Hvad du har brug for for at opbygge et websted – Den definitive checkliste

hvad-det-tager-til-build-a-hjemmeside-tjeklisteJeg elsker tjeklister.


Det’Det er ikke fordi jeg har et tvangspligtigt behov for at lave en detaljeret plan for alt hvad jeg gør – okay fint… Det gør jeg, men det’s ikke hvorfor jeg kan lide det.

Det’s fordi tjeklister er gode til at forenkle komplicerede eller overvældende projekter som at opbygge et websted i let håndterbare trin.

Alt er pænt lagt ud for dig som en organiseret køreplan – så det fjerner al gætteriet fra at opbygge din hjemmeside.

Hvis du føler dig helt tabt og ikke’Jeg ved, hvor jeg skal starte, når det kommer til at opbygge et websted, du’vi er kommet til det rigtige sted.

Denne tjekliste viser dig nøjagtigt:

  1. Hvad du har brug for for at komme i gang med et websted, og
  2. Hvad du ikke gør’t har brug for og har sandsynligvis aldrig brug for dit websted.

hvis du’har allerede foretaget noget research og har en grov idé om, hvad det kræver at oprette et websted, kan denne tjekliste hjælpe dig med at finde ud af, om du har gået glip af noget (bare i tilfælde). Vi’Vi har også knyttet til nogle fantastiske guider for at sikre dig, at du kommer godt i gang!

Hvad du “Tror du har brug for” vs hvad du “Faktisk behov” man bygger et websted.

En af de største fejl, folk begår, når han bygger hans eller hendes første websted, er forsøger at gøre for meget.

Hvad du ender med, er en uendelig liste over ting, du skal gøre og ting, du skal betale for.

Snart bliver du overvældet og ender med at gøre noget – lyder dette velkendt?

Vi ved det, fordi vi’jeg har været der før. Vi var helt lamme af utallige spørgsmål og muligheder, da vi bygger vores første websted.

Efter at have gjort vores rimelige andel af fejl, lærte vi, at du skulle gøre det kom bare i gang med det bare grundlæggende at oprette et websted og tilføje flere funktioner, efterhånden som dit websted vokser.

Hvorfor? Fordi “du don’Jeg ved ikke, hvad du don’ved det ikke.”

du-ikke-ved-hvad-du-ikke-knowOvervej dette: Har du nogensinde pakket dig til en ferie til et sted, du er’har aldrig været i, og for vejr / klima har du kun lidt erfaringer med?

Sidste år tog vi til en caribisk ø for en ferie. Vi rejser sjældent til destinationer, der er fugtige og brændende varme, hvor vi føler, at vi har brug for et brusebad efter at have gået ud i kun 3 minutter.

Vi ønskede at gøre en masse vandsport (padle boarding, snorkling, jetski osv.)

Som enhver begejstret ferie, gik vi ud og købte en flok aqua-outfits (såsom udslætvagter, aqua-sko) og redskaber, som vi troede, vi havde brug for.

Vi følte os ret smarte, da det ville koste en arm og et ben helt sikkert at købe denne slags ting på en fjerntliggende ø!

Helt sikkert, halvdelen af ​​de ting, vi købte, har vi aldrig brugt.

Vi troede, at vi havde brug for alt udstyr og udstyr (baseret på hvad vi så på tv, nogle websteder osv.)

Hej, vi gjorde det bare ikke’t ved noget bedre – jeg’Jeg er sikker på, at dette sker på alle på et tidspunkt, ikke sandt?

Ligesom at pakke til en ferie til et nyt sted, hvordan ved du, hvilke funktioner og værktøj du faktisk bruger til dit allerførste websted?

  • Vil du spilde tid og penge på at oprette et websted med værktøjer og funktioner, du har vundet’t ender med at bruge?
  • Vil du bruge hårdt tjente penge på et brugerdefineret webstedsdesign og avancerede funktioner og først for at finde ud af, at de ikke gør det’t arbejde for din målgruppe?
  • Vil du ende med at redesigne dit websted, fordi dit brugerdefinerede design ikke gjorde det’t arbejde, kun for at bede om, at det nye design giver dig bedre resultater?

Her’det er det pinlige – vi var skyldige i alle 3 point, da vi først startede!

Efter at have bygget mere end et dusin forskellige typer websteder lærte vi en gylden regel, når du startede dit første websted:

Det, du tror, ​​du ønsker, er ofte ULIGT end hvad du faktisk har brug for.

Så start med en grundlæggende version af det websted, du mener, du har brug for.

Test for at se, hvad der fungerer, og hvad der ikke’t på din webside med minimal tid og kontante investeringer.

Når du ved hvad der fungerer, kan du derefter investere smart på dit websted.

Tjekliste – Hvad du har brug for for at opbygge et websted

Hvis du ønsker et websted, hvor du ikke accepterer nogen betalinger online (ikke en online butik), don’Hvis du har brug for muligheden for, at folk kan booke aftaler online eller administrere betalte medlemmer, finder du, at de blotte grundlæggende nedenfor ofte er nok til at du kan opbygge et godt, funktionelt websted, så du kommer i gang.

9 ting, du har brug for for at starte et websted

# 1 – Domænenavn

# 2 – Virksomheds e-mail-adresse

# 3 – Webstedsbygningssoftware

# 4 – Webstedshosting

# 5 – Design af webstedskabelon

# 6 – Logo Design

# 7 – Billeder i høj kvalitet til webstedet

# 8 – Billedredaktører

# 9 – Google Analytics

# 1 Få et domænenavn

Get-a-domain-navn

Et domænenavn er ofte den første ting, du har brug for, når du starter et websted. Det er din digitale adresse, som folk bruger til at få forbindelse til dit websted.

For eksempel er domænenavnet for dette websted www.websitebuilderexpert.com.

Nogle populære domænenavnsudbydere er GoDaddy, Domain.com og NameCheap. Du kan let kontrollere, om det ønskede navn er tilgængeligt, og hvor meget det vil koste, hvilket normalt er omkring $ 10 – $ 20 pr. År.

Vi har en ABC-guide til domænenavne for begyndere hvor du lærer alt hvad du har brug for at vide, at du vælger, køber og registrerer dit domænenavn.

Specifikt kan du finde ud af “forskellen mellem gratis vs betalte domænenavne”, eller “Er domænenavn og hjemmeside separate ting?”, og meget mere.

# 2 Få en virksomheds e-mail-adresse

Jeg tror på forretningsadresse for enhver, der ser alvorligt på at opbygge en virksomhed.

Hvorfor?

Der er intet mere effektivt til at knuse dit websted’s eller din virksomhed’ troværdighed med e-mails som eller første spørgsmål, der dukker op i mit sind er – “wow, de kan’T har du endda råd til $ 5 om måneden på en forretnings-e-mail? Dette gør det ikke’t ser meget professionel ud. Er deres service eller produkt endda pålidelige?

Jeg ved, det lyder hårdt og fordømmende, men det’s hvordan mange mennesker synes!

Det’det er ikke let at opbygge tillid og få troværdighed på internettet. Når jeg ser virksomheder, der bruger gratis e-mail-konti til deres forretningswebsted, får det mig til at stille spørgsmålstegn ved, hvor robust og pålidelig er virksomheden.

Dette skaber unødvendig tvivl om, at du virkelig ikke gør det’Det er ikke nødvendigt – især hvis du starter en ny virksomhed.

Selvfølgelig, hvis jeg allerede kender din virksomhed og jeg’Jeg har brugt din tjeneste i årevis, jeg er mindre interesseret i, hvilken e-mail-adresse du bruger.

Det er dog ikke altid tilfældet – de fleste af dine besøgende på websitet finder mere om dig for første gang. De vandt’t har et tidligere forhold til dig, så der er mere plads til tvivl.

Så hvis du er seriøs i at opbygge et websted, der kan hjælpe dig med at tiltrække nye kunder og vokse din virksomhed, så få en forretnings-e-mail-adresse med dit websted domænenavn. Det’det er meget let (og billigt) at konfigurere med Google’s G-suite.

Når du har et domænenavn, bruger du det til at oprette en forretnings-e-mail som

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me