Kodning for begyndere – Bedste måde at lære HTML- og CSS-koder til at opbygge et websted på

forvirring-om-kode-minTilbage i 2010, da vi byggede vores første websted, havde vi et budget på $ 200.


Fordi vi ikke gjorde det’t har penge til at ansætte en webstedsdesigner, besluttede vi at bruge et træk & drop website builder og begyndte at lære grundlæggende HTML og CSS koder.

Vi udfører vores egen undersøgelse for at beslutte, hvilken webstedsbygger der er bedst til forskellige formål. Tag vores quiz for at få en anbefaling om det’s tilpasses dine behov.

Kodning for begyndere kan være skræmmende, men vi don’t beklager at have brugt (eller investeret) tiden på at lære grundlæggende kode, fordi vi var i stand til at foretage meget mindre ændringer af vores webstedsdesign hurtigt og øjeblikkeligt, at vi ellers ville have været nødt til at betale en designer et par hundrede dollars at gøre.

For ikke at nævne vi’d bliver nødt til at vente på, at arbejdet er afsluttet, og omdrejningstiden kan i gennemsnit være et par dage.

På det tidspunkt var vi ingen masterkodere på nogen måde. Selvom vi bare var begynderkodere, gav denne færdighed os en vis frihed og kontrol over vores webstedsdesign.

Det var meget styrkende og befriende at vide, at vi ikke blev udsat for barmhjertighed fra en webstedsdesigner eller -koder.

Nu siger jeg ikke, at du er nødt til at blive en kodende whiz.

Lade’er ærlig, du har måske allerede et fuldtidsjob, og dit websted kan muligvis bare være en sidehobby eller et forretningswebsted, der kan hjælpe med at styrke din virksomhed’s online tilstedeværelse.

Du skal bare vide nok til at tilføje en tekstboks med en brugerdefineret baggrundsfarve og fontstyling. Du ønsker måske bare at foretage nogle grundlæggende ændringsredigeringer, der vandt’t tager for meget tid, men stadig nok til at give dig mulighed for en vis designfleksibilitet.

Da mange mennesker spurgte os, hvor vi kan finde gode, pålidelige ressourcer til at lære det grundlæggende ved kodning, besluttede vi at sammensætte denne Coding for Beginners-guide, som er en samling af alle de kodningsressourcer, vi’vi tidligere har brugt, som har hjulpet os, da vi først startede.

Hvis du vil lære nogle grundlæggende kodning for at give dig mere kontrol over dit websted, selv når du bruger et træk & drop website builder, disse HTML / CSS begynderressourcer kan bestemt hjælpe.

Hvilket kodesprog har du brug for at opbygge et websted?

De grundlæggende byggesten til et websted er HTML- og CSS-koder.

De mere avancerede kodesprog, der bruges på websteder, er jQuery, JavaScript og PHP.

Helt ærligt, hvis du bruger et træk & drop website builder, du har virkelig kun brug for HTML og CSS for at starte.

For WordPress-brugere kan du tilføje PHP til din liste, da WordPress er en meget mere kompleks webstedsbygger end noget træk & drop website builders. Det kræver flere kodningskoteletter at foretage ændringer til WordPress-websteder.

Efter vores opfattelse er HTML- og CSS-koder, hvad enhver begyndere skal starte med.

Hvis du lige udvikler en interesse for kodning af websteder, kan du altid lære de avancerede kodesprog senere.

Hvilken type ressourcer er tilgængelige?

Der er to typer ressourcer, du kan bruge: gratis eller betalt.

Der er fordele og ulemper for begge, og vi anbefaler, at du prøver både gratis og betalte ressourcer for at finde, hvad der fungerer for dig.

Begynd selvfølgelig først med de gratis, da du bare måske finder dem tilstrækkelige til dine behov.

Hvorfor bruge gratis ressourcer?

Fordele

 • Den åbenlyse fordel er, at den er gratis.
 • Masser af valg og information om forskellige løsninger. Hvis du har et meget specifikt spørgsmål eller problem, er gratis ressourcer store. Dette skyldes, at der er mange, der skriver om meget specifikke problemer, der bare er for specifikke til at dække på et betalt kursus. Så når vi har et unikt problem, som en typisk guide kan’t svar, vi normalt søger efter tip og svar i fora og gratis ressourcer.

Ulemper

 • Der er for meget information tilgængelig online, det kan blive forvirrende, og du ved ikke, hvor du skal starte.
 • Indhold og diskussionstråde i fora er ikke organiseret på en let at fordøje måde som i betalte kurser. Hvis du er god til at samle spredt information sammen, er dette muligvis ikke et problem for dig. Men for langt de fleste mennesker kan dette bremse din læringsproces siden dig’Jeg bliver nødt til at grave gennem et bjerg af information for at finde det, der er nyttigt for dig.
 • Alle kan lægge selvstudier online, og personen er muligvis ikke troværdig. En nybegynder, der er for selvsikker, beslutter muligvis at lægge en tutorial, der godt kunne være unøjagtig. Der er hundrede måder at skære en cirkel på, men hvad er den rigtige måde? Som nybegynder har du ingen måde at vide, om de oplysninger, du læser, faktisk er en bedste praksis.

Hvorfor bruge betalte ressourcer?

Fordele

 • Betalte kurser er generelt velorganiserede og opdelt i let fordøjelige kurser, der er specielt designet til begyndere. Ingen grund til at grave gennem tusinder af indlæg af forskellige “eksperter” eller find ud af, hvor du skal starte. Du skal bare følge læseplanen, og du er på vej.
 • Du lærer den bedste praksis ved kodning fra akkrediterede fagfolk. Dårlige vaner er svære at ændre. Når du lærer en ny færdighed, er det’Det er altid en god ide at undgå dårlige kodningsstandarder fra folk, der muligvis ikke er kvalificerede til at undervise i første omgang.

Ulemper

 • Typiske kurser gennemgår alle aspekter af webstedskodning. Hvis du f.eks. Bare vil finde en hurtig løsning på, hvordan du tilføjer en tekstboks med en brugerdefineret baggrund, er du måske heldig. Det kan være nødvendigt at du gennemgår en god del af kurset, før du kan lære den specifikke ting, du har brug for.

Både gratis og betalte ressourcer kan hjælpe dig på forskellige måder, så det’det er godt at have adgang til begge typer kodningsvejledninger.

Lad os nu’s gennemgår vores anbefalede liste over online-kodningsvejledninger, som vi synes er meget nyttige.

Bedste måde at lære at kode for begyndere

# 1 Lynda

OMKOSTNING: Gratis prøveversion / $ 19.99 – $ 29.99 pr. Måned

bedste kodningsressourcer til begyndere lynda

Lynda leverer deres lektioner i videoformater, så de er meget lette at følge.

Vi kan virkelig godt lide deres videotutorials, da de gør indlæringskoden lettere.

Kurserne er omfattende, der ikke kun dækker det grundlæggende. Så når du bliver bedre til at kode, har du adgang til mere avancerede tutorials. Så deres tutorials kan “vokse med dig” når du bliver bedre til at kode.

Lynda har mere end blot HTML & CSS-kurser. De dækker stort set alt fra programmering til grafisk design, og du har adgang til alle deres kurser under ét medlemskab, som du til enhver tid kan annullere.

Mine oplevelser med Lynda:

jeg’Vi har brugt Lynda til at lære HTML, CSS og PHP. Generelt gjorde det et godt stykke arbejde i at lære os det grundlæggende.

Jeg kan godt lide, hvordan kurserne er struktureret på en måde, der gav mig fuld visning af de trin, jeg skal tage for at lære disse nye kodesprog.

At lære at kode er meget visuelt. Videoerne hjælper virkelig med at gøre komplekse ideer lettere at forstå. Jeg vil anbefale at sætte videoer på pause fra tid til anden, så du kan prøve koderne selv.

En ting gjorde jeg ikke’Lynda er ligesom, at der ikke er nogen indbygget kodeditor. Dette betød, at jeg var nødt til at downloade en kodeditor på min bærbare computer, før jeg kunne skrive nogen koder.

Så forvent noget opsætningstid i starten. Når du har installeret programmerne, er der ikke mere vedligeholdelse eller opsætning at gøre.

Hvem skal bruge Lynda?

 • Hvis du ikke gør det’Jeg ved, hvordan eller hvor man begynder at lære HTML- og CSS-koder.
 • Hvis du foretrækker at lære med videoer end at læse tekst.
 • Hvis du foretrækker at lære i et struktureret miljø, ligner en traditionel læseplan som dem, der undervises i skolen.

# 2 Codecademy

OMKOSTNING: Gratis basiskurser / $ 19,99 pr. Måned for premiumkurser

bedste kodningsressourcer til begyndere codecademy

Codecademy tager en interaktiv tilgang til undervisningskode til begyndere – hvilket gør læring meget sjovere.

Du følger blot instruktionerne i en interaktiv kodeditor. Editoren oversætter automatisk dine koder til en visuel skærm.

På denne måde kan du se, hvordan de koder, du skrev, faktisk ser ud i en webbrowser – meget sejt!!

Denne øjeblikkelige feedback giver dig mulighed for at se din progression med det samme. Dette hjælper med at skabe et sjovt læringsmiljø og gør ideen om at lære at kode mere attraktiv.

Du kan tage alle deres begynderkodningskurser gratis. Hvis du vil gå videre til mere avancerede kurser, kan du tilmelde dig deres præmiekurser.

Mine oplevelser med Codecademy:

jeg’Vi har brugt Codecademy til at lære et mere avanceret kodesprog som JavaScript. Det var sjovt, og instruktionerne var lette at følge.

Det gjorde et godt stykke arbejde med at lære mig det grundlæggende, og jeg var i stand til at skrive meget enkel JavaScript efter et par timer.

Jeg elskede den indbyggede kodeditor, hvilket betød, at jeg ikke gjorde det’t har brug for at downloade programmer for at komme i gang.

Instruktionerne var også meget imponerende. Jeg følte, at jeg har en guide, der viser mig, hvad der gør på hvert trin af vejen.

En ting, jeg gerne vil have, er en tekstversion af kurset. Der er meget at huske, når man lærer at kode. Jeg er nødt til at holde et notepad på siden for at nedskrive alle koder jeg’har lært, og hvad de skal bruges til. Det ville være dejligt at have et downloadindeks, der kan downloades, så jeg gør det ikke’t er nødt til at oprette mine egne.

Hvem skal bruge Codecademy?

 • Hvis du lærer bedre ved prøve og fejl og ved at se live eksempler.
 • Hvis du har brug for øjeblikkelig feedback om du skriver koderne korrekt.

# 3 TutsPlus

OMKOSTNING: Gratis basiskurser / $ 15 pr. Måned for premiumkurser

bedste kodningsressourcer til begyndere tutsplus

Hvad der gør TutsPlus fremtrædende fra Lynda og Codecademy er, at det giver dig forskellige måder at lære at kode.

TutsPlus gør ikke’t giver kun dig kodning for begynderguider til at komme i gang på den rigtige vej, det har også et komplet bibliotek med korte og enkle tutorials, når du har brug for hurtige rettelser til unikke problemer, når det kommer til webdesign.

TutsPlus’ massivt bibliotek med korte tutorials giver dig mere kontrol over, hvad du vil lære. Dette fungerer især godt, hvis du allerede ved, hvad design du prøver at opnå. Du kan nemt omgå alle de ekstra oplysninger og gå direkte til løsningen.

Min erfaring med TutsPlus:

Jeg brugte deres begynder’s guide til jQuery, CSS3 og HTML5. På det tidspunkt har jeg allerede noget kendskab til kodning, så begynderen’s guide var et godt opdateringsforløb for mig. Det var let at følge og velskrevet.

Nogen begynder’guider leveres også med videoer, som var nyttige.

Hvis du tilslutter sig deres premium medlemsplan, kan du downloade alle de filer og billeder, de bruger i deres guider og tutorials. Dette var fantastisk, fordi det sparer mig meget tid fra at skulle skrive mine egne notater og kodeindeks.

Hvad jeg elsker ved TutsPlus er deres enorme bibliotek med korte kodning og design tutorials.

Hvilke koder du har brug for, når du bygger et websted, er i vid udstrækning drevet af det websteddesign, du prøver at opnå. Da der næsten er et ubegrænset antal designmuligheder, kan du i teorien have en lang række designproblemer at løse.

Dette er grunden til TutsPlus’ nybegynder’s guide kan kun dække det grundlæggende, og du stoler virkelig på deres korte tutorials for at supplere mere specifikke designløsninger.

Fordi TutsPlus tilbyder dig et massivt tutorials-bibliotek, har du en bedre chance for at finde en løsning på dit specifikke problem end andre ressourcer, vi’har hidtil været dækket.

Hvem skal bruge dette?

 • Hvis du reagerer bedre på selv-direkte læring, hvor du lærer det grundlæggende ved hjælp af begynderen’s guide, og vælg derefter hvilke avancerede tip og tricks du vil lære ved hjælp af deres bibliotek med korte tutorials.

# 4 W3Skoler

COST: Gratis referencevejledning

bedste kodningsressourcer til begyndere w3schools

Dette er den ultimative referencevejledning til HTML- og CSS-kodning.

Alt hvad du har brug for at vide om webstedskodning kan findes på W3Schools.com.

Én ting at huske er, at W3Schools ikke er så effektiv som en tutorialressource sammenlignet med Lynda, Codecademy eller TutsPlus.

Mens deres dækning af kodningskendskab er meget omfattende, føler jeg, at deres kodningsforklaringer er meget begrænsede, og at de ikke gør det’t gør et meget godt stykke arbejde med faktisk at lære dig at kode.

Tænk i stedet på W3Schools som en ordbog til HTML & CSS-koder.

Min erfaring med W3Schools:

W3Schools var den første ressource, jeg vendte mig om, da jeg først begyndte at lære HTML- og CSS-koder. Jeg opdagede hurtigt, at de mere er en referencevejledning end et tutorialwebsted.

Selvom de muligvis ikke er et godt sted at lære at kode, er de den bedste referenceguide online.

Hver gang jeg er i tvivl om en kode eller hvilke alternative koder jeg kan bruge, vil jeg bruge W3Schools til at finde svaret.

Dette er især nyttigt til koder, du ikke giver’t bruges regelmæssigt og glemmes let.

Hvem skal bruge dette?

 • Hvis du allerede har en vis grundlæggende kodningskendskab, er de en god referenceressource for dig.
 • Brug det som en ordbog eller et encyklopædi til HTML / CSS-kodning, hvor du kan henvise til, hvis du glemmer bestemte koder.

# 5 CSS-tricks

KOSTNADER: Gratis selvstudier

bedste kodningsressourcer til begyndere css-tricks

CSS-koder kontrollerer et websted’s design, som farven på teksten eller placeringen af ​​baggrundsbilledet. Så på en måde er der et ubegrænset antal måder at kode dit design op, da der næsten er ubegrænsede designmuligheder.

Dette er, når en gratis ressource som CSS-Tricks er meget praktisk.

CSS-Tricks har hundreder af korte CSS-tutorials, så du kan søge for at finde de bedste løsninger til dine problemer.

Min erfaring med CSS-Tricks:

CSS-Tricks er et af de websteder, jeg besøger dagligt, når jeg designer et websted. Det er meget let at finde, hvad jeg har brug for, og der er et enormt bibliotek med korte løsninger.

CSS-Tricks har også et aktivt community, så hvis en løsning ikke gør det’t fungerer for dig, kan du sandsynligvis finde en anden løsning i kommentarerne.

Hvem skal bruge dette?

 • Hvis du har en grundlæggende forståelse af CSS-koder og har brug for hurtige løsninger til meget specifikke CSS-kodningsproblemer.

Konklusion – Vejledning til kodning for begyndere

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me