Bedste online forretningsværktøjer

De små forretningsværktøjer, du har brug for at vide om

At drive en virksomhed betyder konstant at holde øje med omkostningerne, mens du prøver at sikre, at tingene kører problemfrit. Og mens en lille smule forskning afslører mange billige værktøjer derude, der lover at gøre dit liv lettere, kan det være svært at adskille de værdifulde værktøjer fra masserne. At’hvorfor vi’Vi har gjort det for dig.


I denne vejledning, dig’Jeg finder en samling af små forretningsværktøjer, der hjælper dig med at drive produktivitet og kreativitet uden at bryde banken. Vi bruger mange af disse værktøjer dagligt selv og har organiseret vores fund i følgende kategorier:

 1. Webstedsbygningsværktøjer
 2. Marketingværktøjer
 3. Betalingsbehandlingsværktøjer
 4. Branding-værktøjer
 5. Organisations- og kommunikationsværktøjer

Hvis du vil, kan du springe videre til den kategori, du har’er mest interesseret i – men vi synes, at alle værktøjer nedenfor har noget godt at tilbyde!

1

Webstedsbygningsværktøjer

Wix e-handel

wix e-handel hjem

Hvad er det: Wix eCommerce er en af ​​mange e-handels-webstedbyggere, der tilbyder den hurtigste og nemmeste måde at oprette en online butik på. E-handel-bygherrer tilbyder alle fangster i en online butik, fra produktsider til indkøbskurvecheck. Vi’Vi har valgt Wix eCommerce som en stor webstedsbygger til små virksomheder på grund af dens værdi for pengene og brugervenlighed. Wix tilbyder e-handelsskabelon-design, som du kan tilpasse i en drag-and-drop-editor, så du vandt’t har brug for kodning viden eller tekniske færdigheder for at blive opsat. Desuden er en række salgsværktøjer allerede inkluderet i Wix eCommerce, som muligheden for at zoome ind på produktbilleder og masseimport af produktvarianter fra et regneark.

Hvad det koster: Planerne starter ved $ 23 / måned.

Hvorfor du har brug for det: Kort sagt, du’Jeg har brug for en e-handelswebbygger, hvis du vil sælge online! Oprettelse af et e-handelswebsted virker som det skulle være en enorm opgave med et væld af bevægelige dele, men det gør det ikke’det skal jeg være – overhovedet. Entreprenører som Wix eCommerce gør denne opgave ikke blot gennemførlig, men også underholdende. En af de brugere, vi talte med, beskrev bekvemmeligheden ved at formatere et websted med Wix: “Det ser virkelig professionelt ud, selv efter bare at have tilføjet et par knapper på hjemmesiden. Det er bare meget rent, og du kan let identificere, hvor tingene er, og hvordan det ser ud, når det først blev offentliggjort.”

Vil du vide mere?

 • Tjek vores placering af de bedste e-handelsplatforme for at se, hvem de store spillere er
 • Læs vores individuelle anmeldelser af Shopify, Wix eCommerce og BigCommerce for et bedre kig på de tre bedste platforme

Domain.com

Hvad er det: Domain.com er en domæneregistrator eller et firma, der administrerer reservationen af ​​domænenavne. Du kan bruge Domain.com til at søge efter et navn, du kan lide, se om det’er tilgængelige til brug, og registrer derefter enten dit domænenavn (hvis det aldrig er blevet brugt før) eller køb dit domænenavn fra den aktuelle ejer.

Hvad det koster: Det’er gratis at søge efter tilgængelige domænenavne på Domain.com. Når du har fundet et domænenavn, du kan lide, kan du købe det for $ 10-20 / år.

Hvorfor du har brug for dem: Et mindeværdigt, klart domænenavn er vigtigt, fordi det’s, hvad potentielle kunder skriver i deres søgefelt for at komme til dit websted. Du kan tænke på det som din virksomhed’s “adresse” i internet-land (vores domæne er WebsiteBuilderExpert.com). Det at købe et domæne, der ender i en velkendt udvidelse, som -.com eller -.net, er også vigtigt for at øge tilliden til dit brand.

Yderligere information

 • Tjek vores begynder’s Vejledning til domænenavne for en fuld oversigt
 • Bedre dit budget med vores vejledning til prissætning af domænenavne

2

Marketingværktøjer

Konstant kontakt

konstant kontakt hjem

Hvad er det: Constant Contact er en e-mail-marketing-software, der giver virksomheder mulighed for at organisere og sende ubegrænsede e-mails på tilpasselige, mobiloptimerede skabeloner. Du kan nemt samle e-mail-adresser fra forskellige kilder (som Facebook eller dit websted) og segmentere abonnenter i forskellige lister. Du kan også spore dine resultater, hvilket vil gøre fremtidige sendere bedre målrettede.

Hvad det koster: 60-dages gratis prøveversion med betalte planer fra $ 20 / måned.

Hvorfor du har brug for det: E-mail-marketing er et vigtigt middel til at holde kontakten med kunderne. Endnu vigtigere er personaliseringen, som du kan tilføje til hver e-mail-sending, som giver dig mulighed for at sikre, at hver kunde kender de’genvurderet.

HootSuite

Hvad er det: HootSuite er en platform for sociale medier. Det fungerer dybest set som et instrumentbræt, hvor du kan kontrollere hele din virksomhed’s sociale mediekonti ét sted.

Hvad det koster: 30-dages gratis prøveversion med betalte planer fra $ 29 / måned.

Hvorfor du har brug for det: Når det kommer til små forretningsværktøjer, er Hootsuite en marketingperle, fordi det giver dig mulighed for at overvåge, hvad folk siger om dit brand online. Du kan derefter svare med det samme på en hvilken som helst kanal, hvilket er godt til at drive engagement. Desuden kan du udføre konkurrentundersøgelser og finde ud af, hvad folk virkelig ønsker af dit brand.

BuzzSumo

Hvad er det: BuzzSumo er en forskningsplatform, der giver dig mulighed for at overvåge det mest populære indhold efter emne og spore stigende tendenser. For eksempel vores søgning efter “indholdsmarkedsføring” afslørede de nuværende top tre mest delte indholdsstykker for det nøgleord:

eksempel på buzzsumo-søgning

Den mørkeblå cirkel repræsenterer aktier på Facebook, lyseblå er Twitter osv. På tværs af kanaler. Du kan også identificere mennesker med indflydelsesrige profiler på sociale medier i forskellige nicher.

Hvad det koster: 7-dages gratis prøveversion med betalte planer fra $ 79 / måned.

Hvorfor du har brug for det: Du kan’t fremstiller aktuelt indhold, hvis du ikke gør det’Jeg ved hvad’s aktuelt. Med BuzzSumo, dig’Jeg ved, hvilke indholdstrends der får flest likes og delinger, og du kan gentage den succes. Det’er også et godt værktøj til at holde styr på dine konkurrenter’ indholdsydelse.

Yderligere information

 • Sådan markedsføres et produkt – Sørg for, at dit hårde arbejde ikke gør det’t gå ubemærket hen
 • 5 bedste webstedsbyggere til SEO – Marketing er hårdt arbejde, men den rigtige webstedsbygger kan fjerne byrden fra dine skuldre

3

Betalingsbehandlingsværktøjer

Stribe

stripe hjemmeside

Hvad er det: Stripe giver virksomheder mulighed for at modtage betalinger fra kunder over internettet. Det skiller sig ud fra det mættede marked for betalingsprocessorer på grund af hvor godt det integreres med e-handelswebsteder. Kunderne vandt’t omdirigeres til et tredjepartswebsted, når de foretager en betaling; i stedet, de’Jeg kan nyde bekvemmeligheden ved at bo på dit websted. Og Stripe er også praktisk for handlende: med en enkelt integration kan du acceptere over 135 valutaer.

Hvad det koster: Stripe prises pr. Transaktion, hvilket betyder, at du vandt’t pådrage sig eventuelle installationsgebyrer. I stedet for dig’Jeg betaler 2,9% + 30 cent pr. vellykket kortgebyr. Et ekstra gebyr på 1% kræves for valutakonvertering på internationale kort.

Hvorfor du har brug for det: Stripe blev bygget til at integrere med e-handelswebsteder, så det’Jeg hjælper dig med at levere en bedre indkøbsoplevelse på stedet. Det har masser af support fra de største spillere i e-handel, fra Wix til BigCommerce, så du vandt’t behøver at bekymre dig om vanskelige installationer eller mangel på support.

Shopify betalinger

Hvad er det: Mens Stripe integreres med en række e-handelsbyggere – inklusive Shopify – er Shopify Payments eksklusivt for, du gætte det, Shopify. hvis du’bruger du Shopify som din e-handelsbuilder, så der’Det er meget at elske med sin interne betalingsprocessor.

Hvad det koster: Det’er gratis med hele Shopify’s planer, der starter ved $ 29 / måned. Plus, du vandt’Der opkræves transaktionsgebyrer.

Hvorfor du har brug for det: Shopify Betalinger er den nemmeste måde at begynde at acceptere betalinger som købmand. Du vandt’t er nødt til at oprette en konto hos en tredjepartudbyder, og du’Jeg har adgang til Shopify’s supportteam døgnet rundt, hvis du nogensinde får problemer.

Lær mere

 • Læs vores fulde Shopify Payments-gennemgang for et nærmere kig på dette værktøj
 • Sådan accepteres du betalinger online – vores guide til succes for e-handel

4

Branding-værktøjer

Wix Logo Maker

wix logo maker hjem

Hvad er det: Wix Logo Maker leverer de nødvendige værktøjer til at oprette et forretningslogo, og du don’Jeg er nødt til at lægge noget vanskeligt designarbejde på. I stedet for dig’Jeg svarer bare på et par spørgsmål om din type virksomhed og dine personlige designpræferencer, og Wix opretter et logo til dig. Du kan altid tilpasse font / farveskema / størrelse bagefter, så du’er garanteret at lide slutresultatet.

Hvad det koster: Logofabrikanten er gratis at bruge, og du kan downloade en gratis prøve af slutresultatet. hvis du’Jeg vil gerne købe dit logo, pakken Basic Logo er $ 12.99 og inkluderer filer i høj opløsning og fulde kommercielle brugsrettigheder. Du kan også vælge Professional Logo-pakken til $ 49.99, som inkluderer højopløselige filer, fulde kommercielle brugsrettigheder, vektorfiler, et socialt mediakit, en brand guide og udskrivningsklare filer.

Hvorfor du har brug for det: 65% af små virksomheder er villige til at betale op til $ 500 for et nyt logo, men du don’jeg skal. Wix Logo Maker er en omkostningsbesparende måde at gøre brug af professionelle designværktøjer og indsigt. Muligheden for at tilpasse dit logo sikrer dig’Jeg vil være tilfreds med slutresultatet, og du får fuld kommerciel brugsret af ethvert logo, du opretter.

Canva

Hvad er det: Canva er en designplatform, der giver dig mulighed for at oprette professionel grafik, der tjener ethvert formål, fra søjlediagrammer til social media-venlig infografik. Den gratis version af Canva tilbyder over 8.000 designskabeloner, der passer til mere end 100 formål – “Sociale medier” og “Flyers” afsnit nedenfor er kun et par af de kategorier, du kan gennemse i den gratis plan:

canva skabeloner

Hvis du vælger at opgradere til en betalt plan, gør du det’Jeg kan nyde flere funktioner, såsom mærkesæt og ubegrænset opbevaring til gamle design.

Hvad det koster: Gratis, med flere funktioner tilgængelige i Pro-planen ($ 9,95 / måned) og Enterprise-planen ($ 30 / måned).

Hvorfor du har brug for det: Du kan begynde at designe med Canva gratis, så du kan tage kreative risici uden nogen økonomisk risiko! Og da den gratis version har tiltrukket mange spirende designere, der’der er ingen mangel på inspirerende fora derude for at hjælpe dig med at søge efter ideer.

Infogram

Hvad er det: Canva’er mere videnskabelig tvilling. Infogram er en datavisualiseringsplatform, der giver dig mulighed for nemt at oprette stiliserede rapporter, diagrammer og infografik. Statistikker, grafer og linjer har aldrig set så godt ud!

Hvad det koster: Gratis med valgfri premium-planer, der starter ved $ 19 / måned.

Hvorfor du har brug for det: Korrekt datavisualisering er fantastisk til at kommunikere store ideer med dine kunder. En visuel oversigt over information er lettere at fordøje og forstå end et overfyldt regneark, så et værktøj som Infogram er den perfekte måde at vise ting som bruttoydelse eller kundetilfredshed på.

Yderligere information

 • Sådan bygger du et brand online – en dybdegående guide til at skabe din web-tilstedeværelse
 • Sådan vælger du webstedsfarver – Sammenlign det ultimative farveskema for dit websted

5

Organisations- og kommunikationsværktøjer

Trello

Hvad er det: Trello er i det væsentlige en samarbejdsopgaveliste, som alle i din virksomhed kan bruge fra deres egen computer. Enhver med en konto kan oprette en “kort” til en opgave eller et projekt, og organiser kortene i lister. Du kan flytte et kort til forskellige lister for at afspejle de forskellige stadier i et igangværende projekt.

trello board

På dette eksempel på Trello-tavlen kan du oprette et kort til opgaven “Book flyrejser,” og flyt det gennem listerne “Ting at gøre,” “Doing,” og “Færdig.”

Hvad det koster: Du får ubegrænset bestyrelser, kort og lister (dybest set alt, hvad en lille virksomhed skal have til at forblive organiseret) på den gratis plan, som vi anbefaler. Men du kan også opgradere til en premiumplan, der starter ved $ 9,99 / måned.

Hvorfor du har brug for det: Trello forenkler “få ting gjort” behandle. Som en traditionel opgaveliste hjælper det dig med at spore prioriteter og holde dig organiseret. Men Trello er bedre end en traditionel opgaveliste, fordi alle i din organisation kan bruge den til at samarbejde om projekter og overholde tidsfrister som et team.

slack

Hvad er det: Slack er en kommunikationsplatform for arbejdsstyrken, som du kan bruge på computere og smartphones. Tænk WhatsApp, men mere professionel. Slack giver dig private beskeder kolleger og starter teamgruppesamtaler, men det er det “kanaler” funktion er den bedste del. Alle kan oprette en Slack-kanal, der fungerer som en arkiveret gruppechat til alt, hvad der sker i din virksomhed. For eksempel kan du oprette en kanal til at planlægge en produktlancering og en anden kanal til at planlægge en kollega’s fødselsdagsfest.

Hvad det koster: En begrænset gratis plan (10.000 meddelelser) med premium-planer, der starter ved $ 6.67 / måned.

Hvorfor du har brug for det: Der er masser af platforme derude til virksomhedskommunikation. Men ingen af ​​dem blander kommunikation og organisation så effektivt som Slack-kanaler gør.

LastPass

Hvad er det: LastPass gemmer krypterede adgangskoder online. Med andre ord, det’er en passwordadministrator, der husker alle dine adgangskoder på forskellige enheder. Du’Jeg behøver aldrig at gå gennem besværet med at genautentificere eller ændre glemte adgangskoder, hvilket kan ske meget, hvis din virksomhed bruger et væld af forskellige apps og softwareprogrammer (som de fleste gør).

Hvad det koster: Gratis med valgfri premium-planer, der starter ved $ 3 / måned.

Hvorfor du har brug for det: Dette er en enorm tidsbesparende og produktivitetsudvidelse, som du vandt’t ridser i hovedet og prøver at huske navnet på dit første barndomskæledyr, når du kunne få gjort arbejde!

Bedste online forretningsværktøjer: Wrap-Up

Det ser måske ikke ud som om det i disse dage, men internettet blev oprettet for at gøre vores liv lettere. De webbaserede små forretningsværktøjer, der er samlet her, gør netop det, uanset om det er BuzzSumo, der hjælper dig med at holde dig på trend, eller Infogram, der lader dig visualisere dine data. For at sammenfatte er dette de mest nyttige forretningsværktøjer efter kategori:

 1. Webstedsbygningsværktøjer: Wix e-handel og Domain.com.
 2. Marketingværktøjer: Konstant kontakt, Hootsuite og BuzzSumo.
 3. Betalingsbehandlingsværktøjer: Stripe og Shopify-betalinger.
 4. Branding-værktøjer: Wix Logo Maker, Canva og Infogram.
 5. Organisations- og kommunikationsværktøjer: Trello, Slack og LastPass.

Der er selvfølgelig mange flere digitale værktøjer derude, men vi’har indsnævret det til det bedste. Fortæl os, hvis du har et yndlingsværktøj til din virksomhed – vi’d elsker at høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map