Hvordan bygger du et flersproget websted med 3 værktøjer

hvordan man bygger et flersproget webstedLade’Selv om engelsk er et populært internationalt sprog, er der over 6.900 andre sprog i hele verden.


Ifølge Wikipedia er kinesisk det mest talte sprog i verden efterfulgt af spansk, derefter engelsk, hindi, arabisk osv. Mens engelsk er populært, tales og skrives der mange andre populære sprog dagligt.

Så hvorfor pokker ikke’t websitebuildere tilbyder en nem og funktionel måde at give dig mulighed for at oprette flersprogede websteder?

Jeg har heller ingen idé.

Okay, jeg har det. Webstedsbyggerne vandt’t udføre det hårde oversættelsesarbejde for dig, hvilket er fair nok. Men ville ikke’t det være fantastisk, hvis de har indbygget en sprogomskiftningsmekanisme, der giver dine besøgende mulighed for at skifte til et andet sprog?

Mens deres løsninger på dette problem muligvis ikke er perfekte endnu, jeg’m vil tage et kig på, hvad du kan gøre med nogle af vores foretrukne webstedsbyggere (Wix, Squarespace og Weebly) for at oprette et flersproget websted.

1

Bygning af et flersproget websted: Hvad man skal undgå

Google Translate – Ikke DET cool

Mange mennesker vil fortælle dig at integrere den gratis Google-oversætningswidget til dit websted. Dine besøgende skal bare klikke på widget-knappen, og alt dit indhold bliver automatisk oversat til et andet sprog for dine besøgende’ valg.

Sikker på det’er en temmelig hurtig måde at oprette et tosproget websted på, men du er helt underlagt hvordan Google vælger at oversætte din tekst.

flersproget websted google translate pluginMed Google Translate-widgeten kan du nemt skifte sprog, men giver ikke nødvendigvis de bedste resultater.

Det’s sandsynligvis den nemmeste løsning at implementere, og ja som “smart” som Google er, er dets oversættelsesværktøj aldrig perfekt og er grænseoverskridende uprofessionelt, hvis du har et forretningswebsted.

Det’er nyttigt på en måde, som dine besøgende får den generelle idé om, hvad du har’prøver igen at sige. Men hvis du vil imponere dine besøgende, vinde nye virksomheder og lyde professionel, er Google Translate sandsynligvis ikke den bedste mulighed for dig.

Du kan aldrig slå oversættelse af sprog “med hånden” så at sige.

For mange kopierede sider på din menulinje

Så selvom du’er villig til manuelt at oversætte teksten på dit websted, hvordan skal du oprette et websted, hvor menulinjen ikke gør’t viser flere sider af den samme ting, men på forskellige sprog?

Den sidste ting, du vil se, er en menulinje med 3 hjemmesider på 3 forskellige sprog. 3 versioner af hver enkelt side vil overbelaste din menulinje og virkelig formindske brugeroplevelsen for dine besøgende.

Dette er bestemt noget at undgå, men hvad kan du i stedet gøre? Fortsæt med at læse for at finde ud af det!

2

Så hvad kan du gøre?

Vi’Vi har kigget omkring vores foretrukne webstedsbyggere og kunne ikke’t finde nogen banebrydende løsninger (som gjorde os virkelig trist…)

Vi fandt dog nogle tutorials, der kunne hjælpe dig med at oprette et flersproget sted. De’er ikke de bedste løsninger i verden (jeg tror, ​​du kun kan gøre det med et brugerdefineret websted – men du ville sandsynligvis ikke’t være interesseret i denne artikel, hvis du’er alligevel en hardcore-koder), men de er funktionelle.

Vi’Jeg viser dig nogle interessante og praktiske tilgange til opbygning af tosprogede websteder, med 3 af det, vi synes er nogle af de bedste webstedsbyggere i branchen i dag – Wix, Squarespace og Weebly.

hvis du’er du ikke bekendt med disse webstedsbyggere, så kig hurtigt på vores sammenligningstabel for at se deres funktioner:

Undertiden er den bedste løsning på sprogproblemet et specialbygget websted. hvis du’er du ikke en kodningsguide, kan det være værd at ansætte en professionel. Forudsat at du har budgettet, er en tilpasset build en af ​​de bedste måder at få dine hænder på et ægte flersproget sted. Vi og vores venner på Expert Market har omhyggeligt valgt en håndfuld udviklere, der kan spare dig for besværet.

3

Flersproget websted med Wix

Wix er en af bedste webstedsbyggere tilgængelig på markedet i dag. De tilbyder dig en ren træk og slip brugergrænseflade, så du kan placere indhold hvor som helst på dit websted, og du don’t har brug for at vide, hvordan man overhovedet skal kode.

Hvis du har haven’set Wix endnu, en af ​​de gode ting ved Wix er, at de tilbyder dig skabeloner, der allerede er forudfyldt med indhold. Så du skal bare vælge en skabelon og begynde at redigere det forpopulerede indhold (tekst, billeder, lysbilledshow osv.) For at gøre dem til dit eget.

Wix har en gratis app med flere sprog, Language Menu, der giver dig flere sprogkapaciteter.

App omdirigerer dine besøgende automatisk til sproget baseret på deres browser’s sprog. For eksempel, hvis dit websted tilbyder indhold på engelsk, fransk og spansk, vil din besøgende automatisk blive sendt til dine spanske sider, hvis appen registrerer, at hans browser er baseret i Spanien.

hvordan man bygger et flersproget websted på wixWixs Sprogmenu-app hjælper dig med at oprette et websted, der er egnet til besøgende fra hele verden.

Tidligere havde Wix to skabeloner, der allerede havde flere sprogfunktioner indbygget.

Takket være Sprogmenu-appen er alt, hvad du skal gøre, at tilføje appen til en hvilken som helst skabelon, og du får adgang til denne kapacitet – infrastrukturen til at skifte mellem sprog er allerede gjort for dig af Wix.

flersproget webside med wix-sprogmenuAppen Wix Language Menu tager et enkelt klik for at installere, og dit websted har magisk mulighed for at skifte mellem sprog.

Se nogle af vores foretrukne Wix-skabeloner, der fungerer godt med Language Menu-appen:

 • Ud i vildmarken
 • Demi Watson

Wix Language Menu giver dig et valg på over 30 sprog, som du kan omdirigere dine internationale besøgende til.

Appen har også en enkel trin-for-trin-guide til oprettelse af et flersproget sted, hvilket gør det ganske nemt for dig at komme i gang meget hurtigt.

4

Flersproget websted med Squarespace

Squarespace er en af ​​de bedre træk og slip webstedsbyggere, der findes på markedet i dag. Deres designskabeloner er alle mobile responsive og ser smukke ud.

Squarespace’s Hjælpecenter er fantastisk, og de har en fantastisk tutorial, der viser dig, hvordan du bygger et websted med flere sprog.

Vejledningen anbefaler Adirondack, Nueva (eller en hvilken som helst skabelon i Brine-familien) og Stillehavs (eller en hvilken som helst skabelon i Stillehavs-familien) skabeloner som det bedste til at oprette et flersproget sted.

flersproget websted - firkantSquarespace’s flersprogede tutorial er virkelig nyttigt til at vise dig trinnene til, hvordan du opretter dit flersprogede websted.

Hvis du besøger selvstudiet og klikker på webstedets billeder der, du’Jeg kan også se nogle levende flersprogede websteder i aktion.

5

Flersproget websted med Weebly

Weebly er en af ​​de nemmeste webstedsbyggere at bruge.

Men så let som det er at bruge, donerer de også’t tilbyder alle indfødte flersprogsmuligheder, du kan bruge (boo….)

De tilbyder dig dog en flersproget app i deres App Center, hvilket gør det let for dine besøgende på webstedet at ændre sproget på dit websted uden at røre ved nogen koder.

Bare installer appen med 1 klik, så gør du ikke’t er nødt til at bekymre dig om noget mere kompliceret end det. Se denne tutorial fra Weebly.

Multisproget websted - weebly appDenne app giver dine besøgende nemt mulighed for at gennemse dit websted på deres modersmål.

Ulempen er, at det’er ikke gratis (de tilbyder dog en 2-ugers gratis prøveperiode, så du kan prøve det, inden du forpligter dig).

Vi gravede rundt og fandt en gratis tutorial om, hvordan du kan konvertere et standard Weebly-websted til et flersproget websted.

Multisproget websted - weeblyDine brugere kan nemt skifte mellem sprog, når du bruger Weeblys sprogapp.

Nu kræver det, at du ændrer koder på skabelonen for at få tingene til at fungere, men forfatteren af ​​denne tutorial har generøst lagt alle trin for trin-instruktioner samt inkluderet alle de koder, du kan hente og indsætte i din Weebly internet side.

Det endelige produkt er temmelig godt, som du kan se på hans demosite her.

6

Sådan bygger du et flersproget websted: Konklusion

Der er ikke’t nogen fantastiske løsninger på dette problem, men det er det muligt at opbygge et flersproget sted med webstedsbyggerne i denne vejledning.

Vi håbede, at noget af det større træk & drop website builders ville bygge nogle oprindelige funktioner til at hjælpe folk med at oprette et bedre websted med flere sprog.

For lande bortset fra dem, der bruger engelsk som det primære sprog, er dette en meget vigtig funktion, især for forretningsrelaterede websteder.

Løsningen med Weebly er en bitkoden intensiv, som måske er lidt avanceret for nogle brugere, men den’er en af ​​de mere interessante dem, vi’set.

Foreløbig 3 “hacks” ovenfor er midlertidige løsninger, indtil webstedsbyggerne opretter et oprindeligt værktøj for at gøre det lettere at oprette flersprogede steder.

Lade’s håber, at de vil indbygge denne funktion hurtigere end senere!

Men i mellemtiden er dette passende løsninger på problemet, så hvorfor ikke prøve en webstedsbygger til at oprette dit flersprogede websted:

 • Prøv Wix gratis
 • Prøv Squarespace gratis
 • Prøv Weebly gratis

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map