Sådan sælges på Pinterest: 3 effektive måder at tjene penge på

Mange mennesker går til Pinterest for at få inspiration til boligindretning, mode, opskrifter og så videre og så videre.


Men hvad de fleste mennesker ikke gør’Jeg er klar over, at Pinterest er en massiv salgskanal for virksomheder.

Hvis du hurtigt og nemt vil vokse dit online salg, skal du tjekke, hvordan du sælger på Pinterest.

Hvorfor? Fordi Pinterest-brugere betaler mere pr. Ordre end mange andre sociale medienetværk – som Facebook og Twitter – med Instagram den eneste store platform, der kommer højere.

Sådan sælges på PinterestGennemsnitlig ordreværdi på sociale medierPinterest-brugere har en gennemsnitlig ordreværdi på $ 58,95

Find ud af, hvordan man tjener penge på Instagram her.

Fra og med 2018 anslås det, at Pinterest har over 175 millioner månedlige aktive brugere, hvoraf 75 millioner er fra USA alene!

Så med andre ord, det’s en guldmine til e-handel butikker, og du har ikke råd til at ignorere dette faktum, hvis du planlægger at vokse din virksomhed.

Don’Har du endnu en e-butik? Intet problem.

Medmindre du’hvad angår en slags tech-whiz, er den nemmeste måde at oprette en e-handelsbutik gennem en webstedsbygger som Shopify eller BigCommerce.

Kort sagt, en webstedsbygger, også kendt som en online- eller e-handelsbutik, er en online platform, der giver dig mulighed for at oprette et websted med lidt til ingen teknisk knowhow!

Læs vores nyttige vejledning til, hvordan man bygger en online butik her.

Hvis du allerede har en e-handel, fantastisk! Denne artikel er også for dig. Læs videre, mens vi diskuterer:

  • Hvordan salg på Pinterest kan fungere for dig.
  • Forskellen på ‘rig’ stifter og ‘buyable’ stifter ved salg på Pinterest.
  • Hvordan du også kan tjene penge på Pinterest gennem affiliate marketing.

1

Sådan sælges på Pinterest?

Du kan sælge på Pinterest gennem hvad’kaldes ‘Rich Pins’ som er stifter, der giver dig mulighed for at købe de produkter, du ser på Pinterest.

Ikke kun forbinder Rich Pins dit websted til din Pinterest-konto, de ændrer også automatisk dit produkt’s information på Pinterest, når du opdaterer den.

Ting som priser, tilgængelighed og butikinformation synkroniseres alle mellem de to, hvilket sparer timer i at logge ind på Pinterest og opdatere alle dine produkter, så de præcist reflekterer dit websted.

Rich Pins på PinterestRich Pins giver dig mulighed for at vise brugerne dit produkt’s information direkte på Pinterest

BigCommerce har et værktøj, der er fuldt integreret med Pinterest, så når du (eller en anden) fastgør produktet til et Pinterest-kort, vil stiften vise pris og lagertal.

På denne måde kan millioner af Pinterest-brugere se, at det kan købes, og klikke igennem til dit e-handelswebsted.

Rich Pins gør det så let for folk, der søger efter produkter at købe fra dig.

Psssssst!

Bare for at fortælle dig, at BigCommerce kører kun et begrænset tilbud og giver op til 3 måneder gratis, når du tilmelder dig en betalt plan! Perfekt til at gøre din Pinterest-venture klar til ferieruset. Tag en 15-dages gratis prøveperiode for at se, om det er tilfældet’det er rigtigt for dig.

2

Hvad’s forskellen mellem rige pins og købbare pins?

Tidligere kunne millioner af Pinterest-brugere ikke’t købe produkter direkte på Pinterest.

De skulle finde det produkt, der interesserer dem, klikke på det for at gå til den online butik, det kom fra, og derefter købe produktet der.

Men hvad nu hvis du kunne springe dette trin over og få dine kunder til at købe direkte i Pinterest? Tal om bekvemmelighed!

Nå, i 2016 introducerede Pinterest ‘Købbare stifter’ hvor brugere kunne købe produkter uden at blive omdirigeret væk fra Pinterest.

Shopify er en af ​​de bedste e-handels-bygherrer, der er tilgængelige i dag, og de’Vi har samarbejdet med Pinterest for at give besøgende mulighed for at købe dine produkter uden nogensinde at forlade Pinterest.

Se på det korte korte grafiske klip for at se, hvordan det fungerer:

Sådan sælges på Pinterest - Købbar pin

Som du kan se, har millioner af daglige Pinterest-brugere nu muligheden for at købe dine produkter direkte i Pinterest. Dette gør det så meget mere praktisk for dem og åbner store muligheder for dig at sælge flere produkter.

Købbare stifter er i øjeblikket kun tilgængelige i USA og er eksklusivt for Shopify og BigCommerce. Du kan klikke her for at se på hvordan Shopify’s Købbar pin fungerer.

3

Hvordan fungerer affiliate marketing på Pinterest?

For dem, der ikke er bekendt med affiliate marketing, lad’s starter med at forklare nøjagtigt, hvad dette er.

Affiliate marketing er det sted, hvor du får betalt af et firma for at markedsføre deres produkt.

Virksomheder kan spore, hvor deres salg stammer fra ved hjælp af et specielt link, kendt som et tilknyttet link. Hvis en af ​​deres kunder køber et produkt gennem din forfremmelse, får du en nedskæring af provisionen. Enkel.

Tænk på Pinterest som mere af en søgemaskine end en social medieplatform; folk kommer for at kigge efter ting og, oftere end ikke, for at købe.

Hvis du kommer på et affiliate marketing-program, er alt hvad du skal gøre, at begynde at repinere dine promoverede virksomheder’ produkter, mens du tilføjer dit eget tilknyttede link.

Køb og fastgørelse på Pinterest

Selvom du ikke har dit eget websted’t altid nødvendigt, det’Det er værd at bemærke, at en masse tilknyttede programmer kræver, at du har et. Så hvis affiliate marketing er noget du’Er du interesseret i, kan du se vores sammenligningstabel for de bedste webstedsbyggerne til at bruge.

En af de bedste ting ved Pinterest er, hvordan brugere interagerer med dine repins. 80% af alle stifter er repins, og det tager normalt en pin 3 og en halv måned at få 50% af dets engagement. Det betyder, at en pin i gennemsnit lever i syv måneder – sammenlignet med kun syv minutter på Twitter!

Endnu bedre, du don’t har endda brug for et stort følgende for at dine repins kan ses. Da brugere søger på hele Pinterest efter produkter, skal du bare sørge for, at beskrivelserne af dine repins har alle de relevante søgeord i dem..

Det’Det er bedst at se sig omkring først og se, hvordan andre beskriver lignende produkter for virkelig at få en fornemmelse af, hvad folk skriver, når de søger efter den slags produkt. Bare sørg for at give fuld information om, at din repin er til tilknyttet formål.

Når alt kommer til alt, jo mere præcise dine søgeord er, jo flere vil folk se din repin, og jo flere mennesker der ser din repin, jo flere penge vil du tjene.

4

Konklusion: Sådan sælges på Pinterest

Pinterest er en af ​​de største kanaler på sociale medier i verden i dag.

Selvom Facebook har flere brugere, er Pinterest en bedre kanal til salg af produkter til forretningsejere, og den gennemsnitlige dollar pr. Transaktion er meget højere end de fleste andre sociale medienetværk.

Husk, at mange Pinterest-besøgende allerede er interesseret i at lære mere om produkter. De er ikke der for at se opdateringer fra venner, de besøger Pinterest for at se på produkter, få inspiration og købe.

Så hvis du endnu ikke viser dine produkter på Pinterest, skal du bestemt overveje at gøre det.

Ved hjælp af Shopify eller BigCommerce kan du trække dine produktoplysninger igennem, så brugerne kan se direkte på Pinterest ved hjælp af Rich Pins.

Du kan også give dem mulighed for at købe dine produkter uden at forlade Pinterest, hvilket gør deres transaktionsproces meget lettere med Købbare pins.

Hvis du allerede fastgør dine produkter på Pinterest, skal du overveje at bruge Shopify’s Købbare stifter for at gøre det ekstra nemt for brugerne at købe direkte fra dig.

Bortset fra at sælge dine egne produkter, Pinterest tilbyder også en god måde at tjene penge gennem affiliate marketing.

Den nemmeste måde at hoppe på den pengespindende båndtjek er at tjekke guider på de top 10 tilknyttede marketingprogrammer på Pinterest og finde ud af, hvad der fungerer for dig!

For den bedste chance for succes, dog dig’Jeg har brug for et websted.

Shopify er en af ​​verdenen’er de bedste e-handels-bygherrer, der giver dig professionelt designede forretningstema-temaer og over 1.000 apps for at tilføje flere værktøjer til din butik.

BigCommerce er en anden strålende mulighed og er fuldt integreret med Pinterest.

Så hvis du overvejer at sælge på Pinterest, skal du bestemt tjekke Shopify eller BigCommerce. De er vigtige for at sælge på Pinterest.

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me