille, inden du begynder at sælge online.

Dette er ikke’t en endelig liste (når du begynder at sælge, dig’Jeg lærer mere om, hvordan dit marked fungerer), men det’er et godt udgangspunkt. Det’Jeg hjælper dig også med at vælge den bedste e-handelsplatform ved at få dig til at tænke over, hvad din online butik har brug for.

Grib papir og en pen, og gør dig klar til at begynde at tegne din online e-handelsstrategi. EN brugbar forretningsstrategi gør det ikke’Det skal være fyldt med komplekse grafer eller prognoser, som kun en Harvard-matematikgrad ville forstå.

Sådan sælges online - forretningsstrategiEnhver iværksætter, der har fundet ud af, hvordan man med succes sælger online, har først udarbejdet en forretningsstrategi .

Spørge dig selv:

 1. Hvad håber du at opnå?? Tænk på hvor mange penge du håber at tjene, og hvor mange produkter du håber at sælge i de første seks måneder. Gør din forskning og benchmark mod e-handel succeshistorier i din branche. Hvis du ikke engang har grove økonomiske mål, ville det være som at køre ad hovedvejen med bind for øjet – du’Jeg går meget tabt og finder dig selv i problemer ret hurtigt!
 2. Hvilken margin ser du ud til at foretage? Alle kan blindt begynde at sælge online, men du’er du her for at lære, hvordan man sælger online, ikke? I dette tilfælde skal du beregne din margen. Lade’s holder det enkelt. Find ud af, hvor meget det koster dig at fremstille / købe og derefter levere dit produkt og minus dette fra hvor meget du vil opkræve kunder. Bingo, dig’vi har en margin. hvis du’er du ikke sikker på, hvad du skal oplade, undersøge og find ud af, hvad sælgere opkræver for varer, der ligner dit produkt. Hvilket fører os videre til…
 3. Hvem er dine konkurrenter? Når det kommer til at sælge online, ved at stå på giganternes skuldre hjælper du dig med at se videre. der’det er ingen skam at lære af de bedste. Kør en søgning i Amazon, Google og Facebook efter de produkter, du vil sælge, og se, hvem der vises nær toppen. Chancerne er, at det er sælgerne, der’vi har fundet det ud. Se på deres produktbeskrivelser, billeder og sidelayout og lav en liste over ting, de’du klarer det godt. Tilmelding til nyhedsbreve er en fantastisk måde at holde øje med, hvordan konkurrenter prissætter og promoverer produkter (og afhenter et par tip til e-mail-markedsføring selv). Tænk på, hvordan du kan gøre det bedre – når alt kommer til alt du’ser ud til at skille sig ud fra mængden til højre?
 4. Hvordan bruger folk deres penge online? Jo bedre du kender dine kunder, desto bedre kan du matche deres behov. Og jo bedre du matcher deres behov, jo flere dollars er du’Jeg laver det. En stor del af dette er at lade kunderne betale, hvordan de vil (vi’har fået mere ved betaling senere).
 5. Hvordan finder kunderne dig og dine produkter? Et overraskende antal e-handelsvirksomheder glemmer at tænke over dette, når de lærer at sælge online. Du kan tiltrække kunder ved at blogge om dine produkter eller sende e-mail-kampagner. Vi’Jeg vil gå nærmere ind på disse teknikker senere, men begynde at tænke på, hvilken metode der passer bedst til din virksomhed.

Besvarelse af disse spørgsmål er et vigtigt skridt i at lære at sælge online med succes. Det giver dig en konkret idé om, hvad du håber at opnå, og hvordan du kan komme dertil. Nu er det’det er tid til at tale om den vigtigste ting, som man antager: 3

Hvilke produkter der skal sælges online

“Don’t finde kunder til dine produkter, find produkter til dine kunder”. Vi elsker dette citat fra dot com business supremo Seth Godin – det opsummerer, hvordan hvis du vil sælge online, dine produkter er kritiske. Din onlinebutik ser muligvis ud til det bedste, men hvis ingen ønsker at købe det, du har’sælger igen, dig’vil ikke gøre det godt.

Tænk over det: en restaurant kan have smarte borde og stilfulde tjener, men hvis maden smager dårligt, vil folk spise der? Tilsvarende, selv hvis din online butik er poleret og din kundeservice er fremragende, du’Jeg kæmper for at vokse, hvis dine produkter er dårlige.

Her’den gode nyhed: vi’er ved at vise, hvordan du kan sikre dig, at der er et efterspørgsel efter dine produkter…og at du’giver dem dem den bedste chance for at flyve ud af de virtuelle hylder.

Vi’har opdelt det til tre centrale spørgsmål:

 1. Hvordan ved du, hvilke produkter du skal sælge online?
 2. Hvordan kilder du produkter til at sælge online?
 3. Hvordan præsenterer du produkter, så de sælger?

Dine produkter don’t skal være fysisk. Med online butiksbyggere som Shopify kan du nemt sælge digitale produkter såsom e-bøger.

Spørgsmålene nedenfor hjælper dig med at tage en erfaren beslutning for din online forretning.

Hvordan ved du, hvilke produkter du skal sælge online?

Alle e-handel-iværksættere drømmer om at forudsige ‘næste store ting’. Forestil dig at vide på forhånd, hvad de bedst sælgende eller trending produkter fra 2018 vil være.

Hvis der var en enkel måde at gøre dette på, vi’d alle være millionærer!

Hvad du kan gøre er at regne ud efterspørgslen efter dine produkter. Det handler om at maksimere dine chancer for succes.

Så hvordan gør du det?

Lad mig vise dig et par teknikker.

 • Brug Google Trends – et godt værktøj til at finde ud af, hvilke produkter der stiger i popularitet, og hvilke der ikke er. Resultaterne er baseret på populariteten af ​​dit valgte søgeudtryk i Google over tid. Lade’s siger, at du vil sælge tøj online, men er’t sikker på, om der skal sælges blomster skjorter, Hawaiian shorts eller retro sweatshirts. Du kan indtaste alle tre og se, hvilken der vokser i popularitet. Indstil det land, hvor du forventer, at dine kunder skal bo (vi’Vi har valgt USA) og gå nu! Sørg for at kigge efter eventuelle pigge. For eksempel, hvis sko er specielt populære i december, vil du måske øge din markedsføring i den måned.

Google Trends E-handel produktundersøgelse Sådan sælges online-minBrug data, når du lærer at sælge online. Google Trends viser os, at blomstertrøjer er det mest populære produkt ved søgninger, mens retro-sweatshirts er faldende i popularitet.

 • Foretag nøgleordsundersøgelse. Når først du’Vi har en produktidee, skriv den ind Google’s Nøgleord Analyse værktøj. Du’Jeg kan se data om, hvor mange mennesker, der søger efter det produkt hver måned (popularitet), og hvor konkurrencedygtige nøgleordene er (hvor mange andre virksomheder, der sælger produktet). Undgå som hovedregel at sælge et produkt med færre end 300 månedlige søgninger. Hvad’det er pointen i at reklamere for et produkt der’er der ingen efterspørgsel efter? Du ønsker at sælge online for at tjene penge, ikke?
 • Læs fora online – fora og gennemgangssider giver dig en direkte indsigt i de problemer, kunderne står overfor. Det’er som at sidde i et rum med millioner af kunder og spørge dem, hvad de synes om visse produkter. Vælg eventuelle klager, som kunderne har, og brug dem til at mode dit produktvalg og forretningsstrategi.
 • Lær af store butikker – store online-sælgere indsamler en enorm mængde data hver eneste dag. De ved bedre end nogen hvad’er varmt og hvad’er det ikke. Kontroller produktsiderne med de største navne i din sektor for at se hvad’s sælger i øjeblikket. Er der nogen tendenser, du kan få piggyback på? Brug også Amazon, Etsy og eBay’s egne salgsdata ved ofte at kontrollere ‘Bedst sælgere’ side om branchen du’arbejder igen. eBay har endda en trend side. Annoncer i aviser og magasiner er også en god måde at kontrollere, hvilke produkter store butikker bakker op i en given måned.
 • Sælg det, du elsker – Hvis du har en lidenskab (som makeup eller kunst, for eksempel), dette bør påvirke dit valg af, hvad du skal sælge. Det er meget lettere at skrive produktbeskrivelser, køre marketingkampagner og sælge dit produkt, hvis du selv tror på det. Dette gør det ikke’Det betyder, at du skal prøve at sælge produkter relateret til en hobby, uanset om der er et marked for dem eller ej. Gør forskningen først. Men hvis det viser sig der’er en appetit på et produkt relateret til din lidenskab, vel, det’s det søde sted!

Der er også praktiske problemer, du skal tage højde for.

Lad mig forklare.

Produkter, der er en akavet størrelse, skrøbelige eller letfordærvelige (som mad), er generelt dyrere at lagre og sende. Når du beslutter, hvad du skal sælge online, skal du tage dette i betragtning, da det kan have en stor indflydelse på din bundlinje.

Hvordan kilder du produkter til at sælge online?

Generelt er de tre mest populære måder at finde produkter til salg online:

 • Køb fra en grossist / producent – du køber de produkter, du ønsker af en grossist eller en producent, før du tilføjer dit branding og markerer dem. Omkostninger inkluderer køb af produktet (typisk i bulk, især fra en producent), opbevaring i et lager, vedligeholdelse og forsendelse. Meget let at skalere, hvis du vælger en pålidelig og højt vurderet leverandør.
 • At fremstille produktet selv – hvis du’når det gælder nogen, der opretter dine egne produkter, vil denne rute være attraktiv. Det’s ofte brugt af mennesker sælger kunst, smykker og håndværk. De vigtigste omkostninger er materialer og den tid, du har brug for at investere for at fremstille produktet. Fremragende til at udvikle et personlig brand og giver dig stor frihed til at kontrollere lager og priser, men kan være meget vanskeligt at skalere uden at ansætte personale.
 • Sourcing af produktet fra en dropshipper – en stadig mere populær måde at sælge produkter online. Gør det muligt for sælgere som dig at udføre ordrer til kunder uden nogensinde at oplagre eller håndtere produktet selv. Her’Sådan fungerer det på et grundlæggende niveau: du viser produkter, der er tilgængelige fra en dropshipper, du’har opbygget et forhold til; en kunde afgiver en ordre i din butik og betaler dig; ordren overføres til dropship-leverandøren, der leverer produktet direkte til kunden. Se vores detaljerede dropshipping-guide for at finde ud af, hvordan du gør det.

Hvordan præsenterer du produkter, så de sælger?

Når først du’Vi har besluttet, hvilke produkter der skal sælges og udarbejdet, hvordan man kilder dem, det’det er tid til at sælge dem. Når alt kommer til alt, selvom maden i en restaurant er lækker, du’er det mindre sandsynligt, at du køber det, hvis menuen er dårligt skrevet, og billederne på tavlen uden for ser uærlige ud, rigtige?

Så når du beslutter at sælge produkter online, hvordan viser du dem så de rent faktisk sælger? De to vigtigste dele af, hvordan man med succes sælger online, er:

 • Produktbilleder
 • Produktbeskrivelser

sælger produkter online med shopifyOnline-butiksbyggere gør det nemt at lære, hvordan man sælger produkter online. Her’er en produktside, vi byggede på kun en morgen ved hjælp af Shopify!

Sådan tilføjes produktbilleder

Dine produkter kan være gode, men hvordan kan du sælge online med succes, hvis dine billeder ikke gør det’t gør dem retfærdige?

Den seje ting er, at du ikke gør det’t behøver at være en professionel fotograf for at give din butik fantastiske billeder.

Følg blot disse generelle regler:

 1. Brug altid billeder i høj kvalitet – Hvis det ser sløret ud, mister du kunder.
 2. Brug de samme billeddimensioner hver gang. Du kan bruge et værktøj som Maling til at ændre størrelsen på billedernes bredde og højde.
 3. Giv så mange visninger som muligt – jo mere du kan give kunderne et 360-graders billede af dit produkt, jo mere behagelige vil de føle sig at købe det.
 4. Sørg for, at hver produktvariant (for eksempel en tee-shirt i en anden farve) har sit eget image
 5. Giv dine kunder kontekst ved at vise billeder af dit produkt, der er i brug, når det er muligt.

Vi dækker vores gyldne regler mere detaljeret i vores guide til, hvordan du designer en produktside.

E-handelsplatforme er en fantastisk mulighed, hvis du vil vide, hvordan man sælger online, fordi de giver så stor fleksibilitet med, hvordan du vil vise produkter. Brug af Shopify’s editor, for eksempel kan du beskære, forbedre, ændre størrelse på eller tilføje tekst til et produktbillede.

Se, hvor elegant disse tasker ser ud på Shopify-drevet Ethnotek’s hjemmeside:

Shopify-produktbilledeeksempel Sådan sælges onlineDu kan sælge dine produkter i det bedste lys ved hjælp af en e-handelsplatform som Shopify. Tag inspiration fra etisk taskefirma Ethnotek’s stilfulde skærm!

Onlinebutikbyggere hjælper dig også med at tilføje alt-tekst til dine billeder – et stort plus for SEO. Dette er små tekststykker, der fortæller Google, hvad dit billede handler om og hjælper dit produktside med at rangere i resultatsider. Tænk på alt-tags som etiketterne på en beklædningsgenstand i en butik. De fortæller dig alt hvad du har brug for at vide om kjolen eller skjorten: farven, størrelsen, stoffet – alt sammen så du’være helt klar over hvad du’køber igen!

Sådan skriver du produktbeskrivelser

Vi’er ikke for ivrig efter etikettens produktbeskrivelser. De ord, du tilføjer til din butik, skal gøre langt mere end blot at beskrive produktet.

Faktisk de’er en af ​​dine mest effektive måder at tiltrække kunder.

Den største grund til dette er SEO. Søgemaskineoptimering bør være et af dine vigtigste overvejelser, når du udarbejder en vindende produktbeskrivelse. SEO er teknikken for at øge trafikken til din butik gennem organiske søgeresultater (listen, der vises, når du skriver noget i Google). For at rangere efter søgetermer relateret til dine produkter skal dine beskrivelser indeholde nøgleord – populære ord, som dine kunder søger.

Lade’s siger du’sælger blomster Hawaii skjorter. Din beskrivelse kan måske sige: “Funky blomstret Hawaii skjorter ledig. Vi’har fået billige vintage skjorter fås i en række størrelser og farver”.

Ordene med fed skrift er eksempler på nøgleord. Når du skriver en beskrivelse, skal du oprette en liste over nøgleord, der er relateret til dit produkt, og sørg for at inkorporere mindst tre eller fire.

Her er nogle vigtige gør’s og don’ts når du skriver produktbeskrivelser:

 • Don’t kopier og indsæt producenten’beskrivelse. Det ser amatørmæssigt ud, og Google kan straffe dig for duplikatindhold ved at slå dit websted ned på dets placering.
 • Do fremhæv fordelene ved produktet såvel som funktionerne for din kunde. For eksempel don’bare beskrive din lyserøde hawaiiansk shirt (funktion), forklar, hvordan det er’vil hjælpe din kunde med at se cool ud på festen (fordel).
 • Don’t brug klicheer som “Game changer” eller “må have” – jo mere original og mindre robot du kan være, jo mere vil dine kunder belønne dig.
 • Do skriv til dine kunder. Tal på deres sprog og tænk over, hvad der motiverer dem til at købe. Med de rigtige ord kan du sælge is til eskimoer.
 • Don’t varier din stil fra produkt til produkt. Dette skaber forvirring for dine kunder og får din butik til at se klodset ud.
 • Do tilføj social bevis. der’er ikke et bedre godkendelsesstempel end fra kunder, der har købt dit produkt og er tilfredse med det. Dette er nemt at gøre. For eksempel kan du med online-butiksbyggere tilføje anmeldelser og al mediedækning til din produktside.
 • Don’løgn. Det lyder måske indlysende, men mange mennesker, der ønsker at vide, hvordan man sælger online, begår fejlen ved at sælge deres produkter forkert.
 • Do fortæl din historie. Hvis din virksomhed har en overbevisende baghistorie, don’t være bange for at fortælle det.

For at afslutte dette afsnit, lad’s kig på et eksempel på en kvalitetsproduktbeskrivelse i en Wix-butik:

Wix eCommerce Produktbeskrivelse Flamingo Designs - Sådan sælges onlineDette produkt, der sælges i en Wix eCommerce-butik, er et godt eksempel på en beskrivelse, der sælger snarere end bare beskriver. 4

Hvad du skal sælge online: En checkliste

Dette er det punkt, hvor vi giver dig en tjekliste over de vigtigste ting, du har brug for for at sælge online, fra betaling til forsendelse. Når først du’Vi har sorteret det, dig’Jeg er klar til at begynde at tiltrække kunder.

Her’s ideen: du løber gennem denne liste og spørger dig selv, har jeg sorteret det ud?

Hvis svaret’ja, så ved du, hvordan man sælger online og dig’er klar til at tjene penge.

På den anden side, hvis du har haven’t adresseret et af disse områder, det’Det er meget vigtigt, at du gør det. Sæt et kryds ved siden af ​​hvert emne, du har’har sorteret.

 1. Forsendelse og opfyldelse – du skal have konfigureret en leveringsmetode for dine produkter.
 2. Betaling – skal du tilføje en betalingsmulighed til din butik.
 3. Kunde service – Sørg for, at kunderne har mindst en måde at komme i kontakt med dig på.
 4. Licenser og skatter – Kontroller og dobbeltkontrol, at du har de rigtige små virksomhedslicenser til at sælge online.
 5. Sikkerhed – Sørg for, at din butik eller side har den rigtige sikkerhed, så dine kunder’ data er beskyttet.

Hvis du ønsker mere information om noget af det i vores tjekliste, gå til vores ofte stillede spørgsmål.

Shopify Kontakt os-side - Sådan sælges onlineDet er enkelt at levere kundeservice gennem en online-butiksbygger. Her’s linket Kontakt os tilføjede vi vores hjemmeside i Shopify! 5

Få kunder og sælge

Din tur’vi har kørt gennem vores tjekliste, det’er tid til at tiltrække kunder. Dette er den jazzy smule af at lære at sælge online.

Vi’Jeg introducerer dig til nogle af de mest effektive metoder til markedsføring af din butik. Dette er kunde-vindende tricks vi’Vi har prøvet os, at du kan begynde at bruge lige nu. De’re let vinder der vandt’t koster dig et cent. Vi vandt’t gå ind på onlineannoncer i denne vejledning, fordi hvis du’Når du er ny på, hvordan man sælger online, er der andre metoder, du skal prøve først.

Don’Jeg føler, at du er nødt til at prøve alle disse teknikker. Eksperimenter og se, hvilken der fungerer bedst for dig.

En nyttig øvelse er at forestille dig, at du er din målkunde og spørge dig selv: hvor ville jeg kigge efter de produkter, jeg vil have?

Ville jeg gå på sociale medier? Søg på Google?

Jo flere baser du kan dække, jo større er chancen for at sælge!

Sociale medier

Et af de største våben i dit marketingarsenal er sociale medier.

Du har adgang til milliarder af potentielle kunder lige ved hånden. Leg dig rundt med at placere links til produkter, reklamekampagner og dele oplysninger om dit brand på en række forskellige sider.

Til at begynde med anbefaler vi at prøve: Facebook; Instagram og Pinterest. Hold fast ved relevante trends ved at inkludere hashtags i dine indlæg.

Disse værktøjer er også en fantastisk måde at oprette forbindelse til kunder.

Omkostningerne ved indrejse er meget lave på sociale mediesider. Et værktøj, vi kan lide, hjælper dig med at administrere indlæg på flere forskellige platforme er Hootsuite.

SEO

Hele din butik’s indhold, fra produktbeskrivelser til blogindlæg, skal hjælpe dit websted med at rangere højere i Google.

At placere højt for dine relevante søgeudtryk i motorer som Google, Yahoo og Bing er som at have et flagskibsudløb på hver high street i Amerika! Du’Vi har den bedste chance for, at kunder finder dig og dine produkter.

Sørg for, at indholdet i din online butik vedrører direkte dit produkt. Du ønsker at tiltrække det rigtige online fodfald, så besøgende er mere tilbøjelige til at foretage et køb.

Butiksbyggere som Wix eCommerce giver fremragende SEO-support. De gør det også nemt at integrere Google Analytics, der viser dig en hel masse data om dine kunder – fra placering til alder. Oplysninger, du kan bruge til at forbedre din butik.

Blogging

Blogging er en fantastisk måde at øge din butik på’s SEO og sælg dit brand på samme tid.

Lade’siger, at du driver en butik, der sælger retrosportsæt. Du skriver et sjovt blogindlæg på “80’erne sportsbeklædning stadig i dag”. Det bliver afhentet på sociale medier og folk, der søger “Sportstøj fra 80’erne” begynde at finde det på Google.

Et par af disse læsere klikker ud fra blogindlægget til nogle af dine produkter. Boom – dig’igen er i forretning!

Regelmæssig udstationering om din branche positionerer dig også som en tankeleder – nogen, folk ser til for at få råd.

hvis du’Vi er gået ned ad nettbutikbyggerruten, at tilføje en blogside er let og kan gøres på din platform’s redaktør.

Gå til disse typer blogindlæg for at komme i gang:

 • Brandopdateringer – at dele virksomhedsnyheder bag kulisserne virkelig humaniserer dit brand og hjælper kunder med at komme i kontakt med
 • Produktopdateringer – hvis du’Vi har fået et stilfuldt nyt produkt, råb om det! Udnyt en blog’s længde for at gå i detaljer om, hvorfor dit produkt er fantastisk.
 • Tutorials – Vis, hvordan dit produkt fungerer ved at indsende en vejledningsvejledning. Vores eksempel på sportstøjmærke sender muligvis: “hvordan man finder de perfekte løbesko til dig”.

E-mail-marketing

Vi elsker e-mail-marketing.

Det’er en rigtig personlig forbindelse med dine kunder. Hvis det gøres godt, kan det føle dig’igen at have en chat med ildstedet med en individuel shopper.

Sørg for, at din butik, sociale medier eller markedsside har en e-mail-indfangningsboks, så du kan samle e-mail-adresser fra besøgende til din butik.

Du skal også indsamle e-mailen til hver kunde, der foretager et køb. Dette giver dig en god mulighed for forsigtigt at målrette dem med nye tilbud eller produkter, som du tror, ​​de måske kan lide.

Top tip: Hvis din e-mail reklamerer for et salg eller en begrænset tid, skal du holde den kort. For mange ord eller billeder kan distrahere din kernemeddelelse. Hold emnelinierne korte (under 50 tegn) – længere, og de kan være afkortet!

Én ting værd at nævne: e-mail-kampagner tager lidt tid på at administrere og køre korrekt. De fungerer bedst for butikker, der er i gang. hvis du’du lige er begyndt at sælge online, opbygge dit publikum med blogging, SEO og sociale medier først er en god idé!

Kampagner

At køre kampagner og tilbud er en fantastisk måde at piske interessen for dine produkter på.

Du kan køre kampagner på Amazon og Facebook, men efter vores erfaring er det’er mest effektiv på din egen online butik.

Her’er et godt eksempel på en forfremmelse fra en butik, der køres på Wix:

Wix Online Store-kampagner - Sådan sælges online 6

Konklusion – Sådan sælges online

Når man lærer at sælge online, kan det være vanskeligt at vide, hvor man skal starte. I denne vejledning vi’Vi har introduceret dig til nogle af de mest populære og effektive måder at sælge dine produkter online.

Du kan sælge på en markedsplads som Amazon, en social medieplatform som Facebook eller en online butik du’har oprettet, og du kontrollerer.

Ting at huske er takket være e-handelsplatforme, du don’t er nødt til at vælge.

Du kan sælge på tværs af flere kanaler, men administrere din virksomhed fra ét sted.

Don’t stole udelukkende på at oprette produktsider på markedspladser, fordi Facebook og Amazon konstant ændrer sig. Du ved bare aldrig hvad’det sker med dine produktfortegnelser i morgen.

Den bedste måde at opbygge en stærkere forretning er for dig at gøre opbyg dit eget e-handelswebsted. Dette kan hjælpe dig med at brandere din virksomhed bedre, og du kan designe en flot butik i stedet for at se en cookie-cutter-side på Amazon.

At opbygge dit eget professionelle e-handelswebsted i dag er meget lettere end før. E-handelsplatforme hjælper dig med at opsætte din egen butiksflade uden at du behøver vide, hvordan du koder.

De giver dig også adgang til kraftfulde marketingværktøjer, der hjælper med at sælge dine produkter. Bare for at sammenfatte, vores top tre er:

 1. Shopify
 2. Wix
 3. BigCommerce

De’er fri til at prøve, så du kan begynde at teste dem ud for at se, hvilken du kan lide at arbejde med mest.

Held og lykke med godt salg!

7

Sådan sælges ofte stillede online-spørgsmål

Hvordan sorterer du forsendelse, når du sælger online?

En stor del af, hvordan man sælger online, er at levere produkter. I e-handel kaldes dette opfyldelse.

Uanset om du sælger på Amazon, Facebook eller Shopify, skal du konfigurere en leveringsmetode. Forskellige leveringsmetoder koster forskellige beløb, så indstil dine kommercielle mål, og vær klar til at gå på kompromis. For eksempel er gratis forsendelse en stor fordel for dine kunder, men koster dig mere at levere.

Her’s hvordan forsendelse fungerer efter dig’Vi har foretaget et online salg: du pakker det solgte produkt baseret på størrelse og vægt, bekræfter destinationen, bekræfter kurer og omkostninger og sender pakken.

Generelt skal du vælge mellem fem forsendelsesmuligheder:

 1. Pris efter ordrepris – kunder kan få reduceret forsendelse, hvis de bruger et bestemt beløb.
 2. Opbevar eller lokal afhentning – Hvis du driver en mursten-og-mørtelbutik, kan kunderne komme ind og vælge deres ordre personligt.
 3. Tilbud i realtid – Priserne udarbejdes på baggrund af ordren’s størrelse, vægt og destination.
 4. Fast – forsendelsen er den samme pris, uanset hvad produktet er.
 5. Gratis fragt – kunder don’betaler for at få leveret ordrer.

Når du vælger en forsendelsesmetode, så spørg:

 1. Er mine produkter forskellige størrelser og forskellige vægte?
 2. Forsendelse af mine produkter nationalt eller internationalt?
 3. Hvilke forsendelsesmuligheder forventer mine kunder?

Antallet af faktisk tilgængelige muligheder afhænger af, hvordan du sælger online. Butikbyggere som Shopify giver dig en bredere vifte af leveringsmuligheder end at sælge på Facebook.

Nogle varer, såsom alkohol og cigaretter, frisk mad, neglelak og deodorant kommer med forsendelsesbegrænsninger. Kontakt din transportør og læs det fine udskrivning, når du konfigurerer forsendelse.

Trin 8 i vores guide til, hvordan man bygger en online butik, går mere detaljeret ind.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg vælge imellem?

Når du sælger online, du’Jeg har et antal betalingsmuligheder at vælge imellem.

Disse inkluderer: PayPal, kredit- og betalingskort, Amazon Pay, Apple Pay og cryptocurrencies som Bitcoin.

Som med levering varierer antallet af betalingsmuligheder, du har til rådighed, afhængigt af hvordan du har det’sælger online. E-handel butiksbyggere, for eksempel Shopify, Wix og Bigcommerce, vil typisk give dig den største variation.

Hvordan vælger du en betalingsmulighed?

At lære at sælge online involverer at vælge den rigtige betalingsmetode.

For at tage den rigtige beslutning skal du foretage din research.

Sørg for at vide, hvordan dine kunder vil shoppe. For eksempel fandt Statista, at i Amerika foretrak 55% af kunderne at bruge et kreditkort i 2017, efterfulgt af 25%, der kunne lide PayPal. Så hvis du ikke gør det’t tilbyde dig PayPal’re fremmedgør en masse kunder!

Når du vælger en betalingsprocessor, skal du se på:

 • Gebyrer – hvor meget betalingsporten vil tage i procent af hvert salg, men også installations- og annulleringsomkostninger.
 • Begrænsninger – Sørg for, at din foretrukne betalingsmetode accepterer dine produkter.
 • Brugervenlighed – placere en demo ordre ved hjælp af din valgte betalingsgateway for at sikre, at processen er glat.
 • Lande omfattet – Sørg for, at betalingsgatewayen du’Vi har valgt dækker det land, dine kunder er i.

Hvad gør jeg ved kundeservice?

Kundeservice er et område, hvor folk lærer at sælge undervurdering online.

Online-shoppere forventer god service som normen i dag. Vær sikker på at du:

 • Medtag kontaktoplysninger, så kunderne kan komme i kontakt
 • Tilbyde en LiveChat-service
 • Er klar til at svare på e-mail-forespørgsler og telefonopkald

Top tip: skriv en klar forsendelses- og returpolitik, og tilføj den til din butik. Det sparer dig for meget hovedpine. Dine kunder vil være klar over, hvad de kan forvente, og dig’Jeg sparer tid på at besvare rutinemæssige forespørgsler. Tid, hvor du derefter kan bruge på at vokse dit brand og sælge salg!

Har jeg brug for en licens til at sælge online?

For at sælge online skal du ansøge om en virksomhedslicens. Det’s, hvordan regeringen holder styr på skatteindtægter.

At sælge online uden den rigtige licens kan lande dig med en stor bøde, så sørg for det’Vi har fået dine papirer i orden.

Det punkt, hvor du skal ansøge om en licens, varierer efter område. Kontroller, hvilken licens du har brug for ved at besøge US Small Business Administration (SBA) websted.

SBA kan også give dig information om, hvilke forretningsskatter du har brug for at være opmærksom på. Skattelovene er’t bare at gøre med hvor du er’opererer fra, men hvor dine kunder er, og hvad du’sælger dem igen.

Kontroller reglerne om beholdning af materiel. Medmindre du’Når du er dropshipping, skal du f.eks. opbevare dem i dit hus eller på et lager. Afhængig af hvad du har på lager og hvor meget, kan forskellige regler gælde.

Vær sikker på at du’re kompatibel.

Hvilken sikkerhed har jeg brug for, når jeg sælger online?

Når du lærer at sælge online, er det’Det er vigtigt, at du har den rigtige sikkerhed for at beskytte mod datatyveri.

At være PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) kompatibel betyder dine kunder’ kortoplysninger er beskyttet, når de bestiller fra dig.

En af de store fordele ved en hostet e-handelsplatform er, at de skal tage sig af dette for dig. Kontroller, at din valgte salgsmetode inkluderer PCI-overholdelse.

Den officielle guide til overholdelse af PCI har nogle nyttige oplysninger.

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me