3 måder at gøre dit websted mere miljøvenligt

Her hos Website Builder Expert elsker vi at lave websteder. Fra test af webstedsbyggere til at eksperimentere med vores foretrukne e-handelsskabeloner, internettet er vores glade sted. Men internettet har en mørk side, som måske overrasker dig – vi’snakker om dens miljøpåvirkning.


Mærkeligt nok er dette et problem, der ikke er’t bredt udsendt, men vi synes, det fortjener at blive råbt – højlydt.

Til at begynde med, Internettet menes at bidrage med 2% af verden’s drivhusgasemissioner.

Endnu mere foruroligende er effekten af ​​websteder, vi bruger hver dag. For eksempel musikvideoen til sangen “Despacito” brændte så meget energi, som 40.000 amerikanske hjem bruger om et år. Men vi tvivler på, at nogen nogensinde har tøvet over “Spil” på grund af YouTube’s carbon footprint, fordi, ja – hvem vidste, rigtigt?

Medarbejdere fra hjemmesiden, vores tid er kommet til at intensivere og gøre internettet til et grønnere sted!

Vi’Jeg kan lede dig gennem de tre måder, du kan gøre dit websted mere miljøvenligt på, plus nogle superenkle tip til at reducere dit online kulstofaftryk i hverdagen – alt sammen så du kan fortsætte med at nyde at opbygge og bruge internettet skyldfri.

1

Find Green Web Hosting

En af de største skyldige bag internettet’s carbon footprint er webhosting. Webhosting fungerer ved at være vært for et websted’s filer og information i datacentre – alle websteder skal være vært for at kunne vises online.

Datacentre er dybest set bygninger, der huser computere, der gemmer alle disse websteder’ data og der er 8 millioner datacentre over hele verden.

Problemet med dette er, at datacentre bruger masser af elektricitet og genererer meget varme, hvilket betyder, at de er afhængige af energisugende kølesystemer for at forhindre overophedning af serverne. Alt dette tilføjer generering af datacentre det samme mængde CO2-emissioner som den globale luftfartsindustri!

Der er dog gode nyheder i form af grøn webhosting. Det er her hostingfirmaer er forpligtet til at reducere – og endda negere – deres carbon footprint.

De gør dette ved at bruge vedvarende energi til at drive deres datacentre eller donere til programmer for vedvarende energi til at bekæmpe deres kulstofaftryk.

Den bedste grønne webhost er Green Geeks, som udligner sit carbon footprint med 300%. Det investerer tre gange mængden af ​​energi, det trækker fra nettet til vedvarende energi gennem Bonneville Environmental Foundation – ret imponerende!

greengeeks miljøvenlig hostingGreenGeeks er en af ​​de grønneste hostingudbydere, hvilket gør den perfekt til at bygge mere miljøvenlige websteder.

De bedste grønne webværter kombinerer miljøvenlige hostingmetoder med magt og førsteklasses hostingfunktioner. Valg af grøn webhosting gør det ikke’Det betyder, at du er nødt til at kaste dit websted tilbage i de langsomme, mørke digitale aldre i midten af ​​90’erne.

F.eks. Formår Green Geeks stadig at levere 99,9% oppetid, tilbyde en række hosting-pakker og imødekomme kunder fra over 150 forskellige lande – alt sammen med at opretholde sin miljøvenlige tilgang.

Hosting danner grundlaget for ethvert websted – det kan du bare’t opbygge et miljøvenligt websted, medmindre du starter med en grøn hostingudbyder!

Find ud af mere

Men hvad er de bedste miljøvenlige værter? Find ud af det i vores gennemgang af 6 bedste grønne webhostudbydere og tag dit første skridt mod et grønnere web!

2

Fremskynde dit websted

Dette er en gylden regel ved webstedsopbygning, uanset om du’være en økokriger eller en denier for klimaændringer – websteder skal være hurtige for at få succes. Det’det er en kendsgerning. Og det sker også for at være bedre for miljøet.

Når en side tager aldre at indlæse, er det’er ikke kun kedeligt for dine besøgende – det’s suger også energi fra serveren og bruger elektricitet. Så, jo hurtigere dit websted indlæses, jo mindre miljøpåvirkning har det.

Der er nogle super enkle måder at forbedre dit websted på’s belastningshastigheder – her er bare et par at komme i gang…

 • Find ud af, hvor hurtigt dit websted faktisk indlæses ved hjælp af et værktøj som f.eks Pingdom eller GTmetrix
 • Reducer størrelsen på dine billeder ved hjælp af et kompressorværktøj som f.eks Kraken
 • Vurder din hostingudbyder for at se, om det’s får dit websted til at trække (eller endda gå ned)
 • Brug et CDN (Content Delivery Network) som f.eks CloudFlare for at rette anmodninger til den besøgende’s nærmeste server
 • Fix ødelagte links og omdirigeringer – prøv Skrigende frø for at hjælpe med at få øje på dem
 • Brug doven indlæsning, hvor indholdet over folden indlæses hurtigere end resten af ​​siden

hvis du’har allerede gjort disse ting, og føler dig teknisk klar, kan du også mindsk din kode. Minificering er en proces, der minimerer kode- og scriptfiler på dit websted, og er en vigtig måde at forbedre webstedshastigheden.

Selvom minifikation lyder kompliceret, er det’er faktisk ret enkel med værktøjer som Packer og YUICompressor, da de begge kan håndtere JavaScript og CSS. Alt hvad du skal gøre er at kopiere din kode til værktøjet og derefter indsætte de forkortede resultater tilbage på dit websted!

Find ud af mere

Har du den rette hostingplan? De fleste mennesker vælger delt hosting, men hvis du vokser ud af din plan kan det forårsage sider med langsom indlæsning og endda site crash!

Tjek vores Delt hosting vs VPS Hosting sammenligning for at se, hvad der er rigtigt for dig.

3

Forbedr din SEO

Dette afsnit handler om at gøre dit websted let tilgængeligt og tilfredsstille brugerne hurtigt. Hvorfor? Det reducerer antallet af søgninger og websteder, som folk indlæser på én gang, hvilket igen reducerer mængden af ​​energi, der bruges, hver gang de lander på en ny side.

Vidste du, at en Google-søgning kan generere op til syv gram CO2? At’s omkring halvdelen af ​​den mængde, der genereres ved kogning af en kedel, hvilket ikke gør’t lyder så dårligt. Indtil du forestiller dig, at du faktisk koger en kedel til hver anden Google-søgning, du foretager på en dag, og så pludselig dig’igen i en masse varmt vand!

Selvfølgelig kan du’t reducere Google’s CO2-fodaftryk på egen hånd, men du kan prøve at give brugerne, hvad de har’er på udkig efter, så de ikke gør det’t er nødt til at fortsætte med at søge og indlæse nye sider igen og igen. Også det’er bedre til dine konverteringer!

Sådan reduceres antallet af personer, der springer fra dit websted og tilbage til Google:

 • Prioriter nøgleinformation, så den’er let at finde med så få klik som muligt
 • Gør dit websted mobilvenligt, da 60% af Google-søgninger udføres på mobil
 • Strukturer dine sider med overskrifter og undgå store mure af tekst, da dette kan skræmme utålmodige besøgende væk

Forbedring af webstedshastighed er også en massiv faktor i at holde folk på dit websted, så ved at kombinere disse taktikker med dem, vi har talt om tidligere, kan du’Jeg har en vindende – og miljøvenlig – kombination.

4

Bonusrunde!

Vi’Vi har skitseret tre vigtigste måder, du kan opbygge og køre grønnere websteder på. Men hvad med når du’bare surfe på nettet for at nyde eller arbejde?

Her er nogle tip til at forblive grønnere i din hverdag på nettet:

 • Brug en alternativ søgemaskine såsom Ecosia, der bruger overskuddet til at plante træer og kører på 100% vedvarende energi.
 • Måske ikke’t sender den høflige men i det væsentlige ubrugelige “tak skal du have” e-mail – tænk over, før du sender, eller gå til at tale med den person ansigt til ansigt! Én e-mail udsender 10 g CO2 – det betyder, at en enkelt e-mail har det samme carbon footprint som en standard plastpose!
 • Sænk skærmens lysstyrke, eller brug mørk tilstand for at reducere den strømstyrke, der er nødvendig for at lyse op din skærm.
 • Download Netflix-show i stedet for at streame dem – såvel som at spare lidt energi, betyder det også dig’Jeg bliver underholdt, selvom du ikke har noget signal!
 • Gå direkte til websteder i stedet for først at google dem. Meget af tiden bruger vi Google som en online taxa til hurtigt at tage os nøjagtigt, hvor vi vil hen. I stedet for at indtaste “Twitter” – eller endda “Webstedsbyggerekspert” – gem dine mest besøgte sider på din værktøjslinje, eller indtast URL’en direkte for at spare energi!

miljøvenlige internet tips økosiaEcosia er en søgemaskine, der bruger overskuddet til at plante træer, hvilket betyder, at du hjælper miljøet bare ved at søge på nettet!

Andre enkle handlinger inkluderer reduktion af skærmtid, slukning af dine enheder, når du først har gjort det’Vi er færdige med at bruge dem og holder på med den fristende nye telefonopgradering lidt længere. Disse er alle effektive måder at reducere dit digitale kulstofaftryk uden radikalt at revidere dit normale liv på.

Lad de grønne begynde!

Vi’har skitseret de trin, du kan tage for at opbygge mere miljøvenlige websteder, fra at finde top-notch grønne hosting-udbydere til de usatte fordele ved god SEO.

Den bedste del er, at de fleste af disse taktikker alligevel er den bedste ting til dit websted, såsom at øge indlæsningshastigheder og reducere afvisningshastigheder. Det viser sig, hvad’Det er godt for dine besøgende er godt for dit websted, og det er også godt for planeten!

Vi piskede også gennem nogle lette måder for dig at reducere dit online carbon footprint i din hverdag – så også når du’re tage en pause fra webstedets bygning, dig’du gør stadig din smule for den store blå bold, vi kalder hjem.

Hvad enten du’genlancerer et forretningswebsted eller søger efter sjove kattevideoer, husk disse enkle trin – og hvad du end gør online, gør det grønt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me