DIY-webstedsbyggere: Er de lette at bruge?

DIY-webstedsbygger


DIY-websitebygere er en måde for almindelige mennesker at designe og bygge deres egne websteder uden at bruge kode. Teknologisk knowhow er ikke længere en hindring for, at du kommer online, Hvad enten du’re en iværksætter eller hobbyist.

De’bliver brugt flere og flere mennesker. Branche leder Wix har nu over 119 millioner registrerede brugere, over 3 millioner af dem, der betaler kunder. At’s en hel masse websteder.

Dette stykke vil dække alt hvad du har brug for at vide om DIY-webstedbyggerne – hvad de er, hvad de er’er i stand til, og hvilken der passer bedst til dig (hvis du vil prøve en).

Hvis du vil skære igennem støjen og lære mere om specifikke webstedsbyggere, vi’Vi har dækket dig. Nogle af de bedste DIY-websitebygere i øjeblikket inkluderer:

 • Wix
 • Weebly
 • Squarespace
 • Kom så far

Følg linkene for at få fulde anmeldelser af hver bygherre. Eller tjek denne resuméstabel over vores top tre:

Hvad angår resten af ​​jer, skal du læse videre for den komplette nedtrapning af DIY-webstedbyggeri.

Hvad er en DIY-webstedsbygger?

DIY-webstedsbyggere er en måde at lave et websted på selv. Shocker. At’s det i et nøddeskal, men der er mere end det. Som alt andet har de deres styrker og svagheder – og historie.

De tidlige websteder måtte skrives manuelt vha. Html. Dreamweaver var en af ​​de tidlige pionerer, mens nogle af jer muligvis husker GeoCities tilbage fra dagen. Selvom sidstnævnte foldede sig i 2009, lever dens ånd videre i Neocities, en fremragende platform for dem, der ønsker at lære om webstedsbygning på et kodningsniveau.

Når det er sagt, er mange af os ikke’t har tid eller tilbøjelighed til at lære kode og opbygge et websted fra bunden. Vi har heller ikke penge til at betale en professionel for at gøre det for os. I dag’Der findes webstedsbyggere for at udfylde dette hul. De’om at give fleksibiliteten i koden uden at skulle gøre noget selv. De’drejer sig om friheden til ikke at opbygge et websted fra bunden af, for at fokusere på det større billede.

De gør dette ved at give skabeloner og lade dig tilpasse dem, som du finder det passende. Hvis du vil indtaste grundlæggende detaljer og lade dem være der, fint. Hvis du vil ændre alt ved det, kan du gøre det.

Det hele sker online. Du gør det ikke’t downloade software til bygning af websteder og lav et websted på din computer; du går til det pågældende sted, logger ind og administrerer dit websted der. Dette egner sig til catch-all-tilgangen hos de fleste webstedsbyggerne. De kan tage sig af alle de tekniske ting (hosting, domænenavn osv.), Hvis du vil have dem til det.

Bekvemmelighed og kontrol er brød og smør fra DIY-bygherrer. De giver dig mulighed for at få fuldt fungerende websteder hurtigt og køre. Du kan få en i gang på en time, som vores video viser nedenfor.

Spil

Tro det eller ej, at videoen er legitim. Du kan virkelig oprette et fuldt fungerende websted på under en time på de fleste webstedsbyggere. Enhver, der brænder for deres websted, ville bruge lidt mere tid til projektet end det, selvfølgelig, men bygherrer som Wix sikrer, at tid og ekspertise ikke længere er en barriere for indrejse.

Som Wix medstifter Avishai Abrahami udtrykker det, webstedsbyggere “forenkle oprettelse af web for alle”. At’s det lange og korte af det.

Hvem er de for?

Hvad’Det er godt med webstedsbyggerne er de’re effektivt for alle. Både amatører og fagfolk kan bruge dem til at oprette websteder til forretning eller fornøjelse. Vores egen forskning har vist, at to tredjedele af websteder er lavet til personlig brug. Don’Det føles som om kun virksomheder har brug for websteder. De’igen i mindretal! DIY-webstedsbyggere er til næsten alle typer websteder.

Skabeloner er designet til at imødekomme en lang række webstedstyper. Vil du oprette et websted til din restaurant? der’Jeg vil være et udvalg af skabeloner bare til restauranter. Fotografiporteføljer? Ja. Blogs? Ja.

Et stigende antal DIY-bygherrer er eksplicit fokuseret på e-handel – at sælge ting online. De giver de rammer, du har brug for for at starte en online butik. Shopify og BigCommerce er de store hunde i øjeblikket, med platforme som Sellfy, der ønsker at holde dem på tæerne.

Kort sagt, webstedsbyggere er til begrænsede økonomiske og tekniske ressourcer. Som vi fandt ud af, er udgifterne til at opbygge et websted et mål, der bevæger sig konstant, med meget plads til at komme ud af kontrol. De faste satser for webstedsbyggerne betyder, at du kan gå ind i en verden af ​​webdesign uden at brænde et hul i lommen.

Hvad kan de gøre?

Hovedværdien af ​​DIY-webstedbyggerne giver dig mulighed for at fokusere på design og funktion. De har en tendens til at antage en af ​​to former: træk og slip, og genereres.

Træk og slip bygherrer gør hvad de siger på dåsen (hvis de gør det)’re noget godt). Du placerer blot elementerne på siden, hvor du vil have dem og style, som du finder passende. Genererede websteder vil stille dig et par spørgsmål og derefter oprette et websted til dig baseret på dine svar. Du kan stadig tilpasse resultaterne og tilføje eller fjerne elementer, men de’er normalt en mere struktureret oplevelse.

I backend hjælper de dig med at styre søgemaskineoptimering (SEO), hvilket giver dit websted den bedst mulige chance for at placere godt på Google og Bing. Mange tilbyder også analyser, som giver dig mulighed for at se, hvor mange mennesker der besøger dine websteder, hvad de’gør igen, og hvor de’kommer fra.

Hvad DIY-webstedbyggerne er tilgængelige?

Antallet af bygherrer vokser hele tiden, og ikke alle er frygtelig gode. Efterhånden som markedet vokser’er kun naturligt for påstikkere at prøve at klatre på båndvognen. Hvilke gode webstedsbyggere er tilgængelige er det egentlige spørgsmål.

Det afhænger af dine ønsker og behov. Der er ingen størrelser, der passer til alle ‘bedst’ webstedsbygger. Det gør det ikke’t findes, og vil aldrig. Der er for mange variabler. Der er snarere et udvalg af top DIY-bygherrer, der imødekommer forskellige krav.

Du kan få et hurtigt overblik over hvad vi’re snakker om over på vores webstedsbygger sammenligning diagram, men vi’Jeg går ind i en mere dybde nedenfor.

Let at bruge webstedsbyggere

Vi ønskede at tilbyde mere end en mening om dette, så vi’Vi har foretaget forskning på alle de bedste webstedsbyggere. Brugeroplevelsestests er samlet med funktioner, support og prisfastsættelse for at sortere en liste over de nemmeste webstedsbyggere at bruge.

Med det i tankerne er følgende webstedsbyggere beregnet til folk uden kodningsbaggrund. De er lette at bruge med god support og intuitive grænseflader. De don’t tilbyder altid så meget backend-kontrol som deres avancerede brødre, men hvis du vil lave din egen hjemmeside med så lidt besvær som muligt, er det vejen.

Wix →

Wix er den bedste træk og slip-builder derude lige nu. Det giver dig fuld kontrol over, hvordan dit websted ser ud. Vil du have, at dit logo skal være der? Flyt det der. Vil det afsnit være på hovedet? Slå dig selv ud. Grænsefladen kan være en smule overvældende i starten, men når du først har fået fat i det, er Wix en af ​​de nemmeste bygherrer at bruge.

For dem, der er nye inden for webdesignspil og ivrige efter at lære, er Wix en fantastisk mulighed. Den frihed, det giver, inviterer dig til at lære om de grundlæggende principper for webdesign: hvordan du præsenterer din hjemmeside, hvad du skal lægge i din navigationslinje – alt det gode.

Vores brugertest viste Wix’s kombination af brugervenlighed og kundesupport er i øjeblikket peerless. Begyndere og professionelle kunne lide at bruge det. Vi mener selv det’er en af ​​de bedste muligheder for dem, der er nye inden for webdesign. Det egner sig bedre til enkle websteder, men så er de fleste websteder enkle.

GoDaddy →

Dette fungerede rigtig godt i vores brugertest. GoDaddy giver en mere guidet bygningsoplevelse, og de gør det på en sådan måde’s intuitivt og let at følge. For at få et lille, poleret websted hurtigt fra jorden er der muligvis ingen bedre bygherrer end GoDaddy. De leverer også domæneregistrering og hosting, så med dem kan du gøre alt på ét sted.

Avancerede webstedsbyggere

Længere langs klokkekurven er der DIY-webstedbuildere, der er vanskeligere at bruge, men som tilbyder mere kontrol og skalerbarhed. Disse rammer et dejligt søde sted, hvor din hjemmeside bygningsindsats understøttes men der’s også mulighed for at udvikle dine tekniske færdigheder.

Squarespace

Squarespace er den suave, mystiske, lidt prætentiøse webstedsbygger, der ryger i hjørnet. De’er langt væk fra den mest stilfulde platform i spillet i øjeblikket, og deres backend er sofistikeret nok til at håndtere store, efterspurgte steder som magasiner.

Eksempler på firkantsportsskabelonerSquarespace er med rette kendt for kvaliteten af ​​sine skabeloner, som alle er optimeret til at fungere godt på både desktopskærme og mobiltelefoner

Squarespace’Det væld af elegante skabeloner betyder, at du kan fokusere på indholdet på dit websted, hvilket i sidste ende er den vigtigste ting. Det’er ikke helt en del af træk-og-slip-klubben, men det’er stadig en af ​​de bedste bygherrer til tilpasning.

Denne ekstra funktionalitet betyder, at du skal være komfortabel med nogle kodning for at få mest muligt ud af Squarespace, men det’er en fin mulighed for dem, der er ivrige efter at lære, hvad der går ud på at gøre et stort webstedsfelt.

WordPress.org →

Dette er en helt anden verden – den kvalificerer næppe endda som en webstedsbygger. WordPress.org er et open source content management system (CMS). Hvis det ikke gjorde det’t giver mening for dig, kan du have det bedre med at bruge en webstedsbygger. Stadig, det’s den platform, der skal bruges, når du vil tage et websted til det næste niveau. Næsten en tredjedel af internettet er bygget på WordPress.org-fundamenter.

En CMS er dybest set en webstedsbygger uden håndholdningen. Du skal være i stand til at kode, for at tage sig af ting som web-hosting selv. Det’er ikke så teknisk, som du måske tror, ​​men du mister bestemt webstedets bygherrens DIY-bekvemmelighed.

Bare for at være klar er WordPress.org ikke at forveksle med WordPress.com, en fremragende, men ellers begrænset blogging-platform.

E-handel websted bygherrer

Nogle webstedsbyggere har fokus på online detailhandel. Hvis du vil oprette en online butik med relativ lethed, er det vejen at gå.

Shopify →

Shopify blev lanceret i 2006 og er vokset eksponentielt i de senere år. Efterhånden som flere og flere mennesker tager til internettet for at sælge ting, gør de det’Vi har brug for et sted at sælge dem. At’s hvor Shopify er trådt ind. De’er effektivt en e-handelswebbygger, der giver en fremragende ramme for opsætning af butik online.

Kundeoplevelse er kernen i, hvad de gør. Faktisk blev det grundlagt af tre venner, der forsøgte at sælge snowboards online. Uden at blive imponeret af de tilgængelige muligheder lavede de deres egne. Deres mission i dag er at give brugerne “en problemfri platform til at opbygge deres detailvirksomhed.”

Generelle formål webstedsbyggere som Wix og Shopify tilbyder e-handel via plugins. Dette er fint til et tidspunkt, men store butikker online har brug for dedikerede platforme. Shopify er den bedste af dem i øjeblikket, især for dem af jer, der lige er startet.

BigCommerce →

BigCommerce giver dig flere værktøjer ‘ud af boksen’ end Shopify gør, idet det drejer sig om det’s clunkier at bruge. Læs vores sammenligning af Shopify og BigCommerce for en komplet oversigt over, hvordan de sammenligner, og hvilken der sandsynligvis vil være en bedre pasform for dig.

Hvad er deres begrænsninger?

Som noget andet er webstedsbyggerne ikke’t perfekt. At vide, hvad deres svagheder er, er lige så vigtig som at kende deres styrker. Websteder er en seriøs forretning, og du don’t vil sadle dig selv med den forkerte platform.

Her er nogle af de potentielle mangler ved DIY-bygherrer:

Grænser for tilpasning. Nogle webstedsbyggere kan være ret restriktive, når det kommer til tilpasning af dit websted. Det’s den pris, du betaler for struktur og bekvemmelighed. Træk og slip-bygherrer af Wix-sorten stræber efter at give dig så meget kontrol, som det med rimelighed er muligt, men selv de har deres begrænsninger. For virkelig unik funktionalitet og præsentation der’s ingen måde at sidesteppe af HTML og CSS. Alle veje fører til kode på world wide web.

Delt hosting. Websteder har brug for et sted, der kan gemmes, hvor alle kan få adgang til hvor som helst når som helst. Dette kaldes hosting. De fleste webstedsbyggere gør dette for dig, men du’re site deler ressourcer med andre sider i systemet. Dette kaldes delt hosting. Det’s er sjældent et problem for små websteder, men da de skalerer derop’det er en risiko, de vandt’t være i stand til at klare sig. Websteder på delt hostingrisiko langsommere lastehastigheder eller endda afslutte strømafbrydelser, hvis nok mennesker forsøger at besøge det.

Ingen sikkerhedskopier. Med undtagelse af Weebly og IM Creator donerer webstedsbyggere typisk ikke’t lader dig tage backup af dit websted. Dette gør det svært at flytte fra en platform til en anden. Webstedsbyggere er’t velgørenhedsorganisationer. De ønsker at bevare dig som kunde, når de først har gjort det’Vi har fået dig, og dette er en af ​​de vigtigste måder, de gør det på.

De don’t skalere godt. Dette er ikke’t universelt sandt, men det’s tilfældet ofte nok til at markere. Jo større dit websted bliver, desto mindre passer det til en webstedsbygger’det bliver det. For små steder de’er ideel, men hvis du har drømme om et stort, komplekst websted, kan du have det bedre med at gå med WordPress.org fra starten.

Mange af jer vil aldrig blive konfronteret med noget af ovenstående. De’re små forhindringer, men det’det er værd at være klar webstedsbyggerne er ikke uden deres ulemper. De fleste af dem tilbyder gratis forsøg eller freemium-tjenester, så der’er god tid til at veje tingene op for dig selv, før du bruger en cent.

hvis du’begynder derfra’s en stærk sag, der skal laves for hjemmeside bygherrer. De’igen en introduktion til en verden af ​​webdesign. Selv hvis du vokser ud fra dit websted og ser på noget mere avanceret, vil dine oplevelser efterlade dig meget bedre rustet til denne rejse.

Hvor meget koster DIY-webside-bygherrer?

Det længe og korte af det er DIY websted bygherrer er kun dyre, hvis du vælger at gå med de dyre planer. Der er ingen tricks, ingen underhåndsgebyrer. Et grundlæggende websted kræver kun ressourcerne i en grundlæggende plan, og det’s alle dig’Jeg skal betale for. Et avanceret websted med flere krav kræver ressourcerne i en avanceret plan.

For hvad det’Det er værd, vores forskning rangerede følgende tre bygherrer som tilbyder den bedste værdi for pengene:

 1. Wix
 2. Påfaldende
 3. Weebly

Handily, de tilbyder hver helt forskellige websidebyggende oplevelser. Wix er træk og slip, Slående er enkel og struktureret, og Weebly får en balance mellem begge dele. De tilbyder alle gratis forsøg, så der’s rig mulighed for at se, hvilken der klikker med dig.

hvis du’når du bare er startet, er det sidste du skal gøre at smide penge rundt. Vælg en overkommelig plan og skaler op efterhånden som dit websted vokser.

Konklusion

Programmerere har ikke længere monopol på webdesign. DIY-bygherrer har gjort det muligt for enhver at opbygge en tilstedeværelse online, der er stilfuld og funktionel. Du kunne skubbe et websted ud på en dag, hvis du virkelig ville (selvom vi ikke gør det’t anbefaler at være ganske så gung ho).

Der er masser af fremragende webstedsbyggere, men der er ingen ‘bedst’ webstedsbygger. Det afhænger af dine behov. Hvis brugervenlighed er vigtig for dig, kan du tilmelde dig en gratis prøveversion med lignende Wix eller Kom så far. Hvis du vil udvikle din tekniske knowhow, mens du bygger, noget lignende Squarespace kan være mere op i din gyde. Giv dem et spin og se, hvad der klikker. Det koster intet at prøve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map